SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Kimler Gönderilmeli? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33343)

ünisivas 21.12.2011 09:46

Cevap: Kimler Gönderilmeli?

EY SİVASLI YİĞİDOLAR UYANIN ARTIK UYANIN UYANIN NEDEN SESSİZ KALIYORUZ NEDEN YA NEDEN . NEDEN HİÇ KİMSE SES ÇIKARMIYOR. HANİ NEREDE BİZİM İŞ ADAMLARIMIZ NEREDE MİLLETVEKİLLERİMİZ NEREDE BELEDİYE BAŞKANIMIZ NEREDE VALİMİZ ASLINDA TEK DOĞRU OLAN SÖZ (NEREDE SİVAS DA YAŞAYAN KENDİNİ SİVASLI ZANNEDEN RUHLAR NEREDE) . İĞNEYİ KENDİMİZE Bİ BATIRALIMDA SONRA ÇUWALDIZI BAŞKALARINA BATIRIRIZ. UYAN YİĞİDO ADININ NAMININ ŞANININ DEĞERİNİ WER ARTIK BİRLİK OLALIM TEK OLALIM ...

HababamHa 21.12.2011 09:50

Biz ne desek boş çünki yönetim ve hocamız kimlerin gideceğini kimlerin geleceğini belirlemiş.Ya bu akşamki maçtan sonra belli olur yada bu hafta içinde belli olur..Sabredin çünki sabrın sonu selamettir....

ayna26 21.12.2011 09:57

Mevcut kadroda sürekli oynayan futbolcuların gitmesini isteyenler var, M.Nas,Pedriel, Uğur Kavuk gibi.Bunlar giderse alternatifiniz varmı?Uğur Kavuk2un mevkinde ikinci bir adam yok formda olabilecek.Uğur en azından şu ana kadar mücadele ediyor, M.Nas aynı şekilde.Pedriel, gün geçtikçe özgüven kazanıyor.futbol, sabırla olgunlaşır.gidecekler zaten ortada, kadroya hiç girmemiş olanlar var.Keita, Rada, Mendonça gibi yabancılar kesin gider diye düşünüyorum.Bunların yanında M.Boz, Cihan Özkara gönderilebilir, kiralık olarak.

Turan 59 21.12.2011 10:22

Uğur KAVUK bu takımın en iyilerinden biri.Neden gitmesi isteniyor.

mishka 21.12.2011 10:52

[QUOTE=Turan 59;757082]Uğur KAVUK bu takımın en iyilerinden biri.Neden gitmesi isteniyor.[/QUOTE]

Gayret eden çalışan, futbolunu geliştiren bir futbolcunun gitmesini istemek abesle iştigaldir bence. Ayrıca Rıza Hoca Erman'ı bu takıma kazandırarak büyük bir iş yaptı. Ermanlı Sİvasspor ayrı bir keyif veriyor.

kangallıwert 21.12.2011 12:46

[QUOTE=mishka;757087]Gayret eden çalışan, futbolunu geliştiren bir futbolcunun gitmesini istemek abesle iştigaldir bence. Ayrıca Rıza Hoca Erman'ı bu takıma kazandırarak büyük bir iş yaptı. Ermanlı Sİvasspor ayrı bir keyif veriyor.[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Pardon'da [U]Ugur'dan[/U] bahsediyoruz degilmi?Su kademe nedir bilmeyen Ugur'dan?Su Sol acik oyuncularına sürekli orta sansi veren Ugur'dan?Gayret eden oyuncu ariyorsan git a2 takimindan sag bek al bastan sona kadar mücadele etsin..Simdi yeni moda oldu gayretli mücadelici....Mecburen etmek zorunda yetenek yok pozisyon bilgisi yok bide mücadele etmesin..Babasinin hayrina oynamiyor bu takimda mücadele etmeme gibi sansimi var ya [/FONT][/B]

sivasliapocan 21.12.2011 13:19

mehmet süper oynuyor uğu kavuk milan borjan gitsin

ahhguzum 21.12.2011 15:11

bence keita (oynarsa) ve mehmet nas işe yarar borjan rada pedriel yedek golcü olabilir uğura çok kızıyordum ama son 3 haftadır harikalar yaratıyor...tabiiki daha iyi bir sağ bek olabilir uğur yedek kalsın

mehmetatmdar 21.12.2011 15:13

bence keita oynatılmalı birde şunu anlamıyorum hala uğur kavuk gönderilmeli diyen arkadaşlar var bu insanlar sivassporu nereleri ile izliyorlar hayretler içerisindeyim.uğur bu takımın dinamosu helal olsun rıza hocaya her maçta görev veriyor.

