![]() |
--->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
BASIMIS SAGOLSUN:AZIZ SEHITLERIMIZE ALLAHTAN RAHMET GERIDE KALAN AILELERINE SABIR DILIYORUM...COK ACI YAA,:((((((((((((((Allah im rahmez eylesinnnnnnnnnnnnnnnn
|
bencede anasayfaya şehitlerimiz ve resimleri koyulmalı ayrıca bugün iki şehit daha verdik yazıkar olsun bu vayatnı bu aciz duruma düşüren vatan haini çıkarcı iktidar ve yandaşlarından...
bu mübarek gecede rabbim onların cezalarını versin diye her zaman olduğu gibi dualrıma devam edeceğim.... kahrolsun siyonist abd kahrolsun işbirlikçi siyonizm uşağı akp ne mutlu türküm diyene ***ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ*** |
VATANA UZANAN ELLER KIRILSIN...
HEPİMİZİN BAŞI SAGOLSUN.VATANA UZANAN ELLER KIRILSIN..
|
-->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
ALLAH rahmet eylesin ailelerinin ve tüm türkiyenin başı sağ olsun vallahi 2 gündür kahroluyorum allah sabır versin inşallah bende doğuda yaparım askerliğimi bu vatan hepimizin canımız sağolsun üç beş çapulcuya bırakacak değiliz nice devletler yendik bu pkk denilen teröristeri allah kahretsin lanet olsun yeter artık bitsin bu ızdırap bu göz yaşı.
|
-->: Bursa taraftarından anlamlı çağrı!
arkadaşlar bizim taraftarlarımızda böyle yaparak terörü lanetliyelim
beyaz yada kırmızı forma yada tişörtlerle bu haftaki maçta lanetliyelim sizler ne diyosunuz bu konuda özellikle taraftar gruplarından destek bekliyorum |
--->: Bursa taraftarından anlamlı çağrı!
çok güzel kardeşim düşünceniz herkes örnek alır inşallah
|
Selam.. harika bir düsunce insallah bunu takimlarin cogu yapar.
|
şehitlerimize allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum türk milleti ve onun şanlı ordusu var oldukça bu çapulcular abd uşakları vatan hainleri soysuzlar kansızlar asla emellerine ulaşamayacaklar bu haince saldırının hesabı en kısa zamanda sorulacaktır türkiye çok aciz kaldı bu konuda hala işgal altındaki ıraktan terörü besleyen abd den onlara yardım eden yurt sağlayan mühimmat desteği veren ab den yardım bekliyoruz türkiye cumhuriyeti asla bu durmlara düşmemeli devamlı başı dik durmalı yardım ve yataklık edenlere en sert cevabı verebilmelidir ama biz hep konuşuyoruz yukarıdakiler kulakları kapalı dinliyorlar tabi acı onların acısı değil şehit olanlar onların evlatları değil artık ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı iş işten geçtikten sonra vahlar tühler bir şey ifade etmez türk milleti olarak türk silahlı kuvvetlerinin sonuna kadar arkasındayız birtakım oyunlarla türk silahlı kuvvetlerini yıpratmaya çalışanlar bu oyun asla gerçekleşmeyecek türk milletinin gözünde şanlı ordumuz asla itibarından hiçbir şey kaybetmeyecek ben bir yiğido olarak bir milliyetçi türk evladı olarak en önemlisi bu cennet vatanın yılmaz bekçisi olarak sivasspor.com dan şehitlerimize daha duyarlı olmasını istiyorum onlara minnetimizi şükranımızı en iyi şekilde göstermeliyiz ben diğer yorumlarımda da bunu ifade ettim sitenin açılış sayfasına yöneticiler tarafından bir türk bayrağı ve altında şehitlerimizin resimlerinin olduğu anlamlı bir mesaj verilirse onlara karşı şükranımızı minnertarlılığımızı bir nebze de olsa göstermiş oluruz çok şey istemiyorum galiba hatta sivasspor manisaspor maçında tezerahüratlar da şehitlere yönelik olursa ve her iki takımın oyuncuları da sahaya şehitlerimizi anan bir pankartla çıkarlarsa çok iyi olacaktır her türk vatandaşının üstüne vazife olmalı şehitlerimize karşı duyarlılığını ifade etmek ben bu kadar diyorum umarım duyarlı olanlar bu sesime kulak verirler
