![]() |
--->: Kapanacak Tribüne Slogan
BURASI 4 EYLÜL BURDAN ÇIKIŞ YOK...
|
bence yiğidoların mekanı olabilir çokta güzel olur
|
-->: --->: Kapanacak Tribüne Slogan
[QUOTE=ahmetcelik;258265]Bence "CUMHURIYETIN TEMELI BURADA ATILDI 4 EYLÜL SIVAS" yazilsin daha iyi olur.[/QUOTE]
bence bu gayet güzel olmuş..... |
solda kangal resmi sağda çifte minare.yazıya gelince de CUMHURİYETİN TEMELİNİ BURADA ATTIK
|
Sevgili Yigidolar Yeni Kapali Trübünümüz icin en anlamlisi dedigim gibi CUMHURIYETIN TEMELI BURADA ATILDI 4 EYLÜL SIVAS olur Soluna ATATÜRKÜN RESMI SAGINA FUTBOLCU YIGIDO SEMBOLÜ cok [COLOR="Red"][U]UYGUN[/U][/COLOR] olur. fikrimi destekleyen arkadaslara burdan Tesekkürler. tabi desteklemeyenlerede.
Kendinize iyi bakin selamlar. |
[QUOTE=mustafakaba1991;262228]solda kangal resmi sağda çifte minare.yazıya gelince de CUMHURİYETİN TEMELİNİ BURADA ATTIK[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]bak bu güzel olur bence de. sentez yapılmış olunur. [/COLOR][/B] |
[QUOTE=leblebi82;262265][B][COLOR="Indigo"]bak bu güzel olur bence de. sentez yapılmış olunur. [/COLOR][/B][/QUOTE]
Kangal Köpegi Sivasspor ile ne alakasi var ve nasil bir sentez olusturack analm veremiyorum. Kardesim benim icin KÖPEK, KÖPEKTIR fazla abartiliyor bence. Sivasin baska Sembölü kalmadi da itimizlemi ugrasalim. |
[QUOTE=liseli;262220]BURASI 4 EYLÜL BURDAN ÇIKIŞ YOK...[/QUOTE]
bu iyi olur.............................bencede |
-->: Kapanacak Tribüne Slogan
Kapanacak tribüne yazılacak sloganı çok merak ediorum ortaya belirgin bir slogan halen cıkmadı ben daha evvel bir öneride bulunmuştum ama şimdi bir daha önereceğim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]YİĞİDOLUK NAMIMIZ DÖRT EYLÜL MABEDİMİZ [COLOR="Blue"]---------------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR] YİĞİDOYUZ GURURLUYUZ CÜNKÜ BİZ SİVASSPORLUYUZ[/COLOR][/FONT] |
Gardaşlar, Slongonlarınızın hepsi bize yakışan, ve gerçekten anlamlı önemli sloganlar, amma velakin stadyumumuza yani bahsettiğiniz yere bahsettiğiniz birçok slogan yakışık almaz, yonetimde zannetmiyorum koysun, Yazdığınız çoğu slogonlar anca araba arkasına yada pankart halinde yazılacak sloganlardır, Tahminimce, ya; ŞAMPİYON SİVASSPOR, yada 4 EYLUL STADYUMU yazılır gibime geliyor.. Rahmetli amigozumuz ihsan abinin ismi ise turbunlerden birine verilirse özdeğerlerimize sahip çıkmak, vefa borcumuza sadık kalmak adına guzel olur diye düşünüyorum, Saygılarımla..
|
amigo ihsan üç yıldız maraton türübünü olarak koyarsak ölümsüzleştirmiş oluruz
|
[B]Trißün Kapanınca Üst Taraf İnce Olacağı İçin Yazı Yazılabileceğini Sanmıyorum Ama Üst Tarfa Herhangi ßir Sembolize Resim Koyulabilir..![/B]
|
bence kangal resmi ya da amigo ehsan :D
|
[B][COLOR="Indigo"]Oraya bir pankart asılmış ne yazıyor acaba orda. Bilen var mı?[/COLOR][/B]
|
bence en uygunu [B][I]"Cumhuriyet'in Temelini Burada Attık." [/I][/B]olur.
