![]() |
Cevap: TSL/Beşiktaş - Sivasspor
[QUOTE=şarkışla 58;626155]Senin SİVASSPOR un İnönüde bjk ye hiç yenilmediğinden haberin varmı arkadaşım:mad:.Biz tarafız taraftarız tabi SİVASSPOR kazanacak diyeceğiz:mad:Ne yani yenilmeye mi gidiyoruz diyeceğiz:mad:[/QUOTE]
1. Gecen seneki takim ile bu takim ayni degil (28 macta 16 yenilgimiz var!) 2. Sivasspor`un kazanmasini arzu etmek, istemek baska bisey, bu maci mutlaka kazaniriz bjk de takim degil gibisinden yazilar yazmak baska bisey :D Ben olaylara hep gercekci yaklasmaya calisiyorum. 3 beraberlikle bahar gelmez. antep`in elinden zor kultuldugumuz hemen unutulmus. millet havalara girmis. 3 beraberlik= 1 galibiyet 2 maglubiyet. Yani herkesin ayagi yere basmasi lazim. |
bir puan çok iyi olur beraberlik kokan bir maç ancak sivas yenerse süpriz olmaz biz istanbulda bjk ya hiç yenilmedik gene yenilmeyiz.galibiyet çıkarabilirsek ligi garantileriz.paşa ve es esten alacagımız puanlar çok zor degil ankara gücü maçına herşey netleşir gazozuna oynar puanları bölüşürüz diye düşünüyorum.
|
Maç Biletleri Carsamba Günü Biletix Gişelerinden Satısa Cıkacaktır...
|
[QUOTE=50sekiz;626226]1. Gecen seneki takim ile bu takim ayni degil (28 macta 16 yenilgimiz var!)
2. Sivasspor`un kazanmasini arzu etmek, istemek baska bisey, bu maci mutlaka kazaniriz bjk de takim degil gibisinden yazilar yazmak baska bisey :D Ben olaylara hep gercekci yaklasmaya calisiyorum. 3 beraberlikle bahar gelmez. antep`in elinden zor kultuldugumuz hemen unutulmus. millet havalara girmis. 3 beraberlik= 1 galibiyet 2 maglubiyet. Yani herkesin ayagi yere basmasi lazim.[/QUOTE] Yav sanki biz körüz görmüyoruz deyil mi bu takımla geçen senelerdeki takımın farkını.Bir siz görüyorsunuz.Camiaya moral motivasyon lazım.Tamam o zaman madem istatisliklere bakalım.bjk en az gol yiyen takım,biz en çok gol yiyen takım,bjk büyük takım o zaman bize 5 atar.Tamam mı rahatladınız mı.Sahaya çıkmayalım bari 3-0 yenik sayılalım daha iyi.:mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
[QUOTE=jaguar19;626179]Arkadaşa sivasın yenilmediğin haberin yok demişsin ama senin de o zaman ki sivasla şimdiki sivasın bir olmadığından haberin yok sanırım.
Bjk defansı bu ligdeki en iyi defans. Mustafa denizli berbat bir futbol oynatıyor ama savunmayı çok iyi yapıyor. Ben iyi savunma yapiyim belki bi tane atarım diyor. Fb bile kendi evinde bilmem kaç bin seyircisi önünde zor yendi bjk yi. Yine alex kurtardı adamları. Fb kendi evinde bu defansa zorla 1 tane atmışsa sen deplasmanda yemeden kaç tane atacaksın ki maçı alıcaksın? Beraberlik bile bu deplasman için çok iyi. Bu geçmişi de bırakın artık.Hadi o zamanki takımla şimdiki takım aynı olsa yine kafaya oynansa tamam dicek de alakası yok. Sivas yeniden doğdu artık.[/QUOTE] Yanlızca siz görüyor ve biliyorsunuz değil mi SİVASSPOR un kötü olduğunu biz körüz çünkü.Arkadaşım senin kadar bizde görüyoruz ne istiyorsunuz anlamıyorum.bjk karşısında galibiyet istemek neden garip.gs maçında da aynı nakaratlar vardı ne oldu.Maç sahada kazanılır.Büyük takım diye puan vermiyorlar kazanıp alıyorsun.Ne yazmamız lazım bjk büyük takım,en az gol yiyen takım,bizde en çok gol yiyen takımız o zaman 5 yeriz böyle mi yazalım.Bri sahaya çıkmayalım da 3-0 yanik sayılalım ne yapalım rakip büyük takım.Nasıl iyi oldu mu hoşunuza gitti mi:mad::mad::mad::mad::mad: |
Kardeş sen sapla samanı birbirine karıştırmışsın haberin yok.
