![]() |
Cevap: Antalyaspor - Sivasspor Maç Tahmini ve Yoru
topragım guze kadro yapmısın mehmet naz bu kadroda en az ılk yada 2 cı yarı oynamalı
|
Cevap: Antalyaspo - Sivasspor Maç Tahmini ve Yorum
[QUOTE=sibur;810836]Futboldan anlamadıgın belli.Futbol kişileri sevmek yada sevmemek ile oynanmıyor.Birisi defansın bel kemiği diğeri orta sahanın pasörü.bir takım düşünün ki bu ıkı ıyı futbolcusundan yoksun bır deplasman maçına cıksın.futboldan bı haber bır taraftar da cıksın desınkı UGUR VE KADIR e üzülmüyorum.Kardesım sen gıt parkta kum ıle oyna..Bu ıkı futbolcu takımın vazgecılmezlerınden.he yerıne oynayacak yok mu ? Var tabı kı.ama tavrın ve bılgın yanlıs.[/QUOTE]
sibur musun ne karin agrisisin sen bir defa büyüklerine karsi nasil hitab edilecegini anan ögretsin sana ondan sonra gel benimle fütbol hakkinda yazis gerekirse ben kumdada oynarim ana sen baska seyle oynasan daha iyi olur saygilar diger yigidolar |
bence çok zor bi maç olacak. bol gollü olacak ve 2-3 kazanacaz inşallah.
goller: erman,grosicki,eneramo... |
benim icimden gecen kadro : borjan
erhan m.akca navratil hayrettin doga adem erman aatif grosicki eneramo |
Maçın başlama saati 20:00 ye alındı bilginize
|
bence böyle cikacagiz antalya karsisina:
-----------eneramo aatif--------erman--------grosicki --------kadir-----doga ziya----navratil---erhan----faty ------------borjan |
[QUOTE=münihliyigido58;811262]bence böyle cikacagiz antalya karsisina:
-----------eneramo aatif--------erman--------grosicki --------kadir-----doga ziya----navratil---erhan----faty ------------borjan[/QUOTE] Kadir ve Ziya sarı kart cazalısı |
[QUOTE=münihliyigido58;811262]bence böyle cikacagiz antalya karsisina:
-----------eneramo aatif--------erman--------grosicki --------kadir-----doga ziya----navratil---erhan----faty ------------borjan[/QUOTE] öyle cikamayiz cünkü kadir ziya sari kart cezalisi oldugu icin ziya - hayrettin kadir - Adem |
hadi gidelim kumda oynamaya!
rahat olun bu maç bizim (gönlüm öyle istiyor) |
Antalyadaki yiğidolar nerdesiniz?
Beraber toplanalım gidelim maça. Ben manavgattayım. Allahın izni ile maça gideceğim... |
[QUOTE=mustafa_kavak58;811264]öyle cikamayiz cünkü kadir ziya sari kart cezalisi oldugu icin
ziya - hayrettin kadir - Adem[/QUOTE] bir hafta gecti ve hepsini unuttum. -----------eneramo aatif--------erman------grosicki ---------adem---doga hayrettin-navratil-erhan--faty ------------borjan veya -----------eneramo aatif--------erman------grosicki ---------adem---rajnoch(faty) hayrettin-navratil-murat-erhan ------------borjan |
[QUOTE=Ferhat06;810938]Kaan KILCI sağbek, solda zor oynar.Solda banko Hayro oynar,sağda ise Cerny,Kaan,Erhan,Fatty hatta Rajnoch bile oynayabilir.[/QUOTE]
rıza hoca sağ bekte faty yi oynatacak gibi görünüyor.bence cerny sağ bek te oynasın en azından faty den daha formda.faty yarım sezondur oynamıyor ve maç eksiği fazla. |
[QUOTE=yorumcuyuz;811303]Antalyadaki yiğidolar nerdesiniz?
Beraber toplanalım gidelim maça. Ben manavgattayım. Allahın izni ile maça gideceğim...[/QUOTE] [B]Bu müsabaka sıradan bir karşılaşma olmayacak. Süper ligde galibiyete dalya diyeceğimiz bir müsabaka olacak. Tarihe tanıklık etmeyi arzu edenler için büyük bir fırsat olan bu müsabakanın kaçırılmamasının yanında; takımımızın yalnız bırakılmaması da bir o kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Antalya'lı yiğidoların, "haydi maça" diyerek bekelenenin üzerinde bir taraftar kitlesi olacağını ümit ediyorum.[/B] |
Bu maçı alırız öyle değil mi samet
|
bu maç bizim için çok büyük önem arzediyor kanaatimce, antalya maçını alırsak 100. galibiyetimizi almış olucağız, hemde antalyada, antalya bize uğurlu geliyor, zira süperligede antalyada şampiyon olarak çıkmıstık.
|
[QUOTE=karamik;811357]Bu maçı alırız öyle değil mi samet[/QUOTE]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
[CENTER][B][U]MP Antalyaspor - Sivasspor maçının saati değişti:[/U][/B]
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37357&token=8262[/IMG][/CENTER] |
[QUOTE=sibur;810836]Futboldan anlamadıgın belli.Futbol kişileri sevmek yada sevmemek ile oynanmıyor.Birisi defansın bel kemiği diğeri orta sahanın pasörü.bir takım düşünün ki bu ıkı ıyı futbolcusundan yoksun bır deplasman maçına cıksın.futboldan bı haber bır taraftar da cıksın desınkı UGUR VE KADIR e üzülmüyorum.Kardesım sen gıt parkta kum ıle oyna..Bu ıkı futbolcu takımın vazgecılmezlerınden.he yerıne oynayacak yok mu ? Var tabı kı.ama tavrın ve bılgın yanlıs.[/QUOTE]
uğur mu defansın bel kemiği senın futboldan anlamadıgın belli oldu :) |
saçma şeyler olmassa sıvas rahat kazanır
|
[QUOTE=Rallim58;811355][B]Bu müsabaka sıradan bir karşılaşma olmayacak. Süper ligde galibiyete dalya diyeceğimiz bir müsabaka olacak.