|
tüm türk milletinin başı saolsun o şehitler hepimizin şehidi çünkü onlar biz rahat uyurken vatanın bekçileri. AMA BİZ ŞUNU BİLİYORUZ Kİ BU BUNLARI YAPANLAR İNSAN OLAMAZ[B][COLOR="Red"]
"KAHROLSUN PKK"[/COLOR][/B] |
Buna benzer bir onuda dün ben açtım nedense silindi hemen şehit askerlerimize bir rahmet dilemektemi çok görüyorlar üyelere anlamış deyilim bizimde bir şeyler yapma hakkımız var zannediyorum bir tepki .ŞEHİTLERİMİZE ALLAH,TAN RAHMET DİLİYORUM MEKANLARI CENNET OLSUN (KAHROLSUN PKK)
|
tum turkıyenın bası sagolsun
kısmet olursa ben de kasımda askerım sehıt olmak bana da de nasıb olur ınsallah bugun turk bayragını astım askere gıdecegım gun bınaya asacaktım ama nasıb bugunmus __________________ Sakaryalı yiğido anlından öpüldün |
Tek,tek kalkan şehit merasimlerini seyrettikçe yeniden duygulanıyor ve içimizdeki nefret bir kat daha artıyor.Başta acılı anne- babalarave geride kalanlara allah sabır ihsan eylesin.
Ana sayfamızda,konu başlığı altında hassasiyetini göstererek,şehit haberlerinin son dakika yayınlandığı bir zamanda, dansöz oynatanlara ders veren site yönetimimize bu duyarlılığından dolayı müteşekkirim. |
-->: Bursa taraftarından anlamlı çağrı!
tabikide en doğal hakkınız bu konuyu lütfen maç gününe kadar gündemde tutalım teröre lanette bizde varız diyelim
|
--->: -->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
[QUOTE=sinan1988;259628]ALLAH rahmet eylesin ailelerinin ve tüm türkiyenin başı sağ olsun vallahi 2 gündür kahroluyorum allah sabır versin inşallah bende doğuda yaparım askerliğimi bu vatan hepimizin canımız sağolsun üç beş çapulcuya bırakacak değiliz nice devletler yendik bu pkk denilen teröristeri allah kahretsin lanet olsun yeter artık bitsin bu ızdırap bu göz yaşı.[/QUOTE]
herkesin duygularını ve acılarını tümkalbimle paylaşıyorum;başın sağolsun yüce TÜRK ULUSU! ama bu ********ler sanıldığı gibi üç beş çapulcu değil. İnşallah beni anlamışsınızdır??????????? |
ne oldu rahatamı erdiler bu mubarek günde milyonların canını yakınca...
sanmasınlar emellerine ulaşacaklarına 1 askergider bin asker gelir elbet bunların hesabı sorulacak... Allah rahemet eylesin sizlerle gurur duyduk nur içinde yatın TÜRKİYE ulusun şerefli insanları. |
13 bitmeden 2 tane daha verdik ....................
|
BU HAFTA MANİSA MAÇINDA TEPKİMİZİ GÖSTERELİM .............!!!
|
allah rahmet eylesin tüm şehidlerimize, rahat uyuyun kanınız yerde kalmayacak, hainler emellerine ulaşamayacak, ilelebet türkiye cumhuriyeti payidar kalacaktır, misakı milli sınırları içinde vatan bir bütündür bölünemez, atamıza yemin ettik, bu vatanı sokakta bulmadık, onlarca savaştan yüzbinlerce şehid kanından sonra kuruldu sonsuza kadarda yaşayacaktır, bir memed gider bin memed gelir.
|
BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..
Beşağaç köyünde 12 kişi PKK tarafından katledildi. Jirki aşireti mensubuydular. PKK'ya karşıydılar. DTP'ye oy vermemişlerdi. Oruçluydular… İşten eve dönüp iftarlarını açacaklardı. Araçları durduruldu, vahşi şekilde kurşuna dizildiler. Hepsi Kürt'tü.
