![]() |
--->: FERDİ ELMAS yeni transferimiz hayırlı olsun
[QUOTE=gurbet123;296682]kaç tane sol kanat oyuncumuz oldu sizce dogru transfermi...,[/QUOTE]
bana sivasın banko sol kanat oyuncusunu söylermisin.Bu adam gelirse eğer ben banko ferdi diyorum.benim bildiğim solda ilhan ve mahmut hanefi var başka kim var |
hayretini ne yapacagızz unutulurmu hayrettin
|
-->: FERDİ ELMAS yeni transferimiz hayırlı olsun
ferdi süper bir oyuncu, rizedeyken fenerbahçeye attığı gol hala akıllarda, çok hızlı, bileklerine hakim, hayırlı olsun.
uğur yıldırım da alınırsa UEFA kesin |
arkadaslar topici ben actım ama hala resmi bişey gozukmedi ortada bu haber sadece fanatik gazetesinin bi haberiydi
|
tuh ya bende sevinmistim harbi gelicek diye neyse saglik olsun
|
gelicek mi?gelmeyecek mi? kesin olarak...
|
sol acik ve ortasaha orta forvettede oynuyor sanirim
|
uğur yıldırım gelse bizim sağ kanadı toparlar kesin...
|
ARKADAŞLAR HABER YALAN ADAM ANKARA SPORUN MAYISA KADAR SÖZLEŞMELİ FUTBOLCUSU VE HİKMET KARAMAN KULLANCAKMIŞ FERDİYİ
|
RIZEDEN TAKIP EDIYORDUM COK IYI FUTBOLCUYDU
ALINDIGINA SEVINDIMINSALLAH BASARILI OLUR BIZDE BEYPINARLI58 |
arkadaşlar transfer yok haber dogru degil
|
Eğer ferdi haberi doğru ise süper bir transfer...
|
ferdiyi ben izlemiştim kayserispor ç.rize maçında sahada gezıyo aynı carusca inamoto gibi pek sanmıyorum sivasspora faydası olacagını ama uğur yıldırım alınırsa cok süper olur m.ali ile birlikte buyuk ıs yapar
|
[B][CENTER] Ferdi ELMAS
Rüzgarın Oğlu Ferdi Elmas Doğum Tarihi 13 Şubat 1985 Resim Albümü Doğum Yeri Amsterdam/Holanda Aslenbabası İzmir'li Rize'de Türk vatandaşı olup İslampaşa nufusuna kaydoldu. [img]http://img225.imageshack.us/img225/4121/ferdi30su5.jpg[/img] [img]http://img241.imageshack.us/img241/6376/ferdi17ts9.jpg[/img] [img]http://img225.imageshack.us/img225/726/ferdi28qt8.jpg[/img] [img]http://img241.imageshack.us/img241/2287/ferdi27re1.jpg[/img] [img]http://img241.imageshack.us/img241/9353/ferdi23yd6.jpg[/img] [img]http://img144.imageshack.us/img144/5291/ferdi26dk2.jpg[/img] [img]http://img241.imageshack.us/img241/2265/ferdi22yr3.jpg[/img] [img]http://img241.imageshack.us/img241/8697/ferdi25zr9.jpg[/img] [img]http://img241.imageshack.us/img241/1189/ferdi18el7.jpg[/img] 13 Şubat 1985 yılında Amsterdam’ da doğan Ferdi Elmas, eğitimini Amsterdam spor okulunda yaparak iyi derece ile bu okulu bitirdi Bir abisi birde kız kardeşi var. Futbola 5 yaşında Almera’ da başlayan ferdi Elmas 8 yaşında Ajax’ a gitti.Ajax’ ta oynadığı zaman Brezilya, İtalya, İspanya, Arjantin dahil bir çok ülkeyi gördü, 10 yıl Ajax’ ta oynadıktan sonra, 1 yıl R.K.C. Waalwijk takımında oynadı ve oradan Ç.Rizespor’a geldi.17 yaşında Ajax’ ta profosyenel oldu. 16-17-18 yaşlarında Hollanda Genç Milli takımında oynadı. Türkiye’ye gelmek istiyordu menajeri 1 yıl daha kalması gerektiğini söyledi ama Türkiye’ye ye gelmeyi kafaya koymuştu ve o sırada Ç.Rizespor’dan teklif aldı.Kendisini göstermek ve yeteneklerini sergilemek için Türkiye’ye ve Ç.Rizespor’a geldiğini ifade eden Ferdi Elmas, “ Hatta hedefi milli takımda oynamak. Hollanda’ dan 21 yaşındayken milli takım için davet aldım ama gitmek istemedim.Burada olmaktan mutluyum. Ç.Rizespor ile 3 artı 3 yıl opsiyonlu sözleşmem var. Türkiye’ye gelmeden önce Fransa ve İspanya süper liglerinden ve İngiltere liginden teklif aldım.Ama tercihim Ç.Rizespor oldu. Rize’yi yeteneklerimi daha iyi göstermek ve büyük takımlara transfer olmak için kabul ettim.Oynadığım zamanlarda çok mutlu oluyor, kendime güvenim artıyor.Geçmişte Susiç Hoca ile sorun yaşamama rağmen Susiç Hoca bana yeterli şans vermedi. Takımın başına Rıza Çalımbay geldikten sonra daha çok şans buluyorum. Rıza Hoca gelince benimle konuştu. Kendimi oyuna verirsem sürekli oynatacağını söyledi. Bende hocamın bir dediğini iki etmiyorum” dedi. Ç.Rizespor’un defans oynamasından hoşlanmadığını ifade eden ferdi Elmas, “Bence daha fazla ofans oynamalıyız.4-3-3 