SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Laf olsun diye !... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35645)

sivaslıadem 19.02.2013 22:17

Cevap: Laf olsun diye !...

[QUOTE=cılgınsivas58;837245]doganın torpili vardı ondan kurtulduk ugurunda torpili var ama ondan kurtulamıyoruz[/QUOTE]

Illa doğaya yaptığımız şeyi (top her ayağına geldiğinde ıslıklamayı, yahut oyuna girer girmez uğur dışarı diye bağırmak ) mı lazım
En azından uğuru 90 dk izlemediğimiz için şükrediyorum
Isteğimiz şu ki art niyetliler haricinde tehlikeli bir durum olmadığı sürece kimse rıza hocanın istifasını istemiyor
Ancak bizler taraftarla daha sıkı bütünleşen bir rıza hoca istiyoruz
Oyuncu değişikliklerini daha doğru zamanda ve daha doğru taktikle yapan bir rıza hoca görmek istiyoruz
2 yılı aşkın bir süredir takımın başında rıza hoca
Ve ülkemiz için iyi bir rakam bu
Dileğimiz bunun daha da artması ve başarılarla taçlanması

58Yiğidoo58 19.02.2013 22:25

[QUOTE=DOGU_BEY;837223][B]Polonyadan haızr gelen bir Piech hazır değil diyerek oynatılmıyor ama ne hikmetse 1 yıldır top oynamayan Sercan hemen sahaya sürülebiliyor...İkisi de bu takıma yeni gelmiş ve ikisi de tanımıyor...E o zaman hangisi daha hazırsa neden sahaya o sürülmez?

Uğur Kavuk'un bu takımdaki torpili veya oynama zorunluluğu nedir? Ve son kasımpaşa maçında hangi akla hizmetle oyuna sürüldü? Biz önde olsak veya maç 0-0 olsa ve 10 kişi kalmış olsak tamam derim en azından puanı korumak adına defansa takviye yapıldı..Ama hem gerideyiz hem de hücum veya orta saha adamına ihtiyaç varken uğur efendinin sahaya sürülmesi adeta fıkralık bir olay!

İşte bu nedenlerden dolayı burada hoca eleştiriliyor yoksa kimsenin hocaya düşmanlığı veya art niyeti yok en azından ben kendi adıma böyle söyleyeyim...Bu seneki sorun hem hocanın hem de takımın istikrarsız gidişi..Hocanın olmadık tercihleri...Göz var nizam var, futbolun görünen basit şeylerini yapmayıp daha sonra çıkıp klişe laflar ederseniz kusura bakmayın eleştirilirsiniz...Herkes Rıza hocanın ilk geldiği yılı hatırlasın ne güzel herşeyiyle kendini takıma vermiş ve istediği transferleri söke söke yönetime yaptırmıştı...Ve ben de dahil hepimiz hocayla uzun vadeli çalışırız inşallah diyorduk..Ama bu sene bjk sevdası kabaran hoca herşeyi kenara attı, ne kendini gerçek anlamıyla takıma verdi ne de ilk geldiği yıl gibi transferler için ısrarcı oldu...Hocamız Sivaslı diye dokunulmaz değildir elbet...Burda Rıza hocayı aşırı sevenlere de saygım sonsuz ama göz var nizam var hocanın bu yıl yaptığı bariz yanlışları da görmez veya saklamaya çalışırsanız ayıp edersiniz..İşte gördük, 2 hafta iyi sonuçlar daha sonra hemen puan kaybı..Bu sene tam bir istikrarsızlar takımı olduk.Ve malesef bu takım bu sene giderek antep - gençler gibi orta sıra takımı kimliğine büründü..Bu sene başında hocanın bjk durumu ve sözleşmesine bile o maddeyi koydurmasından sonra artık Rıza hocayla sezon sonu yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum...

Piech hazır değil dersin 1 yıldır oynamayan Sercanı anında sahaya sürersin, Kasımpaşa maçında da yenik durumdayken Uğur Kavuğu dalga geçer gibi oyuna alırsın!

Bu kadar kendiyle çelişen bir hoca olmaz, olamaz....[/B][/QUOTE]

Doğu bey bunu başka biri söylese saçmalıyorsun der. Senin laf söylediklerine başka birinin söylemesi kıyamet koparıyor. Yazdığın her satır cok önemli. Eleştirmek doğru eleştirmek suç olmamalı. Duygusallık bir kenara ne olursa olsun yanlışı varsa bir insanı eleştirmekten kaçmamalı.

Kasim58 20.02.2013 00:41

Ailenizin kahramani gazman.................

Sivasspor´un kahramanida,yada Riza hoca´nin kahramani Ugur kavuk.

