![]() |
Cevap: Fener'in Gözü Sivaslılarda
[B]Sivasspor'umuzun vazgeçilme 11 inden 3 futbolcumuza talipler he bırakın peşimizi be...[/B]
|
bencede onlarda giderse nolur sivasin hali yaa olmaz olmamamsi gerekir.bence bu haberleri yayinlatmamakta lazim cünkü bi yerde yeter yaa oyuncularinda pskolojileri bozulur.
|
SIVASSPORUMUZ ANTI-ISTANBUL ISE, BIZIMDE ISTANBULA ARTIK OYUNCUMUZ YOK!
|
[B]aziz yıldırımın nette bir açıklamasını okudum bugün;
istanbul BŞB-sivasspor maçını izlemeye gitmiş olduğunun ima edilmesi üzerine aziz yıldırım;-kaleci hasagici izlemek için maça gittiklerini sivassporlu oyuncularla ilgilenmediklerini söylemiş. Şimdi konuyu okuyorum,sonra aziz yıldırımın açıklamasını okuyorum;bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum.[/B] |
[B]mehmet ve musaya daha önceleri de yapılmıştı ama petkovic e ilk galiba ama bu futbolcular satılacak futbolcular değil bence[/B]
|
ALISTIK ARTIK BOYLE HABERLERE BIZ KENDI ISIMIZE BAKALIM.
|
bu sefer haber doğru malesef bulent hoca televizyonda açıkladı ama daha yonetim karar vermemiş inş. satmazlar
|
[QUOTE=muhsin koçak;445578][B]aziz yıldırımın nette bir açıklamasını okudum bugün;
istanbul BŞB-sivasspor maçını izlemeye gitmiş olduğunun ima edilmesi üzerine aziz yıldırım;-kaleci hasagici izlemek için maça gittiklerini sivassporlu oyuncularla ilgilenmediklerini söylemiş. Şimdi konuyu okuyorum,sonra aziz yıldırımın açıklamasını okuyorum;bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum.[/B][/QUOTE] NTV nin spor haberlerinde bülent uygunun açıklamasına yer verildi, Bülent uygun diyorki: -Benim için farketmez,hali hazırda 100 tane futbolcu ismi var elimde,yönetim isterse bu üç futbolcunun (musa aydın,petkoviç,mehmet yıldız) transferine izin verebilir. |
gordunuz mu sivassporun oyunculari fenerin daha iyi olduklarini bizi cekemiyorsunuz fenerbahce git baska kapiya takasta kullanma ver parasini 10 milyon al git
|
ver-mi-yo-ruz.................................
|
[B]Bunu kesin bir dille söylüyorum.
Musa ve Petko Fener'de biter.Mehmet 1 yıl oynar sonra o da biter.Tercih kendilerinin.[/B] |
Umarım takım bozulmaz güzel bir uyum var yöneticilerimiz bu durumu değerlendirmeli. Şampiyon olmak istiyorsak satmamalıyız..
|
[B]Zor bir dönem kafa karıştırmak için yapılan asılsız haberlerde olabilir. Ama önemli olan yönetimin çıkıp söylemesi ve böylesi asılsız haberlere mahal vermemesidir. Ama ne yazık ki bizim yönetimde bu haberlere çanak tutuyor.[/B]
|
[QUOTE=FurkaN;445741][B]Zor bir dönem kafa karıştırmak için yapılan asılsız haberlerde olabilir. Ama önemli olan yönetimin çıkıp söylemesi ve böylesi asılsız haberlere mahal vermemesidir. Ama ne yazık ki bizim yönetimde bu haberlere çanak tutuyor.[/B][/QUOTE]
[B]bu haberin doğruluğunu başkanımızda,hocamızda teyit etmişlerdir,tek kıvıran aziz yıldırım ve fenerbahçe cephesi.[/B] |
Basarili oldukca tabiki futbolcularimiza ilgide cok olmaya basladi ama Yönetim ve Bülent Uygun yapacaklarini gayet iyi bilirler. Bu konularda onlara güvenim sonsuz
|
[B]Oyuncularımızda gözü olanın gözü çıksın :D[/B]
|
Fenere gitmekte managa kaldimi? Sampiyonlar Ligini Sivasdada televizyondan izleyebilirler.
