![]() |
Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz
[QUOTE=Morten58;774769]Vallaha bende gördüm omu acaba baska kim olabilirki?
Transfermarkt'da bakdim orda da Hic bir takimda oynamiyor yaziyor.[/QUOTE] valla dostum bende baktım ...hatta acıklamada gelmişdi gönderildi diye ama antremanlarda yer alıyor sahsen ben cok sevindim...diallonun kuması saglam... |
[B]benim ilk aklıma gelen gidicek : RADAA hoca hala bunu oynatıyor ya kulubede FATY denen bir oyuncu warken 90 kiloya gelmiş RADA ne alakaa ? ..
gelmesini istedigim oyuncu suanda karabukde CERNAT bank asyaya dusucek takımdan takviye yapılması cok iyi olur :)[/B] |
benim begendigim bir kaleci sizde izleyin bakalim siz ne diyeceksiniz?
[url]http://www.youtu.be/ePYG_2-BchI[/url] Bu adami izleyin bakalim karariniz ne olacak [url]http://youtu.be/XeS73dPo8go[/url] |
kamil sezonun ikinci yarısnda yatıyorda sivasspor taraftarı onu eleştirmiyor neden kamilin sınırsız limiti var istediği kadar harcıyor uğur kavuk 2 maç kötü olur tarftar söver kovar sezon başından beri iyi oyununu kimse görmez
bence taraftar olarak bizim vicdanımıza transfer yapsak iyi olur ancak tabiki eksiklerimiz var birincisi kamil gitmeli yoksa aynı mehmet yıldız gibi elimizde patlayacak bakın kayseriye gökan ünalı mehmet topuzu sattılar peki ne oldu ne kaybettiler bence hiçbirşey yani kısaca artık bize faydası olmayacaksa herkes gidebilir |
[QUOTE=engin2609;774779][B]benim ilk aklıma gelen gidicek : RADAA hoca hala bunu oynatıyor ya kulubede FATY denen bir oyuncu warken 90 kiloya gelmiş RADA ne alakaa ? ..
gelmesini istedigim oyuncu suanda karabukde CERNAT bank asyaya dusucek takımdan takviye yapılması cok iyi olur :)[/B][/QUOTE] Karabük düşmüyor ki.Düşme potasından çıkalı haftalar oldu. |
Luthon Shelton
Dogum Tarihi: 11.11.1985 Forvet Oyuncusu Oynadigi Takim: Karabükspor Tolgay Ali Arslan Dogum Tarihi: 16.08.1990 Ofansif Orta-Saha Oyuncusu Oynadigi Takim : Hamburg Maliyeti: 1.250.000 € |
Kalede Senecky GİTMELİ
Defansta Murat Akça gitmeli Orta Alan : Rada Sandro Keita Forvette : PEDRİEL GİTSİN ARTIK VALLA YETER ... GELECEKLER ----- KALEYE TRANSFERE GEREK YOK AMA İLLA YABANCI ALINACAKSA KONYASPORDAN PAWELEK PAWELEK PAWELEK DİYORUM ... DEFANS : Sağ bek lazım sadece : Full name Luiz Diallisson de Souza Alves Date of birth December 13, 1986 (1986-12-13) (age 25) Place of birth Apodi-RN, Brazil Height 1.72 m (5 ft 8 in) Playing position Right back (SAĞ BEK ) ŞUANKİ KLUBÜ CEARA CRUZERİO DAN KRALIK OYNUYOR ORTA SAHA : Full name : Adigun Taofeek Salami Date of birth :6 May 1988 (1988-05-06) (yaş 23) Place of birth: Lagos, Nigeria Height 1.72 m (5 ft 7 1⁄2 in) boy Oynadığı mevki Midfielder orta saha yani oynadığı takım Midtjylland ( danimarka ligi ) Forvete tanıdık isimler önereceğim 1) EKİGHO EHİOSUN ( SAMSUNDA KİRALIK KÜME DÜŞECEKLER BÜYÜK İHTİMAL KOLAY GELİR BİRAZ PARA VERİRSEK ) 2) YİNE ESKİ SAMSUNSPORLU ARİSTİDE BANCE SAMSUNDAN AYRILDI 1 HAFTA ÖNCE 3) HENRİ BİENVENU : ETOO BU ADAMA KEFİL OLUYOSA VARDIR BİŞEY MUTLAKA KİRALANMALI EN AZINDAN KOŞUYO PEDRİELDEN ÇOK ÇOK DAHA İYİ .. 4 ) SERCAN YILDIRIM : KİRALANSA İYİ OLUR PEDRİELDEN İYİDİR KESİN .. 5) SHELTON : ÇOK HIZLI KANATTA KULLANIR RIZA HOCA MEYVESİNİ ALIR ZATEN .. 10 NUMARA MEVKİNE İSE : ERMANDA ISRAR EDİLMELİ BENCE ÇOK YETERLİ İMZALASIN ERMAN SÖZLEŞMEYİ YETERLİ . |
