SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   hayrettin oynamalımı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17862)

HOZAT58 07.04.2008 11:10

-->: hayrettin oynamalımı

selam arkadaşlar şimdıden felaket deccalığı yapıoysunuz nankor olmayı ışte bız bundan kaybedıyrouz

slasher//z 07.04.2008 11:30

--->: hayrettin oynamalımı

[QUOTE=musakaya58;345691]bülen hoca büyük adam; adam hayrettini oynatmadığı zaman yahu hoca hayrettini neden oynatmıyorsun diye eleştiriyorduk.ama hocam sen haklıymışsın hayrettini oynatmamakta. bjk-sivas maçında rezaletti yaw.[/QUOTE]

kendi sahamızda yenildiğimiz f5 maçında da hayrettin yine cok kotu oynamıştı;hatalarıyla 2 gol yemiştik..

istsvs 07.04.2008 11:46

herkese diil lafım tabiki ama bazı arkadaslar amma yerden yere vurmussunuz ya yazık :( bu takım burdaysa suan hayrettininde bunda mutlaka kücümsenmeyecek kdr bi katkısı vardır asıl ben sizin burdaki yazılarınızı okuduktan snr hayrettin nasıl bi performans sergileyecek onu merak ediyorum....

kakikli 07.04.2008 12:17

HAYRETTİN'İN SİVASSPOR'DA YERİ YOK!!!
İLHAN HAYRETTİNDEN DAHA İYİ OYNUYOR, AMA HAYRETTİNDE HİÇ ÇABA YOKKK...
BİZİM SİVASLILARDA HEMEN HAYRETTİNE SAHİP ÇIKIYOR, VAY EFENDİM SİVASIN ÇOCUĞU OYNASIN FELAN...
YAW BIRAKIN ARTIK SİVASIN ÇOCUĞU DİYE HATA YAPMA LÜKSÜNE SAHİP OLMAMALI...
DIŞ SAHAYA ÇIKIN BAKIN PAŞAÇAYIRINA BAKIN, BİR DÜNYA SİVASLI DELİKANLI SİVASSPORDA OYNAMAK İSTİYOR...
O ZAMAN ONLARADA KAPIMIZI AÇALIM, NEDE OLSA SİVASLI İİDE OYNASA KÖTÜDE OYNASA FARKETMEZ!!!
HAYRETTİN KAFA OLARAK 2. LİG DEĞİL 3. LİG'DE OYNAR ARTIK, ADAMIN BİR SEZONDA MANTIKLI BİR OYUNUNU GÖREMEDİM...
UMARIM BÜLENT HOCA DOĞRU KARAR VERİR VE SOL KANAT İÇİN GELECEK SEZON İİ ARAŞTIRMALAR YAPAR...
BEN SİVAS 4 EYLÜL STADINDA HER MAÇ AYAĞI KAYIP YERE DÜŞEN TEK ADAM TANIYORUM; HAYRETTİN HEMDE HER MAÇ EN AZ BİR KERE VE DÜŞTÜĞÜNDEDE DİREK GOL POZİSYONU VERİYORUZ...

excellent58 07.04.2008 12:37

bülent hocayı anlamıyom hayrettınde ne buluyo onun yerıne baskasını oynatsa daha faydalı olur. Forma sansı vermesse aklı basına gelır

sivassporummm58 07.04.2008 12:53

Bence Hayrettin den çok Musa Aydın kötüydü bu maçta.Neyse yapacak birşey yok.Önümüze bakacaz,yine de bu takımı buraya kadar getirdikleri için tüm futbolcuları tebrik etmek lazım

bozkurt187 07.04.2008 13:32

[QUOTE=excellent58;345693]hayrettın bu takımda yerın yok senın ıns seneye satarlar senı[/QUOTE]

ya kardesim sen cok agir konusmussun hayrettin hem sivasli hemde bu takimin en iyi futbolcularindan biri

sivas73 07.04.2008 13:47

hayrettin kötümü oynadı ki eleştiriyorsunuz.gerçi sizler mehmeti de eleştiriyorsunuz ya ortalığı karıştırıp futbolcuların moralini bozmayalım.onlar bizim değerlerimiz onlara sahip çıkalım.lütfen...

