![]() |
Cevap: UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA
[QUOTE=mdeniz58;570025][B]HİÇ KİMSE SİVASSPOR KULUBÜNDEN DAHA ÜSTÜN DEĞİLDİR.
EĞER BÜLENT UYGUN'UN GİTME ZAMANI GELMİŞSE GİTMELİDİR. VE O AN BU ANDIR..... LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN.... BÜLENT UYGUN ELİNDEKİ GÜZEL BİR TAKIMLA BAŞARILI İŞLER YAPMIŞ FAKAT O KADRO BOZULUNCA LİG'İN DİBİNE DEMİR ATMIŞ BİR TAKIMI KURTARAMAMIŞTIR..... YANİ KRİZ DURUMUNU YÖNETEMEMİŞTİR. BUNDAN SONRA NE SİVASSPOR'A NEDE KENDİSİNE BİR FAYDASI OLACAKTIR. LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN VE PROFESYÖNEL BİR TAKIMIN PROFESYONEL TARAFTARI GİBİ DAVRANIN[/B][/QUOTE] TAMAM HEMŞEHRİM DUYGUSALLIK YAPMAYALIM LİVERPOL 25 YILDI ŞAMPİYON OLAMIYOR BİRZ ONLARDAN DAHAMI PROFESYONELİZ YENİ HOCA GELSİN BAKALIM KAÇYIL SİVASI İLK ONDA TUTACAK BUDAM YENİ BİR KADRO KURDU TAM DESTEK OLMAIZ GEREN YERDE NEDEN HEMEN GİTSİN DİYORUZ SİVASLI OLARAK BU VEFASILZKIK DEĞİLMİDİR VEDE SİVASLIYA YAKIŞIRMI İNŞALLAH BÜLEN HOCE İKNA OLUR BAŞKA HOCA İSTEMİYORUZ BİZİM HOCAMIZ BÜLENT HOCA İYİ GÜNLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE |
eee miting ne zaman.....................nerde 5n 1 k?
|
biz hala olaya duygusal açıdan akıyorsak daha profesyönel takım olamadık demektir.tamam blent uygun iyi bir teknik adam bizi mutlu etti ama gitme zamanı geldiyse gitmelidir.
|
[QUOTE=mustafatas58;570475]biz hala olaya duygusal açıdan akıyorsak daha profesyönel takım olamadık demektir.tamam blent uygun iyi bir teknik adam bizi mutlu etti ama gitme zamanı geldiyse gitmelidir.[/QUOTE]
[B]bizim sivas halkı halen olaylara duygusal açıdan bakmaya devam ediyor adamın gitme zamanı gelmiş ki gidiyor [/B] |
insanlar neden hala bulent uygunun gitme zamanın en erken sezon son oldugunu anlamakta zorlanıyorlar. profesyonellıkten bahsedılıor ama hıc bır profesyonel klup sezonun ortasında teknık ekıp degısıklıgıne gıtmez. bu oyuncular bulent hocanın secımı ve onun sıstemıne uygun.
|
[QUOTE=mdeniz58;570025][B]HİÇ KİMSE SİVASSPOR KULUBÜNDEN DAHA ÜSTÜN DEĞİLDİR.