herkes alıp satıyor... :) sizi kim sallar laaa... rıza en iyisini bilir. rahat olun... ne kafa yoruyorsunuz kendi kendinize... kendinizi antrenör mü sandınız... cürümünüz kadar yer yakarsınız... kimse sizi sallamaz. :D
|
sheltonuu verirler mi abii sizz de ammma yaptınız yanii:confused:
|
Artık öyle beleş elinde bonservisi olan adamlar yerine paraya kıyıp kaliteli topçular alınmalı.Bir galibiyetin 750 bin tl olduğu bir ortamda ben borca girmeyim demek fazla iyimserlik.Kaliteli futbol kaliteli topçularla oynanır.Bu takımın yedekleri yokki.M.Nas-Rada-Cihan dan başka oyuna girecek adam yok.Takım kötü durumdayken oyuna girip skoru değiştirecek adam yok.Bizim oyuncu değişikliklerimiz formaliteden ibaret.
|
Kadir eneramo kamil kivanc erman ziya gitsin yerine apiah gokhan gonul battala volkan demirel rinaldo birde mesut ozil gel
sin messiyi de alternatif olarak alalim yedek te bekler |
Senecky,Atilla,Hayrettin,Ugur,Rada,Grosicki(bir devrelik oyuncu)ve Mendoza kesinlikle gönderilmeli.Forvet hatti normal olarak vasat.Burada isim vermek istemiyorum ,fakat bu forvet hatti gelecek sene icin yetersiz bu kesin.Bunu teknik kadroda biliyordur.
|
[B]nihat haricinde kaleciler gitmeli, 2 kaleci alınmalı.
faty,rajnoch gitmeli 1 sağ bek 2 stoper alınmalı. hayrettinin yavaş yavaş antrenörlüğe hazırlanması adına antrenör futbolcu olarak değerlendirilebilir. 1 sağ açık, 1 sol açık, 1 ön libero 2 golcü alınmalı rada,mendonça,pedriel, cihan(kiralık), mehmet nas gönderilmeli...[/B]... |
orta sahayı unutmayın
|
[QUOTE=58akif34;775146]Kadir eneramo kamil kivanc erman ziya gitsin yerine apiah gokhan gonul battala volkan demirel rinaldo birde mesut ozil gel
sin messiyi de alternatif olarak alalim yedek te bekler[/QUOTE] Iyice sacmalamisin:D |
[QUOTE=şarkışla 58;775143]Artık öyle beleş elinde bonservisi olan adamlar yerine paraya kıyıp kaliteli topçular alınmalı.Bir galibiyetin 750 bin tl olduğu bir ortamda ben borca girmeyim demek fazla iyimserlik.Kaliteli futbol kaliteli topçularla oynanır.Bu takımın yedekleri yokki.[B]M.Nas-Rada-Cihan dan başka oyuna girecek adam yok[/B].Takım kötü durumdayken oyuna girip skoru değiştirecek adam yok.Bizim oyuncu değişikliklerimiz formaliteden ibaret.[/QUOTE]
bu eksiklik benim de gözüme takiliyor. Skor ne olursa olsun, nasil oynarsak oynayalim Riza hoca ayni degisiklikleri yapiyor. Peki niye? Riza hoca futboldan anlamadigi icinmi? Bildigi okadar oldugu icinmi? TABIKIDE HAYIR!!! elinde oynatacak baska oyuncu yok!! DUY YÖNETIM SU TARAFTARIN SESINI VE YAP ZAMANINDA DOGRU DÜRÜST TRANSFERLERI!!!! |
Tomas rada giderse Navratil de gider diye düşünüyorum ben defansa kemik bi isim lazım
|
kaleye transfer şart gibi gözüküyor bence gençlerbirliğinden [B]özkan karabulut[/B] u alabiliriz kendisi sivaslı hem de yaşı çok genç gelecek vadediyor ümit milli takımda da görev alıyor. ve bir de geçen seneden beri gözüme çarpan bir isim var [B]severin bikoko[/B] yaşı genç sayılır yedekten gelip iyi işler yapabilir biz almazsak sezon sonu mutlaka bir süper lig kulübü kapacaktır!!
