SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30097)

CILGINSiVASLINL 13.09.2010 20:45

Cevap: Maçı değerlendirelim

Maçın en kötüsü kimdi ? KADIR haric hepsi kotuydu cunku kadir daha onceki oynadigi oyunlarin aynisini oynasi 90 dk kostu lig tv sivasta en cok kosan oyuncuyu tespit etsin kesin KADIR seni sevmem ama HELAL OLSUN en azindan mucadele ettin

Maçın en iyisi kimdi ?HIC KIMSE

Maçta göze çarpanlar ?TAKIMDAKI BU BITKINLIK MORALSIZLIK

Ne gibi eksiklerimiz var ?COOOOOOOK DUZGUN OLAN BISEY YOKKI

Mağlubiyetin Nedeni ?RUHSUZ VE SACMA SAPAN BIR OYUN

subasi29 13.09.2010 20:51

[B]Macta Ozellikle suna dikkat ettim..Bizimkiler ne yapacaklarini bilmiyorlardi,sanki birileri tarafindan uykudan uynadirimis ve hemen stada sokulmus,ustlerine soguk su dokulmus gibi bir halleri vardi..
bugun sahada top oynamaya degil,hiyar toplamaya gelmis adamlar vardi,vardi da vardii[/B]

ayhandemir58 13.09.2010 20:53

Ne diyelim,diyecek hiç bir şey yok.GS maçından sonra havaya girdik ama bizim takım bu işte.Yani kalitemiz bu.Geçen yıldan ders çıkarmayan yönetim aldıkları 3-4 oyuncuyla bu seneyide bir şekilde idare ederiz dedi ama olmuyor işte.Neyseki alarm zilleri erken çalmaya başladı.Yok eğer yönetimin bu eleştirilere itirazı var ise bir an önce takıma el atmalı,varsa bir-birkaç sorun bulup ortaya çıkartarak çözmeli,çözmeelliiiiiiii.YOKSA!!!!!!:confused::confused:

sivaslıadem 13.09.2010 20:53

halilim5858 Nickli Üyeden Alıntı
klavye basinda kahramanlik olmaz toplanip tesislere gidip sesimizi duyurmamiz lazim en azindan trabzondan gelenleri anlamli sekilde karsilayip icimizi dökmemiz lazim kim istifa edecekse yüzlerine söylememiz lazim

[QUOTE=Holigann;651656]işte bu komıkdı,sabahtan berı herkeze sallayan bızlerın ,vasıfsızlık konusunda yonetımden hocadan futbolcudan ne farkımız varkı?hakettıgımızı yasatıyorlar bıze,toplu hareket edecek kapasıtemız var mı yok! takıma o kadar askımız hıc yok,sımdı kım gıdecek buradan tesıse canımmm der herkez,ama buradan sallaması cok kolay,o yuzden sen hıc tatlı dılını yorma hemserım,hakettıgımızı yasıyoruz.[/QUOTE]

teknoloji cagındayız ya internetten mesaj atıyoz:)
eskiden olsa ya mektup yollardık mektup ulaşıncaya kadar bi bakmışız mesut bakkal fikret ünsal ömür boyu tatile gitmiş olurlardı ;);)
ya da dediğin gibi daha cabuk yolla tesise karşılamaya gider gereken tavrımızı veya destegimizi gösterirdik

58_babacan_58 13.09.2010 20:56

[B][COLOR="Red"][CENTER]ŞUAN İSTİFA LAFLARI ETMEK İÇİN ÇOK ERKEN ORTAMI GERMEYE HİÇ LÜZUM YOK AMA HERKES KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPSIN MEHMET YILDIZIN DİNLENDİRİLMESİ VE ÇİFT FOTVETE DÖNMEMİZ LAZIM,SİVASSPOR TARİHİNDE SÜPER LİGDE HANGİ MAÇTA 6 GOL YEDİKİ BUNDA REZİL OLDUK BÖYLE,SADECE YANLIŞ KADRO VE MÜCALEDE İSTEKSİZLİĞİ VE TEK FORVET MEHMETİN FORMDA OLMAMASINDAN DOLAYI YENİLDİK...[/CENTER][/COLOR][/B]

