SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fikret Ünsal yeni yönetimde görev almayacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31866)

eyupk 14.05.2011 01:28

Cevap: FİKRET ÜNSAL YENİ YÖNETİMDE GÖREV ALMAYACAK

Fikret Ünsal'ın tüm yönetimin istifa etmesini iştemesi yanlış birşey, takım düzelmeye giderken birde yönetimin tamamının istifası ne kadar doğru birşeyki kardeşlerim.

recep cevik 14.05.2011 01:34

[B]Revizyona Gidilmeli. [/B]

kanks 14.05.2011 01:49

[QUOTE=recep cevik;713473][B]Revizyona Gidilmeli. [/B][/QUOTE]

dogru revizyona gidilmeli yöneticiligi karvizit gibi kullanan herkes fikret ünsal gibi başkan tarafından istifaya zorlanmalı sivassporumuzun gelecegi için

taraf 14.05.2011 08:49

dur bir yorumda ben yazayım fikret bey'in istifası bile sansasyon adamın yapısı bu bunu kimse degiştiremez hayırlısı diyorum inşallah yerine gelecek insanın özellikleri [COLOR="Red"][B]basın sözcüsü[/B][/COLOR] cümlesine uygun olur

Salim58 14.05.2011 08:58

[B]Fikret bey güzel bi karar vermiş.Sivasspora yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.Başkanımızdan hem yönetimde hemde takımda geniş çaplı revizyon bekliyoruz..[/B]

burak58as553 14.05.2011 09:00

Sacma sacma konussanda yolun acık olsun Fikret ABİ :)

ready 14.05.2011 09:13

[B]sade fikret ünsalın gitmesi degil yönetim bazında da revizyon olması lazım kan degişikligi iyi gelicek takımı faturayı teknik kadroya çıkarmak olmaz birazda yönetim kendine çeki düzen verme zamanı geldi de geçiyor bile[/B]

yigidoyuzz 14.05.2011 09:32

Bu sezon barcelonadan messiyi transfer etseler bu kadar sevinmezdim..

kanks 14.05.2011 10:14

[QUOTE=yigidoyuzz;713518]Bu sezon barcelonadan messiyi transfer etseler bu kadar sevinmezdim..[/QUOTE]

alemsin hemşerim :)))

rivaldo58 14.05.2011 10:30

çok şükür kurtulduk futboldan anlamayınların işi yok bence sivassporda

favori58 14.05.2011 10:30

[QUOTE=yigidoyuzz;713518]Bu sezon barcelonadan messiyi transfer etseler bu kadar sevinmezdim..[/QUOTE]

Şu ana kadar yazılan yorumların engüzeli,en anlamlısı ve en doğrusu.tebriklr hemşerim.

rivaldo58 14.05.2011 10:30

aynen bende çok sevindim

muratugur58 14.05.2011 10:54

çok memmun olurum gitmene

tanyil 14.05.2011 11:11

Türkçemizde çok güzel bir kelime var. Ama burada telafuz edemiyorum. Bu nedenden dolayı tek diyebileceğim "yar saçların lüle lüle" ..........................

vuslat5858 14.05.2011 14:06

Cevap: Fikret Ünsal yeni yönetimde görev almayacak

süper bi karar almış tebrikler fikret bey

holigan 14.05.2011 14:28

bu yorumlara hic göz attinmi acaba fikret efendi.ne zaman sen bir aciklama yapsan sivaslilar diken üstündeydi.bu son aciklamana kadar.sükürler olsun kurtuldu sivaslilar bu büyük eziyetten.son aciklamana gelince sanki 7 senedir tek basina sivasi birinci ligde basarilardan basarilara kosturmussun.istifanda bile iticilik var.haydi anca gidersin diyelim sana hizmetlerinden ötürü.

A.Turan Korkmaz 14.05.2011 14:35

Emeğine teşekkürler, yolun açık olsun .