Sivasspor.com'un böyle haberlerin yansitmasini iyi bulmuyorum. Böyle haberler sirf camiamizi üzmek ve sasirtmak icin cikariltiyor, ve biz buna katilmamaliyiz. Musa Aydin gider, Mehmet Yildiz gider, Petkovic gider, ama suan bizim oyuncularimizlar ve önemli maclarimiz var. Bu maclarin konsantrasyonunu bozmak isteyenler böyle haberleri istedigi gibi cikarsin ama biz daha dikkatli davranalim. |
[B]valla sizi bilmem ama ben bu transferlerin doğruluğuna inanıyorum. eğer sivasspor para kazanmak istiyorsa satar, yok şampiyon olmak prestij sahibi olmak istiyorlarsa satmazlar. zaten sattıkları taktirde de gözümden düşeceklerdir. süper lige çıkmadan öncede destekliyordum, şimdede öyle.gece yarılarına kadar sivassporumuzun gollerini ve takım için olan yorumları dinlemek için oturuyorum. bir satır lafa bile edilmiyor. ben artık bir fener, galtasaray ve beşiktaş gibi medyanın dilinde bir takım istiyorum. büyük takımların elinde kukla olan bir takım değil:mad:[/B]
|
Kurban olsun fb Sivasspor'a parayla saadet olmazzzzzzzzzzzz
|
[B][COLOR="Red"]BEYLER SAKİN OLUNUZ.AZİZ YILDIRIM İ.B.B-SİVASSPOR MAÇINI İZLEMEYE MUSA,PETKO,MEHMET ÜÇLÜSÜNÜ İSTEMEYE DEĞİL''İ.B.B. KALECİSİS HASAGİÇ'İ İZLEMEYE VE KULÜBÜYLE ANLAŞMAYA GELMİŞTİR. [/COLOR][/B]
|
Yeni sezona Kewell, Baros, Meira, De Sanctis gibi büyük yıldız transferleriyle giren G.Saray, Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı renklerine katma operasyonunu da gizlilikle yürütüyor. G. Saray, Yıldız için Sivasspor’la anlaşma aşamasında.
Galatasaray yönetiminin Sivas’a yaptığı Yaser + bir futbolcu + 2 milyon Euro’luk teklife olumlu bakan başkan Mecnun Odyakmaz, mayısta sözleşmesi bitecek olan kaptanını G.Saray’a vermek üzere. Geçen sezon 14 gol atan, bu yıl da 11 golle zirvede bulunan Mehmet Yıldız transferi için Sivasspor ayağını halleden yönetim, golcü oyuncuyu renklerine katmak için de Ümit Karan’ın eline bakacak! Karan gitmek istiyor Geçen sezon Feldkamp ve Cevat Güler’li dönemde 45 maçta görev alıp 16 gol, 5 asistle şampiyonlukta büyük payı olan Karan, bu sezon Skibbe tarafından gözardı edilmesinin ardından Dubai kulüpleriyle görüşmeye başlamıştı.. 32 yaşındaki futbolcunun Dubai’ye gitme kararı almasını bekleyen G.Saray, buradan gelecek 3 milyon Euro’luk bonservis ücretiyle de Mehmet Yıldız transferinde söz sahibi olmayı planlıyor. Karan’ın bu ayrılıktaki en büyük sebebi ise bu sezon sadece 6 maçta sahaya 11’de çıkması. Ankaraspor'la 22 Kasım’da deplasmanda oynanan lig maçında Ümit Karan’ı izlemeye gelen Dubaili menajerlerin Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’le irtibata geçip bu futbolcu hakkında bilgi aldıkları da biliniyor... Rakipler de takipte Sivas'taki son 2 sezonunda 46 karşılaşmada görev alıp 25 gol 14 asistle ’Alexvari’ rakamlara ulaşan 27 yaşındaki Mehmet Yıldız için Karan’ın satışını bekleyen G.Saray’ın bu transferdeki en büyük handikabı ise Beşiktaş ve F.Bahçe’nin de bu oyuncuyu kadrolarında görme isteği. |
Sanmıyorum ki bu transfer gercekleşsin giderse sadece mehmet YILDIZ gider oda yazık eder kendisine avrupaya gidecekse omuzlarımızda göndeririz...
