SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor'un Rakibi Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26659)

GuVeN 07.08.2009 14:41

Cevap: İşte Uefada'ki Rakibimiz

[QUOTE=caynina;544260]Her işte bir hayır vardır inaşallah bunda da bir hayır vardır çünkü bu Shaktar Timişoara denen takıma elendi ise sivassspor bu takımı eler.Çünkü Timişoara Sivasspordan Daha güçsüz bir ekip olduğu için hiç bir maç oynanmadan bitmez.Sivasspor eğer anderletch maçını ilk 20 dk gibi oynar ise o zaman Shaktar donest ayvayı yedi.Uefa şampiyonu polmuş bir şey farketmez .çünkü biz sivassspor polarak Zaten uefa şampiyonu düzeyindeki takımları yebdik.uefa ligi şampiyonu der iken fb,gs gibi bu takımları nasıl yendik isek biz Bu shaktar denesti de böyle yeneriz ÖLÜMÜNE SİVASSSPOR[COLOR="Black"][/COLOR][/QUOTE]

ama iş kafada bıtıyo,bızımkıler bunu beceremedıgı ıcın zaten tüm sıkıntı.

selanikli58 07.08.2009 14:43

YAPICAK TEK ŞEY VAR ORDA EN KÖTÜ BERABERE KALMALIYIZ.YENERİZ YA ÜMİDİMİZİ YİTİRMİYELİM.

LosTie58 07.08.2009 14:43

[B]Uefa'nın sitesinde okuduğum habere göre normalde maçlarımız 20 Ağustos ve 27 Ağustosda oynanacak ama Shaktar'ın 28 Ağustosta Barcelona ile Süper Kupa maçı olduğu için bizim 2. maç 25 Ağustosta oynanacakmış.[/B]

kocakss58 07.08.2009 14:45

inanmak,başarmanın yarısıdır.ben sivasın gruplara kalacağına inanıyorum.şampiyon sivasspor...şampiyonsun yigidom...

cabuker 07.08.2009 14:46

Deminden beri internet sitelerinde eşleşmelerle ilgili haberleri ve yorumları okuyorum. gördüklerim ve okuduklarım karşısında o kadar hırslandım ki

yaw arkadaş sivas elenince biyerleriniz mi soğuyacak heleki şu ts liler yok mu adamların biyerleri hala acıyor demekki geçmemiş acısı ki sivas ın elenmesini istiyorlar.

BÜLENT HOCA DUY SESİMİ
senden sivas lı taraftarlar olarak önümüzdeki TS maçında bu adamları öyle bir yapın ki insan içine çıkamasınlar oturamasınlar da ayakta dikilsinler hep.

bir de shaktarı geçip lige kalırsak o zaman görecem ben bu TS lileri
karaktersizler. kökenleri bozuk canım

LosTie58 07.08.2009 14:46

Onlar Barcelona ile yapacakları Süper Kupa maçını düşünür bizde eleriz ((:

atababa111 07.08.2009 14:47

Eleyebileceğimizi düşünüyorum.

sevda58 07.08.2009 14:47

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Uygun: "Elimizden geleni yapacağız.."

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Shakhtar Donetsk ile eşleşmelerini değerlendirdi..

07 Ağustos 2009 , 15:17

Bülent Uygun'un açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şöyle:
4 takımımıza da hayırlı uğurlu olsun. Geçen sezon Lucescu'nun takımı olması nedeniyle Shakhtar Donetsk'i İstanbuldaki finalde tüm sporseveler olarak desteklemiş ve kupayı almalarına sevinmiştik. 4 sezondan beri deneyim elde etmeye çalışsan bir takımız. Bizi sevenlerinin dualarıyla turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Önemli maçları kazanmanız gerekliyor ki hem marka değerimiz hem de saygınlığınız artsın. İstediğimiz oyuncuları transfer edemedik, bazı oyuncularımızı gönderdik ama benimle birlikte sahaya çıkacak arkadaşlarımızın en iyi şekilde bizi temsil edeceğini biliyoruz. Kaybedecek çok şeyi olmayanın kazanacağı çok şey vardır. İnaşlah biz de bunu kazanacağız.[/B][/FONT][/COLOR]