KIZILCAN 14.05.2011 15:11

Kendisine ilk defa katılıyorum."Kümede kalınca başarılı olmuş gibi havalara fırlamak da cehaletten başka bir olgu değildir" "Bizde takım başarısız olursa en kolay yol teknik yönetimi değiştirmektir" "İki sezondur başarısızlık yaşanıyorsa doğru olan yönetimin tamamının istifasıdır" diyerek çok doğru tespitlerde bulunmuş.Yönetim iki sezondur bize ecel terleri döktürdü,evet işin gerçeği bu yönetimin miladı doldu.Ama işin en kötü tarafı da bu yönetim giderse kimse bu takıma sahip çıkmayacak,bu koltuğa oturmayacak.Ben de Ünsal gibi gelecek sezondan ümitli değilim doğrusu.Samsunspor,M.İdmanyurdu gibi takımların kalitesi ortada,Kayseri ilk 5'i zorlayacak,gümbür gümbür transfer yapıyorlar.Öteki takımlarda takviye peşinde.Biz de 2 sezondan ders çıkarmak bir kenara,olanı biteni izleriz ancak.

tugrulist 14.05.2011 16:41

doğru söyLeyeni dokuz köyden kovarLar biLiniz ki onuncu köyde var!

cılgınsivas58 14.05.2011 17:07

sevindim işallah yerine daha iyi birisi gelir

erdaleren58 14.05.2011 21:48

[QUOTE=kanks;713365]o sadece bırak der BAŞKAN bıraktırır işe yaramayanın sonu fikret bey gibi olur
iki cümle kuramıyosun o acıklamalarıda yazdırmıştır birine :)[/QUOTE]

o kadar da deyil adam gazete sahibi biri kendi yazmistir o metni.))))

yigido burhan 15.05.2011 00:18

DOĞRU OLAN YÖNETİMİN TAMAMININ İSTİFASI DEGIL !!! DOGRU OLAN FIKRET ÜNSALIN SÖYLEDIGININ TAM TERSINI YAPMAKTIR ??? DEMI GARDASLAR.NEDENINE GELINCE O KONUSTUGU ZAMAN ORTALIK KARISIYOR ! ISTE O NEDENDEN ORTALIGIN KARISMAMASI ICIN ONUN DEDIGININ TAM TERSINI YAPMALI MECNUN BASKAN !!!.

hasanpolat44 15.05.2011 00:29

FARUK TAŞSETEN inde gitmesi lazım kulüpten geçinen adamların yeri yok...........

kanks 15.05.2011 00:31

[QUOTE=yigido burhan;713743]DOĞRU OLAN YÖNETİMİN TAMAMININ İSTİFASI DEGIL !!! DOGRU OLAN FIKRET ÜNSALIN SÖYLEDIGININ TAM TERSINI YAPMAKTIR ??? DEMI GARDASLAR.NEDENINE GELINCE O KONUSTUGU ZAMAN ORTALIK KARISIYOR ! ISTE O NEDENDEN ORTALIGIN KARISMAMASI ICIN ONUN DEDIGININ TAM TERSINI YAPMALI MECNUN BASKAN !!!.[/QUOTE]

ya işte tam bir gazeteci başkan tembelliginden bıktı yol verdi oda gider ayak camiayı nasıl karıştırırım dedi ama bizler yutmayız .
bi tezahürat vardı hatırımda
yalan haberlerle yancı haberlerle
yine tavan yaptı bib basıın
cok güzeldi :)

favori58 15.05.2011 01:14

[QUOTE=hasanpolat44;713745]FARUK TAŞSETEN inde gitmesi lazım kulüpten geçinen adamların yeri yok...........[/QUOTE]

Hasan Polat seni yürekten tebrk ediyorum,tam kitabın ortasından konuştun ve kimin ne olduğunuda çok iyi biliyorsun senin gibi bilinçli taraftarlara bu şehrin ihtiyacı var. İnşallah MECNUN BAŞKAN bu yazılanları göz önüne alır

hasanpolat44 15.05.2011 01:44

[QUOTE=favori58;713750]Hasan Polat seni yürekten tebrk ediyorum,tam kitabın ortasından konuştun ve kimin ne olduğunuda çok iyi biliyorsun senin gibi bilinçli taraftarlara bu şehrin ihtiyacı var. İnşallah MECNUN BAŞKAN bu yazılanları göz önüne alır[/QUOTE]

kardeş bu adam resmen yağdanlık yaa e başkanda artık yol versin yani olmuyor böyle..

sibur 15.05.2011 03:54

fikret efendı senın zaten 7 yıldır ekmegını yedıgın yere bu sekılde kınayelı laflar soylemen kişiliğini belli ediyor...sen geç bile kaldın 7 sene bos yere para odedık sana ...sivası da terketsen bu taraftar senı affetmeyecek.yonetımde ne dumenler cevırdıgını alem duydu..

