![]() |
Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı
Yahu adam yalanlarla geliyor hala ümit besliyorsunuz
Fatih Tekke'yi ben çıkarttım diyor anında yalan olduğunu alay ettiğimiz laz kafalılar çıkartıyorlar Bu hocanın dediklerine nasıl itimat edeceğiz |
[QUOTE=subasi29;571850][I]Alt Yapiya Onem Vermek Takimin Gelecegine Yonvermektir...Insallah Buyuk Bir Umut Cicegi Gonullerimizde Yeserecek,Taraftarin isteklerine Cevap Verecek Bir Kapasitede Teknik Adam ....Hayirli olsun[/I][/QUOTE]
Müsade edersen kardes biraz da bek ekleyim Süperligde Kaybettigimiz sempatimizi tekrar kazanacagiz hic bir takimin Süngüsü olmayacagiz,Hocamiz sadece Sivassporla ilgilenecek GS,FB,BJK Trb ,Reklamini yapmayaca, rakip taraftarlar artik sivasspordan nefret etmeyecek Sivassporun kümeye düsmesini istemeyecekler, süperlige yeni cikmis bir takim Nasil olduda nefret ediliyor bu durumlara geldigini kimse sorgulamak istemiyor. Bir takimi calistirirken kendi takimini unutup FB Borazanligini yaparken kendinden gecen süperligde hic bir hoca görmedim gibi hatirlamiyorumda.. |
Seneye 2. ligde en sempatik takım oluruz
Sempatiklik çok önemli tabi. Sempatik olana her gün kupa veriyorlar. Sempatiklik belki kız-erkek ilişkilerinde işe yarayabilir ama futbolda bir değeri yoktur. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;571890]Seneye 2. ligde en sempatik takım oluruz
Sempatiklik çok önemli tabi. Sempatik olana her gün kupa veriyorlar. Sempatiklik belki kız-erkek ilişkilerinde işe yarayabilir ama futbolda bir değeri yoktur.[/QUOTE] Birak kiz erkek iliskilerini Burda Futboldan konusuyoruz !!! 1.Muhsin hocayi mi begenmiyorsan sebebi nedir ??? 2. bülent hoca Yönetim o kadar arkasinda durdugu halde neden sivassporu terketti. 3..Yönetimmi Bülent hocayi istifaya zorladi ???? 4.bülent hoca 12 haftada Pezcenin istifasindan sonra takimin basina gecti tercübesi varmiydi ?? arti kac takim calistirmisti..??? 5. Muhsin hocanin Basarisiz olacagini nerden biliyorsun ???? |
[QUOTE=fatihtuztas;571857]inşallah başarılı olur.bülent hocayı aratmaz inşallah.bir de yardımcı antrenör sivaslı olacak deniliyodu.ümit özat olmaz mı acaba?[/QUOTE]
Ümit Özat redetmiş takımıyla sözleşmesi devam ettiği için .. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;571890]Seneye 2. ligde en sempatik takım oluruz
Sempatiklik çok önemli tabi. Sempatik olana her gün kupa veriyorlar. Sempatiklik belki kız-erkek ilişkilerinde işe yarayabilir ama futbolda bir değeri yoktur.[/QUOTE] kederinin büyüklüğünden yazdın sanırım bu alakasız mesajı. hocaya nası koru korune baglanmıssanız hocaya olan sevgınız takıma olan sevgınızı asmıs!anlyamıyorum bızı yarı yolda bırakıp gıden bırıne neden bu kadar uzulursunuz.hocamızken severdık ama bıraktı gıttı.daha neyını savunursunuz anlamam kı.enerjınızı takımın yenı hocası ıcın harcayın azcık guvenın.. |
[QUOTE=yigido Atilla;571899]Birak kiz erkek iliskilerini Burda Futboldan konusuyoruz !!!
