![]() |
-->: GALATASARAY"lıdan S ivassporlulara SLM...!
[QUOTE=Etem-Murat]haklısın ciğerim önce sivas gelir sivas varken takım tutulurmu demi[/QUOTE]
[CENTER][B]ÖYLE DİYON ABİ AMA SENİ AZ GÖRMEDİM KARŞIYAKA TRÜBÜNLERİNDE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D [/B][/CENTER] |
[QUOTE=izmirli_yigido][CENTER][B]ÖYLE DİYON ABİ AMA SENİ AZ GÖRMEDİM KARŞIYAKA TRÜBÜNLERİNDE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D [/B][/CENTER][/QUOTE]
yanlış göztepe desen olurdu yanlışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş HER ZAMAN HER YERDE SİVAS SPOR |
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]başka takımı tutan yiğido olamaz... [/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]TEK BÜTÜK SİVASSPOR..[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]BEN GALATASARAYLIYIM VE BU TAKIMIDA SATMAM SIVASSPOR BIZLERE GÖRE TEK BÜYÜK BUNU HERKESE KABUL ETTIRMEMIZ GEREK DAHA IYI YERLERE GELMESI IÇIN BENDE BUNUN IÇINÇALISIYORUM BÖYLE BIR ZAMANDA BIZLERDE SIVAS IN IYILIGINI DÜSÜNÜRKEN BIZI DISLAMAN ÇOK SAÇMA[/COLOR] |
[B]arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor[/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor[/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]REİSS AYNEN KATILIYORUMM AMA BAZI ARKADASLAR YİNEDE 3 BUYUKLERİ TUTUYORLAR NEYMİSS TUTTUGU TAKIM SİVASIMIZLA OYNUYOSA O ZAMAN SİVASLIYIMM OLMAZ KARDESİM O SEKİLDE DUSUNUYOSANNN HİCC TUTMA SİVASIMIZI DAHA İYİİİİİİ...!!!!![/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor[/B][/QUOTE]
Dernek Mustafa ya katılıyorum. Aynı kulvarda yarışan rakibini desteklemek hiçbir mantığa sığmaz.Bu tür açıklamaları çok samimi bulmuyorum. |
EYWALLAH KARDAŞ..GÜZEK KONUŞTUN..BİRLİK OLMALIYIZ..HER KONUDA.
İSTANBULDAN GAZİMAHALLESİ SİVAS//ZARA//BÜYÜKKÖYLÜ |
[QUOTE=1967_DERNEK_TUĞRUL][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]REİSS AYNEN KATILIYORUMM AMA BAZI ARKADASLAR YİNEDE 3 BUYUKLERİ TUTUYORLAR NEYMİSS TUTTUGU TAKIM SİVASIMIZLA OYNUYOSA O ZAMAN SİVASLIYIMM OLMAZ KARDESİM O SEKİLDE DUSUNUYOSANNN HİCC TUTMA SİVASIMIZI DAHA İYİİİİİİ...!!!!![/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]GALATASARAY SIVASLA OYNADIGINDA BEN GENE GALATASARAY I TUTARIM BU KONUDA HAKLISIN HIÇ TUTMASIN DAHA IYI[/COLOR] |
[QUOTE=aslansivasli][COLOR="Indigo"]GALATASARAY SIVASLA OYNADIGINDA BEN GENE GALATASARAY I TUTARIM BU KONUDA HAKLISIN HIÇ TUTMASIN DAHA IYI[/COLOR][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Bİ HAYİNN DAHAAA NASIL SIVASLISINN SENN???? :D[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_TUĞRUL][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Bİ HAYİNN DAHAAA NASIL SIVASLISINN SENN???? :D[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]VALLA HAYIII OLARAKDA GÖRÜN BENI AMA BEN SIVAS IDA DESTEKLERIM[/COLOR] |
sitemize hoş geldin gardaş
|
sağol gardaş eyvallah
|
Murat gardaş sitemize hoş geldin. Umarım iyi vakit geçirirsin...
