![]() |
--->: Sitemizin Ligi
mert gardaş ben sana teklif gönderdim kabul et
|
-->: Sitemizin Ligi
ben bu konuyu zaten açmıştım ikincisine neden ihtiyaç duyuldu anlamadım doğrusu..
|
--->: -->: Sitemizin Ligi
[QUOTE=jakobieen;251463]ben bu konuyu zaten açmıştım ikincisine neden ihtiyaç duyuldu anlamadım doğrusu..[/QUOTE]
60 dan sonra senin ligin ve bu ligi açanın ligi dolacak. yani 3.sünede ihtiyaç olunacak.buyur sende gel.senin ligde bu ligde hareketli olsun.YANİ BU OYUNU 120 KİŞİ OYNAMAZ.binlerce kişi oynar. |
[QUOTE=zaralım 58;251462]mert gardaş ben sana teklif gönderdim kabul et[/QUOTE]
gardas bana bisey gelmedi ben sana bi teklif yapiyim bana mailini versene |
-->: Sitemizin Ligi
zaten 20 takım dolduğunda otamatik ikinci bi lig açılıyordu.. neyse o zaman yeni arkadaşlar bu lige kaydolsun, ikisindede aynı takımlar olmasın.. ii eğlenceler..
|
MAÇLAR BU HAFTA BAŞLIYOR.SAYI İYİ İLERLİYOR ÇÜNKÜ.iyi vallaha.
BEN İŞE GİDER 6.HAFTA İNŞ. LİDERİM. TAKIMIMA GÜVENİYORUM FANTAZİ MAÇLARDA. |
[B]HAYDİ SON FIRSATLAR.SON 8 ÜYE BEKLENİYOR.KAÇIRIRSANIZ BU LİGİN 2.LİGİNDE KALIRSINIZ.
SON 8 ÜYE SİVASSPORLULARCOM LİGİNİN 1.LİGİNE[/B] |
[B]Haydi Arkadaslar Ligimize Üye Olun.[/B]
|
CUMA AKŞAMINA KADAR [B]SON 8 TAKIM[/B] LAZIM.6.HAFTA LİGİ BAŞALAYACAK.ÇABUK OLUN VE FANTAZİNİZİ İYİ KULLANIN TAKIMINIZI İYİ KURUN.TRANSFERLERDE İYİ TOPCULAR ALIN.
|
[B]Arkadaslar Daha 8 [COLOR="Red"]KISI[/COLOR] Lagzim..................[/B]
|
bende geliyomda bi mac yapamadim jaw...yildizelispor um
|
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Liglerime Giriyorum Bu Ligi Göstermiyor Yeniden Kodu Veriyorum Bu Lige Kayitlisiniz Diyor Ne Yapacagim ????????[/COLOR][/B]
|
ben Sivas çok süper ligindeydim ligde su anda sadece 9 takım görünüyor 18 takım olması gerekirken 9 gorunur.
|
aBi Bendede Öyle Oldu Ya NE iS Bu ligdede hic göstermiyor
|
[QUOTE=Mert5858;251848]aBi Bendede Öyle Oldu Ya NE iS Bu ligdede hic göstermiyor[/QUOTE]
senin takımın ismi ne .............. |
[B]Avrupa Sivasspor Benim Takimimin Ismi.[/B]
|
benimki Yildizelispor
kardesler yardimci olun |
Hafik spor benim teke tek maç yapmak için teklif gönderebilirsiniz...pehlivan_58@hotmail.com
|
teke tek mac yapmak ısteyenler [email]super_sivasli58@hotmail.com[/email] adresinden bana ulasabılırler....
|
kardeşşş ligi ekledim ne maç şeyi geldi ne lig
yardım et yafff |
LİG KADROLARINIZI BEKLİYORUM.HERKES LİGDEKİ TAKIM KADRSOUNU YAZSIN
|
[QUOTE=zarali_sansar;251988]LİG KADROLARINIZI BEKLİYORUM.HERKES LİGDEKİ TAKIM KADRSOUNU YAZSIN[/QUOTE]
bu maclara nasıl baslıcaz bi yardımcı olursanız memnun oluruz kimse birsey bılmıyorki.üye oldugumuzdan itibaren mac yapıcaz die beklıyoruz ama ortada birsey yok nasıl yapılıyor... |
biran önce maclara nasıl baslayacagımızı anlatırsanız daha cabuk baslarız...
|
Arkadaşlar bende yeni bir lig kurdum eger diger lige giremeyip boşta kalan varsa bu lige buyursun.Ligin ismi [B]Champains League.[/B]Lige kaydolmanız için gerekli kod:[B] oxjp6142OX[/B]...Bütün yiğidoları bekliyorum.
|
GARDAŞ BOŞUNA LİG KURMAYIN....
BİZİM LİGE ZATEN ADAM LAZIM SİZ ONA GİRİN |
[QUOTE=zarali_sansar;252009]GARDAŞ BOŞUNA LİG KURMAYIN....
