![]() |
Cevap: İkinci Yarı Farklıydı
cok iyiyıdn kaptan....aman kendıne dıkkat et yanınada kamananıda al...takımmızı rahat izleyelım
|
[COLOR="DarkGreen"]mehmet yıldız sana helal olsun tek kelimeyle
bir deli yani bülent uygun kuyuya bir taş attı bizim 40 akıllı bir araya geldi çıkartamıyorlar,çıkartanada aşkolsun veeeeeeeeeee allah yardımcımız olsun inşallah[/COLOR] |
[B]helal olsun be sana, gittin bir ******** doktor yuzunden ama donusun muhtesem oldu, kendine aman ha iyi bak [/B]
|
ah be mehmedim seni donusune cok sevinmistik hemde bir gol atarak dondun yesil sahalara keske her oyuncumuzda sendeki yetenekten birazcik olsa
|
BU MAÇIN TEK KAZANCI MEHMET YILDIZ OLMUŞTUR... TEBRİKLER...
|
Mehmet yıldız gibi hırslı 3 oyuncumuz olsa özellikle defansta maç kaybetmeyiz 5-1 yenildiler hiç umurlarında değil böyle takım olmaz
|
TAKIMA NİYE BU KADAR YÜKLENİLİYOR ANLAMIYORUM. BİZ EN İYİ DÖNEMİMİZDE BİLE FENERDEN 4 YEDİK EN KÖTÜ ZAMANIMIZDA 5 YEMİŞİZ ÇOK MU? ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARI BİR BEKLEYELİM BAKALIM ASIL RAKİPLERİMİZLE O ZAMAN KARŞILAŞACAĞIZ. LİG YENİ BAŞLIYOR BİZİM İÇİN. BİR DE YENİ OYUNCULARA BU KADAR YÜKLENMEK YANLIŞ DAHA İLK MAÇLARINDA NASIL OYNAMALARINI BEKLİYORSUNUZ. ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ HAFTAYIDA KAYBEDERSEK O ZAMAN ÜMİTSİZLİĞE DÜŞEBİLİRİZ. AMA BEN BU MAÇLARI ALIP RAHATLAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM VE ONDAN SONRA DA DAHA İYİ OYNAYACAĞIZ.
|
Bence İlk yarıda aynıydı Sadece mehmet yıldız farkı vardı yoksa fenerin kaçan pozisyonları var direkten dönen topu var
|
KAPTAN GELDİ.. TIPKI GEÇEN SENEKİ SİVAS GİBİ Bİ İLK YARI İZLETTİ BİZE..
SAĞOLASIN VAROLASIN KAPTAN |
sen gerçek bir yıldızsın hoşgeldin
|
SENİN GİBİ ADAM AZ GELİR BİZE AZ ASLAN GİBİ ADAMSIN BOĞASIN SEN BOĞA SİVAS GENLERİ İŞLEMİŞ VĞCUDUNA ATTIĞIN GOLÜ ALEX ATAMAZ MESSİ ATAMAZ RONALDO ATAMAZ ASLANIM BENİM
HERKES DEĞİŞİR AMA SEN VE SİVASSPORUN RENKLERİ VE GURURU DEĞİŞMEZ BAŞKANDAN BİLE DAHA DEĞERLİSİN BENİM İÇİN |
[B][COLOR="Teal"][SIZE="6"]bu çöküşün baş sorumlusu herhalde bülent efendi
futboldan en ufak anlamayan o başarılı kadroyu hallaç pamugu gibi dagıtan o lorantın sistemiyle başarılı olan ve o sistemin kadrosunu dagıtınca poposunun üstüne oturan o kendisiyle anlaşmaya yanaşmayan futbolcuları sattıran o beş para etmez adamları daha başarılı olabilecekmiş gibi alan o aslında beş para etmeyen o şivassporu bu hallere düşüren kesinlikle tek sorumlu o ama inanıyorum bu takım kesinlikle düşmeyecek dalga geçerek bu takımdan bahseden vatandaşlar hayal kırıklıgına ugrayaclar allah bizim yardımcımız olsun inşallah[/SIZE][/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:04. |