Şimdi bi istek var hayaller var, bir de gerçekler var. Objektif yorum yapanlar var. Takımının halini görmeyip istediği skoru yazanlar var. Biz de istiyoruz sivasın yenmesini tabiki sen ayrı pencereden bakmışsın biz ayrı pencereden. Ayrıca senin burda yeneriz demen bişeyi değiştirmez. Kadro aynı 11 kişi sahaya çıkar takım oynar maçı alırsa alır alamassa almaz eyvallah dersin. |
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bence maç berabere bitecek.Yine aynı futbol gidişatı olacak.Bjk gol atacak.Bizde son dakika tak...Gol atacağız ve Bjk'yi hüsrana boğacağız.Ama yenmemizi istiyorum.İnşallah kazanırız.[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B] beraberlık ile donersek ii oluır ama galıbıyet olursa da şaşırmam cunku bjk nın sampıyonluk umutlar bıttı tamamen ve futbolcular demorolıze oldular bu maca pek asılacaklarını dusunmuyorum o yuzden[/B]
|
bu mactan en kötü beraberlık cıkartırız bjk nın futbolcuları cezalı zaten oylesıne sahaya cıkıyorlar düzgün bır oyun sergıleyemıyorlar ılk atmıs dakıka arkaya yaslanıp son otuz dakıka gol atabılmek ıcın ugrasıyorlar fakat futbolcuların yorgunlugunu unutuyorlar ayrca lıgde ıddaalarıda kalmadı bence yenerız yada beraberlık le 1 puan bızım olur
|
ben puan alacagımıza ınanıyorum ins bıze ayrılan bolum sonuna kadar dolar malesef ben gelemıyorum nobetcıyım ama gelen yıgıdoların yuzu ıns ak bı sekılde ayrılır...
|
elbette şüpesiz ki beşiktaşı yeneceğiz ve yeni sezonda da iyi beklentimiz var. ah altyapı,vah altyapı ...bu teknik trektör (yani antrenör ) için de geçerli.biz ki kendi sevenimizle bu ligi götürebilmeliyiz. toplama takımla olmuyor.bizi birinci lige bu futbolcular çıkarmadı.parayla olmuyor.bu işler yürekle oluyor.son üç maçtırSON ÜÇ MAÇTIR NASIL oynuyorlar,keşke keşke olmuyor.şimdiyece akılları neredeydi. bir uyarıda mehmet yıldız içinMEHMET YILDIZ için adnan polat her zaman bu kardeşimizin aklını çelip onu formundanniye düşürmeye çalışıyor.aklı nerede.fenerbahçe ankaraspor dan özer hurmacıyı sakat alıp yarım sezon oynatmadı bizim memmet yıldız eski haline dönünce mi değerlendi bu oyuna gelenlere allahtan acil akıllar dilerim.sevgiyle kalın diğer takımlar umrumda değil bizim sadece SİVASSPOR umuz var.onuda kaybetmeyelim. SEVGİYLE KALIN.
|
Beşiktaş'ı yenin TARİH yazın. Onurunuz için oynayın.
|
[QUOTE=V1CT0RY;626036][B]Maç Keşke Pazar Olsaydı...
