SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   KAZANAN DOSTLUK OLDU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16681)

SenSetik 11.02.2008 10:12

--->: -->: KAZANAN DOSTLUK OLDU

[QUOTE=yigiter187;318593][B]maçın son 4 dakasına 8-7 önde girmesine rağmen son iki dakka daha direnemeyen ve yiğiterin ardarada gelen iki şık golüne engel olamayan beyza takım son dakkada da hakanın golüne engel olamayınca sahadan 10-8 mağlup ayrıldı :D[/B]

haberin kaynağı saülam hocam :)[/QUOTE]

bak halen anlamamışsın o golleri niye yediğimizi yiğiter...

FurkaN 11.02.2008 10:13

-->: KAZANAN DOSTLUK OLDU

[QUOTE=yigiter187;318593][B]maçın son 4 dakasına 8-7 önde girmesine rağmen son iki dakka daha direnemeyen ve yiğiterin ardarada gelen iki şık golüne engel olamayan beyza takım son dakkada da hakanın golüne engel olamayınca sahadan 10-8 mağlup ayrıldı :D[/B]

haberin kaynağı saülam hocam :)[/QUOTE]

[B]8 ile 9'u senden mi yedik gerçi birini hatırlıyorumda şık değildi be Yiğiter :) hatta kaleciye faul mu vardı desem, ama neyse dediğim gibi bir takviye yeter bize sizin oynayacak haliniz kalmaz o zaman... [/B]

FurkaN 11.02.2008 10:14

-->: --->: KAZANAN DOSTLUK OLDU

[QUOTE=tunga;318585]DEMEKKİ BEN İLERİ ÇIKTIM OAN FURKAN :)) O GÜZEL GOLÜNÜ GÖREMEDİM DE :)):):)[/QUOTE]

[B]Sende ordaydın abi ama topun hızından göremedin herhalde gidişini kaleciniz filelerde gördü zaten :)[/B]

Yiğiter 11.02.2008 10:15

[QUOTE=FurkaN;318596][B]8 ile 9'u senden mi yedik gerçi birini hatırlıyorumda şık değildi be Yiğiter :) hatta kaleciye faul mu vardı desem, ama neyse dediğim gibi bir takviye yeter bize sizin oynayacak haliniz kalmaz o zaman... [/B][/QUOTE]

[B]dedim ya iki golü de yavaş attım iyi göresin diye ama nasip işte :)

kaleciye faul mu? kırmızı kart penaltı desen daha doğru olurdu ama biz centilmeniz penaltıya başvuracak değiliz..:D[/B]

puar 11.02.2008 10:18

--->: KAZANAN DOSTLUK OLDU

İstanbul avrupa yakası olarak kırmızı takımı yenmek bizim için onur verici olur...ilerde inşallah diyelim :D

BekirBayrak 11.02.2008 10:19

[QUOTE=SivasLady;318555][B]ooo cok keyifli gecmis :) cok sevindim
böyle eglenceli tanismalar her zaman güzeldir
organizede emegigecen bulunanlara ve resimler icin cok tesekkküler

belki bir gün denk gelirim :D o zaman hakemlik yaparim :D [/B][/QUOTE]
[I][B]
Ne oluyor ya KADER senin niyetin benim ekmeğimi elimden almak mı
olmuyor ama;)
Bu arada hem macı yönetmek hemde resim çekmek o kadar kolaymı sanıyorsun :D[/B][/I]

jakobieen 11.02.2008 10:19

maça sönmez hocamızın verdiği taktikle çok hızlı başladık, ilk işimiz rakibe formaları giydirmek oldu :) mükemmel, şahane, fevkaladenin fevkindeki oyunumuzu sürdürerek skoru 5-1 e getiridik, baktık skor aldı başını gidiyo ve rakip takım çok aciz durumlara düşüyor içimiz acıdı ve oyunumuzu yavaşlatıp oyun berabere bitsin istedik :) son beş dakikaya 7-7 beraberlikle girdik ama rakip iyi niyetimizi suistimal edip emrenin süper pardon ballı bi golüyle öne geçti işte bu yaptıkları en büyük hata idi :D :D ve son üç dakikada attığımız üç golle maçı kazanmasını bildik Allahtan bi beş dakika filan daha yoktu yane :)

