![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
bülent hoca ma öneri:türkiye de kaç milyon sivas lı var biliyormusun hocam ağırlık büyükşehirlerde ve çok büyük yetenekler çıkar sivas lı gençlerde onları araştııp takıma kazandırsan o zaman YİĞİDO nun ne olduğunu tüm dünya duyar araştırmaya önem verin lütfen
|
[QUOTE=stutgart58;539826][B]YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??... Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır. Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı.. Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız.. Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR [/B][/QUOTE] yine eklıyorum yıne soyluyorum KARDESIM varsa bulent hoca gıbı bırısı aranızda cıkın sız alın takımı....sızı buraya getıren kım ? samp lıgınde ılk defa mac yaptıran kım ? hayatınızda gormedıgnız basarıya yukselten bu hoca ve cogu futbolcu her zaman ıyıydı de sımdı 5 tane yedı dıye mı kotu oldu....içimizdekı ırlandalılar yavas yavas bellı oluyor... tamam sıvasspor a 5 tane gol yemek hıc bır hocanın hakkı degıldır ama bunu cıkıp yerden yere vurmaya da kımsenın hakkı yok....hayatında sivasspor a 5 kurus para vermeyen maddı manevı destek vermeyen klavye basından taraftarlık yapan herkes cıkıp konusuyor....once bır aynaya bakın ben bu takıma sunu yapdm kombınemı aldım olmadı sıvasspor a sms kampamyasından para kazandırdım de.... ne guzel memleket be macdan oncesıne kadar bulent hoca hepınızın gozunde 10 numaraydı macdan 5 tane yedı dıye yazıklar olsun mu oldu....oncekı sene ertugrul saglam 8 tane yedı bırak 5 ı taraftarlarından bırısı cıkıp ertugrula laf edemez sımdı.... GURURLUYUM SİVASSPORUM..... BU TAKIMLA ONUR DUYUYORUM.... |
[QUOTE=stutgart58;539826][B]YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??... Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır. Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı.. Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız.. Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR [/B][/QUOTE] Herşey çok doğru ama biz alıştık başarıya. Takımı bukadar dağılmış görünce haklı olarak eleştiriyoruz. Malesef bu yaz transferlerde çakıldık. Bu bir gerçek. Burada eleştiriyi hakediyorlar. Ve Bülent Hoca düşman edinecek laflar sarfetmesin artık. Mütevazi olsun. |
anderlech ıstıytordun bulent ne oldu al sana anderlcht bu arada bu sedat oyun oynamak dısında hersey yaptı rakıbe bılerek vuruyor her pozısyonda hakeme el kol hareketı ne bu ya ıı oynasa anlarımda yedıgımız butun gollerde bu kazma sedatın hatası var petkovıcle bırlıkte bu sedat armutu macı verdı elınıze saglık
|
yazık her maçtan sonra klasik lafını sölemiş tamam başarımızda mimarımız bülent hoca lafım yok.bazı arkadaşlar çıkmış laf sölemeye hakkınız yok demiş iyi vallaha biz put gibi izleriz maçı gelen vursun giden vursun öyle iş yok kombinemide aldım sms imide attım maddi manevi her türlü destek oldum olucamda ama yapılan transferlerin hepside fosss
|
[QUOTE=badboysefaa;539864]yazık her maçtan sonra klasik lafını sölemiş tamam başarımızda mimarımız bülent hoca lafım yok.bazı arkadaşlar çıkmış laf sölemeye hakkınız yok demiş iyi vallaha biz put gibi izleriz maçı gelen vursun giden vursun öyle iş yok kombinemide aldım sms imide attım maddi manevi her türlü destek oldum olucamda ama yapılan transferlerin hepside fosss[/QUOTE]
cıkacaksın o zaman sen teknık drektorluk yapacan kardesım...macdan 2 saat once bulent hoca 10 numaraydı noldu sımdı ıstıfa mı edecek.... taraftarlık nedır en kotu gunde takımın yanında teknık ekıbın yanında yonetımın yanında olmakdır ama nerdeeee |
