SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   2009-2010 Yeni Transferler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26145)

bybora058 01.07.2009 11:21

Cevap: 2009-2010 Yeni Transferler

[B]onların icinde en iyisi omotoyossi....[/B]

vahapkeskek 01.07.2009 11:59

[QUOTE=GokhanTurna;532030]Radyospordamı ne sölemişler abi. Bide sivasın sesi adlı gazete verdi bu haberi[/QUOTE]

Lig radyoda söylediler. Taraflar anlaşmış. Cihanın manajeri ile lig radyo programcısı yetkin ektin haberi verdi.

DIALLO 01.07.2009 12:56

GELENLER:
5-Yasin ÇAKMAK - Fenerbahçe
35-Erman KILIÇ - İstanbul B.B
67-Uğur KAVUK - Antalyaspor
19-Olivier DAVIDAS - Le Havre(Belli Değil)
80-Akeem AGBETU - Kocaelispor
2-Renato CIVELLI - Marsilya(Belli Değil)
63-İbrahim ÜLÜM - Vanspor
10-Dayro MONERO - Steaua Bükreş
9-Ersen MARTIN - Recreativo Huelva
18-Cihan YILMAZ - Karşıyaka

GİDENLER:
3-Fabio Alves Da Silva BILICA - Fenerbahçe
54-Herve Germain TUM - İstanbul B.B
8-Kanfory SYLLA - İstanbul B.B(Belli Değil)
10-Sergio Pasheco De Oliveira - Inter Bakü(İmza atmadı ama kesin gidecek)
20-Mohamed Ali KURTULUŞ - Serbest
17-Pini Felix BALILI - Antalyaspor

esrarengiz 01.07.2009 13:24

[B][COLOR="Red"]BEN SADECE SUNU BILIRIM CIKARLAR ATARLAR IMZAYI SONRADA GIYERLER FORMAYI...... ARKADASLAR DAHA OYUNCU GELMEDEN TRANSFER OLDU DEMEYIN YAAA UZAKTAN TAKIP EDEN ARKADASLARIDA YANLIS YONLENDIRMIS OLUYORSUNUZ LIG BASLADIGINDADA KADRODA DUYDUGU KISILERDEN GORMEYINCE HAYAL KIRIKLIGINA DUSUYOR INSAN BIRAZ DAHA ITNALI VE DOGRU TRANSFER HABERLERI VERELIM LUTFENN........[/COLOR][/B]

mustafa_kavak58 01.07.2009 15:29

transfermarkt yenilemisler

transfermarkt yenilemisler girmek isteyen baksin yeni gelen oyuncularda var

linke tiklayin :
[url]http://www.transfermarkt.de/de/verein/2381/sivasspor/uebersicht/startseite.html[/url]
[url]http://www.transfermarkt.de/de/verein/2381/sivasspor/uebersicht/startseite.html[/url]

furky.b 01.07.2009 15:36

Cevap: transfermarkt yenilemisler

Helesukur jaaa,, bu transfermarktdakiler tatile gittilerdi galbia :P ahahah Tum takimlarin kadrolari ayniydi :P

furky.b 01.07.2009 15:39

Bu arada Masallah ; Kadromuzda suan 39 Futbolcu Var :P Harbi Derin Kadro :P ahahhaha, Yok Sanirim Yarisi Gider Bunlarin..

+ Ersen martin, agbetu eklenmemis..
Otoyomossi kadroda, demek alinmis super superrrr...

GokhanTurna 01.07.2009 15:42

[QUOTE=furky.b;532221]Bu arada Masallah ; Kadromuzda suan 39 Futbolcu Var :P Harbi Derin Kadro :P ahahhaha, Yok Sanirim Yarisi Gider Bunlarin..

+ Ersen martin, agbetu eklenmemis..
Otoyomossi kadroda, demek alinmis super superrrr...[/QUOTE]

ikiside eklenmiş hadi hayırlısı

abdullahyagmur 01.07.2009 16:05

Cevap: 4 yabancı gündemde...

[QUOTE=SS'li;531573]Transfer felan yapacakları yok bunların boşyere gündemi meşgul etmesinler. Şimdiye kadar aldıkları oyuncularla hiçbir yere varamayız gibi geliyor.

