SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3404)

Tarkan ÇeLik 31.01.2006 09:53

-->: GALATASARAY"lıdan S ivassporlulara SLM...!

[QUOTE=Etem-Murat]haklısın ciğerim önce sivas gelir sivas varken takım tutulurmu demi[/QUOTE]

[CENTER][B]ÖYLE DİYON ABİ AMA SENİ AZ GÖRMEDİM KARŞIYAKA TRÜBÜNLERİNDE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D [/B][/CENTER]

Etem-Murat 31.01.2006 10:43

[QUOTE=izmirli_yigido][CENTER][B]ÖYLE DİYON ABİ AMA SENİ AZ GÖRMEDİM KARŞIYAKA TRÜBÜNLERİNDE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D [/B][/CENTER][/QUOTE]
yanlış göztepe desen olurdu yanlışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
HER ZAMAN HER YERDE SİVAS SPOR

aslansivasli 31.01.2006 11:41

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]başka takımı tutan yiğido olamaz... [/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]TEK BÜTÜK SİVASSPOR..[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]BEN GALATASARAYLIYIM VE BU TAKIMIDA SATMAM SIVASSPOR BIZLERE GÖRE TEK BÜYÜK BUNU HERKESE KABUL ETTIRMEMIZ GEREK DAHA IYI YERLERE GELMESI IÇIN BENDE BUNUN IÇINÇALISIYORUM BÖYLE BIR ZAMANDA BIZLERDE SIVAS IN IYILIGINI DÜSÜNÜRKEN BIZI DISLAMAN ÇOK SAÇMA[/COLOR]

1967_DERNEK_MUSTAFA 31.01.2006 11:49

[B]arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor[/B]

1967_DERNEK_TUĞRUL 31.01.2006 12:00

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor[/B][/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]REİSS AYNEN KATILIYORUMM AMA BAZI ARKADASLAR YİNEDE 3 BUYUKLERİ TUTUYORLAR NEYMİSS TUTTUGU TAKIM SİVASIMIZLA OYNUYOSA O ZAMAN SİVASLIYIMM OLMAZ KARDESİM O SEKİLDE DUSUNUYOSANNN HİCC TUTMA SİVASIMIZI DAHA İYİİİİİİ...!!!!![/COLOR][/FONT][/B]

CÜSSKB-Aynur 31.01.2006 12:01

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]arkadaşlar şunu kabul edelim lütfen bizlerde sivasspor süper lige çıkmadan FB GS BJK takımlarını tutuyorduk ama şu anda o dediğimiz takımlarla aynı konumdayız yani artık onlar bizim rakibimiz olur sivaslı olarak sivassporda başka takım tutmak biarz bana abes geliyor[/B][/QUOTE]

Dernek Mustafa ya katılıyorum.

Aynı kulvarda yarışan rakibini desteklemek hiçbir mantığa sığmaz.Bu tür açıklamaları çok samimi bulmuyorum.

cagri_deniz 31.01.2006 12:01

EYWALLAH KARDAŞ..GÜZEK KONUŞTUN..BİRLİK OLMALIYIZ..HER KONUDA.

İSTANBULDAN GAZİMAHALLESİ
SİVAS//ZARA//BÜYÜKKÖYLÜ

aslansivasli 31.01.2006 12:02

[QUOTE=1967_DERNEK_TUĞRUL][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]REİSS AYNEN KATILIYORUMM AMA BAZI ARKADASLAR YİNEDE 3 BUYUKLERİ TUTUYORLAR NEYMİSS TUTTUGU TAKIM SİVASIMIZLA OYNUYOSA O ZAMAN SİVASLIYIMM OLMAZ KARDESİM O SEKİLDE DUSUNUYOSANNN HİCC TUTMA SİVASIMIZI DAHA İYİİİİİİ...!!!!![/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]GALATASARAY SIVASLA OYNADIGINDA BEN GENE GALATASARAY I TUTARIM BU KONUDA HAKLISIN HIÇ TUTMASIN DAHA IYI[/COLOR]

