![]() |
Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler
[QUOTE=85200258;623149]siz siyasetciyseniz sporla alakanız yoksa adama sormazlar mı neden sizin partinizin ve mualefetin liderleri çıkıp diyarbakır düşürülmesin die sporun içine girdi? askeriye bile olaya müdahil oldu.. Transfer dönemi hataları olabilri. onların hepsi hatadır. ama bu hata degil haksızlıkdır. kuralları uygulayamamaktır. uygulayamacagın kuralı neden cıkarıyosun diye adama sormazlar mı? siz bundan sonra Sivası unutun. burdan oy almayı unutun. akp ye oy vermis biri olarak acıkca söylüyorum akp ve muhalefet dahil benim oy verecegim bi parti yok. Diyarbakırda istiklal marşımız ıslıklanmıs. kendini türklügün lideri gören mhp cıkmıs diyarbakır ligde kalsın diyor. kimse gazel okumasın.. siz kac yıldır ankaradasınız ne yaptınız sivas için sivastaki fabrikalar kapanırkenne yaptınız? siz oraya piknik yapmaya gitmişiniz. keske o kadar uzaklaşmasaydınız sivasta bol sayıda mera var burada otlardınız ne olacak ki? bari yer işgal etmeyin orda..[/QUOTE]
arkadasım goruslerıne aynen katılıyorum hani la stadımız o basbakan soz vermeyı bılıyodu 35 bin kisilk stadum dıye ne oldu yalan oldu akp artık haddini aştı bu millet sizi nasıl cıkarttıysa oylede indirmesını bilir |
diger secimde oy kullanacagım ben oy kullanmıs olup akp ye oy versem aynaya bakar kendı kendıme kufrederdım bu adamlar sivasa ne yapmıss da boyle konusuyorlar belediye baskanımıza laf atılıyor ne yapıyo sivasa diye adamın arkasında kim var devletmı milletmı tabi bisey yapamaz adam boyle milletvekıllerı olduktan sonra saldır be yigidom al su gs macını gosterelım su siyasetci bozuntularına biz hakkımızla allahın izniyle bu ligde kalacagız gelın gardaslar 1 olma zamanı bizim bizden baska dostumuz yok kendı sectıgımız milletvekıllerıı bile bize dusman 1 olalım bu durumdan kurtulalım
|
bu ne cesaret.siz kendinizi ne zannediyorsunuz.
diyar kalsın diyenlere inat siz düşsün deseydiniz yua sivas vekiliysen. |
En güzel günümüzde kafasına fb beresi takarak gelen bir adamdan Sivassporumuz lehine ifadeler duymak beklenemezdi, beklemiyorduk, şahsen beklemiyordum bu yüzden hiç şaşırmadım! Daha bir kaç ay evvel 100 bin nüfuslu Çorum vilayeti 25 bin kişilik stad yaparken ''25 bin kapasiteli stad Sivas'ın neyine yetmiyor!'' diyen adamlardan bizim beklentimiz de zaten olamazdı.