Aradan kaç gün geçti! Bolu Dağ komando birliğine mensup 13 asker pusuya düşürülüp şehit edildi. Anadolu'nun dört köşesinden gelen gencecik insanlardı. Siyasetin, karmaşık hesapların; bölgesel satrancın, ihanete varan senaryoların, müttefik/dost ilişkilerinin dışında, kendilerine verilen göveri yerine getiren, memleket kurtarmak için hayatını ortaya koyan ana kuzularıydı. Her saldırının her cinayetin bir şekilde ABD ile bir bağlantısı çıkmıyor mu ortaya? Sebebi şu ya da bu! Sonuç! Bu ülkenin insanları, askerleri, Türkü-Kürtü kim olursa olsun artık ABD silahlarıyla ölüyor. Bu en önemli gerçek değil mi? Washington'ın Irak'a gönderdiği 125 bin 163 tabancadan, şu meşhur Glock'lardan kaçı Türkiye'de bilen var mı? Sadece 2006'da 13 bin 180 Glock kaybolmuş! Yine sadece 2004-2005 arası Irak'ta 190 bin silah kaybolmuş! Bunlardan 50 bin civarı Glock tabancalar. O kadar masum bir ifade ki bu, efendim, kaybolmuş!!! Bizde bu yalana inandık. Bu silahların büyük bir kısmı Türkiye'ye getirilmiş. Şimdi bu silahlar cinayetlerde kullanılıyor. Hangi ellerden kimlerin ellerine ulaştırıldığını cinayetlerle görebiliyoruz. Bu bir kaçakçılık hikayesi değil. K. Irak'ı füze üssüne dönüştürenler, PKK'yı silahlandırıp Türkiye'ye saldırtanlar, PJAK'ı kurup İran'a saldırtanlar, K. Irak'tan Türkiye'ye C-3 ve C-4 sevkıyatları yapanlar ve Glock'ları Türkiye'ye yönlendirenler hep aynı adresler. [B]Bu siyasi bir hesap. Bu hesap, PKK ile varmak istenen hesabı tamamlayan bir hesap. [/B] [B][COLOR="Blue"]Ramazan bayramı öncesinde yaşanan bu olaylarda şehit olan kardeşlerime Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk halkına baş sağlığı diliyorum.[/COLOR][/B] |
dünden bu yana hala kendime gelemedim zaten...
çok acı verivi bir durum. ne ağlamak, ne üzülmek kar etmiyor... pkk ankarada elini kolunu sallayarak gezerken bizim verdiğimiz canların hiç bir önemi yok... rabbim bu vatan evlatlarının geride kalanlarına yardımcı olsun... UMARIM MANİSA MAÇINDA TRİBÜNLERDEN PROTESTO EDERİZ... |
[B]KINALI KUZULARIMIZI HAKKA YOLCU EDERKEN;
İÇİM İÇİMİ YİYOR... YAZMAK İSTİYORUM, ELİM KLAVYEYE GİTMİYOR, YAZAMIYORUM. HAYKIRMAK İSTİYORUM... BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR, HAYKIRAMIYORUM. BELKİ, ELİM KLAVYEYE GİDERSE, BELKİ, BOĞAZIM DÜĞÜMLENMEZSE, YAZACAĞIM... HAYKIRACAĞIM...[/B] |
Kimi bölek dedi, kimi yıkalım,
Buralara başka ülke kuralım, Daha biz ölmedik nasıl duralım, Ölürüm yıktırmam ülke bizimdir..... Senelerdir çile ile yoğrulan, Her gün bir köşede şehit olunan, Kundakta bebeğe kurşun sıkılan, Bölmek istenilen vatan bizimdir..... Türk'ün kaderi bu asırlar boyu, Çıkmadıkça canı değişmez huyu, Bizi bölmek isteyen kahpenin soyu, Bölünmez bu cennet vatan bizimdir..... Nice canlar gitti çakıl vermedik, Vatan namus deyip bedel ödedik, Yıkılmadık bu yoldan geri dönmedik, Övünülen bu cennet vatan bizimdir.... Kardeşiz dedikçe azıp durdular, Öğretmeni, çocukları vurdular, Anama, babama kurşun sıktılar, Yakılan yıkılan evler bizimdir...... Sakarya, Çanakkale, Gelibolu'da, Nerede ezan, bayrak, Türkler orada, Kefensiz yatan o şehitler buarada, Şehitler diyarı ülke bizimdir...... Bozkurt Hamdi canım feda vatana, Bu toprakta yatan şehit atama, Yeminim var vallahi yüce Mevlama, Ölmek istediğim vatan bizimdir.. her sey vatanim icin bende ölürüm vatan icin |