maç sonunda şu anlaşıldı ki HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK [B][COLOR="Red"]KIRMIZIIIII[/COLOR][/B] :)

altuntas58 11.02.2008 10:20

Gönül ne kahve ister nede kahvehane Gönül bir dost ister kahve bahane yeni dostlukların yeni arkadaşlıkların kurulması ile birlikte Sivasspor.com camiasının kitlelere ulaşmasını diliyorum Arkadaşlar dün yapmış olduğunuz macınızın çok keyfli gectiğine sevindim umarım bu türlü organizasyonların devamı gelir maksat hem tanışmak hemde hoşca bir gün gecirmekse sizin bunu gayet güzel bir ortamda gercekleştirdiğinizden eminim ayrıca resimlerinizde çok iyi cıkmış bu organizasyonda birlik ve beraberliği sağlayan emeği gecen herkesi ayrı ayrı tebrik ederim

FurkaN 11.02.2008 10:20

[QUOTE=yigiter187;318599][B]dedim ya iki golü de yavaş attım iyi göresin diye ama nasip işte :)

kaleciye faul mu? kırmızı kart penaltı desen daha doğru olurdu ama biz centilmeniz penaltıya başvuracak değiliz..:D[/B][/QUOTE]

[B]Yaff bırak Yiğiter attığın 2.gol fauldü :) ama neyse dediğim gibi rövanş yaparız ama en erken temmuzda olur :) malum sınavlar...:)[/B]

jakobieen 11.02.2008 10:22

[QUOTE=puar;318601]İstanbul avrupa yakası olarak kırmızı takımı yenmek bizim için onur verici olur...ilerde inşallah diyelim :D[/QUOTE]

bu rakip pek bi zayıf geldi :) inşallah sizin takım iyidirde biraz zevk alırız maçtan :D

SenSetik 11.02.2008 10:23

alkışlar hem beyaz hemde kırmızı takıma:rolleyes:

FurkaN 11.02.2008 10:23

[QUOTE=jakobieen;318603]maça sönmez hocamızın verdiği taktikle çok hızlı başladık, ilk işimiz rakibe formaları giydirmek oldu :) mükemmel, şahane, fevkaladenin fevkindeki oyunumuzu sürdürerek skoru 5-1 e getiridik, baktık skor aldı başını gidiyo ve rakip takım çok aciz durumlara düşüyor içimiz acıdı ve oyunumuzu yavaşlatıp oyun berabere bitsin istedik :) son beş dakikaya 7-7 beraberlikle girdik ama rakip iyi niyetimizi suistimal edip emrenin süper pardon ballı bi golüyle öne geçti işte bu yaptıkları en büyük hata idi :D :D ve son üç dakikada attığımız üç golle maçı kazanmasını bildik Allahtan bi beş dakika filan daha yoktu yane :)

maç sonunda şu anlaşıldı ki HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK [B][COLOR="Red"]KIRMIZIIIII[/COLOR][/B] :)[/QUOTE]

[B]Tövbeee olaylar bu kadar çarpıtılır :) 8-7 olunca senden bitti, yenildik diye bir ses geldi... Bizim takımda rehavete girdi, Yiğiter'in faullü bir golü yenilgi sebebimiz oldu... Bi beş dakika daha olsa basınıza ne gelecekti biliyon değil mi o fark yine kapanacaktı biz yine öne gececektik maç öylece bitecekti... Bu arada hiç sözünüzde durmadınız berabere bitirecektik maçı....[/B]

FurkaN 11.02.2008 10:24

[QUOTE=jakobieen;318608]bu rakip pek bi zayıf geldi :) inşallah sizin takım iyidirde biraz zevk alırız maçtan :D[/QUOTE]

[B]Sen iyi kadro kurmuşsun :) sen anladın onu... :)[/B]

