SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PROTESTO FİKİRLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12735)

mesut_koçak_58 05.09.2007 10:12

--->: PROTESTO FİKİRLERİ

öyle bir şey yapmalıyızki tv ler hep bizi gostermeli ne yapacaz şöyle olabilir ''bugun bize yarın baska anadolu takımına ''pankart olabılır

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 10:52

--->: -->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=jakobieen;245693] özür dilemesini bilirim..[/QUOTE]

[B]Özürdileyeceksin zaten !!!

Millet Verılen kararlara Sivassporumuzun Haksızlıklara

Ugramasına mı kafayı taksın, Yoksa senın trobzan lehıne yaptıgın

Yorumlarınlamı ugraşsın..

neyin peşindesin gardas ?? ön plandamı olmak ıstıyorsun derdın

ortalıgımı karıstırmak...?? Kımse benım kadar sıvassporlu olamaz

demişssin.. burda herkesın sevgısını tartısamayız.. AMA

[COLOR="Red"]SEN YAPTIGIN SU YORUMLARLA TRABZON HAKKINDAKI

DUSUNCELERINLE SİVASSPOR'A OLAN SEVGİNİ ÇOOOOOOK GÜZEL BELLİ

ETMİŞSSİN[/COLOR]

Sakin ol biraz biraz frene bas yazdıklarına dikkat et

jakobieeeeen;)[/B]

CÜSSKB-Aynur 05.09.2007 11:02

-->: --->: -->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;245731][B]Özürdileyeceksin zaten !!!

Millet Verılen kararlara Sivassporumuzun Haksızlıklara

Ugramasına mı kafayı taksın, Yoksa senın trobzan lehıne yaptıgın

Yorumlarınlamı ugraşsın..

neyin peşindesin gardas ?? ön plandamı olmak ıstıyorsun derdın

ortalıgımı karıstırmak...?? Kımse benım kadar sıvassporlu olamaz

demişssin.. burda herkesın sevgısını tartısamayız.. AMA

[COLOR="Red"]SEN YAPTIGIN SU YORUMLARLA TRABZON HAKKINDAKI

DUSUNCELERINLE SİVASSPOR'A OLAN SEVGİNİ ÇOOOOOOK GÜZEL BELLİ

ETMİŞSSİN[/COLOR]

Sakin ol biraz biraz frene bas yazdıklarına dikkat et

jakobieeeeen;)[/B][/QUOTE]

[B]Özgür, böyle tehdit eder gibi, ortalığı germenin bir anlamı yok.
Herkes kendi düşüncesini yazmakta serbest.
Bence biraz sende frene bas:D[/B]

Divriği58- 05.09.2007 11:23

--->: -->: --->: -->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;245734][B]Özgür, böyle tehdit eder gibi, ortalığı germenin bir anlamı yok.
Bence biraz sende frene bas:D[/B][/QUOTE]

------------İMZAAAAAAAAAA ------------

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 11:39

[QUOTE=Divriği58-;245738]------------İMZAAAAAAAAAA ------------[/QUOTE]

SEN neyın altına ımza atıyorsun kardeş ya anlamadım gıttı :D

tff nın kararı dogrudur tekrar oynanılmalı trabzona bu kadar yuklenmeyın yorumlarının anltına atılmıs bır ımza bu ;)

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 11:41

........... ............. ......................

[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;245734][B]Özgür, böyle tehdit eder gibi, ortalığı germenin bir anlamı yok.

[B][COLOR="Red"]GERMİYORUYORUM aynur Abla [/COLOR]jakobieeen nıck lı vatandasın yorumlarına bakarsan ne kadar ortam gercı yorumlar yazdıgını gorursun..

herkes kendı dusuncesını yazmakta BU KADAR SERBEST OLAMAZ;)

bu dusunceler SİVASSPOR.COM A DEIL TRABZONSPOR.COM a yakışır ;)

ben yıne uyarıyorum boyle yapma dıyorum:)

diiğer konulara bakcak olursan Millet İsyan etmiş Bu Vatandaşa:)[/B]