Ben bu adama da aslında kızmıyorum, bunu ve bunun benzerlerini kendisine vekil tayin eden halkın kalitesizliğine, basiretsizliğine, görgüsüzlüğüne, cahilliğine kızıyorum! Kimse yanlış anlamasın burada hiç bir siyasi parti veya görüşe verip veriştirme gibi bir amacım yok. Bir adam Ak Parti'ye oy vermiş olabilir, saygı duyarım ama ey vatandaş, seçtiğin adamın kalitesine, çapına, hizmet edebilirliğine hiç mi bakmazsın be ya? TÜm Sivas halkına kısa ve öz: Sen eşek olursan sırtına semer vuran çok olur! |
[QUOTE=akkuzu;623148]Başarı varken son adam siyasetci,başarısızlık varsa ilk adam Siyasetçi.Yanlış birşey söylememiş adam.ama bizim memleket te yalaka muhalefette çok her yerden yağ çıkarıyorlar.[/QUOTE]
ARKADAŞ BİZİM CANIMIZ YANIYOR.BARİ KONUŞMASIN.SENİN GİBİ MANKAFALARDA ONU SAVUNUYOR. |
Biz siyasetçiyiz. Bizim spora direk müdahale etmemiz ya da müdahale eder görünmemiz işin tabiatına aykırı. diyen sayın uzun sayın unaakıtan yapınca esese aykırı olmuyor da siz yapıncamı aykırı oluyor biz ugraşamayız diyin de olsun bitsin ki eger el atsaydınız sivasa taraftar aptal degıl görur dü ama unakıtan ve sayın abdullag çok güzel el attılar sayın uzun bunları uçan kuş bile biliyor siz bilmyorsanız biz hatrlatalım
|
bu sivaslı olamaz genetik incelemeye alınsın basbakanda sivassın düşmesi icin talimat almış yazıklar olsun ahbe ah bu dönem tam yazıcı oğlu devri şimdi
|
:mad:Sivasın büyüğü cart curt diye seçtiğimiz bu kazık gibi adamları görünce sinirleri bozuluyor insanın
sen sivasın büyüğüsün senin şehrin millet vekilisin ve seni ilgilendirmeyecekte kimi ilgilendirecek sayın vekilleri birilerinin vekilimiz demeye sivas halkı utanıyor [B]google dan bulunan adam kadar haysiyetin olsa, O'nun istifa ettiği gibi sende, milletvekilliğinden istifa edersin. rezil adam ne yaptın neyin hesabını soruyorsun [/B] sivasspor desinkikimseye ihtiyacımız yok desin kendi ayakları üsütnde dursunmuş madem öyle AKPye oy vermeyelimde ayakta dursun kimseye ihtiyacı yok nedeolsa demi iki gün sonra i... gibi gelip vatandaşa sürtünürsünüz oy için doğru adaqm gibi oynayın düşün yani siz diyor sayın vekil sizde diyara şuna buna göz yumun tamammı biz adam olalım siz .... neymiş futbol oynayıpda düşelimmiş hemde adam gibi siz önce gidin sivası sivasın hakkını adam gibi savunun ondan sonra yorum yapınki adam yerine konun adam gibi adam olun siz vekilsiniz sıradan vatandaştan farklı olmalısınız düşünce bakışaçısı vb. gibi ama siz sıradan vatandaştan daha sıradan dandik adamlarsınız bize sivasa adam gibi adam lazım sizi gibi adam .....leri lazım değil az onurun haysiyetin şunun bunun varsa istifanı verir o partiden ayrılır pretosto edersin ama sen koltuk derdindesin ozaman başka bir daha ki seçimde sizi akp bile kurtaramayacak :mad: siyaseti adam gibi yapmayı bile bilmiyorsunuz sivasa sivasspora dil uzatan sizin gibilere neden oy verilir anlamış değilim |
futbola siyaset karışamazmış aaaaa ne kadar ilginnç
valla çok ilginç bu adama ..... demede kime de bu ...... değilse ben adam değilim sivasta seçimlereilk olarak ..... partisini kuralım 6 tane ..... aday gösterelim kesin olarak buna karşı zaferle ayrılırlar yaw vekil diyar bakır düşse şimdi sivas keyfiyle oynuyordu sen git eşekleri kandır siyaset futbola direk katılıyor ülkemizde ve bu partide sizin partiniz bunu bilmiyorsan sen .... değil ...... soyunun başısın |
[QUOTE=güneşyurdu;623158]ARKADAŞ BİZİM CANIMIZ YANIYOR.BARİ KONUŞMASIN.SENİN GİBİ MANKAFALARDA ONU SAVUNUYOR.[/QUOTE][B][I]arkadaşa mankafa diyorsun ama çok haklı demiş adam çıkıp hakkımızla oynayıp yensek maçlarımızı diyarbakır yenmiş yenmemiş hiç bakmayacağız sen çıkıp bütün maçları kazanırsan nasıl tutacaklar diyarbakırı ligde ??? afedersin ama karı gibi siyasetçilere yüklenmeyin sanki sivas çok iyi oynuyorda hakkı yeniyorda siyasetçilere yükleniyorsunuz kimle oynarsak oynayalım tek kale oynuyorlar bize karşı çıkıp iyi oynasın yensin her maçını bizde hiç diyarı koruyorlar falan demeyelim bu kadar küçüldük artık diyarbakır bişey yapsada düşürttürsek ligden diye bekliyoruz yazık çok yazık....[/I][/B]
|
nu adamın sivas vekili olmasından utanıyorum...********in önde gideni bu herif...