--------------------------------------------------------------------------------
bülent hoca ma öneri:türkiye de kaç milyon sivas lı var biliyormusun hocam ağırlık büyükşehirlerde ve çok büyük yetenekler çıkar sivas lı gençlerde onları araştııp takıma kazandırsan o zaman YİĞİDO nun ne olduğunu tüm dünya duyar araştırmaya önem verin lütfen |
[QUOTE=erem;539843]aklı başındaki tek yorumu yaptığın için teşekkür ediyorum sana ve bir ilav
e yapmak istiyorum. maç biletleri 50 tl ve 100 tl olsa o tribünde kaç seyirci olur. şimdilik paramız kadar konuşmak zorundayız. alt yapıdan takıma futbolcular katmaya başlayınca işler değişecektir. onun içinde skordan daha önemli şeyler olduğunu görmeliyiz.[/QUOTE] [B]takımı eleştirmek suç mu peki? takım göz göre göre eriyor ve hala diyorsunuzki bu takım iyi şeyler yapacak! şu yasini onuru uğuru takıma transfer edeceklerine bilicayı baliliyi tumu dialloyu elde tutsalardı, en azından şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda boy göstereceğimiz sırada! bugünki ve hazırlık maçlarındaki futbol göstermiştirki sivasspor kötü yoldadır, buna birilerinin dur demesi gerek.sahada bugün sivasspor takımı yoktu ama onu izlemeye gelen 1000den fazla gurbetçimiz vardı, onları boynu bükük yollamaya ne hakları vardı? bu sene anadolu takımları öz. gaziantep, bursa eskişehir ve ankaragücü iyi transferler yaptılar.biz anadolunun çıtasını yükselttik. belki bu takımlarda ilk 5 e oynayacaklar. biz bu durumda son 5e oynarsak ayıp olmaz mı? ben bir taraftar olarak bunu görüyorsam klübün içindekilerde görmeliler.takım kötü yolda, lütfen geç olmadan önlem alın. bu takım buralara kolay gelmedi, kolayda inmesin lütfen[/B]:mad::mad::mad: |
yorum yapmaya utanıyorum be hoca her yenilgi sonrası suç bana ait diyip konuyu kapatıyorsun ama bu maç farklı kardeşim olmaz böyle skandal yav sen nerden buldun bu kazmaları allahını seversen o yasinmidir nedir bu ne rezalet yav ayıp yav ayıp transfer için verdiniz blicayı yerine kazmaları doldurdun senin kamoyuna sivri sivri konuşman ve herkesi sivasspora düşman etmen hazmedilemez takımı şampiyonluktan sen ettin suç benim dedin şimdi aynı senaryo olmaz kardeşim böyle olmaz yav hatalar hatalar hadi oldu diyelim bir tane şutumuz yok be bu nasıl anlayış bu nasıl futbol bu nasıl transfer yazıklar olsun
|
Önce Şampiyonlar Liginde mücadele etmiş 3.şehir olmanın gururunu yaşıyorum..
Bülent Hocam: Transferler en azından şimdilik fiyasko.Neden paraya kıyıp almadın kaliteli topçuları..Umarım transferler acilen yapılır da ligde ve inşallah avrupa Liginde başımız ağrımaz |
[B][/B][COLOR="Red"][/COLOR]sıvasspordakı yanlısları gormak ıcın cok ustun bı futbol zekasına gerek yok...sylla,blica.balili.mohammed ali.tum.giden topcular.gelenler belli.bunlardan bilica haric digerleri gitmek istemedigi halde gonderildiler.bilcanin yerine 5 gomlek dusuk kalitedeki yasin monte etmek??gine milli takiminda oynayan syllanin yerine onuru monte etmek??balili gibi 4 yildir sivasa alismis birinin yerine ermani monte etmek??tum gibi birinin yerine ersen martini??yanlis uzerine yanlis yanlis.bulent hoca bizim bilmedigimiz bisiylermi var???yoksa bu yanlislari gormek icin futbol profosoru olmaya gerek yok..yakismadi size hocam sorumluluk bana ait demekle isten siyrilmak??bunlarmi hocam flas transfer?mbemba,yasin,agbetu,ersen bunlarmi??geven yil besiktastan sonra en cok para kazanan klup sivasspordur ayrica bilica ve satilan 4 yabanci topcudan gelen paralarla yapilamadimi 3 kaliteli yabanci transferi??