|
[url]http://youtu.be/HdJYcc0IRl8[/url] ah ah ama bence asla gönderilmemeli çünkü bizim yıldızımız :)
|
[QUOTE=the reaver;775214][url]http://youtu.be/HdJYcc0IRl8[/url] ah ah ama bence asla gönderilmemeli çünkü bizim yıldızımız :)[/QUOTE]
Kamil Grosicki ben cok seviyorum kendisi cok kaliteli kumas oldugunu yapti kosularlarla attigi süpriz ve güzel gollerle gösterdi yaptigi asistlerde sahane. Adam son aralar kötü oynadigi icin bazi taraftarlar Grosicki gönderirsin diyorlar gerci bunlar taraftar olamazda neyse,Grosicki gecen sene Sivassporum kümede kalmasinina yaptigi katkilari ne cabuk unutmuslar ya,ben Grosicki'den vazgecmen,insallah Riza Hoca'da gecmez ve Grosicki en az 1 yil daha Sivassporumuzun formasini giyer zaten o forma ona cok yakisiyor. Ayrica buraya yaziyorum Grosicki Manisa'ya patliyacak gecen senede patlamisti ya hani hatrickle. |
Aziz ve muhteremler transfer sezonu yaklasmakta bu nedenle herkes bir fikir beyan etmekte felan gitsin felan kalsin bu konuda yönetimin ve külübün idare heyetinin fikrine saygi duymak ve onlarin düsüncelerini ögrenerek birlikte karar vermek en makul bir görüs olsa gerektir zira sorumlu bir mevkide olanlar bu isleri fevkalade bilincli ve becerileriile cözüme kavusturacak sorumlulardir biz ise isin nederece boyut ve ebadini bilme digimiz konularin sadece distan görünüs sekline bakarak karar vererek aldana biliriz bu konulari yönetime birakmak en güzeli olsa gerektir bir cok arkadasimiz futbolcu larin ismile zikrediyorlar bu cok yanlis ayip birsey zira onlarda insan onlarinda bir gururu ve serefi var ulu orta bir fikir biraz amiyane olsa gerek hic kimseyi kirmadan dökmeden halletmek en güzeli olsa gerek.
|
Kalacaklar kim olmalı bence bu önemli;
Kale.Atilla,Korcan Defans;Murat,Raynoch,Navratil(Eger yabancı kontenjanı azalmassa),Ziya,Uğur,Hayrettin,Kaan Orta saha;Kadir,Cerny,Kıvanc,Erman(giderse ısrara gerek yok) İleri;Enaramo,Grociski(iyi para ederse satılır) Kale güvende.Bence oraya fazla para harcamaya gerek yok.O kadar eksik var ki.Genc bir sol bek şart.Verirlerse Galatasaraylı Çağlar bence ideali olur.Sağda Ziya Hayrettin yeterli.Navratil gönderilirse yine gurbetçi de olur ,genç bir stoper.Orta saha asıl takviye gerektiriryor.Bu sene koyun olmadığı için Abdurrahman çelebi dediğimiz, hatta onunda milli takım hocasını fırçalamasıyla öne çıkan Erman eğer çok istiyorsa gidebilir.Buna şaşıranlar olabilir ama Sivas ın bütün maçlarını seyreden biri olarak ilerdeki top kayıplarının kacının Erman tarafından yapıldığını görmek gerekir.Burda gerçekten paraya kıyılmalı ve Bursasporlu Batalla örneği top tekniği ve fiziği olan yetenekli bir orta saha alınmalı.Ayrıca Kadir in yükü eğer mümkün olursa Galarasaraylı Ceyhun la hafifletilmeli.Sezer de bence en çok aradığımız mücadeleci orta saha .Bizde yine eski günlerine döner.Rıza hocanın portföyünde mücadele gücü yüksek helede tekniği olan bir sürü oyuncu vardır eminim.Bence en iyi ikisini de alsa olur.Orta sahada biraz paraya kıysak seneye Eneramoyu gol kralı yaparız.İleride Pedriel ancak yabancı kontenjanı değişmezse kalsın bence.Grociskiyi 2 milyon dolara versek bence iyi ederiz.Tok satıcı oluruz.Kalırsa kalır giderse gider.