SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34064)

DOGU_BEY 12.04.2012 22:51

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]•Neyini değerlendireyim bu rezaletin? Rıza hocanın inanılmaz yanlış kadro seçimi ve oyun anlayışını mı? Faty gibi bir bombanın defansın göbeğinde oynamasını mı? Kıvanç ve Ziyanın kenarda durmasını mı? Haftalardır ruhsuz hayalet gibi sahada dolanan Kamili mi? Ve sezon başından beri kaleci değil de korkuluk gibi kalede duran Atillayı mı?

•Böylesine önemli bir maça böyle bir kadro ve oyun anlayışıyla mı başlanılır? Kupada böylesine bir fırsat ele geçmişken neden bu kadar saçma sapan hatalar yapılır ve yanlış oyuncular oynatılır?

•Herşeyi geçtim sürekli şikayet ettiğimiz taraftar gelmiyor sözüne inat stadı dolduran büyük bir hevesle oraya gelen Sivaslılardan da mı utanmadı bazıları?

•Kimse kusura bakmasın bu maç en başta tamamen Rıza hocanın inanılma yanlış oyun anlayışı ve takım seçimiyle gitmiştir...Daha sonra da sahadaki rezaleti hazırlayan 3 kişi var: Korkuluk Atilla, saatli bomba Faty ve ruhsuz Kamil!!!

•Yeter artık gerekirse bazı ruhsuzlar ve vurdumduymazlara gerekiyorsa para cezası veya kdaro dışı cezası verilmeldir! Ayıp ya bu kadar insanı üzdünüz saçma sapan top oynadınız...İnsan o seyirciden utanır biraz!!![/B]

Ozan5858585858 12.04.2012 22:52

[QUOTE=yigidolar06;780174]Rıza hoca topcularını al sivastan git bizim boynumuzu bükmeye hakkın yok[/QUOTE]

daha düne kadar KRAL,PADİŞAH diyordunuz bu işler ne kadar kolaymış be helal olsun(!)

cılgınsivas58 12.04.2012 22:53

merak ettiğim sorular faty ile navratilin uyumsuzlugu lig maçındada göze çarpıyordu ve bu faty ile navratil niye aynı anda başladılar
yenilmemizin tek nedni yanlış kadro seçimidir futbolcuların maç bitsinde gitsek havasında olmasıdır

Ozan5858585858 12.04.2012 22:54

[QUOTE=yigidolar06;780174]Rıza hoca topcularını al sivastan git bizim boynumuzu bükmeye hakkın yok[/QUOTE]

Süper Final Avrupa Ligi'nde şuan en azından avrupa'ya gitme umudumuz varsa o da RIZA HOCA sayesindedir.. Yensekte Yenilsekte BEN HER ZAMAN RIZA HOCA'NIN YANINDAYIM!

kara 12.04.2012 22:54

[B] Ya rıza hocam etme allah aşkına ya nerde görülmüş bu şekilde bir oyun planı 6 kişi ilerde orta alan bomboş defansta ilerde kuruyor aradan hızlı oyuncular kaçıyor bizim kazma fatyde hiç birine yetişemedi gs maçında oynattığın oyun planı ile oynatsaydın grosicki bitmiş hocam kafa olarak bitirmiş sivassporu alma artık oyuna gitsin adi herif nereye gidiyorsags maçında oynatmadın yine kazandık demekki oynamaması daha hayırlı mehmet nas ı ne diye çıkarıyorsun en çok koşan futbolcunu kıvancı alacağına yaptın bi hata ilk golden sonra oyun planını değiştirseydin oyuna muratı alsaydın faty i ön libero ya çekseydin bu kadar rahat savunma arkasına sarkamazlardı adamlar akıllı oynamadılar zafımızı iyi analiz etmişler bu oyun planı ile ekmeklerine yağ sürdük helal olsun hocam seni çok seviyorum sen bizim için çok önemlisin hocam ama artık bazı şeyleri gör lütfen nereye kadar bu oyun anlayışı eğerki açık futbol oynamasaydık şimdi liderdik bu kadar gol yenmezdi kalecininde zerre kadar suçu yok yenen gollerde kimse kaleciye laf atıp durmasın adam 2 tanede % 100 lük golü çıkardı savunmada kazma faty olursa adamlar elini kolunu sallayarak gelirlerse kaleci ne yapsın dünyanın en iyi kalecisi olsa yine yerdi o golleri yani bu sezon kalecilerde hiç bir suç yok bu kadar açık oynarsan rakibede o kadar çok pozisyon verirsin bizim savunmaya acil takviye yapmamız gerekiyor çok sağlam bir stoper ve ön liberoya ihtiyacımız var sinirden başıma ağrılar girdi rezillikten başka bişey değil. [/B]

cılgınsivas58 12.04.2012 22:55

grosicki faty ve atilla ve kaganın sözleşmeleri feshedilip gönderilmelidir bu takıma en az iki forvet şartt