1.Muhsin hocayi mi begenmiyorsan sebebi nedir ??? 2. bülent hoca Yönetim o kadar arkasinda durdugu halde neden sivassporu terketti. 3..Yönetimmi Bülent hocayi istifaya zorladi ???? 4.bülent hoca 12 haftada Pezcenin istifasindan sonra takimin basina gecti tercübesi varmiydi ?? arti kac takim calistirmisti..??? 5. Muhsin hocanin Basarisiz olacagini nerden biliyorsun ????[/QUOTE] 1-Muhsin hocayı beğenmiyorum. Çünkü kendisinin bana göre kayda değer bir başarısı yok. Afrikada yaptıkları beni alakadar etmiyor. Bir çuval una oyuncu pazarlığının yapıldığı kabilelerde benda hocalık yapar başarı sağlarım. Eğer kaliteli bir hoca olsaydı Türkiye'nin futbol takımları onu çok önceden alırdılar. Milletin akıllısı bizmiyiz. En basitinden bugün açıklaması çıktı basında. Açıklamanın içinde Fatih Tekke'yi ben keşfettim dedi. Çok geçmeden haber siteleri yalanladılar kendisini. Söylediklerinden kim bilir daha neler yalan... 2-Yönetimin arkasında durması bir şey ifade etmiyor. Aslolan taraftardır. Taraftar arkasında durdu mu? Şu forumda yazılanları okumuyormuyuz. Defol git bile denildi ve de deniliyor. Bülent hocanın bu yazıları okumadığını mı sanıyorsunuz? 3-Yönetimin hocayı istifaya zorladığına inanmıyorum. 4-Bülent hoca tecrübesizdi. İyi de çıkabilirdi kötü de? Yaşı gençti ve idealleri doğrultusunda gelişime açıktı. Şimdiki hoca kim. Yaşını başını almış, futbolda kayda değer bir başarısı olmayan birisi. Ne bekleyeceğiz bu adamdan biz. 5-Görünen köy klavuz istemez. |
Güney Afrika'yı iyi bilirim.Havası doğası ve de yaşam koşulları Sivas'tan üstündür.O yüzden de Sivas'ta bu hoca kalmaz.Kalsaydı Avusturya macerasını yarıda kesip Eurosport kanalındaki roportajında ülkede kalması için iklimin daha yumuşak olması gerektiğini anlatmazdı
Bülent Uygun gibi vizyon sahibi bizi her sene şampiyonluğa oynatacak bir hocayı nasıl oldu da istifa etmeye zorladık onu düşünmeliyiz.Sivasspor yönetimi de bize hocayı reva gördü ne diyebilirim altyapıdaki hocayı getirsek bundan daha iyi bir seçim yapmış olurduk |
Birileri umarım Ankaraspordan acil takviye konusunda yeni hocamızı uyarır...
|
[QUOTE=alemdargokhan;571758]Fatih Tekke 1994-95 sezonunda Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü zamanında , alt yapıdan A takıma alındı. Aynı sezon Tekke 4 lig ve 2 kupa maçı oynadı.
1995-96 yine Güneş döneminde Tekke 20 lig 2 kupa maçında görev yaparak 4 gol attı. Fatih Tekke'nin Trabzonspor'da 3. yılı olan 1996-97 döneminde ise ilk devre görev yapan Şenol Güneş; ligin ikinci yarısında görevi Yılmaz Vural - Muhsin Ertuğral ikilisine devretti. 1996-97'de Şenol Güneş'li ilk yarıda 13 lig maçında forma giyen Tekke ligin ikinci yarısında Vural - Ertuğral ikilisinin göreve gelmesi ile sadece 6 maç forma giyebildi. Sezon sonunda da Altay'a gönderildi. Muhsin Ertuğral'ın Vural'ın yardımcılığını yaptığı 1997-98 döneminde Fatih Tekke kiralık olarak verildiği Altay'da forma giydi.[/QUOTE] kardes trabzonla cok ilgileniyorsun herhalde yoksa trabzonlumusun |
birincisi yurt dışı deneyimi fazla bir hoca.ikincisi yabancı dil biliyor.üçüncüsü farklı kareketerlerde takım çalıştırmış bu ona elinde olanma yetinme becerisi vermiştir.dördüncüsü türkiyedeki varolma şansı.beşincisi sivasspor tesisleşme yönünden türkiyenin iyi takımları arasında.altıncısı ise takım aslında iyi oyunculardan oluşuyor.ama ilahi adalet gereği ne oldum delisi olan bülent tutturmadı.
