![]() |
Allah yardımcınız olsun ,o kadar uzakta hasretle yaşamak zor olsa gerek.Kalbim sizlerle
|
YİGİDOLAR
MERHABALAR GARDAŞLARIM
İSMİM:Etem TEMİZKAN (arkadaşlarım murat diye tanır) 1962 Sivas Dogumluyum Sivasa bağlı ilbeyi köylerinden biri olan TATLICAK KÖYÜNDENİM 35 yıl Sivas merkez Aydoğan mahlesinde doğup büyüdüm 8 Yıldır izmirde yaşıyorum Bu siteyi acanlardan ALLAH razı olsun son 4 yıldır sivassa gidememiştim bu site sayesinde sanki sivasta gezer oldum böyle bir şey olacanı söyleseler 5 yıl önce ben şahsen inanmazdım ama şimdi gercek şu anda site sayesinde tüm büyük kucuk kardeşlerimle konuşup sohbet ediyoruz. o yüzden bu siteyi düzenliyenlere bir kez daha teşekkür ederim. |
Ben Rahmetli Reis gibi kendimden bahsetmesini sevme´m nedendir bilmem desifre olmak hic hosuma gittmez ama aranizda beni sadece Rüstü Gardas tanir!!!
Sivas ULAS Yapali küyündedir kütügüm ama almanya dogumluyum ve kölnde ikamet ediyorum Arkadaslar ben is icabi malesef aranmizda bulunamiyorum!!! Umarim hersey Sivas icin hayirli olur hepinizi Allaha emanet ediyorum |
HEPİNİZE AYRI AYRI RÜŞTÜ ABİYE KOCAMAN VE TEK TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİRİM SİZLER GB SİVAS LILARI BU SİTEDE BULUŞTURDUĞU İÇİN HELAL SİZA CAN YİĞİDOLAR
|
[QUOTE=veysel]ismim veysel yagci 1998 viyana dogumluyum aslen gemerekliyiz 1 defa sivasa gittim oda 1967 yi ziyarete[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]yaa veysel gardas sen baya kücükmüssün :D 7 yasinda bir üyyemiz oldugunu bilmiyordum :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sivaslibozo]adim YUSUF TEKES...
Almanya nin NRW bölgesinde Halle Westfalen sehrinde yasiyorum.... Ellhamdulillah SIVASLIYIM... yasim 18 ...ve malesef BEKARIM..:) Rüstü abiye cok tessekür ediyorum böyle süper bi site icin.... her tanisdigim sivasliya bu siteyi muhakkat tavsiye ediyorum.... cünkü inandigim bir sey var..oda BIRLIKTEN GÜC DOGAR... simdilik bu kadar... ozel istekleri veya benimle yazismak isteyenler hic cekinmessin ...dirak yazabilirler bana..:) msn de beni : Sivaslibozo1 olarak bulabilirler....veya email adresimden dirak msn e kayit edebilirler...:) herkse selamlar...Görüsmek ümidiyle YUSUF TEKES nami deger SivasliBozo [IMG]http://www.misawa.de/151.jpg[/IMG][/QUOTE] sivaslibozo tam artist gibi foton var dogrusu :D |
adim behlül karaca almanyaya 1998 de geldim zara avsar köyündenim,bu siteyi kuran ve emegi gecen herkese saygilar sunuyorum.kendimi sitede huzurlu hissediyorum allah razi olsun sizden, su an almanyada yasiyorum.
|
Selam Yigdolar
Adim Adem Bebek 26 Yasindayim, Almaya Rheinland Pfalz´in WORMS sehrinde dogdum.Rahmetli Babam 1968 göc etmis Sivas Haydarlidan. Sivas´in 1 Ligde olmasinda cok sevincliyim. Insallah daha büyük basarilara imza attariz. Emege gecen herkese Selam ve Saygilarimi sunarim. En büyük SIVAS |
Binlerde kilometre uzaklarda olup halen özünüzü koruduğunuzu görmek memleketim insanı ile gurur duymakta ne kadar haklı olduğumu gösteriyor. Kalbim sizlerle.
|
adim Akgül Ahmet 1988 sivas yildizeli dogumluyum ekeçik koyundenim 4 yasimdan itibaren fransada yasiyorum( 13 sendedir ) bu site sayesinde sivas haberlerini takip etme olasiligina sahipim Rüstü abi sana cok tsk ederim bu hizmeti bize mümküm kildigin icin sagol keske sivas macina stad dan bakma olasiligim olsaydi ama sayende siteden yinede takim edebiliyorum ... sagol
|
Ben Almanya Kamp-Lintfort ta (dogdum) yasiyorum
Aslen Yildizelinin Direkli Köyündenim!!!!!!!!! Slm Yigido Hemsolarim Benim Saglicakla Kalin |
tesekkurler rustu elmas bu siteyi hazirladin icin
|
helal hepinizee allah yardımcınız olsun
|
Bende Rüstü Gardasima Tesekürederim.