migroArmis 12.04.2012 22:56

Rıza Çalımbay geldi geleli en büyük hatası bu takımın defansını önde tutması.Bunu burda hep söyledik..Elinde çok mükemmel kadro yokki bunu yapasın defansı önde kurmak hem cesaret işidir hemde elinde çok kaliteli futbulcuları gerektirir.Hep örnekler verdik Sivassporun defansının arkasına atılacak her top tehlikedir çoğuda golle sonuçlanmıştır.Bursasporun elinde çok hızlı oyuncular var.Ve bu oyuncular gününde olduklarında bu taktiği bu gibi takımlara uygulamak facia olurdu..ve oldu..Bir kaç hafta önceydi sanırım Bursasporda Pinto ve Batallaya dikkat çekmiştim..Bursasporun ofansif anlamdaki en büyük silahları diye.Bu gecede bunu bir kez daha gördük..Bana göre kaybedeni her zamanki gibi yok bu karşılaşmanın..Ama Sivaslı kardeşlerimin yerinde olsaydım kahrolurdum..Çünkü Sivasspor bu Sivasspor değil.Bariz bir taktik yanlışı bakın bir takımı ne hale getirebiliyor..Umarım yeni sezonda Rıza Hoca bu eksik yanlarını görür ona göre futbolcuları takımına kazandırır..Bursaspora gelince çok aşırı beğendiğimi söyleyemem ama mevcut şartlarda bunada şükürler olsun .Takım birazda Sivassporun yardımıyla olsa gerek derli toplu bir görüntü sergiledi.Bu noktadan sonra kupa en büyük hayalimiz oldu diyebilirim ..Hayırlısı...

münihli_58 12.04.2012 22:57

FATY - GROSICKI - ATILLA - KAAN - MEHMET NAS BERBAAAAT
ENERAMODA BIKAC SUTU HARIC BERBAT OYNADI

Hocanin yaptigi 3 degisiklik ilk 11de olmasi gerekiyordu
Grosicki aylardir berbat Fatyden stoper olmaz Kaleyi artik Korcana Nihata verin Rajnoch neden Stoper degildi Ziya dururken Kaan neden oynuyor Ziya sakatti tamam ama girdi 60 dakika fln oynadi bu ne be kardesim Begenilmeyen Pedriel ilk 11de baslasa Grosickiden 10 kat iyi oynardi Eneramo ileride tek basina icler acisi bu ne beee

Riza hocamiz yapilan hatalari affetmez ve dogru düzgün 11le baslar pazar günü aliriz maci almaliyiz bunu taraftara borclusunuz ey futbolcular!!!

Taraftar gelmicek diye kendimizi yirttik Sivastaki taraftardan cok ses cikardilar taaki bizimkiler dagilana kadar 3-1 yaptik öyle bir atesledilerki sahadaki Sivasspor haketmiyordu böyle taraftari.

Yazik yazik kupayi almak istiyorduk basit taktiksel ve bireysel hatalarla fark yedik dua ettimki 5 6 olmasin diye bu ne kardesim kim beklerdiki böyle bir maglubiyeti Sivassporu tutmayanlar bile sasirdi bu ne yaaa offffffffffffffffffB][/B]

cılgınsivas58 12.04.2012 22:59

[QUOTE=migroArmis;780187]Rıza Çalımbay geldi geleli en büyük hatası bu takımın defansını önde tutması.Bunu burda hep söyledik..Elinde çok mükemmel kadro yokki bunu yapasın defansı önde kurmak hem cesaret işidir hemde elinde çok kaliteli futbulcuları gerektirir.Hep örnekler verdik Sivassporun defansının arkasına atılacak her top tehlikedir çoğuda golle sonuçlanmıştır.Bursasporun elinde çok hızlı oyuncular var.Ve bu oyuncular gününde olduklarında bu taktiği bu gibi takımlara uygulamak facia olurdu..ve oldu..Bir kaç hafta önceydi sanırım Bursasporda Pinto ve Batallaya dikkat çekmiştim..Bursasporun ofansif anlamdaki en büyük silahları diye.Bu gecede bunu bir kez daha gördük..Bana göre kaybedeni her zamanki gibi yok bu karşılaşmanın..Ama Sivaslı kardeşlerimin yerinde olsaydım kahrolurdum..Çünkü Sivasspor bu Sivasspor değil.Bariz bir taktik yanlışı bakın bir takımı ne hale getirebiliyor..Umarım yeni sezonda Rıza Hoca bu eksik yanlarını görür ona göre futbolcuları takımına kazandırır..Bursaspora gelince çok aşırı beğendiğimi söyleyemem ama mevcut şartlarda bunada şükürler olsun .Takım birazda Sivassporun yardımıyla olsa gerek derli toplu bir görüntü sergiledi.Bu noktadan sonra kupa en büyük hayalimiz oldu diyebilirim ..Hayırlısı...[/QUOTE]

son gülen iyi güler o maçta yaptıgınız tezahuratlar neydi öyle şikeci ...diye sayın bursalı taraftar

abdullah58 12.04.2012 22:59

[QUOTE=babapiton;780129]Belki 2 kulvarda devam etsek ikisindede başarısız olurduk bu şekilde olduğu belki daha hayırlıdır her şeyi hayıra yoralım hayır olsun.Rıza hoca başarılı Ön Libero Faty stoper rajnoch taktiğini bozması çok yanlıştı yenilginin Tek sorumlusu var oda Rıza hocadır.Yine çıkıp biresel hata demesin bir kezde yanlış kadro tercih ettim desin canınız sağolsun şuan bildiğim tek şey var Pazar Günkü Bursa maçı %100000 bizim başka yolu yok...[/QUOTE]

faty cok agir adam riza hoca bunu nasil almis hayret ya
gönderdigi sedat bundan daha iyiydi

