SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan ve Albayrak Polonya`ya gidiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30880)

bassguitar 27.12.2010 15:56

Cevap: Başkan ve Albayrak Polonya`ya gidiyor

karsiyakanin orta sahasinda oyunu cift tarafli oynayabilen KIVANC var!

şarkışla 58 27.12.2010 15:58

[QUOTE=mm1970;678627]valla kardeşim tabata fink ve zapo bucaya gitmiyorsa sivasa hiç gelmezler kendinizi kandırmayın zaman geçiyor sivasa adam gibi sıvaslı topçular bulun tek çare bu ADEM SARI BJKLİ İBRAHİM GİBİ memleketi sivas olsun o zaman verim alırsınız sıvaslılar sıvasta yaşamıyo sen bu topçulara nasıl yaşam sağlıyacaksın senede 3 ay yaz 9 ay kış var hiç bir sosyal aktivite yok bu adamlar disko ister bar ister pavyon ister oynarlarmı :) avrupa hikaye doğru yol sıvaslı türk topçular DEMEDİ DEME[/QUOTE]

Fikrine katılmakla beraber verdiğin örneklerdeki topçulardan hangisi SİVAS da yaşıyor ki Adem Almanya da yetişmiş,İbrahim belkide hayatında SİVAS a hiç gelmemiştir belirteyim

turks 27.12.2010 16:04

[QUOTE=şarkışla 58;678633]Fikrine katılmakla beraber verdiğin örneklerdeki topçulardan hangisi SİVAS da yaşıyor ki Adem Almanya da yetişmiş,İbrahim belkide hayatında SİVAS a hiç gelmemiştir belirteyim[/QUOTE]

:D:Dbende belirteyim ibrahim devlet su işlerinde oynuyordu yani sivasdaydı amatörde oynuyordu gruplara gittlerdi ordan antep kaptı

85200258 27.12.2010 16:12

[QUOTE=turks;678635]:D:Dbende belirteyim ibrahim devlet su işlerinde oynuyordu yani sivasdaydı amatörde oynuyordu gruplara gittlerdi ordan antep kaptı[/QUOTE]

Hahaha hiç gülecegim yoktu... Yaw hadi geçmişte sivasta oturdugunu bilmiyosun yazında mı görmüyosun çarşıda :D Adamın ailesi burda... Bilmeden yorum yapmak ne kötü bişey..

subasi29 27.12.2010 17:27

polonyali oyuncu hayirli olsun

Tuncay 27.12.2010 17:36

Takimin bu seneki durumu iyi degil, yonetimin arayis icinde olmasi sevindirici haber. Mutlaka birseyler yapilmasi gerek. Insallah transferler yerinde olur.Zayif bolgelerin aranan oyuncusu bulunur.

Gangstayigido 27.12.2010 17:56

insallah faydali olur

Geburtsdatum: 04.11.1986
Größe: 1,75
Nationalität: Polonya
Position: sag kanat
Fuß: rechts
Marktwert: 525.000 €
Spielerberater: Mariusz Piekarski

5 kez milli takimda forma giymis ve 2 gol atmis

mm1970 27.12.2010 18:28

[QUOTE=85200258;678636]Hahaha hiç gülecegim yoktu... Yaw hadi geçmişte sivasta oturdugunu bilmiyosun yazında mı görmüyosun çarşıda :D Adamın ailesi burda... Bilmeden yorum yapmak ne kötü bişey..[/QUOTE]

valla kardeşim güzel bir konu açtım....adam almanyadada olsa amerikadada olsa memleketi sıvas olunca ölümüne top oynar kendisi istbuldada doğsa izmirde antalyadada doğsa sıvaslılar topraklarından kopmaz mutlaka akrabaları ve dededen kalma toprakları vardır RIZADA istanbulda ama hangi takımda çalıştığında bu kadar kaybedilen maçta üzülmüştür sizce bence rıza bizim için değeri biçilmeyan som altındır yine söylüyorum bizim memleket soğuk sosyal aktiviteler yabancu futbolcular için hiç yok yerlilerde takımı sabote ediyo işte sedat ve diğerleri her zaman her maçta hayrettin canını ortaya koyuyor laf söyleyen varmı hiç niye sivaslı diye en doğru adres amatörde olsa sıvaslı topçular 7 tane yabancı alacağına bir tane iyi kaliteli yabancı al ondan iyi şu anki halimizin çok çok üzerinde oluruz transfer mevsimi geçiyo arkadaşlar bence yönetim gene kendi kendine topçu alıyo rıza hocaya danışmıyo ikinci yarı işimiz zor

eyupkocak 27.12.2010 20:07

dediklerini yaparlarsa yönetim büyük işyapmış olacak tebrik eder ellerinden öperim :)

sivastatlıbelam 27.12.2010 21:04

gelmesin tabata zaten iyi bi futbolcu değilki kardeşim.siz ligi hiç mi takip etmiyosunuz.

bana kalsa mücadeleci boşnak,sırp oyunculardan iyi bi kadro kurardım.polonyalı oyuncularda iyi aslında olursa iyi olur hayırlısı olsun sivasımız için.

sivastatlıbelam 27.12.2010 21:05

bank asyada ki mücadeleci gençlerden de alınabilir.

yigidocengiz 27.12.2010 21:41

[QUOTE=subasi29;678654]polonyali oyuncu hayirli olsun[/QUOTE]

kardeş bu haber doğru mu? kesin biliyomusun yani...bide bu adam nasıl bi topcu bilen var mı arkadaşlar,yani iş yapar mı?