hadi allahtan hayırlısı |
[QUOTE=konartr58;571921]birincisi yurt dışı deneyimi fazla bir hoca.ikincisi yabancı dil biliyor.üçüncüsü farklı kareketerlerde takım çalıştırmış bu ona elinde olanma yetinme becerisi vermiştir.dördüncüsü türkiyedeki varolma şansı.beşincisi sivasspor tesisleşme yönünden türkiyenin iyi takımları arasında.altıncısı ise takım aslında iyi oyunculardan oluşuyor.ama ilahi adalet gereği ne oldum delisi olan bülent tutturmadı.
hadi allahtan hayırlısı[/QUOTE] Yurtdışı deneyimi fazla bir hoca mı?Afrika'dan bahsediyoruz. |
evet afrikadan bahsediyoruz dünyanın en büyük takımlarında her zaman lokomatif oyuncular afrikalıdır.çok iyi liglerinin olmamasının sebebi fransa,italya,hollanda klüpleri afrika klupleri altyapı gibi kullanması ve maddi imkansızlıklardır
|
arkadaşlar muhsin hoca bugün ortaya çıkmış birideğilki bu adamın başarısı olmadığını söyleyen arkadaşlar zaire milli takımı ismini kaç kişi duymuştur eminim çok arkadaşım duymamıştır bu takım afrika kupasında gruplarda sonuncu iken takımın başına muhsin hocayı getirmiş muhsin hoca ile birlikte bu takım afrika kupasında çeyrek final başarısı yakalamıştır.bu başarımı derseniz şayet çalıştırdığı ajac takımı afrika uluslar kupasını kazanmış bu da mı başarısızlık sizce ya arkadaşlar gerçekten çok saçama yorumlarınız var neymiş afrikada başarımı olurmuş ya arkadaşlarım afrikayı beğenmiyorsunuzda takımımızda başarılı olan futbolcular hep afrikalı bune lahana turşusu bune perhiz ayıp ya bülent uyguna gösterdiğiniz saygıyı muhsin hocayada göstermemiz gerek ben yiğidoyum diye ortaya çıkan akıl yoksunu bir kaç arkadaş önce yiğidoluk nedir öğrensin ondan sonra burda adam gibi yorum yazsın yiğidoluk önce saygı demek edep demek kardeşlik demek bunu daha bilmeyen arkadaşlara hatırlatmak isterim .son olarakta muhsin hocama sonsuz başarılar saygılarımla...
|
alt yapıdan bugüne kadar oyuncu alınmadı.inşaallah bundan sonra yetiştiririz.
|
sana inanıyor ve güveniyoruz hocam. bilgi ve birikimini sivasa versen yeter. daha iyisi olacak.nolur bizleri hayal kırıklığına uğratma.
|
[QUOTE=Sivas Meydan;571907]Güney Afrika'yı iyi bilirim.Havası doğası ve de yaşam koşulları Sivas'tan üstündür.O yüzden de Sivas'ta bu hoca kalmaz.Kalsaydı Avusturya macerasını yarıda kesip Eurosport kanalındaki roportajında ülkede kalması için iklimin daha yumuşak olması gerektiğini anlatmazdı
Bülent Uygun gibi vizyon sahibi bizi her sene şampiyonluğa oynatacak bir hocayı nasıl oldu da istifa etmeye zorladık onu düşünmeliyiz.Sivasspor yönetimi de bize hocayı reva gördü ne diyebilirim altyapıdaki hocayı getirsek bundan daha iyi bir seçim yapmış olurduk[/QUOTE] kim vizyon sahibi be allah aşkına. bülent uygun mu vizyon sahibi. sivassporun başına getirdiğimizde bu adam hoca bile değildi. yokluktan yoksulluktan verilen her görevi yapıyordu. sivasspordan başka bir yerde hocalıkmı yapmış. bir başarısımı var. kendini övmekten herkesten yüksek görmektenn başka ne yapmış. kendini kaf dağının başında görmekten başka ne yapmış. saygısız insanlara değer vermeyen birisi. bir kaç kere görüşme imkanım oldu. bırakın allah aşkına adamı ilahlaştırdınız. yazık. yeni hocamıza sahip çıkın.sizlere bizlere bu yakışır. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;571886]Yahu adam yalanlarla geliyor hala ümit besliyorsunuz
Fatih Tekke'yi ben çıkarttım diyor anında yalan olduğunu alay ettiğimiz laz kafalılar çıkartıyorlar Bu hocanın dediklerine nasıl itimat edeceğiz[/QUOTE] kardeşim sen okuduğunu bile anlamıyorsun. adam ben çıkarttım demiyor. alt yapıdan yılmaz hoca ile çıkarttık diyor. fatih tekke trabzonun alt yapısındaymış anlayabildinmi. onlarda a takımına almışlar. yapamazlarmı yani. alt yapıya önem veren birisiymiş. mutlu olman lazım. sen en iyisi sivassporlu olma. bülent uygun bir takımla anlaşırsa onun takımını tut.yakında belli olur. |
şu bülent uygun taraftarları bir daha sivassporluyum demesinler artık. yahu siz sivassporlumusunuz bülent uyugunsporlumusunuz. nedir bu mücadelebiz. adam sizi sattı bıraktı hala neler düşünüyorsunuz.yazıklar olsun. ne mutlu sivaslıyım diyene..............