|
BIRAKIN BIRBIRINIZE LAF ATMAYI ELESTIRILECEK TABIKI ALKISLAMAK CARE ISE SIVASLILAR HEP ALKISLADI BULENT UYGUNU HANGI TAKIMIN HOCASINI TARAFTAR BULENT UYGUN KADAR RAHAT BIRAKTI BE KIMSE ILERI GIT DEMEDI HERSEYI ONA TESLIM ETTILER ELBETTE BUNUNDA BEDELI VAR BASARILI OLMAKTAN COK BASARIYI SURDURMEK MAHARETTIR KABILIYETTIR O KABILIYETTE ONDA YOK
YOKSA KIMSE ONUN BASARISINI INKAR ETMIYOKI AMMA BASARISIZLIGADA TAHHAMULUZ YOK HELEDE BOLE BASITCE OLANA |
[B]bülent hoca Allah aşkına bazı sevdalarından vazgeç ve herşeye konuşup durma artık zaten birçok as oyuncumuz gitmiş ve iyi transfer yapamamışız neden eski oyun siistemini bozup en önemli maçımız dediğiniz bu maçta macera arıyorsun!!!!:mad::mad::mad:
böyle bütün suç benim demekle artık bir yere varılmaz sayın hocam sayın başkanımız lütfen takıma sağlam 3 transfer(derfans-ortasaha-forvet) yapın![/B] |
Bence Sylla,Tum ve Bilicayı geri alalım..:)
|
sen gider baliliyi tumu bilikayı gönderirsen olacagı bu. dua edelimde ligde kalalım sampiyonlar liginden vaz geçtik
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;539763][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülen Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Anderlecht'e 5-0 yenildikleri maç sonrası karşılaşmayı değerlendirdi. Uygun’un açıklaması şöyle: “Avrupa tecrübesi çok önemli. Futbolcularım futbol hayatları boyunca antrenmanda bile yapmayacakları hataları yaptılar. Sorumluluk bana aittir. Yeni yapılanmadaki sakatlıklar ve tranasferdeki bazı olumsuzluklar bizi etkiledi. Mağlup olduk, özür diliyoruz. Buradaki suç tamamen bana aittir. Kendi evimizdeki maçta gerçek futbolumuzu yansıtmaya çalışacağız. Bu iş tecrübe işi. Rakibin tecrübesi hat sahfada!.. Yapmamamız gereken basit hatalar sonucunda böyle bir yenilgi aldık. Bir an önce formumuzu ve takım kurgumuzu oturtmak adına ikinci maça çıkacağız. UEFA Kupası’nda çıkacak rakibimizin durumuna göre hazır olmamız lazım. Transfer sanırım lazım olacak[/QUOTE] SUC TABIKI TAMAMEN SENDE, DAHA YENI EVE GELDIM MACTAN, HAZIRLIK MACLARDA YAPILAN HATALAR BURDADA VARDA, YANI HICMI GÖRMÜYORSUN YASIN BI ISE YARAMADIGNI, ONUR DESEN BASKA HIKAYE, SEDAT DESEN HIC DEFANS ANLAYISI OLMAYAN BIR FUTBOLCU, GECEN SENE BILICA IDARE EDIYORDU ONU, MBEMA DIYE BIR OYUNCU ALDIN HOLLANDANIN 2NCI LIG FC EINDHOVEN TAKIMINDAN, MILLETE DE 1NCI LIGTE OYNAYAN PSV EINDHOVEN DIYE YUTURDUNUZ. ERSEN MARTINMI DIYORDU BEN EN AZ 15 GOL ATARIM BU SENE TSL TE, GÖRECEGIZ. NERDE HERVE TUM? NERDE BALILI? NERDE GECEN SENENIN BÜLENT UYGUNU? |
Insallah düselir yeterki yasinin yerine birini alalim mebembala da olacak diyl!!! yeni transferlerden bir E. Kilic futbolu biliyor gibi kendini yirtan ondan baskasi yok! Hoca Hoca sözgelmez var erdogan var yildiz var sezer var kamanan var,aydin var, sen oynunu bunlara göre yap transferini ona göre yap!!! Cakmak-mebemba kavuk- yok tuncer olmadi c yilmaz bos ver bunlari! kim giti ??? Bilika-Diyalo-Kanfory Sylla-Hervé Tum- 4tane Futbolcu bunlari gönderiyorsan onlarin yerini dolduracaksin!!! Bizim aldigimiz oyuncular 1tane Bilica etmez!!! Benim düsüncem hepisinin yeri dolar Bilika haric!