Ne de şanslı yaratmış beni yüce Allah’ım
Bulunmaz bir silahtır, çünkü benim silahım Milletim Türk Milleti, yolum İslâm yoludur Affeylesin bu yolda olur ise günahım. Bu iki eşsiz silah fetheder gönülleri Hem Müslüman, hem Türk’üz ne kalıyor ki geri İşleyelim durmadan, bu bulunmaz eseri Bize yol gösteriyor yüce “Kur’an” rehberi. Bırakmayalım Yurdu kızıl, kara ellere Gelin engel olalım, bu sapık emellere Kirli ayak basmasın şehit dolu yerlere Biz alışmış Milletiz, sürekli zaferlere. Oldukça bu Millette böyle kahraman nefer Hârikalar yaratır meydanlarda her sefer Bu Millet ilelebet olacaktır muzaffer Tüm düşman birlik olsa, yine Türk’ündür zafer. |
bu olaya özellikle taraftar gruplarının destek olması gerekir. 1967 dernek cüsskb ve çılgınlar58 istanbul taraftar dernekleri vs. asıl mesaj yazılması gereken konu burasıdır. desteklerin eksik olmaması ve organizasyonun da kusursuz gerçekleştirilmesi gerekir. herkes forma giyecek diye de bir şey yok üstelik. kırmızı tişört gömlek vs. de olabilir. kırmızı yok diyenler beyaz giyer. tribünlerin kırmızı beyaz olması gerekir milli maçlar sonrasında...
Saygılarımla... |
RUHUNUZ ŞAD, MEKANINIZ CENNET OLSUN YİĞİTLERİM...KANINIZ BU ********LERİN, BU VATANSIZ NAMERTLERİN KANLARIYLA TEMİZLENECEKTİR..
|
[B]Şehitlerimizin ailelerine Allah-ü tealadan sabır dilerim. Ruhları şaad olsun...
Yazacak söz söyleyecek kelime bulmakta zorlanıyorum doğrusu... Bu şeref yoksunu mahlukatlar, Allah huzurunda hesap vermeden önce yüce Türk milletine hesap vermelidir. Bunun için acilen gerekli tüm herşey yapılmalıdır. Acımız gerçekten çok ama çok büyük... [COLOR="red"] ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ[/COLOR] Herkes Duysun ve Bilsinki [COLOR="Red"]BU VATAN BÖLÜNMEZ[/COLOR] [COLOR="Red"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR][/B] |
Yerde Kalmasın
[CENTER][B]Yerde Kalmasın [/B]
Seksendört yılında Siirt ilinde İlk pusuyu kurdular Eruh yolunda Mehmedim’in türküsü alem dilinde Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Okullar camiler yanmış yıkılmış Üç günlük bebeğe kurşun sıkılmış Analar hep yasta boynu bükülmüş Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yakılan köyleri anlatır biri Dili dolaşıyor benzi sapsarı Gidenler bir daha dönmüyor geri Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Suriye Bekaa dolaşıp durdun Çoluğu çocuğu ölüme sürdün Birinci dersini Kenya’da gördün Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Gözün aydın olsun yurda hoş geldin Onbeş yıl bekledik niye geç kaldın Sürdüğün saltanat bitmezmi bildin Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Fırsat verilirse hizmet edecek Çoban olup dağda davar güdecek Bir yolunu bulsa Şam’a gidecek Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Bu rezil yüzünden ne canlar yandı Otuzbin can gitti ocaklar söndü Annem de Türk dedi Kıble’ye döndü Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Suriye İran Irak destek olmasın Avrupa bu işe köstek olmasın Gerek yok gözlemci filan gelmesin Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Pişmanlık yasası çıksın ne demek Bunun Türkçesi katile af demek Abesle iştigal resmen halt yemek Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yetim yavruların yükselen sesi Hakim bey savcı bey dinleyin bizi Kırılsın o kalem yazmasın