Tarihe tanıklık etmeyi arzu edenler için büyük bir fırsat olan bu müsabakanın kaçırılmamasının yanında; takımımızın yalnız bırakılmaması da bir o kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Antalya'lı yiğidoların, "haydi maça" diyerek bekelenenin üzerinde bir taraftar kitlesi olacağını ümit ediyorum.[/B][/QUOTE] Ben 3 kişi buldum 2 Ispartalı 1 Burdurlu mesai arkadaşımı alarak sivasımızı yiğidoları desteklemek için manavgattan gidiyoruz.Aslında organize olsak daha iyi olur.Ama malesef kimseden ses çıkmadı. |
[B]bence oynayacağımız lig maçlarıyla ilgili konular çok erken açılmamalı, 4-5 gün öncesinden açılsa daha doğru olur diye düşünüyorum...mesela bu hafta milli maç arası oldu ama Antalya maçının konusu nerdeyse 10 gündür burada...maçlardan 4-5 gün önce açılırsa hem takımla ilgili daha sağlıklı bilgileri alırız hem de maçı daha iyi yorumlayabiliriz..[/B]
|
antalyada sıkıntılar aldı başını gidiyor bu hafta sivasım antalyayı evinde devirecek memmet özdilekde gidecek :)
|
Erhan uzun zamandır stoper oynadığından, oynaması halinde sağ bek performansını merak ediyorum.
Ziya'nın yerine oynaması halinde Hayrettin de uzun zamandır oynamayan bir isim. Bu durumda savunma 4'lüsünden en az 2'si değişmiş gözüküyor, bu da oturmuş bir savunma için çok büyük bir handikap olarak karşımızda duruyor. Orta sahaya geçecek olursak Kadir'in yokluğunda M.Nas ve Cerny formaya yakın gözüküyor ama M.Nas da uzun süredir 90 dakika oynamamış bir oyuncu. Cezalıların yerine oynayacak futbolcular en az aslar kadar verimli oynarsa galibiyeti alacağımızdan şüphem yok. |
maça gidenler yokmu deplasmana
|
BİZ ANTALYAYI DÜŞMEKTEN KURTARDIK ARTIK YAPSIN ŞİFO HOCA BİŞEYLER BU MAÇ BİZİM ........
|
ALLAHIM ANADOLU ÇOCUKLARININ YÜZÜ HÜRMETİNE BİZİ MAHÇUP ETME YARAB YENCE
|
Fanatikdeki ankette yüzde 80 Sivas galibiyeti vardı dün itibarıyle.
|
Kadro olarak Antalya´dan agir basiyoruz.Bu agirlik umarim basariyida beraberinde getirir ve galibiyetle Sivas´a dönerler.
|
[QUOTE=DOGU_BEY;811452][B]bence oynayacağımız lig maçlarıyla ilgili konular çok erken açılmamalı, 4-5 gün öncesinden açılsa daha doğru olur diye düşünüyorum...mesela bu hafta milli maç arası oldu ama Antalya maçının konusu nerdeyse 10 gündür burada...maçlardan 4-5 gün önce açılırsa hem takımla ilgili daha sağlıklı bilgileri alırız hem de maçı daha iyi yorumlayabiliriz..[/B][/QUOTE]
[B] Konunun acilis tarihi:[/B] 13.10.2012, [B]SAAT: [/B]17:33 Konu 6 Gün önce acildi , ve 10 gündür Konu burada degil. |
[QUOTE=keko 58;810823][B]
Kadir ve Ugur HIC ÜZÜLMEM IYI OLDU!!!.....:mad: amaaaaa Ziya icin cok Üzüldüm[/B][/QUOTE] ewed son performanslar bunu söylettiriyor. lakin onlarda atılmak için çaba gösterdi ve bu kadar kart görüyoruz çoğu boşuna ciddiye almıyorlar futbolcular lay lay lom oynuyorlar. |
Bursa macinda Ugur´un ve Kadir´ín kirmizi kart görüsü belkide bugün Sivasspor acisindan hayirlara vesile olacak.Cünki Ugur´un yerine oynayan Erhan,ve Kadir´in yerine oynayacak Faty su anda perfonmanslarinin üzerindeler.Gecen yilldan itibaren Kadir´de büyük bir düsüs var.Umarim Faty bu sansi iyi kullanir.Bu takimin isimlere degil basariya ihtiyaci var.Iyi olan formayi giymeli.Kadir´in can dostu Erman´ninda bir alternatifi keske olabilseydi.Erman´in bugün oynanacak macda Faty´e pas verecegini sanmiyorum.Oysa bugün Antalya´da sahaya cikacak kadro ,seyircinin uzun zamandan beri görmek istedigi ve arzu ettigi bir kadro.Bugün ilk onbirde oynayacak Sivasspor onbiri ,bu Antalya´yi yener.
|
Antalyaspor - SİVASSPOR maçıyla ilgili Lig Tv'nin fragmanı..
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/mp-antalyaspor-sivasspor[/url] Tıklayın, izleyin. SİVASSPOR'umuza başarılar. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:30. |