SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Tribünlere İsim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32252)

Esrarenqiz 26.07.2011 14:28

Cevap: Tribünlere İsim

[B][/B]"Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu" ya da "Yiğido Arena" olabilir. Trübün isimlerine gelince ben 1 kale arkasının 0-30 yaş arasındaki kişilere satılması taraftarıyım. Çünkü ben maçın birinde kale arkadasındaydım ordakı grubun ıcındeydım. Yaşlı bır amca aramıza girmiş 'çocuklar oturunda macı ızleyelım' diyor. Hem gençlerin bi arada olması daha iyi bir atmosfer olmasını sağlar. Bıldıgım kadarıyla Bursa'da bu boyle..[B][/B]

adalı harun 26.07.2011 21:40

stadımızın ismi çok güzel TÜRKİYENİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI GÜN
4 EYLÜL
birilerinin zorunamı gidiyor stat imi arıyorlar tribün ismi arayabilirsiniz bir sivaslı olarak sehrin girişindeki yazı yani CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIGI SEHİR
beni çok mutlu ediyor
fırsatçılığın anlamı yok hemen isim değiştirme gibi

YGTayfa 26.07.2011 22:00

[B]diğer isimler olmasada olur ama MUHSİN YAZICIOĞLU ismini ağzına alan bazı arkadaşlar dikkat edin çünkü o gelmiş geçmiş en büyük REİS...[/B]

HaKaN 27.07.2011 08:44

[B]Bence adi değişmemeli 4 Eylül güzel isim bence 4 eylül devam etmeli.[/B]

alemdarlar 27.07.2011 08:51

[QUOTE=HaKaN;734072][B]Bence adi değişmemeli 4 Eylül güzel isim bence 4 eylül devam etmeli.[/B][/QUOTE]

Arkadaşlar Stad tamam.İsimde sorun yok.

TRİBÜNLERe isim verilecektir.Buradan seslenelim.Onu diyoruz.
4 tribün olacak.Ne olsun diyoruz isimleri.2 kale arkası 2 karşılıklı orta tribünler.
Stad ismine kafayı takmıssınız.İsim tamam aynen devam o yani.
İyi forumlar...

Mustafa58Ağa 27.07.2011 11:14

bence stadyumun ismi muhsin yazıcıoğlu olmalı

Mustafa58Ağa 27.07.2011 11:19

[QUOTE=PETKOVİC;727041]Biri Bülent Uygun olsun :D:D[/QUOTE]

onun ismini koymacaksak hiç yapmıyak

35gürün58 27.07.2011 11:25

Can sıkıntısından ben birkaç isim önereyim...

Stad : 4 Eylül

-Yiğido gençlik tribünü
-Yeniçeriler tribünü
-İçli köfte tribünü
-Çekirdekçiler tribünü

mexsis 27.07.2011 12:13

Bence herkes biraz düsünsün derim, aceleye getirip ayni isimleri lanse ediyoruz. Farkli ve hafizada kalacak isimler üzerinde calismaliyiz, dünya takimina yakisir sekilde :) Ben arastirmaya basladim bile

HaKaN 27.07.2011 13:00

[QUOTE=alemdarlar;734075]Arkadaşlar Stad tamam.İsimde sorun yok.

TRİBÜNLERe isim verilecektir.Buradan seslenelim.Onu diyoruz.
4 tribün olacak.Ne olsun diyoruz isimleri.2 kale arkası 2 karşılıklı orta tribünler.
Stad ismine kafayı takmıssınız.İsim tamam aynen devam o yani.
İyi forumlar...[/QUOTE]

O zaman başka tribün ismi muhsin yazıcıoğlu mecnun odyakmaz olabilir bize kimin faydası dokunmuşsa o isimler olsun..

alemdarlar 27.07.2011 13:07

[QUOTE=HaKaN;734115]O zaman başka tribün ismi muhsin yazıcıoğlu mecnun odyakmaz olabilir bize kimin faydası dokunmuşsa o isimler olsun..[/QUOTE]

İnsanların ilk aklına gelen Muhsin Yazıcıoğlu ve Mecnun Otyakmaz oluyor.
Acaba bu yetkililerin aklına da geliyor mu.Merak ediyorum doğrusu.
Verilecek tribünlerimize isimler.Sanki geçmişte hizmet vermiş kişiler olacak gibi.
Merak ediyorum.Netlik kazanacaktır.
Mesela sponsor bulduk diyelim.Ama kesin bir ismi yaşatmayı düşünüyordur Sivasspor yönetimi.Dedimya merak ediyorum.