BİZİM LİGE ZATEN ADAM LAZIM SİZ ONA GİRİN[/QUOTE] lige girelimde maca nasıl baslıcaz bilgi verirsen memnun olurum |
[B]1.hafta puan durumu
sivassporcomcular 1.grup[/B] 1 [COLOR="Red"]puarspor[/COLOR]- orhan çalışkan 64 2 polatkou- polat oğlu 57 3 FC SiVASSPOR- mustafa kaba 56 4 ÇILGINLAR58- tunahan ibanoğlu 54 5 58Yiğidospor- Mustafa Yigido 53 6 SivassSpor- ibrahim kürken 53 7 Cacaron- armağan arslan 51 8 sivas anadolu spor- evrensel ateş 50 9 Fableheart okan- TAMER 50 10 Sivasspor United- Mehmet Darici 49 11 HamitAltinTop58- enes elmas 47 12 akören köyü spor- veli bircan 46 13 sivassporcomspor- AKINCILAR AKINCILAR 44 14 altinekinspor- ilker Ezdemir 44 15 Sivasspor58- Burak ÖZTÜRK 42 16 candanspor- Emrah Candan 42 17 SivasDemirSpor- cihan ayazoğlu 40 18 hafik spor- Semih Pehlivanoğlu 40 19 mamala eren civelek- 40 20 Avrupa Sivasspor- Mert Bayrak 38 [B]1.hafta puan durumu sivassporcomcular 2.grup[/B] 1 [COLOR="Red"]Yildizelispor[/COLOR]- Yasin Karatas 36 2 Sivas SK- nurettin kazmalı 23 [U]not:[/U]Bu ligin genel durumu.Lig tv nin genel sıralamasını sizler ayrı yazabilirsiniz.mesela [B]sivassporcomspor[/B] genel olarak 3 binlerde(sıra olarak).Ama biz ligimize bakarsak daha iyi olur.şuan ligimizde [B]orhan hocanın [/B]takımı [B]puarspor[/B] lider.bu bizi ilgilendiriyor.Herkeze başarılar. |
[QUOTE=video58;253639][B]1.hafta puan durumu
sivassporcomcular 1.grup[/B] 1 [COLOR="Red"]puarspor[/COLOR]- orhan çalışkan 64 2 polatkou- polat oğlu 57 3 FC SiVASSPOR- mustafa kaba 56 4 ÇILGINLAR58- tunahan ibanoğlu 54 5 58Yiğidospor- Mustafa Yigido 53 6 SivassSpor- ibrahim kürken 53 7 Cacaron- armağan arslan 51 8 sivas anadolu spor- evrensel ateş 50 9 Fableheart okan- TAMER 50 10 Sivasspor United- Mehmet Darici 49 11 HamitAltinTop58- enes elmas 47 12 akören köyü spor- veli bircan 46 13 sivassporcomspor- AKINCILAR AKINCILAR 44 14 altinekinspor- ilker Ezdemir 44 15 Sivasspor58- Burak ÖZTÜRK 42 16 candanspor- Emrah Candan 42 17 SivasDemirSpor- cihan ayazoğlu 40 18 hafik spor- Semih Pehlivanoğlu 40 19 mamala eren civelek- 40 20 Avrupa Sivasspor- Mert Bayrak 38 [B]1.hafta puan durumu sivassporcomcular 2.grup[/B] 1 [COLOR="Red"]Yildizelispor[/COLOR]- Yasin Karatas 36 2 Sivas SK- nurettin kazmalı 23 [U]not:[/U]Bu ligin genel durumu.Lig tv nin genel sıralamasını sizler ayrı yazabilirsiniz.mesela [B]sivassporcomspor[/B] genel olarak 3 binlerde(sıra olarak).Ama biz ligimize bakarsak daha iyi olur.şuan ligimizde [B]orhan hocanın [/B]takımı [B]puarspor[/B] lider.bu bizi ilgilendiriyor.Herkeze başarılar.[/QUOTE] hım güzel başladık lige :) devamıda gelir inşallah. |
HATIRLATIYORUM.LİG TV İLE ALAKALI KONULARI LİGTV SİTESİNDEN TAKİP EDİN.BURAYA YANSITMAYIN FAZLA.BURADA KENDİ LİGİMİZE BAKACAĞIZ.lütfin ama:D
|
mert bayrak demir attı iLk hafta:D
OYSA EN HEYECANLI OLAN HOCA OYDU. avrupa sivasspora başarılar. ayrıca orhan hocaya tebrikler-puarspor |
[B]2.GRUBA GİREBİLİRSİNİZ.ÇABUK OLUN ÇABUK OLUN.[/B]
ilk mesajda ayrıntılar var. |
[QUOTE=video58;253650][B]2.GRUBA GİREBİLİRSİNİZ.ÇABUK OLUN ÇABUK OLUN.[/B]
ilk mesajda ayrıntılar var.[/QUOTE] iyiki bi üye yaptık he.aman be gardaşım.ne halin varsa |
bu hafta pek iyi bi kadro kuramadım sonlardayım yav Hafik spor :D:D