Abicim Piech´i bitirmek icin son on dakkikada oyuna alinmistir.Adami denersin bir iki mac yarim saat yada 45 dakkika olmazsa sende hakli olursun tarftarda sana yüklenmez.
Simdi bahane üstüne bahane vay efendim neymis türkce bilmiyormus:D bahane ye bakin hocam lütfen komik duruma düsüyorsunuz.

SIVAS58FOREVER 20.02.2013 02:47

Hocanın son anlarda daha ofansif bir değişiklik yerine Uğur'u oyuna almasını ben de eleştirdim, ancak orada defansı daha da güçlendirmek adına değil de zaten stoperi kırmızı kart yemiş bir takımın topyekün hucumdayken arkada fazla açık vermeden bir oyun ortaya koyma çabası.

Unutmayalım ki kimse eleştirilemez değildir, ancak Rıza Hoca ve Uğur hakkında ölçüyü kaçırmadan eleştiri yapalım, unutmayalım ki her ikisi de SivasSpor'a hizmet ediyorlar, geçmişte de cok hizmet ettiler, biz bize hizmet edenleri hakaret etmeden yapıcı elestirmeliyiz, bu bizi Trabzon taraftarindan ayıran asıl tarafimizdir. Çünkü onlar kendilerine yıllarca hizmet eden Egemen'i Burak'i tüm eski oyuncularını yuhaliyorlar, bu onların karakteri, biz eski oyuncularımızı dahi tribune çağırıp onure eden bir taraftariz, kimseyi asagilamadan, hakaret etmeden her yönünü her şeyini elestirebiliriz, zaten elestirmezsek gelistiremeyiz, gelisemeyiz, ama ölçüyü kaçırmadan.

reform 20.02.2013 07:28

bence piech bu anlayışla kendine güvenini kaybedecek ve verimsiz olacak Rıza hoca malesef futbolcularına güven veremiyor.Basın önünde futbolcusunu azarlamak gibi.Futbolcusuyla iletişim kurma ve onlara gaz verme yeteneği zayıf.O yüzden Sivasspor istikrarı yakalayamıyor.

yerliturkuaz 20.02.2013 08:25

Her yenildiğimiz maç sonrası [B]laf olsun diye[/B] bu tip konular açılması hocaya ve futbolculara amansızca eleştiriler yapılması sitemizde alışıla geldik bir durum oldu kanatindeyim.

Her kaybedilen maç sonrası [B]laf olsun diye[/B] morunho olan taraftarımız alışıla geldik bir durum oldu kanatindeyim,

Her kaybedilen maç sonrası [B]laf olsun diye[/B] takıma sahip çıkmak yerine takımı kötülemek alışıla geldik bir durum oldu kanatindeyim,

Kazandığımız maçlarda dahi sırf [B]laf olsun diye [/B]hocayı eleştirmek taraftarımızda bağışıklık kazandırdı kanatindeyim.

[B]Laf olsun diye[/B] bu takım mücadele etmedi [B]laf olsun diye[/B] bu takım oynamadı [B]laf olsun diye[/B] hoca kenarda futbolcular saha da boş boş dolanıp durdular hepsi [B]laf olsun diye![/B]

SivassporunSesi 20.02.2013 08:37

[B][FONT="Arial Black"]N olursa olsun sonun kadar Rıza hocanın arkasındayım. Ben bu takımı kafaya oynatacak transferi yapmayan yönetim utansın ...[/FONT][/B]

Örükcülü 20.02.2013 10:16

[QUOTE=yerliturkuaz;837303]Her yenildiğimiz maç sonrası [B]laf olsun diye[/B] bu tip konular açılması hocaya ve futbolculara amansızca eleştiriler yapılması sitemizde alışıla geldik bir durum oldu kanatindeyim.

Her kaybedilen maç sonrası [B]laf olsun diye[/B] morunho olan taraftarımız alışıla geldik bir durum oldu kanatindeyim,

Her kaybedilen maç sonrası [B]laf olsun diye[/B] takıma sahip çıkmak yerine takımı kötülemek alışıla geldik bir durum oldu kanatindeyim,

Kazandığımız maçlarda dahi sırf [B]laf olsun diye [/B]hocayı eleştirmek taraftarımızda bağışıklık kazandırdı kanatindeyim.

[B]Laf olsun diye[/B] bu takım mücadele etmedi [B]laf olsun diye[/B] bu takım oynamadı [B]laf olsun diye[/B] hoca kenarda futbolcular saha da boş boş dolanıp durdular hepsi [B]laf olsun diye![/B][/QUOTE]

Kusura bakma da kardeş, sen l[B]af olsun diye[/B] yazmışsın. Sen şimdi bilerek mi yazın bu savlarını? Sen beğeniyor musun bu seneki (Trabzonspor maçındaki hariç) maçlarımızı, performansımızı? Bu maçı Rıza hoca daha akıllı davransaydı çok rahat kazanırdı.