|
[QUOTE=hiko58;571974]şu bülent uygun taraftarları bir daha sivassporluyum demesinler artık. yahu siz sivassporlumusunuz bülent uyugunsporlumusunuz. nedir bu mücadelebiz. adam sizi sattı bıraktı hala neler düşünüyorsunuz.yazıklar olsun. ne mutlu sivaslıyım diyene..............[/QUOTE]
Evet arkadaşlar artık YETERRR..!!!!!!!!!!!! Duygusallığınıza verdik belli bir süre olur dedik.Bülent Uygun dönemi iyisiyle,kötüsüyle;eğrisiyle doğrusuyla kapandı.SIRF Bülent uygun fanatizmi yapmak için HERŞEYİ HERKESİ bilinçsizce eleştiren arkadaşlar daha Muhsin Hoca takımın başında bir antremana çıkmadan yaygara çıkarmasınlar,yetti bu saçma sapan yorumlarınız.SİVAS dan büyük kimse yok.Bunun aksini düşünenler buyrun BÜLENT UYGUNUN YENİ TAKIMI HANGİSİYSE ORAYA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=hiko58;571972]kardeşim sen okuduğunu bile anlamıyorsun. adam ben çıkarttım demiyor. alt yapıdan yılmaz hoca ile çıkarttık diyor. fatih tekke trabzonun alt yapısındaymış anlayabildinmi. onlarda a takımına almışlar. yapamazlarmı yani. alt yapıya önem veren birisiymiş. mutlu olman lazım. sen en iyisi sivassporlu olma. bülent uygun bir takımla anlaşırsa onun takımını tut.yakında belli olur.[/QUOTE]
Sen okuduğunu öyle anlıyorsun ki hayran kaldım Adam açıklama yapıyor Yılmaz Vural ile ben çıkarttım Fatih Tekke'yi. Sonradan haber siteleri bombayı patlatıyor yalan konuştuğuna dair. Alt yapıya filan önem verdiği yok adamın. Bizleri yiyor resmen. Popülist açıklamalarla taraftara yağ çekiyor. Hangi takımı tutacağıma ben karar vermişim çoktan. Sana mı kalmış... |
[QUOTE=vexol58;571981]Evet arkadaşlar artık YETERRR..!!!!!!!!!!!! Duygusallığınıza verdik belli bir süre olur dedik.Bülent Uygun dönemi iyisiyle,kötüsüyle;eğrisiyle doğrusuyla kapandı.SIRF Bülent uygun fanatizmi yapmak için HERŞEYİ HERKESİ bilinçsizce eleştiren arkadaşlar daha Muhsin Hoca takımın başında bir antremana çıkmadan yaygara çıkarmasınlar,yetti bu saçma sapan yorumlarınız.SİVAS dan büyük kimse yok.Bunun aksini düşünenler buyrun BÜLENT UYGUNUN YENİ TAKIMI HANGİSİYSE ORAYA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Al bir haddini bilmez daha Körü körüne inanmayın arkadaşlar. Ben futbol camiasının içindeyim ve inanın Muhsin hocanın esamesi Türkiye'de bile okunmaz. Yönetimin verdiği yanlış karar takımımızı çok geriye götürecek. Bunu söylüyorum diye eğer hain oluyorsam diyecek sözüm yok. Bir şeyler biliyorum ve bildiklerimle yorum yaparak buradan yönetimi uyarıyorum ama Sivassporluluğum sorgulanıyor. Bülent'i kişisel olarak sevmediğimi kendi yüzüne dahi defalarca söylemiş olan ben Bülent hayranı oluyorsam yazıklar olsun diyorum. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;571984]Al bir haddini bilmez daha
