SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Açılış Tarihi Belirlendi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17635)

video58 28.04.2008 19:38

--->: Açılış Tarihi Belirlendi

[QUOTE=58yigido;356394]Site görevlileri halen neyi bekliyorsunuz atın böyle rantçıları sitedende site temizlensin.Adamın maksadı belli baksana Sivasspor yönetimi bile kullanamaz bu ismi diyor bide utanmadan.Şimdiye kadar herkes kullanıyordu ne oldu şimdi birdenbirede bu isme sahip çıkıyorsun.[/QUOTE]

AZIMI AÇTIRMA.BENMİ SAHİBİYİM.
BU İSİM TEK TARAFTARINDIR.DEVLET KAYITLARINDA.
GÖRÜŞÜRÜZ SENLE.YADA ÖZELDEN AT BANA TEL.

ŞİMDİ SUS GARDAŞ

yigido24 28.04.2008 19:40

[QUOTE=video58;356399]AZIMI AÇTIRMA.BENMİ SAHİBİYİM.
BU İSİM TEK TARAFTARINDIR.DEVLET KAYITLARINDA.
GÖRÜŞÜRÜZ SENLE.YADA ÖZELDEN AT BANA TEL.

ŞİMDİ SUS GARDAŞ[/QUOTE]

Burda ben açıkça tehdit ediliyorum ve görevliler buna izin veriyorlar,adamın amacı belli yapmak istediği belli.40 senelik yiğidolar ismine sahip çıkıyor,ondan sonrada gelip burda hava atıyor.

video58 28.04.2008 19:41

[QUOTE=58yigido;356402]Burda ben açıkça tehdit ediliyorum ve görevliler buna izin veriyorlar,adamın amacı belli yapmak istediği belli.40 senelik yiğidolar ismine sahip çıkıyor,ondan sonrada gelip burda hava atıyor.[/QUOTE]

KONULARIN SİLİNMESİ İÇİN UYARABİLİRSİN.TEŞEKKÜRLER

YADA BİZE GÜLE GÜLE.
HADİ ALLAHA EMANET HERKEZE.
SON KİŞİDE BENDİM
BENDE ÇIKIYORUM
BYE.

yigido24 28.04.2008 19:44

Gerçek niyetin ortaya çıktıydı kaybolursun tabiiki.Sivasspor taraftarı salak değildir bilesin,rant peşinde koşanın hemen farkına varırlar merak etme.Hem sahibiyim diye ortalıkta hava at,sonrada şunu yapacağım filan de.Varmı öyle 40 senelik isme sahip çıkmak.

K4r_Tugrul 28.04.2008 19:53

-->: Açılış Tarihi Belirlendi

[B][COLOR="Purple"]Yorumsuz!.............................Tamamen hayal ürünü. Çok abartılmış[/COLOR][/B]

ready 30.04.2008 20:23

sayın site yöneticileri sizden ricam böyle insanlara prim vermeyiniz insanların aklını karıştırmak ve aklı sıra bişeylerin peşinde böyle insanlar yigido patenti tek bireyde olamaz yigido tüm sivasa aittir

YENİÇERİLER 01.05.2008 16:36

[QUOTE=ready;357965]sayın site yöneticileri sizden ricam böyle insanlara prim vermeyiniz insanların aklını karıştırmak ve aklı sıra bişeylerin peşinde böyle insanlar yigido patenti tek bireyde olamaz yigido tüm sivasa aittir[/QUOTE]

BEN ÇIKMIYORUM VE DAVAMIN ARKASINDAYIM.BU ARKADAŞLAR HERKEZİ MORS ETMEK İÇİN YAPMIŞLAR DEMEKKİ BU HAREKETİ.BEKLEYİN GÖRÜN.ÇOCUK DEĞİLİZKİ EMZİK İSTER GİBİ AĞLAYALIM.BİZE YUKARDAKİ HAREKETLER YAKIŞMAZ.HERKEZ AKLINI BAŞINA ALSIN.BU TARİH GEÇERDE SÖYLENENLER OLMASSA O ZAMAN KONUŞULUR.

