![]() |
--->: kayseriden selamlar
arkadaşlar mail atın orası devlet kurumu özel bir kanal değil biz gecenin ikisine kadar 2 dakikalık yayını haketmiyoruz eğer kulüplerimizin taraftarları tepki vermezse onlarda herşeyi yapar biz kayserispor taraftarı olarak üstümüze düşen görevi yaptık ve diğer iki anadolu kulübüde öle sizde lütfen tepkisiz kalmayın
|
Selam Sivasli kardesler!
TRT ye tepki koyma konusunda bir kac fikrim var. Benim kanaatimce artik Anadolu kuluplerinin bir araya gelip iyice organize olmasi gerekiyor. Bundan sonra yapilacak tepki eylemlerini hep bir araya konusup organize edip 18 takim - 4 Takim = 14 takimin taraftariyla beraber yürütürsek gücümüze güc katmis oluruz. Bundan dolayi da TRT gibi kamu kuruluslarinin bizim gibi sirf memleketini tutan taraftarlari görmemezlikten gelmesi gibi durumlar olmaz diye düsünüyorum. Bu konuda fikir ve düsüncelerinizi bekliyorum. Konuyla alakali zaten [url]www.kayserispor.org[/url] bir konu var sizlerde ilgi gösterirseniz belki ortak noktalara varabiliriz bundan sonra nerde ve ne sekilde bulusulup organize olacagimiza karar veririz. Konu linki: [url]http://www.kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=9455&get=last#221851[/url] Selam ve sevgilerimle ... |
-->: kayseriden selamlar
iyi bir fikir ama şunu unutuyoruz..trt bile olsa halk için değil kendi cepleri için hizmet eden tv kuruluşu hepsi..tamamen para sebeiye bize az önem veriyorlar..
|
cok tsk ederiz herkes sizin gibi dusunebilse keske
|
Cok Sicak gelismeler arkadaslar!!!
Anadolu Tepkisine ilk cevaplar gleiyor!!! Bastirin Sivasli kardesler bastirin bu saltanat bitecek!!! Organize olmamiz gerek!!! Diger taraftar sitelerine haber verin hep bir bütün olalim!!! [url]http://www.kayserispor.org/forum/forum_posts.asp?TID=9455&PN=9[/url] |
TEBRILER KAYSERIYE ..............
|
valla kayseriyle bir elele verebilsek istanbul halt etmiş aslında.
|
--->: -->: kayseriden selamlar
[QUOTE=Deliilyasliyiz;241768]valla kayseriyle bir elele verebilsek istanbul halt etmiş aslında.[/QUOTE]
Bu dediğin çok zor ben Kayseriliyim ve kendimi bildim bileli Kayseri-Sivas maçlarına giderimBu maçlarda gerek Kayseri de gerekse Sivas da yapılan maçlarda karşılıklı edilen küfürlerin haddi hesabı yok Herşey forumlarda kalmasın somut adımlar atılmalı... |
VE ALEYKÜMSELAMMMMMM KAYSERİLİLER....
|
KOMŞUMUZ SİVAS
sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım
|
--->: KOMŞUMUZ SİVAS
[QUOTE=LEVONUN38AŞKI;256687]sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım[/QUOTE]
bizde size basarilar dileriz benii tanidinmiii:rolleyes::rolleyes: |
[B]hosgeldin Levent
iyi dileklerin icin cok tsk ederiz bizlerde Kayserispor`a Ligde basarilar dileriz özellikle bu hafta GS`ya karsi ;)[/B] |
inşallah beraber şampiyonlar liginde oynarız ;)
|
[B]hoşgeldin gardaş yakınız korkma eski den kayseri sivasın bir ilçesi idi[/B]
|
-->: KOMŞUMUZ SİVAS
[QUOTE=LEVONUN38AŞKI;256687]sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım[/QUOTE]
[B]Teşekkür ederiz. Bizde Kayserispor a başarılar dileriz. Kayserispor un son zamanlarda Sivasspor lehine, olan davranışından son derece memnunuz. Anadolu takımlarının dayanışma içinde olabileceğini gösterdiğiniz için,tekrar teşekkürler.[/B] |
kayseri eskiden sivasın bi, ilçesi diye hava atıyoz gardaş adamlar simdi 5 sivas kadar büyüdü bizim iş adamlarımızda onların verdiği desteğin onda birini verse kral oluruz be
|
EN BÜYÜK SİVAS ............................ BASKA SÖZE GEREK VARMI
|
-->: KOMŞUMUZ SİVAS
levent kardeş sana ve beşiktaş maçında sivassporun yanındayız pankartı açan kayserili arkadaşlara teşekkür ederiz
|
--->: -->: KOMŞUMUZ SİVAS
