SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Eneramo Eskişehirde (mi) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34641)

kamışlı58 04.08.2012 19:56

Cevap: Eneramo Eskisehirde

buyurun buradan yakın hani türkiyede başka takımda oynamayacaktı burada futbol oynamayı nişanlısı istemiyordu hiç hoş olmadı

münihli_58 04.08.2012 19:57

[B]Batuhana bile raziyim simdi hayro ona iyi bir ayar cekerdi aaaaah ah forvet istiyoruz acil!![/B]

münihli_58 04.08.2012 19:59

[B]Eskisehir Sivastan büyük sehir, stadida büyük, taraftarida süper, baska takimdan teklif gelmeyince bende giderdim ama baska bir süper lig takiminda oynarken görmek cok aci verecek cokkkkk[/B]

EsEs2626 04.08.2012 20:23

şuan sağlık kontrolünden geçiyormuş eneramo çok dikkatli izlememiştim ama yere sağlam basan iri bir oyuncuydu iş yapar gibi umarım hayırlı olur bize

babapiton 04.08.2012 20:34

[QUOTE=EsEs2626;798941]şuan sağlık kontrolünden geçiyormuş eneramo çok dikkatli izlememiştim ama yere sağlam basan iri bir oyuncuydu iş yapar gibi umarım hayırlı olur bize[/QUOTE]

Adam hiç bir şey yapmasa mücadele edip defansı bozuyor hayırlı olsun size

pover58 04.08.2012 20:56

ya bu eneromayı çok abarttız beyler onun kaçırdıgı penaltılardan dolayı şimdi avrupada degiliz.kime giderse gitsin farketmez trabzona gitmesinde.çok varlık gösterecegini sanmıyorum.

59yigido58 04.08.2012 22:31

yıllık ücretine üç beş kuruş zam yapılsaydı bu adam gitmezdi bizden ama hayırlı olsun eskişehire tuncay bize yaramaz arkadaşlar kendine hayrı kalmamış bari türkiyeden iki forvet alalım mehmet battal bizde oynar yanına bir kişi daha bulunursa en azından bu seneyide kurtarırız

cemahmety 04.08.2012 22:39

Bence fiyatı uyarsa sercan yıldırım düşünülebilir. Hatta bu saatten sonra Baroş ta olabilir.

karamik 04.08.2012 22:40

napalım gardas adam sivası begenmedi yaşayamadı Bizler kaliteli güzel bir şehir yaratmazsak niye dursun adam Belediyeye ve Ak partili vekillere kızmak lazım eneramoya değil

babapiton 04.08.2012 22:41

[QUOTE=59yigido58;798950]yıllık ücretine üç beş kuruş zam yapılsaydı bu adam gitmezdi bizden ama hayırlı olsun eskişehire tuncay bize yaramaz arkadaşlar kendine hayrı kalmamış bari türkiyeden iki forvet alalım mehmet battal bizde oynar yanına bir kişi daha bulunursa en azından bu seneyide kurtarırız[/QUOTE]

Bizden yıllık 1.1 milyon euro alıyodu Eskişehir 900 teklif etmiş Eneramo 1.3 istemiş ama son anlaşma ücretini bilmiyorum en fazla 200 bin euro farkla imza attı biz ona yeni yılda en az 1.3 teklif etmiştiriz yani sorun para değildi...

shang 04.08.2012 23:00

eğer mesele paraysa birazdaha para verılıp takımda kalmalıydı ne oldugunu bıldıgımız bır futbolcuydu gecen sezonda cok iş yaptı her zaman boyle futbolcu bızım takıma lazım

34orhan58 04.08.2012 23:47

bizim takımımızı beğenmeyip istemeye adamın burda ah vah deyip üzüntüsünü çekemeyiz defolsun gitsin adam biz istememiş ne diye üzülcez gitti diye

Casanova Rasit 05.08.2012 00:12

[B]Ya olmaz ya!

Bu nasil bir is???

Herkez oyuncu aliyor biz halen bir iyi kötü bir forvet alamadik!

