![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
intikam böyle alınır.
alisamiyende intikam diyenler neredeler acaba |
Bir aslan miyav dedi, Yiğidom kükredi..:)
Takımımızı can-ı gönülden kutlarım.. |
Bu takımla ne kadar gurur duysak azdır,bugün bizlere yine muhteşem birgün yaşattılar.Hiçbir başarı tesadüf değildir.
|
[FONT="Times New Roman"][QUOTE=SivasSpor.Com;471940]SivasSpor 4:2 Galatasaray maçı hakkında ki görüşlerinizi bekliyoruz
Maçın yıldızı kimdi ?=TAKIM HALİNDE SİVASSPOR[FONT="Arial Black"][/FONT] Maçın en kötüsü kimdi ?=TAKIM HALİNDE CİNCON Maçta göze çarpanlar ?=BU CİNCONDAN Bİ HALT OLMAZ Ne gibi eksiklerimiz var ?=HİÇ BİR EKSİKLİĞİMİZ YOK Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?=ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM . BİZ SİVASSPORLUYUZ . İTİNA İLE ASLAN TERBİYE EDERİZ .DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM İNTİKAM Taraftar nasıldı ?[/QUOTE]=KONUŞMAYA GEREK YOK :D[/FONT].................................................................... |
TEK KELIME YIGIDOLAR TABIR CAIZSE ADAM GIBI OYNADINIZ SIZI CANI GONULDEN TEBRIK EDIYORUM GALATASARAY GIBI ........... BIR CAMIAYI YENEREK BIZE BU MUTLULUGU YASATTIGINIZ ICIN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
HERZAMANKI GIBI YANINIZDAYIZ SONUNA KADAR SIZINLEYIZ VE SIZE GUVENIYORUM INSALLAH MUVAFFAK OLURSUNUZ DUALARIMIZ SIZINLE UNUTMADAN BUGUN MEHMET YILDIZI BIRAZ DAHA TOPARLANMIS GORDUM KAMANAN DA OTUTDURDU TOPU GALATASARAYA SANIRIM BUNU HIC UNUTAMAZLAR |
Hepside harika oynadılar helal olsun.
Bu arada, biz bu takımı skibbe skibbe gönderiyoruz habire geliyorlar ne iş anlamadım.. |
[B]Kanfosy Sylla ile Mohamed arasındaki dağlar kadar fark bugün o kadar barizdi ki..
Umarım böyle devam eder...Kanfory çok faydalı,çok iyi basan bir oyuncu..Ondan vazgeçmemliyiz..[/B] |
[B]Kanfosy Sylla ile Mohamed arasındaki dağlar kadar fark bugün o kadar barizdi ki..
Umarım böyle devam eder...Kanfory çok faydalı,çok iyi basan bir oyuncu..Ondan vazgeçmemliyiz..[/B] |
Maçın yıldızı kimdi ? Yannick kamanan Bence
Maçın en kötüsü kimdi ? Bünyamin Gezer Maçta göze çarpanlar ? Stadt Doluydu Mehmet Yildiz Eski formunda Degil !!! Ne gibi eksiklerimiz var ? Orta Saha Biraz Daha Güclenmesi Lazim Taraftar nasıldı ? Taraftar Takimi Atesleyemiyor |
Maçın yıldızı kimdi -Michael Petkovic
Maçın en kötüsü kimdi - Böyle bir zafer yaşatan takımda kötü olamaz. Maçta göze çarpanlar - Mücadele birinci sınıftı. Ne gibi eksiklerimiz var - Lider oyuncumuz yok. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler - Müthiş bir heyecan yaşadık,emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Taraftar nasıldı - Yiğido her zamanki gibi yine tüm Türkiyeye insanlık dersi verdi.Mesai günü olmasına rağmen tribünleri dolduran herkese minnettarım. |
SİVASSPORUMUZ tek kelimeyle süperrrrrrrrr
|
her zaman her yerde SİVASSPOR şampiyon
|
tüm yiğidoları kutluyorum. harika bir maçtı. bu arada mehmet yıldız için de çok üzülüyorum. bu adam gemisini kurtaran kaptandı, ne hallere geldi. devre arasında mehmet'i satmaya çalışmamız ve bunu başaramamış olmamız mehmet yıldızın motivasyonunu düşürdü bence. kamanan çok doğru bir zamanda sivasspora geldi. bence takıma daha da çok alıştıktan sonra adından çok fazla söz ettirecek. kendine güveni var. her futbolcu yeni geldiği takımda o kadar kendine güvenle uzaktan şut denemesi yapamaz. bu iyiye işaret.
