SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   BOMBA TRANSFERLER!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18512)

Arif Coşkun 06.05.2008 09:12

--->: BOMBA TRANSFERLER!!!

Kimler gidiyor,kimler kalıyor,kimleri almayı düşünüyorlar bununla ilgili kulüpten yapılan bir açıklama olacakmı.Son hafta maçıyla birlikte bu yönde bir açıkla olur sanırım. Gönül isterki çok yetenekli kaliteli oyuncular transfer etmek ama,tabiki bu sınırlı bütçeyle çok zor.Dün bir tv. kanalında açıklamasını dinledim Bülent Uygun sanki gitme meyilli gibi geldi bana,bende yalnış anlamış olabilirim sadece sezgi benimkisi. Elindeki imkan dahilinde Bülent Uygun'un iyi transferler yaptığını düşünüyorum eğer yine o olacaksa teknik direktör en iyi şekilde yine bunu yapar diye düşünüyorum.İşi ehline bırakmak lazım.

OLCAY_58_AKKUS 06.05.2008 09:14

[QUOTE=vartorakasan;361893]paramı var kardesim bu takım cep telefonundan yardım toplamış bir takım[/QUOTE]

toplayamadık ki:) ama bu adamların en pahalısı selçuk tur muhtemelen. Diğer saydığımız isimler takımda hem sırıtmaz hemde fiyatları uygun bence baksanıza arkadaşlar bizim takımda alternatif sıkıntımız yüzünden bu sezon şampiyon olamadık bir balili sakatlandı bir yasir sakatlandı oyun düzenimiz bozuldu.yanlış anlamayın takım başarısız demiyorum kimse de diyemez ama alternatif her daim lazım senye mehmet sakatlansa misal yerinde cvetkov la ne yaparız sizce???

OLCAY_58_AKKUS 06.05.2008 09:16

[QUOTE=arifcoskun;361895]Kimler gidiyor,kimler kalıyor,kimleri almayı düşünüyorlar bununla ilgili kulüpten yapılan bir açıklama olacakmı.Son hafta maçıyla birlikte bu yönde bir açıkla olur sanırım. Gönül isterki çok yetenekli kaliteli oyuncular transfer etmek ama,tabiki bu sınırlı bütçeyle çok zor.Dün bir tv. kanalında açıklamasını dinledim Bülent Uygun sanki gitme meyilli gibi geldi bana,bende yalnış anlamış olabilirim sadece sezgi benimkisi. Elindeki imkan dahilinde Bülent Uygun'un iyi transferler yaptığını düşünüyorum eğer yine o olacaksa teknik direktör en iyi şekilde yine bunu yapar diye düşünüyorum.İşi ehline bırakmak lazım.[/QUOTE]
3 tane oyuncu ile anlaşılmış diye duydum ama sanırım peşinatta sorun varmış: isimi bende bilmiyorum.

Yiğiter 06.05.2008 09:55

-->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[B]transferden önce elimizdkileri tutmayı becerebiliriz inşallah..[/B]

Gurbetci Gokhan 06.05.2008 11:23

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;361891]maksadım kimin ne düşündüğünü anlamak sende baya bilgilisin bu konularda seni transfer edelim biz menejer olarak[/QUOTE][COLOR="Navy"]Bak iyi bildiniz… Çok samimi söyluyorum, Külüp Menejeri olmasam bile, FİFA Lisansli Futbolcu Menejeriyim. Yurt dışında yaşıyorum. Ama konu bu degil…

Üstelik kusura bakmayın ama, sizin beni Sivasspor’a Menejer olarak transfer yetkinizin olduğunu sanmıyorum. Sizin Sivasspor’daki sıfatınız nedir, yoksa sadece bu forumunda aynen benim olduğum gibi, bir Sivasspor taraftarımısınız.