Ferhat06 12.04.2012 23:00

Bir musibet bin nasihatten evladır.Böyle bir hezimetin sene sonuna denk gelmesi transferde yürünecek yol haritasını belirledi.Kral çıplak,ne yazıkki durum bu.

abdullah58 12.04.2012 23:01

[QUOTE=bugra5858;780142]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Rıza Hoca hatalı bir 11 çıkardı.Üstelik takımda çok yorgundu.Bursaspor çok güzel futbol oynadı.6-7 gol bile yiyebilirdik.Tebrikler Bursaspor...
Maçın en iyisi kimdi : Uğur Kavuk en iyisiydi takımın...Kötü oynayan takımda canla başla oynadı.
Maçın en kötüsü kimdi : Faty ve Grosicki çok ama çok kötü oynadılar.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Gayet iyi yönetti maçı
Maçın Kader Anı : Maçın başında Eneramo'nun Cerny'e pas atmayıp bencillik yapmasıdır.Eğer Cerny'e pas verse büyük ihtimal gol olacaktı o pozisyon...
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Maça yanlış bir 11 ile çıktı.İlk yarı bunu düzeltmeye çalıştıysa da başaramadı.Grosicki'ye gerektiğinden fazla tahammül etti.
Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir : Gidenlerin ayaklarına sağlık[/QUOTE]

bence macin en iyisi ugur degildi
en iyisi kadirdi
en kötüleri dersen FATY VE GROSICKI

münihli_58 12.04.2012 23:02

[B]Ya arkadas Ömer Üründül Riza hocadan daha iyi söktü bu macta Sivasin yapip yapmamasi gereken seyleri hayret bisey ama seni yinede seviyoruz hocam pazar günü bu hatalari yaptirmazsin koskoca Sivassporuz biz[/B]

sivasfutbol 12.04.2012 23:02

takımı istanbula götürdüler oyuncular sabahlara gezdiler ellehamki maçta gazate sattılar en başta grosicki

abdullah58 12.04.2012 23:06

[QUOTE=eyuphulagu;780166]Rıza Hoca bu maçta taktik hataları yaptı;takımı yanlış oynattı;bu kadar açık oynamaya ne gerek vardı...Papaz her zaman pilava yemez..;bu maç sadece 90 olmadı 120 dak. lık maçtı;eğer daha kontrollü;5 li orta sahayla sahaya çıkılsaydı ilk yarı bu kadar çok fark olmazdı..Rakip alan daraltarak sivasspora oynama şansı vermedi;sivasspor rakibe aynı şekilde karşılık veremedi;rakibe çok fazla boş alan bırakıldı;Raynoch gibi çok tecrübeli bir oyuncuyla başlamamak büyük hataydı;kaleciye bu maçta fazla bir şey diyemiyorum;çünkü gollerin neredeyse tamamını karşı karşıya yedi;belki ilk golü çıkarabilirdi am diğerlerinde fazla yapacak bir şeyi de yoktu...Faty-Navratil ikilisi başka maçlarda da denenmiş ama hiç başarılı olmamıştı;hayatımda bu kadar uyumsuz ikili görmedim... M. Nas kanat yerine orta sahada oynatılsaydı belki takıma daha fazla faydalı olurdu..Ben olsam maça Enaramo-Pedriel ikilisi ile başlardım..Erman ilk yarı sahada hiç gözükmedi...2. yarı biraz kıpırdadı...Zaten söylenecek fazla bir şey de yok;bizim takım şimdiden tatile çıkmış....Artık bu maçı unutup lige dönmek gerekiyor...Umarım sivasspor bir daha böyle oynamaz...Oynarsa hiçbir maçtan puan alamaz ve 0 çeker...[/QUOTE]

riza hoca her maca böyle taktikle cikiyor ilerde bas ortasahada rakipin önünü kes
peki kaptirdigin toplari alamayinca ve hizli forvet olunca ne oluyor
her mac 1-0 yenik basliyoruz
al seyredin tüm maclarimizi mersin ve istanbuldaki gs maclari haric

münihli_58 12.04.2012 23:06

Pedriel bu takima yakismiyor diyenleri anlayamiyorum pardon Grosicki cokmu iyide Pedrielden iyi yedegimizmi var kanatta oynayabilecek?! Cihan forvet oyuncusu kanatta oynayamaz sandro desen forvet arkasi kimse yok bu takim Pedrielle oynasin Grosicki ile 9 kisiyiz cünkü Atilla zaten rakip sayilir adam Eskisehirde yedekti Sivassporda 1. kalecimi olcak.....

abdullah58 12.04.2012 23:07

[QUOTE=DOGU_BEY;780176][B]•Neyini değerlendireyim bu rezaletin? Rıza hocanın inanılmaz yanlış kadro seçimi ve oyun anlayışını mı? Faty gibi bir bombanın defansın göbeğinde oynamasını mı? Kıvanç ve Ziyanın kenarda durmasını mı? Haftalardır ruhsuz hayalet gibi sahada dolanan Kamili mi? Ve sezon başından beri kaleci değil de korkuluk gibi kalede duran Atillayı mı?