[I]OSMAN[/I]

merkez_emre 01.05.2008 16:48

[QUOTE=YENİÇERİLER;358386]BEN ÇIKMIYORUM VE DAVAMIN ARKASINDAYIM.BU ARKADAŞLAR HERKEZİ MORS ETMEK İÇİN YAPMIŞLAR DEMEKKİ BU HAREKETİ.BEKLEYİN GÖRÜN.ÇOCUK DEĞİLİZKİ EMZİK İSTER GİBİ AĞLAYALIM.BİZE YUKARDAKİ HAREKETLER YAKIŞMAZ.HERKEZ AKLINI BAŞINA ALSIN.BU TARİH GEÇERDE SÖYLENENLER OLMASSA O ZAMAN KONUŞULUR.

[I]OSMAN[/I][/QUOTE]

arkadasım lutfen su yenıcerıler nıckını bırak gorende yenıcerıler bır olusum ıcınde sanıcak...Biz elımızden geldıgınce sıtelerde boy gostermedık boş konusmadık Sivasla tribunu tanıstırarak yaptıklarımızla hep gundemde olduk...o yuzden yeniçeriler nıckını kullanma

ali5800 01.05.2008 16:50

çok gusel bir proje sss olabilirmiş aslında isim olarak nedneleri;
sivas spor store
star star star =3yıldız:D

yusuf_yusuf 01.05.2008 16:59

dillere destan bır açılıs olsun

YENİÇERİLER 01.05.2008 18:10

SENLE AYNI GÖRÜŞTEYİM EMRE.BEN YİĞİDOYUM.YENİÇERİLERLE ZAMANINDA 4-5 MAÇ İZLEDİĞİM İÇİN MUTLUYUM.OSMANLI YENİÇERİLERİ DÜŞÜN DERT ETME.ANLIYORUM SENİ.VAHTEDDİN MESELA GÖRSEYDİ BU GÜNLERİ KIZARMIYDI BİZE.YOOO SEVİNİRDİ.NEYSE BİRŞEY OLMAZ.

ŞİMDİ TEK RİCAM ŞU.BURDA LAF SOKULMASINA GEREK YOK.BELİRTİLEN TARİHDEN SONRA BU KİŞİLERİN 1 GÜN MÜHLETİ VAR.SİTEDE CANLI VEYA CANSIZ YER AÇILIŞINI GÖRMEZSEK HEP BERABER ELEŞTİRELİM.TAMAM MI.ADRESTE YAYINLARLAR MERAK EDEN GİDER UĞRAR.

İLK LAFIDA BEN SOKARIM.AMA TAM TERSİ OLURSA VE AYNI ŞEKİLDE MORS OLUP ELEŞTİRİ YAPILIRSA PAPAZ OLURUM O İNSANLARLA.BU SEFER BEN DERİM YUKARDA DENİLEN KELİMELERİ.BUNLARA İZİN VERMEYİN SİTE YÖNETİMİ ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR DİYE.ŞİMDİ HERKEZ ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYSUN.BU TARİHTEN 1 GÜN SONRAYI BEKLESİN.

HEPİMİZ KARDEŞİZ YA.BU LAF SOKMA OYUNU BİZE GÖRE DEĞİL AMA CEVAPTA VERMEK ZORUNDAYIZ.NE GÜZEL BİR LAF SÖYLENMİŞ BU VE BU GİBİ KONULARDA BİR KARDEŞİMİZ.ALLAH BİLİYOR YA BU BİZE YETER.İSPATLARIZ KUŞKUSU OLANA DEMİŞ.

AYNEN KATILIYORUM
AMA OLMASSADA BENDE ELEŞTİRİRİM TABİKİ SİZLER GİBİ.

S.KUTLU 06.05.2008 21:23

[QUOTE=video58;356393][B]RÜŞTÜ AMCA KONUYU SİLERMİSİN.
SİTEDE OLMAK İSTEMİYORUZ.
LÜTFEN.YUKARDA BELİRTİLMİŞ.[/B][/QUOTE]

SANA OL DİYEN Mİ VAR.GÜLE GÜLE PROVOKATÖRLER SİZİ.

ARAMIZDAKİ KÖSTEBEKLER SİZİ.

şimdi anladık.ya adam gibi 1 nick kullanın yada biz sizi yakalamayalım.birde aynı yerde takılıyoruz gelin sırttan vurun..aramızdan sızıp iyi rol yapıyorsunuz.gözleriniz olumlu ama aklınızdan geçenleri bilemezdik.görüşeceğiz.

alt grub kavganıza son vereceğiz.12 maç hedefimizi sayenizde 5 istanbul maçına sığdırdık.yazıklar olsun.

açılış olacak ama yeriniz olmayacak.alt grup tabanında olmayacaksınız.neyin ne olduğunu biliyoruz.son gülen iyi güler.bide yanımızdan giriyorlar.şimdi yok olursunuz dimi.okuyun okuyun okurken korktunuz dimi.