|
"güneşyurdu" nikli dangalak man kafa senin gibi 50 sene kafasını kuma gömenler,az man kafa olmasan sivasspor 2 sene başarılı ikende bu siyasetciler vardı,mevcut tesisleri ve stadı da bu siyasetciler zamanında yapıldı.50 sene senin siyasetcilerin vardıda sivasspor niye 3 liğlerde sürünüyordu.Eğer başarısızlık bu siyasetcilerinse başarıyıda onlara mal edinde mankafa olmadığını göreyim.Birde bu sütünlarda herkes aynı fikri savunacak diye birşey olamaz onun için hiçbir yorumcuya laf atma edepli ol,burası siyaset arenası değil.
|
[QUOTE=svsli585858;623165][B][I]arkadaşa mankafa diyorsun ama çok haklı demiş adam çıkıp hakkımızla oynayıp yensek maçlarımızı diyarbakır yenmiş yenmemiş hiç bakmayacağız sen çıkıp bütün maçları kazanırsan nasıl tutacaklar diyarbakırı ligde ??? afedersin ama karı gibi siyasetçilere yüklenmeyin sanki sivas çok iyi oynuyorda hakkı yeniyorda siyasetçilere yükleniyorsunuz kimle oynarsak oynayalım tek kale oynuyorlar bize karşı çıkıp iyi oynasın yensin her maçını bizde hiç diyarı koruyorlar falan demeyelim bu kadar küçüldük artık diyarbakır bişey yapsada düşürttürsek ligden diye bekliyoruz yazık çok yazık....[/I][/B][/QUOTE]
sende aynısın kusura bakma haddine mi.ben de biliyorum takımın iyi oynamadığını kazanırsa liğde kalacağını. benim kızmam ben sivas vekilinden daha farklı şeyler duymak isterdim.ama bırak duymayı aşağılıyor. ha şuda var akadaş senin gibi mankafalar savunursa bende olsam konuşurum. |
başarısızlığı ben siyasetçilere yüklemiyorum.bu konuda aptal aptal konuşuyorsa
ben kızarım. başıma doğrucu davut kesilmeyin.kalbinizi kırdım belki ama çok özür dilerim sonuçta insasınız sivas tarftarısınız. |
benim siyasetim sivasspor beni bağlamaz kim olursa aynı lafı söylerim.
|
Sıkıysa GS maçına gelsin bakalım, avazım çıkana kadar Selami Dışarı diye bağırmazsam neyim...
|
seni sivas halki birdaha nah secer
|
[QUOTE=svsli585858;623165][B][I]arkadaşa mankafa diyorsun ama çok haklı demiş adam çıkıp hakkımızla oynayıp yensek maçlarımızı diyarbakır yenmiş yenmemiş hiç bakmayacağız sen çıkıp bütün maçları kazanırsan nasıl tutacaklar diyarbakırı ligde ??? afedersin ama karı gibi siyasetçilere yüklenmeyin sanki sivas çok iyi oynuyorda hakkı yeniyorda siyasetçilere yükleniyorsunuz kimle oynarsak oynayalım tek kale oynuyorlar bize karşı çıkıp iyi oynasın yensin her maçını bizde hiç diyarı koruyorlar falan demeyelim bu kadar küçüldük artık diyarbakır bişey yapsada düşürttürsek ligden diye bekliyoruz yazık çok yazık....[/I][/B][/QUOTE]
Senin vekilin bu kötümdurumdayken stadın yolun neden bilmiyor? geçen sene neden staddan çıkmıyordu. Savun bakalım |
[QUOTE=akkuzu;623168]"güneşyurdu" nikli dangalak man kafa senin gibi 50 sene kafasını kuma gömenler,az man kafa olmasan sivasspor 2 sene başarılı ikende bu siyasetciler vardı,mevcut tesisleri ve stadı da bu siyasetciler zamanında yapıldı.50 sene senin [B]siyasetcilerin vardıda sivasspor niye 3 liğlerde sürünüyordu.[/B]Eğer başarısızlık bu siyasetcilerinse başarıyıda onlara mal edinde mankafa olmadığını göreyim.Birde bu sütünlarda herkes aynı fikri savunacak diye birşey olamaz onun için hiçbir yorumcuya laf atma edepli ol,burası siyaset arenası değil.[/QUOTE]
Dünyadan haberin yok. sivasspor süper lige gelene kadar. Fazilet (refah saadet9 Partisi vardı. bunlar gibi reklamcılar yoktu:rolleyes: |
sivas şampyonluga oynadıgı vakıtler hepsi yanımızdaydı en azından görüntü olarak
|
ve biz taraftar lar olarak yaz kış gece gündüz her yerde sivasın yanındaydık yanındada olmaya devam edecegız sivas asla sahipsız degildir
|
ARKADASLAR NEYI TARTISIYORUZ BEN ANLAMIYORUM BUNLAR SIVASSPORUDA BU SEHIRE COK GÖRÜYORLAR GIDENLERE BIR BAKSANIZA DIKIM EVI DEVLET MAZEME OFISI VESAYIR VESAYIR BIRDE UTANMADAN BASKANA DIL UZATIYORLAR ADAM NE YAPSIN KOLAYMI TEK BASINA SEHIRDE BIR DESTEK YOK BASKAN ALDIGI PARAYI SIDADA HARCADI SELAMI UZUN BEY SIZIN HABERINIZ HIC BIRSEYDE YOK AMA BU HALK HERSEYI IYI BILIYOR:
|
[QUOTE=carizma0658;623176]sivas şampyonluga oynadıgı vakıtler hepsi yanımızdaydı en azından görüntü olarak[/QUOTE]
tabi ama fenerbahce sapkasiyla |
Milletvekili arkadaşımız önümüzdeki seçimde herhalde D.Bakırdan aday olacak.Hem biz siyasetçiyiz spordan anlamayız diyor hemde futbolcu satışından,hocanın bulunuş şeklinden bahsederek bu işten ne kadar anladığını gösteriyor.SİVASSPOR taraftarı olarak sanki beyefendiye -SİVASSPORU LİGDE TUT DİYARI DÜŞÜR-demişiz.Kurallar uygulansın arkadaşım biz onu istiyoruz.SİVASSPORU savunmayan vekilin ne işi var mecliste.Allah rızası için bir seferde SİVAS ın bir hakkı için konuşun yav
|
Sivasspor'a şu anda sahip çıkan bir siyasetçi varsa Malik Ecder Özdemir'dir...
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28388[/url] |
adam doğru söylemiş.milletvekili ne yapabilir ki..hakemleri bile satın alsak bu futbolla biz yine yeniliriz.
biraz mantıklı olmak lazım...sivası bitiren gerizekalı yönetim kurulu oldu.geç öğrendik kendilerini iyi sakladılar ama foyaları açığa çıkıyor. |
[QUOTE=sivastatlıbelam;623193]adam doğru söylemiş.milletvekili ne yapabilir ki..hakemleri bile satın alsak bu futbolla biz yine yeniliriz.