LosTie58 07.08.2009 14:47

[QUOTE=cabuker;544268]Deminden beri internet sitelerinde eşleşmelerle ilgili haberleri ve yorumları okuyorum. gördüklerim ve okuduklarım karşısında o kadar hırslandım ki

yaw arkadaş sivas elenince biyerleriniz mi soğuyacak heleki şu ts liler yok mu adamların biyerleri hala acıyor demekki geçmemiş acısı ki sivas ın elenmesini istiyorlar.

BÜLENT HOCA DUY SESİMİ
senden sivas lı taraftarlar olarak önümüzdeki TS maçında bu adamları öyle bir yapın ki insan içine çıkamasınlar oturamasınlar da ayakta dikilsinler hep.

bir de shaktarı geçip lige kalırsak o zaman görecem ben bu TS lileri
karaktersizler. kökenleri bozuk canım[/QUOTE]

Bizim kuramız Shaktar bizi boşversinler asıl onlar Toulouse'a elenince öyle komik olacak ki (:

musti1 07.08.2009 14:50

INSALLAH TURU GECEN TARAF BIZ OLURUZ

alben 07.08.2009 14:58

Cevap: Sivasspor'un Rakibi Belli Oldu

ULAN ŞANSA BAK .. AMA ELENCEKSEK EN GÜÇLÜSÜNE ELENELİM AMA Bİ DE ELERSEK VAR YA DÜNYA BİZİ KONUŞUR VALLA .. HADİ BULENT HOCA ORDA DA FARK YEMEYELİM OLURMU .. EVİMİZE 1 FARKAL OLSA BİLE YENİLMİŞ OLARAK GİDELİM ZATEN BİZİ 4 EYLÜLDE KİMSE YENEMEZ..

Salim58 07.08.2009 14:59

[B]ilk maçın deplasmanda olması avantaj ordan güzel bi sonuçla dönersek sivasta dağıtırız[/B]

Metal Gear 07.08.2009 15:01

Ben gerçekten çok ümitliyim.Önümüzdeki 15 günü adam gibi değerlendirmeli,nokta transferi yapmaıyız.

Sarderus 07.08.2009 15:03

Eyvah yine yandık.................... :D

maoksuz 07.08.2009 15:03

[URL=http://img199.imageshack.us/i/adszfpu.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/6323/adszfpu.jpg[/IMG][/URL]

zaten shaktar gelmese sol bloktaki takımlardan birisi gelecekmiş shaktar en iyisi denebilir

1anadoluyildizi 07.08.2009 15:03

Nedir bu ümitsizlik ya biraz canlanalim , yeneriz diyelim , geceriz diyelim

samet35 07.08.2009 15:04

shakhtar ş.l elemelerinde Poli AEK Timisoara takımına elenmiş sivas neden yenemesin?

sivaslitaner58 07.08.2009 15:04

bu maci aliriz insallah ama burdan bulent uyguna sesleniyorum o evdeki anderlecht macimiz vardi 3-1 o ilk 11 ile cikarsak iyi olur ve defansimizi uyar petkovic hatasini bilsin yedege koyarsin

LosTie58 07.08.2009 15:04

Hertha Berlin,Ajax ve Bilbao'nun yerine Shaktar'ın gelmesi daha iyi bence.Ben ilk olarak Cluj derdim 2.'ye Shaktar.

mehmetyildiz58 07.08.2009 15:05

hazırlık macında yenmıstık ıns bu maçtada yeneriz...

Besyo_cu 07.08.2009 15:05

[B]Shaktar ile eşleşmemize ben çok sevindım. Shaktar hala Uefa kupası sevincini yaşıyor ve rüyadan uyanamamış. Gerekli takviyeleri yapar ve gercek kimliğimizle oynarsak Shaktarı eleriz diye düşünüyorum.[/B]

adres58 07.08.2009 15:27

[QUOTE=sevda58;544271][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Uygun: "Elimizden geleni yapacağız.."