|
şafak 2
:D:D:D:D:D;);););):):):):):) bekle bizi.... |
çok guzel oldu herkes anladı kimin buyuk olduğunu
|
ama bu sivaslılar çok oluyo. gidip cillop gibi maçı sivasta seyretme şansları oluyo. biz de sivaslıyız; ama istanbuıldan. baba çok şanslısınız ya. ALLAh'tan kafa kağıdı sivas. gurur bizim...
|
artık sivası kimse tutamaz ve dört büyükler korkarak karşılarına çıkarlar
|
maç her yönüyle mükemmeldi stat coştu mehmet daha güzel oynasaydı maçı çok rahat alacaktık.ŞAMPİYON SİVASSPOR
|
[B]Bize Bu Gruru Yaşattığınız İçin Ne Desek Yeteli Olmaz...
HEP BÖYLE OL YİĞİDOM[/B] |
EYTTTTTTTTTTTTT ULEYN SIRADAKI GELSINN....... ACIYORUM BIDAHAKI RAKIMIBIMZE MACA CIKMADAN KORKU SARACAK ARTIK BUYK GECINENLER BIR ANADOLU TAKIMINI CIDDIYE ALMASINI OGRENMIS OLDULAR BU MACTA OKADARRRRRRRRRRRRRRRRR SEVMIYO OLABILIRSINIZ AMMA SAYGI DUYMASINI BILECEKSINIZ ULEYNNN
|
BUGÜNKÜ SİVASSPOR- GALATASARAY FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇINA 2 AYRI DUYGUYLA GİTTİM.BİRİNCİSİ GEÇTİĞİMİZ YIL ŞAMPİYONLUK YOLUNDA GALATASARAYA KARŞI KAYBETTİĞİMİZ 5-3 LÜK MAÇ GÜNÜ MAÇTAN ÖNCE PAŞA FABRİKASI MESİRE ALANINA GELEN ULTRASLANLAR TARAFTAR GURUBUNUN AİLELERİN PİKNİK YAPTIĞI ALANDA DOLAŞARAK YAPTIKLARI VE HALEN UNUTMADIĞIM KÜFÜRLÜ TEZAHURATLARINA EN GÜZEL CEVABININ BUGÜN SAHADA VERİLECEĞİNE İNANARAK, İKİNCİSİ İSE BUGÜNKÜ FANATİK GAZETESİNİN İLK SAYFASINDAN BÜYÜK PUNTALARLA VE SARI KIRMIZI HARFLERLE YAZILAN "İNTİKAM GÜNÜ" YAZISINI OKUYARAK.BEN FUTBOLDA FANATİZMİ SEVMEM. O YÜZDEN DE BİR YIL BEKLEDİM. VE O AN GELDİ.SAHADA TAKIMIYLA VE TARAFTARIYLA ÖYLE MUHTEŞEM BİR SİVASSPOR VARDI Kİ, HERKESİ KISKANDIRACAK CİNSTEN.ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.BİZE DE BU YAKIŞIRDI ZATEN. KÖTÜ HAREKET YAPANA YAKIŞIR. BEN DE SESİM KISILASIYA KADAR MİNİK BİR KATKI YAPTIM.UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTIĞI İÇİN BAŞTA TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ SAYIN BÜLENT UYGUN OLMAK ÜZERE TÜM TAKIMIMIZA VE TARAFTARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
|
Maçın yıldızı : Bana göre maçın yıldızı iki kişiydi 1. takıma yeni gelmesine rağmen müthiş top oynayan ve süper bir gol atan KAMANAN 2. ise 4 penaltının 3 ünü kurtaran PETKOVİÇ.
