SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİVAS (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22178)

sinan58_34 26.01.2007 20:50

--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[B][I]tatangalarla istanbulda sivasspor sakarya macında cok hos dakikalar gecırdık ciceklikarsılamalar stad icerisinde uzerlerindeki formalari cıkarıp bizden bazı arkadaslara hedıye etmelerıde ayrı bi guzellıktı hala bi arkadasın uzerindekı thisortu bende duruyor [/I][/B]

Engin58 26.01.2007 21:13

Sakaryali kardesler hosgeldiniz aramiza sitemize vermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkürü bir borc biliriz .Saygilarim ile...

tatangaist 30.01.2007 18:30

Claudio Fernando Graf Sakaryaspor'da

Arjantin liginin gol kralı Sakaryaspor'da Graf bu akşam saatlerinde İstanbul'a indi. Saat:20.00 de Sapanca Ricmond otel de karşılama töreni var. Tatangalar hazırlıklarını yaptı.

Arjantin Liginde Lanus takımının gölcüsü ve gol kralı Claudio Fernando Graf Sakaryaspor yönetimi tarafından Arjantinden getirildi. 30 yaşındaki usta golcü bu akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Ve Sakarya'nın yolunu tuttu.

Saat:20.00 de Sapanca Ricmond otel'e gelecek olan Graf için tatangalar karşılama töreni yapacak. Cangele ve Capurro ise çok önemli bir oyuncunun Sakaryaspor'a geldiğini ve bu tranferin süper olduğunu söylediler. İki oyuncuda hala yönetimin bu oyuncuyu Sakarya'ya nasıl getirdiğini merak ediyoruz dediler.

talha58 30.01.2007 18:33

[QUOTE=tatangaist;185773]Claudio Fernando Graf Sakaryaspor'da

Arjantin liginin gol kralı Sakaryaspor'da Graf bu akşam saatlerinde İstanbul'a indi. Saat:20.00 de Sapanca Ricmond otel de karşılama töreni var. Tatangalar hazırlıklarını yaptı.

Arjantin Liginde Lanus takımının gölcüsü ve gol kralı Claudio Fernando Graf Sakaryaspor yönetimi tarafından Arjantinden getirildi. 30 yaşındaki usta golcü bu akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Ve Sakarya'nın yolunu tuttu.

Saat:20.00 de Sapanca Ricmond otel'e gelecek olan Graf için tatangalar karşılama töreni yapacak. Cangele ve Capurro ise çok önemli bir oyuncunun Sakaryaspor'a geldiğini ve bu tranferin süper olduğunu söylediler. İki oyuncuda hala yönetimin bu oyuncuyu Sakarya'ya nasıl getirdiğini merak ediyoruz dediler.[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]
Arjantin liginin son gol kralı mı? Ne kadara geldi acaba. Bize gelen Chetkov için de gol kralı dendi. Adam ikinci ligin gol kralı çıktı.[/COLOR][/B]

nazimgulturk 30.01.2007 18:37

hoşgeldin kardeşim aramıza sizleri ve diğer kulüp taraftarlarını aramızda görmek çok güzel ....
futbol dostluktur hepimiz bu vatanın insanıyız ....
kavga gürültü bize yakışmaz bize yakışan kardeşliktir....
tekrardan hoşgeldin....
REİS 58

nazimgulturk 30.01.2007 18:46

SİTENİZE ÜYE OLDUM BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞ

fatih_5834 30.01.2007 18:49

[FONT="Fixedsys"][COLOR="Blue"]GARDAS ARAMIZA HOSGELDIN..VE LIGDE BASARILAR..![/COLOR][/FONT]

tatangaist 30.01.2007 23:10

[QUOTE=leblebi82;185776][B][COLOR="Indigo"]
Arjantin liginin son gol kralı mı? Ne kadara geldi acaba. Bize gelen Chetkov için de gol kralı dendi. Adam ikinci ligin gol kralı çıktı.[/COLOR][/B][/QUOTE]