:D :D :D

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 11:47

[QUOTE=emresengul58;245639]KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINA KARŞI SEVGİ...SAHAYA DALIP FUTBOLCUNU DÖVEN İNSANLARIN TAKIMINA KARŞI AŞK...ENTERESAN JAKOBİEEN..AYNI ZAMANDA ÇOK YAZIK[/QUOTE]

[QUOTE=emresengul58;245321]jakobieen misin nesin..ceza verildiğinden beri sürekli muhalefet yapıp duruyosun..kes artık..bizim kavgamız 3 puan kavgası değil..federasyonun çifte standartı ve anadolu klüplerine yapılan haksızlık..bu karar geri çevrilmezse tüm herkes sahaya dalıcak ülke futbolu çökecek..anlasana artık şunu[/QUOTE]
[B]
Aynur Abla Bu Bi kaç tepki yeter sanırım:) Ha yetmezse jakobieeen arkadaş serbest serbest yorum yazdıkca ben sana tepkılerı gosterırım :D ;)[/B]

Yiğiter 05.09.2007 11:52

-->: --->: -->: --->: -->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;245747][B]
Aynur Abla Bu Bi kaç tepki yeter sanırım:) Ha yetmezse jakobieeen arkadaş serbest serbest yorum yazdıkca ben sana tepkılerı gosterırım :D ;)[/B][/QUOTE]

bu sitede herkes fener-sivas maçından önce "sivas fenerin arka bahçesi bu yüzden maçı satarız diyenlere jakobienin nasıl kin kustuğunu gösteren yazılarını da bulsan iyi olur..;)

EfsaneMermerbey 05.09.2007 11:55

--->: -->: --->: -->: --->: -->: PROTESTO FİKİRLER

[QUOTE=yigiter187;245750]bu sitede herkes fener-sivas maçından önce "sivas fenerin arka bahçesi bu yüzden maçı satarız diyenlere jakobienin nasıl kin kustuğunu gösteren yazılarını da bulsan iyi olur..;)[/QUOTE]

SEN OLDUĞUN ZAMAN BU SİTEYE GİRMEYECEĞİM.VE ŞİMDİ ÇIKIYORUM SENİ PROTESTO EDİYORUM.KONULARI DEĞİŞTİREREK ÇOK ZARARLI OLUYORSUNUZ.YAZILARI OKUYAN GÖZÜMÜZÜ PATLATTINIZ.

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 11:57

[QUOTE=yigiter187;245750]bu sitede herkes fener-sivas maçından önce "sivas fenerin arka bahçesi bu yüzden maçı satarız diyenlere jakobienin nasıl kin kustuğunu gösteren yazılarını da bulsan iyi olur..;)[/QUOTE]

jakobieen ve trabzon a olan ilginç aşk ı :) konu bu kardeş;) fener mener uğraştırma bizi:) başımızda bir konu azmış gıbı bırde onla ugrasmayalım dımı:)

Yiğiter 05.09.2007 11:57

[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;245731][B]Özürdileyeceksin zaten !!!
jakobieeeeen;)[/B][/QUOTE]

[B]özür dilemek küçüklük değil erdemdir..[/B]

evet jakobienin taa küçüklükten gelen bir trabzon sevgisi vardır..ama jakobien bu sitede sivası en çok sevenler arasında en başta gelir..1) üniversite sınavında yüksek puan almasına rağmen sivası yazdı ve sivasta kaldı...2)sivasın her maçına sırtında ss forması,omzunda ss atkısı ile maçlara gider..üstelik [B]bazlıarı gibi maçta belden aşağı küfürler de etmez[/B]...umarım anlaşılmıştır..

Yiğiter 05.09.2007 11:59

-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: PROTESTO FİK

[QUOTE=EfsaneMermerbey;245752]SEN OLDUĞUN ZAMAN BU SİTEYE GİRMEYECEĞİM.VE ŞİMDİ ÇIKIYORUM SENİ PROTESTO EDİYORUM.KONULARI DEĞİŞTİREREK ÇOK ZARARLI OLUYORSUNUZ.YAZILARI OKUYAN GÖZÜMÜZÜ PATLATTINIZ.[/QUOTE]

istediğin yere gidebilirsin..senin proteston benim için bir şey ifade etmiyor..

leventaminci 05.09.2007 11:59

Arkadaşlar bu konuda tüm türkiyenin dikkatini çekecek bi tepki çok güzel olur ama ben size bi de manisasporu hatırlatmak istedim.
Vestel bize haksızlık yapıldığı için futboldan çekildi, gidenler bilir geçen sezon manisada sivası çok güzel ağırladılar,balili dışında kimseye tek bi laf etmediler,maçtan önce ve sonra sivassporu alkışladılar,sahaya da koskoca yiğido kardeşlerimiz manisamıza hoşgeldiniz yazmıştı..
MANİSAYA VEFA BORCUMUZ VAR HERKES BUNU BİLSİN

EN BÜYÜK SİVAS...

