SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Taraftara Sitem! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25679)

fikretozupek 26.05.2009 16:22

Cevap: Taraftara Sitem!

Bülent Uygun ve Mehmet Yıldızın bu takıma katkıları büyük.Ama taraftarı eleştirmek hiç kimsenin haddine değil.Eğer seyircinin kendini yırtar gibi bağırmasıyla futbolcu motive olsaydı Beşiktaş,Trabzon ve Bursa gibi takımlar her sene şampiyon olurdu.Sivaslı futbolcular kendi evinde seyirciden yana rahat oynadığı için ligde bu kadar başarılı oldu.Çünkü sivaslı seyirciler futbolcunun yaptığı hareketlere tepki koymadı.Bu seyirci 3.ligden beri stadı neredeyse komple doldurdu.Bu yüzden başarıda en büyük pay taraftarındır.

ready 26.05.2009 16:26

[QUOTE=fikretozupek;522156]Bülent Uygun ve Mehmet Yıldızın bu takıma katkıları büyük.Ama taraftarı eleştirmek hiç kimsenin haddine değil.Eğer seyircinin kendini yırtar gibi bağırmasıyla futbolcu motive olsaydı Beşiktaş,Trabzon ve Bursa gibi takımlar her sene şampiyon olurdu.Sivaslı futbolcular kendi evinde seyirciden yana rahat oynadığı için ligde bu kadar başarılı oldu.Çünkü sivaslı seyirciler futbolcunun yaptığı hareketlere tepki koymadı.Bu seyirci 3.ligden beri stadı neredeyse komple doldurdu.Bu yüzden başarıda en büyük pay taraftarındır.[/QUOTE]

[B]taraftarı olan seyircileri de görüyoruz seyircisi baskısından adamlar futbol bile oynamaktan çekiniyorlar[/B]

tugrulist 26.05.2009 16:37

başlık yanlış açılmış, taraftardan mehmet yıldıza sitem olmalıydı.kardeşim her oynadığın maçta ya ayağına gelen topta ya faul yapıyorsun yada ofsaytta kalıyorsun.ligin en çok ofsaytta kalan futbolcususun.takımın hücüm gücünü zayıflatıyorsun.tamam güçlüsün kuvvetlisin fakat kontrolsüz güç güç değildir.sen iyi olsaydın bu takımı ligde kimse tutamazdı.sende gol kralı olurdun.ne diyelim daha pişmen lazım.

ÇATAYAZBUZGIŞ 26.05.2009 17:07

mehmet yıldız ın en büyük hatası oyun içerisinde arkadaşlarına el kol haraketi yaparak fırçalaması el kol haraketi yaparak onlara niye pas atmıyorsun diye fırça çeker edasında olması.
yav memmedim sen arkadaşına: atsana diye el kol haraketi yaparak sitem edince o futbolcu suçluluk duygusu içinde eli ayağı birbirine dolaşıyor.
bu haraketlere sivasta AĞLAZLAMA denir. memmet son üç maçtır bu haraketleri yapıyor diğer futbolcular oyundan düşüyor morali bozuluyor.
arkadaşın hata yapsa bile canın sağolsun diye okey işareti yapıp moral vermelidir, üstelik bir kaptanın oyun içinde ağlazlamaması gerekir.

ha şu da var bu memmet bu takıma çok faydalı oldu gençlerbirliği maçında memmet oyundan alındıktan sonra bizim forvet tamamen çöktü.yani yiğidi öldür hakkını yeme memmedin hakkını memmede vermekte lazım.yalnız oyun içerisinde ağlazlama huyunu memmedin bırakması lazım.

işin garibi takımı motive eden hocamız, memmede yav futbolculara el kol haraketi yapma nediye demiyor acaba . çünki memmetden fırça yiyen diğer futbolcunun morali bozuluyor. bu haraketler sana yakışmıyor memmet.

yoksa seyirci niye çağırmadı falan fişmekan ,bırakalım bu şeyleri , SİVASSPOR futbolcusu herzaman bizim gönlümüzün en mütena yerindedir, herfutbolcumuzu herzaman her şartta heryerde seviyor ve sayıyor ve alkışlıyoruz.Allah'tan başka kimse futbolcularımızın kılına zarar veremez. hemiden de seyircinin morali -1000000(birmilyon), zaten seyirci son iki haftadır kafayı sıyırdı , çatacak adam arıyor ,bu halde bile stada geldik basbasbağırdık .