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Shakhtar Donetsk ile eşleşmelerini değerlendirdi..

07 Ağustos 2009 , 15:17

Bülent Uygun'un açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şöyle:
4 takımımıza da hayırlı uğurlu olsun. Geçen sezon Lucescu'nun takımı olması nedeniyle Shakhtar Donetsk'i İstanbuldaki finalde tüm sporseveler olarak desteklemiş ve kupayı almalarına sevinmiştik. 4 sezondan beri deneyim elde etmeye çalışsan bir takımız. Bizi sevenlerinin dualarıyla turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Önemli maçları kazanmanız gerekliyor ki hem marka değerimiz hem de saygınlığınız artsın. İstediğimiz oyuncuları transfer edemedik, bazı oyuncularımızı gönderdik ama benimle birlikte sahaya çıkacak arkadaşlarımızın en iyi şekilde bizi temsil edeceğini biliyoruz. Kaybedecek çok şeyi olmayanın kazanacağı çok şey vardır. İnaşlah biz de bunu kazanacağız.[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[B]En çok kızdığım noktalardan bir tanesi ise hala transferlerden bir ses çıkmaması. Atı alan üsküdarı geçti ama bizden hala 2 yabancı müjdesi gelmedi. Bu nasıl iştir anlamıyorumki.. Demekki bir yerlerde aksayan şeyler var. Leven Kızıl çıkıyor çok kaliteli yabancı alacağım rahat olun diyor. Ankaragücü başkanı diyor alacağım. Trabzon başkanı diyor alacağım. Adnan Polat diyor kesin bir yabancı alacağım diye ve alıyor. Arkadaş sizde bi şeyler deyin transfer sezonu bitiyor. Bu kadro ile hem Trabzonlular bayram edecekler hem biz adam içine çıkamayacağız. Bu defans ve Orta saha ile kimse kimseyi kandırmasın bir yerlere ne ligde başarılı oluruz nede Avrupada Shaktar önünde.

İkincisi ise bu Trabzonlulara ne oluyor anlamadım. Her site formlarında astıkları astık kestikleri kestik. Biz çok eksiğiz her yere bulaşıyorlar. Biz ise çok azız. Artı daha maçlar oynanmadan skorlar gelmeye başladı. Bunun ise sebebi ilk maçta yediğimiz 5 utanç golü... Maskara olduk karşılık veremiyoruz. Ah hoca şu Trabzon maçını verirsek artık ne yapacağız onu bilmiyorum... [/B]

ihsan5858 07.08.2009 15:29

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Insallah kazaniriz walla :):):)[/COLOR][/FONT]

sewaz58 07.08.2009 15:30

Belki de tek sevdiğim lafı : ' Kaybedecek bir şeyimiz yok,kazanacak çok şeyimiz var..' Kimse neden elendi diye aşırı bir tepki veremez çünkü güçleri belirgin bir şekilde ortada.Gel gelelim ki şampiyonlar ligi elemesinde elendikleri takımda da bir şey yoktu .. Eski güçlerinden uzak olabilirler diyeceğimde bu arasında kocaman bir uçurum olduğunu göstermez..Lafın kısası iyi bir takım fakat tur gitti diye de maça çıkmanın alemi yok.. İnşallah geçeriz bu turu ve gruplara kalırız hayırlısı olsun ...

Archer 07.08.2009 15:32

[B]Hata Yapmadan Oynarsa Ve Etkili Bir Futbol Sergilirse Kazanabilir Sivasspor[/B]

DaRiCi58 07.08.2009 15:37

[B]Shaktarin 28 Agustos Süper Kupa Finalinde Barcelonayla karsilacagi olmasi nedeniyle Sivasdaki mac 25 Agustos Sali günü oynanacak. [/B]