EĞER BÜLENT UYGUN'UN GİTME ZAMANI GELMİŞSE GİTMELİDİR. VE O AN BU ANDIR..... LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN.... BÜLENT UYGUN ELİNDEKİ GÜZEL BİR TAKIMLA BAŞARILI İŞLER YAPMIŞ FAKAT O KADRO BOZULUNCA LİG'İN DİBİNE DEMİR ATMIŞ BİR TAKIMI KURTARAMAMIŞTIR..... YANİ KRİZ DURUMUNU YÖNETEMEMİŞTİR. BUNDAN SONRA NE SİVASSPOR'A NEDE KENDİSİNE BİR FAYDASI OLACAKTIR. LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN VE PROFESYÖNEL BİR TAKIMIN PROFESYONEL TARAFTARI GİBİ DAVRANIN[/B][/QUOTE] Ne profesyonelliği ya siz tam acemi ve futboldanda anlamayan birisi olduğunuz ve ahkam kestiğiniz belli...iyi takımla başarı diyorsun o iyi takım bülentten önce ne durumdaydı? o takımı 200 300 bin dolarlık yabancı transferleriyle bu güne getiren bülent hoca olmuştur...Sivas sporu yaratan başarıya koşturan bülent hocadır...Tabiki bülent hoca bu başarıları ile türkiye genelinde takdir edilmeye başlandı yönetimin üstüne çıktı...bundan doğal ne var...eser onun eseri...adı sanı duyulmamış topcularla cim bom fener beşiktaş trabzon demedi dağıttı...takımı şampiyonlar ligine soktu...Benim yönetimim ne yaptı bülentin yıdız yaptığı topcuları sattı...transfer yapmadı...amatör topcuları doldurdu...Bülent sen bu takımla şampiyonlar ligine git dediler ve lige sürdüler ...Bu ne hınç almak bu ne öç almak bu ne vicdansızlık bu ne hocayı çekememezlik...İpini böyle çektiler işte...Bülen hoca sivas ve sivas spor için büyük kayıptır...o bu takımıda seneye şampiyon olacak konuma sokacağından hiç bir kuşkum yoktur...EĞRİ OTUR AMA DÜZGÜN DÜŞÜN VE YORUMUNU ONA GÖRE YAP...bence bülent kalmalı yönetim gitmelidir...yönetime bile gerek yok o takımma bir bülent her şeyine yeter...Bu vefasızlık bu duyarsızlık bu ihanet karşısında Bencede bülent hoca gitmeli...Çünki kariyeri daha fazla yıpranmasın...Bülent hoca sen bize rüyamızda bile göremeyeceğimiz mutluluklar yaşattın... Yolun açık olsun sonuna kadar sivaslılar ve sivas spor olarak takipçiniz arkandayız...Ben başkandan şunu beklerdim...Bu takım kümede düşeceksede ama yalnızca Bülent hocayla düşer...Hocamız takımın başındadır demeliydi....Ama onunda kuyruğunu kıstırmışlar anlaşılan...Bu takım malesef aşağıya indirgeniyor derin futbol otoriteleri tarafından...Bunları görmek lazım...bunları konuşmak lazım...Bu halk bu yönetimden ve sizin gibi ahkam kesenlerden hesabını mutlaka soracaktır...ŞİMDİ KINANIZI MÜSAİT YERLERİNİZE YAKIN...bülent gitti herşey bitti... |
beyler sivaslılar olarak bir kerede olsa taraftarlığımızı gösterip yürüyüş yapsak bülent uygun için.hiç olmazsa bülentin destekçisi olduğumuzu türkiyeye haykırsak.unutmayalımki sivassporun bu halinde bile korkulan takım olması konumuna bülent hocamız sayesinmde geldik.taraftar grubu liderlerine,MESUT ABİYE sesleneiyorum.bi yürüyüş organize edelim.amasyadan gelmezsem adam değilim...
|
YAW GÖNDERMEYELİM ŞU BÜLENT HOCAYI GİTMESİN BİZİ BIRAKIP..
