SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2694)

Serkan-58 25.10.2005 13:43

ilk adimi [url]www.sivasspor.com[/url] atarak bayan üyemizi Site yönetimine aldi
Orhan_Nilay Hanima Basarilar diliyoruz. Hayirli Ugurlu Olsun

CÜSSKB-Aynur 25.10.2005 13:46

[QUOTE=Serkan-58]ilk adimi [url]www.sivasspor.com[/url] atarak bayan üyemizi Site yönetimine aldi
Orhan_Nilay Hanima Basarilar diliyoruz. Hayirli Ugurlu Olsun[/QUOTE]

Serkan çok teşekkür ederim.

Arif Coşkun 25.10.2005 13:58

[QUOTE=Orhan_Nilay]Serkan çok teşekkür ederim.[/QUOTE]
Siteyede bu yakışırdı zaten.Hayırlı olsun.Başarı dileklerimle.
Saygılar

SAVASCI 25.10.2005 16:23

[QUOTE=arifcoskun]Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar[/QUOTE]

[color=blue]Görüşlerine aynen katılıyorum bayanlar toplumda daha etkin rol almalı o zaman kurtuluşumuz yakındır..saygılar[/color]

abircan 25.10.2005 16:32

site yönetimine de canım girsinler diyecektim :)

[url]www.sivasspor.com[/url] 'a da tebrikler
bayan üyemizi Site yönetimine atadı, Orhan_Nilay hanima başarilar diliyorum. Hayirli Ugurlu Olsun,
Ayrıca Gakko58, sevgili İsmail Hakkı gardaşımızıda tebrik ediyorum, onada yakışır moderatörlük, hayırlı uğurlu olsun, heriki üyemizinde gayet iyi işler yapacakalarına eminim

25.10.2005 17:02

abircan abi iyisin hoşsun da şu gündemi çok geç takip ediyon gibi geliyor

SVS_5858 25.10.2005 17:14

sivasspor'a yararlı olsunda fark etmez bay bayan

CÜSSKB-Aynur 26.10.2005 12:46

[QUOTE=arifcoskun]Siteyede bu yakışırdı zaten.Hayırlı olsun.Başarı dileklerimle.
Saygılar[/QUOTE]

Arif bey, Sizlerin her konuda bayanlara destek olması çok güzel. Teşekkür ederim.

CÜSSKB-Aynur 26.10.2005 12:53

[QUOTE=abircan][url]www.sivasspor.com[/url] 'a da tebrikler
bayan üyemizi Site yönetimine atadı, Orhan_Nilay hanima başarilar diliyorum. Hayirli Ugurlu Olsun,
Ayrıca Gakko58, sevgili İsmail Hakkı gardaşımızıda tebrik ediyorum, onada yakışır moderatörlük, hayırlı uğurlu olsun, heriki üyemizinde gayet iyi işler yapacakalarına eminim[/QUOTE]

Abircan bey,
Yine her zamanki gibi çok kibarsınız. Diğer birçok konuda olduğu gibi, bayanlar konusundada çok duyarlı ve hassassınız. Sitemizde sizin gibi insanların varlığını görmekten son derece memnunum. Teşekkür ediyorum.

abircan 26.10.2005 14:54

Rica ederim Orhan_Nilay kardeşim

Rica ederim ne demek efendim, başarılar diliyorum, o sitenin güzelliği, çok güzel, çok iyi arkadaşlarımızın varlığı bizi burada var ediyor

1967_DERNEK_10UR 26.10.2005 20:33

[COLOR=BLUE]İLK ADIMI SİTEMİZ ATTI ....HAYIRLI OLSUN [/COLOR][COLOR=RED]ORHAN_NİLAY[/COLOR][COLOR=BLUE] YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM..[/COLOR]

FATIMA 27.10.2005 16:07

[QUOTE=esenyurtlu_nail]SİVASSPORA FAYDALI KİM OLURSA BAYAN ERKEK HİÇ FARKETMEZ YETERKİ FAYDASI DOKUNSUN[/QUOTE]

[I]
[COLOR="Magenta"][B]nail abi bence en objektif yanıt buydu...diğer tepkili arkadaşları kınıyorum ve cevap vermeye bile layık bulmuyorum....[/B][/COLOR][/I]

