![]() |
-->: Bu Nasıl Sivaslılık ?
[B][I]bosuna demiyoruz ''YALAKA'' cok diye bunlar yalakanin agbabasi biz cok sukur ki ''3 un 1 ini tutanlardan degiliz sonuna kadar SiVASSPORLUYUZ''
''iSTANBUL ''YALAKASI'' DEGiLiZ MEMLEKET SEVDALISI GENCLERiZ'' [/I][/B] |
--->: Bu Nasıl Sivaslılık ?
[QUOTE=Mursallı yiğido;421123]Bence de şampiyonluk gerkli.Ne de olsa 3 büyüğü tutanlar şampiyonlukları için tutuyor.Sivas şampiyon olursa dönebilirler diye düşünüyorum...[/QUOTE]
[CENTER][IMG]http://i37.tinypic.com/xax7wk.gif[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/30mwn5c.gif[/IMG] [IMG]http://i36.tinypic.com/w0nkfq.gif[/IMG][/CENTER] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bu alemde herkes kendi sevdasını ya$ar.. Aslında bu sevdayı ya$ayanlar bilirki önemli olan takım değil o co$ku o heyecaNDır.. Hem Bu GFB olayı sadece Sivas'a özgü değil .. Biz daha neyizki bunun önüne geçelim.. Bunun önüne Bi Texas Bi Gecekondu Bi Kızılcıklı vs.vs. geçememiş.. Bizde çok istiyoruz tek renk olsun diye hatta geçen sene Burak kardeşimizle bu konuyu konuştuk ama şu anlık böyle birşey gerçekleşmedi.. Ama önümüzdeki günler için tek dileğimiz bu .. Tek renk Tek sevda olmak .. Bu sadece GFB'ye özgü değil diğer takımları destekleyen Sivaslı kardeşlerimiz içinde aynı şeyler geçerli..
Burak ; KandıVılmış Anadolu çocuğu olmaYaLım.. :D:D:D:D:D [/FONT][/B] |
tek bir ifade ile terbiyesiz ve memleketimizi satan kisiler bunlar
|
Arkadaslar elestirilerimizi nausu dairemizde yaparsak veya yapici yaparsak cok sey kazaniriz kanisindayim.
Bugun yapilan bir hatay tatli dille anlattigimiz taktirde eminimki belki birinci seferde olmasada birkac seferde etkisini gorecegiz. Bizim trabzon seyircisi olmamiz icin trabzon gibi 25 sene birinci lige damgamizi vurmamiz gerekmesede en az 15 sene gecmesi lazim cunki trabzon seyircisinde bir jenerasyon neredeyse degismis durumda. Biraz mantikli olalim biz daha icimizde birligi bos verin birbirimize tahammulumuz yok yani agir olup molla dedirtmek gerek kendimize. Cok aceleci davraniyoruz gibime geliyor cunki kafamizi kuma sokmaya gerek yok icmizizde hatiri sayilir sekilde sivasli olupta 4 buyukleri tutanlar var yani kimin haddine sen gecmisini sil demek silse iyi olur ama mumkun degil arkadaslar ama sivassporumuzun basarisi geldikce baska takimlara sempatileri azalacaktir buna emin olun. Son olarak sunu diyebiliriz en azindan Sivasspor hangi buyukle oynarsa oynasin sivassporu degilde 4 buyuklerden birini destekliyorsa bence ona kansiz diyelim. Hosca ve dostca kalin |
gerçekten adamın zoruna gidiyor...............
