![]() |
Cevap: Erman Ağız Değiştirdi
erman gardaş sen arzincanlısın yani unutma sıvaslısın senin takımın iyisin ama dahada olabilkirsin o sende var gayretet sen türkiyede tek olursun ömin ol
|
dengesiz erman 2 gün önce ne diyordun şimdi anlaşma yapamayınca böle konuşuyorsun seni gerçekten çok sevmiştim ama o sözlerin sana yakışmadı ve benim gözümde değerin malesef yok erman kılıç gitsende kalsanda hiç bir duygu beslemiyorum sana....
|
Erman'ı kaybetmemeliyiz. Takımın ana yapısının bozulmasına yol açar.
|
Ben derimki erman kardesi fazla zorlamayalim simdiye kadar SIVASSPORA faydali bir futbolcu oldugu gibi bundan sonrada olur insallah zaten isteksiz oynarsa kadroda yer bulamaz daha iyi takimlardan teklif beklerken ikinc ligde var hesapta:confused:
|
bu ağızlar iyi ağızlar değil ama hatanın neresinden dönerse kardır.Tamam beşiktaşta oynamak istemene kimse bişey diyemez ama bunu ifade ederken iki yıl boyunca ekmeğini yediğin SİVASı da küçümseme be kardeşim.biz seni efendi olarak tanıdık hep öyle kalırsın İNŞALLAH.
|
böylelerine kıvır.........kıvır......derler
|
Merak ediyorum burada Erman'a söylenen taraftarların kaç tanesi Erman'ın yerınde olsa ne yapardı? Oturduğumuz yerden ne kadar kolay eleştiriyoruz bazı şeyleri. Hanginiz kariyerinizde bir üst noktaya çıkma ımkanı yakaladıgında bunu değerlendırmıyorsunuz? Bırakın bu ağızları. Memleketi Sivas mı ? Değil. Neyin duygusallığını yapacak. Bu takımda oynadıgı süre içerisinde elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısmıs bır ınsan zamanı geldı dıyıp gıtmek ısterse bana yolun acık olsun demekden baska bırsey kalmaz.Gitmesını kesınlıkle ıstemem ama gıdıyor dıyede hain ılan edemem,nankör olamam..
|
[QUOTE=GuVeN;790114]Merak ediyorum burada Erman'a söylenen taraftarların kaç tanesi Erman'ın yerınde olsa ne yapardı? Oturduğumuz yerden ne kadar kolay eleştiriyoruz bazı şeyleri. Hanginiz kariyerinizde bir üst noktaya çıkma ımkanı yakaladıgında bunu değerlendırmıyorsunuz? Bırakın bu ağızları. [B]Memleketi Sivas mı ? Değil. Neyin duygusallığını yapacak.[/B] Bu takımda oynadıgı süre içerisinde elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısmıs bır ınsan zamanı geldı dıyıp gıtmek ısterse bana yolun acık olsun demekden baska bırsey kalmaz.Gitmesını kesınlıkle ıstemem ama gıdıyor dıyede hain ılan edemem,nankör olamam..[/QUOTE]
[B]Memleketi Sivas olan insanlar bile çıkıp olursa gideriz diyorsa Erman'ın bunu demesini normal karşılayacağız.[/B] |
[QUOTE=GuVeN;790114]Merak ediyorum burada Erman'a söylenen taraftarların kaç tanesi Erman'ın yerınde olsa ne yapardı? Oturduğumuz yerden ne kadar kolay eleştiriyoruz bazı şeyleri. Hanginiz kariyerinizde bir üst noktaya çıkma ımkanı yakaladıgında bunu değerlendırmıyorsunuz? Bırakın bu ağızları. Memleketi Sivas mı ? Değil. Neyin duygusallığını yapacak. Bu takımda oynadıgı süre içerisinde elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısmıs bır ınsan zamanı geldı dıyıp gıtmek ısterse bana yolun acık olsun demekden baska bırsey kalmaz.Gitmesını kesınlıkle ıstemem ama gıdıyor dıyede hain ılan edemem,nankör olamam..[/QUOTE]
[B][I]Ermanın bu kadar tepki almasının nedeni gitmek istemesi değil !!! Her futbolcu bir gün gidecek, en doğal hakkı. Ama bu hakkını kullanırken de ekmek yediği yeri, küçümsemeyecek, nankörlük etmeyecek. [U]Layık olduğum yerde oynamak istiyorum[/U] demek ne demek ? Tepki bu yüzden...[/I][/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;790136][B][I]Ermanın bu kadar tepki almasının nedeni gitmek istemesi değil !!!
Her futbolcu bir gün gidecek, en doğal hakkı. Ama bu hakkını kullanırken de ekmek yediği yeri, küçümsemeyecek, nankörlük etmeyecek. [U]Layık olduğum yerde oynamak istiyorum[/U] demek ne demek ? Tepki bu yüzden...[/I][/B][/QUOTE] [B]Layık olduğun yerde oynamıyorum demek[/B] bence Milli takıma buradan gidemeyeceğim demek.. bana amma safsın demeyin bakış açısı farklı olabilir ama yine yazıyorum [B]BENCE [/B]:) |
bjk zaten seni ne yapsın Erman.Sana süpERMAN diye diye sende kendini birşey sandın herhalde.
|
layık olduğu yere(paf takıma gonderılsın)hoca ayrı telden futbolcusu ayrı telden,bunlarla mı başarı yakalayacaz
|
[QUOTE=MaXiMuM;790136][B][I]Ermanın bu kadar tepki almasının nedeni gitmek istemesi değil !!!
Her futbolcu bir gün gidecek, en doğal hakkı. Ama bu hakkını kullanırken de ekmek yediği yeri, küçümsemeyecek, nankörlük etmeyecek. [U]Layık olduğum yerde oynamak istiyorum[/U] demek ne demek ? Tepki bu yüzden...[/I][/B][/QUOTE] Türkçe öyle bir dil ki nereye çeksen oraya gidiyor.Farklı ınsanlarca farklı sekıllerde yorumlanabılıyor. Size göre Sivasspor'u küçük görmüş gibi yorumlanabilir,bana görede daha büyük bir klüpte,daha iyi şartlarda oynamak istiyorum diye yorumlanabilir. Türk futbolunda bir gerçek var,kim nerede oynarsa oynasın gözü İstanbul'daki üç klüpte olmuştur,eline geçen ilk fırsatı da değerlendirmiştir. Erman 20 li yaşlarının sonuna merdiven dayamış biri olarak bunu yapıyor ve ben bir üst basamağa çıkmak istiyorum diyor. Sivasspor'u küçümsemek değildir bu! |
Ya konuyo abartmayin ,RIZA CALIMBAY bile diyor Besiktas'A gibi bir Külübe tekrar seve seve gelirim diye, Erman niye demesin peki???
|
11 Haziran 2012, Pazartesi
Erman Kılıç Sivas'ta! Sivasspor'un yıldız ismi Erman Kılıç, Süper Lig'de geçtiğimiz sezona damgasını vuran futbolcuların başında geldi. [img]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/6/10/fft1mm1773422.jpg[/img] Kırmızı-Beyazlılar’ın başarısında önemli rol oynayan 28 yaşındaki oyuncunun, sezonun bitmesinin ardından ise ismi Beşiktaş’la anılmaya başlamıştı. Sözleşmesinde üç büyüklerden teklif gelmesi durumunda 750 bin Euro bonservis bedeliyle serbest kalır maddesi bulunan Erman’ın, Sivasspor’dan ayrılmayacağı öğrenildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da yakın çevresine, “Erman yeni sezonda da bizimle olacak” dediği belirtilirken, Beşiktaş’ın bu transferden vazgeçtiği iddia edildi. Bu arada Yiğidolar, Clup Africain’de oynayan golcü Ndouassel’le temaslarını sürdürüyor. Kaynak: Fanatik |
Erman: "Sözleşmemi uzattım"
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'un orta saha oyuncusu Erman Kılıç, yeni sezonda da kırmızı-beyazlı ekibin başarısı için ter dökeceğini söyledi. Geride kalan 2011-2012 sezonunda 1'i kupada, 9'u ligde olmak üzere 10 kez fileleri havalandırarak Sivasspor'un en golcü isimlerinden biri olan Erman Kılıç, Sivasspor ile sözleşmesini sezon içerisinde 1 yıl uzattığını, ancak bunun basına yansımadığını ifade etti. Takımdan ayrılması halinde Sivasspor'un da para kazanması amacıyla sözleşmesine madde