birde şu gönül şampiyonluğu nu artık bırakmak lazım.kim icat etti bu gönül şampiyonasını hala akıl erdiremiyorum. dikkat edin sivası sivaslıyı gönül şampiyonluğuyla kandırıyorlar. geçen sene de gönül şampiyonuyduk bu senede.

bu sene geçti de bundan sonra şampiyonluk istiyoruz.(gönül şampiyonası değil)
yalnız bu takıma fırtına gibi ,deli boyraz gibi ,karabora gibi rakip defansı bozguna uğratan yetenekli 5-6 futbolcu kessinlikle lazım.
CANIMIZ SAĞOLSUN CANINIZ SAĞOLSUN MEMMEDİM.
BİZ BİR SENE DEĞİL HERSENE KELLEYE ŞAMPİYONLUĞA OYNAMALIYIZ.BİZE DE SİZE DE BU YAKIŞIR.

sewaz58 26.05.2009 17:26

Mehmet Yıldız ilk yarı gösterdiği performansı göstermeye devam etseydi,bu tarz şeylere kimse maruz kalmayacaktı ama söylediklerinde sonuna kadar haklı aslında;sonuçta bu takımı her şartta desteklememiz gerek ki takımın gösterdiği performans gerçektende takdiri hak ediyor ...Bir tek takımımız belli lafına takıldım,zaten kendini diğer takımlardan düşük seviyede görüyorsan o şampiyonluğu alman hayal olmuştur.. Tamam bütçemiz kısıtlı,yeni takımız fakat bunlar kapasitemizin düşük olduğu manasına gelmez.. Sen 2 senedir 3 büyüklerle tek başına zirve yarışında mücadele veriyorsan bu bir tesadüf değildir bu senin de iyi olduğunun göstergesidir..Eğer ki Mehmet Yıldız ve diğer futbolcular dahil bunu düşünüyorlarsa,bizim kapasitemiz bu,bu sıra bizim için fazla bile diyorlarsa zaten bizim burada boşu boşuna kendimizi yırtmamızın hiçbir alemi yok..Yine de takdir ediyorum sizi fakat bu düşünce hakim olduğu sürece başarının adını bir türlü koyamayız ondan eminim...

ready 26.05.2009 17:46

[B]mehmet yıldız taraftarı eleştirmek yerine nasıl form düşüklügü yaşadıgının durmadan ofsayta düştügünü sürekli hakemle diyolaga girmesinin takım arkadaşlarınael kol hareketi yaparak insanların antipatisini kazandırdıgının hesabını versin[/B]

rallicifurkan 26.05.2009 17:53

bu maçta çok kötü bir taraftarımız vardı bağırmayan desteklemeyen gerçi bunun nedeni bjk maçı o maçtaydı kulağımız ama burdaki belediye maçını vermeseydik şu anda liderdik bence taraftarın stemi bu.

Del Piero 26.05.2009 18:37

bencede mehmet yıldız sonuna kadar haklıdır....

Del Piero 26.05.2009 18:44

[B]Foto Maç Gazetesinden Abdullah Yiğitin Köşe Yazısı..

Olmadı Yiğidolar!

Sivasspor, 4 Eylül Stadı'nda son derece stratejik bir maça çıkıyor, geriye düştüğü bu zorlu 90 dakikayı 3-2 kazanarak az da olsa son haftaya şampiyonluk umuduyla giriyor. Bu durum bir Anadolu takımı için olağanüstü bir başarı. Bünyesinde 17 milyon euro'luk Güiza'sı bulunan Fenerbahçe, ligi ilk 3'te bitiremiyorsa Sivasspor'un şu anki durumu ayakta alkışlanmalı. Yiğidolar ise bütün bu gerçekleri unutmuş görünüyor. 3-2 kazanılan Gençlerbirliği maçından sonra tribünlerin futbolcularına "turnuva maçı kazanmış" muamelesi yapması gerçekten hiç yakışmadı! Bülent hocanın maçtan sonra sahanın ortasına kadar giderek, tribünlere sitem etmesini haklı buluyorum. Yukarıda belirtiğim gibi Fenerbahçe'nin sadece bir futbolcuya verdiği parayla kurulan takım, son haftaya şampiyonluk umuduyla giriyorsa bu takım ayakta alkışlanmalı. Bakın Bursaspor taraftarına. Kendi sahasında berabere kaldığı halde, maç sonunda futbolcularını tribünlere çağırarak alkışladı.