Evet arkadaşım geçen sezon Arjantin Liginin gol kralı oldu.Yanlış yazmıyorsam bu sezonda 17 maçta 13 golü var.Kontrat yarın imzalanacak 3 yıllık.Sizleri para konusunda yarın doğru olarak haberdar ederim

tatangaist 30.01.2007 23:11

Hoşbulduk kardeşlerim.Allah razı olsun hepinizden.3.Hafta Hepinizi Adapazarına bekleriz.Kardeşliğimizi görsün Türkiye.

SivaSakarya

melih1 30.01.2007 23:49

sakaryaya maradonayı getirsen yine kumeye gidecektir.takım ruhu yok.teknık yonetım yetersız.takım amator ruhta.inşallah dusmez ancak gorunen koyde klavuz ıstemez

merkez_emre 31.01.2007 12:08

Sakaryamız Düş me Ye cek !!!!!

talha58 31.01.2007 12:41

[B][COLOR="Indigo"]Arjantin açılış liginde mi kapanış liginde mi gol kralı oldu acaba gelen oyuncu. Bence çok yüksek fiyatı vardır. Ayrıca Fernando Cavenaghi diye iyi bir santfor var orda.[/COLOR][/B]

Yiğiter 31.01.2007 12:54

-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

ben sakaryaya üyeydim ama bayağı bir küfür ettiler sivasa sivas-sakarya maçında ben de sitelerine girip insanca dedim ayıptır küfür etmeyin diye ama beni siteden attılar....

melih1 31.01.2007 13:30

sene basında sakarya maçı öncesı murat duman(gecen sene bızdeydı) bizim takımımıza sıradan bir takım bu sene kume duseceklerın basında ve dusecekler demişti.Allah ta ceza veriyor.ancak sakaryaya yazık.şuan ligin en kotu takımı ve erciyesten önce dusecektir.

Yiğiter 31.01.2007 13:42

evet geröekten sivasıma ağza alınmayacak küfür ettiler.tatngalar.com da yazık vallahi ayıp vala ayıp

tatangaist 31.01.2007 19:10

Beyler provakalere gelmeyin.3-5 kendini bilmez size küfür etmişse bunu tatangalara mal etmeyin.Bende Samiyendeydim hatırlamıyorum ama onları yapanlar adına sizlerden özür dilerimTakımla ilgili bu kadar kötü düşünüp düşmemizi istiyorsanız, eğer burada böyle konuşuyorsunuz forumunuzda istenilmediğimi anlarım ve birdaha girmem.

kral-ÇARŞI 31.01.2007 19:18

[QUOTE=tatangaist;186146]Beyler provakalere gelmeyin.3-5 kendini bilmez size küfür etmişse bunu tatangalara mal etmeyin.Bende Samiyendeydim hatırlamıyorum ama onları yapanlar adına sizlerden özür dilerimTakımla ilgili bu kadar kötü düşünüp düşmemizi istiyorsanız, eğer burada böyle konuşuyorsunuz forumunuzda istenilmediğimi anlarım ve birdaha girmem.[/QUOTE]

valla ben uzun zamandır üyeyim o siteye bana hiç br şekilde böyle bir tavır gelmedi

spainloco 31.01.2007 19:32

Öncelikleee tatanga kaRdeşimiz hoŞ geldin...

bende tatangaların uyesiyim gercekten cok sıcak kanlı insanlar forumlardada hiç bir kötü sözle karsılaşmadım (bana we sivasımıza karşı)

3-5 kendini bilmezin yuzunden KARdeşliğimize leke dusmus sayılmaz....
Butun tatangalara mal etmek yanlıs olur..

:)Tataniğido:)

talha58 31.01.2007 20:23

[B][COLOR="Indigo"]Beyler birkaç tane dengesizin yaptıklarını camialara mal etmeyiniz. Bizim genelde diğer takımlara kucak açan taraftarlarımız var. Ama bazen bizim taraftarlardan da yanlış yapanlar çıkıyor. Geçen yıl Malatya ve Kayseri ile bu yıl Trabzon ile benzer sorunlar oldu ama sonuçta çoğunluk iyi niyetliydi. Lütfen bir iki olumsuz örneği buraya taşıyıp kötü örnek olmayalım. Bizler Türk futboluna büyük değerler katan Sakaryaspor'un yanında yer alalım. Ayrıca Sakarya'nın küme düşmeyeceğine inanıyorum. Bana kalırsa Rize ve Antalya şu anda Erciyesle beraber kötü durumdalar. [/COLOR][/B]

muslu9 31.01.2007 21:00

sakaryaya 1. ligde basarılar dilerim

YavuzTheYigido 31.01.2007 21:26

SIVASSPORumuzun Sadik Dostlari:
SAKARYASPOR
MALATYASPOR
ANKARAGUCU
USKUDAR ANADOLU
ADANASPOR(Gel artik be!!)
ve TOKATSPOR dur..Gerisi yalan!!!

melih1 31.01.2007 22:28

[QUOTE=tatangaist;186146]Beyler provakalere gelmeyin.3-5 kendini bilmez size küfür etmişse bunu tatangalara mal etmeyin.Bende Samiyendeydim hatırlamıyorum ama onları yapanlar adına sizlerden özür dilerimTakımla ilgili bu kadar kötü düşünüp düşmemizi istiyorsanız, eğer burada böyle konuşuyorsunuz forumunuzda istenilmediğimi anlarım ve birdaha girmem.[/QUOTE]

asla boyle bır durum olmadı olamazda.tum tatangaları ve sakaryalıları aramızda gormekten mutluluk duyarız.bir kaç gereksizi tum camıaya mal etmek acımasız olur..

merkez_emre 01.02.2007 11:21

--->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=yigiter187;186011]ben sakaryaya üyeydim ama bayağı bir küfür ettiler sivasa sivas-sakarya maçında ben de sitelerine girip insanca dedim ayıptır küfür etmeyin diye ama beni siteden attılar....[/QUOTE]

onların sitesinde 2 senedir Sivasspor alt forumu oldugunu (ki sadece 3 takımın alt forumu vardır ) vede her Sivasspor macında Sivasımıza sanss dilediklerini bu macta da arkalarında da oldugunu sölemişlerdir....

tatangaist 01.02.2007 13:33

Sağolun arkadaşlar.Yazılanları suçlama gibi algıladım ama gerekli açıklamayı kardeşlerim yaptı sağolsunlar.

Bunlar suni gündemdir.Tartışmak bile gereksiz bence.Böyle şeylerden bahsedeceğimize nasıl daha iyi oluruz?Neler yapabiliriz diye tartışmalıyız.

yahya.6058 01.02.2007 14:13

SAKARYASPOR A BAŞARILAR KARDEŞÇE DOSTÇA BİR LİGİN GEÇMESİNİ DİLERİM

Yiğiter 01.02.2007 16:41

ama ben konyaya kayseriye ve manisayada üyeyim hiçibirnden kovulmadım.ben provakasyon yapmıyom.durduk yerde yalan da söyleyecek değilim şimdi bakıtım onların foruma ama herhalde geçmişi silmişler

SONMEZ 01.02.2007 16:55

[B][COLOR=blue][COLOR=red]Sakaryalı[/COLOR] kardeş,
iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.
[/COLOR][/B][COLOR=blue]

