![]() |
--->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
CUMLETEN SELAMIN ALEYKUM
VALLA INANMIYACAKSINIZ AMA AHA BURAYA YAZIYORUM COK GOLLU OLACAK BU MAC BEYLER SKOR KONTRA TOPLARDA EN COK ATAN TAKIM SIVAS... DEFANSI EN SAGLAM TAKIMDA SIVAS .........EGER KONTRA ATAKTA COK HIZLI OLURDA BJK VE FENER MACINDAKI GIBI TARAFTARLAR TIRUBUNE YAKLASAN UC BUYUKLERDEN BIR FUTBOLCUYU YAKINDAN GORME TELESIYLA MAL MAL AVAL AVAL RAKIP OYUNCUYU INCELEYREK SEYREDERSE ANAAA BUYUK TAKIMIN TOPCUSUNU GORDUM HAVASIYLA MACI BIRAKIP TA TEZAHURATI BIRAKIPTA RAKIP OYUNCUYU TIRSTIRMAYI BIRAKIPTA SALAKCA MACA BAKMAZDA KORKUNC SESLER CIKARARAK MACA ASILIDA....BIZIM OYUNCULARDA HAYRAN HAYRAN CIMBOMLULARA HADI GELDE GEC NEDE OLSA BUYUK TAKIMSINIZ AYIP OLUR DEMEZSE ...NAH BURAYA YAZIYIRUM BU MACCC .................. SİVASSPOR 4 .................. GS 1 SAYGILARIMLA |
-->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları
GESE her sene neredeyse her maçta yaptığı gibi maçı hakemleri rakibi satın almaya çalışmaz yada başaramaz ise eze eze yener göndeririz.
|
SİVAS GALATASARAY MAÇINA HANGİ KADROYLA ÇIKMALI
SİVASSPOR ,Petkoviç ,Abdurrahman ,Hayrettin ,Onur ,Saidi,Mohammed
Musa ,Devran ,Oliviera ,Mehmet Yıldız |
bence gelecek hafta paf takımımız sampıyonlugunu ılan eder SİVASSPORumuzda liderliği alır.
|
--->: SİVAS GALATASARAY MAÇINA HANGİ KADROYLA ÇIKM
[COLOR="DarkRed"][B]hangi oyuncu oynayıp oynamadıgı önemli degil yeter ki kalan maçlarımızı alalım......[/B][/COLOR]
|
sivasın yenmesi biraz zor kardeşim
|
bu maçı ne pahasına olursa olsun alacağız başka yolu yok.......
|
İNŞALLAH BU MAÇI ALACAĞIZ DİĞER MAÇLARA BENZEMEYECEK TARAFTAR HİÇ SUSMAYACAK OTURMAYA GİTMEYELİM TAM DESTEK BU SEFER ELİMİZDEN KAÇIRMAYALIM GÖRSÜNLER SİVASI
|
bu mac cok önemli galatayi ne yapip edim yenecegiz...
4 eylüle gömecegiz... ve ankarada sivas alayi kuracagizzzz sampiyon sivassssssssssssssssss bende almanayada tauberde yakacam sampiyonluk atesini.... |
[B]SİVASSPORum:3
Galatasaray:1[/B] [B]Allah'ın izniyle inşallah...[/B] |
--->: KİM BU GECE KUŞLARI???
arkadaslar ben erzincandan yazıyorum adım furkan bana sivas-galatasaray maçının bilet fiyatlarını söylermisiniz 30 kişilik bi grup olarak gelmeyi düşünüyoruz sivas taraftarı olarak cep numaram 0537 2262424 email adresim [email]fyurt@hotmail.com[/email] birde biletleri nerden alabileceğimizi söylerseniz çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum ona göre bizde erkenden gelicez memleketimize şimdiden sagolun arkadaslar hayırlı günler
|
arkadaşlar ben bir fenerbahçeliyim inşallah gsyi yenersiniz ileriki haftalarda fb ile gs puan kaybeder siz şampiyon olursunuz bunu en içten dilerklerimle söylüorm inşallah SİVASSPOR ŞAMPİYON olur ayrıca mohammedi çok seviorm
|
Insallah DIger Buyuk Maclardaki Gibi Olmaz ( BJK ,FB)
|
bende ondan korkuorm yawwww bülent uygun bu maçı alır futbolcularla arası çok ii çok gzl bi hava var takımda yenecek inşallah
|
kırmıızııııııııııı
beyazzzzzzzzzzzzzz şampiyooooonnnnnnn sivaaassssssssssss 3-0 sivas alırrrrrr içimdeki kırmııızıı beyazzz aşkııııııı birrrrrrrrrrrrrrrr başşkaaaaaaaaaaaa |
[LEFT]sivasspor 1
galatasaray 0[/LEFT] |
bu sene ilklerin seneni biz gs yı hç ynemedik inş bu maçta yeneceğiz
3 sıfır olsun bizim olsun inş.. |
sivasim 3
g.s 0 inşallah böyle biter. |
Rize'de gezinen fb, gs ve bjk formaları.
