SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33948)

Cley 25.03.2012 21:51

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Maçın özetini izledim. Hiç de 1-3 gibi bitecek bir maç olmamış. İyi oynayıp kaybettiğimiz maçlara sayalım bunu da. İlk 8 garanti gibi artık. Şimdi Kupa maçına odaklanmalıyız.[/B]

cılgınsivas58 25.03.2012 22:15

gerçegi sölemek gerekirse bügün şanslıydık allah direklerden razı olsun
direkten dönen top kaderimiz oldu mücadele yönüyle takım hoşuma gitmedi
yinede galibiyet için mutluyum

cılgınsivas58 25.03.2012 22:16

1 maç daha alırsak playoff garanti

cılgınsivas58 25.03.2012 22:18

ziya ugur faty atilla(gereksiz yere çıktı az daha gölü yiyecedik)kötüyü

cılgınsivas58 25.03.2012 22:20

lig tv bügün manisaya çok güzel yalakalık yaptı

şarkışla 58 25.03.2012 22:34

Hani büyük takımlar vardır.Rakip oynar oynar atamaz onların oyuncularından biri çıkar bir gol atar işi bitirir.Bizde o büyük takımlar için deriz ya Kardeşim bu takımlar hep böyle sen oynarsın oynarsın atamazsın adamlar bir gelir gol yapar diye.İşte bizde aynen büyük takımlar gibi olduk,Manisa geldi atamadı atamadı biz attık.İşi bitirdik.Futbol da kötü oynarken de kazanmak çok önemlidir.Ayrıca Manisa ya güle güle.

dogan5880 25.03.2012 22:47

lıge çıktıık çıkalı hıç ıddaa sız bı yılımız olmadı ılk 2 sene orta sıralara oynadık .sonrakı 2 yıl sampıyonluk içn.sonra kı.2 yıl dusmemek içn .sımdı de play of içn oynuyoz bızı bu heycan dan mahrum etmeyen sıvasımıza tesekurlerrr

burak58as553 25.03.2012 23:01

[B]İyi oynadıgımız maclarda bazen kazanamıyorduk,kötü oynadıgımız zamanlarda mac kazanmak iyi yolda oldugumuzu gösteriyor..[/B]

HALIL 26.03.2012 01:03

ozetlerden anladigim kadariyla sans bizden yanaydi

öğretmen 26.03.2012 01:16

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?Düşmemek için çırpınan manisaya karşı akıllıca oynadık.

Maçın en iyisi kimdi : ?kadir bekmezci

Maçın en kötüsü kimdi : ?kötüye baba çıksın hepsi iyi niyetli çocuklar

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Oyunu etkilemedi

Maçın Kader Anı :manisanın ilk yarı sonunda direkte patlayan topu

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?değişklikler zamanında ve yerli yerindeydi

Taraftarımız Hakkında ki Düşünceleriniz Neler yiğidolar her yerde takımını destekliyor helal olsun öğreneceğimiz çok şey var

iş kümeye diye bağırmak değil küme düşürmek yırtınırcasına sivas kümeye diye bağırdığınız maçları unutmadık ölen ölür kalan sağlar bizimdir...herkes akıllı olsun sivasla uğraşmak kimsenin haddi değil 5. büyük biziz çalınmış iki şampiyonluğumuz var..

BİZ MEMELEKET SEVDALISI GENÇLERİZ NE BÜYÜK TANIRIZ NEDE KİMSEYİ BÜYÜTÜRÜZ...

mnt3 26.03.2012 02:22

[QUOTE=Besyo_cu;776654][B]İyi oynadığın maçların büyük kısmını kazanırsın, önemli olan kötü oynadığın zaman kazanmaktır bunu her takım yapamaz sadece büyük takımlar yapar SİVASSPOR gibi...

Manisa'da takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı kutlarım ayaklarına seslerine sağlık.

Sivas'a kümeye diye bağırmanın bedeli ağır olur inanmayan Manisa'ya sorar ![/B][/QUOTE]

Seneler önce Rizespor maçında kendi sahasında 90 dakika sahada yürüyerek yenilen ve Sivassporumuzun süper lig e çıkmasını engelleyen Manisaspor:gün gelir hesap böyle görülür işte.Kardeş takımınız Rizespor ile Bank Asya da kardeş kardeş oynarsınız artık:!!!

mnt3 26.03.2012 02:24

[QUOTE=eyupk;776662]öncelikle manisaspora geçmiş olsun, inşallah tekrardan süperlige çıkma başarısını gösterirler. çok zorladı bizi manisa, ama şükürler olsun ki bu maçtanda 3 puanla döndük, hedef 5. sırada bitirmek ligi.[/QUOTE]

