![]() |
Cevap: ESKİŞEHİRE GİDİYORUZ
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;628656]TARIH :05.02.2010
MAÇ SAATİ:20.00 Hep destek tam destek sloganını kendine ilke edinmiş olan İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEGİ pazar günü SİVASSPORUMUZUN eskişehirle oynayacagı maça gidiyoruz.bu önemli maçta takımımızın yanında olmak isteyenler isimlerini buraya belirtsinler. trenlemi yada otobüslemi gidilecek şimdilik belli degil.1-2 güne kadar buradan duyurulacaktır. [B][COLOR="DarkRed"]KONU SİVASSPORSA DESTEKSE KİMİN YAPTIĞI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL KİMİN NE DESTEK YAPTIĞI ÖNEMLİ ZAMANI BEKLİYORUM ÇOK ŞEY YAZMAK İÇİN AMA SABREDİN AZ KALDI SESSİZLİĞİM KORKUDAN DEĞİL SAYGIDANDIR ODA Bİ YERE KADAR UNUTMAYIN! KONU SİVASSPORSA GERİSİ YALAN BURDA TEŞEKKÜR EDEN ARKADAŞLARA SAYGIYLA KARŞILIYORUM BİZİM AÇTIĞIMIZ KONUYA YORUM YAZMAYA KORKANLAR KİMDENM VE NE DEN KORKUYORSUNUZ DÜNE KADAR ABONEYDİNİZ İSTDER'E NE OLDU KİM KESTİ SESİNİZ SİZİNDE SABREDİN GELİYORUZ AZ KALDI SEZON BİTİYOR![/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]BU YAZI SİLİNİR DEĞİŞTİRİLİR SORUN YOK ASIL KAYDI BİZDE ÇOK[/COLOR][/B] BOUN, canımözsivaslım, eyupk, ihsan5858, mysuskunx, RECEP_YÜKSEL, Salim58, yigidolar06[/QUOTE] merak etme recep kardeş herzamanki gibi yanındayız :rolleyes: |
[B]Salim abi , Deniz abi biz gidiyor muyuz. Netleştirirsek iyi olur. [/B]
|
[QUOTE=Cley;628715][B]Salim abi , Deniz abi biz gidiyor muyuz. Netleştirirsek iyi olur. [/B][/QUOTE]
Abi kaç kişi gidiyorsunuz? Ben de gitmeyi düşünüyorum. Normal trenle gideceğim Eskişehir'e. Eğer toplu olarak gidilecekse ben de sizinle gidebilirm |
[B]Özel araçla 5 kişi düşünüyoruz Kasım. Netleşince ararım seni numaran var bende.[/B]
|
Maça gidecek olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar diliyorum...İnşallah dönüşünüzde gidişiniz gibi muhteşem olur...
|
istder olarak yine yollardayız eskişehirde deplasmanda takımımızın yanındayız.
|
[QUOTE=Cley;628736][B]Özel araçla 5 kişi düşünüyoruz Kasım. Netleşince ararım seni numaran var bende.[/B][/QUOTE]
Tamam abi. Eğer arabada yer yoksa benim için sıkıntı olmaz. Gitmek isteyen varsa öncelikle onlar gidebilir. Bu arada abi senin numaran bende kayıtlı değil. Rehber silindi, tanıyamzasam kusura bakma :) |
inşallah yarın bizim için büyük gün olur galibiyetle kapatır rahatlarız
|
[B][COLOR="Red"]1-Recep YÜKSEL
2-Emre YÜKSEL 3-Serkan Turgut 4-Orhan Çalışkan 5-Özyiğido 6-Erol Değer 7-Durmuş Tepeltepe 8-Fahrettin Öz 9- Tarık Aytekin 10-can ŞAHİN 11-Mustafa Parlak (ZARALI ÜLKÜCÜ ) 12-TARIK AYTEKİN 13-HACI FIRAT 14-MEHMET YILDIZ 15-ENGİN YILMAZ 16-AYHAN YILDIZ 17-AHMET TURAN 18-ihsan BABA 19- Mahmut TANIŞMAN 20-Haldun AYDEMİR 21-Ömer COŞKUN 22-Eyüp KIZGIR 23-emre KOÇTÜRK 24-Mesut TUNÇ 25-[/COLOR][/B] |
bende geliyorum.ismail ayazla ist.geleceğim umarım kazanırız.
|
saat:20:00 de topçu ateşini başalatacağız.
|
şuanda istanbul sivassspor taraftar derneği olarak 30 kişi yola çıktık izmit civarında eskişehire doğru gidiyoruz
|
şükürler olsun ki yine istder le yine bir deplasmanda yollardayız
|
[QUOTE=Cley;628736][B]Özel araçla 5 kişi düşünüyoruz Kasım. Netleşince ararım seni numaran var bende.[/B][/QUOTE]
Abi haber alamayınca tek başıma gideyim dedim. . |
Şuan Eskişehir'deyim.
Biletimi aldım. Maç saatini bekliyorum :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:28. |