Uygun yine orda burda konuşmaya başladı. Şok konuşacağına işini yap be adam. İş yapmış gibi görünüyorsun ama bir halt karıştırdığın yok. İsmi gecenlerin hiçbirisni alamadın. Nemize lazım bizim doğunun sahte hakan şükürü, orjinalını alda görelim.[/QUOTE]

bulent uyguna laf söyleyen ilk defa seni gördüm ve sasırdım daha bu adam ne yapsın bize ya :confused::confused:

abdullahyagmur 01.07.2009 16:07

[QUOTE=yigidomurat;531752]kardeşim bizde bu geveze bülent olduktan sonra biz kimseyi alamayız,ulan engini alacaz dedi trabzon kaptı,fatih ceylanı alacaz dedi antalyayla anlaştı,civelliyi alacaz dedi oda fos çıktı,namouchi benim yeni prensim dedi tam bir fiyasko oldu,omotoyossi dedi adamla daha görüşmemişler bile....vs yani bu sene bizden bi cacık olmaz akadaşlar üzgünüm ama benim pek ümidim kalmadı[/QUOTE]

yazık baskada bişey demiyorum yazık daha ne yapacaz onu merak ediyorum su yazdıklarınız gösteriyoki gerçekten sivasspor taraftarına bişey yapılmaması gerekiyo bize son anda ligden düşmek üzereyken kurtaran teknik direktör olacak o zaman dua edeceksiniz :mad:

abdullahyagmur 01.07.2009 16:08

ayrıca ikinicde sensin......................

bucansanafeda 01.07.2009 16:43

sivas maiga niydecek anca yabancı forvet almaya çalışıyor bir tane önlibero bir tanede yabancı defans alınırsa çok iyi olur

yigido_furkan 01.07.2009 16:47

bazılar yıne sacmalamıs sızın atıp tuttugunuz adam olmasa şampiyonlar ligini hayalınızde gorurdunuz. gecen sene tum geldıgınde 100 yorumdan 85ı nıe alındı dıodu sımdı herkes tumcu oldu bulent hoca alıyorsa vardır bı bıldıgı cok konusuyomus en azından sızın gıbı bos konusmuyor anlayan anladı

muco5806 02.07.2009 12:18

TRANSFER BÖYLE YAPILIR!!!!!

[B][url]http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4186.php[/url] Bakında görün transfer nasıl yapılır.Adamlar Harry Kewellları Milan Barosları Fernando Meiraları Keitaları getiriyor kimsenin ruhu bile duymuyor.Resmi sitede bir kere açıklanıyor ve halloluyor.Böyle olmak lazım.Şu anda yaklaşık 8 tane transferimiz var hiç biri meydanda yok.Ağızda dolanmakla kalıyor sadece.Nefret ediyorum bende İstanbul takımları ambargosundan belki hepinizden çok nefret ediyorum ama bi bakın.Öğrenmemiz gereken şeyler yokmu...[/B]

capkinreis 02.07.2009 14:28

slm arkadaslar,
omotoyossi ne oldu diye soracaktim?
100%aldik mi yoksa daha beklemedemi?

skep06 04.07.2009 11:11

GELENLER: Yasin Çakmak (F.Bahçe), Uğur Kavuk (Antalya),Erman Kılıç (İst.BŞB) , Ferhat Bıkmaz (Hannover 96) , Agbetu (Kocaeli) ,Ersen Martin (R.Huelva), Mbemba (FC Eindhoven),

GİDENLER: Muhammet Ali Kurtuluş (Mersin İ.Y), Bilica (F.Bahçe), Tum , Sylla (İst. BŞB.),Diallo (Diyarbakır),Sergio (İnter Bakü)

GÜNDEMDEKİLER : Dayro Moreno (S.Bükreş),Cihan (Karşıyaka),Omotoyossi

giants 04.07.2009 12:17

[QUOTE=skep06;533038]GELENLER: Yasin Çakmak (F.Bahçe), Uğur Kavuk (Antalya),Erman Kılıç (İst.BŞB) , Ferhat Bıkmaz (Hannover 96) , Agbetu (Kocaeli) ,Ersen Martin (R.Huelva), Mbemba (FC Eindhoven),

GİDENLER: Muhammet Ali Kurtuluş (Mersin İ.Y), Bilica (F.Bahçe), Tum , Sylla (İst. BŞB.),Diallo (Diyarbakır),Sergio (İnter Bakü) Balili Antalya Spor

GÜNDEMDEKİLER : Dayro Moreno (S.Bükreş),Cihan (Karşıyaka),Omotoyossi[/QUOTE]

Evet güncel liste bu. listeye ek olarak gecen yil kiralik verilen Futbolcularimiz var. Ibrahim Ülüm listeye eklenmemis sanirim Hazilik maclarinda denenmeden imza attirilmayacak. mevcut olanlardan 3 kisi
secmemiz gerekirse.