Yiğiter 11.02.2008 10:25

[QUOTE=FurkaN;318606][B]Yaff bırak Yiğiter attığın 2.gol fauldü :) ama neyse dediğim gibi rövanş yaparız ama en erken temmuzda olur :) malum sınavlar...:)[/B][/QUOTE]

[B]euro 2008 in final maçıyla aynı saate maç alalım ki o finalin izlenme reytingi düşsün biraz :D[/B]

hek kpss de geçmiş oluyor..:)

tunga 11.02.2008 10:26

YİĞİTERİ ayrıca tebrik ediyorum son 1,50 dk 2 gol süperdi ):):)
halil seninde kaledeki hakkını verelim bir ara sanki AKIN bizim kalede sanmıştım...:)

SenSetik 11.02.2008 10:26

[QUOTE=FurkaN;318610][B]Tövbeee olaylar bu kadar çarpıtılır :) 8-7 olunca senden bitti, yenildik diye bir ses geldi... Bizim takımda rehavete girdi, Yiğiter'in faullü bir golü yenilgi sebebimiz oldu... Bi beş dakika daha olsa basınıza ne gelecekti biliyon değil mi o fark yine kapanacaktı biz yine öne gececektik maç öylece bitecekti... Bu arada hiç sözünüzde durmadınız berabere bitirecektik maçı....[/B][/QUOTE]

Furkan maç beraberliğe geldiğinde çocukların yüzündeki o ağlamaklı ifade senide mahvetti değilmi?
yav ne vicdan varmış kardeşim sende:D

Yiğiter 11.02.2008 10:27

[QUOTE=sensetik;318609]alkışlar hem beyaz hemde kırmızı takıma:rolleyes:[/QUOTE]

[B]powerpointi kullanabildiğin kadar gol de atbilseydin maç biraz daha zevkli hal alabilirdi hocam :D[/B]

FurkaN 11.02.2008 10:28

-->: --->: -->: KAZANAN DOSTLUK OLDU

[QUOTE=sensetik;318615]Furkan maç beraberliğe geldiğinde çocukların yüzündeki o ağlamaklı ifade senide mahvetti değilmi?
yav ne vicdan varmış kardeşim sende:D[/QUOTE]

[B]Sorma hocam daha koşmak gelmedi içimden bir şut bile çekmedim :) Jakobieen ile Yiğiter ağlayacak karizma yerle yeksen olacak diye bıraktım :) Ah şu vicdan... Bizim iyiliğimizin karşılığına bak... [/B]

jakobieen 11.02.2008 10:30

[QUOTE=FurkaN;318610][B]Tövbeee olaylar bu kadar çarpıtılır :) 8-7 olunca senden bitti, yenildik diye bir ses geldi... Bizim takımda rehavete girdi, Yiğiter'in faullü bir golü yenilgi sebebimiz oldu... Bi beş dakika daha olsa basınıza ne gelecekti biliyon değil mi o fark yine kapanacaktı biz yine öne gececektik maç öylece bitecekti... Bu arada hiç sözünüzde durmadınız berabere bitirecektik maçı....[/B][/QUOTE]

sen benden çıkan sesi yanlış anlamışın furkan hocam, ben; "hayde arkadaşlar rakip kaşınıyo" demiştim ama :D

yiğiterin faullu golü mü oldu şimdi, bence faule rağmen durduramadınız yigiteri mübarek memmed yıldız gibi yıkabilene aşk olsun :D maç sırasında golü yeyip "penaltı atın penaltı atın" deyip burada farklı konuşmak olmuyo ama :)

beraberlik işinde suç tamamen sizin 8. golü atmayacaktınız :)

SenSetik 11.02.2008 10:33

--->: -->: --->: KAZANAN DOSTLUK OLDU

[QUOTE=yigiter187;318616][B]powerpointi kullanabildiğin kadar gol de atbilseydin maç biraz daha zevkli hal alabilirdi hocam :D[/B][/QUOTE]

ben o golleri bilerek kaçırdım yiğiter....
ama size birdaha acımak mı? kesinlikle :)
istesek neler yapabileceğimizi gösterdik bu yeter..
tabi rakibin zayıf oluşu, hava ısısı, takımın zayıf rakipler karşısında motive olamaması en büyük handikapımızdı bizim...