risale69 13.09.2010 20:58

her takım zaman zaman böyle mağlubiyetler yaşar.trabzon liverpol gibi bir takımı bile ezdi sahasında. bu kadar da büyütüp futbolcuların, antrönörün moralini bozmayın ayıptır. bu takım geçen sene ki takımdan daha iyi bir takım.mesut hoca sayesinde ligde kaldığımızı nasıl unuttuk böyle.
ayıptır ayıp.
her takım zaman zaman düşüşler yaşar,bizim taraftar olarak görevimiz zor günlerinde onlara yardımcı olmak,morallarini iyice bozmak değil.
taraftarlık böyle günlerde belli olur.mesut hocayı gönderdiniz diyelim yerine kimi getireceksiniz.

karyola 13.09.2010 21:02

macın nesını degerlendırecez bılmıyom kı tek kelıme rezalet.cok sınırlıyım fazla uzatmayacam

58candide58 13.09.2010 21:03

mesut hoca İSTİFA.. bu maça başka bişi denmez ki..bizi ligde bırakmış..pehh geldi geleli tek galibiyeti var :mad::confused:

aerdogan 13.09.2010 21:04

trabzonun karşısında rakib takım var mıydı bence yoktu hiç bi varlık gösteremedik bi yattarayı durduramadık gecen sene ki sivası izletmeyceklerine dair söz verenler şimdi nerdelerrrrrrrr

cılgınsivas58 13.09.2010 21:24

2 3 golü anlarımda 6 gol ne ya takım çok kötüydü hele sol kanat mehmet tek oynamamalı tek oynarsa gördük es es maçına iyi hazırlanmamız lazım stakım çok itiraz ediyor trabzon faul yapıyo biz itiraz ediyoz helede sedatın kırmızı kart görmesi allah sonumuzu hayır etsin es es maçında mesut hocadan tek bir isteğim var tek forvet oynatmaması ve birde ferhatı oynatmaması

cılgınsivas58 13.09.2010 21:26

ramoviç bugün çok kötüydü

shang 13.09.2010 21:33

yıkıldık neyini değerlendirecez kahrolduk maçın yıldızı gezerek top oynayıp goller atan yattara artık show yapan alanzinyo benım burda içim sızladı o adamı orda yıkarım yine o hareketlerı yaptırmam hıcmı futbolcu hırsı yok

58 SiVaSıM 58 13.09.2010 21:35

DEĞERLENDİRELİM DERKEN ??????????????

LAN BU TAKIMDA DAHA YABANCI YOK BU NASIL İŞ YABANCISI OLMAYAN TEK TAKIMIZ Bİ ZİTA VAR ODA SAKAT KEİTA NERDE KADİR KİM MEHMETİN YERİNE NEDEN SUAREZ OYNAMIYO

xadox 13.09.2010 21:36

formasini yere atan bir futbocuyu takimimizda görmek istemiyorum...

ayrica cogu kisi mesut bakkal istafa diyor peki yönetimin hic sucu yokmu :confused:

bizde bu yönetim bu anlayisla devam ettikce hangi hoca gelirse gelsin bisey degismez

Kederli Yiğido 13.09.2010 21:38

Bu takımda çayçı bile kalmasın arkadaş

Hepsi defolup gitsinler

GuVeN 13.09.2010 21:40

[QUOTE=xadox;651752]

ayrica cogu kisi mesut bakkal istafa diyor peki yönetimin hic sucu yokmu?

[B]bizde bu yönetim bu anlayisla devam ettikce hangi hoca gelirse gelsin bisey degismez[/B][/QUOTE]

Okudugum en güzel mesajlardan bırı buydu..Kafalar değişmeden kımın gelecegının kımın gıdecegının hıcbır onemı yok!!!