Sonra da bari kizmasinlar taraftara neden stada gelmiyor diye...

iki forvet alsak belki de ilk 4e oynuyacaz...

ama simdi gol bile atamiyoruz... yazik...........

forvetsiz bir takim ispanya degilse en fazla 15. olur bu ligde....

hepimize gecmis olsun...[/B]

kangalli58yasin 05.08.2012 00:31

yerini doldurabilecek isimler yani ndoaussel ve aneke'yi elimizden kacirdik...

eyuphulagu 05.08.2012 01:25

TÜZÜN ENERAMO VE TUNCAY HABERLERİNİ YALANLADI
05.08.2012

"Eneramo Es Es’te, Tuncay gündemde" haberine yalanlama geldi.
Dün internet sitesinde çıkan "Eneramo Es Es’te, Tuncay gündemde" başlıklı haberde Eneramo’nun Acıbadem hastanesinde sağlık kontrolundan geçerek anlaştığı ve gündemde Tuncay Şanlı’nın da olduğu haberlerine Eskişehirspor’dan yalanlama geldi.

Eskişehirspor sportif direktörü Zafer Tüzün "Eneramo gündemimizde. Ancak anlaşma falan yok. Bu haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.Kaynak:ESKİŞEHİRGÜNDEM.COM.................Haberi yalanlayan Eskişehir Spor Direktörü Zafer TÜZÜN;Başka söze gerek var mı;Adam Enaramo ile görüşüldüğünü doğruluyor ama açıkca da şu anda anlaşma olmadığını söylüyor...Tilkinin Dönüp dolaşıp geleceği yer Kürkçü Dükkanı;Enaramo ya geçen yıl sivasspordan aldığı 1milyon 100 bin euroyu veren şimdiye kadar çıkmamış....Şu andaki durum Enaramo'nun ancak ücretinde indirim yaparsa başka bir kulübe transfer olacağı.....Bakalım Enaramo ya sivasspor taraftarı ve sivasspor kadar değer veren kulüp çıkacak mı;hep birlikte göreceğiz...

PETKOVİC 05.08.2012 02:19

sivasspor bir eneramoyu arayacak kadar düşmedi ama yönetimin acil yerini doldurması lazım yoksa kümeye oynarız açık ve net!!

savaş2 05.08.2012 08:21

***adam tonlarca gol kacırdı üstelik bizdede oynamak istemiyor halen peşinde konuşuyoruz tartışiyoruz.mehmet battal ve hasan kabze bu ikisini yöneticilerimiz almayı çalışırlarsa cok iyi olur derim.

gara 05.08.2012 10:39

[QUOTE=58MUAMMER58;798891][b]eneramo sivassporun düşmemesinde 2.sezonda yukarda ligi bitirmesinde çok büyük katkısı var belki öyle ahım şahım golcü değil fakat sivassporun olmazsa olmazıydı eskişehire hayırlı olsun ben çok başarılı olacağını sanmıyorum kimse sivasspor taraftarı gibi 10 15 hafta eneramonun oynamasını beklemez :mad:şimdi sivassporda misilleme yapıp batuhanı alırsa şaşırmam :mad:bu yönetim benim sabrımı iyice taşırdı şimdiye kadar yaptıkları iyiliklere karşılık destek veriyordum artık bu yönetimin sivasspora hayrı olacağını sanmıyorum sivas forvet morvet alamaz anca nezaman alır gol atamadan 4-0 5-0 6-0 yenilince sivasspor ilkyarı sonunda ligin dibine demir atınca yumurta kapıya dayanınca rıza hoca kalırsa eger civek civek dünyayı arar normalde 500 bin $ alacağımız adamlara 2 milyon€ bayılır anca ozaman alırız oda belki :mad:şu çadlıya 100 bin € fazla verip işi bitirebilirlerdi 3 yıl önce omotoyossiyide öyle almadık ligde zor kaldık :mad:bir sözümde rıza hocaya tmm yönetim acemi pinti kılı kırk yarıyor iş bitiremiyor çingene pazarlığı yapıyor :mad:koca dünyada forvetmi kalmadıki kafanızda hermevkiye göre onlarca oyuncu portvöyü olması gerekmezmi ?naddüsel olmaz da baskası olur desene üzüm üzüme baka baka kararır [/b][/QUOTE]