1.Ugur Kavuk
2.Erman kilic
3.Agbetu
Takima faydasi olur diye düsünüyorum. bakalim zaman gösterecek.

giants 04.07.2009 12:34

[QUOTE=yigido_furkan;532243]bazılar yıne sacmalamıs sızın atıp tuttugunuz adam olmasa şampiyonlar ligini hayalınızde gorurdunuz. gecen sene tum geldıgınde 100 yorumdan 85ı nıe alındı dıodu sımdı herkes tumcu oldu bulent hoca alıyorsa vardır bı bıldıgı cok konusuyomus en azından sızın gıbı bos konusmuyor anlayan anladı[/QUOTE]

Degerli kardesim unuttugun bir sey var burasi taraftar sitesi. Taraftar trene bakan kesim degil yada koyun da degil. taraftarin senin gibi düsünce belirtme hakki var.ama bu düsünce belirtme hakki tabiki taraftara takim kurma, takimi su veya bu sistemde oynatma hakki vermiyor.Bunu yapan kurum ve kisiler belli.bu durum üzerine sen nasil düsünce onayliyarak belirtiyorsan onaylamiyan düsüncelerinde olabilecegini hesap etmemiz gerekiyor.Futbolun gösteri sanati oldugunu ve bu gösterinin Taraftar izleyicisi üzerinden pazarlandigini hesap edersek bu noktada insanlarin menmuniyet yada menmun olmama durumunu belirtme hakki doguyor.cünkü tüm dünyada Külüpler acisindan isler böyle yürüyor.

ayrica unutmaki gerek Türkiyede gerekse dünyada tüm takimlar saha icindeki basarilarini taraftarlarinin bagliliklarina ve taraftarlarinin kendilerine Hic de azimsanmiyacak aktardiklari kaynaklara borclular. [B]Eger hersey senin dedigin gibi olsaydi inan bana cikar yarin derlerdi bizim Taraftara ihtiyacimiz yok kendimiz calar kendimiz oynariz[/B].. Taraftar maas almaz.Taraftar bagliligindan dolayi kariyer yapmaz. Taraftar sadece Duygusal ve manevi bagi olan kesimdir. Basaridan mutlu olur.Taraftarini mutlu eden takimda maddi manevi her tür kazancin sahibi olur.[B]Onun icin en azindan ismi Taraftar sitesi olan bu bu sitede bu türden laflari artik kullanmiyalim.yok sen sundan veya yok bundan iyimi biliyorsun[/B] bu sitenin varlik nedeninede aykiri bir yaklasim oluyor. degilmi?

selimdelen 05.07.2009 18:55

Rozak Omotoyossi -
İbrahim Ülüm -
Hamed Namuochi -

bunlar hakkında resmi bir acıklama yok

izmirliyigido 11.07.2009 17:29

Diallo Diyarbakırspor'a 1 yıllığına kiraya giderken, Ersen Martin ve M'bemba'yı kadromuza kattık.

Ersen Martin (27) - Forvet - (Recreativo Huelva - İspanya)
Pieter M'bemba (21) - Stoper - (EVV Eindhovenda - Hollanda 2.Ligi)

AYK

atramp 11.07.2009 18:15

[B][/B]Ewet guzell transferlerr gıdenler den baliliye uzuldum ama futbol buu[B][/B]

tekdoktirin 11.07.2009 18:26

ŞAHSEN BEN ARKADAŞLAR TIRANSFERLERDEN ÇOK MEMNUNUM ÖRNEĞİN BİR ERMAN BİR AGBETU BİR ERSEN MARTİN BİR İBRAHİM ÜLÜM VE DİĞERLERİ MÜKEMMEL BANA GÖRE BÜYÜK TAKIMIZ ARKADAŞLAR ARTIK

,,,ALPERENLER,,,

subasi29 12.07.2009 23:22

bence ersen disinda yapilan transferler guzel,sivasa renk katacak yeni transferler alismadiklari surece uyum probleri yasar buda verimi dusurur.

abdullahyagmur 14.07.2009 17:04

erseni kimse begenmiyo ama sunuda unutmamak gerekiyo adam nou campa çıkmık barcelonaya karsı oynamıs yani tecrübesi bize lasım !