B.DUMANLI 15.05.2011 07:00

Ayrilmaya ceyrek kala bu sekilde igneleyici laflar konusan bir kisi ,yönetimde olmadigi zaman ne yapmazki?Sonradan gazetesinden yönetime veryansin edecek.Bekleyip görecegiz.

blacksky 15.05.2011 14:35

Yeni yonetime alinmayacagini anladi boyle ayak yapiyor simdi.

Asla yakistiramadim seni bu kulube.. dilerim sonsuza kadar uzak kalirsin.

Artur 15.05.2011 16:11

bu habere cok sevındım fıkret unsal dogru karar vermıstır kendısının faydaları oldugu kadar zararıda olmustur bunu gorup ıstıfa etmesı ve yonetımde degısıklık olmasını ıstemesıde yıne kendının buyuklugundendır bende katılıyorum sadece fıkret bey degıl bır cok kısı degısmelı sadece kımlık ıcın kulanan o kadar yonetıcı varkı hepsı gıtsın mecnun baskan yenı bı vızyonla gelsın ve taze kanla degısık ısımlerle daha faydalı olacak ısımlerle gelsın bır kez daha fıkret unsalı tebrık ve takdır edıyorum bu kararının arkasında durur ıns ...

birdokuzaltiyed 15.05.2011 18:22

Sayın Fikret Efendi;
Sen çekip git ve başkası adına asla ve asla konuşma, zaten yıllardır kulüp adına konuştun, bu taraftarı çileden çıkardın, şimdi de kalkmış Yönetim'e akıl vermeye çalışıyorsun.
Sen kendi aklını kendine sakla, bugüne kadar böylesine güzide bir kulübe ve taraftara basın sözcülüğü yaptım(!) diyerek şükret.
Bizim bu Yönetim'le daha çok başaracaklarımız var, inşallah Rıza Hoca ile Mecnun Başkan önderliğinde daha çok mutluluklar yaşamak azmindeyiz.

Biz daha yeni yeni göze hoş gelen futbol oynamaya, güzel transferle coşmaya başladık. Sen sadece tasını tarağını topla, ve tez zamanda toz ol git. Gider ayak nasihatlerini de heybene doldur, orada kalsın, Bay Eski Basın Sözcümüz...

pover58 15.05.2011 19:11

bu adam8ın gitmesi belki isabetli ancak sivassporun kayyumda kaldıgını kimsenin sahip çıkmadıgını unutmayın beyler bu takımı mecnun başkan bırakırsa ki hiç istemem.solugu 3. ligde alırız beyler akıllı olun biraz revizyon filan boş laf.başkana tam destek hep destek demeliyiz revizyon derken takımı ortada bırakmıyalım aman dikkat.fikret ünsal belki görevden uzaklaştırldı ama yerine ve diger bırakacak olanların yerine kim gelecek bakalım.

favori58 15.05.2011 22:47

Benim patron yönetime çok yakın. dün fikretle ilgili tüm gerçekleri anlattı,Mecnun başkan yeni yönetime yazmayınca oda bir hafta sonra böyle bir açıklama yapmış.Yani fikret efendi lisetede olmayacağını anlayınca kendi istemiyormuş ayağı yapıyor.Yemezler fikret efendi. Ben bir şeye şaşıyorum,hala azda olsa bu adamın verdiği emeğe teşkkür edenler var,soruyorum,Sivasspora ne yaptı,katkısı ne oldu,Allah aşkına birisi çıksın söylesinde bizde bilelim.
7 yıldır Sivassporun üzerinden geçindin,reklam yaptın,ne olursa olsun Sivasspora teşekkr edeceğin yerde bunu yapyorsun,daha doğrusu sana yakışanı yaptın.
Mecnun Başkanım,şunu bilki Faruk Taşsetende böyle birisi ,ne olur Sivassporu ve yiğidoları bu adamdan da kurtar