Yiğiter 05.09.2007 12:01

[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;245753]jakobieen ve trabzon a olan ilginç aşk ı :) konu bu kardeş;) fener mener uğraştırma bizi:) başımızda bir konu azmış gıbı bırde onla ugrasmayalım dımı:)[/QUOTE]

bu konuyu okumazsan benimle uğraşmamış olursun..bu kadar basit..bu sitede onlarca insan avtarında,imzasında ve nickin de galatalı febeli ya da beşikli olduğunu ortaya koyuor hatta bazıları ben beşikliyim ama sivas yensin diyecek kadar ileride..bu kişilere tepkisiz kalırken jakoya bu seviyesiz tepkinizi anlamış değilim..

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 12:05

[QUOTE=yigiter187;245754][B]özür dilemek küçüklük değil erdemdir..[/B]

evet jakobienin taa küçüklükten gelen bir trabzon sevgisi vardır..ama jakobien bu sitede sivası en çok sevenler arasında en başta gelir..1) üniversite sınavında yüksek puan almasına rağmen sivası yazdı ve sivasta kaldı...2)sivasın her maçına sırtında ss forması,omzunda ss atkısı ile maçlara gider..üstelik [B]bazlıarı gibi maçta belden aşağı küfürler de etmez[/B]...umarım anlaşılmıştır..[/QUOTE]

[B]:Djakabi kardeşimizi erdemlik mertebesinin n ust makamında gormek ıstedıgım ıcın ÖZÜRDİLEYECEKKKsin dedım

neyse bana sımdı onun sıvasspor sevgısını anlatma;) dusuncelerıne tepkıler ortada..

daha fazlada konuyu dagıtmayın

yiğiter ve jakob ;)[/B]

gamzeli_58 05.09.2007 12:06

[B][I][COLOR="Red"]sivasspor fiffa gitse en büyük dsteği alır yandaşcı ulsoy ve tabzon spor başkanı o zamn günlerini görürler[/COLOR][/I][/B]

Yiğiter 05.09.2007 12:06

-->: --->: -->: --->: -->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;245761][B]:Djakabi kardeşimizi erdemlik mertebesinin n ust makamında gormek ıstedıgım ıcın ÖZÜRDİLEYECEKKKsin dedım

neyse bana sımdı onun sıvasspor sevgısını anlatma;) dusuncelerıne tepkıler ortada..

daha fazlada konuyu dagıtmayın

yiğiter ve jakob ;)[/B][/QUOTE]

zaten o da erdemli olduğu için özür diliyor..;)

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 12:08

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: PROTES

[QUOTE=yigiter187;245759]bu konuyu okumazsan benimle uğraşmamış olursun..bu kadar basit..bu sitede onlarca insan avtarında,imzasında ve nickin de galatalı febeli ya da beşikli olduğunu ortaya koyuor hatta bazıları ben beşikliyim ama sivas yensin diyecek kadar ileride..bu kişilere tepkisiz kalırken jakoya bu seviyesiz tepkinizi anlamış değilim..[/QUOTE]

[B]kardes senınde gecmısını bılırım sende cok muhalefet tın cogu konularda sımdı buldun kendın gıbı bırını allaaah tamam sımdı kım tutar sızı :D

herkesın sivaslılıgı sivassporlulugu kendıne bırsey dıyemem;)

haa şöyle bı ortamda jako kalkmıs trabzon lehınde konusum uzerıne tepkı topluyor..