|
sizin gibi taraftara lanet olsun
Yendinmi cicim Hocam kaybetinmi bas git Hocam Karsinda Anderlecht gibi oturmus bir takim ´ve 8 tane oyuncu Arjantinden, biz hazirlik Maclarinda belli etik bu kadro ile bir yere gidilmez , ama ne yapalim bu hamurdan boyle ekmek cikar olsun Takim bizim Takim isterse küme düssün anliyim sanliyim ama gine de Sivasliyim ya sen Memleketinimi degissecen. ayip be bu kadar elestiri Merzifon Tokat Amasya bizi yendi günleri unuttunuz Herhalde ;);););) toplayin aranizda 94 milion Ronaldoyu getirelim:D:D:D |
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??... Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır. Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı.. Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız.. Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR [/B][/QUOTE] bizlerde gurur duyuyoruz ama yanlislari konusmak gerekli ve simdi yanlis varsa konusulur sorun yok burda tabiki elestirilecek herkes ve yanlis olan hersey!!anderlect takiminin butcesi 10 kat buyukmus sivastan!!!eee yani istanbul takimlarininda 10 kat buyuk??galibiyet beklemeyelimmi??yanlis transfer politikasini elestirmeyelimmi??mac 3-0 iken oyuna mudehale etmeyen hocayi tartismayalimmi??90 dk boyunca tek bir pozisyon bulamamanin sebebini sormayalimmi??neden variz o halde taraftar olarak??basarida payi olan herkesten allah razi olsun ama bu taraftarin hakkidir basarinin kalici olmasini istemesi??endisemiz sampiyonlar liginden beklentimizin olusu degil!!onumuzde lig var!!!hazirlik maclarinda hersey acikti ya kimse sezemedi tehlikeyi yada sezdi hayal kurdu!!persembenim gelisi carsambadan belliydi.ve bulent hoca demis:transfer sart:)))hocam transferin sart oldugunu,yasinden bu takima stoper olmayacagini 10 numara gerekli oldugunu,ibrahimin orta sahada yanliz kaldigini,gonderdiginiz topcularin yanlis oldugunu butun sivassporlular biliyodu zaten!!!biraz erken oldu ama dogruyu bulmusunuz!!transfer sart hocam:))saygilarimla... |
bunları söylemek için çok geç değilmi
|
ben zamaninda bülent hocayi ve baskani elstirdigim icin BAN yemistim ama bakiyorumda bana ban atanlar simdi benden daha fazla elestiriyorlar.neyse olan oldu yapilacak bisey yok suan soyliycegimiz her kötü laf zarar verir yeni bir ekibiz belirli bi zaman gerekiyor bekliycez ve gorucez
|
[QUOTE=ESES Mavis;539886]sizin gibi taraftara lanet olsun
Yendinmi cicim Hocam kaybetinmi bas git Hocam Karsinda Anderlecht gibi oturmus bir takim ´ve 8 tane oyuncu Arjantinden, biz hazirlik Maclarinda belli etik bu kadro ile bir yere gidilmez , ama ne yapalim bu hamurdan boyle ekmek cikar olsun Takim bizim Takim isterse küme düssün anliyim sanliyim ama gine de Sivasliyim ya sen Memleketinimi degissecen. ayip be bu kadar elestiri Merzifon Tokat Amasya bizi yendi günleri unuttunuz Herhalde ;);););) toplayin aranizda 94 milion Ronaldoyu getirelim:D:D:D[/QUOTE] konus gardaş konus sonuna kadar...es eslısın heralde bızım durumumuzda sız olsanız sehır ne hale gelırdı neler yapardınız anlatda bılsınler taraftar nasıl olunurmus ? koskaca sıvasda aksama kadar gezdım 10 15 kısıde anca forma gordum... sehırde samp lıgı macımı var cenaze mı var bellı degıl....yasadıgı sehır ıster sıvas olsun ıster ıstanbul olsun ıster yurtdısı olsun kacınız Sivasspor formanızla gezdınız ben sıvassporluyum der gıbı sehırınızde gezdınız ? oyle acımasız elestırı yapmakla taraftar olunmuyor... |
[QUOTE=ucebeci;539897]bunları söylemek için çok geç değilmi....
Geç değil,ama gerekli de değil şimdilik.;) |
[B][COLOR="black"]EWET HOCAM SUÇ SENDE HEM DE SONUNA KADAR,BAŞARI YAKALAMIŞ TAKIMIN 5 FUTBOLCUYU BİRDEN GÖNDERİRSEN VEE ÖZELLİKLE YASİN GİBİ 3.SINIF BİR FUTBOLCUYU SIRF FENER MUTLU OLSUN DİYE ALIRSAN OLACAĞI BUYDU.YASİN ALLAH AŞKINA FB'DE OYNARKEN BIRAKIN İYİYİ VASATI YAKALAMIŞ BİR FUTBOLU VARMI? BİLİCA YI VERİYORSUN HADİ TAKASTA G.EMRECİKSİNİ NEDEN ALMIYORSUN ACABA AĞBİLERMİ ÖYLE İSTEDİ.BU YILKİ YÖNETİMİN POLİTİKASI BEDAVA FUTBOLCULARI ALIP ORTA SIRALARDA LİGİ GÖTÜRELİM İSE TARAFTAR BİLSİN DE EN AZINDAN HAYALLERE KAPILMASIN.