•Böylesine önemli bir maça böyle bir kadro ve oyun anlayışıyla mı başlanılır? Kupada böylesine bir fırsat ele geçmişken neden bu kadar saçma sapan hatalar yapılır ve yanlış oyuncular oynatılır?

•Herşeyi geçtim sürekli şikayet ettiğimiz taraftar gelmiyor sözüne inat stadı dolduran büyük bir hevesle oraya gelen Sivaslılardan da mı utanmadı bazıları?

•Kimse kusura bakmasın bu maç en başta tamamen Rıza hocanın inanılma yanlış oyun anlayışı ve takım seçimiyle gitmiştir...Daha sonra da sahadaki rezaleti hazırlayan 3 kişi var: Korkuluk Atilla, saatli bomba Faty ve ruhsuz Kamil!!!

•Yeter artık gerekirse bazı ruhsuzlar ve vurdumduymazlara gerekiyorsa para cezası veya kdaro dışı cezası verilmeldir! Ayıp ya bu kadar insanı üzdünüz saçma sapan top oynadınız...İnsan o seyirciden utanır biraz!!![/B][/QUOTE]

baska lafa gerek yokki sen herseyi anlatmissin
aynen katiliyorum kardesim sana

mstfckmk 12.04.2012 23:07

Lütfen rica ediyorum şu eneramoyu oynatmasın rıza hoca. Forvetsiz oynayalım bi defans fazla oynayalım ama oynamasın şu adam nolur yaa :S

asabibaba 12.04.2012 23:07

[B]size katılmıyorum vede üzülerek yazdıklarınızı okuyorum .. haksızlık ama bu yazı [/B]:confused::confused:

cılgınsivas58 12.04.2012 23:07

gardaş bursa ile trabzon satıldı zaten

cılgınsivas58 12.04.2012 23:09

[QUOTE=migroArmis;780187]Rıza Çalımbay geldi geleli en büyük hatası bu takımın defansını önde tutması.Bunu burda hep söyledik..Elinde çok mükemmel kadro yokki bunu yapasın defansı önde kurmak hem cesaret işidir hemde elinde çok kaliteli futbulcuları gerektirir.Hep örnekler verdik Sivassporun defansının arkasına atılacak her top tehlikedir çoğuda golle sonuçlanmıştır.Bursasporun elinde çok hızlı oyuncular var.Ve bu oyuncular gününde olduklarında bu taktiği bu gibi takımlara uygulamak facia olurdu..ve oldu..Bir kaç hafta önceydi sanırım Bursasporda Pinto ve Batallaya dikkat çekmiştim..Bursasporun ofansif anlamdaki en büyük silahları diye.Bu gecede bunu bir kez daha gördük..Bana göre kaybedeni her zamanki gibi yok bu karşılaşmanın..Ama Sivaslı kardeşlerimin yerinde olsaydım kahrolurdum..Çünkü Sivasspor bu Sivasspor değil.Bariz bir taktik yanlışı bakın bir takımı ne hale getirebiliyor..Umarım yeni sezonda Rıza Hoca bu eksik yanlarını görür ona göre futbolcuları takımına kazandırır..Bursaspora gelince çok aşırı beğendiğimi söyleyemem ama mevcut şartlarda bunada şükürler olsun .Takım birazda Sivassporun yardımıyla olsa gerek derli toplu bir görüntü sergiledi.Bu noktadan sonra kupa en büyük hayalimiz oldu diyebilirim ..Hayırlısı...[/QUOTE]

pazar günü görüşürüz satılmış bursa antebe ligde iyi maç satmıştınız sivas playofa gitmesin diye ama yine gittik

abdullah58 12.04.2012 23:09

[QUOTE=münihli_58;780202]Pedriel bu takima yakismiyor diyenleri anlayamiyorum pardon Grosicki cokmu iyide Pedrielden iyi yedegimizmi var kanatta oynayabilecek?! Cihan forvet oyuncusu kanatta oynayamaz sandro desen forvet arkasi kimse yok bu takim Pedrielle oynasin Grosicki ile 9 kisiyiz cünkü Atilla zaten rakip sayilir adam Eskisehirde yedekti Sivassporda 1. kalecimi olcak.....[/QUOTE]

Riza hoca niye aldiki ATILLAYI

abdullah58 12.04.2012 23:11

[QUOTE=asabibaba;780206][B]size katılmıyorum vede üzülerek yazdıklarınızı okuyorum .. haksızlık ama bu yazı [/B]:confused::confused:[/QUOTE]

ya arkadaslar bence riza hoca seneye cok iyi bir kadro kuracak inan

Sivas_SporLu58 12.04.2012 23:12

Eneramo senin çıktıgın her maçı kaybediyoz

AvRuPaNiNKrALi58 12.04.2012 23:16

Maci degerlendirecek bir [B]DEGER [/B] yokdu...

o yüzden Ziraat Türkiye Kupasi defterini kapatip önümüze bakmaliyiz...