Körü körüne inanmayın arkadaşlar. Ben futbol camiasının içindeyim ve inanın Muhsin hocanın esamesi Türkiye'de bile okunmaz. Yönetimin verdiği yanlış karar takımımızı çok geriye götürecek. Bunu söylüyorum diye eğer hain oluyorsam diyecek sözüm yok. Bir şeyler biliyorum ve bildiklerimle yorum yaparak buradan yönetimi uyarıyorum ama Sivassporluluğum sorgulanıyor. Bülent'i kişisel olarak sevmediğimi kendi yüzüne dahi defalarca söylemiş olan ben Bülent hayranı oluyorsam yazıklar olsun diyorum.[/QUOTE] Burada haddi hukuku senden öğrenecek değilim.yorumlarına dikkat et kisişelleştirirsen bende kisişelleştiririm!!!Tepkim daha adam görevine başlamadan darağacı hazırlayanlara ve nerdeyse başarısız olsunda işte Bülent Uygun u gönderdiniz(sanki biz gönderdik ya!) görün bakalım diye ellerini ovuşturanlara!!!Kimsenin taraftarlığını sorgulamak gibi bir niyetimiz yok.ANLAYAMADIĞINIZ KİŞİLER GELİR GEÇER ASIL OLAN SİVAS dır.Muhsin Hoca da başarılı olursa kalır olamazsa gider.Önce bir bekleyip görmek gerekiyor mesele bu... |
Sivasspor deneme tahtası mı?
Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum. |
İnşallah adı gibi 'muhsin' olur yeni hocamız. Zira bu şehir MUHSİNleri sever, bağırına basar. Başarılar hocam. Allah utandırmasın.
|
[QUOTE=Kederli Yiğido;571988]Sivasspor deneme tahtası mı?
Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.[/QUOTE] Hemşerim herkes Sivasın başarısını istiyor bu forumda.Bülent hoca başarılı olsaydı zaten kalırdı bu sezon .şuanki puan durumumuz ve sıralamanın farkındasın sanıyorum.başarısız olmasıda bir ihtimal yeni hocamızın.bülent hocaya gösterdiğimiz sabrın yarısını Muhsin hocayada gösterelim.nedir ne değildir bir görelim..Şahsım adıma kimsenin fanatiği değilim..SİVAS dışında kişilere ve kurumlara bir sevdam yok.. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;571988]Sivasspor deneme tahtası mı?
Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.[/QUOTE] başarısız olma ihtimali yüksek ama güvenç kurtar mı gelseydi başarılı olacaktı ya da ümit kayıhan bence yönetim akıllı bir iş yaptı ama bülent hoca kazık attı devre arasında gidecekti takım kamp yapacaktı hoca takımı tanıyacaktı transfer yapılacaktı şimdi devre arasına kadar yeni hoca takıma anca uyuma sağlayacak bu maçların çoğuna kayıp gözüyle bakmak lazım maçları kaybedince Muhsin Hocaya atıp tutmak anlamsız |
Bir sorum olucak; hani demiş biri; 'çok popilist bir açıklama' diye. Ne deseydi adam?