|
[B]KAPTANSIZ GEMİ OLMAZ HOCAM BU TAKIMDAN EN SON GİDECEK KİŞİ VARSA BİRİSİ BAŞKANIMIZ DİĞERİDE SENSİN HOCAM !!![/B]
|
[B]arkadaşlar bu ne rezillik böyle bir insanı sevmeyen insanlar klavye başına geçtigi zaman insanlara böyle hakaret etme özgürlügünü nerden buluyorlar eger bu arkadaşlar sivaslıysa lanet olsun böyle sivaslıya[/B]
|
[B]sivasspor üçüncü ligde ikinci lige çıktıgı zaman ne bülent vardı ne mecnun vardı tamam bülent hoca bu takıma katkıları olmuştur onu kimse inkar edemez as olan sivasspor kulübüdür kişiler gidicidir[/B]
|
Lütfen bu site saygın bir site...Birbirimize karşı kırıcı olmayalım...Ne oluyor bize arkadaşlar...Niye birbirimize karşı bu tür hareketlerde bulunuyoruz...B. Uygun'un bende gitmesini istemiyordum ama adam gitmek istiyormuş ve gitti...Ne yapalım şimdi ...Gitmek isteyen birisinin arkasından karalar mı bağlayalım;yas mı tutalım...Hayat acımasız arkadaşlar....Başarı varsa sen de varsın yoksa sen de yoksun...Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar maç kaybeden bir hocayı yerinde bırakmazlar bu da bir gerçek...Ama Biz taraftarlar olarak yine de devam etmesini istiyorduk..Gönül isterdi ki hoca devre arasına kadar ya da bu yılın sonuna kadar devam etsin...Ama hoca herhalde bu kadar stresi kaldıramadı ya da Sivasspora verecek bir şeyinin olmadığını düşünmüş olmalı ki takımı bıraktı...Ya da ortaya son bir ihtimal kalıyor; hocaya ligimizden başka bir takım veya takımlar teklifte bulundu hocanında aynı geçen seneki M.Yıldız'ın başına gelenler gibi kafası karıştı ve takımı istediği gibi yönetemedi...Bu nedenle de şimdilik takımı bıraktı...Bugün bir arkadaş şöyle bir yorumda bulundu:B.UYGUN'un gözü milli takım hocalığında...B.UYGUN acaba federasyondan milli takım için teklif almış olabilir mi?Çünkü F.Terim milli takımı dünya kupasına götüremezse yerine yeni bir isim düşünülebilir;bu isim de sakın B.UYGUN olmasın...Bana B. UYGUN'un Sivassporu bırakması biraz garip geldi;çünkü son 15 güne kadar ne B. Hoca ne de yönetim istifadan hiç bahsetmiyordu...Bakalım bu dedikoduların sonu nereye varacak;yakında kokusu çıkar herhalde....
|
Bülent'in gitmesini isteyenlere kimsenin hakaret etmeye hakkı yok..Hele hele onların Sivaslılığını kimse sorgulamasın..Ben gitmesine gerçekten üzülmekle beraber,gitmesini de istiyordum ve ben bu sitede iddia ediyorum Sivas'ı ve Sivasspor'u en çok sevenlerin başındayım!Kimse hakaret etmesin!
|
arkadaşlar ne yapalım bir türlü aklımıza birşey gelmiyor
|
Bu takımın neden bir otobüsü olmayacakmış Sivasspor bunu haketmiyor mu dedin ve otobüs kampanyasını başlatıp ilk bağışı da 50.000 tl gibi ciddi bir rakamla kendi cebinden ödedin.. Sivasspor tarihinde ilk defa şampiyonlar liginde senin teknik direktörlüğünde maç yaptı... 4 büyükler denen takımlar ilk defa Sivasa gelirken bacakları titredi.. Aylarca basın Sivası Sivassporu konuştuysa bu senin sayende oldu.. Sen Sivas için Sivasspor için o kadar değerliydin ki haftalardır Sivassspor için tek kelime yazmayan basın bugün senin istifanı birinci haber yaptı.. Bazılarımız bunu anlayamadık, idrak edemedik ama bugün senin istifandan sonra 7 haftadır galibiyete hasret olan taraftar buna bile sevinemedi.. Kal demek isteriz ama biz seni öyle seviyoruz ki senin daha fazla yıpranmaman daha fazla üzülmemen için istafa haberine boynumuzu büktük ve bizim taraftarımız başka taraftarlara benzemez sözünün aslında doğru olmadığını anladık..
|
Sevgili Bülent hoca, Asker Bülent, segili hocamız..
Bizler yani Sivasspor taraftarları seni delikanlı, mert, çalışkan, takımı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan biri olarak tanıdık ve hala bizim için öylesin.. Sen içimizden biriydin sen Sakaryalı olmana rağmen en az bizim kadar hatta bazılarımızdan daha da çok Sivaslıydın ve Sivassporluydun.. Sivasspor senin döneminde altın çağını yaşadı bir daha bunu görebilirmiyiz bilmem ama senin bize yaşattığın sevinçleri saymakla bitmez... Sen ki bu takımı 2006 sezonunda 16. sıradan teslim aldın ve lig bitiminde 48 puanla 7. sırada bitirmesini sağladın.. Sen ki Sivasspor kurulduğundan bu tarihe kadar ilk kez Süper Lig'de liderliğe taşıyan teknik direktör olarak kalbimizde taht kurdun.. Bunları milyon dolarlar harcıyarak değil bu takım için az bir bütçe ile gece gündüz çalışarak yaptın |
[B][COLOR="Blue"]insanları anlamak mümkün değil ya. bülent bu takımı aldığında nerdeyse düşmesine garanti gözüyle bakılıyordu 2 senedir başarılarda arkasında duranlar birkaç kötü sonuca neden tahammül edemiyorlar? farkına varın arkadaşlarbu takım süperligde geliri en düşük takımlardan biri. bülent hoca gitmekte çok haklı şimdiye kadar böylesine iki yüzlü insanlar için yaptıkları fazla bile...sözüm her fırsatta (başarılarıda dahil) bülent hocayı yerden yere vuran sivassporun başarısını istemeyen kişileredir...[/COLOR][/B]
|
en çok sevindiğim şeyde(yani öyle olmasını umuyorum)artık fenere yatmayacak olmamız.herşeye rağmen bülent hocaya hakkımı(varsa eğer) helal ediyorum.ALLAH yolunu açık etsin.takımın başına kim gelirse gelsin İNŞALLAH bulunduğumuz bu durumdan bizi tezelden çıkarır.
|
[QUOTE=58isa58;570026]siz mi profosyenelsiniz benim sizin gibilerle işim olmaz gidin yazınızı başka yerde yazın adamın yorumuna katılanlar yazsın...
duygusallıkmış sen sivassporu kaç senesinden beri takip etmeye başladın söyle bakim... sen sivassporun kaç tane 3.ligi bırak 2.lig maçını izledin? hadi ondan da geçtim anlatılanlara duygusallık diyorsan biraz kitap okuyun... yazıklar olsun... zaten değil 7 milyon 100 milyon olsak yine bir yere gelemeyiz...[/QUOTE] [B]Senin o arkasından koştuğun B.Uygun satılan ve Sivasspor'daki tüm futbolcularım menajeri ve sattığı aldığı adamdan %20 komisyon alıyor. Şampiyonlar ligine katılacak bir takımın kemik kadrosunu hangi akla sattı o zaman b.uygun....sorarım sana...... herkes kesesini doldurur,sende burda aman gitmesin diye bağırır durursun. İşte sen ve senin giblerin yaptığı duygusallık bu.... Ben sivasspor'u sen daha kısa pantolonla gezerken seyrediyor,maçlarına gidiyordum. Daha çokkkkk yazacak şeyler varda neyse boşver anlayan anlar nede olsa...[/B] |
çok terbiyesiz yasılar var ilk defa böyle yasılar okudm çok ayıp arkadşlr gerçekten cok ayıp:confused::confused::confused:
|
[QUOTE=Metal Gear;570654]Bülent'in gitmesini isteyenlere kimsenin hakaret etmeye hakkı yok..Hele hele onların Sivaslılığını kimse sorgulamasın..Ben gitmesine gerçekten üzülmekle beraber,gitmesini de istiyordum ve ben bu sitede iddia ediyorum Sivas'ı ve Sivasspor'u en çok sevenlerin başındayım!Kimse hakaret etmesin![/QUOTE]
GARDAS BÜLENT UYGUNUN ARKASINDA AGLAYANLARI ANLAMIYORUM BÜLENT HOCAYA VERILEN KREDI TÜRKIYEDE HANGI HOCAYA VERILDI BU SEZON BASARISIZ OLDU YALANMI ISTIKRAR LAZIM OLMAYINCA GÖNDERILECEK FUTBOL BÖYLE BASARI YOKSA TURSUSUNUMU KURACAGIZ KIM NEDERSE DESIN DEVAMLI ILERIYE BAKMALIYIK GERIYE BAKIPDA ELIMIZE NE GECECEK YASASIN SIVASSPOR YASASIN BASKANIMIZ DAHA NE HOCALAR SIVASA GELIP GIDECEKLER BUNA HEPIMIZ ALISACAGIZ |
arkadaşlar bu ilk ve son ikazım...üslubunuzu lütfen forum adabına göre ayarlayın....herkesin fikrine saygı duymak zorundasınız..kimse düşüncelerinden dolayı diğerlerine küfür ve hakaret edemez...dediğim gibi, bazı arkadaşlara ilk ve son uyarıdır bu !!!!!!!!