[B]3. Hafta misafiriniz olacağız inşallah.[/B]
[B][COLOR=red]İstanbuldaki[/COLOR] maçımızda [COLOR=red]Sakaryadan[/COLOR] gelen arkadaşlarımızla[/B]
[B]çok güzel hatıralarımız olmuştu.[/B]
[B]Dernek başkanı [COLOR=red]Olcay MERİÇ [/COLOR]kardeşimizle de görüşüyoruz.[/B]
[B]İnşallah [COLOR=red]İstanbuldaki[/COLOR] gibi yine dostça enstantaneler yaşanacağından hiç şüphemiz yok.[/B]
[B]Selamlar...[/B]
[B].[/B]
[B].[/B]
[B].[/B][/COLOR]

Yiğiter 01.02.2007 17:03

benim kimseye,hiçbir takıma karşı kinim yok.bu siteye gelen her taraftara da saygımız vardır.ama siteden bu şekilde beni atmaları bana geröekten çok dokundu.onun için söyleme lüzumu gördüm.sakaryalı kardeş benim lafım sana değil.ama eğer bulabilirsen tatangalar.com da sivas-sakarya maç yorumlarına bak sen de geröekten ne kadar hoş olmayan sözler yazıldığını göreceksin.ben sana bişey demedim.kırıldıysan özür dilerim gerçekten

tatangaist 01.02.2007 18:24

Estafurullah canım.Nikini bana özelden yazarsan öğrenmeye çalışabilirim

RaP_BoY 01.02.2007 19:05

[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]ARAMIZA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR İŞALLAH İYİ VAKİT GEÇİRİRSİNİZ SİTEMİZDE [/COLOR][/FONT]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]BİZ ESENLER ÇOCUGUYUZ YAKIŞTIRILANI DEGİL YAKIŞANI YAPARIZ [/COLOR][/FONT]

talha58 01.02.2007 19:52

[B][COLOR="Indigo"]Alişen Kandil hangi takıma gitti acaba. Gerçekten kaliteli bir oyuncu idi. Ayrıca Gökhan Çalışal da bizim eski oyuncumuz. Sakarya kadrosuna katılan Evren de gerçekten kaliteli bir oyuncu. Sakarya'da iş yapar. [/COLOR][/B]

merkez_emre 01.02.2007 20:46

--->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=yigiter187;186419]benim kimseye,hiçbir takıma karşı kinim yok.bu siteye gelen her taraftara da saygımız vardır.ama siteden bu şekilde beni atmaları bana geröekten çok dokundu.onun için söyleme lüzumu gördüm.sakaryalı kardeş benim lafım sana değil.ama eğer bulabilirsen tatangalar.com da sivas-sakarya maç yorumlarına bak sen de geröekten ne kadar hoş olmayan sözler yazıldığını göreceksin.ben sana bişey demedim.kırıldıysan özür dilerim gerçekten[/QUOTE]

link at da görelim o zaman neler yazdıklarını ?

sivas altbolumune gelincede ben sildirdim altforumu !

Yiğiter 02.02.2007 12:34

-->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=lise_tayfa;186491]link at da görelim o zaman neler yazdıklarını ?

sivas altbolumune gelincede ben sildirdim altforumu ![/QUOTE]
kardeş yalan söylemiyom işte.şuan vaktim yok.5 te yola çıkacam.sivas-sakarya maçını radyodan veren sakarya radyosu yoktu.onlar da internetten sivas radyolarından maç dinlediler.ve maçı anlatan sipikerlre ve sivaslılara olmadık küfürler ettiler işte.
şimdi burda o küfürleri yazacak kadar seviyesiz değilim tövbe yarabbi ya.sanki yalan söylüyoz
:mad: :mad:

Yiğiter 02.02.2007 12:35

sivasa geliyim ordan vaktim bo olur.eğer silmadilerse atarım linki

tatangaist 02.02.2007 16:43

[QUOTE=leblebi82;186477][B][COLOR="Indigo"]Alişen Kandil hangi takıma gitti acaba. Gerçekten kaliteli bir oyuncu idi. Ayrıca Gökhan Çalışal da bizim eski oyuncumuz. Sakarya kadrosuna katılan Evren de gerçekten kaliteli bir oyuncu. Sakarya'da iş yapar. [/COLOR][/B][/QUOTE]