|
[B][I]bu bencede çok önemli bir konu ne bu be sondan başlarsak 2 sezondur ligde dengeleri kurup yön veriyoruz bu sezon ise daha sert adımlarla yürüyoruz golse gol heyacansa heyacan giren futbolcu çıkan futbolcu sonucu etkilemiyor çark,dişli muntazam işliyor daha istanbul takımları özentisi niye bir linkoln oynamıyor g.saray ağlıyor, bir alex sakat fener ağlıyor trabzonla beşiktaş her sezon ağlıyor biz ise balili yok,sedat yok, yasir yok, muhammet yok, petkoviç yok, hayrettin yok, yok,yok, ama hiç yoklarmış gibi davranmıyoruz ASLANLARIMIZ çıkıyorlar sahaya koçlar gibi mücadele edip hakemmiş, federasyonmuş, rakipmiş hiç farketmiyor 4 EYLÜLÜN çimlerine gömüyoruz o ayıp bu takımı savunmayanların ayıbı boş verin içimizdeki yabancıları biz kırk kişiyiz kırkımızda bir kişiyiz ben SİVAS'lı olduğum için YİĞİDO olduğum için ONUR ve GURUR duyuyorum... [/I][/B]
|
bu pankartı oraya asanları tekrarr şiddetlee kınadığımm gibi bu konuyu vede pankartı tüm sivasspor taraftarlaarınınn gözüne sokup bu bayram arefesinde milletin sinir katsayısını yükseltenn sorumlularıdaa kınıyorr ve bu pankartı asanlarr kadar onların suçlu olduğğunu söylüyorumm
|
Delikanlı adamın tuttuğu takım nüfus cüzdanında yazar...
|
zaman lazim yeni gelen nesil sivassporlu olacak bence ilerde cok büyük taraftarimiz olacak
|
[QUOTE=karahisarli;421449]zaman lazim yeni gelen nesil sivassporlu olacak bence ilerde cok büyük taraftarimiz olacak[/QUOTE]
Ama hala babaları fb gs bjk formları alıyorsa o çocuklar nasıl sivassporlu olsun? |
bir gönülde iki aslan yatmaz sivaslı olana bu saatten sonra başka takım negerek.
öyle pankart açanlar herhalde göçmenlerdir bir soy kütüklerine baksalar iyiolur bence. |
ya dogru konuşalım eger aranızda gs fb yada bjk varsa cıksın gitsin biz anadoludan cıktık emin adımlarla ilerliyoruz şampiyonluga eger svs şampiyon olursa bjk gs fb gelmesin bizim şampiyonlugumuza bn 5 sndir svslıyım gecen sene bütün maçları izledim hatta ajanssporda anket yapmışlar svspor gecen seneki şampiyonlugu yaklarmı diye ve bnde yakalr dedim %20 yakalr %65 yakalmaz yazmmışlar bırakında o duyguyu biz yaklayalım deilmi svlı arkadaşlar
|
Yazıklar olsun diyorum Sivasta Yaşıyorlar Fenere Destek Veriyorlar Sivas Süper Ligde Olmasa Siz Takımınızı Nerden Göreceksiniz.
|
[B]Herkes kendi kapısının önünü süpürürse sokak temiz kalır... Herkes çevresindekileri ikna etse onları Sivassporlu yapsa o tribünde Sivaslı olmaz...[/B]
|
çok güzel ya yazdığımız yorumlarda silinmeye başlandıysa ne mutlu......kusura bakmayın ama siz ilk önce yapabiliyorsanız Sivas taki fenerbahçeliler derneğini kaldırın ondan sonra konuşalım......
|
[B]Onlar Sivaslı değiller öyle yaptıklarınada ilg sonunda pişman olacaklar[/B]
|
-->: --->: Bu Nasıl Sivaslılık ?