|
YAKARDEŞİM ANLAMIYORUM BU İNSANLARI YOK PİRİM TANINIYOR YOK BÜLENT BÖYLE ALLAH AŞKINA YA ANLAYIN ARTIK YA ADAM REVİZYON YAPTI TAKIMI GENÇLEŞTİRDİ AMA TAKIM OTURMADI HENÜZ AMA ADAMI ASTIK KESTİK BUYURUN ŞİMDİ NE OLACAK İYİMİ BEKLEYİN İNSAFYA,,,, ALP ERENLER,,
|
yav şunu neden kimse irdelemiyor. bu sezon avrupada takım sıfır çekti ( rezil oynayarak rezil oldu) istifaa etmedi.... ligde 6 haftada 1 puan aldı( her maç gene rezil,mahkum futbol oynadı) istifaa etmediii.... ee bi antalya galibiyetinden sonra istifaa etmekde ne demek. bunu neden irdelemiyor hwerkes. yoksa sivasslıları sokağaa dökülmesi için yapılan bir plan olmasın sakın( ne olur hocam gitme,bizi bırakma safsataları falan). bizim sivaslılarda saten vatan millet sakarya edasında duyguları sömürülen bi millet. gerçeklerle yaşamayan bir millet,irdelemeyi bilmeyen bir millet.neyse yaaa. offfffff.
|
[QUOTE=ready;570184][COLOR="DarkRed"][B]klavye başına geçipde yok hocasına sahip olamayan sivaslı degildir yok hocayı istemeyen bi yerlerine kına yaksınlar falan bunlar çirkin sözler insanların anlamadıgı şu sivassporda kişiler gidici sivasspor kulübü kalıcıdır şimdi bülent uygunu savunan arkadaşlara bişeyler demek istiyorum hocaya biz mi dedik kendi işini yapma basınla polemiklere gir kendi takımını bırak başka takımların maçları hakkında yorum yap 5 yeriz altı yemeyiz gibi sözleri bizmi söylettik sonrada bu kadar lafa ragmen bazı arkadaşlar çıkacak hocaya sahip çıkmayan sivaslı degildir istifasını isteyen insanlara allah belanızı versin demek mikrop demek bu ne terbiyesizliktir..nasıl bülent hocayı sevenlere insanların yalaka deme hakkımız yoksa bu insanların da karşısındaki insanlara hakaret etme hakkı yoktur..herkes haddini bilecek [/B][/COLOR][/QUOTE]
arkadasim burada kimse kimseye yalakalik yapmiyor bülen uygun kimsenin burda babasinin oluda deil ama iyi hocaydi simdi gelecek isimleri kontrol et,hepsi basarisiz hocalar yani dier takimlardan kovulup sivassporun basina gelecek hocalar,onun icin burda gazeteciler yazdigi basinin yazdigi gibi onlarin aziyla konusma istifa etti adam tamam yerine gelen kim olacak onuda görün bakalim,en son kovulan takimlardaki teknik hocalar,bülent uygunu biz cok arariz.ayrica tabiki basinla polemige girecek sivaspora adam laf konusturmadi diye kötümü oldu simdi, |
[QUOTE=tekdoktirin;570755]YAKARDEŞİM ANLAMIYORUM BU İNSANLARI YOK PİRİM TANINIYOR YOK BÜLENT BÖYLE ALLAH AŞKINA YA ANLAYIN ARTIK YA ADAM REVİZYON YAPTI TAKIMI GENÇLEŞTİRDİ AMA TAKIM OTURMADI HENÜZ AMA ADAMI ASTIK KESTİK BUYURUN ŞİMDİ NE OLACAK İYİMİ BEKLEYİN İNSAFYA,,,, ALP ERENLER,,[/QUOTE]
TAKIMI GENÇLEŞTİRDİMİ...:)))))))))))). ey kardeşim yaaa ne revizyonu. 7 yıldır sivasta,alt yapıdan hangi futbolcuyu çıkaarıpta pitasaya sundu.( gaziantep caayır cayır adam yetiştirip satıyor. hemde büyük paralarla)sadece gaziantep değil tüm takımlar yetiştirip satıyorlar. sivasta 7 yılda 1 futbolcu çıkarılmışmı hayıııırrrrr..... 2. cisi takımı gençleştirdi diyorsun. antalyadan alınan uğur kaç yaşında.?.... ersan martin kaç yaşında...?petkoviç kaç yaşında...?sedat kaç yaşında...? v.s v.s |
malesef bitti herşey ...........................