1967_DERNEK_TUĞRUL 31.01.2006 12:04

[QUOTE=aslansivasli][COLOR="Indigo"]GALATASARAY SIVASLA OYNADIGINDA BEN GENE GALATASARAY I TUTARIM BU KONUDA HAKLISIN HIÇ TUTMASIN DAHA IYI[/COLOR][/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Bİ HAYİNN DAHAAA NASIL SIVASLISINN SENN???? :D[/COLOR][/FONT][/B]

aslansivasli 31.01.2006 12:19

[QUOTE=1967_DERNEK_TUĞRUL][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Bİ HAYİNN DAHAAA NASIL SIVASLISINN SENN???? :D[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]VALLA HAYIII OLARAKDA GÖRÜN BENI AMA BEN SIVAS IDA DESTEKLERIM[/COLOR]

NAUGHTYBOY58 31.01.2006 12:23

sitemize hoş geldin gardaş

ulaşlı yiğido58 31.01.2006 12:31

sağol gardaş eyvallah

cemal58yiğido 31.01.2006 12:39

Murat gardaş sitemize hoş geldin. Umarım iyi vakit geçirirsin...

1967_DERNEK_TUĞRUL 31.01.2006 12:40

[QUOTE=aslansivasli][COLOR="Indigo"]VALLA HAYIII OLARAKDA GÖRÜN BENI AMA BEN SIVAS IDA DESTEKLERIM[/COLOR][/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][CENTER]AAA YOK NE HAİNN GÖRMESİİİİ :D SEN MANNAK Bİ TARAFTARSIN :D[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B]

aslansivasli 31.01.2006 21:59

[QUOTE=1967_DERNEK_TUĞRUL][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][CENTER]AAA YOK NE HAİNN GÖRMESİİİİ :D SEN MANNAK Bİ TARAFTARSIN :D[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Indigo"]SAOL TEVECÜHÜN ILTIFAT EDIYOSUN BU KADAR KISA SÜREDE ANLADINNN BRAVOOO[/COLOR]

DJMuRaT 31.01.2006 22:01

[B][FONT="Comic Sans MS"]aLEMİN KRALI SİVASSPOR!!!!!!!!!!![/FONT][/B]

erhan5834 31.01.2006 22:03

[QUOTE=muratfincan]Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]gardaş inşallah bu çizginde devamedersin değişmezsin ... iyi dileklerin için tşk.ler haklısın hepimiz tc vatandaşıyız ama allah kimseyi 4 büyüklü etmesin sen gel seni sivassporlu yapalım bırak onları ... zaten renkleri bozukk...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

karacaören34-58 31.01.2006 22:05

ARAMIZA HOŞ GELDİN GÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER:)

Etem-Murat 01.02.2006 09:58

[QUOTE=karacaören34-58]ARAMIZA HOŞ GELDİN GÜZEL SÖZLERİN İÇİN TEŞEKÜRLER:)[/QU teşekkürler aliağzına sağlık bana diyecek laf bırakmadın

buzdevri 03.02.2006 11:23

bır galatasaray lı gormek cok guzel burada kardes herkes cok ıyı arkadaslıkdan ote kardeslık v e hr turlu yardımı bulursun ben erzurum lu olarak aramıza hosgeldın

burak_baykal 03.02.2006 11:33

Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...!

MURAT GARDAŞ ARAMIZA HOŞGELDİN.SİTEYE DE YAZMIŞ OLDUĞUN YAZIDA ÇOK GÜZEL ANLAMLAR KULLANARAK BAZI SİVAS VE GS HARİCİ TAKIMLARDA DÜŞMAN TAKIM DİYE TARAFTARLAR OLARAK BİLİYORLAR AMA SPOR SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR.......................................

03.02.2006 11:41

[QUOTE=buzdevri]bır galatasaray lı gormek cok guzel burada kardes herkes cok ıyı arkadaslıkdan ote kardeslık v e hr turlu yardımı bulursun ben erzurum lu olarak aramıza hosgeldın[/QUOTE]

hoş geldin..............