yazı Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın Ağlayan sızlayan analar gördüm Düşündüm taşındım kararı verdim İlmeği yağladım urganı gerdim Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehit Hüseyin’in oğlu büyümüş Mahkemede bir bak yiğit ne imiş Biz kararı verdik yok artık dönüş Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yerin yurdun belli rahat olsunlar Adresin İmralı böyle bilsinler Dağdaki itlerin gelip alsınlar Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Avukatlar gelip gelip gitsinler İmralı havası alıp gitsinler Savunmana delil bulup gitsinler Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Yetmiş avukata ne gerek vardı Dangalos Dallama gelse yeterdi Üçü bir arada olup biterdi Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehidin geride oğlu kızı var Yanmış yüreklerde dinmez sızı var Bir bilsen kellende kimin gözü var Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Şehitlikte açık görüş olmuyor Feribotla bacı kardeş gelmiyor Olanları aklım fikrim almıyor Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Cümle şehitlerin adı sorulsun Kıssadan hisse hesap görülsün Fazla uzatmayın kalem kırılsın Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/8611/34340c1ef58vr3xo.gif[/IMG] [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/493/coollogocom1828515244ls.gif[/IMG][/CENTER] |
--->: YETER BU MİLLETİ KANDIRDIĞINIZ !!!
artık teröre çare bulunmalı.yeter artık her gün şehit veriyoruz.seçimler başında terör bitecek diyenler nerede şimdi.vatan uğruna şehit düşen askerlerimizin haklarını veremiyecekler.bizim ülkemizde siyasiler sadece koltuklarını düşünüyorlar yeter bu milleti kandırdıgınız yeterrr.
|
Bayraksızlar
Bayraksızlar bayraksızlar Yere düşse bayrak sızlar Nerden bilsin kıymetini Soysuz sopsuz bayraksızlar Ne olurdu yazmasaydım Ben bu kara yazıyı Bilmeseydi namert soysuz İçimdeki sızıyı Yıldızların isyanı var Hilâl taşıyan felek Damla damla kan akıyor Delik deşik bu yürek Al rengine kara bağlar Yastadır deli gönül Aşık'ın olmuşum senin Hastadır deli gönül Renginde şehitlik gizli Hilâlinde mana var Yüreğimde saklamışım Kurbanında kına var Toprağa düşse yiğit Ölüm güç verir bize İnancıma teslim oldum Zulüm güç verir bize Uğrunda ölen yiğit Kim ne bilsin ne kadar Geriye ne can kaldı Hepsini kurban adar Yamacında gezindiğin Şimdi dağlar ağlasın Bayrağım hançerlendi Şimdi çağlar ağlasın Bayrak yere düşerken Alkışlayan piçleri Kahredecek Türk milleti Destek veren güçleri Susmayın ey milletim Bayraksızda ar olmaz Susar ise yiğitler Vatan bize yar olmaz Başı bozuk yaylada Pusuları kurdular İki yaşında yiğit Kürşad'ımı vurdular Bundan gayrı düşmanım Bayrağa ters bakanlar Artık hesap vermeli Dağı taşı yakanlar Meleküt aleminde Destan olan can bizim Dalgalansın bayrağım Üstündeki kan bizim Dört aylık bebeklere Kurşun sıkan nerdesin Nereye gidersen git Öleceğin yerdesin Hükmü ilâhi varsa Belki korur Yaradan Kan düşmanı olmuşuz Çekilsinler aradan Bu vatanın ekmeğii Gözünüze durmalı Yiğit bir can gelmeli Sizden hesap sormalı Sefai'yem yaşamak ki Bundan gayrı ar gelir Ay yıldızlı bayrağa Bu yeryüzü dar gelir |
uzuluyoruz elimizden bisey gelmiyor
ruhlari sad olsun ne mutlu insanlar onlar simdi |
KAHROLSUN PKK
arkadaslar manisa macında tepkimizi gösterelim.şehitlerimizin kanını yerde bırakmıcaz..
