![]() |
Cevap: Altaylı Şehmus`a Yiğido Kancası!
mardinde karşıyakada en sonda altayda oynadı,onlarca maçını izledim hiçbir extra özelliği yok,almanyadan hilmi mıhçıydı galiba bir oyuncu alınmıştı bana o transferi hatırlattı bu şehmuz meselesi...şehmuzun oyun içinde sivrildiği hiçbir maç hatırlamıyorum.elimizde kamanan ,herve tum, balili(süper ligin en sprinter forveti ama malesef klübeye mahkum oldu yararlanamıyoruz) gibi oyuncular varken bana gereksiz bir transfer gibi geldi,hadi hayırlısı...
|
[B]İnşallah sivassporumuza faydalı olur[/B]
|
cok tanimiyorum insallah faydali olur
|
Yahu ne faydalı olacak. Sivasspor'da oynayabilecek bir futbolcu değil bu.
Bırakın artık şu ordan burdan kalıntıları almayı. Doğru düzgün futbolculara ihtiyaç var bundan böyle. Hazır transferlere başlamışken şu musa aydını'da gönderin gitsin artık. Boşuna sivasspor'un parasını yiyor. 2 senedir bu adamın yüzünden şampiyonluktan oluyoruz. |
29 yaşında ve ikinci ligde oynuyor...ne işi var bizde???
|
Şehmuzu canlı olarak birden çok izleme fırsatım oldu. Kesinlikle bize göre bir oyuncu değil , Kamanan tum balili mehmet yıldız varken forvet mevki yerine ortasağaya 2-3 güzel yetenekli takviye yapılmalı.
|
şehmusu mardinspordan beri biliyorum bize göre bir oyuncu degil
|
topsuz oyunda pres yok.. topla çok yavas.. bnce çok gereksiz bi transver... eger ş.liginde mucadele ediyorsan taha kaliteli oyuncular almamız lazım bunun gibi 2. kademe topcular degil eger yerli bi gölcü alıncaksa taner gülleri şehmuz dan çok daha üstün...
|
vasat..............................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |