![]() |
Cevap: 4 Yabancı 1 Yerli Alacağız !
[QUOTE=stain;591891]bu saydıkların sivaslımı
ikincisi takımdaki sivaslılar ortada bunlar başımıza bela oluyo mesela hayrettin(hayro) ve ibrahim dağaşan (ibo) bunlar yüzün den kaybettigimiz puanlara bakalım mesala kasımpaşa maçında ibo kart gördü son haftalarda yararlanamadıkk hayroya gelince iiice BMWsi ile sivasta turlamak dışında ne yapıyo sorarım bence sivassporda hayrettinin sol bekte BMW olması gerekir bu takım için yürekli olması gerek hayronun ve ibo nun bunlara büyükiş düşüyo[/QUOTE] bırakalım ınsanların bmw sını cuzdanını!belkı formsuz belkı kotu oynuyo,onda hemfıkırız ama bel altına cok vurmadan yapalım elestırısını hemserım. Bu insanlar formsuz ve hatalı olabilirler ama bu güne kadar yaptıklarının hatrına bu derece eleştirmenin acımasızlık olduğunu düşünüyorum.bızler nasıl takım ıyı olsun dıye burda kendımızı kendı capımızda paralarken,bu ınsanlarda ellerınden geldıgı kadar takıma faydalı olmak ıcın calısıyorlar.performansları yeterlı olmasada,kendılerıne kızsakta,elestırırken nacızane fıkrıme göre futbol dısına cıkmamak gerekır dıye dusunuyorum. |
HOCAM SENİN ÇOK GÜZEL TRANSFERLER YAPACAĞINA İNENIYORUM AFRİKADAN ÇOK ÖNEMLİ YILDIZLAR KAZANDIRACAKSIN AMA TÜRKİYEDENDE BİRAZ OYNCU ALMALISIN ZATEN PAFDAN ÇIKARIYOSUN 10 NUMARA HOCASIN
|
en azından ikinci yarıda fenerbahçe maçını kazanacağımızı söyleyebilirim. bülent uygun gibi fener maçlarında kafasını aşağıya eğip izlemeyecektir muhsin hoca.
seni seviyoruz ve sana güveniyoruz muhsin hocam. sivasspor'u yarı yolda bırakan, ilk galibiyetten sonra şov'unu da yapıp sivasspor'u yüz üstü bırakan bülent uygun'u da artık çok az kişinin sevdiğini bilmek mutluluk verici. |
:rolleyes:şimdi gordüğüm kadaryla keita die birini almıs sivasspor ama ii bir futbolcuya benziyor onun gibi 2 tane bide kaleci alsalar 2 .yarıda sivastan king takım olmaz:rolleyes:
|
Sivasspor'un, Katar'ın Al Arabi takımından transfer ettiği Souleymane Keita, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.
Sivasspor'un resmi internet sitesinden bugün transferini açıkladığı orta saha oyuncusu Malili Keita, Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde sözleşme imzalamadan önce tepeden tırnağa sağlık kontrolüne tabi tutuldu. |
1 tanesini aldık kaldı 3. inşallah 2. yarı bambaşka ve başarılı bir sivasspor izleyeceğiz :)
|
umarın gelen her futbolcu sivasta başarı saglar attımız adımlara çokk dikkat etmelıyız :)
emınım hocamız dogru kararlar verecektır ben hocamıza çok güveniyorum |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Yerli oyuncu kim olacak onu merak ediyorum, insallah iyi bir oyuncudur...[/B][/FONT][/COLOR]
|
gelecek tüm sporcular inşallah yüzümüzü güldürr de evde moralsszlık yaşamayız yani sivas ii olunca sevnç olmayınca hüzün var:):)
inşallah başkanımız ve hocamız çok güzel işler yapacaklar ben çok istıyorum güzel işler yapmalarını |
[B]sana güveniyoruz hocam .iyi transferlerle ikinci devre güzel bi sivasspor olacağından eminim.[/B]
|
[B][COLOR="Lime"]hoca bu takımın durumunu bilerek geldi ve gelmeden önce kafasında zaten alacagı futbolcuları tasarladı ve devre arasını hesaba katarak geldi ona güveniyoruz ve seviyoruz[/COLOR][/B]
|
[B]Bizim Türkiyemizde nice Yetenekler Dolasiyor Ama Biz Onlari Görmek Istemiyoruz.. Yeri Futbolcular Varken Neden Yabanci Alalimki? Hemde Yerililer daha ucuza maal oluyor.. Yabanci almiyalim demiyorum ama.. neden sadece 1 Yerli ???
[/B] sg |
1 GELDİ KALDİ 3 TANE BOMBA GİBİ TRANSFERLER BEKLİYORUM
|
gelecekleri bu senenin lige damgasi vuran tranferleri olacak yaziyorum buraya
|
Insallah alacagimiz futbolcular Sivasspora faydali olur. keske gökhan ünali alabilsek süper olurdu, ama cok zor gözüküyor.
|
ortasahaya ve defansa zenci takviyesi yapsın .... ama bu oyuncular takımın değişilmezi olması lazım ... mbemba agbetu zita yeterli oyuncular deil .... forvete atletik bi oyuncu alsın yeter ... sana güveniyoruz zaten başka çaremizde yok ...
|
TRANSFERLER NETLİK KAZANIYOR
[IMG]http://www.******************/images/stories/80416_1_090619174015.jpg[/IMG] Teknik Direktör!ümüz Muhsin Ertuğral'ın isteğiyle Perulu Defans oyuncusu Orladno Contreras, ile bugün akşam saatlerinde İstanbul'da başkan Mecnun Otyakmaz ile ön görüşme yapacağı öğrenildi. . Sivasspor'umuz, ligin ikinci yarısına bomba gibi girmek istiyor. Ara transfer sezonunda elini çabuk tutmak isteyen Klübümüz yabancı futbolcularla görüşmeye başladı. Sivasspor’da yabancı futbolcuların yanı sıra Türk futbolcularla da görüşülüyor. Yönetimin elinde olan listede Ceyhun Eriş, Tümer Metin ve Emre Güngör gibi isimler yer alıyor. Bunların yanında orta sahaya Brezilyalı bir futbolcu transfer etmek isteyen Sivasspor'da Teknik Direktör Ertuğral’ın Güney Amerika'da ki incelemelerinin devam ettiği öğrenildi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:55. |