SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLETLER SATIŞTA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17629)

myway 26.03.2008 19:27

-->: --->: -->: --->: -->: KASIMPASA BILETLERI SA

[B][QUOTE=Apaçiler1921;339277]su anda KASIMPAŞA ligte ii top oynayan ekıplerden sizi yenen fenre ilk yarı top oynatmadık takı forvet oyuncumuz sakatlanana kadar ayriyetten bizde 20 ytl ye bilet almaya memnun değiliz bide stadın dolu olup olmucanı bizde bilemeyiz bakarsın dolar;)[/QUOTE]

Ankaragucu 1 ytl Sivasspor 5 ytl,10 ytl , DEnizlispor 5 ytl ve diger takimlarda 3 buyukler harici hemen hemen bu fiyatlara yaparken bilet fiyatlarini ligin son siradaki takimi 20 ytl yapiyorsa hak degildir kardesim bu hem kasimpasalilara hem de sivaslilara koca bir kaziktir..!

Sana ankarada gittigim bi mactan bahsedeyim .. Ankaragucu - Sakaryaspor macina gittim soguk bir Ankara gununde ..

Mac biletleri kale arkasi 500 bin maraton 1 ytl iken sakaryaspor tarafina 25 ytl ydi..

Ve sakaryadan gelen 50 kisilik grup mecburen verdi bu parayi.

Netice ne oldu Ankaragucu 2-7 SAkaryaspor:)

Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste;)

Gerci burda size de pahali ama Sivaslilarin cok ahini aldiniz

Skor tabelasina dikkat edin....

Kasimpasaya selamlar:)Dostca bi mac olmasi tek temennimiz[/B]

Apaçiler1921 26.03.2008 20:03

--->: -->: --->: -->: --->: -->: KASIMPASA BILETL

[QUOTE=myway;339280][B]

Ankaragucu 1 ytl Sivasspor 5 ytl,10 ytl , DEnizlispor 5 ytl ve diger takimlarda 3 buyukler harici hemen hemen bu fiyatlara yaparken bilet fiyatlarini ligin son siradaki takimi 20 ytl yapiyorsa hak degildir kardesim bu hem kasimpasalilara hem de sivaslilara koca bir kaziktir..!

Sana ankarada gittigim bi mactan bahsedeyim .. Ankaragucu - Sakaryaspor macina gittim soguk bir Ankara gununde ..

Mac biletleri kale arkasi 500 bin maraton 1 ytl iken sakaryaspor tarafina 25 ytl ydi..

Kasimpasaya selamlar:)Dostca bi mac olmasi tek temennimiz[/B][/QUOTE]

ne yapalım bize daha kazık semtinin insanına böle yapan yönetim bırakın sizede yapsın ayriyetten tabeleya siz dikkat edin bizim kaybedicek bişeyimiz yok bizde dostluk içinde gecsin istioruz ama o iki takımın elınde olan bişi kalkıp KASIMPAŞA tribününe blet alırsanız bence bu dostluk zor olur ama bence

muratkanik 26.03.2008 20:24

--->: KASIMPASA BILETLERI SATISTA

bilet tamam bilet bulamassan tv de seyret neolacak çok seviyorsan takımını bitmeden alacaksın biletini elin oglu 500 ytl veriyor fener çelsi maçına bilet bulamuyor bizimkiler vay 20 çok vay bin kişi az bırak ist sivasta bu hafta yedibin kişi zor vardı hikaye kardeşim boş laf bunlar alacaksın bileti seyretcen maçı alamadım bileti otur tv başına siz oradaki 2ytl maç parasınada itiraz edersinizya

Apaçiler1921 26.03.2008 20:40

--->: KASIMPASA BILETLERI SATISTA

[QUOTE=muratkanik;339314]bilet tamam bilet bulamassan tv de seyret neolacak çok seviyorsan takımını bitmeden alacaksın biletini elin oglu 500 ytl veriyor fener çelsi maçına bilet bulamuyor bizimkiler vay 20 çok vay bin kişi az bırak ist sivasta bu hafta yedibin kişi zor vardı hikaye kardeşim boş laf bunlar alacaksın bileti seyretcen maçı alamadım bileti otur tv başına siz oradaki 2ytl maç parasınada itiraz edersinizya[/QUOTE]

bizim de demek istedığımız bu bilet bulamassn sivas tribününe KASIMPAŞA tribününe hiç almayın gidin evinizde ya da kahvede izleyin;)

Apaçiler 1921 26.03.2008 22:25

--->: -->: --->: -->: --->: -->: KASIMPASA BILETL

[QUOTE=myway;339280][B]

Kasimpasaya selamlar:)Dostca bi mac olmasi tek temennimiz[/B][/QUOTE]

turkıye futbol federasyonu artık bılet paralarındakı adaletsızlıklere cok buyuk para cezaları verıyo ama bu macla o macı bır tutmayın bızde 20 ytl werıcez sızde...

merkez_ismail 26.03.2008 22:44

--->: BİLETLER SATIŞTA

[B]Ya bu stad yenı maclara basladı bırakında olsun o kadar da hemde bılet fıyatları her 2 tarafada aynı sadece bıze deıl ...![/B]

omercoskun 26.03.2008 23:15

Bu sezon ankaraspor - sivasspor maç bileti de 0.50 kuruştu ama az önce bi arkadaşın dediği gibi madem çok diyorsunuz, oturun kahvede izleyin, hiç olmazsa stat'a seyirci değil, belki taraftar gelir.