Çok ısrara gerek yok.Onun yerini Cerny asıl yerinde oynayacağı için fazlasıyla doldurur bence .Hem de mücadele gücümüz artar.Eneramonun yanına benim idealim Türkiye nin Gerd Mulleri olan Muhammet alınmalı bence.Hasan Kabze de düsünülebilir.Fenerbahçeden Semih alınabilir.Bienvenü bırakılırsa talip olunabilir.Kısaca bu takım bozulup yerine iyi takviyeler yapılmalı.Çünkü düşme hattı ile aramızda aslında sadece 5 puan olduğu unutulmamalı.O farkda bence daha cok teknik heyetimizin ustalığından kaynaklandı.Bu sene Rıza hoca da mutlaka önemli takviyeler düsünüyordur takıma. |
Gitmesi Gerekenler:RADA-SENECKY-PEDRİEL-SANDRO-UĞUR
Alınması Gerekenler:Theofanis Gekas-Simon ZENKE |
uğur kavuk,atilla,faty,sandro,keita,diallo,cihan özkara,rada bunlarla yollar ayrılmalı
|
pedrielin yerine manisadan isaac alınmalı..manisa düşecek gibi artık..kaçırmamalıyız bu oyuncuyu..ilk maçta 2 tane atmıştı bize..bu hafta yine atarsa hiç şaşmam...
|
ilk önce kale sorunu sonra inanılmaz hatalar yaparak puanlarımızı çalan nefret ettiğim defans onlar halletilsin gerisi gelir
|
[B]BizimYildiz Kamil icin bu Adam lazimm[/B] ;)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=j9Uir4SGeAc[/url] |
manisa büyük ihtimal yolcu çünkü futbolcuları aylardır para alamıyor buradan bazı oyuncuları kesinlikle kaçırmamalıyız nizamettin çalışkan ömer aysan klukowski mehmet güven jerry akaminko jımmy dixon özellikle ömer aysan sağ beke lazım burdan orta alanada takviye yapılabilir ;)
|
[QUOTE=stain;775338]manisa büyük ihtimal yolcu çünkü futbolcuları aylardır para alamıyor buradan bazı oyuncuları kesinlikle kaçırmamalıyız nizamettin çalışkan ömer aysan klukowski mehmet güven jerry akaminko jımmy dixon özellikle ömer aysan sağ beke lazım burdan orta alanada takviye yapılabilir ;)[/QUOTE]
Manisa'dan o isimler ve bunun yanında Samsundan EKIGO ve sağ bek ADEM kesin alınması lazım.Adem alınsın 5-10 sene sağ bek sorunu çözülür çünkü genç ve teknik ve savaşcı. |
Manisa' dan AHMET İLHAN'I unutmuşsunuz..Ne geleni soran olur bizim takımda nede gideni tek laf ' PARA YOK ' ORDU SAMSUN MERSİN NERDEN BULDU PARAYI O KADAR TOPÇU ALDI ALLASEVERSEN MERAKTAYI??????????
|
[QUOTE=asabibaba;775350]Manisa' dan AHMET İLHAN'I unutmuşsunuz..Ne geleni soran olur bizim takımda nede gideni tek laf ' PARA YOK ' ORDU SAMSUN MERSİN NERDEN BULDU PARAYI O KADAR TOPÇU ALDI ALLASEVERSEN MERAKTAYI??????????[/QUOTE]
adam gerçekten iyi maç maç çıkardı..kaçırmamak gerek |
büyük ihtimal düsecek takimlardan alinabilecek oyuncular:
manisa: hüseyin tok, yigit incedemir, mehmet güven, ahmet ilhan özek samsun: kemal tokak, gekas, ekigo ankaragücü: bilal gülden, atilla aybars garhan, ishak dogan |
Su an itibariyle en zayif mevkii kalemiz.Atilla uzerinde durulursa,kotunun en iyisi,korcanda kontrati geregi hala bizde ve moreli duzelirse kale tamam,birde orta sahaya iyi bir organizetor alinirsa cok guclu oluruz.Benim gorusum budur. Bir cuval inciri bir curuk incir mahveder.Eger uc veya dort saglam oyuncu tum takimi duzeltir.Hem maddi hemde manevi gucleniriz.Anadolu takimlarina messi gelse bir is yapamaz.Bize gelecek oyuncu genc ve hirsli olmali,cunku kendini buyuk takimlara gosterecekki yukselsin,kendini gostermesi icinde anadoluda basarili olmasi gerek, boylece bize faydasi olur.Doganin ve futbolun gercegi budur.