eh bızde yapma etme kardes dıyoruz sen trabzonun ne lafını edıyorsun beter olsun ib...ler sanane ya taraftarını guzel oyununu alkıslayanını sahaya atlayanını tartısıyorsun

neredeyse trabzon haklı bız haksızız dıyecek :D

tepkı seevıyesız deıl tepkılerı toplayan jakob in yorumalrı sevıyesız uzucu ılgın YAZIK;)[/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 12:09

[QUOTE=yigiter187;245764]zaten o da erdemli olduğu için özür diliyor..;)[/QUOTE]

yok henuz ozur dılemedı;) dilerıım felan fılan laf yapıyor:)

jakobieen 05.09.2007 14:54

[QUOTE=yigiter187;245759]...[/QUOTE]
yigiter beni savunmuşun sağol ama boşver kime karşı savunuyon, şunu öğren ki yazılan her mesaja cevap verilmez.. önce her görüşe (yanlış veya doğru) saygı duymasını bilmeleri lazım.. böyle olmadıktan sonra herkes aynı şeyi söyleyecekse forumun ne anlamı kaldı.. yazdığım yazılara cevap gelirse amenna ama kimse kalkıpta sivaslılığımı yada sivassporluluğumu tartışmasın.. [B]ben sivasımı maçlarına 10 YTL verip girecek kadar seviyorum çok şükür[/B]..! ayrıca kimden ve neden özür dilediğimde gayet açık sanırım..

[QUOTE=EfsaneMermerbey;245768]SEN MSN Nİ YOLLASANA Bİ BANA ÖZELDEN.RAMAZANDAN ÖNCE Bİ GÜZEL AĞZIMI BOZAYIM....[/QUOTE]
tartıştığın kişi şu yigiter cevap vermeye değer mi sence..

1967_CLUB_ÖZGÜR 05.09.2007 15:20

MaNiFeSToO

[QUOTE=jakobieen;245842]yigiter beni savunmuşun sağol ama boşver kime karşı savunuyon, şunu öğren ki yazılan her mesaja cevap verilmez.. önce her görüşe (yanlış veya doğru) saygı duymasını bilmeleri lazım.. böyle olmadıktan sonra herkes aynı şeyi söyleyecekse forumun ne anlamı kaldı.. yazdığım yazılara cevap gelirse amenna ama kimse kalkıpta sivaslılığımı yada sivassporluluğumu tartışmasın.. [B]ben sivasımı maçlarına 10 YTL verip girecek kadar seviyorum çok şükür[/B]..! ayrıca kimden ve neden özür dilediğimde gayet açık sanırım..
[/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]keske 1o ytl vermekle bitse [/COLOR]:)..

yorumların dıger arkadasları sınırlendırecek duzeydeydı o yuzden sana bayagı ZIT gıdıldı..
eh tırabzon sevgını şu gunlerde gün yüzüne çıkarmanda zaten saçmalık;)

dikkat edersen sevinirim

iyi forumlar...:)[/B]

kakikli 05.09.2007 15:25

[QUOTE=jakobieen;245249]bu kadar olmaz be hemşolar amma abarttınız. unutmayın ''sivasım yenildiği bi maçı tekrar baştan oynayacak'' var mı daha ötesi be, görende aldığımız 3 puanı elimizen aldılar sanacak.. ben sivasıma sahada kazanamadığı üç puanı almak için bu kadar yaygara koparmasını yakıştıramıyorum.. benim sivasım delikanlıdır, bu üç puanı verseler dahi ''sizden gelen üç puan Allah tan gelsin'' deyip sahada kazanamadığı üç puanı reddeder.. ben bunu beklerdim..[/QUOTE]

GARDAŞ SEN BİZİ ANLAYAMAMIŞSIN.
ÖNELİ DEĞİL BİZ LÜİGDEN DÜŞMÜŞÜZ ÇIKMIŞIZ ÖNEMLİ OLAN ADALET...
TS ALSIN 3 PUANI BAŞINA ÇALSIN...
BİZ SİVAS SİVASSPOR SEVDALISIYIZ, NE OLURSA OLSUN SİVASSPOR'U SAVUNMALIYIZ.TS TARAFTARI KADAR DAMI DEĞİLİZ ADAMLAR HAKSIZ YERE TAKIMINI SAVUNUYOR...
LÜTFEN SİVASA SİVASSPORA SAHİP ÇIKALIM...