mexsis 27.07.2011 13:50

REDiSH RiVER - KIZILIRMAK . Red river klasik ismi ..Bizle öz bir tribün ismi ne dersiniz..

alemdarlar 27.07.2011 14:00

[QUOTE=mexsis;734121]REDiSH RiVER - KIZILIRMAK . Red river klasik ismi ..Bizle öz bir tribün ismi ne dersiniz..[/QUOTE]

Görüntülerimiz Kızılırmak tribününden...

mexsis 27.07.2011 14:16

[QUOTE=alemdarlar;734122]Görüntülerimiz Kızılırmak tribününden...[/QUOTE]

Ama son zamanlarda duyulmadi ve göz önüne gelmedi. Birde isin international boyutu var. REDiSH RiVER dünya capinda taninmamizi saglayabilir. Birde youtube ve facebookta reklamini yaptimi tamamdir..Cok güzel bir resimde bulmali farkli cizilmis imzasiyla birlikte..

alemdarlar 28.07.2011 21:31

[QUOTE=mexsis;734126]Ama son zamanlarda duyulmadi ve göz önüne gelmedi. Birde isin international boyutu var. REDiSH RiVER dünya capinda taninmamizi saglayabilir. Birde youtube ve facebookta reklamini yaptimi tamamdir..Cok güzel bir resimde bulmali farkli cizilmis imzasiyla birlikte..[/QUOTE]

KIZILIRMAK olabilir. Ancak bizim topraklarda Cumhuriyetimizin temelleri atıldı. Türkçe yazılmasına destek veriyorum şahsen... Türkçe istemeliyiz. Türkçemiz bize yeter.

furky.b 28.07.2011 21:39

2 Tribun ismi de benden :D

Cekirdek Tribunu
Gercek Taraftar Tribunu..

Saka maka biyanda beyler. Ben yonetimimizin kisisel isim veya bir tanitici isim koyacagina inanmiyorum ve farkli gelmiyor. Günümüz futbolunda ekonomiksel dusunursek bu tribunleri sponsor isimleriyle adlandirilacak. Ornegin fenerbahcede : Migros, Telsim tirbunleri.

kamışlı58 28.07.2011 22:54

MUHSİN YAZICIOĞLU VE MECNUN ODYAKMAZ OLMALI

mexsis 01.08.2011 10:41

[QUOTE=alemdarlar;734269]KIZILIRMAK olabilir. Ancak bizim topraklarda Cumhuriyetimizin temelleri atıldı. Türkçe yazılmasına destek veriyorum şahsen... Türkçe istemeliyiz. Türkçemiz bize yeter.[/QUOTE]

Bence bu dil olayina takilmamak lazim, özellikle internasyonel ortamlarda ingilizce isimler ön planda oluyor ve reklamida kolay yapiliyor. Youtube, twitter, facebook gibi alanlarda cok iyi kullanabiliriz. Mesela cok degisik bir yazi stiliyle tribünlerle özlestirebiliriz. Bunun cok farkli örneklerini degisik devletlerden izleme firsatimiz oldu, neden olmasin.
isterseniz bununla ilgili bir calisma yapip sunabilirim.

REDiSH RiVER - (KIZILIRMAK TRiBüNü)

sofularlı34 01.08.2011 10:47

derin bekleyiş
...............................

alemdarlar 01.08.2011 21:52

anlaşma sağlanacaktır.malum şike olayı sonuçlansın gündem bu olacaktır.bilindiği gibi taraflar oturup anlaşabilirler.ultraslan grup liderleri yöneteimle stad inşaatken anlaştılar.ölen kurucularının ismini tribüne verdiler...