HEMŞO 26.03.2008 23:51

FİYAT NORMAL ABATMAYIN. YENELİM DE TEK 10-20 ÖNEMLİ DEĞİL.İNŞALLAH STAD DOLAR.SELAMLAR SİVASSPOR ŞAMPİYON...

XXCakir58 27.03.2008 00:02

-->: BİLETLER SATIŞTA

Bu mactan galip geliriz insallah. Keske Mac olimpiyat da oynansaydi

aslansivasli 27.03.2008 14:16

-->: --->: KASIMPASA BILETLERI SATISTA

[QUOTE=muratkanik;339314]bilet tamam bilet bulamassan tv de seyret neolacak çok seviyorsan takımını bitmeden alacaksın biletini elin oglu 500 ytl veriyor fener çelsi maçına bilet bulamuyor bizimkiler vay 20 çok vay bin kişi az bırak ist sivasta bu hafta yedibin kişi zor vardı hikaye kardeşim boş laf bunlar alacaksın bileti seyretcen maçı alamadım bileti otur tv başına siz oradaki 2ytl maç parasınada itiraz edersinizya[/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]Abi senin çok paran var galiba. Onların aklı yoksa ya da çok paraları var da 500 ytl veriyorlarsa biz napalım. 400-500 ytl ayık alan var bi maça 20 ytl verirse e bi de bu adamın çocuğu falan varsa ne olcak. sizler için hava hoş tabii.
PARASI OLAN KONUSUYO[/COLOR][/B]

eyupk 27.03.2008 18:23

Yaw biletixe gittim. Adamdan bir bilet iştedim sivasspor-kasımpaşa bileti. Hayda adam demezmi 20 lira diye. Alla alla sanki derbi maçı oynanıyoda 20 lira dedi. Ağzım açık kaldı. Boş gittim eve. İlk defa bir maç izliyelim dedik statta. O da olmadı. Moralim çok bozuldu gerçekten.

eyupk 27.03.2008 18:25

Bu arada Hemşo kardeşimizin parası çok galiba fiyat normal dediğine göre.

inebolu7 27.03.2008 18:36

--->: -->: --->: -->: KASIMPASA BILETLERI SATISTA

[QUOTE=myway;339274][B]

Biletlerin 20 milyon olmasini hakli cikartamaz bu dediklerin...

Ortada kaliteli futbol mu var ki sen tarafrarindan 20 ytl istiyosun..

Seyir zevki mi var ortada?

Manisada kume dusmeye oynuyodu taraftarini stada cekmek icin 1 ytl yapti biletleri ve tiklim tiklim doldu..

Kasimpasa-Sivas macinda gorcez bakalim ne kadar ilgi gostereceksiniz maca..:)[/B][/QUOTE]

8 haftadır futbol izlemiyorsun galiba veya anlamıyorsun futbol dan

necmettin_akcay 27.03.2008 18:55

Aslında pahalı ama bide sivasspor tarafından bakmak lazım sonuçta şampiyonluğa oyunyan bir takımla maç yapıyor kasımpaşa ligin zirvesini ve alt sıraları ilgilendiriyor zaten kapasitesi az bir stad onun için normal karşılamak lazım mesela bu sene daha sivas maçı kalmadı istanbulda

muratkanik 27.03.2008 23:26

aslan sivaslım biletin bende parada sorun yok allaha şükür

Harput0658 28.03.2008 00:34

bilet kalmamış galiba bilen varmı?

Bahattin 28.03.2008 00:55

Tek sorun stad kapasitesi
Kasımpaşa maçları rakip seyirciye 10 liraydı
tabi rakip Sivas olunca seyirci potansiyeli çok olunca 20 lira yapmışlar

aslansivasli 29.03.2008 13:34

-->: --->: BİLETLER SATIŞTA

[QUOTE=muratkanik;340005]aslan sivaslım biletin bende parada sorun yok allaha şükür[/QUOTE]
[B]Bilet sorun değil abi ben alırım. Ben birazda başkalarını düşündüğüm için demiştim.Ben gelemiycem galiba. Tv den izlerim artık.İyi maç olcak inşallahh[/B]

NAUGHTYBOY58 30.03.2008 12:40

-->: BİLETLER SATIŞTA

[B]Öğrenci Olanlar Var ße KArdeşim ßaşkan Ne Caßuk Unuttuki DErßilerde ßile ßilet Fiyatları Aynı Olacaktır ŞEklindekiş Açıklamalarını???[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:58.