sebasteia 15.05.2011 22:49

[QUOTE=favori58;713913]Benim patron yönetime çok yakın. dün fikretle ilgili tüm gerçekleri anlattı,Mecnun başkan yeni yönetime yazmayınca oda bir hafta sonra böyle bir açıklama yapmış.Yani fikret efendi lisetede olmayacağını anlayınca kendi istemiyormuş ayağı yapıyor.Yemezler fikret efendi. Ben bir şeye şaşıyorum,hala azda olsa bu adamın verdiği emeğe teşkkür edenler var,soruyorum,Sivasspora ne yaptı,katkısı ne oldu,Allah aşkına birisi çıksın söylesinde bizde bilelim.
7 yıldır Sivassporun üzerinden geçindin,reklam yaptın,ne olursa olsun Sivasspora teşekkr edeceğin yerde bunu yapyorsun,daha doğrusu sana yakışanı yaptın.
Mecnun Başkanım,şunu bilki Faruk Taşsetende böyle birisi ,ne olur Sivassporu ve yiğidoları bu adamdan da kurtar[/QUOTE]

hocam peki listede yeni, güçlü ve sivasspor için çalışacak isimler de var mı listede? sizin patrona bu konuda bir şeyler çıtlatıldı mı?

subasi29 15.05.2011 23:18

[B]Allah Yar Vede Yardimcisi Olsun !![/B]

aldair 16.05.2011 08:19

sayın ünsal geç bile kaldınız,bizim için tek vazgeçilmez sayın başkan mecnun otyakmazdır.onun haricinde hepiniz gidebilirsiniz,sivasspora emekleriniz için teşekkür ederiz yolunuz açık olsun.

favori58 16.05.2011 11:05

[QUOTE=sebasteia;713916]hocam peki listede yeni, güçlü ve sivasspor için çalışacak isimler de var mı listede? sizin patrona bu konuda bir şeyler çıtlatıldı mı?[/QUOTE]

O kadarını öğrenemedim,ancak şunu söylediler yönetim kurulu sayısı 16 filan olacakmış

Gizemli58 16.05.2011 13:22

fikret ünsal 7yıldır yönetimide görev almaktasiniz hiç bukadar güzel ve mutlu edici bir basın açıklmmasıile karşımımıza cıkmamıştınız bu karar senin kararınmı veyada yönetim kararımı herkimin kararıise isabetli olmnmuş umarım seni birdaha staduymda maç izlerken bile görmeyiz otur gazetene köşe yazarelıogını yap

effenberg 16.05.2011 16:04

Yerin de ve cok isabetli bir karar almistir hem kendisi hemde Sivasspor icin.

kanks 16.05.2011 18:19

[QUOTE=birdokuzaltiyed;713847]Sayın Fikret Efendi;
Sen çekip git ve başkası adına asla ve asla konuşma, zaten yıllardır kulüp adına konuştun, bu taraftarı çileden çıkardın, şimdi de kalkmış Yönetim'e akıl vermeye çalışıyorsun.
Sen kendi aklını kendine sakla, bugüne kadar böylesine güzide bir kulübe ve taraftara basın sözcülüğü yaptım(!) diyerek şükret.
Bizim bu Yönetim'le daha çok başaracaklarımız var, inşallah Rıza Hoca ile Mecnun Başkan önderliğinde daha çok mutluluklar yaşamak azmindeyiz.

Biz daha yeni yeni göze hoş gelen futbol oynamaya, güzel transferle coşmaya başladık. Sen sadece tasını tarağını topla, ve tez zamanda toz ol git. Gider ayak nasihatlerini de heybene doldur, orada kalsın, Bay Eski Basın Sözcümüz...[/QUOTE]

bravo cok güzel acıklamışsın yigido

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:12.