|
KAPANAN Tribüne Slogan
Herkes düşüncelerini yazsın içinden en güzeli secilir spor sahasında sporla alakalı sloganlar bulmalıyız
|
[COLOR="Red"][B]TÜM GRUPLAR BURDA BİRLEŞTİK SİVASSPORU ZİRVEYE TAŞIDIK BU BENİM DİLEKLERİM[/B][/COLOR]
|
arkadaşlar geç kaldınız yazı yazılacak yerin yarısı yapıldı vede hiç birşey yazmıyor heralde daha yazışmaz
|
cumhuriyetin temelelini burada attık.Mustafa Kemal ATATÜRK. gibi bir slogan iyi olur
|
[COLOR="SeaGreen"][B]cumhuriyetin ilk başkenti[/B][/COLOR]
nasıl olurdu |
Ben senin Şampiyonlar Ligi'ne gidebilme ihtimalini sevdim...
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Yeni Kapali Tribüne bence Yazilmasi gereken Slogan
|
LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN
LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN MERHABA HEPİNİZE SEVGİLİ YİGİDOLAR.ŞAHSIM ADINA KONUŞAYIM GERCEKTEN ÇOK ANLAMLI BİR KONUYA DEGİNMİŞSİNİZ.STSDIMIZ GERCEKTEN GÜZEL OLDU BUNU BİZ HAYAL EDEMEZKEN BİLE ŞİMDE NERELERDEYİZ DİYE HEP KENDİ KENDİME SORUYORUM.BEN ÇOK ESKİ BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM GÖRENLER BENİ HEMEN TANIRLAR.ŞÖYLE ESKİLERE BAKIYORUMDA DUYGULANMAMAK ELDE DEGİL.3.LİGDE İKEN ÇORUMLARLA TOKATLARLA ÇARSAMBABLD.LERLE BAYBURTLARLA TURHALLARLA ERBAALARLA OYNARKEN ŞUANDA FENERLE CİMBONLA KARTALLA OYNUYOR VE ONLARA KAFA TUTUYORUZ DÜŞÜNSENİZE 4EYLÜLÜMÜZE ÖRNEGİN ROBERTO CARLOS PUAN MÜCADELESİNE GELECEK TURİSTLİK GEZİYE DEGİL BİZ BUNLARI HAYAL BİLE EDEMEZDİK AMA İNANIN BU BASARIDA HEPİMİZİN EMEGİ HEPİMİZİN BİREY BİREY BASARISI VAR.BUNDAN TAM 10 SENE ONCE BİR ACILIŞ MACIMIZA FENER GELMİŞTİ AMA YEDEKLERİ GÖNDERMİŞLER 4EYLÜL FULL ÇEKTİ DÜSÜNSENİZE OANDA YIGIDONUN DÜSUNCESİNİ FENER GELİYOR VAYBE HADİ DOLDURALIM 4EYLÜLÜ OYSA SİMDİ 3PUAN MÜCADELESİNE GELİYOR VE SATDDA YER YER BOŞLUKLAR VAR LÜTFEN BU ANLATTIKLARIMIZI TEKRAR BEYNİMİZDE BİRKEZ DAHA MUHASEBESİNİ YAPALIM VE ONA GÖRE DAVRANALIM.DÜŞÜNENİZE BİZİM YERİMİZDE OLMAK İSTEYEN NEKADAR ÇOK TAKIM VAR.İŞTE BU DUYGILARLA LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM DÜŞÜNÜN BAŞKA NEYİMİZ VARKİ SİVASSPORDAN BAŞKA GERCEKTEN BAŞKA SEVİNECEGİMİZ MUTLU OLABİLECEGİMİZ BASKA BİRSEYİMİZ YOK.YANİ BAŞKA SİVASSPOR YOK. GELELİM ASIL MESELEYE BÜYÜK STADLARDA HEP ŞAŞALI YAZILAR İLE BU SLOGANLAR HEP GÖZÜMÜZE ÇARPMİSTIR.AMA GELİN GERCEKTEN SİVASIMIZI ANLATAN SİVAS İNSANIMİZİN MERTLİGİNİ ANLATAN HANİ DEDİKYA SUYU SERT İNSANI MERT OLAN SEHRİMİZİ ANLATAN ORDAKİ İNSANLARIN YASAYIŞ TARZINI ANLATAN SLOGAN YAZALIM BU BAGLAMDA ^^^^CUMHURİYRTİN TEMELİ BURADA ATILDI 4EYLÜL 1919^^^ BENCE COK ŞIK ANLAMLI BİR OKADARDA DEPLASMANA GELEN TAKIMA VE DEPLASMAN SEYİRCİSİNE HAVAMIZI YAPMIŞ OLURUZ DÜŞÜNSENİZE