AYDIN1985 07.04.2008 13:51

bu tür hatalar hep olur ama benim izlenimlerim karim saidi nin pek faydali olmadigi kanaatindeyim. yorumuma siz ne dersiniz

rsimsek 07.04.2008 14:38

hayır oynamamalı son maçta rezildi adeta katladılar hayrettini

K4r_Tugrul 07.04.2008 14:41

[B][COLOR="Purple"]Hayır oynamamalı diyorum............[/COLOR][/B]

settar58 07.04.2008 15:12

Ya arkadaşlar neler söylüyorsunuz hayrettin sivassporumuzun buralara gelmesinde en büyük emeğe paya sahip olanlardan birisidir.(ta 2. ligden beri)O da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur ben bundan eminim çünkü oda hepimiz gibi sivaslı 58 numarıyıda giyiyor bence kaptanlıkta onun hakkı takımdaki en eski futbolcumuz o.Unutmayalım ki her futbolcunun kötü oynadığı dönem elbetteki olacaktır

OsMaN1674 07.04.2008 15:37

Ya oynamamalı demeyelimde Şu anda bi form düşüklüğü var 2 3 hafta kenara çekilmeli o zaman eski formuna kavuşur ama kesinlikle gözden çıkarılacak bir oyuncu değil.

Nihat71 07.04.2008 15:55

Petkoviç her maçta 2 gol yıyıor geldi geleli.

Akın gibi sağlam kaleci varken bunu oynatmasınlar!

hursit0658 07.04.2008 16:54

s.a arkadaşlar bir maçta oyuncu alıp satmayın.hayrettin iyiyken alkışlıyorsak kötü oynayıncada destekliyelim.bir futbolcu hiç bir zmn %100 olamaz bu gün kötü oynar yarın maçı kurtarır.trübünden izlemek çok kolay.işki sahada yapabilmek...neyse saygılarımla

sado58 07.04.2008 17:26

arkadaslar kusura bakmayin ama malesef ben faturayi bulent hocama kesiyorumcunku cunku bu macabn iyi konsantra olamamislar oyunculari motife edememis saglik olsun ne yapalim bir dakaki sefer insalah

üçyıldız58 07.04.2008 17:26

dün sade hayrettin değil baştaa musa sonra ilhan kerim saidi tanınmayacak kadar rezil durumdalardı.
yenilmek hiç umurumda değildee büyük takımlara karşı ezilerek maç kaybetmek beni üzüyor.
birde artık bülentt hocamızın kısıtlı imkanlar sakat topcularımız var edebiyatını bırakması lazım.
beşiktaşdan kaç kişi eksik takımın yarısı yok ama dün gördük büyük takım böyle olunuryormuş demek.
hedef 2. olup şampiyonlar ligi oda olmadı uefa oda olmassa bendee çok büyük bir hayal kırıklığı olurr bütün yıl hebaaa olurr

sivasli215 07.04.2008 17:26

[QUOTE=F. Şahin;345739]Hiç hakeme çamur atmaya gerek yok arkadaşım. Hakem Beşiktaş'tan çok bizim yanımızdaydı ama malesef takım olarak iyi oynamadık bu hafta.[/QUOTE]

aynen bencede.
kesinlikle transfer söylentilerine gitti aklı,yani onu da kaybettik.
ama onlar gidecekki yeni hyrettinler yetiştirelim...;)