|
kesınlıkle turkıyeden buyuk takımlardan topcu almayalım bızde iş yapmaz alıcaksak yıne kamıl gıbı ceryyn gıbı topçu alalım
|
Manisadan AHMET İLHAN ve Samsundan EKIGO ve ADEM bu üçü ilaç gibi gelir.
|
şuanki kadromuz geçen yılın kümedüşmeme mücadelesi veren takım belki çoğu maçlarda iyi oynayıp hakemle şanssızlıkla beceriksizlikle kaybettik fakat deplasmanda orduyu mersini ankaragücünü yenemeseydik şuan samsunun 1 puan üstünde düşmeme mücadelesi veriyorduk eğer şuan biraz yukardaysak diğer takımların kötü yönetitlmesi ve istedikleri performansı sergileyememesidir yoksa yine düşme potasında olurduk şuraya gelmek istiyorum sezon başında bu takım ilk8 oynar dedik oynuyoruzda hakemler izin verirse ilk 4 mümkün dedik izin vermediler bu takım yetersiz gelecek sezon diğer takımlar biraz kıpırdarsa küme düşeriz bunu net olarak diyorum gelecek sezon çok kaliteli kaleci golcü orta saha ön libero sağ ve sol bek almamız gerektiğini düşünüyorum isim belirmek doğru değil nasılsa rıza hocanın istediği adamlar alınacak bu sene kadroda çok büyük değişiklikler bekliyorum
|
Manisa kume dusmesi neredeyse kesinlesti alinacak iki topculari var bence ahmet ilhan ve kaleci ilker bu oyuncularin takimimiza katki saglayacagina inaniyorum tsbi en iyisini hocamiz bilir
|
[QUOTE=58MUAMMER58;775388]şuanki kadromuz geçen yılın kümedüşmeme mücadelesi veren takım belki çoğu maçlarda iyi oynayıp hakemle şanssızlıkla beceriksizlikle kaybettik fakat deplasmanda orduyu mersini ankaragücünü yenemeseydik şuan samsunun 1 puan üstünde düşmeme mücadelesi veriyorduk eğer şuan biraz yukardaysak diğer takımların kötü yönetitlmesi ve istedikleri performansı sergileyememesidir yoksa yine düşme potasında olurduk şuraya gelmek istiyorum sezon başında bu takım ilk8 oynar dedik oynuyoruzda hakemler izin verirse ilk 4 mümkün dedik izin vermediler bu takım yetersiz gelecek sezon diğer takımlar biraz kıpırdarsa küme düşeriz bunu net olarak diyorum gelecek sezon çok kaliteli kaleci golcü orta saha ön libero sağ ve sol bek almamız gerektiğini düşünüyorum isim belirmek doğru değil nasılsa rıza hocanın istediği adamlar alınacak bu sene kadroda çok büyük değişiklikler bekliyorum[/QUOTE]
Çok haklısın bence de köklü bir reformasyon olacak,bu iş öyle RAJNOCH ayarında yabancılarla yürümez.Orta sahaya ve forvete zımba gibi oyuncular takviye etmeliyiz. |
arkadaşlar sizce bu konuyu açmak için erken değilmi, mesela biz burda şimdi gitmesini iştediğimiz futbolcuları yazsağız ve futbolcularımızdan biride bu siteye girip adını görürse morali bozulmaz mı ve maçtaki performansını etkilemezmi?
|
bence samsun küme düşerse gekas gibi bir forveti kaçırmayalım arkadaşlar birde manisada makukula var bunlar bizde oynarlar yada fenerde kadroya giremeyen semih bunlardan hangisi olursa iş yapar bizde yönetim ve rıza hoca dikkate almalı bence
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:32. |