|
[B][COLOR="Red"]SİVASSPORcomCULAR LİGİ [/COLOR][/B]
[B]2.HAFTA 1.GRUP TAKIM PUANLARI[/B] [B]1 yiğidospor[/B]- halit yiğiter-135 2 Valencia CF- caner kuzu-132 3 TSivas- oğuz yiğiter-125 4 FC SiVASSPOR- mustafa kaba-117 5 polatkou- polat oğlu-116 6 puarspor- orhan çalışkan-112 7 Aslanlarbirliği- Umut Aydın-103 8 Cacaron- armağan arslan-97 9 ÇILGINLAR58- tunahan ibanoğlu-95 10 candanspor- Emrah Candan-94 11 sivas anadolu spor- evrensel ateş-90 12 58Yiğidospor- Mustafa Yigido-89 13 hafik spor- Semih Pehlivanoğlu-89 14 Avrupa Sivasspor- Mert Bayrak-88 15 Yildizelispor- Yasin Karatas-88 16 Sivasspor United- Mehmet Darici-87 17 akören köyü spor- veli bircan-85 18 HamitAltinTop58- enes elmas-83 19 Fableheart- okan TAMER-83 20 Sivasspor58- Burak ÖZTÜRK-82 [B]2.HAFTA 2.GRUP TAKIM PUANLARI[/B] 1 SivassSpor- ibrahim kürken-82 2 Sivas SK- nurettin kazmalı-81 [B]3 sivassporcomspor[/B]- AKINCILAR AKINCILAR-75 4 altinekinspor- ilker Ezdemir-72 5 mamala- eren civelek 2 72 6 SivasDemirSpor- cihan ayazoğlu-69 7 Çoban Spor- Emre Cengiz-54 8 Sefiller58- fatih simsek-43 9 cihat1990- cihat karatorak-39 [B]NOT:[/B]Sivassporcomspor 2.haftada aldığı az puanla 2.grup takımları arasına düşmüştür. Halit hocanın takımı liderliğe ezici bir üstünlükle oturmuştur. Takımlara başarılar dilerim.Maç teklifi yapmayı unutmayın birbirinize ve diğer takımlara. |
[QUOTE=video58;256478][B][COLOR="Red"]SİVASSPORcomCULAR LİGİ [/COLOR][/B]
[B]2.HAFTA 1.GRUP TAKIM PUANLARI[/B] [B]1 yiğidospor[/B]- halit yiğiter-135 2 Valencia CF- caner kuzu-132 3 TSivas- oğuz yiğiter-125 4 FC SiVASSPOR- mustafa kaba-117 5 polatkou- polat oğlu-116 6 puarspor- orhan çalışkan-112 7 Aslanlarbirliği- Umut Aydın-103 8 Cacaron- armağan arslan-97 9 ÇILGINLAR58- tunahan ibanoğlu-95 10 candanspor- Emrah Candan-94 11 sivas anadolu spor- evrensel ateş-90 12 58Yiğidospor- Mustafa Yigido-89 13 hafik spor- Semih Pehlivanoğlu-89 14 Avrupa Sivasspor- Mert Bayrak-88 15 Yildizelispor- Yasin Karatas-88 16 Sivasspor United- Mehmet Darici-87 17 akören köyü spor- veli bircan-85 18 HamitAltinTop58- enes elmas-83 19 Fableheart- okan TAMER-83 20 Sivasspor58- Burak ÖZTÜRK-82 [B]2.HAFTA 2.GRUP TAKIM PUANLARI[/B] 1 SivassSpor- ibrahim kürken-82 2 Sivas SK- nurettin kazmalı-81 [B]3 sivassporcomspor[/B]- AKINCILAR AKINCILAR-75 4 altinekinspor- ilker Ezdemir-72 5 mamala- eren civelek 2 72 6 SivasDemirSpor- cihan ayazoğlu-69 7 Çoban Spor- Emre Cengiz-54 8 Sefiller58- fatih simsek-43 9 cihat1990- cihat karatorak-39 [B]NOT:[/B]Sivassporcomspor 2.haftada aldığı az puanla 2.grup takımları arasına düşmüştür. Halit hocanın takımı liderliğe ezici bir üstünlükle oturmuştur. Takımlara başarılar dilerim.Maç teklifi yapmayı unutmayın birbirinize ve diğer takımlara.[/QUOTE] AYRICA ŞUNUDA EKLEYEYİM.ÜYE OLMAK İSTEYEN HEMEN OLABİLİR. |
bende gelişme var yav:D 13 sıradayım...
|
YENİ TAKIMLAR EKLENMİŞ.ÇOK İYİ.
AYRICA HAFTANIN PUAN DURUMU YUKARDA. |
SON DURUMU BU HAFTA SONU YAZARIZ.
|
2-4 HAFTA ES GEÇMİŞİZ.ÖZÜR DİLERİZ.
BU HAFTA HABER VERİRİZ. |
[B][COLOR="DarkOrange"]ama ben başka bir lige girdim çıkıp buraya nasıl girebilirim?onu bana açıklayabilir misin?cevabını bekliyorum.[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:14. |