Umarım daha beter olup amatör lige kadar düşerler.Seneler önce Rizespor maçında kendi sahasında 90 dakika sahada yürüyerek yenilen ve Sivassporumuzun süper lig e çıkmasını engelleyen Manisaspor:gün gelir hesap böyle görülür işte.Kardeş takımınız Rizespor ile Bank Asya da kardeş kardeş oynarsınız artık:!!!

mnt3 26.03.2012 02:27

[QUOTE=savaş2;776657]***3 puanı şansımızla kazandık.şu yürümeye bile gücü kalmayan bazı oyuncuların yerine rıza hoca bir kac genc oyuncu kazandırabilirdi takıma nerde o cesaret derim..[/QUOTE]

Takım nerdeyse sezonun tamamını başkanı hapiste iken geçirmiş buna rağmen kupada lig lideri Galatasaray ı deplasmanda yenerek çeyrek finale kalmış,ligi ilk 4 içinde bitirmesi hakemler tarafından engellenmiş ve şu anda ligde 5.sıradayız.Buna rağmen hala Rıza Çalımbay a olumsuz eleştiride bulunuyorsunuz.Diyecek başka hiçbir şey bulamıyorum.

ayna26 26.03.2012 07:45

Manisa maçı, beklenildiği gibi zor geçti ancak burada mühim olan kozlarını iyi kullanmaktı,sivas da bunu iyi yaptı.T.direktörümüz sayın R.Çalımbayı tebrik ediyorum, savaşan, mücadele eden ve hiç pes etmeyen bir takım yarattığı için.Bu takım, her durumda süper ligde herkesi yenebilecek güçte, yeterki bazı şeyler herkes için denk olsun, hakem gibi.
Manisaya geçmiş olsun diyorum, seneye çıkarlar belki, para olmayınca ne kadar iyi oyuncularınız da olsa galib gelemiyorsunuz.Ligin 12.haftasında 3.sırada olan manisa şimdi 32.haftada geride kalan 20 maçta sadece 2 maç kazanmış, bu da takımdaki düşüşün nedenini çok iyi açıklamakta.para ve iyi bir yönetim olmayınca takım ne kadar kaliteli olursa olsun düşüşe geçer, manisadaki gibi.....

ardahanlı 26.03.2012 08:51

3 Temmuzdan bu yana üst düzey yöneticileriniz cezaevine girmiş. Camia büyük bir şok yaşamış. Başkanın Fenerbahçe camiasıyla ilişkisi hunharca sorgulanmış. Camia bir karabasan hezeyanına sürüklenmiş. Belirsizlik ve takım içinde kargaşa had safhalara yükselmiş. Taraftarlar bile taraftarlıklarını sorgula hale gelmiş. Sezon başlamış ve ekseri kötü sonuçlar alınmaya başlanmış. Tüm Türk kamuoyu bırakın kümede kalmayı bir arada bile kalmasının mucize olduğu görüşünde. Evet mazhar-ı umumiye bu vaziyetteydi yiğidolar.

Gelinen nokta;
Sivasspor büykler dahil tüm takmların korkulu rüyası. Ligde tüm handikap ve hatalı hakem kararlarına rağmen 5.sırada. Oyuncular ,teknik heyet, yönetim ve taraftarlar kenetlenmiş durumda. Sezon sonunu göremez denilen takım 5. ve Türkiye kupasının en güçlü adaylarından birisi. Yiğidolar artık sorumu soruyorum.

Bahsettiğim bu takım kim?

[B]SİVASSPOR[/B]

takımınızla ne kadar övünseniz azdır. Ben Sivaslı olmadığım halde övünüyorum. Hele hele Sivaslı olanların memnuniyetsizliklerini anlamakta güçlük çekiyorum.

Bakınız Fenerbahçede bu darboğazdan ve psikolojik travmayı en kalavisinden yaşadı ama onlarda dimdik ayakta. İşte bunu büyük camialar başarır sadece. Selamlarımla.....

calipso 26.03.2012 09:56

yanlız maçta olup rıza hocayı görmeniz lazımdı, kendini resmen paralıyordu.. bi ara mehmet nasla ziyayı sahaya girip dövecek diye korktum :D....bu form durumuyla fatyden kesinlikle stoper olmaz...navratilde formsuzluk var gibi..eskiden daha sağlam duruyordu..nasıl ziya isaac karşısında zorlandıysa, navratilde kahe karşısında çok zorlandı..bence bunda fatynin pozisyon almadaki hataları çok etkiliydi..

Kokomo 26.03.2012 10:37

Manisa'nın direkten dönen 3 topu skoru belirledi !
O 3 toptan birisi gol olsa 3 puanla ayrılamazdık.