GELEN DEPLASMAN SEYİRCİSİ BU SLOGANDAN NASIL ETKİLENMEZKİ. DİGER BİR HUSUS İSE O TRİBÜNE ÖMRÜNÜ SİVASSPORA ADAMIŞ SİVASSPOR İÇİN YAPMAYACAGI TEK BİRŞEY BİLE OLMAYAN EFSANE AMİGOMUZ İHSAN DEGİL EHSAN ABİMİZİN ADINI VERELİM BÖYLECE EFSANE AMİGOMUZU ÖLÜMSÜZLESTİRMİŞ VE ONA ÖDEMEYE GÜCÜMÜZÜN YETMEDİGİ VEFA BORCUMUZUN BİR KISMINI ÖDEMİŞ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÖYLECE HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM..... ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİRTEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN.. |
HADİ GARDAŞLAR BEKLİYORUZ NE FİKİRLERİNİZ VARSA YAZIN
|
[QUOTE=ahmetcelik;269025]Yeni Kapali Tribüne bence Yazilmasi gereken Slogan[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Gerçekten hoş olmuş. Bu görüntü bile heyecanlandırıyor beni. [/COLOR][/B] |
-->: --->: Kapanacak Tribüne Slogan
[QUOTE=submarıneyıgıdo;269035]LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN
LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN MERHABA HEPİNİZE SEVGİLİ YİGİDOLAR.ŞAHSIM ADINA KONUŞAYIM GERCEKTEN ÇOK ANLAMLI BİR KONUYA DEGİNMİŞSİNİZ.STSDIMIZ GERCEKTEN GÜZEL OLDU BUNU BİZ HAYAL EDEMEZKEN BİLE ŞİMDE NERELERDEYİZ DİYE HEP KENDİ KENDİME SORUYORUM.BEN ÇOK ESKİ BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM GÖRENLER BENİ HEMEN TANIRLAR.ŞÖYLE ESKİLERE BAKIYORUMDA DUYGULANMAMAK ELDE DEGİL.3.LİGDE İKEN ÇORUMLARLA TOKATLARLA ÇARSAMBABLD.LERLE BAYBURTLARLA TURHALLARLA ERBAALARLA OYNARKEN ŞUANDA FENERLE CİMBONLA KARTALLA OYNUYOR VE ONLARA KAFA TUTUYORUZ DÜŞÜNSENİZE 4EYLÜLÜMÜZE ÖRNEGİN ROBERTO CARLOS PUAN MÜCADELESİNE GELECEK TURİSTLİK GEZİYE DEGİL BİZ BUNLARI HAYAL BİLE EDEMEZDİK AMA İNANIN BU BASARIDA HEPİMİZİN EMEGİ HEPİMİZİN BİREY BİREY BASARISI VAR.BUNDAN TAM 10 SENE ONCE BİR ACILIŞ MACIMIZA FENER GELMİŞTİ AMA YEDEKLERİ GÖNDERMİŞLER 4EYLÜL FULL ÇEKTİ DÜSÜNSENİZE OANDA YIGIDONUN DÜSUNCESİNİ FENER GELİYOR VAYBE HADİ DOLDURALIM 4EYLÜLÜ OYSA SİMDİ 3PUAN MÜCADELESİNE GELİYOR VE SATDDA YER YER BOŞLUKLAR VAR LÜTFEN BU ANLATTIKLARIMIZI TEKRAR BEYNİMİZDE BİRKEZ DAHA MUHASEBESİNİ YAPALIM VE ONA GÖRE DAVRANALIM.DÜŞÜNENİZE BİZİM YERİMİZDE OLMAK İSTEYEN NEKADAR ÇOK TAKIM VAR.İŞTE BU DUYGILARLA LÜTFEN TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM DÜŞÜNÜN BAŞKA NEYİMİZ VARKİ SİVASSPORDAN BAŞKA GERCEKTEN BAŞKA SEVİNECEGİMİZ MUTLU OLABİLECEGİMİZ BASKA BİRSEYİMİZ YOK.YANİ BAŞKA SİVASSPOR YOK. GELELİM ASIL MESELEYE BÜYÜK STADLARDA HEP ŞAŞALI YAZILAR İLE BU SLOGANLAR HEP GÖZÜMÜZE ÇARPMİSTIR.AMA GELİN GERCEKTEN SİVASIMIZI ANLATAN SİVAS İNSANIMİZİN MERTLİGİNİ ANLATAN HANİ DEDİKYA SUYU SERT İNSANI MERT OLAN SEHRİMİZİ ANLATAN ORDAKİ İNSANLARIN