Rizeli futbolcuları hırslı olmamakla suçluyor herkes. Adam neyin hırsını yapsın? Yolda yürürken benim gördüklerimi onlar görmüyor mu? Avuç kadar şehirsin. Süper Lig'de takımın var. Her maçında sahanı cehenneme çevirirsin, "zor" deplesman olursun. SİVASSPOR takımı bu sene çok ama çok başarılı İnşallah şampiyon olur, PEKİ TEMELİ SİZCE SAĞLAMMI,GELECEĞİ EMİN ELLERDE Mİ? YA MECNUN BAŞKAN-BÜLENT HOCA-MEHMET YILDIZ ve diğer YİĞİDOLAR OLMAZSA NE YAPACAĞIZ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? MEDYA'ya mesafeli olalım.FB maçında bize nasıl gaz verdiler biliyorsunuz? |
Arkadaşlar maçı 12 kişilik takımla oynarsak kesinlikle yeneriz galatayı.. Taraftar asla susmamalı stadı çınlatmalı.. gs li futbolcular neye uğradığını şaşırmalı.. mutlaka alacağız buna inanıyorum.. Lütfen çekirdekci arkadaşlar maça gelmesin.. çekirdek satışı yasaklansın..
|
haklısın SİVAS yenecek yenecek
|
3 farklı sonuç olmayacaksa berabere bitsin adi fb şampiyon olmasın satılmış fb
|
[QUOTE=BOUN;355013]16. hafta liderdik, GS'ye yenildik ve liderliği kaybettik,
20. hafta liderdik, FB'ye yenildik ve liderliği kaybettik, 29. hafta elimize geçen çok önemli bir fırsatı teptik, BJK'ye yenildik ve kaybettik! Bu çok önemli maçlardan kritik galibiyetler çıkaramadığımız için Sivaslılar Sivasspor'a bir miktar tedirginlikle yaklaşıyorlar, bir türlü iddialı olamıyorlar. İş bu halde yine çok önemli bir fırsatı elimize geçirdiğimiz şu an: 33. hafta GS ile maç yapacağız. Bu maç için özellikle teknik heyet ve futbolcularımıza sesleniyorum, yeter artık kritik maçları kaybedegeldiğimiz artık birisini de kazanalım. Unutmayın GS galibiyeti bizi şampiyon yapabilir! En kötü ihtimalle şampiyonlar ligine götürür, lütfen bunun bilincinde oynayın. Bize bu çok iddialı konumumuzda bir hüsran daha yaşatmayın! Bu maçta inşallah büyük sükse yaparız; Sivas: 3 GS: 1[/QUOTE] 3-1'lik bir galibiyet işimize yaramadığı için bu skoru revize ediyorum. Kesmez bizi 3-1, yetmez bize şampiyonluk için. Dolayısıyla şampiyonluk aşkına: Sivassporumuz: 3 GS: 0 :):):) Son gülen iyi güler demişler, bugüne kadar büyültülmüşler bize karşı güldüler, şimdi sıra bizde!:) Taksim'de, Mecidiyeköy'de akılları sıra erken kutlama yapanlara haddini Yiğido bildirecek. Son gülen iyi gülecek, tam gülecek! |
sivasspor 1:0 galatasaray
...zaralı... |
--->: SİVASta rezalet yeter atık
-------------------------------------------------------------------------------- yazıklar olsun bızlere sıvaslılık kalmamıs sıvasta yok galatasaray taraftarı meydanda govde gösterisi yaptı kufretmeye baslıyca 20 30 sıvaslı toplanıpp sadece sıvas sıvas dıye bagırdıgı icin joplarla kovaldı emnıyet tarafından yazıklar olsun dıyorum sıvas formalıları göz altına aldılar yawww bura sıvasssss sıvasssss yeter uyanın artık sızlerde bu sıvaslılar yapılan hata affetılmez asayımidir ne müdürsüyle bı taraftarımızı tartaklamış ve bu sırada galatasary tarafına dokunan yok bura sıvas onları daıt gorseydınız o sıvas tarafıtnı joplarla nasıl kovaladılar ve galatsarlılarda dalga gecıyor bu konuya mecnun baskan vali kımse mudahele etsın orda futbolla alakası olmayan sadece sıvaslı bı beyfendi ayıp be kardesım bu kadar olmaz dedı dıye oo daha neler neler anlıycanız sıvasta sıvas formalı ve sıvas sıvas dıye emınıyet hasant etti sivaslıları sınırden aglıyanlar görmenız lazımdı bu konuya degınen lutfen ben konu acamadım ısız acın |
