![]() |
Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoru
2-1 alacağız bu maçı
|
Hemşerilerim birisi yeni transferlerimizi ve gidenleri yazarsa sevinirim evde ligtv(süperligpaketi) var ama bu aralar takip edemiyorum bu iyiliği yapabilir mi biri ???
|
[QUOTE=58585858585858;739505]Hemşerilerim birisi yeni transferlerimizi ve gidenleri yazarsa sevinirim evde ligtv(süperligpaketi) var ama bu aralar takip edemiyorum bu iyiliği yapabilir mi biri ???[/QUOTE]
[B]Gelenler[/B] Jacques Faty (Sochaux), Nihat Şahin (Ofspor), Milan Borjan (FK Rad Belgrad), Kıvanç Karakaş (Karşıyaka), Burçağ Başel (Anadolu Üsküdar 1908 Spor), Murat Akça (Adana Demirspor), Kerim Zengin (Kardemir Karabükspor), Milan Cerny (SK Slavia Prag), Atilla Koca (Eskişehirspor), Cihan Özkara (Rot Weiss Ahlen), Mahmut Boz (Gençlerbirliği kiralık), Morten Nicolas Rasmussen (Celtic kiralık) [B]Gidenler[/B] Mehmet Yıldız (Eskişehirspor), Yannick Kamanan (Mersin İdmanyurdu), Abdurrahman Dereli (Orduspor), Sedat Bayrak (Orduspor), Murat Sözgelmez (Karşıyaka), Sead Ramoviç (sözleşmesi feshedildi), Alişan Şeker, Korcan Çelikay (sözleşmesi feshedildi), Lubos Kamenar |
[QUOTE=BOUN;739506][B]Gelenler[/B]
Jacques Faty (Sochaux), Nihat Şahin (Ofspor), Milan Borjan (FK Rad Belgrad), Kıvanç Karakaş (Karşıyaka), Burçağ Başel (Anadolu Üsküdar 1908 Spor), Murat Akça (Adana Demirspor), Kerim Zengin (Kardemir Karabükspor), Milan Cerny (SK Slavia Prag), Atilla Koca (Eskişehirspor), Cihan Özkara (Rot Weiss Ahlen), Mahmut Boz (Gençlerbirliği kiralık), Morten Nicolas Rasmussen (Celtic kiralık) [B]Gidenler[/B] Mehmet Yıldız (Eskişehirspor), Yannick Kamanan (Mersin İdmanyurdu), Abdurrahman Dereli (Orduspor), Sedat Bayrak (Orduspor), Murat Sözgelmez (Karşıyaka), Sead Ramoviç (sözleşmesi feshedildi), Alişan Şeker, Korcan Çelikay (sözleşmesi feshedildi), Lubos Kamenar[/QUOTE] çok teşekkür ederim renktaş.. |
Bir Şey soracağım bi aralar milos diye bir golcü vardı onu almadık mı ?? :confused::confused:
|
rahat yeneriz endişelenmeyin
|
[B]geçen sene biz oynadık onlar attı deplasmanda...bu sene maç bizim inş...karabüğü hiç izlemedim hazırlıkta umarım kötü oynarlar bize karşı...[/B]
|
[B] eneramo ne durum da acaba cumhurıyet kupası macında kadro da yer almamıştı[/B]
|
tek hedef galibiyet o kadar
|
Bu maci 2-1 alacagiz insALLAH
Ilk yari Sivasspor öne gecer ilk dakikalarda sonra 30-40 arasi karbükspor 1-1 yapar macin ikinci yarisinda sivasspor tekrar öne gecer ve mac böyle biter insALLAH :D:D:D |
[QUOTE=mustafa_kavak58;739620]Bu maci 2-1 alacagiz insALLAH
Ilk yari Sivasspor öne gecer ilk dakikalarda sonra 30-40 arasi karbükspor 1-1 yapar macin ikinci yarisinda sivasspor tekrar öne gecer ve mac böyle biter insALLAH :D:D:D[/QUOTE] bence sivasspor bir gol daha atacak :D ama sivas kazansında skor farketmez artık bu sene yüzümüz gülsün.. Play Off sisteminden sonra bu sene ilk 8'e girmek farz oldu ;) |
[QUOTE=alemdarlar;738996]SPOR TOTO SÜPER LİG 2011-2012 SEZONU İnşallah Sivasspor'umuz için kazasız ve belasız geçer.Ligdeki tüm spor kulüplerine başarılar dileriz.