ayrıca ikinci golünde resmen faül yani inkar etme şimdi :)
tabi faulden sonraki elle müdahaleni falan hiç saymıyorum :D

jakobieen 11.02.2008 10:34

[QUOTE=sensetik;318591]Valla bi ara takır takır golleri atıyordu Furkan...hepsi de güzeldi gollerinin...bizim amacımız zaten güzel goller atmaktı, yenmekten ziyade...amacımıza ulaştık :D[/QUOTE]

[B]güzel gol [/B]: bknz; hakanın son golü :D

FurkaN 11.02.2008 10:34

[QUOTE=jakobieen;318619]sen benden çıkan sesi yanlış anlamışın furkan hocam, ben; "hayde arkadaşlar rakip kaşınıyo" demiştim ama :D

yiğiterin faullu golü mü oldu şimdi, bence faule rağmen durduramadınız yigiteri mübarek memmed yıldız gibi yıkabilene aşk olsun :D maç sırasında golü yeyip "penaltı atın penaltı atın" deyip burada farklı konuşmak oymuyo ama :)

beraberlik işinde suç tamamen sizin 8. golü atmayacaktınız :)[/QUOTE]

[B]Biz ne zaman daha doğrusu ben ne zaman dedim penaltı atın diye golse bitmiştir penaltı olmaz daha, bizde yanlış anlama olmaz ama sen söylediklerini duymuyon herhalde :)

Bir daha ki maça acıma yok vicdan yok hepsini evde bırakıp gelecem maça :) yiyebildiğiniz kadar atacam :) o tabela artık yeter dşye bağıracak [/B]:)

jakobieen 11.02.2008 10:35

[QUOTE=FurkaN;318612][B]Sen iyi kadro kurmuşsun :) sen anladın onu... :)[/B][/QUOTE]

ne yapabilirim benim olduğum kadro hep iyi kadro oluyo, :rolleyes:

FurkaN 11.02.2008 10:37

[QUOTE=jakobieen;318623]ne yapabilirim benim olduğum kadro hep iyi kadro oluyo, :rolleyes:[/QUOTE]

[B]Senle ilgisi yok bunun sen anladın onu...;)[/B]

jakobieen 11.02.2008 10:37

[QUOTE=FurkaN;318622][B]Biz ne zaman daha doğrusu ben ne zaman dedim penaltı atın diye golse bitmiştir penaltı olmaz daha, bizde yanlış anlama olmaz ama sen söylediklerini duymuyon herhalde :)

Bir daha ki maça acıma yok vicdan yok hepsini evde bırakıp gelecem maça :) yiyebildiğiniz kadar atacam :) o tabela artık yeter dşye bağıracak [/B]:)[/QUOTE]

hap laf hep laf :) icraat görelim kardeş :D

puar 11.02.2008 10:38

--->: -->: --->: KAZANAN DOSTLUK OLDU

[QUOTE=jakobieen;318608]bu rakip pek bi zayıf geldi :) inşallah sizin takım iyidirde biraz zevk alırız maçtan :D[/QUOTE]

dur bakalım bizim forvetler askerde hele bir gelsinde sivasta deplasmanda yaparız bi mac :D

Abdullah DuMaN 11.02.2008 10:38

BEN MAÇA KÜÇÜK DAYIMIDA GETİRDİM BAKTI ARKADAŞLIK SÜPER BANA HEMEN BENİ SİTEYE ÜYE YAPACAN DEDİ EN SON ÜYE FALÇATA 58

FurkaN 11.02.2008 10:38

[QUOTE=jakobieen;318625]hap laf hep laf :) icraat görelim kardeş :D[/QUOTE]

[B]Dün gördünüz görünce etekleriniz tutuştu :)[/B]

Yiğiter 11.02.2008 10:39

-->: --->: -->: --->: KAZANAN DOSTLUK OLDU

[QUOTE=sensetik;318620]ben o golleri bilerek kaçırdım yiğiter....
ama size birdaha acımak mı? kesinlikle :)
istesek neler yapabileceğimizi gösterdik bu yeter..
tabi rakibin zayıf oluşu, hava ısısı, takımın zayıf rakipler karşısında motive olamaması en büyük handikapımızdı bizim...