merkez_emre 07.04.2008 18:05

[B]valla ne diyelım bülent hoca cok iyi soyledi üni.deki söyleşide '' biz milletce herseyi herkesden cok bılıyoruz..70 mılyonumuz teknık drektör 70 mılyonumuz kulup başkanı vs vs...tamam eleştiri yapılır yapılırda bu eleştiri agır ithamlarda bulunuyorsa olmaz...herkes verdıği 5 10 mılyon parayla kendısını bir şey sanıp ona buna mudahele ediyor...dünde üni grubyla gittim maca bakdım goruntu var ses yok gittim ılk kez tek basıma oturup mac ızledım...Oturmaz olaydım durum 2 0 son 10 20 dk da demediklerini bırakmadılar mehmete hayrettine murata kısacası her onune gelen futbolcuya susuyum susuyum dedım yıne tutamadım kendımı dedimki ''Hayatınızda futbol oynadınız mı da bunu boyle yapsın sunu cıkartsın bunu soksun diyorsunuz...ağzınıza geleni söylediniz eğer burda biz 2 0 onde olsaydık burda tam tersini yapacakdınız...Bizi buraya bunlar getirdi değil 2 0---5 0 olsun kufur etmeye hakkınız yok'' dedim tabi onlarda sanane fılan derken az daha birbirimize giriyorduk babam yasındakı adamlarla...

İşte biz herseyı herkesden cok ii bılıyoruz ya verdiğimiz 3 5 kurusla yenersek karsı takım oyuncularını yenılırsek bı mac oncesınde bagrımıza bastıgımız oyuncularımıza kufur ediyoruz.yorumlara bakdım demin kendi yorumumuzu bile yazamıyor spor programlarındakı yorumcularının dedıklerınız yazmıssınız...

Kimsenin ama Kimsenin bu takıma yıkıcı eleştirilerde bulunamaz...
Bu Takıma ne verdiniz de ne İstiyorsunuz???

Beğenmeyen ya çeker gider Yada Çıkar bulent hocayla konusur yetenegi varsa girer takıma oynar...

acaba hiç düşündünüz mü takım niye böyle oynadı bizimde hatamız varmıydı diye ? hangi maçta kac kere destek oldugunuz avaz avaz bagırdınız oyunculara adam taa avrupada macı ızlıyor hiç bi desteği olmamıs kulube tvden ızleyıp onun bunun hakkında agır seyler soyluyor...

Beğenmeyen ya çeker gider Yada Çıkar bulent hocayla konusur yetenegi varsa girer takıma oynar...

yine aynı söz
'' Karanlığa küfür etmeyin Bir mumda Siz Yakın !!!''[/B]

karadoruk_58 07.04.2008 18:15

[COLOR="Red"]bence sezon sonu hayrettin acilen gönderilmelidr.manisa maçında manisasının attığı golde defans ta oynayan diallo yanlış hatırlamıosam 2- defa topu çıkarttı ama bizim hayrettin futbolcu demeye bin şahit lazım yerde yatıo kalkıpta topu çıkartmadı bide bjk istiyomuş gönderin gitsin bülent hocam haklıymış onu oynatmamakta.sonuna kadar arkandayız bülen hocam hayrettinin bu takımda işi yok.takıma yararından çok zararı dokunuyor satında bari maddi olarak kazanç sağlayın hiç olmazsa.takıma yararı olur. bu anketi yapanlara teşekkür ediyorum.sağolun içimde birikmiş düşünceleri paylaştım.ve rahatladım.[/COLOR]

altuntas58 07.04.2008 18:23

-->: --->: hayrettin oynamalımı

[QUOTE=merkez_emre;346284][B]valla ne diyelım bülent hoca cok iyi soyledi üni.deki söyleşide '' biz milletce herseyi herkesden cok bılıyoruz..70 mılyonumuz teknık drektör 70 mılyonumuz kulup başkanı vs vs...tamam eleştiri yapılır yapılırda bu eleştiri agır ithamlarda bulunuyorsa olmaz...herkes verdıği 5 10 mılyon parayla kendısını bir şey sanıp ona buna mudahele ediyor...dünde üni grubyla gittim maca bakdım goruntu var ses yok gittim ılk kez tek basıma oturup mac ızledım...Oturmaz olaydım durum 2 0 son 10 20 dk da demediklerini bırakmadılar mehmete hayrettine murata kısacası her onune gelen futbolcuya susuyum susuyum dedım yıne tutamadım kendımı dedimki ''Hayatınızda futbol oynadınız mı da bunu boyle yapsın sunu cıkartsın bunu soksun diyorsunuz...ağzınıza geleni söylediniz eğer burda biz 2 0 onde olsaydık burda tam tersini yapacakdınız...Bizi buraya bunlar getirdi değil 2 0---5 0 olsun kufur etmeye hakkınız yok'' dedim tabi onlarda sanane fılan derken az daha birbirimize giriyorduk babam yasındakı adamlarla...