[QUOTE=Eko58fb;421513]çok güzel ya yazdığımız yorumlarda silinmeye başlandıysa ne mutlu......kusura bakmayın ama siz ilk önce yapabiliyorsanız Sivas taki fenerbahçeliler derneğini kaldırın ondan sonra konuşalım......[/QUOTE]
[B]Eğer çok iyi Sivassporlu olduğunu iddia ediyorsan isminin sonundaki "fb" yi değiştir....[/B] |
[B]Bunlara söylenecek söz yok ! Bunların alayına turşu suyu.Böyle Sivaslılık mı ? KALSIN.[/B]
|
[QUOTE=Eko58fb;421513]çok güzel ya yazdığımız yorumlarda silinmeye başlandıysa ne mutlu......kusura bakmayın ama siz ilk önce yapabiliyorsanız Sivas taki fenerbahçeliler derneğini kaldırın ondan sonra konuşalım......[/QUOTE]
SİZ DERKEN HERHALDE SEN O KATEGORİYE GİRMİYON SENDE KALDIRILACAKLARIN İÇİNDESİN.. |
[B]Ben İstanbulda Yasarken Sivassporu Tutuyorum
Siz Sivasda Yasıyorsunuz Fb yi Tutuyorsunuz Memleketinde Özünü Kaybetmek Mi Doru oLan ??[/B] |
Malesef Sivasspor dururken baska takimlari destekleyen hemserilerimiz var. Insallah dogru yolu bulurlar :D
|
benim tek bir takimim var oda sivasspor
|
[COLOR="DarkRed"][B]Sivas lı asla olamazlar Ekmeğini yiyen suyunu içen yaşadıkları topraklara ihanet eden sadece zavallılar durum bundan ibaret kanı 5 kuruş etmeyen aciz insanlar yazık..yazık..yazık..[/B][/COLOR]
|
[B]çok saçma konular ile uğraşıyoruz bizene herkes istediği takımı tutar sivaslı diye sivassporu tutacak değil ya bizene adamın kendi özgir iradesi herkez bence kendi işne baksın burda tartışılmsı gereken şu
beşiktaş 110.000 forma satıyor sivas neden 100 orjinal forma satıyor fener biletleri en az 60 lira stat full sivas maçı biletleri 5 lira hala koca koca boşluklar neden var 8 milyon sivaslı var sms kampaynasına 3 bin kişi katılmış koca statta tezahürat 0 eskişehirspor forumlarında adamlar bize gülüyor girin bakın oturun bunları konuşun Allah aşkına herkez ben sivaslyım diye geziyor iş maddi desteğe gelince nerdesiniz herkez de sahte forma klübe destek yok oturun bunları konuşun 300 kişi gb yi desteklemiş derdinize bakın yahhh yahhh yahhhhhh bize[/B] |
boşverin arkadaşlar biz işimize bakalım yendik ve evlerine uğurladık onları
|
bu ne kardeşim .....yok [COLOR="Blue"]sivas gfb[/COLOR],,,,,geçen seneki sivas beşiktaş maçında da [COLOR="SandyBrown"][COLOR="Red"]sivaslı kartallar[/COLOR][/COLOR] diye pankart asmışlardı....özünü unutanlar bizden değildir.....istanbul yalakacıları bunlar...bizse sivas sevdalı gençleriz biz....kendi şehrimizin özümüzün takımına destek verelim arkadaşlar....
|
BİR AN ÖNCE DOĞRU YOLU GÖRÜRLER İNŞALLAH..NE DİYELİM YANİ..ADAMLARIMI DÖVECEZ SİVASSPOR LU DEĞİLLER DİYE..TAMAM YİĞİDODUR NAMIMIZ AMA DÖĞÜŞ KAVGA BİZE YAKIŞMAZZ
|
Böyle adiler çok içimizde öbür seferde bjk olarak yapmışlardı.bu yıl işşallah şampiyon oluruz başarılar diyorum sivasımıza.