EfsaneMermerbey 05.09.2007 15:25

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: PROTES

[QUOTE=jakobieen;245842]yigiter beni savunmuşun sağol ama boşver kime karşı savunuyon, şunu öğren ki yazılan her mesaja cevap verilmez.. önce her görüşe (yanlış veya doğru) saygı duymasını bilmeleri lazım.. böyle olmadıktan sonra herkes aynı şeyi söyleyecekse forumun ne anlamı kaldı.. yazdığım yazılara cevap gelirse amenna ama kimse kalkıpta sivaslılığımı yada sivassporluluğumu tartışmasın.. [B]ben sivasımı maçlarına 10 YTL verip girecek kadar seviyorum çok şükür[/B]..! ayrıca kimden ve neden özür dilediğimde gayet açık sanırım..

tartıştığın kişi şu yigiter cevap vermeye değer mi sence..[/QUOTE]

çok değerli kardeşim.

1-senin adına bir şey demedim.
2-sen sana birşey dediğimi sanıyorsan özür dilerim.
3-ben yiğitere dedim.
4-yiğiterin çalışan bir aklı var.
5-lütfen onun yerine bana yazı yazma.
6-ona dediğim için o yazsın.
7-sana tam 5 kişi haksız demiş.
8-git onara söyle ne diyeceksen
9-ben sana herkezin gördüğü gibi birşey demedim.
10-ha yiğiter arkadaşın olabilir.orası beni ilgilendirmez.
11-seninle tartışmak istemiyorum.
12-benim çok arkadaşım var.bana yazı yazanlara karışmıyorlar.sende öyle yap.
13-sana karşı birşey dediğimi sanıyorsan tekrar özür dilerim.
14-ben yiğitere başka nedenlerden dolayı kırgınım.
15-msn ye bi gesin diceğimi biliyorum.
16-amacım sitede tartışma yaratmamak.
17-seninde bu görüşte olduğunu biliyorum.
18-sen en iyisi sana yazı yazanların alıntısını yap.

AYRICA YİĞİTER BACI VEYA KARDEŞ.
NESİN BİLMİYORUM.
BUYUR MSN ADRESİM.
HA BURADA YAZI YAZACAKSAN BANA HİÇ UĞRAŞMA.
VALLAHA CEVAP VERMEM DAHA.
AL SANA MSN

mermerbey@hotmail.çom

Yiğiter 05.09.2007 15:34

-->: PROTESTO FİKİRLERİ

1) messengerimi herkese vermiyorum(tercih meselesi)
2_ben bu sitedeyken ister kal ister git umrumda değil...
3-bana istediğin kadar protesto yap umrumda değil...
4-tartışmalara girip siteden atılrsam bu siteye bir daha gelmem,bu siteyi kaybetmek istemiyorum hayatımda(kovulduğu yere yüz kere gelmek nedir herkes daha iyi bilir..ama ben kovulduğum yere asla gelmem)
5-ne diyorsan bana burada söyle..insanlardan utanacak bir şey mi diyeceksin ki kaçınıyon burda yazmaktan?...vesselam..

jakobieen 05.09.2007 15:38

[B]peki bu konuyu kapatalım artık, fakat son bi şey söylemek istiyorum.. hani altuntaş abi benim trabzon forumlarında sivas hakkında hoş olmayan şeyler yazdığımı söylemişti ya, bu resim geçen seneki sivas maçında o sitede benim için yazılmıştı.. saygılar..[/B]

[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/3695/adszeu4.jpg[/IMG]

kakikli 05.09.2007 15:40

[QUOTE=jakobieen;245686]hayır, sivassporumun güzel oyununu alkışlayan insanların takımına karşı aşk benimkisi..

kimse kimsenin aşkını ve sevgisini sorgulamaya kalkmasın,şu sitede sivassporu benden daha çok seven kişi sayısı Trabzonda sahaya giren kişi sayısından fazla değildir..[/QUOTE]