Alişen iş yapamadı bizde,zaten futbol dışında bazı olaylarıda olmuştı onun.Şuan için kadrodışı ama herhangi bir takımla anlaşmadı bildiğim kadarıyla.Gökhan çok iyi niyetli bir futbolcu eğendiliği çaşışkanlığıyla Tatangaların hep sevdiği bir oyuncu olarak kaldı,ama kapasiteside belliydi..Evren takasına hem sevindik hem üzüldük.Tribün olarak çook sevdiğimiz bize bir çok maç kazandıran Rasim'i verdik.Evren de iyi oyuncu fakat Rasimi aramıyor değiliz.Şuan gerçekten iyi bir takım oluşturduk.Yedek kalacak oyuncular kimler olacak gerçekten Şaban hocanın işi çok zor..Bekleyip göreceğiz

talha58 02.02.2007 20:24

[QUOTE=tatangaist;186683]Alişen iş yapamadı bizde,zaten futbol dışında bazı olaylarıda olmuştı onun.Şuan için kadrodışı ama herhangi bir takımla anlaşmadı bildiğim kadarıyla.Gökhan çok iyi niyetli bir futbolcu eğendiliği çaşışkanlığıyla Tatangaların hep sevdiği bir oyuncu olarak kaldı,ama kapasiteside belliydi..Evren takasına hem sevindik hem üzüldük.Tribün olarak çook sevdiğimiz bize bir çok maç kazandıran Rasim'i verdik.Evren de iyi oyuncu fakat Rasimi aramıyor değiliz.Şuan gerçekten iyi bir takım oluşturduk.Yedek kalacak oyuncular kimler olacak gerçekten Şaban hocanın işi çok zor..Bekleyip göreceğiz[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Şaban Hoca bence Sakarya için bir şans. Zor şartlarda takımı çıkardığında bırakılmaması lazımdı aslında[/COLOR][/B]

Engin58 02.02.2007 21:18

[B][COLOR="DarkSlateGray"]Saygi Deger Sakaryali kardeslerimiz sitemize hos geldiniz,Basimizin tacisiniz bizler tesekkür ederiz.Sevgi saygi hos görü dileklerimizi arz ederiz,Sivasspor***Sakaryaspor Kardesligi .Saygilarim ile...[/COLOR][/B]

tatangaist 03.02.2007 21:22

Teşekkür ederim.Hoşgördüm.Bizim Forumumuzada bütün sivaslı kardeşlerimi beklerim [url]www.tatangalar.com[/url]

zaralım 58 04.02.2007 17:35

öncelikle herkese selam.ben gebzede oturuyorum ve sakarya maçına gitmek istiyorum.ist,deki sivaslılar derneğinden gitcek olan varsa mesajlaşalım.
ZARALIM 58
SENİ SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ
SİVASAKARYA

YavuzTheYigido 06.02.2007 22:55

-->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=yigiter187;186611]kardeş yalan söylemiyom işte.şuan vaktim yok.5 te yola çıkacam.sivas-sakarya maçını radyodan veren sakarya radyosu yoktu.onlar da internetten sivas radyolarından maç dinlediler.ve maçı anlatan sipikerlre ve sivaslılara olmadık küfürler ettiler işte.
şimdi burda o küfürleri yazacak kadar seviyesiz değilim tövbe yarabbi ya.sanki yalan söylüyoz
:mad: :mad:[/QUOTE]

Arkadasa katiliyorum, ben de forumlara girmistim, Sivasfm spikeri Cangele isimli futbolcuyu yanlis telaffuz ediyor diye maymuna cevirmislerdi.Cok alay ettiler Sivassporumuzla. Rovans gunu geldi simdi nereye kacacaksin tatanga????

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11.