Madem kimin ne düşündüğnü ögrenmek istiyorsunuz, bence ligi 3. bitirmemizi saglayan (Allah’ın izniyle, son maçımızı almamız kaydiyla) elimizdeki futbolcuları tutalım önce (bu da çok zor olacak). Bu husus ve hangi transferleri yapacağımız, büyük ölçüde UEFA’yamı İnter Toto’yamı katılabileceğimize bağlı olacaktır. Sadece bilginiz olsun istedim.[/COLOR]

Gurbetci Gokhan 06.05.2008 11:34

[COLOR="Navy"]Yinede bu futbolcuları tutmak zor olacaktır… Futbolcularin satışından elde edilen gelirin Sivasspor’un ana gelir kaynağı olduğunu ve bu futbolculara yuksek teklifler varken elden çıkarmak gerektiğini hatırlatmak istedim (yoksa elimizde patlayabilir)…[/COLOR]

astaravisa 06.05.2008 12:12

önce elimizdekileri tutmalıyız. ayrıca ilk mesajda yazıldığı gibi fenerin yedekleri alınarak hedefe varılmaz. ha hedef intertoto olursa orası ayrı.

özsivasli1903 06.05.2008 12:15

ulan yozgatli sivasda 18e giremez
selcuk, kemal, can arat geri gelsin
sakat sedat, balili, yasir iyilessin yeter...
birde cvetkov gitsin hic kosmuyo ya...

EyüphanAydın 06.05.2008 12:38

[B]Kaliteli Takımda,Üst Kaliteli Topçu Bulmak Zordur..!!

Ancak Bu Takımı Güçlendirmek,Takviye Yapmak Kolaydır.

Her Takım Oyuncu Alabilir.Ancak Oyuncunun Free Vermesi Sorundur.

Anadolu Takımlarının Aldığı Oyuncular Genellikle Patlak Veriyor..

Çünkü Maddi Sıkıntı Var..Para Gelirleri Fazla Değil.

İnşallah Sona Giden Şu Ligde Seneye Çok İyi Transferler Yaparız..!![/B]

eyuphulagu 06.05.2008 21:48

Sevgili yiğidolar hepimizin birleştiği tek bir nokta var oda sivassporun başarısı.bu sitede 10-15 yaşındaki genç yiğidolar da yazı yazıyor;55 yaşındaki tecrübeli yiğidolar da.önce hepimize bu mutlulukları yaşatan takıma minnattarlik duymamız gerekir.sonra da takımla ilgili eleştirilerin dozunu iyi ayarlamamız gerekir.ben açıkçası Bülent Hoca nın bu takımdan gideceğine ihtimal vermiyorum.Eğer Bülent Hoca başarılı olmuşsa başarısında başkanın ve yönetim kurulunun ona verdikleri tam desteğin ve güvenin etkisi çok büyüktür.Hiç kimse çıkıpta BÜLENT Hoca tecrübe kazandıktan sonra takımın başına geçecekti demesin.Çünkü BÜLENT Hocanın takımın başına geçmesi tamamen diğer hocanın başarısız olmasından dolayı tesadüfen olmuştur.Çünkü kendisi hocalıktan ziyade menecerliği düşündüğünü daha önceki röportajlarında açıkça ifade etmiştir.Açıkçası Bülent Hoca Sivasta bulduğu desteği hiçbiryerde bulamaz.En küçük başarısızlıkta görevine son verirler.Bülent Hocanın iyice tecrübe kazanmadan başka bir takıma gidebileceğini zannetmiyorum.transfer konusuna gelince;önümüzdeki yıl için takımın hemen hemen hepsi duruyor.çünkü sözleşmeleri devam ediyor.sakatlar iyileşti.kadroda 30-35 civarında oyuncu var.5-6 oyuncuyla yollar mecburen ayrılacak.paf takımından da 3-4 tane kadroda düşünülen oyuncu var.bunlarla ilgili bilgileri güvenilen kaynaklardan duydum.açıkçası takımda mecburi bir temizlik olacaktır.bir de kupada mücadele olayı var.sivasspor üç kulvarda mücadele edecek.transfer yapılacaksa laf olsun diye yapılmamalı.alınacak oyuncular bizim oyunculardan daha iyi olmalı.kaliteli oyuncunun fiyatı pahalı.yapılacak transfer takım içindeki dengeleri bozmamalı.bizim sokağa atacak paramız yok.

yigidomustafa58 06.05.2008 21:58

[B]arkadaşım sana hiç katılmıyorum hep transferleri fb yaptın olmazki be kardeşim...[/B]

Antistanbul61 07.05.2008 15:14

Sivasspor için en büyük transfer ideal 11'i koruyabilmek .