mehmet erdogan 13.09.2010 21:47

oncelikle sivassporlu olarak gecmis olsun hepimize.Benim anlamadigim oyuncu aliyoruz süz diye oynatmiyoruz Mamadou Diallo 5 senedir sivassporun en iyi oyuncularindan biri neden oynamiyor bu adam genc ve milli oyuncu Souleymane Keita neden oynamiyor Ricardo Pedriel neden yonamiyor Nabil Taïder neden oynamiyor yazik gercekten cok yazik bence mesut hoca muhsin hocadan daha kotu cikti adam tutuyor 32 yasindaki takimsiz kalmis futbolcu aliyor ve o da sakat Alioum Saidou sen once ellindeki koslari oynat diallo bu takimin bel kemigi allah askina bu yazilarimi okuyun iyiceme düsünun

migroArmis 13.09.2010 21:54

kardeşler;
sivas bursa maçından evvel sivassporun eksik yanlarını burada ısrarla belirtmeye çalıştım...we süper ligte hemen hemen bir kaç takım dışında hepsinin taş gibi olduğunuda söyledim...bu haftaki maçın tahmini yorumumdada trabzonun çok rahat bir galibiyet alacağınıda yazdım...ama bu kadar rahat olacağını düşünmemiştim işin doğrusu....ben hala siwassporun eksik yanları olsa dahi kötü takım olduğunu ve hocanın yanlış seçim olduğunu düşünmüyorum..hatırlayın sivas bursa karşısında güzel top oynadı...o zaman iyidide şimdimi kötü oldu..yanlız takımın eksik tarafları sırıtıyor ve bunu buradaki bir çok kardeşim de ısrarla belirtti...ne biliim sol kanatta ferhat yetersiz dendi mehmet yıldızla bu iş olmaz dendi v.s....bu tespitlere karşı mesut bakkal gibi bir hoca son iki maçında hala önlemlerini almış gibi görünmüyor...buna şaşırıyorum...ve sivaslı kardeşlerimin şunu bilmesini istiyorum....alınan kötü sonuçlar kimseyi sıkıntıya sokmamalı lakin sivassporun buraya kadar fikstrü oldukça zordu ..g.s yle oynadı ardından bursayla trabzonla bunlar bu ligin dişli ekipleri..buna rağmen g.s yi yendi...şunu demeye çalışıyorum siwas iyi takım ..mesutbakkal çoğu arkadaşım bana katılmasa dahi iyi hoca...biraz sabırla iyi bir takımı oturacaktır...ama şahsi fikrimdir..bu yıl sivassporun herhangi bir başarıya imza atacağını sanmıyorum...umarım iskelet oluşturulup daha sonra takviyelerle takım layık olduğu yere gelir gönlümüz bunu söylüyor.....

Elbeyliliyiz 13.09.2010 22:01

Macin en kötüsü m. Yildiz di ama birde ceyhun ve ramovic. En iyisi herhalde abdurrahman kadir sedat yesilkaya m. Nas felan. Yetmedi biz takimi destekleriz yaptinizi begendiniz mi sayin bakkal.

Metal Gear 13.09.2010 22:03

-Öncelikle bu maçtan önce puan beklemiyordum.Bu haftayı 0 puan olarak yazmıştım zaten.Ancak bu kadar ruhsuz oynamaya kimsenin hakkı yok!Geçen sene o mahalle futboluyla bile bu farkı yemedik!

-Trabzonspor'da Yattara forumun en üst seviyelerinde dolaşıyor.Gerek bu forumda bizler,gerekse TS forumlarında Trabzospurlular bağıra bağıra Yatttara şov yapacak diye bağırdık.Bunu futboldan anlamayanlar bile biliyordu.Peki biz ne yaptık?Hiç,evet hiç.Bizi tek başına yıktı.Şöyle öne çıkan başka bir oyuncu var mıydı TS'de?
-Murat Sözgelmez oynamaya oynamaya pas tuttu.Topun ne olduğunu unutmuş.Dolayısılya formda bir Yattara karşısında değil vasat bir Yattara karşısında bile o şovu yerdi.Bizde bir Keita var.Sert,rakibi durduran,yıldıran bir oyuncu var.Pas tuttu!
-Henüz 4.hafta.Böyle skorlar her takımın başına gelebilir.Ancak bu ruhsuzluk,bu itiraz,bu antipatiklik niye?Nedir o forma fırlatmalar.Önünde koskoca 30 hafta var.Biz 4 haftanın 3'ünü şampiyonluğun en güçlü 3 adayı ile yapmışız ve 4 puan almışız.TS zaten yarıştığımız bir rakip değil.Önünde daha kolay haftalar varken,şimdi en az 3 hafta ceza alacaksın.Bunda da vardır bir hayır.Neyse Diallo ve Sözgelmez'in pasları biraz geçer belki.