Beşiktaş şansıyla aldı!
Maalesef Sivaslılar, 4 Eylül'de bu sezon son defa maça çıkan üstelik de galip gelen takımlarına ayıp etti! Onlar yapmadı ben yapıyorum ve Sivasspor'u ayakta alkışlıyorum... Sivas'ın başına ne geldiyse arka arkaya aldığı Gaziantep ve Belediye maçlarındaki yenilgiler sonrasında geldi. Ancak rakibi Beşiktaş ise tam tersine Galatasaray derbisi da dahil birçok maçı futbol şansıyla aldı. Mehmet Topal'ın ters vuruşuyla Beşiktaş öne geçiyor, sonra durum 1-1 oluyor ve arkasından da Yusuf adeta "yürüye yürüye" ceza sahasına giriyor, skoru 2-1 yapıyor. Futbolda galiba iyi takım olmak kadar şans faktörününde yanınızda olması lazım. İşte Sivasspor'da hiç olmadı!...
[/B]

hasantuan 26.05.2009 18:55

yuh denir be buna.... taraftar şok içerisinde herşey son haftaya kalmış ne olacağın hesabını yaparken bülent bey takımı neden açğırmıyorsunuz gibi el kol hareketleri yaptı ve takımı içeri çağırdı....diğer yazılarımı okuyan varsa hep dedim ve diyeceğim bu bülent uygunu ve maç başı para alan ve anlamsızca her maçın ikinci yarısında oyuna giren ve sistemi bozan m. ali ağızlarıyla kuş tutsalar şampiyonlar ligi şampiyonu yapsalar sevmeyecem arkadaş...seni kim tanıyordu bülent efendi seni gündeme getiren sivasspordur...bu takım kendi sahasında kolay kolay yenilmiyorsa taraftar baskısının olmamasındandır...bunları düşünmek lazım ve memet efendiye bi kaç söz ya maç başlıyor eli havada bana atın bana atın adamlar korkudan tüm topları sana atıyor atamayan fırça yiyor...herkesle kavgalısın...bırak bu ayakları profosyonel ol kardeşim....elin adamı neler çekiyo başka statlarda... boş kaleye gol atamazsın memet... top alıp veremezsin memet...arkadaşlarınla kavga edersin memet...sonrada taraftara suç bulursun... ben 15 yaşımdan beri stata giderim ibb maçında ilk defa taraftarın ayakta maç seyrettiğini gördüm bağırdı çağırdı gol olsun diye ama yok.... bu taraftar yeniyeni öğreniyor bazı şeyleri ama kimse kalkım YİĞİDOMA söz söyleyemez... bu böyle biline..( bu arada bu açıklamayı memet kendi değil birilerinin !!!! gazına gelerek yaptı sizde onu çok iiii biliyorsunuz )

yiğidolargeliyo 26.05.2009 18:57

yönetim bu konuya derhal el atması lazım artık....bu sene geçti zaten...seneye taraftar gruplarıyla biraz ilgilenmeliler..
evet bu iş sadece 1 grupla olmuyo bencede haklısın kardeş

Metal Gear 26.05.2009 20:49

Mehmet bence fazla konuşma ve yaptığınız saygısızlığı makul göstermeye çalışma..
Yenildiğiniz maçlarda bile çağırdık tribüne ,alkışladık..Şimdi böyle bir şeye hakkınız yok..Onlarca insan aylık keselerinden kendilerini zorlayıp maça geliyor..Onların günahı ne!
Bu takımda en çok kredisi olan,en çok tahammül edilen oyuncuyken bu konuda en son sen konuş bence!

Kasim58 26.05.2009 21:05

Mehmet evendi taraftara sitemde bulunuyorsun neden???Seni yuhlamadiklari icinmi?15 haftada kac golün var?GIT GS yuhlanmak yada bu oyununla yedek kulubesine bile sokmazlar seni sahada arkadaslarina kizmayi birakipta adam gibi oynasaydi suan sivasspor sampiyonlunu ilan etmisti bir insan bir macta 10 defa ofsayta düsermi mehmet kabul hakkin büyük inkar etmiyoruz ama sampiyonluguda senin sayende kayipediyoruz unutma lütfen git artik gs gitte mum isiginda arayacaksin sivasi mehmet efendi.Bunlari okuda kim kime sitem edecegine kararver?