mishka 21.12.2011 15:15

[QUOTE=kangallıwert;757104][B][FONT="Comic Sans MS"]Pardon'da [U]Ugur'dan[/U] bahsediyoruz degilmi?Su kademe nedir bilmeyen Ugur'dan?Su Sol acik oyuncularına sürekli orta sansi veren Ugur'dan?Gayret eden oyuncu ariyorsan git a2 takimindan sag bek al bastan sona kadar mücadele etsin..Simdi yeni moda oldu gayretli mücadelici....Mecburen etmek zorunda yetenek yok pozisyon bilgisi yok bide mücadele etmesin..Babasinin hayrina oynamiyor bu takimda mücadele etmeme gibi sansimi var ya [/FONT][/B][/QUOTE]

Bu takımda parasını gün sekmeden alan, ama bununla yetinmeyip dışarıdan gelen talimatlarla takımı sabote eden ve çete kurup futbolcu dövenler geldi geçti. Ruh gibi oynan futbolları unutmadık. Şimdi en azından keyif veren bir takım ve mücadele eden oyuncular var. Mücadele eden, takımı için ter akıtana her zaman saygım sonsuz.

kangallıwert 21.12.2011 22:41

[B][FONT="Comic Sans MS"]Bugun yine ortaya ciktiki kalecilerden birinin gidip yerine saglam bir kaleci bulunmali..Hatta saglami gectim normal kaleci olsun oda yeter...[/FONT][/B]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Sizin Hayallerinizin Bittiği Yerde Bizim Gerçeklerimiz Başlar..[/FONT][/B]

KaanK 21.12.2011 22:50

[B]Borjan, Sandro, Keita kesin gider

Ama gitmesi gerekenler hakkında şahsi düşüncem, borjan tabiki ilk sırada. Ardından mehmet nas da yollanmalı ama alternatif olarak tutulut..uğur kavuk için ise yerine kaliteli bir sağ bek alınırsa yedekte düşünülebilir ki gönderilmesinin söz konusu olmadığını da artık biliyoruz,

Suarez bu lig için çok yetersiz, takviye yapıldığı anda yollar ayrılmalı keza aynı şey mehmet nas için de geçerli[/B]

şarkışla 58 21.12.2011 22:53

Mendoça-Rada-Keita-Pedriel-Borjan gitmeli.Erman-Nas-Uğur-Cihan hepsi gerekli kalmalılar

metin_yilmaz 21.12.2011 22:58

kimseee faty dememissss bence en basta degil ilk yarinin sonuna kadar beklenmesi bile hata

atrium58 21.12.2011 23:05

Borjan (defansa güven vermeyen yetersiz bir arkadaş) Sandro (kalitesi yetersiz bir arkadaş ) Keita (Rıza hocanın vardır bir bildiği ki katkısına ihtiyaç duymuyor dedirten bir arkadaş ) Rasmussen (kalitesine bir şey diyemem ama takıma ayak uyduramayarak yavaş kalan bir arkadaş ) bu arkadaşlarla yollar ayrılabilir. Rada sakatlıktan yeni çıktı bence şansı devam etmeli. Uğur bu sezon fena değil zaten alternatifide yok kesinlikle kalmalı. Suarez koşan pozisyona giren mücadeleci bir arkadaş bence rıza hoca arkadaşla biraz daha ilgilenmeli. M. Nas koşan mücadele eden takıma katkı sağlayan bir oyuncu gerek as gerek yedek olarak bence vazgeçilmez. öncelikle eneramo nun alternatif olacağı bir forvet ve defansa güven veren bir kaleci transferi ilaç olur kanaatindeyim.