Maçın Tahmin ve Yorumları adlı başlıklarımız bilindiği gibi klasik bir hale geldi.Bu sezonda devam edecek İnşallah üyelerin açacağı başlıklarla.BİSMİLLAH diyerek açıyorum. [B]KARABÜKSPOR-SİVASSPOR maçının tahmin ve yorumlarını alalım.[/B] (Maç 11 Eylül 2011 Pazar günü saat 17:30'da oynanacaktır) 1-1 diyorum..... Üstün oynayan biz oluruz.....[/QUOTE]Aynen kardes ustun oynayan biz oluruz skor 2-1 aliriz |
Maçı alırız dedim ama duygusalmı davrandım acaba:rolleyes:
|
Sivasspor bu maci 3-1 alir diyorum. Insallah Yanilmam ama önemli olan 3 Puan'i kapmak.
|
Karabükspor maçında inşallah tribünlerde olacağım... Zonguldak tarafından gelecek olan arkadaşlar benimle irtibata geçerlerse sevinirim. Çünkü Kastamonu tarafından gelip maç sonu Zonguldağa geçeceğim ve maalesef o saatlerde vasıta bulamıyorum.
Maça gelince Yücel İldiz'in açıklamalarını okudum. Çok eksikleri mevcut. Zaten Emenikesiz çok zorlanacakları malum bu bizim defans hattımızı rahatlatacak özellikle Emenike dışında en beğendiğim bir oyuncularıda sakat (şu an itibarı ile) O da kalecileri... Süper Ligde en beğendiğim yabancı kaleci... Geçen sene 2-1 yenildiğimiz maçta çok güzel kurtarışları olmuştu. İçimden bir ses rahat kazanacağımız yönünde ama tabiiki bu futbol 3 ihtimalli bir oyun... Hayırlısı. |
BU ANKETLERDE VE YADA IDDAA DA NE ZAMAN RAKIP TAKIMA GALIBIYET VERSEM SIVASIMIZ KAZANIYOR INSALLAH ALLAHIN IZNIYLE SIVASIM GALIP GELIR BU ILK MAÇTA
|
Ligin ilk macinda takimimizin bu deplasmandan galibiyet ile donecegini dusunuyorum.
|
***tüm futbolcular ciddi ve disiplinli oynarlarsa biz karabükte en az bir beraberlikle ayrılabiliriz .
*** tabii buda rıza hocanın elindedir.. |
Sivasspor en az 4 dort tane atar karabuk bos takim ahanda buraya yaxiyorum sivasimiz kotu takim degil
|
[B] bilet fıyatları belli olmuş geçen yılki tarife yine
11.09.2011 Pazar Günü Saat: 17.30’da Oynanacak Olan K.Karabükspor-Sivasspor Müsabakasının Bilet Fiyatlarının; Kapalı A-B : 20 TL Maraton Tribün: 10 TL Misafir Tribün: 20 TL Olmasına ; 10.09.2011 Cumartesi gününden itibaren Biletix ve Kares Karium mağazamızdan Satışa Sunulmasına Karar Verilmiştir.[/B] |
arkadaslar karabukluler galibiyetten emin vallaha forumlarina baktim sivas cok kotu durumda 5-1 4-1 yeneriz diyorlar herifler ucmus
|
Üç ihtimalli maç...Karabük bana göre daha ağır basıyor ama sezonun ilk maçı takımlar oturmadı her şey olabilir....
|
bence berabere kalacağız.
|
[QUOTE=yigido_halil_58;739683]arkadaslar karabukluler galibiyetten emin vallaha forumlarina baktim sivas cok kotu durumda 5-1 4-1 yeneriz diyorlar herifler ucmus[/QUOTE]
evet renktaş bende okudum herif sivassporun en iyi oyuncusu pedriel sakat o yüzden 4-0 veya 5-1 yeneriz diyor :D :D :D sence bunu söyleyen adamın yaptığı yorum mantıklı olur mu ?? :D :D onlara göstercez pazar günü günlerini inşALLAH ;) |
6 _0 OLURMU YENERMI SIVAS SIZCE
|
sivsspordan bu yil umutluyum insallah galibiyetle baslayacagiz 1-0 bizim
|
bu mac bızım olacak 2-1 yenecegiz bızım goller ılk yarıda gelecek onların kı ıkıncı yarıda
|
[B]Geçen sezon Emenike'nin olmadı maçlarda büyük sıkıntı çeken bir karabükspor vardı, şimdi emenike tamamiyle yok ve onun yerine Sinan Kaloğlu gibi vasat adamlar transfer edildi ve Cernat harici oyunu değiştirecek bir oyuncusu yok. Cernat'a adam adama oynarsak karabük'ü tamamıyle kitleriz.