bence takımın %50 siydi

Çılgınlar58 05.08.2012 10:54

arkadaşlar öncelikle eneramo transferine gelince sivası istemeyini ben hiç istemem bu eses bursa trabzonla kimle anlaşırsa anlaşsın tek düşüncem şu olur kurtulduk derim evet defans oyuncularını yoruyordu ama ne kadar faydalı olduysa da kaçırdığı goller de vardı maç kaçırdığımız anlarda vardı eneramo konusunu kapatalım ben sayfamızda fazla yorum yapan birisi değilim nedeni ise şu sivasspor denince benim kalp krizi geçirme riskim var hiç birşeyi sivasspor kadar sevmedim... gelelim transfere işte bu konu canımı çok sıkıyor bir kötü kasımpaşa kadar olamadık tamam paramız kısıtlı ama kardeşim sivasspor şampiyonluğa oynadığı senede cebine giren para hiç bir takımın cebine girmemişti eeee o sene de transfer yapılmadı adam gibi ucuz ucuz oyuncu alındı o zamanda mı para yoktu... ve gelelim bugüne bugünde paramız kısıtlı bütçeye uygun oyuncu almamız gerek diyorsunuz ben arkadaş dışarıdan oyuncu istemiyorum transfer yapmayın bizim bir alt yapımız var değilmi bu alt yapımız 3 sezon önce şampiyon oldu sonraki sezon 2nci oldu geçen sezon 2nci oldu arkadaş bu alt yapı galatasaray fenerbahçe beşiktaş trabzon hatta hatta bursaspor gibi takımların alt yapılarını geride bırakıp ilk3 de hatta ilk 2 de bitirmiş bir alt yapı arkadaşım çıkartın 10 tane oyuncu bunların arasında en az 5 6 tane rahat takıma uyum sağlayacak oyuncular var neden bir ziya bir hayrettin var bu takımda sivaslı olarak transfer istemiyorum arkadaşlar ben alt yapıdan alalım gerçekden takımda çok güzel oyuncular var değerlendirelim en azından isimlerini duyurabilmek için arslanlar gibi oynarlar hatırlarmısınız erciyes takımı 16 ile 20 yaş arasında oyuncuları çıkarmıştı karşımıza 2-1 yenmiştik adamlar arslanlar gibi oynamıştı işte demek istediğim örnek bu formda ki futbol oynayan bir arkadaşımda olsa en azından adını duyurmak için koşar koşar koşar alın alt yapıdan oyuncu zarar etmeyiz tam tersi kar ederiz 5 maç güzel oynasa en azından 2nci lig takımları peşine düşer kiralanır ve 1 yıl sonra iyi iş yapar ben transfer istemiyorum sivaslı futbolcu istiyorum madem transfer yapamıyoruz neden çıkartmıyosunuz alt yapıdan bakın bursaspor kaçtane çıkardı son çıkarttığı oyuncu sayısı 8 oldu alt yapı oyuncuları bunlar lütfen yönetimden ricam alt yapıdan alın bari transfer yapılmayacaksa alt yapıdan çıkartın bunu da yapmıyorsunuz bu sene işimiz gerçekden çok zor ALLAH yardımcısı olsun bu takımın yazdıklarımda her hangi bir kusur varsa özür dilerim arkadaşlar.....

sibur 05.08.2012 11:17

[QUOTE=savaş2;798991]***adam tonlarca gol kacırdı üstelik bizdede oynamak istemiyor halen peşinde konuşuyoruz tartışiyoruz.mehmet battal ve hasan kabze bu ikisini yöneticilerimiz almayı çalışırlarsa cok iyi olur derim.[/QUOTE]

bu konusulan konu futbol..senın bılmedıgın anlaşılıyor..en ıyısı sen konusma..bıze onun bunun kullanılmıs 3 ncu sınıf topçusu lazım degıl.enaramo evet sıvasta oynamayı ıstemedı ama adam haklı.hayatında ılk defa KAR görmus ne yapsın adam ?