Üzerine direkt 11 oynayabilecek üç oyuncu kazanılabilirse istanbul ezikleri için işin rengi değişir . Umarım Sivas transfer işini menajer bağlantılarıyla değil , kendi araştırmalarıyla yaptığı analizlerle değerlendiriyordur .

OLCAY_58_AKKUS 07.05.2008 15:24

[QUOTE=özsivasli1903;361963]ulan yozgatli sivasda 18e giremez
selcuk, kemal, can arat geri gelsin
sakat sedat, balili, yasir iyilessin yeter...
birde cvetkov gitsin hic kosmuyo ya...[/QUOTE]
''hadi ulaaan sen de'' desem yeri demi şimdi ?

OLCAY_58_AKKUS 07.05.2008 15:26

[QUOTE=Antistanbul61;362615]Sivasspor için en büyük transfer ideal 11'i koruyabilmek .

Üzerine direkt 11 oynayabilecek üç oyuncu kazanılabilirse istanbul ezikleri için işin rengi değişir . Umarım Sivas transfer işini menajer bağlantılarıyla değil , kendi araştırmalarıyla yaptığı analizlerle değerlendiriyordur .[/QUOTE]
benim bildiğim sözleşmesi biten yok var diyen varsa yazsın bizde bilelim.

OLCAY_58_AKKUS 07.05.2008 15:28

[QUOTE=yigidomustafa58;362327][B]arkadaşım sana hiç katılmıyorum hep transferleri fb yaptın olmazki be kardeşim...[/B][/QUOTE]

inan bu futbolcuları sayarken hangi takımda oldukları ile hiç ilgilenmedim.Ama almaya müsait ve genç hep ordan çıktı üstelikte 2 tanesi daha önce bizde oynamış adapte sorunu yaşamaz diye düşündüğümden olsa gerek sanırım.

GuLo 07.05.2008 15:32

Bencede KEmal ve mehmet yozgatlı ii olar ama daha fazla lazım maddi durum yetmio ona da hepimzdn destk:):)

GuLo 07.05.2008 15:33

SİVAS YAZ 5058'E GONDER TEK BİR MESAJ DEİL DAHA FAZLAA

cenk5821 07.05.2008 15:52

bence kanfory yollanmamalı cok iyi oynuo bence cvtkov gidebilir oonun yerine bi forvet yda ortasaha alabiliriz gurhan oalbilir selcuk gelirmi bilinmez yabancı almaliyiz ortasahaya bole cok bomba ver kaliteli bi ism olabilir

B.DUMANLI 07.05.2008 15:58

Neden Fenerin artiklari.Kemalde, Selcukda onlarin olsun .Sivasa basariya ac paraya doymamis futbolcular gerekli.

ercan58.a 07.05.2008 16:17

hayrettinin yerine iyi bir defans oyuncus acil olarak alınmalı bence,çünki hayrettin takımımıza çok zarar veriyor,özellikle fenerbahçe-beşiktaş ve galatasaray maçlarında hayrettinin tuttugu defansımızın sol tarafı 3 maçtada yol geçen hanı idi sagolsun

58isa58 07.05.2008 16:54

ARKADAŞLAR ALT YAPIMIZMIZIDA UNUTMAMAK GEREKİR...ŞAMPİYON OLDULAR ONUMUZDEKİ SEZON ONLARDA A TAKIMDA BULENT HOCAMIZ YER VERECEKTİR...