Sesimiz duyulacaktır.Öyle düşünüyorum.

muratduru58 01.08.2011 22:13

RAHMETLİ HEMŞEHRİMİZ MUHSİN YAZICIOĞLU STADI. TRİBÜN İSE YENİÇERİ

alemdarlar 17.10.2013 03:26

[QUOTE=alemdarlar;726750]Yeni stadımıza kavuşacağımızın haberini aldık.Sevinçliyiz ve mutluyuz.Ancak birlik olup 4 tribünden oluşacak stadımızın [B]tribün isimleri[/B] olsun diye [B]Sivasspor.com üyeleri[/B] olarak Sivasspor kulüp yöneticilerimize seslenmenin tam zamanıdır.Zıt düşünen üyelerde olacaktır.Onlarda lütfen düşüncelerini belirtsinler.Yeni satad beklentisi bilindiği gibi gündemden hiç düşmedi ve yeni gelişmelerle de düşmeyecek gibi.Birlik olmaya çağırıyor ve düşüncelerinizi merak ediyoruz.Stad hazır olana kadar ve bitene kadar İnşallah bu SAYFADAYIZ.Lütfen yeni stad ismi ne olacak düşüncelerine burada kapılmayınız.Bu konuyla ilgili başlık [B]Sivasspor.com[/B] da(Forumlar da) bulunmaktadır.

Bir veya birkaç tane önerilerinizi de yapabilirsiniz.Teşekkürler...

1-) ?
2-) ?
3-) ?
4-) ?

1-) Ahmet Durakoğlu Tribünü (İlk Kulüp Başkanımız)
2-) Yiğido Yücel Yönal Tribünü (Yiğido Lakabını Takan Gazeteci)
3-) Mecnun Otyakmaz Tribünü
4-) Muhsin Yazıcıoğlu Tribünü (Şehit Sivas'lı Siyasetçi)

NOT: Unutmayın ki; Karar alınırsa ve projede belirlenirse geç kalabiliriz...[/QUOTE]

Bilgi:

Yeni yapılacak ve şuan yapılmakta olan stadyumumuzun adının, 4 EYLUL STADYUMU olacağı yakın zamanda açıklanmıştı ve Sivasspor.Com adlı sitede de haberi paylaşılmıştı. Bununla ilgili haber veya haberler daha sonra tekrar yayınlanacaktır diye düşünüyorum diyerek...
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36462[/url]

[B]TRİBÜN İSİMLERİNİ ve YORUMLARINIZI ALMAYA DEVAM EDELİM.
Bu başlığımıza 10.000 kişiden fazla kişinin bakacağını tahmin ediyoruz.[/B]

06batu58 17.10.2013 10:01

güzel bi konuya ele almışsın tekini ismi gurbetçiler olsun gurbetten gelenler orda izler maçını mesela ben ordan izlemek isterim:):)

06batu58 17.10.2013 10:02

[QUOTE=alemdarlar;880654]Bilgi:

Yeni yapılacak ve şuan yapılmakta olan stadyumumuzun adının, 4 EYLUL STADYUMU olacağı yakın zamanda açıklanmıştı ve Sivasspor.Com adlı sitede de haberi paylaşılmıştı. Bununla ilgili haber veya haberler daha sonra tekrar yayınlanacaktır diye düşünüyorum diyerek...
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36462[/url]

[B]TRİBÜN İSİMLERİNİ ve YORUMLARINIZI ALMAYA DEVAM EDELİM.
Bu başlığımıza 10.000 kişiden fazla kişinin bakacağını tahmin ediyoruz.[/B][/QUOTE]

bizi bilgilendirdiğin için sağol kardeşim

MaXiMuM 17.10.2013 12:48

[B]Tribünlere verilecek isimlerin duygusal değil ticari olarak düşünülmesi gerekli. Yönetimin yeni sponsorlar bulup, bu sponsor firmaların isimleri verilebilir. Diğer stadyumlarda örnekleri oldukça fazla . Böylece kulübe ek bir gelir kapısı açılmış olur.
Kulübümüze yaptığı büyük katkılarından dolayı tribünlerden birinin Marka tribünü olmasını isterim. ( Bu vesileyle bu gün annelerini kaybeden Kaptanlara baş sağlığı diliyorum)[/B]

alemdarlar 18.10.2013 21:33

[QUOTE=06batu58;880667]bizi bilgilendirdiğin için sağol kardeşim[/QUOTE]

Eyvallah Yiğido. Bu konudaki yorum veya yorumlarını takip etmekteyim.