|
[QUOTE=aslansivasli][COLOR="Indigo"]VALLA HAYIII OLARAKDA GÖRÜN BENI AMA BEN SIVAS IDA DESTEKLERIM[/COLOR][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][CENTER]AAA YOK NE HAİNN GÖRMESİİİİ :D SEN MANNAK Bİ TARAFTARSIN :D[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_TUĞRUL][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][CENTER]AAA YOK NE HAİNN GÖRMESİİİİ :D SEN MANNAK Bİ TARAFTARSIN :D[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]SAOL TEVECÜHÜN ILTIFAT EDIYOSUN BU KADAR KISA SÜREDE ANLADINNN BRAVOOO[/COLOR] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]aLEMİN KRALI SİVASSPOR!!!!!!!!!!![/FONT][/B]
|
[QUOTE=muratfincan]Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]gardaş inşallah bu çizginde devamedersin değişmezsin ... iyi dileklerin için tşk.ler haklısın hepimiz tc vatandaşıyız ama allah kimseyi 4 büyüklü etmesin sen gel seni sivassporlu yapalım bırak onları ... zaten renkleri bozukk...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
ARAMIZA HOŞ GELDİN GÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER:)
|
[QUOTE=karacaören34-58]ARAMIZA HOŞ GELDİN GÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER:)[/QU teşekkürler aliağzına sağlık bana diyecek laf bırakmadın
|
bır galatasaray lı gormek cok guzel burada kardes herkes cok ıyı arkadaslıkdan ote kardeslık v e hr turlu yardımı bulursun ben erzurum lu olarak aramıza hosgeldın
|
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...! MURAT GARDAŞ ARAMIZA HOŞGELDİN.SİTEYE DE YAZMIŞ OLDUĞUN YAZIDA ÇOK GÜZEL ANLAMLAR KULLANARAK BAZI SİVAS VE GS HARİCİ TAKIMLARDA DÜŞMAN TAKIM DİYE TARAFTARLAR OLARAK BİLİYORLAR AMA SPOR SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR....................................... |
[QUOTE=buzdevri]bır galatasaray lı gormek cok guzel burada kardes herkes cok ıyı arkadaslıkdan ote kardeslık v e hr turlu yardımı bulursun ben erzurum lu olarak aramıza hosgeldın[/QUOTE]
hoş geldin.............. |
zaten bir cimbomlusu eksikti sitemizin o da geldi eksiğimiz tamamlandı.allah murattan razı olsun
|
cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa
1000$ benden :) :) |
hoş geldin
kardeş aramıza hoş geldin bu site taraftarımız olan olmayan herkese acık saygısızlık yapmamk koşuluyla herkes düşüncelerini açabilir burda
|
[QUOTE=casus84]cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa
1000$ benden :) :)[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]KARDEŞ TÜM TAKIMLAR PARA PROBLEMİ YAŞIYO AMA GALATASARAYIN PROBLEMLERİ GÖZ ÖNÜNDE AMA GALATASARAYIN KİMSENİN PARASINA İHTİYACI YOKTUR....GALATASARAY BÜYÜK BİR CAMİA DIR.....GALATASARAY I KÜÇÜLTMEK VE DALGA GEÇMEK KİMSENİN HADDİNE DEGİLDİR..............[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"] SİVASSPOR-GALATASARAY KARDEŞ [/COLOR][/FONT] ------------------------------------------------------------------------- [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]BİR GÜN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN [/COLOR][/FONT] [url]www.antifenerbahce.net[/url] |
[QUOTE=casus84]cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa
1000$ benden :) :)[/QUOTE] gs de birlik beraberlik yoktur yönetimde.gs li zengin adam mi yoktur ya.hepsi bir olsun bu sikintidan cikarsiniz |
[QUOTE=casus84]zaten bir cimbomlusu eksikti sitemizin o da geldi eksiğimiz tamamlandı.allah murattan razı olsun[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]GARDAŞ CİMBOMLU HERYERDE WAR...HERKESİN İÇİNDE BİR CİMBOM AŞKI WARDIR.......[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"] ÇEKLER ÖDENİR.......SİZİN HAKKINIZ ÖDENMEZ.....................[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]www.infazteam.com ALEM DURUR....İNFAZ WURUR..........[/COLOR][/FONT] |
hos geldin gs li gardas.herkese aciktir sayfamiz
|
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]tüm cimbomlulardan ve ULTRASLAN dan sivasa selam... sivasspora süper ligde başarılar dilerim umarım herşey istediğiniz gibi olur ..[/COLOR][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=ua_boys_of_hell][B][I][CENTER][COLOR="Red"]tüm cimbomlulardan ve ULTRASLAN dan sivasa selam... sivasspora süper ligde başarılar dilerim umarım herşey istediğiniz gibi olur ..[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]vay kardeşim üye olmuş formlarada yazmış helal olsun yakışır..sivasspora başarılar.[/COLOR].[/CENTER][/I][/B] |
KARDEŞ SİTEMİZE HOŞGELDİN
UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİSİN |
GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ...
|
2.3.4. yok abi sadece sivassporluyum!!!
|
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Ey Wallah Galatasaray lı Hoş Geldin..!![/CENTER][/FONT][/B] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]!!!!!....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...!!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] |
[QUOTE=leblebi82]GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ...[/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]galatasaray'a CHAMPIONS LİGİ nde BŞARILAR DİLERİZ.!!![/FONT][/CENTER][/B] |
GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ DARISI SiVASSPORUN basina:)
|
Galatasarayli arkadaslar hosgeldiniz aramiza.Bu arada Galatasaraya basarilar dileriz sampiyonlar liginde
|
HOŞ GELDİNİZ. TEŞEKKÜR EDERİZ. GALATASARAY A BAŞARILAR ŞAMPİYONLAR LİGİNDEE
|
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ...
GALATASARAYA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ. ÇÜNKÜ AVRUPADA İLK VE TEKSİNİZ. SİVAS DA EN YAKIN ZAMANDA AVRUPAYA GİDER İNŞALAH |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01. |