![]() |
Cevap: Milli Maç Arası İlaç Oldu
hocam ben sivaslı olarak sonuna kadar size güveniyoruz sen bizim herşeyimissin sen gerçekten çok seviyorun sen bazı hokkabazlara kızıpta bizleride üzmeyesin sonuna kadar arkandayız sivaslı yigido halit baba
|
hemde benim oglum sivassporda oynuyor alt yapıda stoper olarak az kaldı size 10 numara topcu yetişiyor stoper aramanıza gerek kalmayacak allahın izniyle
|
biz zaten şanpiyon olduk hemde ğönüllerin şanpiyonu bunu şimdiye kadar kim başarmış birisi çıksın örnek versin hocam
|
3 liglerde 2 liglerde canımız çık tı ya sana ne kadar teşekkür etsek az vallha sayın mecnun beyede çok teşekkür ederiz türkcel süper ligde böyle bi başkan görmüşlermi ya o kardeşimizin orda duruşu bile bizlere gurur veriyor bütün camiyaya teşekür ederim saygılar sunarım herşey ğönlünüzce olsun hayorlı ramazanlar vede başarılar halitbaba
|
[QUOTE=yalçınbaba;559062]hemde benim oglum sivassporda oynuyor alt yapıda stoper olarak az kaldı size 10 numara topcu yetişiyor stoper aramanıza gerek kalmayacak allahın izniyle[/QUOTE]
abi en çok bu habere sevindim :) |
[QUOTE=yalçınbaba;559062]hemde benim oglum sivassporda oynuyor alt yapıda stoper olarak az kaldı size 10 numara topcu yetişiyor stoper aramanıza gerek kalmayacak allahın izniyle[/QUOTE]
[B] Ailem bana böyle destek olsaydı bende şimdi kesin biryerlerde oynuyordum abi..benimde hayalim 10 numara olmaktı ama ailem hiç destek olmadı hep karşı çıktı futbol oynamama. hep oku oku dediler bizde okumaya çalışıyoruz bakalım ne olacak sonumuz.şimdi ise hevesimizi halı sahalarda almaya çalışıyoruz ama içimizde hep bir ukte kalacak.En büyük hayalim memleketimin takımının Turuncu Beyazlı formasını giymekti ama olmadı.İnşallah oglunuz iyi bir yerlere gelir.Sporla ilgilenmek kötü bir iş degil bence. :rolleyes: [/B] |
aslında oğlunuz adına sevineyimm iyoksa üzüleyimmi bilmiyorum.çünkü bülentin bir huyu var menfaati olmayan hiç bir topçuyu oynatmadı bu güne kadar.kaldıki bu güne kadar hiç bir genç yeteneğede şans tanımadı,İNŞALLAH senin oğlun diğerleri kadar şanssız olmaz.ALLAH kolaylık versin size |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21. |