ddolphiner 21.12.2011 23:10

Arkadaşlar eğer duyumlarım yanlış değilse Rasmussen ile devre arasında yollar ayrılıyormuş.Yerine yerli bi forvet geliyormuş.;)

mishka 21.12.2011 23:14

[QUOTE=ddolphiner;757267]Arkadaşlar eğer duyumlarım yanlış değilse Rasmussen ile devre arasında yollar ayrılıyormuş.Yerine yerli bi forvet geliyormuş.;)[/QUOTE]

Rasmussen kiralık mıydı ?

djsivaslim58 21.12.2011 23:25

borjan gitsin diyenler eger azicik topdan anladigi varsa neyim...
nekadar geri kafali insanlar hayret ediyorum

kara 21.12.2011 23:28

[B] borjan, mendonça, rada, cihan özkara, keita, pedriel, diallo kesin gönderilmeli. [/B]

ddolphiner 21.12.2011 23:33

[QUOTE=mishka;757268]Rasmussen kiralık mıydı ?[/QUOTE]

ewet aynen doğrudur

58MUAMMER58 21.12.2011 23:47

(RADA)=geçen yıl sivasspora navratille iyi katkı sağladı bu sene şanssız sakatlık yaşadı ben kendisini beğenen biriyim hem ön libero libero sağbek olarak oynayabilen dikine gidebilen adam eksiltebilen oyuncu yetenekleri kıvançtanda kadirdende mehmet nasdanda iyi kalmalıbence (KEİTA)=2 YIL önce sivasspor son haftalarda aldığı beraberliklerle ligde kaldı bu süreçte takımın ortasahasını iyi tuttu ligde kalmamızda emeği olan futbolculardan kavga olayından sonra gözden düştü rıza hoca şans vermiyor anlaşıp göndrmek onada sivasada hayırlı olur gitmelibence(MENDONCA)=Hacettepede oynarken iyi oynuyordu aslında yetenekli oyuncu fakat takıma uyum sağlıyamadı doğru dürüst maç oynadığı yok rıza hoca şans vermiyorgitmesi iki tarafında yararına olur(DİALLO)=SİVASSPOR defansıında herzaman oynayabilecek sağlam defans talihsiz sakatlık geçirdi iyileştiği zaman stoperde herzaman iş yapar öyle sivassporada çok maliyeti olduğunu sanmıyorum iyileşmesini beklemekde fayda var kalmalı (RASMÜSSEN)=İLK geldiği zaman sivasspora fayda sağlıyacağına inanmıştım aslında nerde duracağını bilen forvet şans bulamıyor zaten kiralik adam kendini göstermek için gelmişti kendini göstereceği takıma gitmesi hayrına olur gitmeli(PEDRİEL)=Çok taraftarımız yerden yere vuruyor bu çocuğu haklı yada haksız sezon başında sakatlık geçirdi çok hafta oynamadı buna rağmen en fazla gol pozisyonuna giren en çok gol kaçıran oyuncumuz son vuruşlarını düzeltirse çok gol atar çokdaha süper golcü alınmıyacaksa kalmasında zarar olmaz (BORCAN)=Yetenekli geleceği olan genç bi arkadaş kendine güveni çok fazla 2 hata yaptı diye asmaya kesmeye gerek yok attila ondan beter eğer çok tecrübeli kaliteli kaleci alınacaksa gönderilsin yoksa kalsın kendini geliştirmeli(FATYY)=takıma yeni yeni ısınıyor kalitesi tartışılmaz zaman zaman hata yapsada defansta sağlam gönderilip yeni adam alınsa gelecek adam takıma alışana kadar lig biter hazır adamı göndermek doğru olmaz kalmalı bence __takımı b,irden boşaltınca başımıza ne işler geldiğini gördük takımın iskeletini bozmamak lazım oynamıyan oynıyacağını sanmadığım rasmüssen -keita-mendonca-oynamıyacak gençleride göndermekde fayda olur

bulentt07 22.12.2011 11:06

bence en basta oynatılmayacaksa keıta ve sandro mendonca gönderilmeli korcan kaleye gececekse borjanda gönderilmeli.Golcü olarak nonda tarzında bir golcü gelmeli ayrıca hayrettin ve faty ıkıncı yarı oynayamacak olması nedenıyle defansa ıkı oyuncu alınmalı rasmussende gonderılmelı verılen paraya yazık.