HALA AŞK DİYORSUN YA HELAL OLSUN...
KARDEŞİM DELİKANLI ADAMIN BİR TANE SİVGİLİSİ OLUR VE BİR KİŞİYİ SEVER VE BİR KİŞİYE AŞK DUYAR...
AMA YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE.
BU SİTEYE SİVASI SEVEN İNSANLAR GİRİYOR AMA HER ZAMAN BURDA TARTIŞMA OLUYOR!!!
ARTIK YETER..
RAHAT BIRAKIN ŞU SİTEYİ, İNSANLAR RAHAT ZAMAN GEÇİRSİN.
EN ÖNEMLİSİDE SİVASSPOR'A SALDIRIDA BULUNMAK...
BENİ ELEŞTİRSENİZ NORMAL KARŞILARIM AMA SİVASSPOR'U ELEŞTİRMENİZE KARALAMANIZA DAYANAMAM...

jakobieen 05.09.2007 15:55

[QUOTE=kakikli;245868] HALA AŞK DİYORSUN YA HELAL OLSUN...
KARDEŞİM DELİKANLI ADAMIN BİR TANE SİVGİLİSİ OLUR VE BİR KİŞİYİ SEVER VE BİR KİŞİYE AŞK DUYAR...[/QUOTE]
bi babanın iki evladı gibi düşün o halde, hangisini çok seviyorsun sorusu ile birlikte :)

[QUOTE=kakikli;245868].
EN ÖNEMLİSİDE SİVASSPOR'A SALDIRIDA BULUNMAK.. [/QUOTE]
sivasspora saldırıda bulunana lanet olsun..

(bu sondu)

yoLLcu_ 05.09.2007 16:09

Arkadaşlar her maçın başın da ve sonun da siyah mendil sallayalım.Bize destek çıkan komşumuz kardeşimiz kayserispora sonsuz teşekkürler.kayserispor info sitesinde güzel bi şey yapmışlar.

yigido Atilla 05.09.2007 16:11

[QUOTE=kakikli;245868]HALA AŞK DİYORSUN YA HELAL OLSUN...
KARDEŞİM DELİKANLI ADAMIN BİR TANE SİVGİLİSİ OLUR VE BİR KİŞİYİ SEVER VE BİR KİŞİYE AŞK DUYAR...
AMA YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE.
BU SİTEYE SİVASI SEVEN İNSANLAR GİRİYOR AMA HER ZAMAN BURDA TARTIŞMA OLUYOR!!!
ARTIK YETER..
RAHAT BIRAKIN ŞU SİTEYİ, İNSANLAR RAHAT ZAMAN GEÇİRSİN.
EN ÖNEMLİSİDE SİVASSPOR'A SALDIRIDA BULUNMAK...
BENİ ELEŞTİRSENİZ NORMAL KARŞILARIM AMA SİVASSPOR'U ELEŞTİRMENİZE KARALAMANIZA DAYANAMAM...[/QUOTE]

[B][I][FONT="Verdana"][COLOR="DarkGreen"]Kakikli: kardesime katiliyorum kimse bu siteye laf olsun diye girmiyor Sivas ve sivassporunu sevdigi icin giriyor ama kendini sivasli gibi gösterip baska takimin cikarlarini koruyup sivassporumuzu suclu gibi gösteren kim olursa olsun göz yumamayiz ve tepkimiz cok sert olur !!![/COLOR][/FONT][/I][/B]

emresengul58 05.09.2007 22:38

jakobieen bi sus artık gözünü seveyim..anladık trabzonspora karşı BÜYÜK BİR AŞK DUYUYORSUN..ama git o aşkını onların forumlarında paylaş..sivassporluları birbirne düşürmeye çalışma YEMEZLER..hadi kardeşim bırak artık bu işleri..git TeSe forumların

yigido Atilla 05.09.2007 23:56

[B][I][FONT="Verdana"]Arkadasimiz buraya protesto Fikirlerinizi bir topic icinde toplayalim Diye konu acmis. [B][I][COLOR="Red"][FONT="Verdana"] "" jakobieen "" [/FONT][/COLOR][/I][/B]kardes protesto hakkinda bir fikrin varsa bu acilan foruma yaz. Yoksa Lütfen konuyu dagitma...!!!!!! [/FONT][/I][/B]