Kuiflex 07.05.2008 17:09

--->: -->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[QUOTE=sinan-58;361605]1 transer chevkov un yerine kim gelirse gelsin yedek oturacak çunkü balili ile mehmet olacak
2 kemal çok iyi olur ama syla normal maçlarda harika nereye koyarsan koy oynuyor
3 transfer gurhan gelirse harika olur
4 transfer hayro ve aponun yedeği bencede olmalı ama sağ kanat unutmaki musanın oda balili donunce duzelir
5 transfer selçuk bize gelmez hemde kemalle gurhan gelirse orta sahaya oyuncuya gerek yok daha[/QUOTE]

Aynen katılıyorum ayrıca

[B]can arat da gelebilir yedekte otura otura yedek kolduğunu aşındırdı resmen fenerde:D sivasa gelsinde iki top oynasın.
[I]PAF takım şampiyon oldu Bülent Hoca PAF'ın Hocasıyla işbirliği yapsın A takıma çıkartsın,hem para vermemiz gerekmez hemde yerli futbolcu,şampiyon takımın futbolcusu,başarıya aç hemde kadro gençleşir[/I].[/B]

ahmet585858 07.05.2008 18:51

ya bence uğur inceman
alınmalı

MustafaParlak 07.05.2008 19:24

lütfen cvetkova laf atmayın o adamın üzerine bitirice vuruş yapan birini gösterin sonra cvetkova laf atın..!apo ve hayronun yerine adam alınmasın hayronun yerine r.carlos(mahmut hanefi)aponun yerinede paftan bir futbolcu alınsın apo fazla sakatlanmıo zaten ve aCilen musa ve devranın yerini dolduracak kemal ve gürhan alınmalı..!

Del Piero 07.05.2008 19:45

[B]Önce ''sivas yaz 5058 mesaj gönder sonra bu konu hakkında yorum yap :)

beyler bu kadroyu elimizde tutabilirsek ne mutlu bize [/B]

halil_58_yigido 07.05.2008 20:11

BENCE SİVASSPORUN ARTIK YILDIZ OYUNCULARA İHTİYACI VAR BENİM AKILIMDAN BİRKAC İSİM GEÇİYO BLACKBURN DEN ROKE SANTA CURUZ LYON DAN KARİM BENZAMA TOTTENHAM DAN BERBATOWWWWWWWWW İYİ OLUR DEMİ ARKADAŞLAR

yigido_sampiyon 07.05.2008 20:18

bencede mevcut kadroyu elimizde tutmamız lazım...özellikler musa aydın,mehmet yıldız,akın ve abdurahman takımda kalmalı...

svs_çapkın_58 07.05.2008 21:03

karkadaşlar büyük bir ihtimalle UEFA ya katılacaz.onun için büyük transferler yapmamız lazım dikkatli ol sivasım sen en büyük en şanlı gururlu anadolunun abisi takımı görevindesin.

sivas_leee 07.05.2008 21:05

bizim takımın forvet hattı iyi ama sorunlar genellikle defans yüzünden çıkıyor.defansımızın göbeğini ben yeterli bulmuyorum oraya takviye şart.sağ bek te ve sol bekte gelen atağı karşılayabilecek oyuncular olması lazım ve orta sahayada bir oyun kurucu olsa böle bi kadromuz olsa bizi kimse durduramaz Allahın izniyle...

alperen5841 07.05.2008 21:10

bu işler profesyonellerin işi gönül kimleri ister ama gelmezki.
şuda gerçekki orta sahaya yetenekli ve güçlü takviyeler. kanatlara hızlı adam şart bide mehmet yıldız gitmesse bi forvet daha

58svs58 07.05.2008 21:23

paf takımdan 3 takviye yeterli

Gurbetci Gokhan 08.05.2008 00:37

[COLOR="Navy"]Buyuk Transfer = Kulubun Kasasindan Buyuk Paralar Demektir. Ya futbolcuya, Ya Bonservis Bedeli, Yada Her Ikisi. Peki bu paralar varmi? O halde olmayacak duaya amin demiyelim...
Buyuk Transfer Esittir Basari Demek Degildir!!!
Bizim paraya doymus veya parayi kovalayan, basariya doymus, sohrete olmus futbolculara degil,,, forma arzusu olan, basariya doymamis veya ac, kendini kanitlamayi arzulayan futbolculara ihtiyacimiz var…
Bunlardan da birkac tane bence mevcut kadromuzda var, ancak bazi zamanlar insanlar burnunun dibindekini gormemekte veya elindeki degerin kiymetini malesef bilmemekte…
Saygilarimla[/COLOR]