zubiceman28 28.10.2005 05:51

Bir Giresunspor taraftari oldugum halde forumunuzu uzun zamandir takip ediyorum (Dedemin babasi Sivastan Giresuna gelmis ve cerkesdir, samimi oldugum bircok arkadasimda sivasli belkide bu nedenle) gercekten turkcell super ligine renk katan bir takimsiniz insallah dahada iyi olacaksiniz takiminizla gurur duyun derim 1995 yilinda 3. ligde oynuyordunuz cok iyi bir cikis yakaladiniz yonetiminiz ve taraftariniz gercekten cok saglam.
Site modetorlerinden gunay yazilarini okudugum kadariyla cok efendi biri ben bu foruma uye oldugumda bana ilk hosgeldin diyenlerdendir aslinda tum bunlari buraya yazmayacaktim ancak sivasspor.com web safyasi forumu olarak benim bildigim ilk anadolu klubu bayan modetorune sahipsiniz ORHAN_NILAY hanima bende basarilar diliyorum insallah futbolla ilgilenen bayan sayisi dahada artar ve holiganizmin onune gecilir (en azindan artik tuttugumuz takimlarin tum maclarini seyircili olarak izleme sansi buluruz).
Forumdaki tum yigido ve yigide kardeslerime selamlarimi iletiyorum.

CÜSSKB-Aynur 28.10.2005 07:33

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]İLK ADIMI SİTEMİZ ATTI ....HAYIRLI OLSUN [/COLOR][COLOR=RED]ORHAN_NİLAY[/COLOR][COLOR=BLUE] YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM..[/COLOR][/QUOTE]

Çok teşekkür ederim Onur, sağolasın.

CÜSSKB-Aynur 28.10.2005 07:41

[QUOTE=zubiceman28]Bir Giresunspor taraftari oldugum halde forumunuzu uzun zamandir takip ediyorum (Dedemin babasi Sivastan Giresuna gelmis ve cerkesdir, samimi oldugum bircok arkadasimda sivasli belkide bu nedenle) gercekten turkcell super ligine renk katan bir takimsiniz insallah dahada iyi olacaksiniz takiminizla gurur duyun derim 1995 yilinda 3. ligde oynuyordunuz cok iyi bir cikis yakaladiniz yonetiminiz ve taraftariniz gercekten cok saglam.
Site modetorlerinden gunay yazilarini okudugum kadariyla cok efendi biri ben bu foruma uye oldugumda bana ilk hosgeldin diyenlerdendir aslinda tum bunlari buraya yazmayacaktim ancak sivasspor.com web safyasi forumu olarak benim bildigim ilk anadolu klubu bayan modetorune sahipsiniz ORHAN_NILAY hanima bende basarilar diliyorum insallah futbolla ilgilenen bayan sayisi dahada artar ve holiganizmin onune gecilir (en azindan artik tuttugumuz takimlarin tum maclarini seyircili olarak izleme sansi buluruz).
Forumdaki tum yigido ve yigide kardeslerime selamlarimi iletiyorum.[/QUOTE]

Arkadaşım çok teşekkür ederim. Bende bayanların futbola ilgilerinin
artmasını. Stadyumlarda ve Sitemizde daha fazla aktif bayan görmeyi ümit ediyorum.

münferitgirl 05.11.2005 00:01

ay ben bi bayan taraftar olaraktan hemi de futboldan anlayan biri olarka en azından ofsaytın ne olduğunu biliyorum....ve sivassporumuzun da güzel bi yere glemesi için yönetimde görev alınabileceğimizi düşünüoyoruz...

yigidogirl9 05.11.2005 00:04

Sarışın olabilerim ama futboldan anlarem. Kanımca kesin lazımdır bir hanım yönetici... Adayımdır duyurulur...

yigidogirl9 05.11.2005 00:21

[QUOTE=yusuf_07]KARDEŞ Bİ ÖRNEKTE BENDEN.FENERİUM PROJESİNİ İLK ORTAYA ATAN FENERBAHÇE ASBAŞKANI ZEYNEP SABANCI VE ŞUAN Kİ FENERİUM UN DURUMUNU GÖRÜYORUZ.........BENCE KESİNLİKLE BAYANLAR YÖNETİMDE OLMALI.[/QUOTE]

KESİNLİKLE KATILIYORUM YİĞİDO GARDAŞIMA...

münferitgirl 05.11.2005 00:46

bir de belki bizim de bigün sivasıumumuz olur..ne güsel olur..hem kulübe destek oluruz...

ölümüne_sivaslı 05.11.2005 00:52

la ne o öyle sivasıumus falan bozar bizi

yigidogirl9 05.11.2005 00:52

[QUOTE=münferitgirl]bir de belki bizim de bigün sivasıumumuz olur..ne güsel olur..hem kulübe destek oluruz...[/QUOTE]

Evet ya işte benim arkadaş fenerli fenerium denen mağazalarından mini bir elbise almış bastı havasını nasıl kıskandım anlatamam bide onun arkadaşı mine var oda ona benzeyeninden giymiş bana sizin bir sivasiumunuz bile yok diye hava yaptı pis kanaryalar...

yigidogirl9 05.11.2005 00:57

[QUOTE=ölümüne_sivaslı]la ne o öyle sivasıumus falan bozar bizi[/QUOTE]

YOK GARDAŞ YA NE BOZSUN ALLAH ALLAH...