merkez_emre 26.05.2009 21:09

[QUOTE=Ahwettt;522016]Taraftara sitem etmeye hiç hakkınız yok, bu yıl taraftar layıkı ile görevini yerine getirdi. Ne yani başka takımların taraftarları gibi hakaret etseydik yuhlasaydık dahamı iyi olacaktık. Senin 2 yarıda oynadığın oyuna Sivasspor taraftarı hariç hangi takımın taraftarı katlanır. Hangi gün seni yuhladılar protosto ettiler. Gaziantep maçında ve İstanbul maçında kaç gol kaçırdın kaç defa ofsayıta düştün.En önemliside 2 yarı kaçtane gol attın bir forvet olarak? Galatasaraydan transfer teklifi aldın Sivassporu unuttun.[/QUOTE]

nankorluk boyle birşey...sen mehmetın gollerını ve asistlerini cıkart bakıyım ? duserdın bu sene ama yok bızım taraftarımız gıbısın sen aynısını macdakı maratonda oturanlara da soyledım..

" sizin ısınız gucunuz kufur hakaret takıma destege geldımı kımse bagırmaz...1 0 gerıdesın ateslemek yerıne kufur edersın...3 1 olur kımseden cıt sesı cıkmaz...yok neden pekı dedım ya bızım taraftar 5 10 lıra para verır maca gelır ana avrat tm takıma söver neden söver ? anlamak mumkun degıl senn oldugun 2. sırada su anda baska bır takım taraftarı olsun kufur etmek yerıne gıder o topcuların hocaların elını oper tesıslerden her mac sonrası saatlerce cıkmaz destek verır ama nerdeeee"

merkez_emre 26.05.2009 21:13

AYRICA TAKIMA TOPCULARA KUFUR EDEN HAKARET EDEN SEN SUNU YAPMADIN SEN BUNU YAPMADIN DIYENLERI "sahalarda" GÖRMEK ISTERIZ..OYLE 1 2 SENE HALI SAHADA MAC OYNAMAKLA FUTBOL ANLANILMIYOR...

BİZİMKILER BARCELONAYI CHELSA YI IZLIYOR SONRA ISTIYOR KI O MESSININ 100 DE 1 İ MALIYETI OLAN MEHMET O HAREKETLERI YAPSIN...LAMPARDIN 50 DE 1 İ TUM 30 40 METREDEN GOL ATSIN...

BILEN KONUSSUN BILMEYEN SUSSUN...BEGENMIYORSANIZ SIZ CIKIN OYNAYIN KARDESIM...BU TAKIMA DA SİZİ BURAYA GETIREN TAKIMA KIMSE DIL UZATMASIN...5 10 SENE ONCE BURAYA GELMEYI KIM HAYAL EDIYORDU ? BATMAN PETROLLE OYNARKEN AKIILINIZA SUPER LIK 2 . LIGI MI GELIYORDU AKLINIZA....

TAKIMA LAF EDENE "YAZIKLAR " OLSUN...

risale69 26.05.2009 21:23

mehmet yıldız bu takımı senelerdir sırtında taşıdı daha da taşıyacak.her futbolcuda form düşüklüğü olabilir. hakan şükürün tanjunun 9-10 hafta gol atamadığını bilirim.m.yıldızı küstürmek nankörlük olur.gerekçesi ne olursa olsun bülent . uygunun futbolcuları soyunma odasına göndermesi orada bulunan taraftara büyük saygısızlık.hemde sezonun son iç saha maçında.
şampiyon olamasada sivasspor elinden gelenin en iyisini yapmıştır.tarftardan yeterli desteği görürse inşaalah şampiyonda olacaktır.teşekkürler sivasspor

ERMAN 26.05.2009 21:30

birde sundan vazgecın 5 sene once neydık 10 sene once neydık vs vs. 30 yıl sonradamı aynı seyı dıyecez 30 yıl once neydık. o gecmıste kaldı. artık en fazla gecen sezon ıle kıyaslayabılırz basarımızı 10 yıl onceyle degıl.

sevda58 26.05.2009 22:18

taraftara sitem var, olur tabi, kimse bu konuya el atmadiktan sonra siz hep sitem edersiniz.
yinede suana kadar desteklerede bikere tesekkur edin