[QUOTE=RüStüElmaS]Ben önce kendimden baslayayim.
Ismim Rüstü Elmas (Sivas`ta bazilari Ibrahim olarak bilirler) 1970 Sivas-Merkez dogumluyum. Sivas Merkeze bagli Savcun köyündenim. 1978 senesinde Almanya`ya geldim. Almanyanin Herne (Ruhrgebiet) kentinde yasiyorum. Bu siteyi 2001 senesinde ilk kurdugumda, ileride bu siteden Sivasspor`a büyük hizmetler verecegimizden emindim ve hep bu hayal ile yasadim. Iste hayallerim gercek oldu. Simdi ise tüm site ekibiyle birlikte bu güzel hizmeti vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum.[/QUOTE] öncelikle böyle bir site düsündüyü icinde tesekurederiz rüstü gardasima ben Adnan bayrak 1968,de sivas merkez dogumluyum 1979,da Almanya Köln sehrine geldim vede kölnde yasiyorum burdan tüm sivasli hemserilerimize saygilarimi sunuyorum ve ALLAHA amanet olun.. |
Ben Halim Sahin, 1989 Erlenbach dogumluyum (Frankfurta 60 km uzaklikta),
aslen Sivas-Zara-Kürünlü Köylüyüm. Rüstü abimede cok tesekkür ederim böyle bi sayfa kurdugu ve yürüttügü icin. |
benim adim irfan zortas
02 05 1988 almanya gelsenkirchen (nrw,ruhrgebiet) dogumluyum ve su andada halen ikamet etmekteyim ve büyümekteyim aslen dedigim gibi sivas-kangallyim DELIKTAS köyünden bu siteyi acmakta emegi gecen herkese tesekkür lerimi arz ederim basta rüstü abiye |
Adim Murat Kartalci,
19 yasindayim Offenbach´da dogdum. Dietzenbach´da yasiyorum |
ismim Bugra Yildirim lakabim özsivasli....
almanyada dogma büyüme würzburg tarafinda tauberbischofsheim sehrinde kaliyorum... ama tam bir sivasliyim... sivasin yildizeli navruz yayla köyündenim sivas kelimesini duydugum her yerde ben varim... bu siteyi kurmada emegi gecen herkese tesekkürü borc bilirim... sagim sivas solum sivas her yerim sivas her yerde sivas.... slmlar özsivasli bugra.... |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Wuppertaldan herkese selamlar, [/COLOR][/FONT]
|
ALMANYADAKİ YİGİDOLARA SELAM OLSUN
|
Ismim Mesut Caliskan 1972 Sivas merkez dogumluyum.Elbeglinin Hanli koyundenim.Su an Isvicrenin Zurich sehrinde yasiyorum.Burdan tum Sivaslira kucak dolusu selamlarimi gonderiyorum
|
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=avare]Ismim Mesut Caliskan 1972 Sivas merkez dogumluyum.Elbeglinin Hanli koyundenim.Su an Isvicrenin Zurich sehrinde yasiyorum.Burdan tum Sivaslira kucak dolusu selamlarimi gonderiyorum[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]ARAMIZA HOŞ GELDİN MESUT ABİİİ[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Fenerli89][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Wuppertaldan herkese selamlar, [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]hosgeldin yegenim :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
tüm gurbetçi gardaşlara selam
|
[QUOTE=özsivasli1903]ismim Bugra Yildirim lakabim özsivasli....
