![]() |
Cevap: Murat Harekatı!
[B]bu takımdaki hızlı futbolu yavaşlatacak 2. bir mohammed ali geliyor desene.yanık.inşallah gelmez.[/B]
|
[B]Murat Erdoğan çok kaliteli bir isim Ankaragücü'nün ayakta kalması onun sayesindedir bence gelirse çok faydalı olur....[/B]
|
arkadaşlar ben murat erdoğanın sivasspor'a gelmesini istemiyorum çunkü bu oyuncu geçen senelerde ankaradaki bir sivaspor maçında türbünlere doğru küfür edip hareketlerde bulunmuştur ben böyle bir oyuncuyu içimizde sindiremem
|
[QUOTE=yerliturkuaz;456516][B]Murat Erdoğan çok kaliteli bir isim Ankaragücü'nün ayakta kalması onun sayesindedir bence gelirse çok faydalı olur....[/B][/QUOTE]
Desene ANKARAGUCUNU YIKTIK :)) YA ARKADASLAR BIRAKIN BOYLESi YORUMLARI ADAM ALMIS YASINI BASINI NE YAPACAKSIN BOYLE FUTBOLCUYU GECEN YILDA BUNA BENZER OYUNCULAR ALINDI BEN 1 MACTA OYNADIKLARINI GORMEDIM AFEDERSINIZ SIVASSPOR YORGUN .. YATAGIMI GEREEKSIZ BI TRANSFER OLUR AMA BU TRANSVER [B][I][/I][/B]OLMAZ |
[B]Murat Erdoğan gercekten kaliteli bir futbolcu Sivassporumuzda iyi işler yapacağından hiç şüphem yoktur[/B]
|
[B]Ben Faydalı Olcağını Düşünüyorum .[/B]
|
[QUOTE=velibircan;456604][B]Ben Faydalı Olcağını Düşünüyorum .[/B][/QUOTE]
baskan dusunuyorsa yararlı olur bende varım o varsa |
[QUOTE=merkez_emre;456605]baskan dusunuyorsa yararlı olur bende varım o varsa[/QUOTE]
[B]Saol Canım...Ama Senin Kendi Düşüncelerinde Önemli...Seninde Düşüncelerinin Ne Kadar PArlak Olduğunu Hissedebiliorm...;)[/B] |
[B]Murat Erdoğan'ı kesinlikle takımda görmek isterim çok iyi bir futbolcu...[/B]
|
[B]maalesef bu transferden ankaragücü takımının istediği yüksek bonservis bedeli sebebiyle vazgeçilmiştir,bilginiz olsun. [/B]
|
[QUOTE=muhsin koçak;456733][B]maalesef bu transferden ankaragücü takımının istediği yüksek bonservis bedeli sebebiyle vazgeçilmiştir,bilginiz olsun. [/B][/QUOTE]
boş verin gitsin o zaman...çok da şart değildi... |
insallah hayirli bir transfer olur ...bülent hoca zaten hep iyi oyuncu aliyor
|
[B]Çok yetenekli,çok olgun bir futbolcu.Takım'a büyük katkısının olacağına inaniyorum.Üstünde olan bu verim'i Sivasspor'a yansıtırsa çok iyi işler yapıcaktır.
Kaliteli,yetenekli,olgun yeri geldiği zaman abi olabilecek bir oyuncu.Alınırsa takım'ı sırtlayan isimlerin başında gelir.[/B] |
muraT faydalı olur tecrubelı bır kere ve toparlayıcı ozellıgı var ınsallah hayırlı oluR
|
[B]Faydalı bir futbolcu ama kulübü bonservis parası çok istiyor. İllaki olacak diye bir şey yok başka futbolcu bulunur.[/B]
|
Takima elbette faydasi olur gelirse. En azindan kadromuz genislemis olur. Böylece takim icinde rekabet'de artmis olur. Tatli rekabet basariyi getirir
|
ilerlemiş yaşına göre çok süper ve iyi futbol oynuyor eger gelırse takımın basarısına buyuk guc katar inş gelir
|
kadromuz yeni ve güçlü kişilerin girmesi bizleri sevindiriyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:41. |