58SİVASLIM58 26.05.2009 22:34

ISTANBUL BELEDİYE MAÇINDA STADAYDIM
MAÇ BİTENE KADAR BİR ÇOGU ÇEKİRDEK ÇİTLEDİ MEHMET BU KONUDA ÇOK HAKLI BİZİMKİLER SEYİRCİ OLMUŞLAR TARAFTAR OLMAK İÇİN DAHA ÇOK EKMEK YEMELERİ GEREK BURSANIN ANKARAGÜÇÜNÜN TARAFTARINI ÖRNEK ALSINLAR
BİZİM TAKIMIMIZ AYAKDA ALKIŞLANACAK TAKIM BİZDE BİR TARAFTAR OLURSAK HER ŞEY YOLUNA GİRER DİYORUM
SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİSİN

kağanhan58 26.05.2009 22:49

[B]ya hala taraftar diyorsunuz.bizimkiler SEYİRCİ..kimse kusura bakmasın bizde taraftar yok.çoğu 30-50 yaş arası.ne tezahürat biliyor nede tribün kültürü.ben ayağa kalkıyorum son maça gelmişiz adam otur göremiyoruz diyor.[/B]

sivasli215 26.05.2009 22:54

[B]süper ligde çok fazla geçmişi olmayan bir takım taraftarı için normaldir

ona bakarsan sevgili mehmet son 4 haftaya lider giripte 2 yenilgi üst üste alıp şampiyonluğu bjk a hediye edende sizlersiniz!!!

demekki ne sizler ne de taraftar henüz bazı şeylwere hazır değilmiş!!! değil mi yani???[/B]

pover58 26.05.2009 22:54

mehmet efendi takımda gezen adam zaten var bide sen çıktın başımıza gs transfer teklifinden sonra tamamen dagıldın gittin hem kendini hem şampiyonlugu bitirdin yazık ettin.yigido sana genede sahip çıktı yuhalamadı.sen çıkmış sitem ediyorsun.artık son maçta bari kafanı maça verde belki transfer teklifi gelir,yoksa evde kalacaksın.şampiyonluk umudu çok azda olosa halen var biz gs ı yenelim denizliden süpriz bekliyorum inşallah gönlümüze göre olur.

komşu 26.05.2009 23:06

yalanda deil.sivas,kayseri,antep bır turlu futbol şehrı olamıyor

pover58 26.05.2009 23:10

bazı arkadaşlar taraftara kızıyor evet biz henüz taraftar olamadık belki seyirciyiz ancak kimse takıma kızmıyor herkes muhammede ve mehmete kızıyorve haklılar,bende kızıyorum,ne yani forvet gol atmıyacakta benmi gol atacam.elbet buralarda olmak çok güzel ancak buralarda olmamız mehmetin veya muhammedin sayesinde degil.başkanımız var hocamız var bir bilica var 2. devre hayrettin apo ibo murat ve digerleri bütün bunları bir kenara koyup mehmeti savnursak çok yanlış olur saygısızlık olur.biz gene diyorum buralarda olmayı başkanımıza borçluyuz,o olmasa hiçbişey olmazdı bunu böylece bilelim.mehmet 2. devre hiçbişey yapmadı tek yaptıgı şey arkadaşlarına bagırmak oldu yanlşım varsa söyleyin.biz şahısları degil tüm takımı savunmalıyız,bu ekip işidir.halkanın biri koparsa sonuç işte bu olur.herşeye ragmen takımımızla gurur duyuyoruz.halen bir şansımız var olmadık olmaz .....

altuntas58 26.05.2009 23:38

[B]Sivassporumuza gerekli ilgiyi gösteremiyoruz kaptanımız çok haklı[/B]

bgürsoy 26.05.2009 23:43

antepte havaalanına gittik kısıtlı imkanlarımızla,otele kadar eşlik ettik sivasın öz çocuğu hayrettin abi yüzümüze bakmadı..şimdi sivasta çağrılmamışlar..bir kez çağrılmadın diye laf mı edilir? bunun dışında Allah hepinizden razı olsun teşekkür ederiz bu başarılar için..

oNuR 26.05.2009 23:50

Bütün yorumları okudum..Kimimiz haklı bulurken kimimiz ise öyle düsünmemiş;Bende sunu söylüyorum,Sevgili Mehmet sakın unutmaki;hangi maç olduğu suan aklımda değil,bir maçta diğer bir oyuncumuzla,topu sana vermeyip sut cektiği icin tartısma yasayıp bağırp çağırmıstın.Ve yavas yavas oyundan düsüyordun..Ne mi oLdu?Seyirciler takımı bırakıp sadece sana tezahurat yaptı,sana desteğini gösterdi,..Keske o günde cıkıp taraftara tesekkür etseydin..