rapge 14.07.2009 17:15

Namouchi ve Omotoyossi dışında bütün futbolcular geldi ben herkezin aksine Ersen Martinin yaralı olacağını düşünüyorum gerek havadan gerek yerden toplarda iyi...Ayağında topuda iyi saklıyor.İspanya'da oynadı.Tecrübede kazandı bence bize her zamankinden farklı bir Ersen Martin İzlettirecek.Agbetuda çok iyi bir transfer oldu.En çok sevindiğim transferde Erman Kılıç oldu...
Namouchiyi iyiki almamışız bence.Çok sık sakatlanan ve çok forma şansı bulamayan bir oyuncu.Ha gelseydi belki Bülent Hocamız yararlandırabilirdi.
En çok üzüldüğüm konuysa Omotoyossinin gelmemiş olması.Bence çok yararlı bir transfer olacaktı.Nasip değilmiş...

eyuphulagu 14.07.2009 22:43

Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...

rapge 15.07.2009 01:40

keşke 17 numara giyen Parker diye bi futbolcu vardı onu alsalar Güney Afrikada...

rapge 15.07.2009 01:44

Bernard Parker...17 numara...Bence iyi bir orta saha

izmirliyigido 23.07.2009 19:27

Omotoyossi de gelseydi çok iyi olacaktı. Transferler fena gözükmüyor ama inşallah takıma uyum sağlarlar. Burada en büyük güvencemiz Bülent hoca. Yine takıma uyumu o sağlayacaktır.

AYK

babapiton 23.07.2009 20:01

[QUOTE=eyuphulagu;535936]Sivasspor 2 tane daha transfer yapacakmış;bunlardan birinin Bülent Hoca tarafından orta sahada oynayan bir oyuncu olacağını söyledi.Ülkesini belirtmedi sadece son konfederasyon kupasında da oynayan bir oyuncu demişti.Bu sitenin yöneticilerinden bir ülkesinin G.Afrika olduğunu bir mesajında olumuştum.İnternette bu konuda bir araştırma yaptım,acaba bu oyuncular kim olabilir diye;ve işte size sonuç:1. Tahmin Oyuncum:Teko MODİSE:Orta saha da oynayayan topu iyi kullanan,milli takımda 9 tane de gol atmış iyi bir oyuncu.Ülkesinin bir takımında oynuyor2.Tahmin Oyuncum:Siboniso GAXA:Bu oyuncu zaman zaman defansın sağında zaman zaman da orta sahada defansif olarak oynayan bir oyuncu.Çok güçlü;atletik özellikleri olan bir oyuncu.Çok iyi ,ileri geri gidip geliyor.Bu oyuncuları son Konfederasyon Kupasında Yarı finalde Brezilya'ya karşı izlemiştim.İkisi de çok iyi oyuncular.Bilhassa maç boyunca GAXA(Okunuşu GAKA),Brezilyalı KAKA'ya karşı çok iyi bir oyun ortaya koymuş;Bu oyuncuya maç boyunca nefes aldırmamış,adeta sahadan silmişti.Umarım Bülent Hoca bu oyunculardan birisi ile anlaşmıştır.Ben sadece Bülent Hocanın konuşmasından yola çıkarak bir tahminde bulundum..Bülent Hoca inanıyorum ki kimi transfer ederse etsin takıma faydalı;bütçemize uygun en iyi oyuncuyu bu takıma kazandıracaktır...Zaten geçmiştede aynı şeyleri hep yapmadı mı...[/QUOTE]

ewt ama sivasspor oyun kurucu arıyo yani g.afrikanın 10 numarası SHABALALA ben onunla görüşme yapıldıgını tahmin ediyorum modise de olabilir ama

Kokomo 28.07.2009 17:41

Yaklaşık olarak 1 aydır bekliyorum. Takip edenler bilir, erken yorum yapanlarada tepki verdim acele etmeyin diye. Fakat geçen sürede ne bir dogru dürüst transfer yapıldı ne de oyunda düzelme var ! Anderlecht maçı başlamadan buraya yazıyorumki, sonuç kötü olunca yazdı demesinler diye ! 6 yabancı gonderildi. Agbetu ve Mbemba denen 2 adet 2.sınıf oyuncu alındı ? Bu kadro mu ŞL'ne girecek ? Bu kadro mu geçen seneki başarıyı yakalayacak ? Acilen 1-2 hafta içinde ne yapıp edip, en 4 adet kaliteli yabancı almalıyız. Defans özellikle takviye edilmeli. Bu akşam Anderlecht'i yensek bile düşüncelerim değişmez. Takviye acilen gerekli. Saygılar sunarım.

necmettin_akcay 28.07.2009 18:19

gidenlerden ençok bilica ve tum aranır balili zaten 2 sezondur işi rolantiye aldı varmı yokmu belli değil diğerleride yeri doldurulmaz oyuncular değiller sonuçta bütçesi belli olan bir takım fazla da ahım şahım transferler yapamıyor önemli olan gelenlerin sisteme uyum sağlaması dünaynın en iyi oyuncusunuda alsan uyum olmayınca oda işe yaramaz