Bence Shaktarin akli Barcelonada kalcagi icin Sivassporumuzun turu gecmeyi düsünüyorum

eyupk 07.08.2009 15:39

Yaw Allah aşkına bazı sahte Sivassporlu taraftarlar yazmasın. Sivasspor'a güvenen taraftarlar yazsın bu yorumu. Nasıl Sivassporlusunuz ya. En sonunda patlattınız beni. Taraftar dediğin umudunu kesmez takımından tamammı. Evet zor bir takım olabilir Shaktar Donet, ama elenmiycek bir takım değil. Artık eski gücümüzede döndük elhamdulillah. Eeee o zaman neden halen çelişkidesiniz. Eğer halen umutsuzsanız. Siz Sivassporlu olamazsınız. Sivassporlu olmak yürek işter... Bu kadar.

adres58 07.08.2009 15:40

[QUOTE=DaRiCi58;544325][B]Shaktarin 28 Agustos Süper Kupa Finalinde Barcelonayla karsilacagi olmasi nedeniyle Sivasdaki mac 25 Agustos Sali günü oynanacak. [/B]

Bence Shaktarin akli Barcelonada kalcagi icin Sivassporumuzun turu gecmeyi düsünüyorum[/QUOTE]

[B] Evet doğru söylüyorsun gardaş... Özellikle kartlar süper kupaya yansıyor vede Sakatlıklardan da etkilenebilirler. Bundan dolayı ilk maçta alacağımız sonuç çok önemli... [/B]

giants 07.08.2009 15:49

[QUOTE=adres58;544315][B]En çok kızdığım noktalardan bir tanesi ise hala transferlerden bir ses çıkmaması. Atı alan üsküdarı geçti ama bizden hala 2 yabancı müjdesi gelmedi. Bu nasıl iştir anlamıyorumki.. Demekki bir yerlerde aksayan şeyler var. Leven Kızıl çıkıyor çok kaliteli yabancı alacağım rahat olun diyor. Ankaragücü başkanı diyor alacağım. Trabzon başkanı diyor alacağım. Adnan Polat diyor kesin bir yabancı alacağım diye ve alıyor. Arkadaş sizde bi şeyler deyin transfer sezonu bitiyor. Bu kadro ile hem Trabzonlular bayram edecekler hem biz adam içine çıkamayacağız. Bu defans ve Orta saha ile kimse kimseyi kandırmasın bir yerlere ne ligde başarılı oluruz nede Avrupada Shaktar önünde.

İkincisi ise bu Trabzonlulara ne oluyor anlamadım. Her site formlarında astıkları astık kestikleri kestik. Biz çok eksiğiz her yere bulaşıyorlar. Biz ise çok azız. Artı daha maçlar oynanmadan skorlar gelmeye başladı. Bunun ise sebebi ilk maçta yediğimiz 5 utanç golü... Maskara olduk karşılık veremiyoruz. Ah hoca şu Trabzon maçını verirsek artık ne yapacağız onu bilmiyorum... [/B][/QUOTE]

Degerli hemsehrim senin kaygilarini paylasmayan Sivasli yok ama bu konuda artik bir gelisme olacagini sanmiyorum Trabzon maci bekleniyor o macda alinirsa cikip bizim takimin eksigi yok denecek yine buralarda birileri eksik var diyeni dogru yanlis ayirt edmeden hain ilan edecek. Kaybedersede eksiklerimiz var sakatlarimiz düzelsin daha iyi takim olacagiz diyecekler. artik Transferin bu döneminde kaliteli bonservisi elinde bir oyuncuda kalmamistirki alalim onun icin yeni takviyeyi unut. Bizim yönetimin takviyeden kasti sakatlarin geri dönmesi. Memet Özellikle gecen yilin ikinci yarisindaki gibi dönecekse zaten hic dönmesin. Umuyoruz temenni ediyoruzki Basarili oluruz.