adres58 05.08.2012 11:57

[QUOTE=sibur;799002]bu konusulan konu futbol..senın bılmedıgın anlaşılıyor..en ıyısı sen konusma..bıze onun bunun kullanılmıs 3 ncu sınıf topçusu lazım degıl.enaramo evet sıvasta oynamayı ıstemedı ama adam haklı.hayatında ılk defa KAR görmus ne yapsın adam ?[/QUOTE]

KAR görmeye devam edecek desene :D :D Ayrıca zemin olarakda Eskişehir hiç de onun stili bir zemin değil. Varsın hayrını görsünler. Kadın kız meyhane bar işleri umarım onun istediği gibi geçer. OIgun Peker zere bu adama boşa sinirlenmemiş.:mad:

fatih585858 05.08.2012 14:32

[QUOTE=savaş2;798991]***adam tonlarca gol kacırdı üstelik bizdede oynamak istemiyor halen peşinde konuşuyoruz tartışiyoruz.mehmet battal ve hasan kabze bu ikisini yöneticilerimiz almayı çalışırlarsa cok iyi olur derim.[/QUOTE]

Hocam beğenilmeyen Pedriel bile, Hasan Kabze ve Mehmet Battal'dan daha iyi ve yararlı bir futbolcu. Eneramo'yu eleştirip, bu futbolcuları istemen gerçekten çok tuhaf olmuş.

badboysefaa 05.08.2012 14:40

[QUOTE=B.DUMANLI;798875]Eneramo en güzelini yapmis,umarim orada gösterdigi basaridan sonra biz bu oyuncuyla neden uzlasmadik demeyiz.Sivas´daki sosyal yasantidan ayrildigini sanmiyorum ,bu tamamen yalan.Eskisehir´de sehir olarak cok mutaassip bir sehir oradada her sey Sivas´daki gibi yaptigin her hareket göz altinda.Eneramo´ya basarilar.Abartilacak bir forvet degildi,fakat Sivas yabanci olarak ilk onu gördü bu kadar basarili.[/QUOTE]

eneramonun bizzat ağzından duydum sivastaki yaşantıdan hoşlanmadığını ve soğuktan artık bıktığını.Eskişehirle sivas arasında soğuk hariç uçurum var eskişehirde 1 yıl kaldım ve çok çok rahat olduğunu söyleyebilirim.büyükşehir olması zaten yeterli yolun açık olsun eneramo zorla güzellik olmuyor

35kağan58 05.08.2012 14:46

Bazı internet sitelerinde, Eskişehirspor'un Sivasspor'dan ayrılan Eneramo ile anlaştığı bilgisi yer alsa da Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, trtspor.com.tr 'ye henüz bir anlaşma imzalanmadığını söyledi.

Ünal, "Kendisiye ilgilendiğimiz doğrudur, iyi bir futbolcu. Takım içi dengeleri bozmayacak bir rakamla iki senelik bir kontrat teklif ettik. Henüz olumlu bir yanıt almadık, top artık Eneramo'da'' dedi.

sibur 05.08.2012 14:47

[QUOTE=adres58;799007]KAR görmeye devam edecek desene :D :D Ayrıca zemin olarakda Eskişehir hiç de onun stili bir zemin değil. Varsın hayrını görsün. Kadın kız meyhane bar işleri umarım onun istediği geçer. OIgun Peker zere bu adama boşa sinirlenmemiş.:mad:[/QUOTE]

insallah kardesım dua edelımde kar ve çığ görmeye devam etsin ama bizde :)

dedebali58 05.08.2012 15:09

gelen ağam giden paşam sabit olan SİVASSPOR daha çooook gelen giden olur ama biz daima sivassporluyuz.büyüklük bizde.....

cemahmety 05.08.2012 15:43

[QUOTE=35kağan58;799024]Bazı internet sitelerinde, Eskişehirspor'un Sivasspor'dan ayrılan Eneramo ile anlaştığı bilgisi yer alsa da Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, trtspor.com.tr 'ye henüz bir anlaşma imzalanmadığını söyledi.