münferitgirl 05.11.2005 00:57

[QUOTE=ölümüne_sivaslı]la ne o öyle sivasıumus falan bozar bizi[/QUOTE]
ya niye öyle diyosun ark.m

[B][tartisma yaratacak mesajlar yazmayalim lutfen...][/B]

ölümüne_sivaslı 05.11.2005 00:59

haklısın galiba hemen açalım sivasıum mudur nedir on eişe yarar ki ben anlamam kusura bakma kardaş yanlış bişe demedim yaa

münferitgirl 05.11.2005 00:59

peki sayın site yönetimi ama o da öle demesin...

ne demek bozar falan..çağdaş olalım...

skywriter 05.11.2005 01:04

[QUOTE=münferitgirl]peki sayın site yönetimi ama o da öle demesin...

ne demek bozar falan..çağdaş olalım...[/QUOTE]
Olayin cagdaslikla alakasi yok. Arkadas Sivasium'un kelime manasina takildigi icin oyle soylemis. Konuyu baska yerlere cekmeyelim lutfen..

ölümüne_sivaslı 05.11.2005 01:04

ben sivaslıyım bacı bozar işte fenerbahçe buyuk takım orası ayrı ben herzaman taktir ederim orasıda ayrı maçlarınıda islerim orasıda ayrı bana göre dünya takımıdır şampiyonlar liginde de destekçisiyim orası apayrı tuncay alex falan posterleri var odamda orasıda ayrı ama ne o ya sivasıum.. ne dedim ben yaa

yigidogirl9 05.11.2005 01:05

[QUOTE=ölümüne_sivaslı]haklısın galiba hemen açalım sivasıum mudur nedir on eişe yarar ki ben anlamam kusura bakma kardaş yanlış bişe demedim yaa[/QUOTE]

Relax oluyoruz relax sivasiuma hepimiz destekçiyiz...

skywriter 05.11.2005 01:06

[QUOTE=yigidogirl9]Relax oluyoruz relax sivasiuma hepimiz destekçiyiz...[/QUOTE]
Ikinci not: Lutfen forumumuzda Turkce'yi Turkce gibi kullanmaya dikkat edelim ve forumu gereksiz mesajlarla kirletmeyelim..

münferitgirl 05.11.2005 01:06

[QUOTE=Skywriter]Olayin cagdaslikla alakasi yok. Arkadas Sivasium'un kelime manasina takildigi icin oyle soylemis. Konuyu baska yerlere cekmeyelim lutfen..[/QUOTE]
peqi sayın moderatör abi..

yigidogirl9 05.11.2005 01:06

[QUOTE=ölümüne_sivaslı]ben sivaslıyım bacı bozar işte fenerbahçe buyuk takım orası ayrı ben herzaman taktir ederim orasıda ayrı maçlarınıda islerim orasıda ayrı bana göre dünya takımıdır şampiyonlar liginde de destekçisiyim orası apayrı tuncay alex falan posterleri var odamda orasıda ayrı ama ne o ya sivasıum.. ne dedim ben yaa[/QUOTE]

Harbiden sapıttın sen gardaş :D

münferitgirl 05.11.2005 01:07

[QUOTE=münferitgirl]peqi sayın moderatör abi..[/QUOTE]
pekiyi sayın moderatör ağabey..(özür dilerim yazmış bulunmuştum da..)

skywriter 05.11.2005 01:08

[QUOTE=yigidogirl9]Harbiden sapıttın sen gardaş :D[/QUOTE]
Ikazlari okumuyorsun galiba arkadasim !!!

yigidogirl9 05.11.2005 01:09

[QUOTE=Skywriter]Ikinci not: Lutfen forumumuzda Turkce'yi Turkce gibi kullanmaya dikkat edelim ve forumu gereksiz mesajlarla kirletmeyelim..[/QUOTE]

Çok fena özür dilerim dilimi eşek arısı soksun bir daha yabancı kelime yok...

yigidogirl9 05.11.2005 01:12

[QUOTE=Skywriter]Ikazlari okumuyorsun galiba arkadasim !!![/QUOTE]

Okuyorum siz merak etmeyin. Dikkat ediyorum da artık...

skywriter 05.11.2005 01:12

yigidogirl ve munferitgirl, chat'e gelebilir misiniz lutfen?

münferitgirl 05.11.2005 01:57

tamam işte geldik ya...

BekirBayrak 20.11.2005 17:49

hoşgeldin :D

ugr8487 20.11.2005 18:13

arkadslar bayan veye erkek ayrımı yapılamaz kım calısacaksa onların gelmesı lazım

fatih_5834 20.11.2005 18:25

bence farketmez ama sımdılık ıyı.boyle devam edebılır.ılerkı zamanlarda dusunulebılır ama bu fedakarlıgı yapacakkısıde zor..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:10.