[B]Dünyanin her yerinden herkesin yenilecegi bir yer vardir. Kimilerini yenilgi yikar, kimileriyse zaferle kücülür, bayagilasirlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kisilerde yasar.[/B]

Ozan5858585858 12.04.2012 23:17

Pazar Gününü İple Çekiyorum....

yigido yakup 12.04.2012 23:18

cok yazikk olduu

sadece bu sene düser denilen takimin bu basarisini bir kupayla taclandirip tarihe gecebilirdi

kimseye kizamiyorum riza hocamiz simdi bizden hepimizden cok üzüldügünden süphem yok ama suna eminimki bu mac riza hocaya kariyerinde cok önemli bir ders oldu

bizi bu günlere getirdigin zirveye cikarttigin icin sana kizamayiz sadece cok istemistik bu sene kupayi aslinda takimda galatasaray macinda istedigini göstermisti ama olmadi büyük bir hayal kirikligi

saglik olsun degerlerimize yasarken ve elimizdeyken sahip cikalim.

mstfckmk 12.04.2012 23:21

Eneramoyla hep bir kişi eksik oynuyoruz arkadaşlar

MaXiMuM 12.04.2012 23:22

[B][I]Pazar günkü maçta kadroda rotasyon yapabilir Rıza hoca. Atv'ye konuşurken bunun sinyallerini verdi.[/I][/B]

eyuphulagu 12.04.2012 23:22

Aslında söylenecek fazla da bir şey yok;olan oldu ama benim üzüldüğüm sivassporun bilhassa ilk yarı bu kadar kötü oynaması...Futbol 3 skorlu bir oyun;her şey olabilir ama kapasiteni sahaya yansıtamayıp rakibe tesilim oluyuorsan işte bu çok fena...Benim anlamadığım bu takımda hala Sandro gibi sadece antremana çıkan oyuncuların varlığı...Merak ettiğim Keita; Sandro dan daha mı kötüydü ki bu takımdan gönderildi...Lig başından beri bu takıma iyi bir oyun kurucu lazım diye söyledik ama malesef sesimizi duyuramadık...En azından eskişehir de oynayan Pele stilinde bir oyuncumuz olsaydı bu tür maçlarda rahalıkla oynatır rakibi de zorlardık..Sadece Erman la bu iş olmuyor;rakip Erman ı kilitleyince sivassporun pozisyon bulması da zorlaşıyor...Takımda Erman ı rahatlatacak bir oyuncu olmayınca bu tür maçları çevirmek mucizelere kalıyor...Umarım Rıza Hoca seneye bu takıma oyunun her iki yönünü de oynayabilen orta saha oyuncuları da katar..Sivassporun iyi bir kaleciye ve sağ kanata da ihtiyacı olduğu açıkca gözüküyor...Bu maç bir kere daha gösterdi ki Rıza Hocanın maç içerisinde takımın sistemini değiştirmesi gerekebiliyor;hoca bu tür taktiksel değişiklikler yapamazsa takımın yenilgisi de kaçınılmaz oluyor...

münihli_58 12.04.2012 23:23

[QUOTE=abdullah58;780210]Riza hoca niye aldiki ATILLAYI[/QUOTE]

ben riza hocamiyim nerden bilim ben bildigi vardir dedik ama adam her yedigimiz golden sonra üstüne soguk su iciyor

Ozan5858585858 12.04.2012 23:24

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=780223#post780223[/url] bu maçı unutmanın en iyi yolu sanırım:rolleyes:

gülkız 12.04.2012 23:31

Kızgınlık,üzgünlük taraftar da had safhada doğal olarak..Çünkü Bugsaşspor karşısında ölüp ölüp dirilen Bursaspora yenilmek ve Sivassporun maçta kötü oyun sergilemesi taraftarın sinirlenmesinde en önemli etken..Sivasspor,Bursaya yenilmedi bence..Takım,Sivasspora kompleksi tavan yapmış Ertuğrul Sağlama yenildi.Bu durumunu hem takımına hem de taraftarına yansıtmaya devam ettiği için her iki camia arasında bu yüzden gerginliğin dozajı gittikçe artmakta..Rıza Hocanın suçu yok mu bu maçta? Tabi ki var.Yanlış oyun kurgusu ve yanlış oyuncu kombinasyonları karşı tarafın sevinmesine sebep oldu..Bi de şu açıdan bakmak lazım.Sivassporun bulunduğu periyotta galatasaray maçından sonra bursa,eğer olsaydı sonrasında eskişehir,orayı da geçtiklerini farz edin büyük ihtimalle finalde fenerle karşılaşacaktı.Yani mini bir süper lig gibi bi şey..Ayrıca da play off maçları oynanacak bu arada.Sık aralıklarla oynanan ligden dolayı oyuncularda yorgunluk ve adapte eksikliğinden dolayı takımda iki tarafı birden idare edecek kapasite yok.Bir taraf mutlaka aksayacaktı o da kupa maçı oldu.Gerçek olan bi şey daha var ki Rıza Hocanın bazı oyuncularını tanıyamamakta sıkıntısı var.Böyle bir maçta Mehmet Nas gibi ağır bir oyuncuyla başlamak ve sonrasında da gidişatı kestirememek,Bursasporun sürekli topu ayağında tutup Sivasspora oyun oynatmaması için fırsat doğurdu.Ermana ne zaman top gelse 3 kişi onu perdelediği halde Rıza Hoca bunu da göremedi.Kaanın biraz daha tecrübeye ihtiyacı var çünkü tempolu maçları kaldıramıyor,Samsun maçında bile rakip sürekli onun tarafından atağa çıkmaya çalıştı dikkat edilirse.Grosickiyi söylemeye gerek yok,taa ilk yarıda iken devre arasında gönderilmesini söylemiştim hatta varlığı,yokluğundan fazla zarar veriyor demiştim.Görüşümle aynı paralel de gidiyor halen.Milan Cerny ise,joker oyuncu diye bakılırken onda da ciddi düşüş var,kendini toplayamıyor.Faty zaten pimi çekilmiş bomba gibi,nerdeyse kart görmediği maç yok.Navratil,en istikrarlı oyunculardan biri olmasına rağmen zaman zaman ağır kalıyor maçta.Pedriel ise süper lige uygun teknik bir oyuncu değil,sadece çok şanslı o kadar..Kalecilere gelince bu sezon bu bakımdan takımın şansı hiç tutmadı.Derler ya kaleci takımın yarısıdır diye.Ya kalecilerin yapabilecekleri anca bu kadar ya da kaleci antrenörü yanlış çalıştırıyor.İyi bir kalecinin mutlaka takıma alınması lazım..Korcanın ismi de geçiyor ama bana göre korcan da iyi bir kaleci değil.Çünkü maçlarına dikkat edilirse kendisinin maç içinde kontsantre eksikliği çok fazla olmakta.O yüzden zaman zaman kal geliyor kaledeyken..Yani kısaca Rıza Hocanın oyunu daha çabuk okuyabilmesi,oyuncularının yeteneklerine ve rakibe göre takım hazırlaması ve takımında bu maçın etkisinden çok çabuk çıkması gerekiyor..

ci58 12.04.2012 23:33

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Böyle bir berbat oyunla böyle bir sonuc gelir iste

Maçın en iyisi kimdi : Kadir

Maçın en kötüsü kimdi : Tüm Takim en cok Kamil Grosicki :mad:

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem iyi yönetti bosuna suc bulmayalim

Maçın Kader Anı : 2 dakada 2 gol yememiz

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Berbat ben kadroda fatyi gördükten sonra yenilcegimize biliyorum ... baslasene rajnochla kivancla ziyayla...

Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir ? : bu takim bugün gelen taraftari cok üzdü ... bugün yenseydi eski taraftarlar gelirdi .... ama böyle oyunla böyle taraftari hic hak etmedik:mad: biz niye rakipi orta sahada kesmiyoruz ? ve baskiyla kontra ataklar yapmiyoruz ? Hikmet Karaman gibi bir oyun oynuyamiyoruz ... bakin antepe düsücekler derken as kalsin playoffa katiliyordu .... artik pazar gününe bakip bunu telafi edelim

DOGU_BEY 12.04.2012 23:37

[B][QUOTE=gülkız;780236]Kızgınlık,üzgünlük taraftar da had safhada doğal olarak..Çünkü Bugsaşspor karşısında ölüp ölüp dirilen Bursaspora yenilmek ve Sivassporun maçta kötü oyun sergilemesi taraftarın sinirlenmesinde en önemli etken..Sivasspor,Bursaya yenilmedi bence..Takım,Sivasspora kompleksi tavan yapmış Ertuğrul Sağlama yenildi.Bu durumunu hem takımına hem de taraftarına yansıtmaya devam ettiği için her iki camia arasında bu yüzden gerginliğin dozajı gittikçe artmakta..Rıza Hocanın suçu yok mu bu maçta? Tabi ki var.Yanlış oyun kurgusu ve yanlış oyuncu kombinasyonları karşı tarafın sevinmesine sebep oldu..Bi de şu açıdan bakmak lazım.Sivassporun bulunduğu periyotta galatasaray maçından sonra bursa,eğer olsaydı sonrasında eskişehir,orayı da geçtiklerini farz edin büyük ihtimalle finalde fenerle karşılaşacaktı.Yani mini bir süper lig gibi bi şey..Ayrıca da play off maçları oynanacak bu arada.Sık aralıklarla oynanan ligden dolayı oyuncularda yorgunluk ve adapte eksikliğinden dolayı takımda iki tarafı birden idare edecek kapasite yok.Bir taraf mutlaka aksayacaktı o da kupa maçı oldu.Gerçek olan bi şey daha var ki Rıza Hocanın bazı oyuncularını tanıyamamakta sıkıntısı var.Böyle bir maçta Mehmet Nas gibi ağır bir oyuncuyla başlamak ve sonrasında da gidişatı kestirememek,Bursasporun sürekli topu ayağında tutup Sivasspora oyun oynatmaması için fırsat doğurdu.Ermana ne zaman top gelse 3 kişi onu perdelediği halde Rıza Hoca bunu da göremedi.Kaanın biraz daha tecrübeye ihtiyacı var çünkü tempolu maçları kaldıramıyor,Samsun maçında bile rakip sürekli onun tarafından atağa çıkmaya çalıştı dikkat edilirse.Grosickiyi söylemeye gerek yok,taa ilk yarıda iken devre arasında gönderilmesini söylemiştim hatta varlığı,yokluğundan fazla zarar veriyor demiştim.Görüşümle aynı paralel de gidiyor halen.Milan Cerny ise,joker oyuncu diye bakılırken onda da ciddi düşüş var,kendini toplayamıyor.Faty zaten pimi çekilmiş bomba gibi,nerdeyse kart görmediği maç yok.Navratil,en istikrarlı oyunculardan biri olmasına rağmen zaman zaman ağır kalıyor maçta.Pedriel ise süper lige uygun teknik bir oyuncu değil,sadece çok şanslı o kadar..Kalecilere gelince bu sezon bu bakımdan takımın şansı hiç tutmadı.Derler ya kaleci takımın yarısıdır diye.Ya kalecilerin yapabilecekleri anca bu kadar ya da kaleci antrenörü yanlış çalıştırıyor.İyi bir kalecinin mutlaka takıma alınması lazım..Korcanın ismi de geçiyor ama bana göre korcan da iyi bir kaleci değil.Çünkü maçlarına dikkat edilirse kendisinin maç içinde kontsantre eksikliği çok fazla olmakta.O yüzden zaman zaman kal geliyor kaledeyken..Yani kısaca Rıza Hocanın oyunu daha çabuk okuyabilmesi,oyuncularının yeteneklerine ve rakibe göre takım hazırlaması ve takımında bu maçın etkisinden çok çabuk çıkması gerekiyor..[/QUOTE]