Ünal, "Kendisiye ilgilendiğimiz doğrudur, iyi bir futbolcu. Takım içi dengeleri bozmayacak bir rakamla iki senelik bir kontrat teklif ettik. Henüz olumlu bir yanıt almadık, top artık Eneramo'da'' dedi.[/QUOTE]

Yani gitti gidecek konumunda duruyor şuan. Büyük ihtimalle de gider

corner58 05.08.2012 15:56

Bulunmaz veya olmazsa olmaz biri değil. Mehmet yıldızsız olduysa bu takım ve bu şehir eneramonun sohbetine bile gerek yok.

DoomsDay58 05.08.2012 16:51

Anlaşma sağlanamamış ve Eskişehir defterini kapatmış Eneramo

babapiton 05.08.2012 20:21

[B]Eneramo: "Eskişehir defteri kapanmıştır" [/B]

05 Ağustos 2012 Pazar 17:21:52 - trtspor.com.tr
[B]TRT Spor[/B], Eskişehirspor'un gündeminde yer alan Eneramo'ya ulaştı. Nijeryalı golcü, "Bir Türk takımıyla Avrupa Ligi'nde oynamak istediğimi her fırsatta söyledim. Ancak bu transfer gerçekleşmedi. Şu anki haliyle de olması çok zor" dedi.

Sivasspor ile yollarını ayırdıktan sonra ismi birçok kulüple gündeme gelen Michael Eneramo'nun son olarak Eskişehirspor'la anlaşmak üzere olduğu haberleri basında geniş yer buldu. Bonservisi elinde olan Nijeryalı futbolcu, Eskişehirspor'la anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Her fırsatta Türkiye'de kalmayı ve Türk takımıyla Avrupa Ligi'nde forma giymek istediğimi söylüyorum.

En büyük hedeflerimden biri de Nijerya Milli Takımı'nın formasını giymek. Ancak yapılan görüşmelerde Eskişehirspor'la anlaşamadık. Şu anki haliyle de zaten bu transferin gerçekleşmesi çok zor" dedi. Futbolcunun tüm görüşmelerini yapan menaceri Ertan Göksu da şunları söyledi:

"Eskişehirspor'la anlaşma gibi bir durum söz konusu değil. St.Johnstone ile oynadıkları maçtan önce yaptığımız görüşme olumluydu. Fakat Marsilya maçı öncesinde ise ilk yaptıkları teklifi yüzde 30 aşağı çektiler. Eskişehirspor defterinin kapandığını net bir şekilde söyleyebilirim."

58temha 05.08.2012 20:30

[QUOTE=babapiton;799110][B]Eneramo: "Eskişehir defteri kapanmıştır" [/B]

[B]TRT Spor[/B], Eskişehirspor'un gündeminde yer alan Eneramo'ya ulaştı. Nijeryalı golcü, "Bir Türk takımıyla Avrupa Ligi'nde oynamak istediğimi her fırsatta söyledim. Ancak bu transfer gerçekleşmedi. Şu anki haliyle de olması çok zor" dedi.

Sivasspor ile yollarını ayırdıktan sonra ismi birçok kulüple gündeme gelen Michael Eneramo'nun son olarak Eskişehirspor'la anlaşmak üzere olduğu haberleri basında geniş yer buldu. Bonservisi elinde olan Nijeryalı futbolcu, Eskişehirspor'la anlaşma sağlayamadıklarını belirterek, "Her fırsatta Türkiye'de kalmayı ve Türk takımıyla Avrupa Ligi'nde forma giymek istediğimi söylüyorum.