Sivasspor kaybetmez...[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;739714][B]Geçen sezon Emenike'nin olmadı maçlarda büyük sıkıntı çeken bir karabükspor vardı, şimdi emenike tamamiyle yok ve onun yerine Sinan Kaloğlu gibi vasat adamlar transfer edildi ve Cernat harici oyunu değiştirecek bir oyuncusu yok. Cernat'a adam adama oynarsak karabük'ü tamamıyle kitleriz.
Sivasspor kaybetmez...[/B][/QUOTE] Gelde maçı beraber seyredelim kardeşim... Beraber kilitleriz :D |
[COLOR="White"][COLOR="Red"][B]Karabük ile kendi sahamızda yapsak rahat bir maç olur derdim fakat deplasmanda rahat bir maç olmayacaktır bu zor maçta kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum..[/B][/COLOR][/COLOR]
|
bence deplasmanda biraz zor yeneriz ama 1-1 veya 2-2 gibi skorlarla berabere kalırız
|
1-0 olsun bizim olsun.
|
[QUOTE=Lejo58;739006]0-0 beraberlik bozulmaz :))[/QUOTE]
Sivasspor ligdeki son 0-0 beraberliği 17 Nisan 2009'da Konyyaspor ile kalmıştır resmi maçlardaki beraberlik ise 9 Ocak 2010'da Denizlispor ile kalmıştır.Kendi sahasındaki beraberlik ise 21 Nisan 2009'da Fenerbahçe ile kaldı.Ligdeki son beraberlik ise 23 Ağustos 2008'de Kayserispor ile kalındı. |
Beraberlik kokuyor.Daha öncede belirtmiştim.Ayrıca İddaa açarsa beraberlik düşünülebilir.
|
[COLOR="Red"][B]Bence Yeneceğiz ;)[/B][/COLOR]
|
arkadaslar karabuk macinin muhtemel 11 ne olmali sizce bu durumda bence boyle olmali
kalede borjan sag bek:ugur sakat kerim zengin yetisirmi bilmiyorum galiba muhamed ali atam oynicak sol bek:hayrettin stoperler:navratil,faty(yetisir insallah) on libero:kadir(yetisir insallah,kivanc mi yoksa mehmet nas mi bilemiyorum sag acik:milan cerny(yetisir mi ?) sol acik:grosicki forvet arkasi:erman forvet:eneramo(rassmusen sans bulabilirmi?) vallaha ilk 11'imiz buyuk bir soru isareti sizce ilk 11 nasil olur ? |
çok rahat kazanırız
|
bence maç berabere bitecek 1-1 ya da 2-2 sezonun ilk maçlarında genelde berabere kalıyoruz.
kalede borjan sağda muhammed ali oynasa iyi olur bence hayrettini sağda oynatır,eğer iyileştiyse zaten büyük ihtmal iyileşen uğur malını görebiliriz sağda kerim yeni çıktı antrenmana solda ziya olur stoper navratil ve faty olur önde kadir ve kıvanç olur (kadir olmazsa mehmet nas) bence en kafa kurcalayan yer forvet orta saha hep farkı oyuncular denendi sakatlıklardan falan dolayı cerny ilk onbirde başlasa iyi olur ama antrenman eksiği var olmazsa cihan yılmaz oynar grosicki yerinin garanti zaten erman forvetin arkasında forvet eneramo olur rasmussen daha yeni geldi 2.yarıda oyuna girer pedriel zaten sakat Bence kadromuz büyük ihtimalle bu şekilde olur skor üretebilrmi eneramo bilinmz şimdiye kadar pek ümit vermedi derhal çift forvete geçilmeli .rasmussen,eneramo,pedriel,,erman forvetlerimzden çok gol atan yıldız oyuncumuz kamil grosicki bu sene gol ümitlerimiz olarak dikakt çekiyor.. İnşallah en kötü ihtimalle beraberlik alır,kazasız,belasız,sakatsız döneriz.Selametle.. |
Ilk macta galip ayrilmanin takima ayrica bir motivasyon
Yapacagina inaniyorum.. |
[QUOTE=kamışlı58;739749]çok rahat kazanırız[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]benim tahminim skor=1-3 ;)[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:27. |