ALINAN YENİ FUTBOLCULARIN İDDİA EDİYORUM BANK ASYADA BİLE BU FUTBOLLA KADROYA ZOR GİRER.BU YORUM SADECE BUGÜN Kİ MAÇ İÇİN DEĞİL HAZIRLIK MAÇLARINDA BELLİYDİ. HOCAM ALLAH AŞKINA EN AZINDAN ŞU TAKIMDA DİREKT OYNAYACAK 4 FUTBOLCU ALIN YOKSA BU YIL ÇOK ZORLU HÜSRAN YILI OLACAK, BUNU TAHMİN ETMEK İÇİNDE MÜNECCİM OLMAYA GEREK YOK. BU YORUMUM BU MAÇIN SONUCUNA GÖRE DEĞİL GÖRÜNE KÖY KILAVUZ İSTEMEZ YASİN İ BİLİCA NIN YERİNE KOYUYORSAN LAFIN BİTTİĞİ YERDİR!!!!! ARTIK BU SAATEN SONRA "SUÇ TAMAMEN BANA AİT" EDEBİYATI DA YEMİYOR HOCAM[/COLOR][/B] |
Yasinden bir cacik olmaz, geldigi gibi geri gitsin
|
Bu Takim cabuk Toparlanmasi lazim yenildik kabul etik adamlar bizden üstün oynadi ok ama ileriye doru baktinmi saglikli 1 Takim kurmak lazim Hocam;);)
|
Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR
[B]Brüksel'de dakika 90+1, skor 4-0. Anderlecht sahasında alacağı farklı galibiyetin sevincine hazırlanırken, Sedat önünde rahatça uzaklaştırabileceği topu bırakıyor. Hediyeye geri çevirmeyen Frutos, 5. golü ağlara gönderiyor. Tıpkı diğer 4 goldeki gibi yine basit bir savunma hatası. Tecrübesizliğin faturası 5-0.
Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen Sivasspor, Şampiyonlar Ligi defterini ilk maçta kapattı. Avrupa tecrübesi olmayan Yiğido, güçlü rakibi karşısında baskıyı kaldıramadı, demorolize oldu. Ağır yenilginin önemli bi nedeni daha vardı. Bilica (F.Bahçe), Balili (Antalya), Herve Tum (İstanbul BŞB.) Kanfory Sylla (İstanbul BŞB.), Diallo (Diyarbakır) Mohammed Ali (Mersin İ.Yurdu), Şamil Ünal (Kocaeli), E.Kadri Ataoğlu (Rizespor), Emre Yılmaz (Sakarya) ve Sergio Pacheco (Inter Bakü). Sivasspor'a geçen sezon Şampiyonlar Ligi eleme biletini kazandıran ilk 11'in en az 5 bankosu, yeni sezonda başka formalar aktında ter dökecek. Sylla (34 maç), Tum 38 maç (10 gol), Balili (35 maç, 9 gol), Mohammed Ali (28 maç, 2 gol), Diallo (34 maç, 1 gol), Bilica (39 maç, 2 gol), Oliveira (9 maç). Bu güzel tabloya rağmen oturmuş kadro bozuldu ve başarı getiren sistem bir anda çöktü. Maçtan sonra mikrofon uzatılan Musa Aydın, 5-0'lık şok skorun nedenini, "Geçen yıldan giden arkadaşlar oldu" diyerek açıkladı. Her şey ortada. Sivas, Nyon'daki kura çekiminde çok iyi bir rakip çekti. Avrupa devlerinin arasında Belçika temsilcisi, tam da istediğimiz bir eşleşmeydi. Şampiyonlar Ligi'ne ısınmak için hazırlık maçlarında güçlü rakipler seçen ancak futboluyla tat vermeyen Sivas, son 2 sezondur sergilediği performanstan uzak bir görüntü çizdi ve özellikle savunma hattı eleştirildi. Kafalarda soru işaretleri vardı ama kimse böyle ağır yenilgi beklemiyordu. Anderlecht karşısında yine savunma hatalarından canı yanan Sivas temsilcisi, Fener'e verdiği Bilica'yı çok aradı. Mehmet Yıldız ve Sezer'in eksikliği kuşkusuz göze çarptı ama ilk 10 dakikanın ardından sahada tecrübesizliğinin yanında takım olamamış bir Sivasspor izledik. Güçlü rakipler arasından en iyi kurayı çeken ve ilk maçı deplasmanda oynama avantajını elde eden Sivasspor, büyük ihtimalle 'devler arenası'ndaki 2. maçında 5-0'ı lehine çeviremeyecek. Teknik direktör Bülent Uygun'un da dediği gibi, bu futboldan sonra transferin gerekliliği ortaya çıktı. Sivas'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşeceği rakip karşısında geçen sezonki futbolunu izlettirmesi ve savunmasına çekidüzen vermesi şart.[/B] [B]HABERTÜRK YAZARI GÜZEL ÖZETLEMİŞ[/B] |