Maçın kötüsü : Bna göre mehmet yıldızdı. Göze Çarpanlar : 12 gnde 3 ü gs ye olmak üzere 4 tempolu maç oynadık ama takım kendinden hiçbirşey kaybetmemiş hırsla mücadele ediyor... Eksikler: Hiçbir eksiğimiz yok aynen devam Genel: ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM (hiçbir başarı tesadüf deildir) Taraftar: Her zamanki gbi mükemmeldik:) |
petkoviç seni çok seviyoruz
petkoviç balili iyi olanlkarın başında geliyordu... |
Yiğidiom sen her türlü övgüye layıksın. İstanbulun kendini beğenmiş, zengin, züppe takımlarına haddini bildiriyorsun. İnşallah şampiyon olacaksın. Tabiki Yiğido daha iyiydi. Basit basit golleri kaçırmasa, güle oynaya maçı kazanacaktı. Kolay işi zora soktuk. Yinede üst düzey bir futbol oynadık. Tebrikler Yiğido..
|
herşey süperdi biraz korku vardı ama üstesinden geldik maçın yıldızları petkoviç ve kamanan dı harikasın sivas şampiyon sivas
|
[B]Maçın yıldızı kimdi: MICHAEL PETKOVIC penaltı atışlarında mükemmel bir performans sergiledi ve takımımızın yarı finale çıkmasında başrol oynadı..
Maçın en kötüsü kimdi: Maçta kötü oynayan Galatasaray'lılar vardı Maçta göze çarpanlar Yannick Kamanan kısa zamanda takıma büyük katkısı oldu ilerisi içim umut verdi Ne gibi eksiklerimiz var: Eksiğimiz bu oyunu tüm maçlarda gösterememiz Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Dört dörtlük bir maç oldu takımımız çok güzel bir mücadele örneği sergiledi ve zorlu maratonu istediği gibi bitirdi... Taraftar nasıldı: Bu nasıl bir taraftar topluluğu idi ikinci ligden beridir hiç böylesini görmemiştik aman ha sakın bir yere kaybolmayın bu takımın size çok ihtiyacı var...[/B] |
bize bu başarıyı yasatan sivassporumuzun butun futbolcularını ve teknık heyeti de tebrık edıyoruz.gercekten cok gururlandık.penaltı atıslarında dayanamayıp tlevızyonu terketmek zorunda kaldık.ancak gelen ahhh seslerınden sonra kazandıgımızı anlayınca adeta cılgına dondum.basarılarınızın devamını dılıyoru.
ızmır den huseyın karaca... |
bence sivasın maçlarında maçın adamından ziyade maçın adamları diye bi anket yapmak lazım bence...
sivasspor takım oyunu oynadığı için herkes maçın yıldızı... |
futbolcularda sonuçta insan ve istemedende küfür çıkabilir ağızlarından...
ancak mehmet yıldız hem oyunculuyla hemde karakteriyle sivasın ve Türk futbolunun önemli isimlerinden biri... Ama bugün maçta yaptığı küfür kendisine hiç yakışmadı...ama olan oldu yapacak bişey yok... |
bu duyguyu yaşattıgın için çok süpersin sivasspor bu duyguyu yaşayan bilir
|
Yarı final biletini alan sivassporlu oyuncular için iyi kötü bir yorum yapmaya gerek yok bence... Bu turu geçen kupayı alacaktı... Ve öyle görünüyor ki bu kupanın en büyük favorisi biz olduk...