|
bunlar iyi giden futbolcuların kafasını karıştırmak için yapılan haberler
|
[I]BUNLARA İNANMAYALIM ARKADASLAR
MUSA AYDIN GİDİPTE O TAKIMDA İLK 11 Mİ CIKACAK HAYIRR PETKOVİC KALECİMİ CIKACAK HAYIR BUNLAR GERCEK GÖRDÜK ZAFER BİRYOLU KONYADA GOL KRALI OLDU FENERDE BİTTİ SİMDİ NERDEE TÜMERR NERDE BUNLARI GÖZ ÖNÜNE ALALIMM GÖRÜYORUZ Kİ SİVASSPORDA HER ZMN FORMDA VE GÜZEL BİR KARİYER GECİRİYORLAR GERİSİNİ SİZ DÜSÜNÜN ARTIKKK!!!!!!!!!!!![/I] |
[B][U][I][/I][/U][/B][I][QUOTE=YigidoGenclik38;446361][I]BUNLARA İNANMAYALIM ARKADASLAR
MUSA AYDIN GİDİPTE O TAKIMDA İLK 11 Mİ CIKACAK HAYIRR PETKOVİC KALECİMİ CIKACAK HAYIR BUNLAR GERCEK GÖRDÜK ZAFER BİRYOLU KONYADA GOL KRALI OLDU FENERDE BİTTİ SİMDİ NERDEE TÜMERR NERDE BUNLARI GÖZ ÖNÜNE ALALIMM GÖRÜYORUZ Kİ SİVASSPORDA HER ZMN FORMDA VE GÜZEL BİR KARİYER GECİRİYORLAR GERİSİNİ SİZ DÜSÜNÜN ARTIKKK!!!!!!!!!!!![/I][/QUOTE] EVET KARDEŞİM SANA KATILIYORUM FENERE GELENLERİ GÖRÜYORUZ [/I] |
baskanin ve hocanin aciklamasivar biz adam satmayiz fener kendine hoca arasin oyuncu deyil
|
su haliyle futbolcu satmak sivasin yararina degil zararina dir bunu iyi bilielim buyuk takimlar alsa bile yedek kulubesinde oturtururlar bu futbolculari sivas is e alabilecegi futbolcuyu nasil entegre edecek yildiz getirebilecek gucumuz yokki zaten bizim kaybimiz olarak degerlendiriyorum benc e satmayalim iki fiyatinid a verseler olmazzzzzzzzzz
|
ne zaman anadolu takımlarından yıldızı parlayan oyuncu olur hemen büyük takımlar yani parası olanlar peşlerine düşer ya bırakında o takımda bir yerlere gelsin.;)
|
[B]çok kötü olur transferleri bu takım birbirine bağlı we birbirini anlayan bi takım.. 1 kişinin gtmesi bile bnce hiç iyi olmaz!!![/B]
|
BUNLAR TAKIMI YIPRATMA POLITIKASIDIR. MUSA KUS ALEKSIN YERINEMI OYNAYACAK- PETKOVIC MILLI KALECI VOLKANIMI KESECEK. TAKIM LIDERLIGE OTURDU MASABAŞI OYUNLARI BASLADI . SEZON BITSIN GELSINLER ISTESINLER. ŞIMDIDEN FUTBOLCULARIN KAFASINI KARISTIRMASINLAR.FENERIN HERSENE YAPTIGI İŞLER.SADECE K I N I Y O R U M
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:29. |