ERREKLAM81 23.08.2009 18:02

Sivasspor daha 2. ligdeyken belliydi süper lige çıkacağı ama biraz geç kaldı 1-2 sene önce çıksaydı şampiyonluk geçen sene kesin gelirdi diye düşünüyorum...
;) DüZZceLİ YiğiDo ;)

ERREKLAM81 23.08.2009 18:04

Bouazza Çok İyi Oyuncu İlerki Haftalarda Kendini Daha İyi Gösterecektir...

Murat ARICI 23.08.2009 18:36

BOUAZZA KAÇTI DİYORLAR EMMİOĞLU BİLMİYORUM BU SENE İŞİMİZ YAŞ..

yasin2452 23.08.2009 18:42

hiç birindende bi cacık olmaz

eyuphulagu 26.08.2009 22:06

Arkadaşlar biliyorsunuz transferin bitmesine 5 gün kaldı..Bizim takım bu 5 günde 1-2 oyuncu alacağını söylüyor..Bu son zamanlarda yapılan transferlerde bazı hatalar ,şanssızlıklar olduğu için yönrtim ve hoca anlaşılan 2 oyuncuyu açıklamak istemiyor..Benim kulağıma bu konuda bir haber geldi;haberin doğruluk değerini tam bilimiyorum:UÇAN KUŞA GÖRE SİVASPORUN ANLAŞTIĞI oyunculardan Biri FİLDİŞİ CUMHURİYETİ uyrukluymuş;Diğerinin de BREZİLYALI olduğu söyleniyor...Umarım bu haberler doğrudur;son 5 günde adam gibi takımda direkt oynayacak formasını ıslatacak ,ÖRNEĞİN Kamanan,BİLİCA benzeri oyuncular alırız...Takım tek transfer yapsında ben verdiğim haberin yalan çıkmasına razıyım..Bu konuda daha fazla bilgisi olan;yönetime yakın olan ve yurt dışındaki haberleri takip eden arkadaşlardan ACELE HABER BEKLİYORUZ...

yiğido5841 30.08.2009 13:20

sözü gecen oyuncuların trasferleri kesinlikle gercekleşmeli aksi taktirde takım kan kaybetmeye devam edecektir ama bu oyuncuların yarına kadar trasfer edileceyine pek ihtimal vermiyorum cok geç kaldık busene işşallah alabilirler özellikle dayro moreno ve Morgaro Gomis i alsalar yeter

ERREKLAM81 01.09.2009 18:26

ewt erman kılıç süper adam Mutlaka başarılı olacaktır

sivastatlıbelam 01.09.2009 18:52

Yasin Çakmak (24) - Stoper - (Fenerbahçe)
2- Erman Kılıç (25) - Orta Saha - (İstanbul BŞB)
3- Uğur Kavuk (29) - Sağbek - (Antalyaspor)
4- Ferhat Bıkmaz (20) - Solbek - (Hannover'96 - Almanya)
5- Akeem Oriyomi Agbetu (21) (Nijerya) - Orta saha - (Kocaelispor)
6- Alişan Şeker (21) - Kaleci - (Türk Telekom)
7- İbrahim Ülüm (25) - Forvet - (Belediye Vanspor)
8- İslam Altunkan (20) - Stoper - (Üsküdar Anadolu 1908 Spor)
9- Aykut Demirdelen (21) - Kaleci - (Üsküdar Anadolu 1908 Spor)
10- Kerim Baş (19) - Stoper - (Lorient - Fransa)
11- İsa İzgi (23) - Kaleci - (FC Brüksel - Belçika)
12- Ersen Martin (27) - Forvet - (Recreativo Huelva - İspanya)
13- Pieter Mbemba (21) - Stoper - (EVV Eindhovean - Hollanda 2.Ligi)
14- Cihan Yılmaz (24) - Ön Libero - (Karşıyaka)
15.bruno zita (29) orta saha (gabon milli)

evet baktığımızda stoper sıkıntısı çektiğimiz şu günlerde islam altunkan ve kerim baş isminde iki genç stoperimiz varmış!! ...
neden hala yasinde ısrar ediyor bülent hoca??????

sonra ferhat bıkmaz 1 maçını izledim bizde gayet iyi oynuyor bence ilk 11 flaş oynamalı.

ayrıca yeni kalecilere şans tanınmalı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:02.