Tek bir kötü oyuncu vardı sahada oda bana göre seyirci.. Statda bağırmayan yalnızca gol olduğunda belki 2 dakika sesi çıkan bir seyirci... Üzülerek gördüğüm tirübünlerin sahadaki 11 'i değil, bu 11'in tirübünleri ateşlemesi !!!!!!... Yalnızca yerinde oturan, etrafı göz ucuyla seyreden, tedirgin bakışlarla ara ara hemen yanındaki 3-5 kişinin haykırdığı sivasspor sesine katılsam mı ! katılmasam mı !! tereddüdünü yaşayan sivassporlu seyirci... İçindeki sivasspor haykırışını dışa vurması için ilk kıvılcımı bekleyen sivassporun seyircisiii... !!!!! Bu taraftar kendisini ateşleyecek, içindeki sivasspor aşkını ve sevgisini dile getirecek her tirübünün önünde bir şef bekliyor... Bir AMİGO bekliyor... Yoksa her türübünün önüne canla başla yetişmeye çalışan bir amigo değil amigolar bekliyor... Sivasspor yönetimi malesef bana göre bu eksikliği görmüyor,yapması gereken ilgi ve desteği göstermiyor... Sivasspor takım olarak hem kupa, hemde lig şampiyonluğuna hazır... Ama taraftar hazır değil ... !!!!!!! [B][I](bu yazımda; 15.000 seyirci içerisinde 90 dakika susmayan ama malesef sayısı az olan sivasspor seyircisini tenzih ederim... Site yönetiminden Amigo ve Türübünde takımın desteği başlığı altında tartışılması için yeni bir konu açılırsa sevinirim)[/I][/B] |
[B]Kora kor bir maç oldu. İlk dakikalarda yediğimiz gol bizi sıkıntıya sokacak diye düşünürken Kamanan'ın füzesi imdadımıza yetişti. Her haliyle kalitesini belli ediyor ve çok hırslı bir futbolcu. Maçın genel manada yıldızı bence İbrahim Dağaşan'dı. Her şeyi yaptı didindi savaştı yeri geldi takımı ataklarda yönlendirdi. Ve yeri geldi hatasıyla gol getirdi ama mücadelesi hatasını telafi etti. Penaltılardaki yıldız şüphesiz Petkoviç'ti ve bir kalecinin takım için ne kadar önemli olduğunu bir daha gösterdi. Taraftar ise her zamankine göre gayet iyiydi.[/B]
|
PETKOVİC...................................................KAMANAN.........................
|
sivasın bu başarısında kalecimiz petkoviçi kutluyr ve hedef final diyorum saygılarımka başarılar sivas sporum
|
maçın yıldızı : kuşkusuz 2. devrenin flaş transferi kamanan
maçın en kötüsü: satılmasına çok karşı çıktığım mehmet yıldız 2. devreden itibaren rezil durumda hiç oynamasa daha iyi yaptığı hiç birşey yok aksine pozisyonu öldürüyor top kayıplarına sebep oluyor göze çarpanlar: son vuruşlardaki eksikliğimiz gene ön plandaydı atağa kalkarken ki top kayıpları ve bilicanın çok iyi yaptığı top şişirmeleri iyi yapamıyan oyuncuların yapması top kayıplarına sebep olmaları genel görüşüm: oyuncular çok iyi form tuttu mohammet ve mehmet hariç en büyük patlama beklediğim 2 oyuncuda vasat taraftar: herezamanki gibi ayrıydı buradan yönetime sesleniyorum taraftarı birleştirin gruplaşma olmasın taraftarı böyle olan tek takım biziz türkiyede |