|
[QUOTE=agumus_58;570019]ARKADAŞLAR ARKADAŞLAR NEREDE SİVASLILIĞIMIZ NEREDE 7 MİLYONUMUZ NİYE KİMSE BİŞEYLER YAPMIYOR YA BİZİ BİZ YAPAN BENLİĞİMİZİ TEKRAR BİRLİKTELİĞİMİZİ ŞEHRİMİZE YAPTIKLARI O KADAR SAYISIZ GÜZELLİĞE SAHİP ÇIKAN HOCAMIZA BÜLENT UYGUNA BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYORUZ YOK MU SİVAS DA KİMSE.
KİMSELER TOPLANMIYOR MU HOCAMIZI DURDURALIM DİYE DURDARAMAYACAKSANIZ SİVASI VE SİVASSPORUN KIYMETİNİ BİLMEYECEKSENİZ O ZAMAN SİVASLIYIM DEMEYİN!!! NEREDE MİLLET UYANIN YA UYANIN NEREDESİNİZ NASIL SİVASLISINIZ NASIL SAHİP ÇIKIYORUZ TEKNİK DİREKTÖRLÜKTEN ÖTE AİLEYDİK BİZ ARTIK. LÜTFENNNNN AMA LÜTFEN SAHİP ÇIKALIM SAHİP TÜM TÜRKİYEYE GÖSTERELİM TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZE SAHİP ÇIKTIĞIMIZI BİRŞEYLERE DE BU SEFER TARAFTAR OLARAK BİZLER DEVRİM YAPALIM.HEP HOCAMIZ YAPTI BİR DEVRİMİ DE BİZ YAPALIM. YAŞIM 22 ACABA VAR MIDIR?TÜRKİYE DE TEKNİK DİREKTÖRÜNE SAHİP ÇIKAN TAKIM.... SAHİP ÇIKALIM SAHİP........ DÖKÜLELİM SOKAKLARA ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDAN GELELİM.... BİLİYORUZ Kİ İLKLER ZORDUR AMA BAŞARINCA DA ONUN DA ADI DEVRİM OLUR TÜRKİYEYE SİVASSPORA BUNU ÇOK GÖRMEYİN DESTEK OLALIM BİRLİK OLALALIM HOCAMIZI BIRAKMAYALIM.......[/QUOTE] ÇOK HAKLISIN KARDEŞİM AMA YOK ONUN YERİ BUNDAN SONRA BELLİ OLACAK AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK. |
Siz burada istediğiniz kadar birbirinizle uğraşa durun, hiçbirşey değişmeyecek...Burada hiç kimse Sivasspor'un kötülüğünü de istemiyor...Bazı arkadaşların kına içerikli mesajlarını kınıyorum...Ben bu sene henüz maç kaçırmadım...Ve hiçbir maçında da takım geleceğe yönelik ümit vermedi...Siz Bülent Hoca'yı çok akılsız birimi zannediyorsunuz? Düzeltebileceğine inanan bir kişi sizce kahraman olmak varken bırakıp gidermiydi?