En büyük hedeflerimden biri de Nijerya Milli Takımı'nın formasını giymek. Ancak yapılan görüşmelerde Eskişehirspor'la anlaşamadık. Şu anki haliyle de zaten bu transferin gerçekleşmesi çok zor" dedi. Futbolcunun tüm görüşmelerini yapan menaceri Ertan Göksu da şunları söyledi:

"Eskişehirspor'la anlaşma gibi bir durum söz konusu değil. St.Johnstone ile oynadıkları maçtan önce yaptığımız görüşme olumluydu. Fakat Marsilya maçı öncesinde ise ilk yaptıkları teklifi yüzde 30 aşağı çektiler. Eskişehirspor defterinin kapandığını net bir şekilde söyleyebilirim."[/QUOTE]

Çok İstiyorsa Avrupa'yı Gelsin Bize Seneye Avrupa'da Bulur Kendini.

ozledımeskıyı 05.08.2012 20:53

[QUOTE=babapiton;799110][B]Eneramo: "Eskişehir defteri kapanmıştır" [/B]

"Eskişehirspor'la anlaşma gibi bir durum söz konusu değil. St.Johnstone ile oynadıkları maçtan önce yaptığımız görüşme olumluydu. Fakat Marsilya maçı öncesinde ise ilk yaptıkları teklifi yüzde 30 aşağı çektiler. Eskişehirspor defterinin kapandığını net bir şekilde söyleyebilirim."[/QUOTE]

Türk takımıyla avrupa da oynayacakmış o zaman niye Es es e gidiyon deplasman marsilya maçı var daha da maçları yok avrupa da onda da sen oynayamayacaksın :D

HALIL 05.08.2012 21:52

Cevap: Eneramo Eskişehirde (mi)

eneramo kendini ne zanediyor acaba

noname87 05.08.2012 22:06

atamadığı penaltılar yüzünden bizi avrupadan etti ,şimdi konuşmasına bak; inşallah şu saatten sonra dönmez inanılmaz ayar oldum:mad:

cemahmety 05.08.2012 22:22

Gittin bizim takımdan şimdi ortada kalırsın işte böyle. Bu arada bizim Avrupa'ya gitmeme sebebimiz senin kaçırdığın penaltılardır, bunu unutma.

corner58 05.08.2012 23:26

Birebirde adam geçemez. İyi gol vuruşu yok penaltı dahi olsa. İyi ara pası atamaz. Faul yapma ve yaptırma oranı yuksek. Kafa vuruşu üst düzeyde değil. Bütün hüneri fizik gücüne bağlı. Bunların fazlası mehmet yıldızda vardı. Enazından penaltılàr bankoydu.

kangalli58yasin 06.08.2012 00:45

gitsin bir takim bulsun artik kendisine - resmen sivasi begenmiyorum diyor... biz sivasi begenecek oyunculari getirirz yani yönetim sayesinde getiremiyoruz daha dogrusu yoksa cok adam gelir bize!!

kumyurtlu58 06.08.2012 01:01

Sivasspor yönetimine.saygilarla ...artik su transfer isine kim el atacaksa atsin ,riza hocam a ayip ediliyor gibi kim olursa olsun istiyoruz diyor adamin daha ümidi kalmadi insaallah bu yilda yine sampiyonluga oynariz diye düsünüyordum ,ama malesef oyuncu alamadik, tuncay bosta ,colin kazim bosta, enazindan yari devreye kadarda olsa onlarla anlasilsin,ikiside vasat ama bizdede yönetimden ses cikmiyor,herhalde bir iki bomba transfer yaptilarda haber vermiyorlar.ins,öyledir hic de umut yok ama, aynasi istir kisinin lafa bakilmaz,bizler den lafi bile esirgeyen yönetim tesekkürler...

HALIL 06.08.2012 01:07

tuncay'i alabilirsek kurban keserim o kivama geldim yani

keko 58 06.08.2012 10:23

[QUOTE=halilim5858;798865]keske türkiyeye sadece bizim icin dönseydi simdi insanin morali bozuluyor baska takimda görünce[/QUOTE]

[B]neden morali bozuluyor :confused: ben bu Habei Cook Sevindim

Arkadasim unutmadin mi bunu,,,,,,

,,,,,atamadıgı penaltılar yüzünden bizi avrupadan etti , Iyi gol vurusu yok , Iyi ara

pası atamaz böyle adamlar ne is var bizim takim da isallah su saatten sonra

dönmez;)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:32.