Elbeyliliyiz 13.09.2010 22:07

Yikildik sayin bakkal vizyon nerede???? 27 puan degil sivasspor 15 puan bile toplayamayacak aha buraya yazdim. Allahim gene kümeye mi? --- verilemeklere yazikkkk.

SeLoCan58 13.09.2010 22:11

[QUOTE=hudsonhornet;651577]maçın en kötüsü MEHMET YILDIZDI her aldığı topu öldürdü bu adamın pili bitmiş eskiden böyle değildi hem elimizde iyi oyuncular var kullanamıoyruz örneğin=ERMAN-ZİTA-KEİTA-DİALLO-SUAREZ GİBİ bence suarez mehmetten iyi bir an önce istifa etmeli mesut hoca verdiğin emekten dolayı teşekkür ederiz al bavulunu git daha fazla zarar verme takıma..[/QUOTE]

ZİTA-KEİTA-DİALLO-SUAREZ aDAMlar SİVASSPOR TESİSLERİNE TATİLEMİ GELDİLER TATİLSE DENİZ KENARİNA GİTSİNLER.. MEHMETİ 2 MAÇ KES SUAREZ OYNAT DİGERLERİNE FIRSAT VER .. YOK OYNAMİYORLARSA FORMAYİ BOŞA SIRTLARİNA YÜK ETME

kiNgSiZe58 13.09.2010 22:26

6-1 kabul lenilemez bi maglubiyet

DoomsDay58 13.09.2010 22:31

[B]Açıklaması yok ama Telafisi Var[/B]

migroArmis 13.09.2010 22:35

[QUOTE=DoomsDay58;651806][B]Açıklaması yok ama Telafisi Var[/B][/QUOTE]

çok güzel bir yorum...teşekkürler..

Divriği58 13.09.2010 22:58

[B]Nerde NOKTA ATIŞI transfer ?? bumu sedat yeşilkayamı nokta atışı.zita keita tamam yok yerıne oynatıcak adam yok saidou yu ne dıye aldın hoca ozaman.?

Taraftar bagırdı bıtarafını yırttı sol kanata transfer die almadın? bak bugun durum ortada. TSHABALALa yı ınat ettın almadın.sedat larınıda gördük. SEN BU TAKIMA FAZLASIN ADAMLARINIDA AL GİT DAHA DİBE GÖTÜRME BİZİ[/B]

mucahitbaba58 13.09.2010 23:39

[B]yaa bu macdanda galibiyet bekleyenler bosuna beklediginizi bilmiyormusunuz birincisi avni akerden bize puanmi verirler ikincisi trabzonun elinden liverpool bile zor kurtuldu
ve sunu unutmayin buyuk takimlarin tarihinde boyle agir yenilgiler olabilir
simdi onumuzdeki maclara bakacaz takim bence cok iyi sadece mehmet yildiz atmamda atmam diyor eger iyi bir golcu olsun takim tamam sikmayin caninizii yigidolar lig uzun maraton hersey guzel olacak [/B]

erhan 10 13.09.2010 23:42

Yav mesut hocada bi defa göz yok uğur kavuk nedir yaaa.Sağ açık hızlı olur bi tarafta yattara bi tarafta uğur fark? ..En küçüğünden büyüğüne bu adamdan topçu olmayacağını herkes biliyo sen göremedin be hoca.Mehmet tek forvet napacak yaa yeter artık dialloyu suarezi keita ve zitayı görmek istiyoruz ya sen ne kör bi adamsın!!Trabzon colman teo yattara selçuk umutla saldırırken sen hala defans yapıyorsun yuhhh..En iyi savunma hücumdur diye boşuna demiyorlar..Biraz da atak oyna ya ceyhun messi mi ki top dağıtsın vasat bi adam..Bir de not Ferhat'a laf edenler şimdi pişmandır sanırım Murat'ı da gördük..Girer girmez şov(!) yaptıı...