İşte biz herseyı herkesden cok ii bılıyoruz ya verdiğimiz 3 5 kurusla yenersek karsı takım oyuncularını yenılırsek bı mac oncesınde bagrımıza bastıgımız oyuncularımıza kufur ediyoruz.yorumlara bakdım demin kendi yorumumuzu bile yazamıyor spor programlarındakı yorumcularının dedıklerınız yazmıssınız...

acaba hiç düşündünüz mü takım niye böyle oynadı bizimde hatamız varmıydı diye ? hangi maçta kac kere destek oldugunuz avaz avaz bagırdınız oyunculara adam taa avrupada macı ızlıyor hiç bi desteği olmamıs kulube tvden ızleyıp onun bunun hakkında agır seyler soyluyor...

yine aynı söz
'' Karanlığa küfür etmeyin Bir mumda Siz Yakın !!!''[/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"]Başka söze gerek yok emre kardeşim her şeyi özetlemiş yebrikler EMRECİĞİM[/COLOR]

üçyıldız58 07.04.2008 18:28

evet bencede hiç kimsenin bu takıma ağır eleştiri yapma hakkı değil.
en önemlisi bu takıma ne verdinizki ne istiyorsunuz deme hiç kimsenin hakkı değil emre kardeş.
yapılan bir hatayı güzel dile getiriyorsun emre kardeş ama sende büyük hata yapıyorsun ben bu hafta boyunca kahveye gelip oyun oynamayan bir arkadaşa sorduğumda niye oynamıyorsun deyince hafta sonu maça gideceğim maç paramı kahveyemi veriyim diyen kişinin daha vereceği ne var karşılıksız verilenlerin en büyüğü sevgidir sivasda herkes sevgisini veriyor tabi buda ona ağır yıkıcı eleştiriler yapma hakkınıda doğurmaz ama şunuda unutmaki başarısızlıklar hatalar konuşulmadığı sürece hatalar büyür

merkez_emre 07.04.2008 18:51

[QUOTE=üçyıldız58;346294]evet bencede hiç kimsenin bu takıma ağır eleştiri yapma hakkı değil.
en önemlisi bu takıma ne verdinizki ne istiyorsunuz deme hiç kimsenin hakkı değil emre kardeş.
yapılan bir hatayı güzel dile getiriyorsun emre kardeş ama sende büyük hata yapıyorsun ben bu hafta boyunca kahveye gelip oyun oynamayan bir arkadaşa sorduğumda niye oynamıyorsun deyince hafta sonu maça gideceğim maç paramı kahveyemi veriyim diyen kişinin daha vereceği ne var karşılıksız verilenlerin en büyüğü sevgidir sivasda herkes sevgisini veriyor tabi buda ona ağır yıkıcı eleştiriler yapma hakkınıda doğurmaz ama şunuda unutmaki başarısızlıklar hatalar konuşulmadığı sürece hatalar büyür[/QUOTE]

abim galiba tam okumadın yazımı benım o arkadasa da saygım var (oda gelip oyuncusuna köstek olmak yerine destek oluyorsa tabi)...
hataların dile gelmesi hakkında da yine yazdım '' yapıcı eleştiri yapalım yıkıcı değil '' diye kendı oyuncusuna kufur eden bir insan eleştiri yapmaz lütfen...

memet24 07.04.2008 18:58

hiç oynamsın sahada yürüsün 58 numaralı formayı giymesi yeter.