eruğrul sağlamın aslında ne kadar iki yüzlü ve karaktersiz olduğunu en başından beri söylüyorum dilimde tüy bitti...ama bi kere efendi ve masum imajı verdi ya herkese de güzelce yedirdi bunu ve dediğiniz gibi sivas-bursa gerginliğinin giderek artmasının tek sorumlusu bu iki yüzlü adamdır!
[/B]

Kokomo 12.04.2012 23:38

Sezon başında takımımızın küme düşme mücadelesi yapabileceğini, ligde kalırsa da BAŞARILI olacağını ileri sürmüştüm. KALECİ ve DEFANS blogumuzun ligin en kötü ekiplerinden birisi oldugunu öngörmüştüm.

Ligde UEFA Play Off grubuna girmemize ve aldığımız başarılı sonuçlara şaşırmış, bir o kadar da sevinmiştim. Tabii ligin en çok gol yiyen ve en başarısız defans bloğumuz hep aklımda kalmıştı !

Bugünkü maç beni çok üzmedi bu yüzden. UEFA Play Off grubuna girmemizde Kupada Çeyrek Finalist olmamızda bana göre ÇOK BÜYÜK BAŞARIDIR arkadaşlar ! Takımın kapasitesi zaten bence bu kadar ...

KALECİSİ ATİLLA, SOLBEKİ KAAN, STOPERİ FATY (ki bence ligin en kötü yabancısıdır) ve SAĞBEKİ UĞUR olan bir takım ancak bu kadar olur ! Üstüne üstlük başında da Mucizevi fikirlerin üstadı Rıza bey olunca da bu hezimetler kaçınılmaz oluyor !

O yüzden fazla üzülmemenizi tavsiye ederim. Takımın ederi bu ! Play Off grubunda da birşey beklemeyin.

Yapılacak şey şu ki , gelecek sezon için ÇOK İYİ BİR KALECİ ve en az 2 ADET DEFANS oyuncusunu şimdiden araştırmak !