biraz mantıklı olmak lazım...sivası bitiren gerizekalı yönetim kurulu oldu.geç öğrendik kendilerini iyi sakladılar ama foyaları açığa çıkıyor.[/QUOTE] Bırakınız efendim Diyarbakırspor'un ikinci kez hükmet malup sayılması gerekliydi, o zaman Sivas'ın hakkını savunmadı, Tüm siyasiler, başbakan, bakanlar Diyarbakır'ı savunurken bizim bu 4 iktidar vekilimizde onlarla birlikte Sivas'ın aleyhine çalıştılar... O zaman siyaset yapıldı arkalarında durdular, şimdi siyaset yapılmasınmış... Bırakınız, Sivasspor iyiyken çıkmıyorlardı staddan şimdi adımlarını atmıyorlar gerçi attıklarında da istifaya çağrılıyorlar, Hamza Yerlikaya 2 hafta önce yuhlandı Stadda duyan olmuştur... |
Yer:4 Eylül Stadı ,Olay Anı:Sivasspor-İ.B. BELEDİYE maçı sırasında vip tribünündeki önce küçük bir grup sonra en az 1000 kişi vekilleri protesto etti..Sivasspor maçta 1-0 mağlup durumdayken strese giren bir kısım yiğido;Vekilim Uyuma Sivassspora Sahip Çık,Sahipsiz Sivas gibi laflarla protesto ettiler...Olaylar bir anda büyüdü,vip tribünü karıştı...Olaylara polis bile müdahae etmek zorunda kaldı...Bu olaylar olurken diğer tribünlerin bu olaydan haberi bile olmadı...Ben bu olaydan maç yorumumda fazla detaya inmeden yine bahsetmiştim...Sevgili Sivas basınımızda ne şiş yansın ne kebap diyerek bu olaylardan nedendir bilinmez hiç bahsetmediler...Bugün Sayın vekilim basın toplantısında bu olaydan bahsetmeseydi bu haber gündeme bile gelmeyip unutulacaktı..Ama Sayın Uzun olay dolayısıyla açıklam yapınca herkes de bu olayı öğrenmiş oldu...Bakalım bu olayın sonu nereye varacak;hep birlikte göreceğiz....
|
helal olsun çok güzel konuşmuş vekilimiz. biz geçen senelerdeki başarılarımızı kimseden yardım almadan ordan burdan menfeatlenmeden sadece futbolla kazandık. diyarbakırın düşürülmesi bizim için hiçbir anlam ifade etmez. biz, futbolumuzla kümede kalırız kimseden faydalanmadan, SİVASSPOR olarak!!! eğer siyaset futbola karışırsa futbol kalmaz ortada!! biz, koskoca sivassporuz ve bu ligde her zaman olacağız, hakkımızla, futbolumuzla!!
|
Bir sivaslı olarak böyle bir milletvekiline sahip olduğumuz için utanıyorum,gerçi seçilmesinde dahlim olmadığı için vicdanen rahat olsamda Hemşehrilerim ve Cumhuriyetin temelinin atıldığı sivasımın bu tip insanlar tarafından temsil ediliyor olması bir zul dür.