okkan 26.05.2009 23:57

Mehmet Yıldız ın böylesi bir ortamda bunları söylemesi normaldir.Kendisi ne kadar top oynamışsa taraftarda o kadar desteklemiştir..Burda önemli olan Mehmet in söyledikleri değil..Sivassporda öyle bir hocamız varki ,asıl işi takımı en iyi şekilde maça hazırlamak maç oynatmak iken kendisi Sivasın hem valisi ,hem belediye başkanı, takımın hem basın sözcüsü ,başkanı yani kısaca Sivas ta ve Sivassporda son bir yıl her şey Bülent Uyguna endeksli..Birileri çıksında hocaya asıl işini söylesin...Sivas ta yayın yapan yerel tv lerdeki yorumcu kardeşlerimizde bu konuya el atsın..Tamam bu takım bir yerlere geldi 3.ligde oynarkende deplasmana beşbin kişiyle gidildi..İkinci ligdede belki Türkiyede deplasmanlarda en fazla seyircisi olan Anadolu takımı bizdik...Tvllerde şimdi yorum yapan yeni yetme arkadaşlar o zaman nerelerdeydiniz..Sizleri hiçbir deplasmanda göremedim ben..Şimdi her programınızda seyirciyi kötülüyorsunuz yapmayın bunları...Sayın Bülent Uygun bu takımın seyircisi yıllardır en ateşli taraftardır.Birileri bunları anlatsında bilsin hoca.Sivasspor Bülent Uygunla da var olmadı..Ama kendisi Sivassporla var oldu bunu unutmasın..Kendisi Sivas seyircisini Fb seyircisiyle kıyaslamasın..Sivassporda kara para aklayan yönetici yok..Trilyonlara varan paraları tarftar gruplarına aktaran kimse yok..Sivas ta amigolara para verilmedi diye yönetime futbolcuya küfür ettirme yok...Herkes çoluğunun çocuğunun rızkından ayırdığı paralarla deplasmanlara gitmektedir..Netice budur...Sivasspor bir handır hocası futbolcusu yolcudur..İsteyen konaklar isteyen gider.Kimse kimseyi zorla tutmaz...Ben hatırlamıyorumki süper ligde hiçbir maçta seyirci takıma karşı maç sonunda kötü tezahüratta bulunmuştur..Başarılı geçmiş bir sezonun arkasından kimse kimsenin arkasında kırıcı sözler kullanmasın tek dileğimiz budur...Başka Sivas Başka SİVASSPOR yok.Saygılarımla....

yusuf_yusuf 26.05.2009 23:58

ya sivaspsorun aslında taraftarı yok en fazla 2 bın tane taraftarı var onlarda 90. dakıka susmuyor diğer 12 bın taraftarı ise çekirdekçi hepsi

taraftardedın susmaz maça gelıyıorsa takımı destekle cekkı takım oynunu oynasın sivas sampiyon olsa bu tafartar yıne aynı olur bu yuzden taraftarlar şampiyon luk beklemsın lutfen

altuntas58 27.05.2009 00:28

[B]Takım şampiyonluğa oynuyor biz henüz içimizdeki istanbul yalakalarının sevgisini atamamış görünüyoruz arkadaşlar bir koltukta iki karpuz taşınmayacağı gibi bir gönüldede iki aşk yaşanmaz bıralım şu şaibeli şikeci entirikacı istanbul takımlarını şanlı şerefli Sivassporumuza gönül verelim işi gücü bıraktık mehmet yıldızla uğraşıyoruz bu futbolcumuzun sivassporumuza katkısı göz ardı edilemeyecek kadar çok bir kac mac forumsuz olabilir ama diğer maclarda sergilediği oyunlarıda unutmamak lazım yine şehrimize sivassporumuza tarih yazdıran yüz yıllık anadolu külüplerinin yapamadığını yaşayamadığı heyecanı gururu sivassporumuzla bize yaşatan kısacası sivasımızı ve sivassporumuzu tarihe altın harflerle yazdıran sayın hocamız bülent uygunla uğraşanları anlayamıyorum hocadan çok hoca kesilenler var
vay niye çok konuşuyor diyenler yok şu futbolcuyu niye oynatmıyor diyenler ya kardeşim siz o kadar çok biliyorsunuzda neden hocalığa aday olmuyorsunuz bırakında adam işini yapsın sivasspora bundan 7 sene evveline kadar tam 85 tane teknik drektör gelimiş gecmiş hangisi bu başarıyı göstermiş hocamızı eleştirirken höş görüyüde elden bırakmayalım zaten şu sıralar eleştirmenin ne zamanı nede sırası SİVASSPOR SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN [/B]