hoca bu takımın düzeleceğine olan inancını yitirmişti...Sürekli bize şu tarihte düzelecek, şu aralıkta şu kadar puana ulaşılacak denilip durulmadımı? antalya maçını statta 90 dk. seyredipte bu takım düşmez diyebilecek bir arkadaş varsa onunlada ayrıca bu konuyu konuşuruz... bu ülkede ne başarılar elde etmiş insanlar yeri geldiğinde başarısızlıkları da hesabını vermiştir...HİÇKİMSE Sivasspor sevgisinin önüne geçemez bende...Bülent uygun dahil....nasıl başarıda aslan payını alıp onurlandırıldıysa, bugünde bu durumun hesabını verecektir... Bu fikirlerimden dolayı hiç kimsenin beni HAİN ilan etmeye de hakkı yoktur...testi kırıldıktan sonra akıl veren çok olur dermiş atalar...önemli olan testi kırılmadan bazı şeyleri görmek...yarın bu takım küme düşerse kimse çıkıpta biz Bülent Hoca gitmesin demiştik diyerekte ortaya düşmesin...nasıl bizi 2 yıl şampiyonluğa oynatan o ise bu sene ligeden düşersek baş aktör de yaptığı yanlış transferlerle kendisi olacaktır...BU KADAR BASİT!!! |
Bülent Uygun Sivas a çok şeyler kattı katılıyorum. Ancak şunu da unutmayın Bülent uygun şu anda bu kadar çok tanınıyor ve ünlü bir hoca halinde lanse ediliyor sa bu da Sivasspor ve Mecnun Başkan sayesindedir.
Tanıdık bir laf söylemek tam yeri sanırım; Kim Bülent uygun u seviyorsa bilsin ki bilent uygun gitti ancak kim Sivasspor u seviyor ise o baki kalacak gitmese iyidi ancak gitti ve geri de dönmeyecek (en azından şimdilik) bu takımın önünde daha çok maç var ve önünde de bir takım büyük sıkıntılar var. hallolması gerekli birsürü sorun içinde ahlayıp vahlamak sadece vakit kaybettirir. ve gelecek hoca için de zorluk çıkarır. önümüze bakalım Sivas ıma kim faydalıolursa benim ağam da paşam da o olur. gidene Kal Kalana Git demeyiz. |
[QUOTE=sensetik;570829]Siz burada istediğiniz kadar birbirinizle uğraşa durun, hiçbirşey değişmeyecek...Burada hiç kimse Sivasspor'un kötülüğünü de istemiyor...Bazı arkadaşların kına içerikli mesajlarını kınıyorum...Ben bu sene henüz maç kaçırmadım...Ve hiçbir maçında da takım geleceğe yönelik ümit vermedi...Siz Bülent Hoca'yı çok akılsız birimi zannediyorsunuz? Düzeltebileceğine inanan bir kişi sizce kahraman olmak varken bırakıp gidermiydi?
hoca bu takımın düzeleceğine olan inancını yitirmişti...Sürekli bize şu tarihte düzelecek, şu aralıkta şu kadar puana ulaşılacak denilip durulmadımı? antalya maçını statta 90 dk. seyredipte bu takım düşmez diyebilecek bir arkadaş varsa onunlada ayrıca bu konuyu konuşuruz... bu ülkede ne başarılar elde etmiş insanlar yeri geldiğinde başarısızlıkları da hesabını vermiştir...HİÇKİMSE Sivasspor sevgisinin önüne geçemez bende...Bülent uygun dahil....nasıl başarıda aslan payını alıp onurlandırıldıysa, bugünde bu durumun hesabını verecektir... Bu fikirlerimden dolayı hiç kimsenin beni HAİN ilan etmeye de hakkı yoktur...testi kırıldıktan sonra akıl veren çok olur dermiş atalar...önemli olan testi kırılmadan bazı şeyleri görmek...yarın bu takım küme düşerse kimse çıkıpta biz Bülent Hoca gitmesin demiştik diyerekte ortaya düşmesin...nasıl bizi 2 yıl şampiyonluğa oynatan o ise bu sene ligeden düşersek baş aktör de yaptığı yanlış transferlerle kendisi olacaktır...BU KADAR BASİT!!![/QUOTE] [B][B]insanların fikirleri sadece kendini baglar ne başkasının karşısındaki insanı yalaka ne de o insanın bir insanı eleştirdigimiz zamanhain nankör adam gitti bir yerlerine kına yakın gibi kelimeler çok çirkin.. hocaya gelince hoca sivasspora bazı başarılar kazandırdı burası dogru siz de takdir edersiniz ki futbol maçlarını at gözlügü takarak