düzeni oynamayı seviyorum.Rıza Hoca’da bu sistemle beni oynatıyor. Ben bir forvet oyuncusuyum ve forvet oynamayı seviyorum” dedi Maçlardaki seyirciden memnun olduğunu ifade eden Ferdi, “Maçlara ilgileri çok güzel. Henüz neler yapabildiğimi yeni yeni görmeye başladılar. Beni seyretmeye devam etsinler. Daha onlara verebileceğim çok şey var. Çarşıda insanlar beni gördüklerinde sevgi gösterisinde bulunuyorlar” dedi. Türkçe’ yi fazla bilmediğini ifade eden Ferdi Elmas, “ Türkiye’yi ve Türk insanını çok seviyorum. Türkçe konuşmayı çok arzuluyorum. Türkçe’mi yavaş yavaş geliştiriyorum. Türkiye’ye geldiğimde tek kelime Türkçe bilmiyorum. Şimdi en azından insanlarla anlaşabilecek kadar biliyorum. Türkçe’yi bilmememin sebebi annem Hollandalı olduğu için evde hiç Türkçe konuşulmadı. Bende bütün eğitimimi Amsterdam’ da aldığım için Türkçe’yi öğrenemedim. Ülkemde öğreneceğim” dedi.[/CENTER][/B] |
geldımı bu kesın ya acaba geldıyse saglam gelmesdıyse olmadı
|
Bu futbolcu hakkında bilgi verecek kimse yokmu benim araştırmalarıma göre iyi bir futbolcu inşallah sivasspora kazandırılır
|
slm arkadaşlar ben abdullah kangallıyım.sivas spor a başarılarının devamını dilerim görüşmek üzere bye
|
ya eger gercekten alındıysa süper olur valla.sivassporda en çok görmek istedigim futbolculardan biri.inşallah haber dogrudur.
|
adam gercekten güzgarın oglu.alınmalı bence.
|
sampiyonluk için böyle adamlar sart.insallah bitiririz bu işi..
|
Hem Uğur Yıldırım hem de Ferdi Elmas çok doğru ve yerinde transferler. Hayırlı olsun. Hoca işi bildiğini yine gösterdi. Ve az önce de Erhan Karahan adlı yine genç bir oyuncunun transferini öğrenmiş olduk. Hoca genç oyuncuları bulup çıkarmaya başladı. Hepsi genç, hepsi uzun yıllar takıma faydalı olacaklardır. Hayırlı uğurlu olsun
|
ferdi elmas ve uğur yıldırım sivasa hayırlı olur inşallah
|
ferdi elmastan vazgeçildi bu arada bilginize.
|
yav alınmadıki kardeşim bu adam.herkes hayırlı olsun diyor ama daha imza atmadı. uğru da öyle. yani görüşülen tonla futbolcu var. şimdi burada her futbolcuya bi topic açılırsa işimiz var. ceyhun celaleddin, fenerden can gürhan kemal................
yok böyle bi transfer yanıltmayın milleti lütfen... |
uğur yıldırımı alırsak süper olur...ferdi elmasda iyi bülent hoca işi çok iyi biliyor...sivasspor süperligde en çok galibiyet alan en az gol yiyen takım evinde en çok kazanan takım olduktan sonra şimdide en çok transferi yapan takım oluyor... inşallah...ben nordin wooteri çok özledim arkadaşlar şuanda hangi takımda oynuyor bilen varmı??.bülent hoca lütfen onu bidaha getir..wooter sende özür dilede gel artık sivasspora.....saygılarımla
|
Ferdi Elmas`i aldiysa Sivasspor gercekten tebrikler bir Ankaragüclü olarak ben kefilim...Keske avrupa da devam edip bu yil avrupadan direk Sivas spora gelseydi...
|
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SOL AYAĞINI İYİ KULLANIYOR HAYIRLI OLSUN
|
arkadaşlar ferdiyi tanıyorum çok süratli bi futbolcu inş sivassporumuza hayırlı olur allah izin verirse cumartesi olimpiyatta sivas şov olacak
|
Genc oyuncu bol bol genc oyuncu lütfen...Bakin cok örnegi oldu Türkiye de ama Sivasspora da olmasin basari devamli olsun saman alevi gibi gelip gecmesin...Kendi takimimdan cok bu ara Sivasi takip ediyorum,Muhammed takimin önemli gücü en fazla seneye de oynar yerine acil onun gibi yirtici bir transfer..Yabancisini 10 milyon euroya alamazsin Ferdi onun yerinde oynar,Bülent hoca oynatir....
|
hani ne oldu ne ferdiden neden ugur yildirimdan ses uok
|
[QUOTE=sensetik;301145]yav alınmadıki kardeşim bu adam.herkes hayırlı olsun diyor ama daha imza atmadı. uğru da öyle. yani görüşülen tonla futbolcu var. şimdi burada her futbolcuya bi topic açılırsa işimiz var. ceyhun celaleddin, fenerden can gürhan kemal................
yok böyle bi transfer yanıltmayın milleti lütfen...[/QUOTE] dedikya beyler ........................... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49. |