Bununla beraber böyle bir maçta eyyam yapmadan, onuru ile oynayıp büyük mücadele veren takımımızı canı gönülden kutlarım.

bulentt07 26.03.2012 11:25

[QUOTE=savaş2;776657]***3 puanı şansımızla kazandık.şu yürümeye bile gücü kalmayan bazı oyuncuların yerine rıza hoca bir kac genc oyuncu kazandırabilirdi takıma nerde o cesaret derim..[/QUOTE]

Bu durumda bile Rıza hocaya laf edecek birsey bulabiliyoruz pes diyorum.Cesaret şike suclamasına direnip memleketini satmayıp takımı sahiplenip üstüne küme korkusu yasatmadan ve kupada ceyrek finale kalacak kadar Delikanlı olmaktır.Rıza bizim için enbüyük şanstır Değerini bilelim.Ayrıca Rıza hoca Murat Akca Ziya Erdal Muhammet Ali Kaan gibi gencleri gayet güzel takıma motive etti.

Playaz58 26.03.2012 11:29

Uzun zaman sonra tekrar yorum yazmak nasipmis bu macin ardindan.

Bu mactan sonra futbolcu veya teknik heyet adina degil, genekl bir yorum yapacagim.

[B]Bize 3 sene boyunca son haftalara kadar kahir eden takima, bu sezon icin tesekkur etmemiz herkezin boynunun borcudur.[/B]

[B]Baskani iceri alinmis, iddiaasiz sike iddiaalari ile suclanmis, transferde kisitli butce ile islerini halletmis, kendi evladini teknik direktor olarak basina gecirmis, kisitli kadro ile ust siralari zorlamis, belli ki bu sene avrupa ligi play-offlarina katilmaya hak edecek, son 2 haftaya kala 5. sirada bulunan (hakemlerin ve ligtv'nin ilk 4 hesabini katmiyorum), zor gececegini dusundugumuz maclarda bizim yuzumuzu guldurmus, devre arasinda kale haric nokta transfer yapmis, genc oyunculara guvenmis, bazi futbolculari yeniden kullerinden dogdurmus, kisin -20 soguklukta tribunleri bos birakmamis taraftari ile bu [U]takimi ayakta alkislamak istiyorum[/U].[/B]

rsimsek 26.03.2012 12:34

şans yanımızdaydı...güzel bir galibiyet oldu..takımı kutluyorum..skoru koruyamıyoruz bu bir sorun

sivasliapocan 26.03.2012 13:56

atamayan atarlar oldu 3 kere top direkten döndü 2sinde %100 lük gol pozisyonu vardı atamadılar biz attık bu maç bizim hakkımız değildi hakkımızla kazanmadık sivas 4 pozisyona çıktı 3 gol oldu adamlar 10 pozisyona çıktı 1 gol oldu 2 %100 lük pozisyonu atamadı 3 top direkten döndü bu maç 5-6 tane yerdik ama şans bizden yanaydı atamayana atarlar oldu biz de şansları değerlendirip attık maç bizim hakkımız değildi

58nur58 26.03.2012 14:04

dunki maci sans eseri aldik drek olmasaydi 3 puan simdi manisanindi hicte guzel oynamadik kendimizi kandirmayalim arkadaslar

bortecine 26.03.2012 14:39

[QUOTE=Kokomo;776842]Manisa'nın direkten dönen 3 topu skoru belirledi !
O 3 toptan birisi gol olsa 3 puanla ayrılamazdık.

Bununla beraber böyle bir maçta eyyam yapmadan, onuru ile oynayıp büyük mücadele veren takımımızı canı gönülden kutlarım.[/QUOTE]

Gardas öyle yazmışsınki sanki bugunu kadar hep eyyam yapmışızda şimdi yapmamamışız o yuzdende kutlama gereği duydun.

savaş2 27.03.2012 10:22

[QUOTE=bulentt07;776855]Bu durumda bile Rıza hocaya laf edecek birsey bulabiliyoruz pes diyorum.Cesaret şike suclamasına direnip memleketini satmayıp takımı sahiplenip üstüne küme korkusu yasatmadan ve kupada ceyrek finale kalacak kadar Delikanlı olmaktır.Rıza bizim için enbüyük şanstır Değerini bilelim.Ayrıca Rıza hoca Murat Akca Ziya Erdal Muhammet Ali Kaan gibi gencleri gayet güzel takıma motive etti.[/QUOTE]

***kamil den bahsediyorum son 7 mac da ne yaptı ,neden hala kadroda görünüyor.takımımız neden eksik olsun onun sahada yürüme acığını diğer oyuncular kapatmak zorun damı,hoca diyorsunki 4 oyuncu kazandırdı .5 si zararlımı olur.zaten coğunuda sakatlanan oyuncu yerine koyarak kazandı ***gs yın ilk macında bir hata sonucu kara muratı neredeyse kaybedecektik,bence yukarıdaki genclermiz ilk 11 olmalı .kamil gibilerine gerek yok 2 mac oyna 12 mac yat gerek yok derim.ben gördüğümü söylüyorum .rıza hocama laf etmiyorum o dürüst ve onurludur her zaman

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:38.