![]() |
--->: TS´A TOKAT GİBİ CEVAP
Başkanımız en yürekli we en wefalı başkandır.Helal olsun başkanım durmak yok yola dewam sonuna kadar arkandayız..
|
AĞZİNA SAĞLİK SAYIN BAŞKANIM AMA BUNLR LAFTAN ANLAMAZ
|
çok iyi olmuş hep biz susmayalım sus tukta ne oldu bizi küçümsediler.AMA ASLA SİVASSPOR KÜÇÜMSENECEK TAKIM DEĞİLDİR
|
SAĞOLASIN YİĞİT BAŞKAN VERDİN CEVAPLARINI .İNSANLIK ÖĞRENSİN TRABZONUN BAŞKANI NE ÇABUK UNUTTU FEDERASYONA YALVARIP ÜÇ PUANIMIZI VERİN NE CEZA VERİRSENİZ DİYE YALVARDIĞINI MERT OL ERKEK GİBİ KONUŞUN TIPKI BAŞKANIM GİBİ
|
Yaww arkadaşlar. nuri albayrak ın sahip olduğu gazeteye bakın.insan sevgisinden,barıştan,kardeşlikten bahsediyormu hiç. ancak kendi çıkarları doğrultusunda ben ben ben demekten başka bvişey bilmiyorlar. gazetesi böyleyken kendisinden insanlık beklemek bitraz hata gibi.
|
We ben MECNUN başkanı verdiği mentıklı aklıselim demeçlerinden dolayı gerçekten çok kutluyorum.
|
Helal olsun Başkanım Size Siz bunlara iyilik olsun diye bedava bilet konusunu açmamışsınız bunlar kendileri kaşınmıs. Siz cok dogru bir açıklamada bulunmussunuz.
|
artık trabzonsporluların gündemi değiştirmeye yönelik açıklamalarına kulak asmamak lazım.cevap vermemek lazım.bu takımımza yarar değil zarar verir.sayın başkanımız gene kapak yapmış.ama artık onların galeyana getirecek açıklamalarını duymamazlıktan gelelim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:32. |