mystro 13.09.2010 23:45

Arkadaşlar önce herkeze slm ben gurbette yaşayan bir sivaslıyım maçı kahvede seyrettim etrafımda birsürü sivaslı olmayan insanlar vardı siz benden daha rezil olamazsınız.Yorumları okuyorum kimi kadro yapıyor kimi taktik veriyor kimi futbolla ilgili kitap yazıyor allah bilirya siz ameliyat yapan doktorada nasıl ameliyat yapılır onuda tarif edersiniz perşembenin gelişi çarşambadan bellidir ben hergün medyayı yakın takibe aldım sivasspor kimleri transfer etti diye sonuçlarınıda görünce inşallah bu sene kümeye düşmeyiz dedim forumda bazı arkadaşlar yazmış bu gidişle şambiyoluk hayal diye neden insanlar gerçeklerle yüzleşmez anlamıyorum bu saatten sonra parasını bulsanız bile kimse messiyi getiremez artık bu iş zamanında sıkı tutulması lazımdı artık olan oldu iş işten geçti sivassporda malesef 1. lig futbolcusu toplasan 5 i geçmez biz taraftarız teknik direktör yada yönetici deyil empati yapalım taraftar olarak biz görevimizi yapıyormuyuz 3-5 milyon verip bilet alıyoruz ve stada giriyoruz tavırlarımızı gören sanki sivassporun sahibi zanneder tv lerden izliyorum şampiyonluğa oynarken bile stadlar boştu ya heleki böyle bir yönetime söz edenin vicdanından şüphe ederim bu yönetim sayesinde çoğu sivaslı 1. lig takımlarını izleme fırsatı buldu bu yazıları yazan arkadaşlara soruyorum hanginiz sivasspora ekonomik olarak katkı sağladınız bende kendi penceremden sizi eleştiriyorum 1 tane taraftarda çıksın desin bu bilet fiyatları ucuz sivasspor bu paralarla transfer yapamaz bilet fiyatlarına zam yapılsın desin herkez adil olsun olayları objektif değerlendirmek lazım uzun sözün kısası benim sivasspordan beklentim bu sene ligde kalmasıdır.. sevgiler

kiNgSiZe58 13.09.2010 23:48

[QUOTE=mystro;651844]Arkadaşlar önce herkeze slm ben gurbette yaşayan bir sivaslıyım maçı kahvede seyrettim etrafımda birsürü sivaslı olmayan insanlar vardı siz benden daha rezil olamazsınız.Yorumları okuyorum kimi kadro yapıyor kimi taktik veriyor kimi futbolla ilgili kitap yazıyor allah bilirya siz ameliyat yapan doktorada nasıl ameliyat yapılır onuda tarif edersiniz perşembenin gelişi çarşambadan bellidir ben hergün medyayı yakın takibe aldım sivasspor kimleri transfer etti diye sonuçlarınıda görünce inşallah bu sene kümeye düşmeyiz dedim forumda bazı arkadaşlar yazmış bu gidişle şambiyoluk hayal diye neden insanlar gerçeklerle yüzleşmez anlamıyorum bu saatten sonra parasını bulsanız bile kimse messiyi getiremez artık bu iş zamanında sıkı tutulması lazımdı artık olan oldu iş işten geçti sivassporda malesef 1. lig futbolcusu toplasan 5 i geçmez biz taraftarız teknik direktör yada yönetici deyil empati yapalım taraftar olarak biz görevimizi yapıyormuyuz 3-5 milyon verip bilet alıyoruz ve stada giriyoruz tavırlarımızı gören sanki sivassporun sahibi zanneder tv lerden izliyorum şampiyonluğa oynarken bile stadlar boştu ya heleki böyle bir yönetime söz edenin vicdanından şüphe ederim bu yönetim sayesinde çoğu sivaslı 1. lig takımlarını izleme fırsatı buldu bu yazıları yazan arkadaşlara soruyorum hanginiz sivasspora ekonomik olarak katkı sağladınız bende kendi penceremden sizi eleştiriyorum 1 tane taraftarda çıksın desin bu bilet fiyatları ucuz sivasspor bu paralarla transfer yapamaz bilet fiyatlarına zam yapılsın desin herkez adil olsun olayları objektif değerlendirmek lazım uzun sözün kısası benim sivasspordan beklentim bu sene ligde kalmasıdır.. sevgiler[/QUOTE]

kardes yorumun cok güzel begendim.