Her maglubiyet sonu ayni sey suc benim Peki suclu sen isen Bununda bir cezasi olmali Bunun cezasi nedir !!!!!!! Bir hayir kurulusuna maddi veya manevi yardim ette bari ise yarasin Suclu tabiki sensin 90 dakika süperligde forma sansi ve güvenmedigin futbolculara sampiyonlarligi elemesinde ilk 11 de oynatiyorsun suclu sesin ve cezasinida git bir hayir kurulusunda yerlwerimi silersin süpürürmüsün bir seyler yap ki ceza yerini bulsun
|
[QUOTE=bassguitar;539891]bizlerde gurur duyuyoruz ama yanlislari konusmak gerekli ve simdi yanlis varsa konusulur sorun yok burda tabiki elestirilecek herkes ve yanlis olan hersey!!anderlect takiminin butcesi 10 kat buyukmus sivastan!!!eee yani istanbul takimlarininda 10 kat buyuk??galibiyet beklemeyelimmi??yanlis transfer politikasini elestirmeyelimmi??mac 3-0 iken oyuna mudehale etmeyen hocayi tartismayalimmi??90 dk boyunca tek bir pozisyon bulamamanin sebebini sormayalimmi??neden variz o halde taraftar olarak??basarida payi olan herkesten allah razi olsun ama bu taraftarin hakkidir basarinin kalici olmasini istemesi??endisemiz sampiyonlar liginden beklentimizin olusu degil!!onumuzde lig var!!!hazirlik maclarinda hersey acikti ya kimse sezemedi tehlikeyi yada sezdi hayal kurdu!!persembenim gelisi carsambadan belliydi.ve bulent hoca demis:transfer sart:)))hocam transferin sart oldugunu,yasinden bu takima stoper olmayacagini 10 numara gerekli oldugunu,ibrahimin orta sahada yanliz kaldigini,gonderdiginiz topcularin yanlis oldugunu butun sivassporlular biliyodu zaten!!!biraz erken oldu ama dogruyu bulmusunuz!!transfer sart hocam:))saygilarimla...[/QUOTE]
[B]sana aynen katılıyorum. iyi günde kötü günde her zaman sivaslıyız.iyi günde takımı sahiplenip kötü günde SATMIYORUZ.sadece yanlışları dile getiriyoruz. belki bir çözüm bulunur diye.ama nedense bazı arkadaşlar takımı eleştirmek suçmuş gibi yaklaşıyorlar olaya. zaten mevcut durumdan haz duyan gereksiz insan toplulukarının yanında bir de kendi içimizde çatışmaya düşmeyelim sağlık olsun kısmet değilmiş, ama lig başlmadan 2-3 transfer yapalım, yoksa gercekten zor bir sezon olacak bizim için...[/B] |
Suç Tamamen Bana Ait
ahh be hocam avrupada en büyük sınavını verceksın satılmıcak admları sattınız oturmuş kadroyu bozdunuz YIRTINDIK BURDA KADRO ZENGİNLİGİ DİYE SİMPIYONLAR LİGNE GİDEN Bİ TAKIMDA KADRO BOZULURMU HİÇ SAKATLI VAR KARTI VAR SAYGIMIZ SONSUZ HOCAM AMA OLMICAK ŞEYLER YAŞANDI NAMERDE GÜLÜNÇ DURUMA GELDİK
TAMM AVRUPA TECRUBEMİZ YOK EYVALLAH RAKIP TECRUBELİ ONADA EYVALLAH AMA ÇOK BÜYÜK HATALARIMIZ VARDI ÇOK BÜYÜKLÜGE OYNUYOSAK BÜYÜK DÜŞÜNÜLMELİ VE BU SİTEDE ÇOK ÖNEMLI YORUM YAZANLAR VAR BENCE BU YORUMLARI OKU BE DEGERLENDİRMEYE AL BÜLNET HOCAM KESINLIKLE YAPMALISIN HOCAM YABANA ATILMICAK ÖNERİLER YAZILAR VAR BU SİTEDE İLLEDE FUTBOL OKULU OKUMAK GEREKMIO HER KESIN GÖRÜŞÜNÜ AL ZARAR EDILMEZ |
Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR
[QUOTE=PRIMERA_58;539905][B]Brüksel'de dakika 90+1, skor 4-0. Anderlecht sahasında alacağı farklı galibiyetin sevincine hazırlanırken, Sedat önünde rahatça uzaklaştırabileceği topu bırakıyor. Hediyeye geri çevirmeyen Frutos, 5. golü ağlara gönderiyor. Tıpkı diğer 4 goldeki gibi yine basit bir savunma hatası. Tecrübesizliğin faturası 5-0.
Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen Sivasspor, Şampiyonlar Ligi defterini ilk maçta kapattı. Avrupa tecrübesi olmayan Yiğido, güçlü rakibi karşısında baskıyı kaldıramadı, demorolize oldu. Ağır yenilginin önemli bi nedeni daha vardı. Bilica (F.Bahçe), Balili (Antalya), Herve Tum (İstanbul BŞB.) Kanfory Sylla (İstanbul BŞB.), Diallo (Diyarbakır) Mohammed Ali (Mersin İ.Yurdu), Şamil Ünal (Kocaeli), E.Kadri Ataoğlu (Rizespor), Emre Yılmaz (Sakarya) ve Sergio Pacheco (Inter Bakü). Sivasspor'a geçen sezon Şampiyonlar Ligi eleme biletini kazandıran ilk 11'in en az 5 bankosu, yeni sezonda başka formalar aktında ter dökecek. Sylla (34 maç), Tum 38 maç (10 gol), Balili (35 maç, 9 gol), Mohammed Ali (28 maç, 2 gol), Diallo (34 maç, 1 gol), Bilica (39 maç, 2 gol), Oliveira (9 maç). Bu güzel tabloya rağmen oturmuş kadro bozuldu ve başarı getiren sistem bir anda çöktü. Maçtan sonra mikrofon uzatılan Musa Aydın, 5-0'lık şok skorun nedenini, "Geçen yıldan giden arkadaşlar oldu" diyerek açıkladı. Her şey ortada. Sivas, Nyon'daki kura çekiminde çok iyi bir rakip çekti. Avrupa devlerinin arasında Belçika temsilcisi, tam da istediğimiz bir eşleşmeydi. Şampiyonlar Ligi'ne ısınmak için hazırlık maçlarında güçlü rakipler seçen ancak futboluyla tat vermeyen Sivas, son 2 sezondur sergilediği performanstan uzak bir görüntü çizdi ve özellikle savunma hattı eleştirildi. Kafalarda soru işaretleri vardı ama kimse böyle ağır yenilgi beklemiyordu. Anderlecht karşısında yine savunma hatalarından canı yanan Sivas temsilcisi, Fener'e verdiği Bilica'yı çok aradı. Mehmet Yıldız ve Sezer'in eksikliği kuşkusuz göze çarptı ama ilk 10 dakikanın ardından sahada tecrübesizliğinin yanında takım olamamış bir Sivasspor izledik. Güçlü rakipler arasından en iyi kurayı çeken ve ilk maçı deplasmanda oynama avantajını elde eden Sivasspor, büyük ihtimalle 'devler arenası'ndaki 2. maçında 5-0'ı lehine çeviremeyecek. Teknik direktör Bülent Uygun'un da dediği gibi, bu futboldan sonra transferin gerekliliği ortaya çıktı. Sivas'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşeceği rakip karşısında geçen sezonki futbolunu izlettirmesi ve savunmasına çekidüzen vermesi şart.[/B] [B]HABERTÜRK YAZARI GÜZEL ÖZETLEMİŞ[/B][/QUOTE] [B]maçın özeti ve maç sonu temennisi katılmayan yoktur herhalde???[/B] |
[QUOTE=?
koskaca sıvasda aksama kadar gezdım 10 15 kısıde anca forma gordum... sehırde samp lıgı macımı var cenaze mı var bellı degıl....yasadıgı sehır ıster sıvas olsun ıster ıstanbul olsun ıster yurtdısı olsun kacınız Sivasspor formanızla gezdınız ben sıvassporluyum der gıbı sehırınızde gezdınız ? oyle acımasız elestırı yapmakla taraftar olunmuyor...[/QUOTE] dun yunanistandaydim ordan maca gectim we allahina kadar formami gun boyunca uccakta biled cikarmadim bir kac kisiyle takismadim mi elbette takistim ama OLE iskembei kubradan atmak yok birader ILLA FORMA GIYMEDI DIYE maca gitmedi diye ayrimcilik yapamssin buna hakkin yok adama sorarlar sen ne halt yedin siwasspor icin bu siwasspor tum siwaslilarindir OLE YADA BOLE NE BASKAN NE TEKNIK DIREKTOR NEDE FUTBOLCULAR hakiki kalici biz taraftarlar O YUZDEN SIMDI SORUYORUM BI MEMLEKETLININ kotulenmesimi yoksa burnundan kil aldirmayan futbolculari we teknik drektorun adina yorum yazan arkadaslarimi tercih edersin bir olalim ki yannis yapanlar bi daha ayni hayati yaptiklarinda urksunler bi baska siwaspor un olmadigini anlasinlar burasi dingonun ahri diil 3 buyuklerden sonra EN IYI TRENDI YAKALAYAN TAKIM DAN BAHSEIORUZ KIMSE BU TAKIMDAN YUKSEKTE OLAMAz OLAMAYACAKTA bir olalim tek olalim yeter |