Neyse Nasip Olursa Bi Şekilde Gideriz :D :D :D Maça Gelirsek Beşiktaşı Son 5 Maçtır İzliyorum...Oyun Olarak Berbatlar...adece 3 Hafta Önce Eskişehir Maçının 2.Yarısında İyi Oynadılar Ofsayttan Gelen Golle Yneildiler... Toramanın Olmaması Avantaj.Sanki Düşmanıymışız Gibi Extra Motiveyle Oynuyor Bize Karşı... Ernst te Libero ve Orta Saha Arasındaki Köprü ve Kombinezon Açısından Olmaması Avantaj... En Kötü Beraberlik Alacagımız Kanaatındeyım... Mesut Hoca ve Futbolcularımıza Güveniyorum... Galip Gelirsekte Şaşırmayın... İnönü Totemine Sarılıyorum :D :D :D İstanbulda ki Sivaslı Arkadaşlara Hemşehrilere Sesleniyorum.Allah Aşkına 1600 Kişilik Yeri Hınca Hınc Doldurun.... Ligden Düşme Baraşı 32 İyi Avantaj (İkilide Kotuyuz) 33 olur...1 Maç ALırsak Ligde Kalırız... Hayırlısı Olsun[/B][/QUOTE] TORAMANIN YERINDE SEN OLSAN NE YAPARDIN ? BUNLAR HEMSERILERIM ARADAN KACAN TOPLARI GORMEZDEN MI GELIYIM DERDIN.. BIRAKIN LUTFEN ARKADASLAR ADAM TABIKI OYNAYACAK HEMDE BIZE KARSI DAHA HIRSLI OYNAYACAK. UFAK BIR HATA YAPSA TORAMAN SIVAS'A MACI SATTI DIYE MANŞET YAPARLAR AKILLI OLUN.. BU MAÇTA OLMAMASI GERÇEKTEN BÜYÜK AVANTAJ.. ZATEN BIR IDDALARIDA KALMADI BJK NIN UMARIM SIVASIMIZ KAZANIR AMA EN KÖTÜ BERABERLİK BEKLİYORUM |
biletimi aldım, cumartesi günü statda yerimizi alıcağız inşallah.
|
bjk yi yeneceğiz allahın izniyle...istanbul geleneği devam edecek...
|
[B]Bu maçtan puan veya puanlarla döneceğiz ben buna inanıyorum.[/B]
|
galatayala beraber kaldık büyük denen takımları bu sezon henüz yenmedik beşiktaşı yenerek ilk siftahımızı yapacagız inşallah yigidonun eskiye dönüşü olacaktır beşitaşa kendimizi bir kez daha tanıtacagız haydi yigido uyuma takımına destek ol yolunuz açık olsun
|
inşallah bu maçda yine şansımız güler ve sivasa 3 puanla döneriz.yiğido sivasspora başarılar dilerim
|
Fenerde Ugur Boral ve Semih, Beşiktaşda Holosko bizim maçlarda ön plana çıkıyor
|
[QUOTE=jaguar19;626179]Arkadaşa sivasın yenilmediğin haberin yok demişsin ama senin de o zaman ki sivasla şimdiki sivasın bir olmadığından haberin yok sanırım.
Bjk defansı bu ligdeki en iyi defans. Mustafa denizli berbat bir futbol oynatıyor ama savunmayı çok iyi yapıyor. Ben iyi savunma yapiyim belki bi tane atarım diyor. Fb bile kendi evinde bilmem kaç bin seyircisi önünde zor yendi bjk yi. Yine alex kurtardı adamları. Fb kendi evinde bu defansa zorla 1 tane atmışsa sen deplasmanda yemeden kaç tane atacaksın ki maçı alıcaksın? Beraberlik bile bu deplasman için çok iyi. Bu geçmişi de bırakın artık.Hadi o zamanki takımla şimdiki takım aynı olsa yine kafaya oynansa tamam dicek de alakası yok. Sivas yeniden doğdu artık.[/QUOTE] Ne oldu bay çokbilmiş arkadaş hani bjk nin defansı en iyi defanstı ne oldu 2 tane çaktık.Ben sana cevaben yazdığımda maç sahada kazanılır demedim mi.Artık bu takıma inanç deldi gol yesede maçı bırakmıyor. |
[B][COLOR="DarkOrange"]bir penaltımızı vermediler-sedata atılan dirsekte kırmızı kart vermediler
mehmetin gol pozisyonunu faul diye durdurdular kısacası 1 puanı beşiktaşa hakemler hediye ettiler haram olsun[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07. |