YASAYIŞ TARZINI ANLATAN SLOGAN YAZALIM BU BAGLAMDA ^^^^CUMHURİYRTİN TEMELİ BURADA ATILDI 4EYLÜL 1919^^^ BENCE COK ŞIK ANLAMLI BİR OKADARDA DEPLASMANA GELEN TAKIMA VE DEPLASMAN SEYİRCİSİNE HAVAMIZI YAPMIŞ OLURUZ DÜŞÜNSENİZE GELEN DEPLASMAN SEYİRCİSİ BU SLOGANDAN NASIL ETKİLENMEZKİ. DİGER BİR HUSUS İSE O TRİBÜNE ÖMRÜNÜ SİVASSPORA ADAMIŞ SİVASSPOR İÇİN YAPMAYACAGI TEK BİRŞEY BİLE OLMAYAN EFSANE AMİGOMUZ İHSAN DEGİL EHSAN ABİMİZİN ADINI VERELİM BÖYLECE EFSANE AMİGOMUZU ÖLÜMSÜZLESTİRMİŞ VE ONA ÖDEMEYE GÜCÜMÜZÜN YETMEDİGİ VEFA BORCUMUZUN BİR KISMINI ÖDEMİŞ OLURUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BÖYLECE HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM..... ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİRTEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN..[/QUOTE]GARDAŞ DUYGULANDIM BU YAZDIKLARINLA BİZLER BİRER YİĞİDOYUZ BU İSTEKLER İNŞALLAH GERÇEKLEŞİR |
bence en uyun anadolu yıldızı olur
|
bu senede şampiyon yiğido olabilir mi?
|
Arkadaşlar Kangal resmi olursa yanlış söylemlere yol açabiliriz. Rahmetli Amigo İhsan'ın adı tribüne verilsin. Onada laf yok. Ama oraya yazılabilecek bence en güzel yazı:
"DOĞUŞTAN ÜÇ YILDIZLI" olabilir. |
yazılara devam yıgıdolar hadi görelim parlak fikirleri
|
YİĞİDE ASALET SORULMAZ a katılıyorum
|
[QUOTE=ofgurleyuk78;269571]Arkadaşlar Kangal resmi olursa yanlış söylemlere yol açabiliriz. Rahmetli Amigo İhsan'ın adı tribüne verilsin. Onada laf yok. Ama oraya yazılabilecek bence en güzel yazı:
"DOĞUŞTAN ÜÇ YILDIZLI" olabilir.[/QUOTE] Doğrusun kardeşim size katılıyorum bence sporla alakalı bir sloğan bulmalıyız ayrıca amigo ihsan içinde her hangi bir tribüne ehsan ağbeyimizin ismi verilebilir |
abiler günlerdir tık yok ya hadi lütfen
|
paylaşım için tşkler........!!!!!!!!
|
millet bisey yazmıyoooooorrrrrrrr
|
arkadaslar slogan aramaniza gerek yok cunku sizlerinde bildigi gibi sloganimiz hazir [YIGIDOLAR].
|
[B][COLOR="Indigo"]Ya bence şu anda o bölüm çok güzel oldu ve sloganının yeri kaldı. Oraya bir slogan iyi gider. Ya da taraftarımızın resmi falan. Veya çifte minare falan bizi tanıtacak bazı resimler konulabilir. [/COLOR][/B]
|
CUMHURİYETİN TEMELİNİ BURADA ATTIK 4 EYLÜL 1919
|
[B]Fenerbahçe Cumhuriyeti[/B] söylemine karşı ve de [B]"Türkiye Cumhuriyeti Devleti"[/B]nin temellerinin 4 Eylül 1919 Sivas Kongresinde atıldığı gerçeğinden yola çıkılarak yazılabilecek en güzel ve en manalı slogan bence
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]C U M H U R İ Y E T . S İ V A S ' T I R ! . . .[/COLOR][/FONT][/B] sloganı olabilir. ????? |
bencede kangal heykeli müthiş olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:32. |