Sivas'daki oyuncuların hepsi kazma, defansa 2 orta sahay 2 orya bilmem kaç tane transfer mi gerek mi deseydi? Transfer sezonu olmadığına göre, hoca oyuncularını kaanmak için tabi ki bu şekilde konuşucak. Bence popilist değil gayet 'realist':))) bir demeç. Türkiye'de esamesi okunmaz demiş bir arkadaş; zira biz Uygun'u sırça köşklerden alıp getirmedik ki! Onu çok mu tanıyorlardı. Yahu Osman Seçilmiş onu neden takımdan kovdu? Neyseeeee. Hali hazırdaki 'kaşar' teknik direktörler yerine yeni bir ismi göreve getiren, diğer yönetimler gibi mevcut olan yerine, yeniyi deneyen yönetimi kutluyorum. Başarısız olsa dahi kutluyorum; zira yeni bir isim denemiştir. Başarılar Muhsin hoca... |
ne kadar ahlaksızca düşünen insanlar var adam daha gelmemiş çalışmaya başlamamış. yahu durun bir bakalım. eğer gerçekten bize yakışmazsa yanlışlar yapıyorsa hep birlikte karşı çıkalım. biz bülent uyguna 7 senemizi verdik onu adam ettik gönderdik. adam daha başlamamış geri zekalı gibi eleştiriler. ne yapsaydık bülent uygunun tavsiye ettiği güvenç kurtarımı alsaydık yani. biraz da omu yeseydi. utanmıyor bu eleştirileri yazanlar. önce b,ir adam gelsin takımı ile çalışmaya başlasın ondan sonra eleştirin. yanlışları o zaman söyleyin. bu kadar aptallık olıurmu.
|
Önümüzdeki Hafta Genclerbirligi maci dahil alt yapidan en az 2 Futbolcu alacagini saniyorum cünkü Bülent hocanin enkaz Futbolcular ile yürümez.
Önemli olan devre arasina kadar 2-3 mac kazanip devreyi iyi bir yerlerde kapatmak. |
kimisi afrikayı küçümsüyor bir çuval una futbolcu veriliyor diyor. yahu ben 4 çuval un veriyorum bana iyi bir futbolcu alsın o sözü yazan süper zekalı şahıs. kimisi hocanın tipine takmış tipi bozuk diyor. kimisi hiç tanımadığı halde küfür ediyor. kimisi yalancılıkla suçluyor. yahu bir sivaslıya böyle aptalca konuşmak yakışırmı ya. bu adam bizi temsil edecek. bu adam sivassporun başına gelecek. üstelik beğenmesenizde kariyer sahibi bir adam. etiketi var. üçüncü lig oyuncusu olarak gelip teknik direktör olmuyor. hoca bu hoca. teknik direktör. lisanslı. diplomalı. uzun yıllardır çalışan birisi.birikimleri olan birisi. deneyimleri olan birisi.kıçının pisliğini temizleyemeyenler hemen söz sahibi oluyor. yazıklar olsun.
|
birde futbol bilgimizi eleştiren arkadaşlara şunuda söyleyeyim. ben bülent uygunun fenerbahçeye nasıl geldiğini nasıl forvet olduğunu fenerbahçede nasıl sakaryalılar gurubunu kurduklarını nasılhizip olduklarını gayet iyi bilenlerdenim. belki yaşınız benden büyüktür belki küçüktür. ama futbolu iyi takip ederim .kimin ne olduğunuda gayet iyi bilirim.
|
[QUOTE=hiko58;572006]kimisi afrikayı küçümsüyor bir çuval una futbolcu veriliyor diyor. yahu ben 4 çuval un veriyorum bana iyi bir futbolcu alsın o sözü yazan süper zekalı şahıs. kimisi hocanın tipine takmış tipi bozuk diyor. kimisi hiç tanımadığı halde küfür ediyor. kimisi yalancılıkla suçluyor. yahu bir sivaslıya böyle aptalca konuşmak yakışırmı ya. bu adam bizi temsil edecek. bu adam sivassporun başına gelecek. üstelik beğenmesenizde kariyer sahibi bir adam. etiketi var. üçüncü lig oyuncusu olarak gelip teknik direktör olmuyor. hoca bu hoca. teknik direktör. lisanslı. diplomalı. uzun yıllardır çalışan birisi.birikimleri olan birisi. deneyimleri olan birisi.kıçının pisliğini temizleyemeyenler hemen söz sahibi oluyor. yazıklar olsun.[/QUOTE]
Yahu atıp tutuyorsun Tüm dünyayı dolaşıp futbolcu izliyorum ben. Sen neyin bilgiçliğini taslıyorsun bana. |