|
[B][I][COLOR="Red"]şehitler ölmez vatan bölünmez ----KAHROLSUN PKK----[/COLOR][/I][/B]
|
Şırnak ta ŞEHİT edilen kardeşlerimize ALLAH TAN rahmet,ailesine sabır diliyorum.Peygamber efendimiz [SAV]döneminde 70 tane ashabı şehit eden münafıklara efendimiz her namazında lanet etmiştir.Bizde onun ümmeti olarak askerlerimize kurşun sıkan,şehit eden ALLAH TAN korkmazlara lanet ediyoruz.LANET OLSUN.
|
o canlara el uzatan silah dogrultan eller kırılsın.Allah Bu mübarek günlerin hatrına bize güç versin.
|
sivasspor.com'un değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum hassasiyetimize ilgisiz kalmadı şehitlerimize duyarlılıklarını minnetarlıklarını gösterdiler özellikle bursaspor taraftarının önerisi çok güzel manisaspor maçında herkes kırmızı beyaza bürünsün herkeste şanlı bayrağımız olsun sloganlarımızı da şehitlerimize yönelik yapalım bu hainler bu vatanın sahipsiz olmadığını görsünler bitirilmek istenen maneviyatın hiç eksilmediğini dim dik duruşumuzu sergileyerek gösterelim sivasspor yöneticilerinden de bayrakları temin etmede yardımcı olmasını diliyorum evlerinde bayrak olanlar bayraklarını köşelerden çıkarıp layık olduğu gibi dalgalandırmalıdırlar yorum yazan arkadaşların hepsinden allah razı olsun bu durumlarda böyle kenetlenirsek hiçbir güç bizi yıkamaz
|
BAŞIMIZ SAĞOLSUN... AİLELERİNEDE SABIR VERSİN Allah
|
ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN...........................
|
anasayfaya konulan resimin anlamı çok büyük emeği geçenlerden allah razı olsun....
vatanımızı satma düşüncesindeki yahudi uşakları bu ülkeyi yönetiyor görünsünler .... bu halkta bunlara '''inadına''' oy versin sonucunada katlansınlar verdikleri oylar yahudi camiasına hizmette ve türkiyemizi bölmeye çalışanların karanlık işlerinde kullanılıyor... rabbim başımızıdaki bu beladan kurtarsın bizi.... ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE*** ***ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ*** |
Vur yiğidim, kopeklere sakın ola acıma
Onlar nasıl kıydı öğretmene bacıma Zaman yaklaşıyor, vakti yakın öcüme Köpekleşen beyinlere kanlı kurşun sıkılsın Zalim Gabar, Kahpe Cudi yıkılırsa yıkılsın... |
Sevgili yiğidolar 13 Şehid daha verdik vatan için.Hepimizin yüreği yanıyor. akşam yemekten cıktıktan sonra bu haberi dyudum istanbul sivasspor taraftar derneğinin iftar yemeğinin sevinci yarım kaldı içimizde.Bunun sınırötesi operasyonu falan kalmadı arkadaş.Zaten bölgeye çekilmek için türlü oyunlar oynanıyor.Baş aktör Abd,israil.Pkk ise taşeron,piyon. Ayrıca İrana yapılacak saldırı için Türkiyeyi yanına alamayan Abd ve İsrail eliyle istikrarımızı bozmaya yönelik eylemler düzenleniyor.İzmir,avcılar,şırnaktaki hain pusu.Önceki gibi peşmergelerin ve pkk nın elinde basit silahlar yok.Modern silahlarla 7-8 aylık eğitimli askerlerimizi bölgeye çekerek dünyada yenilmez bilinen ordumuzun gücünü kırmaya yönelik tezgahlar planlanıyor.
Durum sınır ötesinden çok topyekün savaşa doğru yol alıyor.Bizler ise vur patlasın çal oynasın tüketim çılgınlığındayız.Topyekün tek yürek olma zamanıdır.ALLAH Şehitlerimize Rahmet eylesin.Kahraman ordumuzun ve asil milletimizin başı sağolsun.Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Nereden geldiğini bilmeyen,nereye gideceğini bilemez. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:28. |