Başta başbakan olmak üzere etkin ve yetkin kişiler ve Diyarbakır milletvekilleri Diyarbakırın düşmemesi için ikinci hükmen mağlubiyeti engellerken yani hukuk dışı bir karar alınmasını sağlarken spora siyaset karıştırmıyorlarmı sayın Uzun, ama burada senin ifadenin Türkçesi ''Biz bu mücadeleyi yapmaktan aciz insanlarız,başbakanımızın parmak kaldırın derse kaldırır,indirin derse indiririz,dolayısıyla Sivas adına mücadele edecek kapasitede değiliz'' deseydin doğrusunu söylemiş olurdun. Sivas ın talihsizliği sizin gibi parmakçı milletvekillerine sahip olmasıdır. Sn. Abdüllatif Şener in sivasspora katkısının binde birini dahi yapacak kişiliğe sahip değilsiniz. Bir arkadaşımız çok güzel değilmiş keşke sizde Muhsin ertuğral kadar onurlu davranacak kişiliğe sahip olsaydınız. Bakın başka bir benzetme ve paralellikten bahsedeceğim, Diyorsunki sivasspor oynasın kazansın. bizlerde tabiiki oynamasını kazanmasını arzu ediyoruz, ama hukukun gereğine de tüm insanlar kurumlar uymak zorundadır, hukuk ayaklar altına alınıyorsa orada büyük haksızlıklar var demektir. bizim meselemiz şu an oynanan oyun değil hukukun çiğnenmesidir, aynen şimdi sizin hukuku çiğnemek üzere olduğunuz gibi , Şöyleki ; Mecliste partinize ait birçok milletvekili yüz kızartıcı suçlar,ihaleye fesat karıştırmak, ülkenin kaynaklarının peşkeş çekilmesi vs suçlardan yargılanmak üzere bekliyorlar, dokunulmazlığınız olduğu için şu an yargılanamıyorsunuz, üstüne üstlük birde ''laikliğe karşı odak ''ilan edildiniz anayasa mahkemesince, İkdidardan düştüğünüz an birçoğunuz yüce mahkemelere ve birçoğunuz da Anayasa mahkemesinde Yüce divanda yargılanma korkusu ile karşı karşıyasınız, Aynen diyarbakır için verilen karar gibi şimdi siz anayasa değişikliği tasarısı hazırlıyarak anayasa mahkemesinin üyelerini ve HSYK üyelerini biz seçelim diyorsunuz, yani seni yargılayacak olan hakimleri sen seçeceksin ve böylelikle hukuk dışı ,eylemlerinizden kurtulacaksınız , bunun sağlanması için olası bir referandumda halkımıza bu arada sivasımıza oltayı uzatacaksınız diyeceksiniz ki oltanın ucundaki yemi yiyin gerçi başbakan buna hap da diyor-hapı yutun) ama yemi yiyen halkımız oltanın kancasınıda farketmeden asılı kalacak O zaman senin sivasspor için söylediğin ''Oynasınlar kazansınlar banane'' ifaden karşısında , Sivaslı vatandaşlarımız da ''hukuk içinde kalaydınız ya'' senin kirli işlerini bizmi temizleyeceğiz, şimdide biz size HAYIR diyoruz ''derse yüzün kızarmadan ne cevap vereceksiniz ? ama siyasetçilerin kolay kolay yüzü kızarmaz değilmi ? Sivassporumuzun Türkiye gündeminde başarıdan başarıya koşarken, bunda payınız varmış gibi tribünlerde eksik olmuyordunuz, kamera karşısında bol bol reklamınızı yapıyordunuz sivasspor sayesinde ,çünkü bu tip fırsatları iyi kullanmak siz siyasetçilerin doğasında vardır. Ama Sivasımın zor günlerinde '' Diyarbakır hakkındaki hukuksuzluğun peşini bırakmayacağız ,elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz'' demen gerekirken bir tekme de benden diyorsun.........Ne diyeyim artık ben Vah sivasım vah.. seni kimler temsil ediyor..... |
Bunların yaptıklarını anlamak için iki karşılaştırma yapmak yeter.
1. Dağdan inen Pkk lılara yapılan muamele 2. ankara nın göbeğinde tekel işçilerine yapılan muamele karar sizin |
Sivas ta akp nin kalasi yavas yavas yikilmaya baslamistir
|
bizim gerçek futbol tarfatarı olmamız için bir fırın ekmek yememiz lazım.