kakikli 27.05.2009 09:35

yıllar öncesiydi, ortaokul 2. sınıftaydım benim akranlarım abi benide önüne al derken ben bilet alarak maçlara gittim elimden geldiği kadar destek verdim.
hala da her maça gidiyorum, kaşkol şapka forma giymeden maça gitmedim, her maça fedakarlık ederek gitim öğrenciliğimde 10 saatlik yollardan gelip takıma destek verdim yeri geldiğinde deplasmanlara gittim ve bunların hepsi karşılıksızdı,takım başarısız olunca çıkıp kimseye birşey demedim..
ama bakıyorumda bizim takımda trilyonlar kazanan kardeşlerimiz abilerimiz görevini yapamadığında başarısız olduğunda suçu bize atıyorlar...
yazık bu kadar emeğe, siz aldığınızın karşılığını vermek zorundasınız bizim gibi borç alarak maça gitmiyorsunuz...
BÜLENT UYGUN ve ekibi sivasa çok büyük hizmetler yapmıştır ama artık haddini aşma noktasına gelmiştir, kimse sivastan üstte değildir.
çok değerli bir başkanımız var o başkanımız olduğu sürece kim olursa olsun biz her sezon şampiyonluk kovalayacağız, ama bülent hoca sivastan başka bir yere gitse kimse onun kaprisini çekemez ve başarılıda olamaz...
m.yıldız'a gelince; 2. devre hiç top oynamadı, taraftar en çok ona sahip çıktı ama o 2. devre bunun altında kaldı bize borçlu özür dileyeceği yerde bizi suçluyor...
bizler yinede her zaman SİVASSPORLUYUZ ve her zaman DESTEKLEYECEĞİZ...

aldair 27.05.2009 09:55

mehmet yıldız sen sivasspor sayesinde bi yerlere geldin şimdide kalkıp seni mehmet yıldız yapan camia hakkında yalan konuşuyorsun öylemi,unutmaki sivasspor olmasa sen hala bankasya takımlarında oynuyordun.bu açıklama yapılacak olsa dahi sana düşmez,sen git kendi işini yap biraz son vuruş çalış mesela.senin kaçırdığın goller olmasa şimdi belkide şampiyonduk.tüm türkiye gördüki taraftar çağırdı ama siz bülent uygunun direktifiyle soyunma odasına gittiniz.biz herşeyi yaptık ama taraftar bişiy yapmadı argümanı oluşturmaya çalışmak çok ayıptır.sivas halkı siz şampiyonda olsanız kümede düşseniz hep sizi destekleyip sevecektir,bunun geçmişte örnekleride vardır,yeterki böyle gereksiz antipatiler oluşturmayın ama sen o zamanlar kısa donla gezdiğin için bilmezsin bunları.ayrıca taraftar konusunun içini doğal olarak birçok arkadaşımız bilmiyor bilmedikleri içinde kendilerince yorum yapıyorlar.işin aslı şuki yönetim organize taraftar olayına sıcak bakmıyor ve taraftar gruplarını desteklemeyiyor,verdiği desteğide çekti zaten.(ki bu durum kendi tasarruflarıdır eleştirmiyorum,ama hem böyle yapıp hemde taraftar pasif falan demekte manasız geliyor bana) bu konu ilgili kişilerin malumudur,hal böyle oluncada tribün oluşmuyor bu taraftarın suçumu yoksa oluşumun önüne set koyan yönetiminmi karar sizin.

ykorkmaz 27.05.2009 10:24

hayır canım benım bulundugum trıbun cagırdı fakat gelmedıler... sıtem etmesı gerekn bızız...