LosTie58 07.08.2009 15:52

[B]Arkadaşlar Sivasspor gerçekten çok sistemli ve düzenli ilerleyen bir ekip.Süper Lig'e ilk çıktığımızda 8.,ikinci yılımızda 7.,üçüncü yılımızda 4. ve son sezonda da ligi 2. bitirdik.Bu gerçekten ayakta alkışlanacak müthiş bir başarı öyküsüdür ve artık Sivasspor Süper Lig'de her yıl ilk sıralara,şampiyonluğa oynayacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın.Avrupa maceramıza gelince geçen yıl İntertoto'da mücadele ettik hatta ilk turda rakibimizi eledik,2. turda ise elendik ama oynadığımız 4 maç bize tecrübe oluşturdu Avrupa adına.Avrupadaki 2. yılımıza ise Şampiyonlar Ligi adı altında başladık ki bence bu bile büyük başarıdır.Anderlecht maçında deplasmanda ise sadece heyecanımızın ve konsantre eksikliğimizin kurbanı olduk zaten 2. maçta toparlanarak gerçek gücümüzü ve hatalarımızdan ders çıkarabildiğimizi de gösterdik.Şimdi Shaktar Donetsk geldi geçen yılın Uefa şampiyonu diyoruz ama hazırlık maçında 4-2 yendik biz bu takımı.Yine yenebiliriz,elenedebiliriz bu hiç önemli değil.Bildiğim birşey varki oynayacağımız bu 2 Shaktar maçı bizim için yine büyük bir tecrübe olacaktır ve elensek bile biz mücadelemizi ortaya koyalım Sivasspor gibi oynayalım öyle elenelim hatta Sivasspor gibi oynarsak zaten Shaktar'ı eleriz.[/B]

_bling_lady- 07.08.2009 15:53

insallah gruplara kalbiliriz
hadi bakalim sivasim!

Ayşegül 07.08.2009 15:53

bütün sitelerde ah sivas vah sivas yazıp sivasa acımaya başlamışlar şansa bak diye :D hepsi şok olacak öyle hissediyorum :rolleyes:

zaralı19 07.08.2009 15:58

bu maçı alacağız görecekler gruplara kalacağız işallah

balmandol 07.08.2009 15:58

Hayırlı ve uğurlu olsun...
Hocanın dediği gibi kaybedecek bişeyimiz yok,kazanacak çok şeyimiz var. Anderlecht maçi Sivasspor için iyi bi deneyim oldu..Biz o maçtan çok ders çıkardık...SOnraa Shaktar o kadarda ahım şahım bi takım değil..(bazıları ne diyo bu adam desede) Dün Fenerbahçeyide izledik rakip iyi olursa herkes bocalar..Ama orda 1 gol atabilirseekkk mükemmel..Biz burda o işi hallederiz.Onlar hala kupa sarhoşu..Elendikleri Romen takımı bizden de iyi bi takım değil..Hocaları hasta ameliyat oldu..Kalp krizi geçirmişti Lucescu..Bizim artılarımız onlardan fazla..Onlar bi nebze doydular..Ama biz hala açız.
Ben kurradan memnunum açıkçası...HAYDİ SİVASSPOR..BİZ BUNUDA BAŞARIRIZ..

mucahitbaba58 07.08.2009 15:59

guzel disimize gore bir takim hayirli olsun
sevgili bulent hoca bunun ustesinden gelir eminim
[B]hep destek tam destek[/B]

G Ü N E R 07.08.2009 16:09

zor kura ama sivas zoru sever hadi bakalım...

Dağcı 07.08.2009 16:12

Zor maçlar bizi bekliyor ama gününde bir Sivas sürpriz yapabilir.

Romanya'nın Poli AEK Timisoara takımı ile Shaktar'ın oynadıkları maçları Bülent Uygun'un iyi analiz etmesi gerek.

Hadi hayırlısı bakalım.

antik58 07.08.2009 16:20

zor bır rakıp olabılır ama zorlugu avrupa tecrubesının olmasından bızde fazla tecrube yok oyun olarak belkı kalıtelı adamları var ama SİVASSPOR ıstesın ukraynaya dız cokturur yeterkı ısın bılıncınde dısıplınlı oyundan kopmadan oynasınlar.

metin_yilmaz 07.08.2009 16:26

Uefada'ki Rakibimiz ZOR

sivas sporun burdada isi zor güclü bi rakip insallah ilk hezimete ugramaz

Scarlett 07.08.2009 16:29

[I]Tek kelime ile Cok şanssızsınız [/I]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:52.