hiko58 14.09.2010 09:03

maçın en kötüsü mesut bakkalda dahil olmak üzere herkes kötüydü. hiç antreman yapmayan antreman yapmayı sevmeyen bir takım ve o takımın teknik heyeti bütün bir sivası utandırdınız dünyaya rezil ettiniz sizin hiç yüzünüz kızarmadı gayet normal bir skor gibi sahadan ayrıldınız. aklıma muhsin ertuğral hoca geldi. çok antreman yaptırıyordu iyi çalıştırıyordu futbolcular onu göndermek için sahada olmadık yanlışları bile bile yapıyordu. ş,imdi üzülüğyor insan. 15 günlük ara var.siz hazır değilsiniz. anlamak mümkünmü???

Alişan 14.09.2010 09:13

Sahada bir mücadele olacakki değerlendirme yapabilesin trabzon oynadı bizler onların gol yollarını açarak yardımcı olduk yorum bu kadar kısa ve öz başka ne diyebilirimki ruhsuz soğuk ve can sıkıcı bir takım oldu sivasspor

ayna26 14.09.2010 09:38

maçı değerlendirmeye gerek yok, herşey ortada.yenilginin gerçek sebebi dışında herkes birşeyleri bahane etmekte, yok hakem kötüymüş, yok sol kanat yok sağ kanat yok kaleci formunda değilmiş gibi... ama gerçeği görmek gerek bunların en başında takım ruhu yok.takım olmanın en önemli şartı birliktir, birlik olmayınca, yardımlaşma olmayınca hüsran kapıya geldi. 6-1 lik skor devam ederken maç eğer bir 20 dakika daha devam etseydi eminim sivas süper lig tarihinin en hezimetli sonucunu görecekti.neyse ki 90 dakika bitti.
utansak ta üzülsek de bu takım bizim, ona sahip çıkalım.revizyon yapılmalı, 18'e dahi alınmayan futbolcuların neden alınmadığı, 5 haftadır hatalı oynayan futbolcular üzerinde neden ısrar ediliyor bunun açıklanması yapılmalı.
Mesut hoca sanırım bunu gerçekleştirecek güçte, eğer bunu yapamazsa burada kalmasının bir anlamı olmamalı.ben bu maçın geride kaldığını düşünüyorum, önümüzde eskişehir maçı var, yarım düzine golü unutturmak için rakibi gole boğmalı, eğer E.şehire yenilir ya da fark yersek eminim taşlar yerindne oynayack birilerinin canı çok sıkılacak.bunları görerek hareket etmek ve bu yenılgıyı unutturmalı takım.
bu kadar çok laftan sonra 6-1 lik skoru bize yaşattıran herkese ama herkese teşekkür ediyorum ki umarım bu utançdan kendilerine bir pay çıkarırlar da kendi hatalarını görürler ve taraftardan özür dilerler.

filografozan 14.09.2010 10:38

değerlendirelim ama nasıl?takım halinde rezalet.ya arkadaşlar insan utanır topa basar rakiple mücadele eder,elleri belinde top bekliyorlar.mehmet yıldız bu takımın kaptanısın ama sezon başından beri takım sayende bir eksikle sahada.kendine gel kardeşim,orası saha hatırlatırım..ceyhun bey;sadece galatasaray maçında varsın,sonrasında diğer oynadığın takımlardaki gibi takıma ve seyirciye negatiflik aşılıyosun.gelmişin yolun sonuna kıymetini bilde adam gibi oynasana ya.ona buna fırça çekmekle takım olunmuyor.başarıda birlik varsa rezilliktede birlik vardır. ve sen sedat kardeşim;türkiye 1.lig tarihinde formasını hakemin suratına fırlatacak kadar adileşen bir kişi hatırlamıyorum ben.bilen varsa yazsın.o forma senin değil ekmek yadiğin kaba pislediğinin farkındamısın?herkes genç olabilir,karşıdaki hatalı karar verebilir(ki ortada sorun yok kızlar bile daha sert oynuyor)sen kendini ne sanıyorsunda sivası bu şekilde rezil ediyorsun.bir parçacık izzeti nefsin varsa derhal bu şehri terkedersin.utanmanız yok anladıkta bari biraz onurlu ve gururlu davranın.yazıklar olsun.sokaktan 11 kişi toplayıp sahaya sürseydik,bundan daha iyisini yapardı emin olun.birde hakeme,rakibe seyirciye şuna buna bahane bulursunuz.aynaya bakın rezaleti göreceksiniz...