hiko58 28.12.2010 07:53

futbolcu transferi yapılırken hocanın istekleri doğrultusunda yapılsın. bak o olmazsa şu var dediğiniz zaman hocanın kurgularını tamamen bozuyor ve ekmek olmazsa simit var pozisyonu yaratıyorsunuz. onun için transfer konusunda nolur lütfen hocanın istediklerini alınız. alınızki takım adam olsun küme düşmeye değil bazı takımların korkulu rüyası olmaya başlasın tekrar. ve artık hiç bir kimse sivas kümeye diye bağıramasın

jamesbond58 28.12.2010 10:30

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yardımcı hoca Bülent Alybayrak'ın bugün Polanya'ya giderek, Polonya Milli takımında oynayan sağ kanat oyuncu ile görüşeceği öğrenildi.
[QUOTE][/QUOTE]

zanndersem bu sağ kanat oyuncusu sağ açık olsa gerek. İsabetli bir transfer olur. Çünük cihan sağ kanatta vasatı aşamadı. Bir kezde çizgiye inip orta yaptığını görmedik. cihandan iyi yedek olur ilk 11 futbolcusu değil.

ozledımeskıyı 28.12.2010 17:39

arkadaşlar biraz son dakika haberi gelsin yha sitenin heyecanı kaçıyor olmaz ama hayalkafe gardaş nerelerdesin gözlerimiz ekranda kaldı :D :confused:

B.DUMANLI 28.12.2010 18:36

Bu transferleri neye dayanarak yapiyorlar,bu oyunculari kim tavsiye ediyor Sivasspor´da hep merak etmisimdir.Bugüne kadar ara transferler hep fiyasko ile sona ermistir.Öyleki ara transferler hep Sivasspor´un elinde kalmistir.

xadox 28.12.2010 18:44

bu sefer nasil bir transfer politikasi izliyecegiz merakla bekliyorum.

gecen sezon sans eseri kurtulduk küme düsmekten, her zaman sans yanimizda olacak degil, insallah baskan geregini yapar ve bize savasan futbolcular getirir.

sabri58058 28.12.2010 19:17

baskanım gvnyoruz sana

Çılgın Türk 28.12.2010 19:30

Polanyali oyuncunun yattigi dogru, dogru olmayan ama burada tahmin edilen isim yani Szymon Pawłowski degil. Baska bir ortasaha oyuncusu.
Kulübüne bonservis icin 800.000 avro teklif edilmis ama kulübü bu parayi az bulmus o yüzden transfer yatmis.

ayazoğlu 28.12.2010 19:39

Hayırlı haberle dönün sayın başkanım

gürünlü yigido 28.12.2010 21:48

herkese selamlar bence sivasa gelip ayaga kafa uzatan kim gelirse başarılı olur yalnız setat bayrak oldugu muttetce sivasta forma degeri vede aşkı olmaz adam göndersinlerdiye herşeyi yaptı yinede ne hikmetse adamı göndermiyorlaar ondan sonrada disiplin den bahsetmeyeceksin bakın görun ikinciyarı setat kalırsa ne pislikleryapacak gürünlü yigido ali bücük saygılar

phenom58 29.12.2010 18:25

umarım en az bir tane kaliteli oyuncu almadan dönmezler

kadirakin58 02.01.2011 03:07

bu mudur gerçekten gelecek oyuncu, youtube a baktım ama videosunu bulamadım. İnşallah iyi bir oyuncu çıkar.

[QUOTE=Gangstayigido;678656]insallah faydali olur

Geburtsdatum: 04.11.1986
Größe: 1,75
Nationalität: Polonya
Position: sag kanat
Fuß: rechts
Marktwert: 525.000 €
Spielerberater: Mariusz Piekarski

5 kez milli takimda forma giymis ve 2 gol atmis[/QUOTE]

calipso 02.01.2011 11:07

[QUOTE=gürünlü yigido;678927]herkese selamlar bence sivasa gelip ayaga kafa uzatan kim gelirse başarılı olur yalnız setat bayrak oldugu muttetce sivasta forma degeri vede aşkı olmaz adam göndersinlerdiye herşeyi yaptı yinede ne hikmetse adamı göndermiyorlaar ondan sonrada disiplin den bahsetmeyeceksin bakın görun ikinciyarı setat kalırsa ne pislikleryapacak gürünlü yigido ali bücük saygılar[/QUOTE]

aynen katılıyorum.. hala bir stoper almayan zekayıda anlamış değilim.. sedat 2 yıldır bizi yakıyor bunu göremeyene yuh diyorum başkada birşey demiyorum

B.DUMANLI 02.01.2011 11:51

Polonya´dan elleri mutlaka bos dönmediler,sayet gittilerse?Sivasspor´a yakisir bir oyuncuyla dönerler umarim.

yigidocengiz 05.01.2011 00:32

bence yine babayı aldık...

karşıyakalı 05.01.2011 05:32

yine hüsran.yine para problemi.demekki bu isimlerde yalan oldu

ozledımeskıyı 05.01.2011 15:36

yha bari oyuncu ismleri felan vermeyin kimse de dedikodu yapmasın artık biz ihayal kırıklığına uğramaktan bıktık yeter...ama siz şu f.ünsal dan bık madınız adam defan mevkiimizde sorun yok diyo la yok böyle bişey pazartesi dediler bekledik çarşamba dediler bekledik ben de sabretme taraftarıyım ama buramıza kadar geldi yapın bi şeyy heyyyyyyy takım elden gidiyo borucunuz yok diyonuz da adam gibi topçu da yok şimdi daha mı iyi anlayın biraz da bizi alın oyuncu mu alıyonuz artık ne hal t alıyosanız hızlı alın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:13.