casus84 03.02.2006 12:16

zaten bir cimbomlusu eksikti sitemizin o da geldi eksiğimiz tamamlandı.allah murattan razı olsun

casus84 03.02.2006 12:17

cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa

1000$ benden :) :)

sivasligenc 03.02.2006 13:01

hoş geldin

kardeş aramıza hoş geldin bu site taraftarımız olan olmayan herkese acık saygısızlık yapmamk koşuluyla herkes düşüncelerini açabilir burda

antifenerbahce 27.02.2006 23:42

[QUOTE=casus84]cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa

1000$ benden :) :)[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]KARDEŞ TÜM TAKIMLAR PARA PROBLEMİ YAŞIYO AMA GALATASARAYIN PROBLEMLERİ GÖZ ÖNÜNDE AMA GALATASARAYIN KİMSENİN PARASINA İHTİYACI YOKTUR....GALATASARAY BÜYÜK BİR CAMİA DIR.....GALATASARAY I KÜÇÜLTMEK VE DALGA GEÇMEK KİMSENİN HADDİNE DEGİLDİR..............[/COLOR][/FONT] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"] SİVASSPOR-GALATASARAY KARDEŞ [/COLOR][/FONT] -------------------------------------------------------------------------
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]BİR GÜN HERKES SİVASSPORLU OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN [/COLOR][/FONT]

[url]www.antifenerbahce.net[/url]

TracyMcGrady58 27.02.2006 23:45

[QUOTE=casus84]cimbom para sıkıntısı yaşıyor arkadaşlar yardım eli uzatak yaaa

1000$ benden :) :)[/QUOTE]

gs de birlik beraberlik yoktur yönetimde.gs li zengin adam mi yoktur ya.hepsi bir olsun bu sikintidan cikarsiniz

antifenerbahce 27.02.2006 23:48

[QUOTE=casus84]zaten bir cimbomlusu eksikti sitemizin o da geldi eksiğimiz tamamlandı.allah murattan razı olsun[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]GARDAŞ CİMBOMLU HERYERDE WAR...HERKESİN İÇİNDE BİR CİMBOM AŞKI WARDIR.......[/COLOR][/FONT]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]

ÇEKLER ÖDENİR.......SİZİN HAKKINIZ ÖDENMEZ.....................[/COLOR][/FONT]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]www.infazteam.com ALEM DURUR....İNFAZ WURUR..........[/COLOR][/FONT]

TracyMcGrady58 27.02.2006 23:56

hos geldin gs li gardas.herkese aciktir sayfamiz

ua_boys_of_hell 27.08.2006 18:08

[B][I][CENTER][COLOR="Red"]tüm cimbomlulardan ve ULTRASLAN dan sivasa selam... sivasspora süper ligde başarılar dilerim umarım herşey istediğiniz gibi olur ..[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

UA_TAYFA 27.08.2006 18:13

[QUOTE=ua_boys_of_hell][B][I][CENTER][COLOR="Red"]tüm cimbomlulardan ve ULTRASLAN dan sivasa selam... sivasspora süper ligde başarılar dilerim umarım herşey istediğiniz gibi olur ..[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]vay kardeşim üye olmuş formlarada yazmış helal olsun yakışır..sivasspora başarılar.[/COLOR].[/CENTER][/I][/B]

çılgın-sedat 27.08.2006 20:27

KARDEŞ SİTEMİZE HOŞGELDİN
UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİSİN

talha58 27.08.2006 21:08

GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ...

deli_yigido 27.08.2006 22:00

2.3.4. yok abi sadece sivassporluyum!!!

1967_CLUB_ÖZGÜR 27.08.2006 23:19

Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Ey Wallah Galatasaray lı Hoş Geldin..!![/CENTER][/FONT][/B]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]!!!!!....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...!!!![/COLOR][/FONT][/CENTER][/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 27.08.2006 23:22

[QUOTE=leblebi82]GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ...[/QUOTE]

[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]galatasaray'a CHAMPIONS LİGİ nde BŞARILAR DİLERİZ.!!![/FONT][/CENTER][/B]

MADTURK 28.08.2006 00:00

GS'YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ DARISI SiVASSPORUN basina:)

TracyMcGrady58 28.08.2006 01:34

Galatasarayli arkadaslar hosgeldiniz aramiza.Bu arada Galatasaraya basarilar dileriz sampiyonlar liginde

aslansivasli 28.08.2006 02:01

HOŞ GELDİNİZ. TEŞEKKÜR EDERİZ. GALATASARAY A BAŞARILAR ŞAMPİYONLAR LİGİNDEE

karacaören34-58 28.08.2006 12:35

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ...

GALATASARAYA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR DİLERİZ. ÇÜNKÜ AVRUPADA İLK VE TEKSİNİZ. SİVAS DA EN YAKIN ZAMANDA AVRUPAYA GİDER İNŞALAH

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01.