[QUOTE=sivasli215;539907][B]sana aynen katılıyorum. iyi günde kötü günde her zaman sivaslıyız.iyi günde takımı sahiplenip kötü günde SATMIYORUZ.sadece yanlışları dile getiriyoruz. belki bir çözüm bulunur diye.ama nedense bazı arkadaşlar takımı eleştirmek suçmuş gibi yaklaşıyorlar olaya. zaten mevcut durumdan haz duyan gereksiz insan toplulukarının yanında bir de kendi içimizde çatışmaya düşmeyelim
sağlık olsun kısmet değilmiş, ama lig başlmadan 2-3 transfer yapalım, yoksa gercekten zor bir sezon olacak bizim için...[/B][/QUOTE] gardas sonucta soyle bisey cikiyor:ortada yanlisin oldugu kesin.gecen seneden gelen para.satilan 5 yabanci topcunun parasi,ve aldigimiz oyuncularin hic birine para odemeyisimiz!!!yada cok ucuza alisimiz...yanlis burda...kalite gecen senden daha yukariya cikarildi denilirken herkes gorduki super lig kalitesinden bile dusmusuz..biz bunlari tv den ve hazirlik maclarindan gorurken 24 saat takimla kalan hoca eksikleri goremedimi?? |
[QUOTE=kayserispor038;539922]Turkiyeyi rezil etti 5iva55por[/QUOTE]
Sizin ne basariniz var bizim oynadigimiz palatform sampyionlarligine katilma maci kayserisporun intertoto maci ile karistirdin galiba sen |
hollanda samplugunu daha gecen sene aldı aslanım sen neden bahsedıyorsun sen ? son dakıkayla olmuyor bu ısler....sen genclerbılıgını fınalde yen sora da tr kupasını aldık cart curt anca onla kendınızı avutun senelerce 1. lıgdeydınız kac kere sampıyonluga oynadınız...
biz tr kupasını hıc ıplemedık o yuzden elın alanyasporuna maclarını verdık... gayserılılıgın luzumu yok |
[QUOTE=carizma0658;539908]ahh be hocam avrupada en büyük sınavını verceksın satılmıcak admları sattınız oturmuş kadroyu bozdunuz YIRTINDIK BURDA KADRO ZENGİNLİGİ DİYE SİMPIYONLAR LİGNE GİDEN Bİ TAKIMDA KADRO BOZULURMU HİÇ SAKATLI VAR KARTI VAR SAYGIMIZ SONSUZ HOCAM AMA OLMICAK ŞEYLER YAŞANDI NAMERDE GÜLÜNÇ DURUMA GELDİK[/QUOTE]
[B]hadi gidenler gitti ya sen neden böylesine önemli bir maçta sistemi değiştiriyorsun ? bu maç bunun deneneceği yer mi Allah aşkına? idda ediyorum o kadar giden oyuncularımıza rağmen eski oyun formatımızda oynasaydık gol ya da goller bulurduk ve bu kadar berbat bir futbol oynamazdık!!![/B] |
ah Bülen Hoca ah! ne diyim ben sana...tamam bizi buralara getirdin amenna ama senin yaptıgına bi insanı dağın en yüksek zirvesine çıkarıp ordan aşağı bırakmak denir...takımı darma duman ettin...bende dahil bir cok kişi takımı bozma diye adeta yalvardı...bize şu başarıyı tattıran düzeni oturmuş mücadeleci Sivasspor'u ne hale getirdin...Bilica Tum sylla balili...satmayacaktın hoca sattıysanda yerini dolduracaktın...eski imkanlarımızla alınan şu giden futbolculara bak birde şuanki imkanlarla aldıgın o işe yaramaz topçulara bak...daha cok şey söylemek istiyorumda bize yaşattıgın eski mutlulukların hatrına saygıdan susuyorum...
|
ne kıskanması aslanım son zamanda hangı takım dogru durust tr kupasını onemsıyor da konusuyon...
soylesene hayatında hıc samp umudun oldumu kocum senın |
[B]Kayseriliiii.. mücadele ettiğimiz seviyeyi yakalyın ondan sonra konuşun! herşey parayla olmuyor sizdeki kadar bizde para olsaydı tozunu atardık her yerin lakin herşey para değil sizde var da ne oluyor ? oynadığınız futbol aldığınız sonuçlara bak! erciyes çıkar siz düşersiniz adını değiştirir kayseri yaparsnız sonra kayseri düşer erciyes çıkar yine değiştiri kayseri yaparsınız bu ayakları geçin böyle acınacak şeylerle karşımıza gelip yorum yapmayın daha maçlarınızda stadınızı doğru dürüst dolduramıyorsunuz gelmiş burda konuşuyorsunuz!!!
ayrıca sivasın yenilmesiyle bi yerin soğuduysa bilemem istersen kına da yollayayım ne dersin?[/B] |
TARAFTAR NASILDI ARKADASLAR GERCI TARAFTARDA YIKILDIDA BEN YENI GELDIM MACDAN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:02. |