uyuyun sakın ses cıkarmayın ole bı sındırderki bizi sıvaslı oldugumuz jop yıyoruz bask sehırde galatsarya formasıyla gezecen super ligde olmayan malatyaya gıtde uc buyuk formayla gez naparlar adamı rabzona gıt bıde konyaya gıt bursaya bura neya tamam gezsın bısey demıyoruzda bu kadarda ayıp ayıp sıvas formalıları joplulyolar ne kufur ettıle ne bısey sıvasta sıvaslılar joplanıyor. lutfen tepkınızı göstermeyın ole bı sındırlerki bizi hepimizi sehrın dısına atsalar agzımız acmayız
sıte yoınetıcıleri bu konuya sızde degınen bır medya mensbu ıle görüştüm bu konu hakkında ve sıkayet ıcın yarın valı bey ıle görusme yapacaklar |
İşte şampiyonluk maçı. Sivas Gs yi yener. Fener berabere kalır. Yiğidom da son haftaya lider girer. Bu yazımı haftaya tekrar size yazarım.
|
1-0 olsun bizim olsun.eğer sivasspor galip gelirse g.s.ın son maçta oftaşa yenilmeyeceğini kim garanti edebilir.son maça kadar sabretmek gerekir.sabır ,sabır,ya sabır...
|
SİVASSPOR:3
gs:0 inşallah ilahi adalet yerini bulacak... |
arkadaşlar maç biletleri hakkında bilgisi olan acilen yazsın. ne zaman çıkar biletler?
maç berabere biter gibime geliyor :( |
3 0 bence neye uradiklarini sasiracaklar
|
SİVAS YENER AMA EZE EZE Mİ OLUR SÜZE SÜZE Mİ OLUR BİLMEM
SİVAS ULANNNNNNNNNN |
[B]Selam;
SivaSSpor Büyük Takımlara Hiç Oyniyamadı Fenerbahce Ve beşiktaş 2 büyük Takımada Yenildi.. Bence SivasSpor İyi Oynarsa Yener Eğer BJK - FB deki gibi Oyun oynarsa cok farklı belkı yenılebilir.. [/B] |
fazla mütevazi olamıyacam
sivasspor:3 gs :0 gollerin 3 de mehmet yıldız |
Bu maç farklı maç.
İlk fenerbahçe deplasmanında,fenerbahçeyi ilahlar korudu ve o maçtan mağlup ayrıldık.İkinci olarak,deplasmanda galatasaray maçında,ilk on dakika içerisinde servet Çetin'in, futbol nizami kuralları dışında iki defa kasdi olarak BALİLİ'ye attığı dirseği görmezden gelmek,hem galatasaray için hemde inceden inceye rakibi oymak deyimini uygularcasına hakemin olaya lakayt kalması neticesinde,Balilimiz sakatlandı,oyun disiplinden kopduk ve mağlup olduk. Evimizde oynadığımız ilk fener maçı,her bakımdan facia idi,zira basın tarafından fazla gündeme getirilmek,liğde konumumuz itibariyle futbolcularımızdaki aşırı güven,bir nevi ummadığın taş baş yarar sözünde olduğu gibi kendimizi bir bakıma uçurumdan yuvarladık. Beşiktaş maçı ise tek kelime ile şanssızlıktı.Hiç kimse o maçın on defa oynansa beşiktaş'ın galip geleceğini söyleyemez.Oyun kurgusu,dizilişimiz ve akla gelecek futbol kuralları içerisinde her mantık bizim üstün olduğumuz bir maçta,futbolun ilahları o gün bizi istemedi. Bu hafta oynayacağımız galatasaray maçında,ne basın,ne adnan polat'ın parası nede hakan şükür'ün futbol dışından getirip futbolculara lanse edeceği akım,bu maçta bizim galip geleceğimizi engelleyemeyecek. Bülent UYGUN,teknikdirektörlükte,bu sezon 31 maçta oynattığı takımını bir kenara koymuş,bu maçta final sınavına çıkmaktadır. İster şampiyon olsun ister olamasın,futbolcularımız ister şampiyon olsun ister olmasın,futbol takımımızda bu maç,teknikdirektörümüzden futbolcularımıza bir nevi,ülke genelinde vizyon maçı, kalitelerinin tasdikleneceği maçtır. Bu maça, başta teknikdirektörümüzün vereceği talimatlarda,çıkacak oyuncularımızın TÜRK FUTBOLUNDA var olma mücadelesi olacak.Bundan sonraki futbol yaşamlarında,oynayacakları bu maç belirleyici olacağı bilincinde çıkacaklar ve tarihde yer almak için mücadele edecekler. Bu veriler,bence bizim maçtan galip ayrılacağımız kanaati oluşturmaktadır. |
[QUOTE=albina58;355873]Bu maç farklı maç.