34yigido34 18.10.2013 22:00

bi trübün muhsin yazıcıoglu diger trübün ise aşık veysel trübünü olsa iyi olur hemde sivasda herkesin kardeşce yaşadıgını herkese göstermiş oluruz

sivasliavizeci 19.10.2013 11:47

semih kardeşime katılıyorum siyasetçilerin bu tribünde işi yok sivasspora hizmet etmiş kişilerin isimleri olmalı sonra sporu bırakıp siyaset tartışmaya başlıyoruz.buda hiç hoş olmuyor.hem siyaseten herkezin düşüncesi tercihi farklı birinin begendigini birisi begenmiyor ortak noktamız sivasspor sa isimlerde spordan olmalı derim

infial§ 19.10.2013 12:03

1-sosyete tribünü
2-çekirdekçiler tribünü

nostalgiaplatz 19.10.2013 15:01

Bence Tribün isimleri Sponsorlara verilmelidir. Bu şekilde kulübe ayrı bir kazanç getirebilir.

yiğido58sinan 19.10.2013 15:37

doğu batı kuzey güney

alemdarlar 26.10.2013 23:37

[QUOTE=yiğido58sinan;880842]doğu batı kuzey güney[/QUOTE]

1-) Ahmet Durakoğlu Tribünü (İlk Kulüp Başkanımız)
2-) Yiğido Yücel Yönal Tribünü (Yiğido Lakabını Takan Gazeteci)
3-) Mecnun Otyakmaz Tribünü
4-) Muhsin Yazıcıoğlu Tribünü (Şehit Sivas'lı Siyasetçi)

sefilix 27.10.2013 09:45

Burada duygusal düşünmemek lazım. Sponsor bulunabilirse tribünler sponsor isimleri ile adlandırılmalı.

PRoFeSSioNaL 27.10.2013 10:12

[B]Muhsin Yazıcıoğlu ..[/B]

Turan 59 27.10.2013 10:28

Sivasspor tribünlerine,siyasilerin isimlerini verilmesi düsücesi son derece yanlis.Herkesin siyasi düsüncesi kendisinde kalsin.

PRoFeSSioNaL 27.10.2013 10:51

[B]Bunun Yanlış Olan Bir Tarafı Yok Bence.. Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nu Siyasiden Öte Tutuyoruz Turan59 Onun Yaptığı Desteği Kimse Yapmadı.. Sivas'ın Üzerinde Hakkı Çok..[/B]

Turan 59 27.10.2013 10:55

Burada isim önemli değil,her kim olursa olsun ben bu düşünceye sıcak bakmıyorum.Kulübe ekonomik olarak destek sağlamak amacıyla sponsorların adı verilebilir.

sebasteia 27.10.2013 10:58

[QUOTE=PRoFeSSioNaL;881960][B]Bunun Yanlış Olan Bir Tarafı Yok Bence.. Biz Muhsin Yazıcıoğlu'nu Siyasiden Öte Tutuyoruz Turan59 Onun Yaptığı Desteği Kimse Yapmadı.. Sivas'ın Üzerinde Hakkı Çok..[/B][/QUOTE]

sivasspor'a en büyük katkıyı yapan siyasetçi abdüllatif şener'dir. bugün süper lig'de isek katkısı büyük.

kusura bakmayın ama m. yazıcıoğlu'nun bir katkısı olduğunu düşünmüyorum.

kangali 27.10.2013 10:58

guzel bir konu cok sagol

benim onerim seref tribununun isminin kesinlikle sehidimiz sayin MUHSIN YAZICIOGLU olmasi lazim merhumun sivas ve sivaslilar uzerinde cok emegi var.onun ismini hep yasatmaya mecburuz diye dusunuyorum.saygilarimla

PRoFeSSioNaL 27.10.2013 11:15

[QUOTE=sebasteia;881962]sivasspor'a en büyük katkıyı yapan siyasetçi abdüllatif şener'dir. bugün süper lig'de isek katkısı büyük.

kusura bakmayın ama m. yazıcıoğlu'nun bir katkısı olduğunu düşünmüyorum.[/QUOTE]

[B]Kardeşim Siyaset Yönünden Bakmıyoruz.. A.Şener Vermiş Olabilir . Farkındaysan Muhsin Yazıcıoğlu Sivas'ta Başa Gelmedi . Gelseydi Emin Ol Herkesden Daha Çok İş Yapardı.. Bir Katkısı Olduğunu Düşünmüyorum Diyorsun İstersen Yaptığı Bütün İşlerin Bir Dosyasını Çıkartıp Sana Gönderiyim?? Burası Siyaset Tartışılıcak Yer Değil Zaten. O Yüzden Sadece Tribün İsmini Yaz Yolla İnsanları Siyasete Teşvik Etme ..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09.