[QUOTE=simyacı58;256749]levent kardeş sana ve beşiktaş maçında sivassporun yanındayız pankartı açan kayserili arkadaşlara teşekkür ederiz[/QUOTE]
her zaman anadolu takımları 4 buyuklere karsıyız antiist |
[QUOTE=SivasLady;256689][B]hosgeldin Levent
iyi dileklerin icin cok tsk ederiz bizlerde Kayserispor`a Ligde basarilar dileriz özellikle bu hafta GS`ya karsi ;)[/B][/QUOTE] hoşbulduk conconları bu hafta yenersek cok gusel olur sıvasa |
çok sağol kardeşim aramıza hoşgeldin bizde kayseriyi çok seviyoruz yani ben çok seviyorum iki komşu takımında başarısını destekliyorum
|
[QUOTE=LEVONUN38AŞKI;256781]hoşbulduk conconları bu hafta yenersek cok gusel olur sıvasa[/QUOTE]
inşallahhh Kayserili kardeş umarım bu bizi lider yapar :).. Bende kayseriyi yakından takip eden ve destek veren biriyim... bu düşüncede olduğumuz müddetce aramıza kimse giremez.. Yaşasın Sivas-Kayseri dostluğu..!! |
[QUOTE=fatihdev;256744]EN BÜYÜK SİVAS ............................ BASKA SÖZE GEREK VARMI[/QUOTE]
cok centılmensın tesekurler sadec basarı dıledık unutma sıtesnızın basındaki yazıyı oku |
anadolu dostlugu gecmısı unutup yenı nesıllerın kalıcı ve saglam dostluklar atması lazım anadolu adına
|
[B]Arkadaslar Lütfen Eski Konulari Gündeme Getirmeyelim.[/B]
|
[QUOTE=LEVONUN38AŞKI;256790]anadolu dostlugu gecmısı unutup yenı nesıllerın kalıcı ve saglam dostluklar atması lazım anadolu adına[/QUOTE]
Haklısın levobaba herkes keske bu cercevede dusunebilse elele gönül gönüle engelleri dahada kolay aşacagımıza yollarımızın dahada aydınlık olacağına inanıyorum. |
Hollanda'dan Selam.
BIZ KAYSERISPORLUYUZ!!! |
anadoludan şampiyon çıkacaksa...şayet...bu ya sivassporum olacak yada kayserispor olacak.
|
-->: --->: kayseriden selamlar
[QUOTE=puar;274696]anadoludan şampiyon çıkacaksa...şayet...bu ya sivassporum olacak yada kayserispor olacak.[/QUOTE]
Size katılıyorum istanbul takımları sözde büyütülmüşler olmasında kim olursa olsun bu [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] da olabilir [COLOR="Red"]KAYSERİSPORDA[/COLOR] Olabilir |
[B]Anadolu derbisi olsun sivasspor-kayseri maçının adı:)[/B]
|
Kayseri maclarımız çok zevkli vede çekişmeli geçiyor biride bu mac olacak dostluk ve biz kazanacağız tabi.
|
biz anadolu takımları olarak birbirimize hep destek olmalıyız
|
Levo Baba Bu Kadarda Anadolucu Olma !
Önce Kayseri sonra Anadolu gelir ;) |
Anadolu Derbisinde Görüşmek Üzere.. !
|
[B][QUOTE=Rook;275668]Anadolu Derbisinde Görüşmek Üzere.. ![/QUOTE]
her iki takimada basarilar önce dostluk kazansin sonrada herkesin gönlünden gecen :)) bizler icin SivasSpor ;)[/B] |
kayseri ye ligde başarılar dileriz anadolunun yükselen cevheri yiğodolar....
|
[QUOTE=puar;274712]Kayseri maclarımız çok zevkli vede çekişmeli geçiyor biride bu mac olacak dostluk ve biz kazanacağız tabi.[/QUOTE]
katılıyorum kardeşim sivasım zor maçı kazanmayı sever..:) |
SivasLady sen bizim Ks.Org dada varsın dimi..
Ama ordakilerin Çoğu kolpa.. aklında bulunsunda :) asıl tayfa netten gider yapmazz! orda burda yazanlara inanmayın Lütfen. |
[B][QUOTE=Rook;275675]SivasLady sen bizim Ks.Org dada varsın dimi..
Ama ordakilerin Çoğu kolpa.. aklında bulunsunda :) asıl tayfa netten gider yapmazz! orda burda yazanlara inanmayın Lütfen.[/QUOTE] sen merak etme :) bir kac kisi yüzünden herkesi ayni sanmam her taraftar arasinda var böyleleri oynanacak müsabaka saha icinde futbolcular arasi biz taraftarlar arasi dostluk olsun :)[/B] |
[B]aramıza hoşgeldin Kayserispor lu taraftar.Başarı dilediğin için teşekkürler..Sivasspor da Kayserispor a başarılar diler..Bu arada Sivasspor dan sonra Kayserispor un şampiyon olmasını da isterim..[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48. |