İlk fenerbahçe deplasmanında,fenerbahçeyi ilahlar korudu ve o maçtan mağlup ayrıldık.İkinci olarak,deplasmanda galatasaray maçında,ilk on dakika içerisinde servet Çetin'in, futbol nizami kuralları dışında iki defa kasdi olarak BALİLİ'ye attığı dirseği görmezden gelmek,hem galatasaray için hemde inceden inceye rakibi oymak deyimini uygularcasına hakemin olaya lakayt kalması neticesinde,Balilimiz sakatlandı,oyun disiplinden kopduk ve mağlup olduk. Evimizde oynadığımız ilk fener maçı,her bakımdan facia idi,zira basın tarafından fazla gündeme getirilmek,liğde konumumuz itibariyle futbolcularımızdaki aşırı güven,bir nevi ummadığın taş baş yarar sözünde olduğu gibi kendimizi bir bakıma uçurumdan yuvarladık. Beşiktaş maçı ise tek kelime ile şanssızlıktı.Hiç kimse o maçın on defa oynansa beşiktaş'ın galip geleceğini söyleyemez.Oyun kurgusu,dizilişimiz ve akla gelecek futbol kuralları içerisinde her mantık bizim üstün olduğumuz bir maçta,futbolun ilahları o gün bizi istemedi. Bu hafta oynayacağımız galatasaray maçında,ne basın,ne adnan polat'ın parası nede hakan şükür'ün futbol dışından getirip futbolculara lanse edeceği akım,bu maçta bizim galip geleceğimizi engelleyemeyecek. Bülent UYGUN,teknikdirektörlükte,bu sezon 31 maçta oynattığı takımını bir kenara koymuş,bu maçta final sınavına çıkmaktadır. İster şampiyon olsun ister olamasın,futbolcularımız ister şampiyon olsun ister olmasın,futbol takımımızda bu maç,teknikdirektörümüzden futbolcularımıza bir nevi,ülke genelinde vizyon maçı, kalitelerinin tasdikleneceği maçtır. Bu maça, başta teknikdirektörümüzün vereceği talimatlarda,çıkacak oyuncularımızın TÜRK FUTBOLUNDA var olma mücadelesi olacak.Bundan sonraki futbol yaşamlarında,oynayacakları bu maç belirleyici olacağı bilincinde çıkacaklar ve tarihde yer almak için mücadele edecekler. Bu veriler,bence bizim maçtan galip ayrılacağımız kanaati oluşturmaktadır.[/QUOTE] İlk maçı hatırlattın yüreğim alevlendi.. hani ********lerin kopek gibi uludugu, faul yapma hakkın olan tek takım olarak en sert oyunu oynadıkları maç. Birde beşiktaşlıların yaptığı ayıbı unutmam bu sene.. Sivaslı ayılar , Istanbul'da ne arar demediler mi ? Buna bir tepki beklerdim, Istanbullu nonoşlar, yiğitler diyarında ne arar diye bir karşı tezehürat... lafı biz yedik mi bunları yedik. ne yapabildik. El bebek gül bebek.. bu sefer bari olmasın gardaslar.. Forumdaki gs'lilar ağırdan uzaklaşın bakalım....Zafer benim diyebilenlerindir.. hadi bakalim.. rengini formanı, bilumum şeylerini al, değil forumdan şehirden bile uzaklaş.. |
ARKADAŞLARIN DEDİGİ GİBİ 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN
|
sivassporum:3 çakma aslan:1 yunus reisin selamları var...:rolleyes:
|
2-0 ALACAĞIZ BUNA İNANIYORUM.................
|
SİVASSPORUM 3 6S 0 ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:09. |