A.Turan Korkmaz 14.09.2010 10:40

[QUOTE=pirana;651941]sen 6 da bıraktığımıza şükret :D :D :D[/QUOTE]

Sizi yedileyeceğiz gelecek ilk maçta Allahın izniyle. Hiç meraklanmayın. Uyuyan devi uyandırdınız. Artık kurtuluşunuz yok.

sivaslıkamber 14.09.2010 11:13

ARKADASLAR DAHA İKİ HAFTA ÖNCE ŞAMPİYONLUKTAN BAHSEDİYORDUNUZ ŞİMDİ KÜME DÜŞERİZ DİYORSUNUZ YENİLDİYSEK ŞAMPİYONLUK ADAYLARINDAN BİRİNE YENİLDİK BENİM İNANCIM TAM TAKIMIMIZ KALİTELİ DESTEĞE DEVAM

filografozan 14.09.2010 11:18

[QUOTE=sivaslıkamber;652007]ARKADASLAR DAHA İKİ HAFTA ÖNCE ŞAMPİYONLUKTAN BAHSEDİYORDUNUZ ŞİMDİ KÜME DÜŞERİZ DİYORSUNUZ YENİLDİYSEK ŞAMPİYONLUK ADAYLARINDAN BİRİNE YENİLDİK BENİM İNANCIM TAM TAKIMIMIZ KALİTELİ DESTEĞE DEVAM[/QUOTE]

kamber kardeş yenilgi zoruma gitmiyor.bak geçen bursa maçında yenildik ama taraflı tarfsız herkes helal olsun dedi,mükemmel mücadele ettiler.ama birde bu maça bak.izlediğim sivas maçlarında bundan daha rezili daha boşvermişi yok.buna kızıyoruz.

Mamadou Diallo 14.09.2010 12:38

[QUOTE=SivasSpor.Com;651550]Trabzonspor Sivasspor maçını değerlendiriyoruz.

Maçın en kötüsü kimdi ? Murat S.

Maçın en iyisi kimdi ? Yattara

Maçta göze çarpanlar ? Ferhat çıkınca yenilen goller

Ne gibi eksiklerimiz var ?Sol tarafta eksik var

Mağlubiyetin Nedeni ? Moral ve motivasyon eksikliği

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?[/QUOTE] çok kötü maç yani kısaca

jamesbond58 14.09.2010 12:45

Maçın en kötüsü kimdi ? HEPSİDE KÖTÜYDÜ!!!

Maçın en iyisi kimdi ? HİÇBİRİ!!!

Maçta göze çarpanlar ? TAKIMDAKİ LAKAYTLIK ONURSUZLUK KİŞİLİKSİZLİK iHANETİN DİZ BOYU OLUŞU...

Ne gibi eksiklerimiz var ? HERŞEY EKSİK

Mağlubiyetin Nedeni ? KOSKOCA İHANET BU FORMAYA İHANET ...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?
YAZIKLAR OLSUN SİZLERE!!!!!

omer58 14.09.2010 14:15

Gidişat iyi iken başta fikret ünsal olmak üzere yöneticiler basına demeç vermek için sıraya giriyor gidişat kötü olunca herkes susuyor hiçbir açıkklama yok.sedatın yaptığı hareketin faturasının kesin .bütün tarftarlar sola acil transfer derken lig de ki bütün takımlar transfer yaparken niye biz seyrettik onu izah edin .en cahilinden en okumuşuna futboldan çok anlayandan az anlayana herkes bu takıma forvet lazım derken niye transfer yapılmadı bi açıklma lütfennnnnnnn

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:58.