almanyada dogma büyüme würzburg tarafinda tauberbischofsheim sehrinde kaliyorum... ama tam bir sivasliyim... sivasin yildizeli navruz yayla köyündenim sivas kelimesini duydugum her yerde ben varim... bu siteyi kurmada emegi gecen herkese tesekkürü borc bilirim... sagim sivas solum sivas her yerim sivas her yerde sivas.... slmlar özsivasli bugra....[/QUOTE] BUGRA GARDAS, SANA MSN ADRESIMI VERIYORUM SENINLE GÖRÜSMEM LAZIM! BABANA SÖYLERSEN TANIR. SEBAHATTIN KILIC KÖLN DEN... [email]karadayi58@hotmail.de[/email] |
Ismim Fatih Bayrak
1974 Sivas-Merkez dogumluyum. Sivas Merkeze bagli Tatlicak köyündenim. 1987 senesinde Almanya`ya geldim. Almanyanin Recklinghausen (NRW) kentinde yasiyorum. Ayrica Rüstü abiye ve sitede emegi gecen arkadaslara cok tesekkür ediyorum. Saygilarimla |
Selam Gardaslar
Adim Mustafa Karahan 1978 Sivas Merkez dogumluyum. 1991 yilinda Almanya´ya geldim. Almanyanin Dortmund sehrinde ikamet ediyorum. Ama bedenim burada olsada kalbim halen Sivas,ta yasiyor! Siteye emegi gecen arkadaslara candan TESEKKÜRLER!!!!!!! |
[QUOTE=Fenerli89][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Wuppertaldan herkese selamlar, [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
GARDAŞ KENDİNİ BİRAZ TANIT ÖLE KURU KURU SELAMLA OLMUO... |
GERÇEKTEN RÜŞTÜ ABİ BÖYLE BİR SİTEYİ KURMAK ZOR HELAL OLSUN SANA...
|
BENDE ANKARADAN LEVENTTTTTT
|
[QUOTE=LİS67_MERİÇ]GARDAŞ KENDİNİ BİRAZ TANIT ÖLE KURU KURU SELAMLA OLMUO...[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]olur olur meric kardesim... o benim yegenim... artik tanimis oldun... :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=M.Karahan]Selam Gardaslar
Adim Mustafa Karahan 1978 Sivas Merkez dogumluyum. 1991 yilinda Almanya´ya geldim. Almanyanin Dortmund sehrinde ikamet ediyorum. Ama bedenim burada olsada kalbim halen Sivas,ta yasiyor! Siteye emegi gecen arkadaslara candan TESEKKÜRLER!!!!!!![/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]sivasin hangi köyündensiniz.... benimde karahanli tanidiklarim varda ama wuppertalde... :D kestane kebap acele cevap :)[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
merhaba gardaslar ..
ben oktay geles 1967 sivas merkez alibaba dogumluyum 16 senedir almanya troisdorfda yasamaktayim bu siteyi yapan rüstü gardasa tesekkür ederim bizlere bu imkani sagladigi icin ellerine ve yüregini saglik yigido larada buradan kucak dolusu sevgiler SIVASSPORumuzada ikinci yarida basarilar |
Selam olsun tüm sivasspor taraftarlarına.
1985-1986 SEZONUNUN ESKİ YÖNETİCİSİ OLARAK, SİVASSPORUN BUGÜNKİ KONUMUNA NE KADAR ÖVGÜ YAZSAM,CÜMLELERİM YETERSİZ KALIR. BU KONUMA GELMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. DORTMUND-dan ESKİ YÖNETİCİ... Halis KORUCU. |
-->: Almanya`daki Yigidolar
Fuat Günes
29.04.1986 Almanya/ Ludwigshafen |
bende kendini gurbete adamis bir sivasliyim orta asyanin bozkirlarinda kazakistandayim.burada universitede son sinif ogrencisiyim .sivssporun bayragini burada dalgalandiriyorum.tum gurbatteku yigidolara selam turkistanli yigido
|
[QUOTE=resim58]sivaslibozo tam artist gibi foton var dogrusu :D[/QUOTE]
@ resim58 abi estafurullah ne artistligi, haddimize mi düsmüs...:) O sizin yani sivasspor.com ailesinin kendi Güzelligi, Üstad B.Said Nursi nin de dedigi gibi: [U]Güzel Gören güzel düsünür,güzel düsünen ise hayattan lezzet alir.[/U] Sivaslilarin birlik ve beraberligi olmasa cekilmez bu bu Gurbet ya ,neyse. Biz Sivasspor davamizda samimi oldukca yikacak bi güc göremiyorum bizi. Gerci hergün en azindan bi kac defa girdigim halde siteye daha yeni fark ettim yaziyi ,cevap vermekte biraz geciktigim icin Kusura bakma. El hasil vel kelam abi Sivasspor.com ailesinden aldigimiz cesaretle,yani Yigido olmanan verdigi Güzellik ve Delikanlililikla biz o pozlari veriyoruz....Sivasspor.com1 Saygilarimla Almanya /33790 Halle Westf. Yusuf Vesselam |
SİZE TEŞEŞKÜRLER ABİ BU SİTEYİ İYİKİ KURMUŞSUNUZZ...
|
Güzel Gören güzel düsünür,güzel düsünen ise hayattan lezzet alir.
|
adim murat ayyildiz 1988 almanyada dogdum.maalesef yazdan yaza sivasa gelebiliyorum sade.okula gidiyorum.ama canim hep sivasa gelmek istiyo.hergün aklim memleketde
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:51. |