balili_58_06 07.04.2008 19:58

her ne olursa olsun hayrettin sadece bu maca gore yorumlamayın cok güzel oyuncu 58 numarayı hak ediyor.cok biliosanız cıkın siz oynayın

tanju_58 07.04.2008 19:58

beyler yapmayın.hayrettin nolursa olsun bu takımın ilk 11indeki ilk adamlardandır.
her futbolcunun form düşüklüğü olur.geçen senelerde hayrettini isteyen takımlar olduğu zaman kimse gitmesini istemiyordu.hemen bir iki maçta formu düşük olunca hemen satılsın.olmaz böyle

talha altunbaş 07.04.2008 20:00

HAYIR OYNAMAMALI ÇÜNKÜ ADAM DOGRU DÜZGÜN PAS VERMİYOKİ ADAM ÖNÜNE BAKMADAN ELE SEFİYE VURUYOR

ready 07.04.2008 20:00

[COLOR="DarkRed"][B]bakıyoruz bazı arkadaşlar futbolcu yolluyor yerine başkaları nı alıyorlar beyler atıp tutmak kolay iş paraya gelince ses yok sırf 10 milyonluk bilet alıp evinde işyerinde millete diyemedigi lafları gelip kendi futbolcusuna söyleyen insanlar yokmu sinir oluyorum ve bu insanlar kalkıp en büyük sivassporlu oluyorlar yorum degerli üyelerin[/B][/COLOR]

halilxx58 07.04.2008 20:50

bence hayrettin bjk macinda her ne kadar istedigini yapamasada iyi futbolcu. sadece kafasi karisik!!! yoksa iyi bir sol bek!!!

spidey58 07.04.2008 20:51

Birkaç maçlık düşük performansına göre yargılamayalım lütfen.Hayrettin bu takıma çok şey vermiş,takımı herkesten çok seven ,milli takım seviyesine yükselmiş,hepsi bi tarafa kendi memleketimizin çocuğudur..

bilocan 07.04.2008 21:11

yav arkadaslar bir mac yenilmeyle hayrettini suclamanin anlami yok bu bir takim oyunu peki ozaman yendigimiz maclarin ardindan neden hayrettine kötü oynadi demiyorsunuz yenildigimiz zaman mi kötü oynuyor diyorsunuz bir hata varsa takimin hepsi hatalidir bir basari varsa takimin hepsi basarilidir yapmayin arkadaslar bir macla en iyi oyuncumuzu kötülemeyelim biz yigidolariz oyuncumuzu kötülemeyelim

jakobieen 07.04.2008 21:21

bence takımımızın en zayıf halkası hayrettin.. m.hanefi yi en azından bi kaç maç görmek isteriz.. henüz maçı geçtim tek dakika göremedik..

yerliturkuaz 07.04.2008 21:36

[B]ŞU YAPTIĞINIZA BAKIN ARKADAŞLAR AYIP YA AYIP ADAM KÖTÜ FORMDA İSE ASIP KESMEK Mİ LAZIM SORARIM SİZE YA...

ZAMANINDA YASİR HAKKINDA ÇOK ACIMASIZCA ELEŞTİRİ YAPIYODUNUZ SEVGİLİ HEMŞERİLERİM. BEN HEP YASİR BU TAKIMIN OLMAZSA OLMAZI DİYORDUM KİMSE KATILMIYODU VE YİNE DİYORUM HAYRETTİN BU TAKIMIN OLMAZSA OLMAZLARINDA ONUN BÜYÜK BİR GELECEĞİ VAR ONU KAYBETMEMLİYİZ AKSİNE KAZANMALIYIZ...[/B]

koyu58 07.04.2008 21:40

arkadaşlar emete ikinci lig topçusu dediniz memet dillerden düşmüyo şimdide hayrettinemi geldi sıra hayrettin madem kötü oynuyor sivasın konumuna bakın böyle kötü bir topçunun banko sahaya ilk 11de çıktığı ve sivasın bu durumda olması şüpheli
adam iki maçta hata yaptımmı yandı dilinizden kurtulana aşk olsun

D_Mrsic 07.04.2008 22:43

yaa bulent hocayı cok sevıorum. amaa mahmut hanefıyı bos yeremı aldık anlamıyorumya.. 4 5 haftadır hayrettın formsuz araya 1 hafta sakatlık gırdı ııce koptu olaydan. yerıne mahmut hanefıyı koysa hayrettınden daha kotumu oynardı. bjk macında adam 1 metre onundekı arkadasına atacagına 5 metre ondekı bjklıye pas verıodu resmen anca bu kadar olur...