[B][COLOR="Red"](ÇILGINLAR58 TARAFTARI)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Databese Eror;421691][B]çok saçma konular ile uğraşıyoruz bizene herkes istediği takımı tutar sivaslı diye sivassporu tutacak değil ya bizene adamın kendi özgir iradesi herkez bence kendi işne baksın burda tartışılmsı gereken şu
beşiktaş 110.000 forma satıyor sivas neden 100 orjinal forma satıyor fener biletleri en az 60 lira stat full sivas maçı biletleri 5 lira hala koca koca boşluklar neden var 8 milyon sivaslı var sms kampaynasına 3 bin kişi katılmış koca statta tezahürat 0 eskişehirspor forumlarında adamlar bize gülüyor girin bakın oturun bunları konuşun Allah aşkına herkez ben sivaslyım diye geziyor iş maddi desteğe gelince nerdesiniz herkez de sahte forma klübe destek yok oturun bunları konuşun 300 kişi gb yi desteklemiş derdinize bakın yahhh yahhh yahhhhhh bize[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Evet maalesef öyle dün akşam oynalınan Ukrayna’nın Metalisk Kharkiv takımının sadece şehir nüfusu 300.000 [üç yün bin] buna karşın statda dün akşamki maçı 37.000 Ukrayna taraftarı izledi bu şu demek %13 gb bir rakam demek ve helalll olsun adamları tebrik ettim 90 dakika susmadan en ufak bir taşkınlık dahi çıkarmadan Beşiktaşı adeta sahadan sildi ve bir silindir gb ezdiler geçtiler.Ve ortalama aylık gelirleri 200 $ max ve bu aşk sevgi heyecan adeta adamlarda genetik bir hal almış Dna larında var bir çok maçı full+fulll harbiden helal olsun...Olaya birde şöyle bakın İst de 2.000.000 [iki milyon] Sivas'lı olunduğu söyleniyor eğer onlar gibi %13 sahaya aksak hani oda yapar 26.0000 [iki yüz altmış bin] kişi eder sanırım..Ama şuda varki Ukrayna’nın Metalisk Kharkiv takımının bir çoğu değişik illerden gelen yerleşen bir taraftara sahip oysa bizim hepimizin memleketi belli SİVAS İnsan bazen düşünmeden yapamıyor kendini neden bizler bunlar gibi olamıyoruz diye ...[/FONT][/B][/COLOR] |
[B]bunlara Sivaslı diyen var mı hala yazık...[/B]
|
[B][COLOR="Blue"]BU TİP İNSAN GRUPLARI KENDİ DEĞERİNİN FARKINDA OLMAYAN VE KENDİNİ KÜÇÜK GÖREN, BAŞKALARINA SIĞINARAK GÜÇ BULAN ACİZ, ALİL VE KÜÇÜK İNSANLARDIR.
SİVAS IN ADINI KULLANARAK GÜZEL MEMLEKETİMİN İSMİNİ KİRLETMEYİN.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=keskin5858;421982][B][COLOR="Blue"]BU TİP İNSAN GRUPLARI KENDİ DEĞERİNİN FARKINDA OLMAYAN VE KENDİNİ KÜÇÜK GÖREN, BAŞKALARINA SIĞINARAK GÜÇ BULAN ACİZ, ALİL VE KÜÇÜK İNSANLARDIR.
SİVAS IN ADINI KULLANARAK GÜZEL MEMLEKETİMİN İSMİNİ KİRLETMEYİN.[/COLOR][/B][/QUOTE] madem maça geliyorsun hainlik yapıyorsun orda sivas ismini niye kullanıyorsun |
Adam utanır ya. Nüfud kağıtlarında bir karışıklık olabilir.
|
[B]kişiliksiz kalektersiz aciz insanlar topluluğu diyecek başka birşey bulamıyorum birde güzelim sivas adını orada kullanıyorlarya yazıklar olsun.....
aslında yapılacak en iyi iş sivas fenerbahçeliler derneğini kapattırmak olacak öyle yada böyle....[/B] |
[COLOR="Blue"][B]işte böyle işte şöyle işte öyle bir sivaslılar anlayan anlasın[/B][/COLOR]
|
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur diye boşa dememişler
|
Ben onlara bişey demem asıl onları bazı taraftar grupları içinde barındıran insanları ayıplarım
|
[B]Kanı Bozuk Ezikleri Şiddetle Kınıyorum[/B]
|
[B]herkesin kendi tercihidir bişey diyemessinki[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:34. |