DİĞER SİTE ÜYELERİ KUSURA BAKMAYIN.

S.KUTLU 06.05.2008 21:36

--->: -->: Açılış Tarihi Belirlendi

[QUOTE=sait arslan;343048]SIRADAKİ KONUMUZ TABİKİ AÇILIŞA DAVET OLACAKTIR.
AYRICA BU KONUMUZ İNTERNET DIŞI GELİŞMELERLEDE DUYURULACAKTIR.
AMACIMIZ SİTE ÜYELERİNDENDE DAVETTE(AÇILIŞTA) BİRİLERİNİ GÖRMEKTİR.

DEMEK GELDİN.BENDE ÇIKIP ALT KATA İNİYORUM GARDAŞ:)[/QUOTE]

SERDAR ABİ BU İŞ KARIŞTIRMALARINDA PARMAĞIN VARSA ALT GRUP MARMARA YI AL BAŞINA ÇAL.SİVAS YETER BİZE.
İSTANBUL SENİN OLSUN.DELİRTMEYİN ADAMI.İNSANLARIN ADINI KULLANARAKTA KÖTÜLEMEYİN.NE SUÇU VAR ADAMIN.HİZMET YAPIYOR.SİTEYLE ALAKASI YOKKEN VAR GÖSTERİYORSUNUZ.BİDE AYNI BÜRODAN AYNI KAFEDEN YAPIYORSUNUZ.UTANIN BE.İSPATLICAZ.YOK OLACAKSINIZ SONRA UTANCINIZDAN.VARSA EĞER PARMAĞIN .....YAZIM GENELEDE YAKIN.GELDİĞİMİ GÖRDÜNÜZ ÇIKTINIZ KAFEDEN.TÖBE YARABBİM.İYİ ROL AYNI YERDEN ADAMLARINI YÖNLENDİR.BİDE KANDIK APTAL GİBİ.SORUN BAŞKA YERDEDİR DİYOZ.BAŞIMIZDA İMİŞ.

ready 07.05.2008 17:51

[B]İstanbulda ki oluşum çalışmalarının sivasa katkısı yok varsa bir babayigit sivas daki Trübün olayını halletsin milletin agzına bir parmak bal çalıpda kenara çekilmek yok sivaslının ve sivasspor üzerinden kimse rant saglayamaz[/B]

Akıncılar Haber 08.05.2008 15:41

[QUOTE=ready;362715][B]İstanbulda ki oluşum çalışmalarının sivasa katkısı yok varsa bir babayigit sivas daki Trübün olayını halletsin milletin agzına bir parmak bal çalıpda kenara çekilmek yok sivaslının ve sivasspor üzerinden kimse rant saglayamaz[/B][/QUOTE]

var mı yok mu belli olacak ortada 2 tarih var bekleyip görmek yerine konuş konuş dur.pişman olunca başka üyelik alma sakın:rolleyes:

biz makarna sen salçamısın.fazla salçalı olmayalım.kaç defa dicez bekle.

14.05.2008 tarihinde tesislerde buluşma olmassa ondan sonra konuş.babayiğit değiliz ama desteklenecek tek adız...

ahmet585858 08.05.2008 17:54

Yeni olusumunuz hayirli olsun . Sivasa ve Sivasspora faydali olacak her seyin ve herkesin arkasınyayizzzzzzzz.......

ready 08.05.2008 19:42

[QUOTE=Akıncılar Haber;363050]var mı yok mu belli olacak ortada 2 tarih var bekleyip görmek yerine konuş konuş dur.pişman olunca başka üyelik alma sakın:rolleyes:

biz makarna sen salçamısın.fazla salçalı olmayalım.kaç defa dicez bekle.

14.05.2008 tarihinde tesislerde buluşma olmassa ondan sonra konuş.babayiğit değiliz ama desteklenecek tek adız...[/QUOTE]

Ne salçayım ne makarnayım sen laflarına dikkat et öyle konuş istanbulda oluşum yapmakla dernek kurmayla iş bitmiyor maçlar istanbulda degil sivas 4 eylülde oynanıyor milletin aklını karıştırmayın ha bu arada başka üyelik almak gibi derdim yok benim efendi ol

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41.