[B]Bugün yorum günü değildir. Mehmet Yıldızı yaptığı küfürden dolayı maalesef kınıyorum. Yiğidoluğuna yakışmadı. Kamanan ı tebrik ediyorum. 2.5 maçta 25 yıllık Sivaslı gibiydi... Dağaşanı kutluyorum. Gördü baktı durdu oynadı oynattı.. Sözgelmezi Dialloyu Dereliyi kutluyorum. Cansiperane savaştılar. Balili ve Syllaya canı yürekten sevgiler harikaydılar. Veee Petkoviç.. O Petkoviç.. O Bizim Petkoviçimiz... Türkçesi şimdilik methiye defterlerine yazılmadığı için sadece şunu diyoruz. PETKOVİÇÇÇ.... [/B]
|
uzun lafın kısası VAZGEÇİLMEZSİN SİVASIM
gurur duyuyorum |
Evet Mehmet Yıldız'a küfür etmek yakışmadı. Emre Aşık onu çok usta bir şekilde attırdı. Tahrik etti. Pozisyonda hiç bir faul olmamasına rağmen. Hakemin haksız düdüğünden sonra Mehmet böyle foulmü olur şeklinde ellerini kaldırarak konuştu. Hemen yanındaki Emre döndü birşeyle söyledi. Hem faul yapıyorsun hemde itiraz ediyorsun ayıp değilmi gibilerden. Mehmet de döndü hastır lan ..... (;) ağızlı şeklinde bir şeyler dedi. Hakemde duydu ve attı. Olaya benim yorumum bu. Bundan fazlası olduğunu sanmıyorum. Bu benim yorumum. Olayı mazur göstermiyorum ama fazla da büyütülecek birşey yok. Hem iyi oldu Mehmet çok yorulmuştu 2 hafta dinlensin. Tüm maçlarda 90 dakka oynamak Rakip defansla boğuşmak öyle kolay değil. Cesur Yürek Mehmet bozma moralini, herkes Mehmete sahip çıkmalı. İyi günde kötü günde..
|
[B]Maçın yıldızı kimdi ? Tabiki petkoviç ama kamanan ın yaptıgı olumlu işleri unutmamak lazım kısa sürede takıma adapte oldu hemen
Maçın en kötüsü kimdi ? Tartışmasız mehmet yıldız artık şu oyunu tekelinde tutmayı bırakmalı hatta bıras dinlendirilmeli 2 senedir adam ful oynuyor Maçta göze çarpanlar ? Kamanan ve sedat harikaydı özellikle sedat bilica nın yoklugunda defansı toparladı Ne gibi eksiklerimiz var ? Göze çarpan çok büyük eksiklik yok bi kaç aksaklık var ama olsun sol kanatta sıkıntı var gıbı bıras sol kanatta nıye faruk oynamadı anlayamadım Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı koparabilecegimiz bir maçtı ama olmadı çok pozisyona girdik atamadık çekecegimiz sitres varmış :D Taraftar nasıldı ?[/B] |
BENCE MAÇIN YILDIZI TÜM TAKIM AMA KAMANAN VE PETKOVİÇİN KATKILARI ÇOK FAZLA İDİ.SEYİRCİYİ ÇOK BEGENDİM İNŞALLAH HEP BÖYLE OLUR.ÇOK GÜZEL BİR ATMOSFER OLUŞMUŞ.
ESASINDA MAÇIN GENELİNDE SİVAS GALATASARAY DAN ÜSTÜN İDİ.SİVAS BİRAZ BECERİKLİ OLSA İLK YARIDA YAKALAN NET GOLLERLE MAÇI UZATMAYA GÖTÜRMEZDİ.TAKIM ÇOK DİRİ BİR FUTBOL SERGİLEDİ TAKIMIN SON 5 MAÇINA BAKARSAK EN FAZLA POZİSYON OLAN MAÇTI.SON GOL VURUŞLARINDA ETKİLİ OLURSAK ALLAHIN İZNİYLE BU SENE ŞAMPİYON OLACAGIMIZA İNANIYORUM. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:50. |