[QUOTE=Kederli Yiğido;572012]Yahu atıp tutuyorsun
Tüm dünyayı dolaşıp futbolcu izliyorum ben. Sen neyin bilgiçliğini taslıyorsun bana.[/QUOTE] senin ne kadar bilinçli olduğun yazdığın çocukça yazılardan anlaşılıyor. sen futbolu değil sadece bülent uygunu tanıyorsun. senin futbol hayatının tek idolü büülent uygun yazılarda gösterdiğin duruş bu. üzgünüm ama bu böyle. belki yaşının verdiği heyecan olabilir ama kendini aşmalısın. |
[B]ulan arkadaş ne bülent uygunmuş adam gitti halen tartışması yapılıyor kafaya oynadıgı zaman takımın iskeletini boz sonrada yönetiminin önünü açmak için istifa ettim diyorsun bunu da uzakda yaşayan sivaslılar işi gücü klavye de yorum yapmak olan sivassporda neler oldugunu bilmeyen taraftarlarda bunu yutuyor geç bunları bülent efendi geç senin bir hesabın olmadan sen bi işlere kalkmazsın[/B]
|
Kim Bülent Uygun u Sivassporun üzerinde görüyor ise yolu açık olsun. şunu bilesiniz ki sivasspor bülent uygun dan da mecnun odyakmazdan da büyüktür. daha niceleri gelip gidecek bu kulübe. taraftarsan senin görevin destek vermek kardeşim. daha hocayı tanımadan ne yapacağını bilmeden ve görmeden başladınız veryansın a bi sabredin bakalım
Güzel Olacak Güzellll |
Sayın yiğidolar, öncelikle yeni hocamız hayırlı uğurlu olur diyorum.Yukarıdaki yorumları okuyunca çok ama çok şaşırdım.Hoca açıklama yapmış ya da yapmamış, elde somut bir sonuç olmadığı halde başarılı ya da başarısız olur diye ahkam kesmek ne kadar yanlış ya.Kişileri başarıya götüren etkenlerin en önemlisi çevresel desteklerdir.taraftar bir takımın bel kemiğidir.taraftar olmazsa takımın olması neyi ifade eder ki.takıma sahip çıkalım, yeni hocaya da en iyi desteği gösterelim.zaman her şeyin gösstergesi olacaktır unutmayın.bence farklı bir coğrafyada çalışmış bir hocanın bizim takıma farklı bir hava getireceğini düşünüyorum.geleneksel futbol anlayışının bu farklı hoca ile değişime uğrayacağı ve geçmişle geleceği bütünleştirerek başarıyı beraberind egetireceği kanaatini taşıyorum.
Bu arada lütfen insanlar birbirlerinin fikirlerine saygılı olsun, kırıcı olmadan fikirleri tartışalım, telkin ve önerilere açık olalım.kolaylıklar diliyorum herkese... hayırlı cumalar... |
[QUOTE=Kederli Yiğido;572012]Yahu atıp tutuyorsun
Tüm dünyayı dolaşıp futbolcu izliyorum ben. Sen neyin bilgiçliğini taslıyorsun bana.[/QUOTE] Çok komik arkadaşlar var yahu. Ben de izliyorum ama tv'den:)))) Bir de playstation'dan:))))) Yahu gardaş seni getireydik takımın başına. İzler izler dururdun işte. Sıkalım sıkalım da ufak sıkalım yav. |
[QUOTE=ready;572030][B]ulan arkadaş ne bülent uygunmuş adam gitti halen tartışması yapılıyor kafaya oynadıgı zaman takımın iskeletini boz sonrada yönetiminin önünü açmak için istifa ettim diyorsun bunu da uzakda yaşayan sivaslılar işi gücü klavye de yorum yapmak olan sivassporda neler oldugunu bilmeyen taraftarlarda bunu yutuyor geç bunları bülent efendi geç senin bir hesabın olmadan sen bi işlere kalkmazsın[/B][/QUOTE]
Hele şükür uygunun gerçek yüzünü gömrenler de var. katılıyorum yazılanlara.. |
[QUOTE=emre41;572059]Çok komik arkadaşlar var yahu. Ben de izliyorum ama tv'den:))))
Bir de playstation'dan:))))) Yahu gardaş seni getireydik takımın başına. İzler izler dururdun işte. Sıkalım sıkalım da ufak sıkalım yav.[/QUOTE] Benim işim var merek etme. Teknik kısım benim alanım değil. Ben yeni yetenekleri keşfediyorum. Siz rahat olun... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:21. |