koydurduğunu belirten Kılıç, kendisiyle ilgili basında çeşitli transfer haberlerinin yer aldığını, ancak bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi. [B]Sezon içinde uzattığı sözleşmenin basına yansımadığı[/B] için şimdi spekülasyonlar yapıldığını öne süren Kılıç, ''Şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Yeni sezonda da Sivasspor'un başarısı için ter dökeceğim. Seneye daha çok çalışarak daha iyi duruma gelmeyi hedefliyorum'' dedi. Eksikliği hissedilen mevkilere takviye yapılması halinde takımın daha iyi olacağını vurgulayan Kılıç, ''Takımda arkadaşlık açısından bir sıkıntımız yok, zaten o olduğu zaman her şey oluyor'' diye konuştu. [B]Sivasspor'u ve taraftarları çok sevdiğini belirten Kılıç, ''Sonuçta Erman Kılıç olduysak da Sivasspor'da olduk.[/B] İnşallah seneye de Sivasspor'un başarısı için iyi bir performans sergileriz. Takımın iyi yerlere gelmesine katkı sağlarız'' ifadelerini kullandı. [url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120613/erman_sozlesmemi_uzattim.html?ref=son3haber[/url] |
Erman ve Rıza Hoca dereyi görmeden paçaları sıvayarak zamansız ve gereksiz açıklamalarıyla hepimizi üzseler de bu mevzuyu uzatmanın bize bir fayda getireceğini sanmıyorum.Sivasın meşhur lafıyla; "Ölü bizim ölü"
|
Aferim erman demekki sende farkındasın (Sivasspor'u ve taraftarları çok sevdiğini belirten Kılıç, ''Sonuçta Erman Kılıç olduysak da Sivasspor'da olduk)
keşke bunları zamanında da söyleseydin neyse işini yap biz sana yine süpermanımız demeye hazırız |
canım sivassporumuzdan kendilerini yüksekte görerek ayrılan futbolcular herzaman hüsrana ugramışlardır gittikleri yerde kadroya bile giremiyorlar akıllı olsunlar..
|
[QUOTE=GuVeN;790260]Türkçe öyle bir dil ki nereye çeksen oraya gidiyor.Farklı ınsanlarca farklı sekıllerde yorumlanabılıyor. Size göre Sivasspor'u küçük görmüş gibi yorumlanabilir,bana görede daha büyük bir klüpte,daha iyi şartlarda oynamak istiyorum diye yorumlanabilir. Türk futbolunda bir gerçek var,kim nerede oynarsa oynasın gözü İstanbul'daki üç klüpte olmuştur,eline geçen ilk fırsatı da değerlendirmiştir. Erman 20 li yaşlarının sonuna merdiven dayamış biri olarak bunu yapıyor ve ben bir üst basamağa çıkmak istiyorum diyor. Sivasspor'u küçümsemek değildir bu![/QUOTE]
Yüzde 100 % katiliyorum , hem ayrica SIVASLI Teknik PATRON RIZA CALIMBAY Sivassporumuzu kücümsediyse diger oyuncularin kücümsemesi gayet normal. AYRICA Oyuncunun ne dedigine degil , sahada ne is yaptigini bakacan , yoksa diyelim gelsin Tomas Rada desin Sivasspor'da cok mutluyum ,Sivasspor gibi büyük bir Külübde oynuyorum desin bizde ooooooo RAda Sivassporumuz'a övgüler mi yagdirdi diyecegiz, adam mesela Sivas'in parasini yese ve hic katki saglamasa!!! [B]Yani isi özetlersek , Oyuncun ne dedigi bos , önemli olan Takima verdi katkilar [/B]! |
İlk verdiği beyenat her ne kadar yanlış bir söylem olsa dahi Erman bence Sivasspor adına önemli bir futbolcu.Kalıyor olması takıma fayda getirecektir diye düşünüyorum..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:50. |