[B]ayrıca ikinci golünde resmen faül yani inkar etme şimdi :)
tabi faulden sonraki elle müdahaleni falan hiç saymıyorum :D[/B][/QUOTE]

[B]olaya açıklık getirelim de millet yanlış anlamasın..:)

abdullah dumanın hata yapacağını szen yiğiter kaleciyle abdullahın arasına girer ve topu kazanır ..kaleciye de bir çalım atan yiğiter arkadan yapılan sert müdaheleyle yere düşmesine rağmen topu ağlara gönderir..bunun üzerine beyaz takım belki bir ihtimal penaltıyı kurtarırız diye penaltı atın diye ısrar eder...

ama futbolda kural bellidir..: girmiş golün penaltısı olmaz :D[/B]

FurkaN 11.02.2008 10:41

[QUOTE=yigiter187;318629][B]olaya açıklık getirelim de millet yanlış anlamasın..:)

abdullah dumanın hata yapacağını szen yiğiter kaleciyle abdullahın arasına girer ve topu kazanır ..kaleciye de bir çalım atan yiğiter arkadan yapılan sert müdaheleyle yere düşmesine rağmen topu ağlara gönderir..bunun üzerine beyaz takım belki bir ihtimal penaltıyı kurtarırız diye penaltı atın diye ısrar eder...

ama futbolda kural bellidir..: girmiş golün penaltısı olmaz :D[/B][/QUOTE]

[B]Uydurma haber diye buna derler :)[/B]

jakobieen 11.02.2008 10:41

[QUOTE=FurkaN;318628][B]Dün gördünüz görünce etekleriniz tutuştu :)[/B][/QUOTE]

ne göreceğiz baktık geriye düştük son üç dakikada üç gol :) bu kadar basit :D

puar 11.02.2008 10:41

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;318627]BEN MAÇA KÜÇÜK DAYIMIDA GETİRDİM BAKTI ARKADAŞLIK SÜPER BANA HEMEN BENİ SİTEYE ÜYE YAPACAN DEDİ EN SON ÜYE FALÇATA 58[/QUOTE]

hımmm...tamda siteye uygun nick :D

jakobieen 11.02.2008 10:42

[QUOTE=puar;318626]dur bakalım bizim forvetler askerde hele bir gelsinde sivasta deplasmanda yaparız bi mac :D[/QUOTE]

valla bize uyar, hatta siz beyaz takımla bi karma oluşturun isterseniz o zaman belki biraz zorlayabilirsiniz bu büyük [COLOR="Red"][B]KIRMIZI[/B][/COLOR] takımı :)

Abdullah DuMaN 11.02.2008 10:42

ASLINDA BİZ ALIRDIKTA SENTETİK( KÜRŞAT ABİ ) ONLAR BİZİM TAKIMDAN GENÇ YENİLEKTE SEVİNSİN LER DEDİ :)

FurkaN 11.02.2008 10:43

[QUOTE=jakobieen;318631]ne göreceğiz baktık geriye düştük son üç dakikada üç gol :) bu kadar basit :D[/QUOTE]

[B]:) güleyimde boşa gitmesin yapma Oğuz ne kadar çırpındığınızı Kürşat hocaya sor istersen :) geldi yanıma bırakalım da atsınlar koşma dedi yoksa buradan iki göz iki çeşme çıkacaklar dedi :) Bende hocamı kırmamak adına daha koşmadım diğer arkadaşlarada söyledik bunu :)[/B]

Abdullah DuMaN 11.02.2008 10:43

[QUOTE=puar;318633]hımmm...tamda siteye uygun nick :D[/QUOTE]