migroArmis 12.04.2012 23:51

[QUOTE=gülkız;780236]Kızgınlık,üzgünlük taraftar da had safhada doğal olarak..Çünkü Bugsaşspor karşısında ölüp ölüp dirilen Bursaspora yenilmek ve Sivassporun maçta kötü oyun sergilemesi taraftarın sinirlenmesinde en önemli etken..Sivasspor,Bursaya yenilmedi bence..Takım,Sivasspora kompleksi tavan yapmış Ertuğrul Sağlama yenildi.Bu durumunu hem takımına hem de taraftarına yansıtmaya devam ettiği için her iki camia arasında bu yüzden gerginliğin dozajı gittikçe artmakta..Rıza Hocanın suçu yok mu bu maçta? Tabi ki var.Yanlış oyun kurgusu ve yanlış oyuncu kombinasyonları karşı tarafın sevinmesine sebep oldu..Bi de şu açıdan bakmak lazım.Sivassporun bulunduğu periyotta galatasaray maçından sonra bursa,eğer olsaydı sonrasında eskişehir,orayı da geçtiklerini farz edin büyük ihtimalle finalde fenerle karşılaşacaktı.Yani mini bir süper lig gibi bi şey..Ayrıca da play off maçları oynanacak bu arada.Sık aralıklarla oynanan ligden dolayı oyuncularda yorgunluk ve adapte eksikliğinden dolayı takımda iki tarafı birden idare edecek kapasite yok.Bir taraf mutlaka aksayacaktı o da kupa maçı oldu.Gerçek olan bi şey daha var ki Rıza Hocanın bazı oyuncularını tanıyamamakta sıkıntısı var.Böyle bir maçta Mehmet Nas gibi ağır bir oyuncuyla başlamak ve sonrasında da gidişatı kestirememek,Bursasporun sürekli topu ayağında tutup Sivasspora oyun oynatmaması için fırsat doğurdu.Ermana ne zaman top gelse 3 kişi onu perdelediği halde Rıza Hoca bunu da göremedi.Kaanın biraz daha tecrübeye ihtiyacı var çünkü tempolu maçları kaldıramıyor,Samsun maçında bile rakip sürekli onun tarafından atağa çıkmaya çalıştı dikkat edilirse.Grosickiyi söylemeye gerek yok,taa ilk yarıda iken devre arasında gönderilmesini söylemiştim hatta varlığı,yokluğundan fazla zarar veriyor demiştim.Görüşümle aynı paralel de gidiyor halen.Milan Cerny ise,joker oyuncu diye bakılırken onda da ciddi düşüş var,kendini toplayamıyor.Faty zaten pimi çekilmiş bomba gibi,nerdeyse kart görmediği maç yok.Navratil,en istikrarlı oyunculardan biri olmasına rağmen zaman zaman ağır kalıyor maçta.Pedriel ise süper lige uygun teknik bir oyuncu değil,sadece çok şanslı o kadar..Kalecilere gelince bu sezon bu bakımdan takımın şansı hiç tutmadı.Derler ya kaleci takımın yarısıdır diye.Ya kalecilerin yapabilecekleri anca bu kadar ya da kaleci antrenörü yanlış çalıştırıyor.İyi bir kalecinin mutlaka takıma alınması lazım..Korcanın ismi de geçiyor ama bana göre korcan da iyi bir kaleci değil.Çünkü maçlarına dikkat edilirse kendisinin maç içinde kontsantre eksikliği çok fazla olmakta.O yüzden zaman zaman kal geliyor kaledeyken..Yani kısaca Rıza Hocanın oyunu daha çabuk okuyabilmesi,oyuncularının yeteneklerine ve rakibe göre takım hazırlaması ve takımında bu maçın etkisinden çok çabuk çıkması gerekiyor..[/QUOTE]
En büyük zaaf rakibinde hızlı oyuncular varken defansını önde kurmayacaksın..Bursasporun ofancı çok hareketli ve hızlı bence tedbirli oynamalıydı Rıza hoca..Aynı Sivas aynı kadroyla başka takımlara 3-5 ataıyor bunun gibi maçlarda böyle farklı skorlar alıyorsa (ki bunun gibi mağlubiyetleri var ) o zaman rakibe göre taktik geliştirmeli bence..Sivas defansı önde kurduğu müddetçe kadro yetersizliğinden dolayı on maçın sekizini kaybeder arkadaşlar..Bu çok açık..4-4-2 çakılı defansla oynayan sivasa 2 gol atsınlarda göreyim..

sultansehir 12.04.2012 23:57

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : İlk yarı sadece izledi bizimkiler ne defans, ne orta saha ne de kaleci vardı oyunda, o derece kötüydük. İkinci yarı ise kötüden biraz iyiydik işte. Maçı statta izledim, 2 sınavım vardı yarın bu moralle ders çalışıyorum işte...:mad:

Maçın en iyisi kimdi : Erman ve Ziya çalıştılar diğerleri izledi.

Maçın en kötüsü kimdi : Faty, Eneramo ve Grosicki

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bir iki pozisyon hariç iyi yönetti...

Maçın Kader Anı : Sivasspor'un oyuna yanlış kadro ile başlaması...:mad:

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Oyun başlangıcı ve hamleleri yanlıştı.

Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir : Tribün show yapamasak da bence desteklemek için gelmeleri bile güzeldi. Özellikle stat boş kalacak söylevlerinden sonra...

Çılgın Türk 12.04.2012 23:57

Avrupa'ya gitmenin yolu bu seneki kadar kolay degildi..
Finalin bir ayagi büyük ihtimalle FB olacagina göre ve FB ligi en kötü 2. sirada bitirecegine göre. FB ile finalde oynayan takim otomatikman Avrupa vizesi alacak!!

Simdi Avrupa'ya gitmek icin önce 6 mac oynayacaksin sonra birinci geleceksin sonra diger grubun 4. sünü yeneceksin o da büyük ihtimal TS ya da BJK olacak. Yani kisacasi ölme esegim ölme...

migroArmis 13.04.2012 00:14

[QUOTE=Çılgın Türk;780264]Avrupa'ya gitmenin yolu bu seneki kadar kolay degildi..
Finalin bir ayagi büyük ihtimalle FB olacagina göre ve FB ligi en kötü 2. sirada bitirecegine göre. FB ile finalde oynayan takim otomatikman Avrupa vizesi alacak!!

Simdi Avrupa'ya gitmek icin önce 6 mac oynayacaksin sonra birinci geleceksin sonra diger grubun 4. sünü yeneceksin o da büyük ihtimal TS ya da BJK olacak. Yani kisacasi ölme esegim ölme...[/QUOTE]

Harika bir tesbit..Harfiyen katılıyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:14.