simyacı58 07.04.2008 22:46

-->: --->: hayrettin oynamalımı

[QUOTE=merkez_emre;346284][B]valla ne diyelım bülent hoca cok iyi soyledi üni.deki söyleşide '' biz milletce herseyi herkesden cok bılıyoruz..70 mılyonumuz teknık drektör 70 mılyonumuz kulup başkanı vs vs...tamam eleştiri yapılır yapılırda bu eleştiri agır ithamlarda bulunuyorsa olmaz...herkes verdıği 5 10 mılyon parayla kendısını bir şey sanıp ona buna mudahele ediyor...dünde üni grubyla gittim maca bakdım goruntu var ses yok gittim ılk kez tek basıma oturup mac ızledım...Oturmaz olaydım durum 2 0 son 10 20 dk da demediklerini bırakmadılar mehmete hayrettine murata kısacası her onune gelen futbolcuya susuyum susuyum dedım yıne tutamadım kendımı dedimki ''Hayatınızda futbol oynadınız mı da bunu boyle yapsın sunu cıkartsın bunu soksun diyorsunuz...ağzınıza geleni söylediniz eğer burda biz 2 0 onde olsaydık burda tam tersini yapacakdınız...Bizi buraya bunlar getirdi değil 2 0---5 0 olsun kufur etmeye hakkınız yok'' dedim tabi onlarda sanane fılan derken az daha birbirimize giriyorduk babam yasındakı adamlarla...

yine aynı söz
'' Karanlığa küfür etmeyin Bir mumda Siz Yakın !!!''[/B][/QUOTE]

kardeşim ağzına sağlık millet kendince antrenör millet işi gücü bıraktı hayrettine kafayı taktı sen hayrettini bırak önce taraftar ol maçta takıma destek ver sonra hayrettini eleştir bu konuda sana destek veriyorum sivasspor 5-0 yenilsede en büyük sivasspor

şafak58_35 07.04.2008 23:40

allah bu adam düne kadar istiyorlardı noldu şaşırdım

istsvs 07.04.2008 23:52

bakın arkadaslar sizin yorumlarınızı okurken sinirlendim, ben hayrettini severim ama size inat olsun ki bu memlekete hizmet ediyor sizin gibi insanların küfrünü yiyor. yabancı olmuş olsa ona sahip çıkarsınız, şimdi ne oldu futbolu bilmeksizin yorum yaparsınız, 3-5 kuruş verir söversiniz, futbolu bilip yorum yapıyorsunuz ve sivassporluluguna lanet okumak kolaydır, bi arkadas yazmış lanet okumuş, delikanlıysaa, gelsinde karşısında okusun, buraya yazsın ben iletirim kendisine, isterse numaramı da veririm, merkez emre kardesim ,senide tebrik ediyorum adam gibi adamsın.

ferhat_58_oğuz 08.04.2008 08:18

herkes haddini bilmeli arkadaş her gelen abuk sabuk konuşuyo hayrettin bizim evladımız bizim çocuğumuz bir iki maçta kötü oynadımı üzerine bu kadar gidilmez her futbolcunun form düşüklüğü olur gayet normal 34 maçın tümünde mükemmel performans beklemek hata olur herkes hayrettine güvensin o bizim sivasımızın gururu

yigido_sampiyon 08.04.2008 09:37

arkadaşlar hayrettin bu eleştirileri hak etmiyor...

daha düne kadar 3 büyükler hayrettini istediğinde yönetim satmasın diye yazılar yazıyodunuz!!!fatih terim hayrettini ilk 11 e almadığı zaman fatih terime kızıyodunuz!!!

ya arkadaşlar sivassporun buralara gelmesi bile yeter...roberto carlosun haftalık aldığı paraya takım kurduk ve buralar geldik...

eleştirilerimizi daha düzeyli ve insaflı yapalım!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:02.