akifesk 22.12.2011 11:34

mendonça , rada , diallo ,

bunlar kesinlıkle gitmeli . düşünmek bile hata olur.

infial§ 22.12.2011 13:06

john karew ve bılıca transferı yapılmıs arkadas mesaj cektı,aslı varmı

mishka 22.12.2011 13:11

Umarım yanlış duyumdur.

kangallıwert 22.12.2011 13:21

[QUOTE=infial§;757374]john karew ve bılıca transferı yapılmıs arkadas mesaj cektı,aslı varmı[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Bilica'ya istemem..Ama Carew Candır Can...[/FONT][/B]

cenk5821 22.12.2011 13:24

[QUOTE=mishka;757268]Rasmussen kiralık mıydı ?[/QUOTE]

benim bildigim kadariyla yarım sezon kiralık diye duymustum..

aRsima58 22.12.2011 13:39

sandro keita uğur borjan rada mendonca bunları işada gönderelim amelelik yapsınlar zaten uğur tipini görünce somalarına bile gerek yok ziya bi girdi kadroya 3 tane asis yaptı

bozkurt187 22.12.2011 18:18

Bence Böyle benim Tahminim

1.Mendonca Adam Top Oynamayi Bilmiyor Tanimiyorum
2.Borjan Kaleci Deyil Hep Hata Yapiyor Topu Tutdunca Nereye Firalatiyor bilmiyorum.
3.Tomas Rada

münihli_58 22.12.2011 18:29

[B]Cihan Özkara[/B]'nin bu listede yer almasina cok sasirdim ve sinirlendim daha gecen hamsilere attigimiz 2. golün asistini yapti sonradan girmesine ragmen. Hep sonradan oyuna giriyor birkac mac ilk 11de baslayacak ki kendine güveni gelsin, sonradan giriyor ve heyecanlaniyor da onun icin kesinlikle gönderilmemeli. Cihan Özkarayi tanimam etmem ama begendigim bir oyuncu daha genc ve yetenkli güvenip sans vermemiz lazim. [B]Mehmet Nas, Borjan[/B] bu oyuncularinda bu listede yeri yok.
Bana göre gitmesi gerekenler [B]Keita, Sandro[/B] ve belkide [B]Rada[/B] gerisini kalsin göndere göndere takim ne hale gelicek...

mühendisburak58 22.12.2011 18:32

Bence borjan ve atilla
uğur kavuk
faty
murat akça ve pedrielde 11 de başlamamalı.

gürünlüyiğido58 22.12.2011 20:49

borjan
atilla
mendonça
keita
pedriel gitmeli
yerlerine KORCAN,iyi bir stoper ve iyi bir forvet gelmeli

OzkanBaskan 23.12.2011 10:18

borjan,mendonça,keita,rada olmaması gerekenler. ayrıca rasmussen kiralıktı o da gitmeli. türklerden mehmet nas.uğur kavuk.atilla koca.

bunlaın yerrine kalşteli türk olmalı bence.

ünisivas 23.12.2011 12:06

ARKADAŞLAR GİDECEK TEK İSİM SUAREZ . ÖZÜR DİLERİM AMA Bİ BAYAN GİBİ TOP OYNUYOR.

eyuphulagu 26.12.2011 22:22

Gönderilecek oyuncularla ilgili haber balon çıktı..Rada,Borjan kesinlikle gönderilmiyor....Sandro da gitmemiş..Sadece Keita da gidebilirmiş...O da gitmeyebilir dedi Bülent Albayrak Hoca canlı yayında...2 ya da 3 oyuncu transfer edilecekmiş...Transferlerde birisi Faty Afrika Kupasına gideceği için Stoper olacakmış...Diğer oyunculardan biri Forvet olabilir dedi hoca,bir diğeri de Hayrettin olayından dolayı sol kanat olacağı haberleri de var...BJK dan genç oyuncu alınacak haberi de doğru değil anşlaşılan, ya da sivasspor takımı vazgeçmiş olabilir...

kertmeli 26.12.2011 23:35

arkadaslar oylamaya fazla kulak asmayin sivasi sevmeyenlerde iyi futbolcularin aleyhine oylama yapabilir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:09.