ready 27.05.2009 10:30

[QUOTE=aldair;522353]mehmet yıldız sen sivasspor sayesinde bi yerlere geldin şimdide kalkıp seni mehmet yıldız yapan camia hakkında yalan konuşuyorsun öylemi,unutmaki sivasspor olmasa sen hala bankasya takımlarında oynuyordun.bu açıklama yapılacak olsa dahi sana düşmez,sen git kendi işini yap biraz son vuruş çalış mesela.senin kaçırdığın goller olmasa şimdi belkide şampiyonduk.tüm türkiye gördüki taraftar çağırdı ama siz bülent uygunun direktifiyle soyunma odasına gittiniz.biz herşeyi yaptık ama taraftar bişiy yapmadı argümanı oluşturmaya çalışmak çok ayıptır.sivas halkı siz şampiyonda olsanız kümede düşseniz hep sizi destekleyip sevecektir,bunun geçmişte örnekleride vardır,yeterki böyle gereksiz antipatiler oluşturmayın ama sen o zamanlar kısa donla gezdiğin için bilmezsin bunları.ayrıca taraftar konusunun içini doğal olarak birçok arkadaşımız bilmiyor bilmedikleri içinde kendilerince yorum yapıyorlar.işin aslı şuki yönetim organize taraftar olayına sıcak bakmıyor ve taraftar gruplarını desteklemeyiyor,verdiği desteğide çekti zaten.(ki bu durum kendi tasarruflarıdır eleştirmiyorum,ama hem böyle yapıp hemde taraftar pasif falan demekte manasız geliyor bana) bu konu ilgili kişilerin malumudur,hal böyle oluncada tribün oluşmuyor bu taraftarın suçumu yoksa oluşumun önüne set koyan yönetiminmi karar sizin.[/QUOTE]

[B]sivasspor üçüncü ligde olsun ikinci ligde olsun futbolcusuyla iç içeydi şimdi bakıyoruz fubolcu kendi işini yapmadı halde taraftara suç buluyor teknin direktörümüz desen ayrı bi havalarda şunu kimse unutmasın ki taraftar desteginden mahrum bir takım başarı saglayamaz yönetimdeki abilerimiz gelin şu taraftarı maçlardan sogutmayın [/B]

SİVASLI ALEX 27.05.2009 12:42

SEN ÇIK ADAM GİBİ TOPUNU OYNA ŞIMARMA EGOİSTLEŞME SAĞDAN SOLDAN TEŞVİK PRİMİ ALMA BİZ DE SENİ DESTEKLEYELİM

mehmetyildiz58 27.05.2009 18:00

Arkadaşlar Mehmet'in performans düşüklüğünün en büyük nedeni Adnan POLAT(6s başkanı) devre arasında Mehmet'in aklını karıştırdı ve bunun sonucunda performansı düştü..Mehmet Anadolu çoçuğu ve Anadolu futbolcusu...3 büyüklerde barındırmazlar...Kendi arkadaşlarına burada...Kamanan'a,Musa'ya,Balili'ye bağırdığı gibi bağıramaz...Kaptan'dır ona bir sözüm yok fakat kaptanlığında bir sınırı var...En ufak bir golü kaçırdığı an 3 ezikler o stadı başına yıkarlar Mehmeet!Sivası cook ararsın....Attığı golleri kesinlikle inkar etmiyorum..yaptığı asistler attığı goller...Belkide Mehmet olmasa g.antep veya ankaraspor gibi iddiasız bir takımdık...Yönetim bu konuya seyirci kalıyor..Taraftar gruplarıyla bütünleşmiyor....DUYURULUR(!)

Del Piero 27.05.2009 18:06

[B]attığı goller ve yaptığı asistlerle sivassporun ve Türkcell süper ligin en başarılı forveti MEHMET YILDIZ'DIR bunu kimseyle tartışmam... Adamın sırtında her hafa2-3 yatıyor... ama hakemler nedense her zaman rakip takım lehine faul veriyor.[/B]

KANGALakçakale 27.05.2009 20:07

ŞAMPİYON OLMASAKTA KUPALARI ALAMASAKTA SİZ GÖNLÜMÜZÜ FETHETTİNİZ GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYOSUNUZ BU GURURU BU HEYECENI BİZE YAŞATTINIZYA HELAL SİZE ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ...........

çirkinkral 28.05.2009 02:16

siz nası şampiyonluk yarışına yavaş yavaş alışıyosanız.
taraftarımızda öyle alışacak bu durumu.

canimfeda58 28.05.2009 16:16

hocam bu sivasin taraftarlarina yakismaz cok hakli konusmus mehmet abi... ben sivassporlulardan daha fazlasini beklerdim almanyada yasadigim icin stada gelemiyorum... ama orda olsaydim eminim oralarda biseyler yapmaya caba sarf ederdim.. hadi yigidolar bizi kücük düsürmeyin ya.... sizden 1. 2. 3. sampiiyooon siiivassspppooorr bekliyoruzz !!! bizim yüzümüzü kara cikarmayin kardeslerim;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:27.