5 SENE DİRKİ BU NİCK İ HERYERDE KULLANIYO

jakobieen 11.02.2008 10:46

[QUOTE=FurkaN;318636][B]:) güleyimde boşa gitmesin yapma Oğuz ne kadar çırpındığınızı Kürşat hocaya sor istersen :) geldi yanıma bırakalım da atsınlar koşma dedi yoksa buradan iki göz iki çeşme çıkacaklar dedi :) Bende hocamı kırmamak adına daha koşmadım diğer arkadaşlarada söyledik bunu :)[/B][/QUOTE]

buna gülünür işte :) o yüzden yigiterin attığı o muhteşem gol sonrasında hakemden medet umdunuz, yok penaltı imiş yok faul imiş :D :D

SenSetik 11.02.2008 10:49

[QUOTE=FurkaN;318636][B]:) güleyimde boşa gitmesin yapma Oğuz ne kadar çırpındığınızı Kürşat hocaya sor istersen :) geldi yanıma bırakalım da atsınlar koşma dedi yoksa buradan iki göz iki çeşme çıkacaklar dedi :) Bende hocamı kırmamak adına daha koşmadım diğer arkadaşlarada söyledik bunu :)[/B][/QUOTE]

sölemim sölemim dedim ama ille rencide olecekler.....
evet madem sen açıkladın...evet böyle bi diyalog geçti aramızda...ben esasen Oğuz'un gözleri dolunca koptum olayda :D
dedimki yakışmaz bize :)
bi top yüzünden kırmayalım çocukların kalbini Furkan...
hatta Bekir abi yiğiter'in golü iptal ediyordu...yalvar yakar abi nolur golü ver çocuk ayda yılda bi gol atmışş..:D
Allah'tan oda ver di golüde bi sevinç bi sevinç...
dedim "beyaz takım büyük sevaba girdin" içimden...
amma gel görkiii.......kıymet kadir bilen varmı??

Yiğiter 11.02.2008 10:53

skor 5-1 ken jakobla yiğiter arasında geçen bir dailog:

[B]yiğiter: [/B]jakobien daha fazla atmayalım..ne de olsa hepsi sitenin güzide elemanları siteye birdaha girmeye utnırlar falan ayıp olur..
[B]jakobien:[/B] tamam o zaman..ben biraz yalancıktan top falan kaptırayım..hem zaten maç da sıkıcı oldu adamlar şut bile çekemiyor...
[B]yiğiter:[/B] doğru dedin..biz en iyisi son 4 dakkaya bir farkla geride girelim hem kendimizi deneeriz bakalım son dakkada maç çevirebiliyormuyuz..
[B]jakobien:[/B] sitede yarın " yok 5-1den maç çevirdik diye övünecekler ama olsun :D

jakobieen 11.02.2008 10:54

[QUOTE=sensetik;318646]sölemim sölemim dedim ama ille rencide olecekler.....
evet madem sen açıkladın...evet böyle bi diyalog geçti aramızda...ben esasen Oğuz'un gözleri dolunca koptum olayda :D
dedimki yakışmaz bize :)
bi top yüzünden kırmayalım çocukların kalbini Furkan...
hatta Bekir abi yiğiter'in golü iptal ediyordu...yalvar yakar abi nolur golü ver çocuk ayda yılda bi gol atmışş..:D
Allah'tan oda ver di golüde bi sevinç bi sevinç...
dedim "beyaz takım büyük sevaba girdin" içimden...
amma gel görkiii.......kıymet kadir bilen varmı??[/QUOTE]

o dolgun gözleri ben skor 5-1 iken rakibin her bir ferdinde görmüştüm ama :) ... sevabın büyüğünü maçı 58-1 kazanmak varken 10-8 kazanan kırmızı takım yapmıştır :) dediğim gibi biz neden üzülelim sorun mu sanki, üç dakikada üç gol atmak :D

Kürşat hocam "YANSITMA" yapmayın lütfen :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59.