yazılan yorumlar ne kadar acı verici. milletvekili doğruları söylemiş.sivassporu bu hale getirenler içini boşlatanlar önce bi ortaya çıksın.hesap versinler. büyük düşünemeyen o salak yönetim kurulu...hiç bir şey bilmiyoruz aslında... sonra da pkk savunucuymuş şuymuş buymuş..sen önce çık mücadele et maçını kazanmasanda mücadeleyi görelim değil mi.o zaman kimse seni bank asyaya düşüremez... |
[QUOTE=güneşyurdu;623158]ARKADAŞ BİZİM CANIMIZ YANIYOR.BARİ KONUŞMASIN.SENİN GİBİ MANKAFALARDA ONU SAVUNUYOR.[/QUOTE]
Arkadaşlar lütfen birbirimize karşı yazılarımızda YİĞİDOLARA yakışmayan kelimeler kullanmayalım.LÜTFEN------LÜTFEN----------LÜTFEN Herkes aynı şeyleri düşünmek zorunde değil ki |
[QUOTE=sivastatlıbelam;623209]bizim gerçek futbol tarfatarı olmamız için bir fırın ekmek yememiz lazım.
yazılan yorumlar ne kadar acı verici. milletvekili doğruları söylemiş.sivassporu bu hale getirenler içini boşlatanlar önce bi ortaya çıksın.hesap versinler. büyük düşünemeyen o salak yönetim kurulu...hiç bir şey bilmiyoruz aslında... sonra da pkk savunucuymuş şuymuş buymuş..sen önce çık mücadele et maçını kazanmasanda mücadeleyi görelim değil mi.o zaman kimse seni bank asyaya düşüremez...[/QUOTE] kelimesi kelimesine katılıyorum, teşekkürler... |
ARKADASLAR ARTIK SIVASSPORUN TARAFTARINDAN(gercek taraftar) BASKA KIMSESI KALMAMISTIR.HOS DAHA ONCELERIDE YOKTIYA.EN AZINDAN GECEN SENEKI VALIMIZ COK CABALIYORDU ONUDA ALDILAR SAGOLSUN KOSNIK BIR HERIFI GETIRDILERR.KESKE CERRAHI VERSELERDI.AMA NEYSE ARTIK BIZBIZE KALDIK.HIC OLMAZSA BU VE BUNDAN SONRAKI YILLARDA SIVASSPORUN BASARISI VE BASARISIZLIGI KONUSUNDA HICBIR SIYASETCI CIKIP ACIKLAMA YAPMASIN.AGZININ PAYINI ALIR.GECEN SENE SAMPIYON OLSAYDIK EMINIM SIMDI CIKIP GECEN SENE BIZ SAMPIYON ETTIK SIVASSPORU DERLERDI...SIMDI DUSUYORUZ BIZ SUCLU OLDUK ARKADAS.BU NE IS :))
|
[QUOTE=enesarslan;623200]yaşınıza hürmetimden dolayı sakinliğimi koruyorum ama şunları da ifade etmeliyim ki burası siyaset yapılan bir platform asla değildir lütfen yazarken ardını da düşünün!!! biz, burada futbol konuşuyoruz!!!![/QUOTE]
iyide gardaş siyaset yapmıyorki konu sivasspor ne alaka ???? |
kımsenın zoruna gıtmesın ama adam dogruları solemiş daha 2 tane pas yapamıyorz lıgın en kalıtelı 6 takımız ama en kotu futbol en basıt hatalar amator takım gıbı futbol oynuyarak lıgde kalmak cok zor ve sıyasetle ne alakası war dıyar dusurmedılerse bız topumuzu oynuyak sonra onu konusak gercekler acıdır unutmayalım
|
ben şunu söylüyorum arkadaşlar sivaslının sivasspordan başka bir şeyi yok ne milletvekili var nede bu sivası koruyan siyasetcisi allah yardımcımız olsun:confused:
|
[QUOTE=hanifi_2005;623217]ben şunu söylüyorum arkadaşlar sivaslının sivasspordan başka bir şeyi yok ne milletvekili var nede bu sivası koruyan siyasetcisi allah yardımcımız olsun:confused:[/QUOTE]
Abi hay yaşa. Bende onu diyorum 5 tane millet vekilin şu memlkete Sivasspor kadar faydası yoktur diyorum.Gecen sene sivas neyiyle konuşuldu hep.;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25. |