Bestepeli-58 08.05.2008 01:00

bence tranfere kimse karışmasın takımızı bozacak topcuyu almaz bülent hoca bize as ftbolcu lazım degil tamızı bozmayacak topcu lazım

yigido_sampiyon 08.05.2008 01:15

fakat takımada bir kaç tane yıldız futbolcu almadan olmuyor...

bu sene büyük maçlarda başarı sağlayamadık...çünkü oyuncularımız bu maçların ağırlığını taşıyamadı...fakat çok tecrübeli 1-2 oyuncu alındığında bu iş halledilebilir...

bu sene fenere carlos geldi takım daha rahat çıktı şampiyonlar ligi maçlarına...

kaya0758 08.05.2008 01:24

cvetkhov nereye gidiyo bea adam süper topçu
hatta bu takımın en iyilerinden

muhsin koçak 08.05.2008 06:00

--->: fenerden gidenler

bence manisadan koray avcı'yı mutlaka takıma katmalıyız.

D_Mrsic 10.05.2008 11:49

bazı arkadaslarımız. dimitar berbatov; karım benzema fılan demıs... arkadaslar okadarda ucmayalımyaa. karım benzemayı barcelona ıstıordu lyon 35 mılyon euro bonservıs bedelı ıstedı. sızde odeyebılmemız mumkunmu. hem takımın ahengını uyumunu bozmayacak genc ve basarıya ac ılerde yıldız olabılecek futbolcular almalıyız.. mesela corınthıansta lulınha dıe bır topcu var gercekten super bır topcu onu alabılsek cok super olur valla

murteza 12.05.2008 19:55

TRABZON’DAN MEHMET YILDIZ ATAĞI
Trabzonspor, Sivassporun golcü oyuncusu Mehmet Yıldız’ın transferinde sona yaklaştı.

12 Mayıs 2008 20:27
Trabzonspor, Sivassporun golcü oyuncusu 26 yaşındaki Mehmet Yıldız transferinde sona yaklaştı. Bordo mavililer’in istikrarlı bir sezon geçiren Mehmet Yıldız için kulübüyle prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.
Yıldız yaptığı açıklamada, her futbolcunun hayalinde büyük bir takımda oynamak vardır. Trabzonspor’dan teklif almak gurur verici. Kulüplerin anlaştığı bir zeminde benim Trabzonspora hayır demem beklenemez. Hayallerimi gerçekleştirmek için Trabzonspor benim için çok bönemli bir şans.

HIRVATİSTAN'DA TEMASLAR SÜRÜYOR

Transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Muammer Saka ve teknik direktör Ersun Yanal Hırvatistan'da, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Belçika'da, Genel Sayman Mahmut Aksu ise Almanya'da araştırmalarını sürdürüyor. Başkan Sadri Şener, Saka ve Yanal'ın Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen 28 yaşındaki Romen oyun kurucu Florin Cernat'ın transferini bitirmek için yoğun şekilde çalıştığı öğrenildi. Bu futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Şener'in, kulübüyle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cernat'ın bonservis bedeli olan 2 milyon 200 bin euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

MAJSTROVİÇ BİTTİ İDDİASI

Bu arada bordo mavili yönetimin, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen ve bir dönem Beşiktaş'ın da gündeminde olan 31 yaşındaki tecrübeli stoper Daniel Majstoroviç'le prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarı üzerine gündeme alınan Majstoroviç, aynı zamanda İsviçre Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapıyor. Trabzonsporlu yöneticilerin, Basel'in cumartesi günü deplasmanda Aarau ile yapacağı maçta bu futbolcuyu son kez izlemesi bekleniyor. Bu sezon Basel'de 33 maça çıkan Majstroviç, 2873 dakikada sahada kaldı ve stoper olmasına karşın 7 gol atarak takımının en golcü isimleri arasında yer aldı. Aslen Sırp asıllı olan futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

murteza 12.05.2008 19:55

Bu transfer doğru olamaz olmamalı

murteza 12.05.2008 19:58

yok mu kesin bilgisi olan bir arkadaş bu takım biter gider vallahi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:16.