kızılelmalım 06.09.2007 01:27

Bize yapılan bu haksızlığı unutmak mümkün değil her gecen gün daha çok üzerine düşmeliyiz bu olayı yakında basın mensupları dahil olmak üzere sivaslılar hariç herkes unutacaklardır ama bizler asla untmamalıyız bu olayı her an sıcak tutmalıyız her ortamda tepkimizi ortaya koymalıyız böyle pişkin federesyon üyeleri olmaz olsun vesteli sponsor olarak biz tayin etmedikki biz düşünelim diyorlar halbuki türk futbolunda taşlar yerinden oynadı düzen bozuluyor buna bir care bulalım diyecekleri yerde elma ile armudu bir birine karıştırmayalım diyorlar bu ne pişkinlik kardeşim böyle ne diyelim allah ıslah etsin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP GERİ DÖNER[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

kızılelmalım 06.09.2007 01:29

Bence bu olaydan dersler çıkarmalıyız,Sivas spor olarak takımımız ve taraftarlarımız sımsıkı kenetlenmeliyiz takımımızın maçlarına nerede olursa olsun gitmeliyiz ürünlerini almalıyız ancak o zaman bizde büyük takım oluruz dikkat ederseniz takımımıza kamuoyundan büyük destek var sağolsunlar hak doğrunun yardımcısıdır bize boşuna YİĞİDO demediler yanlış karar alanlar çok pişman oldular ama son pişmanlık fayda vermez.

kakikli 06.09.2007 07:27

JAKO LÜTFEN AŞKINI İÇİNDE SAKLA.:rolleyes:
O AŞKINI BUNDAN SONRA GİT TS SİTELERİNDE İLAN ET.
HA BU ARADA ORDA SAKIN SİVAS VE SİVASSPOR MARKASIYLA DOLAŞMAAA:mad:
BENİM TRABZONDA ÇOK SAMİMİ ARKADAŞLARIM DOSTLARIM VAR, AMA BEN BURDA TRABZON PROPAGANDASI YAPMIYORUM, VE KİMSEDE YAPAMAZ...
HERKES EFENDİCE YORUMUNU YAPMALI AMA SALDIRMAMALI...
HERŞEY SİVAS İÇİN SİVASSPOR İÇİN......

RÜTBESİZ ASKER 06.09.2007 07:44

Trabzon sporun daha önce kendilerine yapılan haksızlığı nasıl protosto mitingi ve yürüyüşü yaptıysa Spor kamuoyunun tanınmış yazarlarını ve yöneticilerinide ilimize davet edelim tüm Sivas halkı olarak Futbol Fedaresyonunu konama mitingi ce yürüyüşü yapalım.Ayrıca Avrupada ve Türkiyedeki bizim durumumuzda olupda haklı kararların verildiği maçları örnek göstererek UEVA ve FİFA ya Futbol fedarasyonunu meeellele fakslarla şikayet edelim.Gerçi bu konular onları ilgilendirmiyor ama Sayın Haluk Ulusoyun onların karşısında kredisi düşecektir.İyi ve tarafsız bir yönetici olmadığını onlarda bilecektir en azından.

EyüphanAydın 07.09.2007 10:34

[QUOTE=samet yıldız;245229]tüm futbolcular siyah ayakkabı giysin saha dışındakilerde siyah gözlük falan (biraz saçma oldu ama ...)[/QUOTE]

ŞAÇMAMI OLDU NE ŞAÇMASİ EVET BİRAZ DEĞİL ÇOK ŞAÇMA:D:D

Divriği58- 07.09.2007 10:37

AHHAHAHAHAHAHAHAHAAHA BUTUN FUTBOLCULAR SIYAH DON GIYSIN FALAN DESEYDIN BARIII

Ss--58--Ss 08.09.2007 08:31

ne olursa olsun tepkimizi sonuna kadar koymalıyız...

EyüphanAydın 09.09.2007 00:18

yaw valla öyle diyoruz hiç bir maçta bir şey yapmıyoruz arkadaşlar lig bitoyo ondan sonro her şey unutulucak bizde ayvayı yicez

Ss--58--Ss 09.09.2007 00:20

bence bu spor programlarına maıl gondereme fikiri cok iyi stadyum ve telelig programlarına 1 gün onceden maıllerımızı yollayalım..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:17.