normal seyirci gibi izleyerek yorum yapan insanlar gördü ki takımda ters giden bişeyler var gidenlerin yerine alınan topçular tek kelimeyle fiyasko oldu yönetimde bu kötü gidişata dur dedi ve hocayla yollarını ayırdı bu kötü gidişat düzelecek mi yoksa daha mı kötü gidecek bu zaman ve yeni gelen teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimiz gösterecek[/B] as olan sivasspordur teknik kadro futbolcular gidicidir giden agam giden paşam hesabı kimseyi ilahlaştırmak kimseyi sivassporun üstünde tutmak yanlıştır[/B] |
[B]Elimzdeki değeri gittikten sonra anladık bence bülent hocamız sivassporumuza daha uzun yıllar hocalık yapabilirdi fakat biz hocamıza sahip cıkmakta aciz kaldık tribübünlere asılan pankartları daha önceden assaydık hocamıza her mactan sonra sevgi gösterilerinde bulunsaydık belki bu gün istifa etmemişti yolu acık olsun erinde gecinde bir ayrılık olacaktı bu sezon oldu canımız sağ olsun sivassporumuz hocasız bülent uygunumuzda calıştıracak takımsız kalmaz verdiği sözü yerine getirmek adına anadoludan bir takımı şampiyon yapacaksa o da biz olacağız şartların olgunlaştığı bir gün bülent hocamız tekrar sivassporumuza dönüp bizi şampiyon yapacağına yürekten inananlardanım yolun acık olsun sivaslılar seni asla unutmayacaktır seni çok sevdik sonu böyle olmamalıydı[/B]
|
[QUOTE=ready;570832][B]insanların fikirleri sadece kendini baglar ne başkasının karşısındaki insanı yalaka ne de o insanın bir insanı eleştirdigimiz zamanhain nankör adam gitti bir yerlerine kına yakın gibi kelimeler çok çirkin.. hocaya gelince hoca sivasspora bazı başarılar kazandırdı burası dogru siz de takdir edersiniz ki futbol maçlarını at gözlügü takarak normal seyirci gibi izleyerek yorum yapan insanlar gördü ki takımda ters giden bişeyler var gidenlerin yerine alınan topçular tek kelimeyle fiyasko oldu yönetimde bu kötü gidişata dur dedi ve hocayla yollarını ayırdı bu kötü gidişat düzelecek mi yoksa daha mı kötü gidecek bu zaman ve yeni gelen teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimiz gösterecek[/B][/QUOTE]
soruyorum hoca sadece istifamı etti yoksa düşeceğini anladığı takımı bırakıp kaçtımı? bence vereceği çok hesap vardı daha... Burada kına mesajları yazanlar statta Hocanın messisi erman'a sövenler değilmi? cevap verin!!! burada benim gibi düşünenleri Sivasspor DÜŞMANI ilan edenler size soruyorum stata Hoca'nın adamı Ersan Martin'e adaba ahlaka küfür edenler kimler? ya yasin? benmi aldım takıma? yoksa sizmi? yoksa başkanmı dedi bu adamı çok beğendim diye? dün yazdıklarını, söylediklerini unutup bugün Sivasspor'un asıl sahibi olan bizler yani taraftarları suçlamak niye... herkes yaptığı işin ödülünü para, şan ve şöhretle alırken takımın karşılıksız seven taraftarları suçlayan bu durumdan sorumlu gösteren herkesi KINIYORUM!!! |
taraftarlar size sesleniyorum bülen uygun 7 senedir sivassporda hic kimseye kötü söz hic kimseyle kavga ettiğinizi gördünzmü.takım yeri gelirse 10 kişiyse 11.hkişi olarak sahaya girer(böyle birşey olamaz ama) böyle bi adamdı o.bazı arkadşlar diyor büyük bir takımla anlaştı sivassporu bıraktı bazıları diyor fenerbahceliden ne hayır cıkar tek söylicek söz yaıklar olsun!.takımınızın arksaında böyle durmayın bülent hocayı yanlış tanımayın.sezona 14 sakalıkla başladık.hergecen sakatlıkla takım iyiye gidiyordu.ama biz beklemedik her gecen mac takımımızın arkasında durmadık kötüledik.iş işten gecti bülent uygun istifa ettikten sonra degerini anladınız.ama iş iten gecti
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:45. |