Böyle bir futbol oynatmak için değil Mourinho, Rıza Çalımbay olmaya bile gerek yok. Takımın kaptanı bile çıkartsa bu kadar oynar takım. Zira biz taktik anlamında birşey göremiyoruz takımda.

Futbolcularımızın her biri ayrı kaliteli futbolcular. Bugün hangisini büyük takımlara koysan yerini yadırgamadan oynar, döktürür ama onlardan faydalanmasını bilmiyor hoca.

Sence Piech hazır değil mi? Bahaneler geçerli mi? Yoksa yukarıda yazanların haklılık payı yok mu? Kötü, körü körüne savunulmaz kardeşim. Hepimiz RIZA ÇALIMBAY'ı SEVİYORUZ ama Rıza hocayı beğenmiyoruz. Bilmem ince çizgiyi anlayabildin mi?

Biz lige olalımda, hedefimiz olmasa da olur diyecek bir takım değiliz. Süper Lige çıktığımız zamandan beri hep hedefi olan takım olduk ama şimdi vasat, sıradan, orta sıraların takımı olup çıktık. Herkesin övgüyle bahsettiği takım şimdi alay konusu oldu. Bizim isyanımız buna.

58SARKISLALI58 20.02.2013 10:25

Haklısın gardas pedrıel ve uğurun mıyadı doldu halen nıye oynar bılmem mac sonu bılındık açıklamalar acaba bu sıteye gırıpde eleştirilerı okuyormu yada okuyan varmı ???

infial§ 20.02.2013 10:59

Bu oyuncu değişiklikleri rıza hocanın futbol bilgisini ve kapasitesini çok iyi anlatıyor

ramazan5842 20.02.2013 12:56

hangi maçtı tam hatırlamıyorum fakat dk 60 falandı yanımdaki arkadaşa dedimki bak şimdi hoca grosiçkiyi çıkarır. arkadaş dedi ki manyakmısın sahada şu ana kadar en iyi oyuncu o körmüsün dedi.ve dk 65 grosiçkiyi hoca oyundan aldı.yani durum tam olarak budur.

mishka 20.02.2013 13:36

Hoca hem kendisine hem futbola ihanet ediyor. Sen bu değilsin hocam, bırak sığ düşünceleri, takıntıları ; senin Denizli'de oynattığın futbolu gördük . her gittiğin takımda, heyecan veren mücadele gücü yüksek müthiş ekipler oluşturuyorsun ama yine kendi elinle mahvediyorsun.

58Yiğidoo58 20.02.2013 15:18

Bir Abdulkadir Özgen vakası daha olmadan kesinlikle piech takıma kazandırılmalı. Bazı oyuncular ömrünü tamamladı işin gerçeği bu vefa diyerekten onlara yaptıkları için teşekkür edip adam gibi transferlerle yeni sezonda başlamak lazım ama Rıza hoca geldiğinden beri transfer politikası bir ilk geldiği dönemde akıcı idi. Şimdi ise çesitli sebeblerle yönetim ve teknik ekip arasında uçusan transfer isimleri ve listelerini merak ediyorum. Acaba hoca bu geçen trasnfer döneminde forvetten başka mevkide de trasnfer istemişmiydi ? :rolleyes:

keko 58 20.02.2013 15:23

[QUOTE=infial§;837329]Bu oyuncu değişiklikleri rıza hocanın futbol bilgisini ve kapasitesini çok iyi anlatıyor[/QUOTE]
[B]
Evet kardesim maaalesef kapasitesini ve bilgisi [COLOR="red"]0[/COLOR] baska

bisey yok :mad:[/B]

savaş2 20.02.2013 20:11

***bence rıza hocanın takıma hic bir katkısı yoktur,coğu zaman şansımızla 3 puanlar alıyoruz,istanbul mah.takımlarına karşı ise oyuncularımzı kişisel başarılarından dolayı vede kendilerini göstermek amaclarından dolayı kazanmışızdır.hocamız bizden görev yaptığı süre içinde hic bir zaman takım oyununu görmedim.
***ne kanatları kullanabiliyoruz ne iki pas yapabiliyoruz,aynı zamanda nede şut cekmeyi becerebiliyoruz,on kişiyle defans yapıyoruz o aradan bazen tesedüfen bir gol bulut üzerine yatıyoruz.takımızda coğu oyuncularımız hoca tarafında mevkilerinden oynatılmamaktadır.halbuki şeşo,kamil,enaramo,ve erman gibi hızlı ve kailteli oyuncularımız vardır.hocadan dolayı bazen sahadan ne yaptılarını şarırmaktadırlar.zaten özetle rıza hocamımzın artıları bu kadardır.liğ sıralmamız hic bir zaman 8 den yukarı olmayacaktır.hikmet karaman bursada ilk macında adam bursaspor kaşkolunu hic cıkarmadı,bizim hocamız 3 yıldır taktıramadık kendisine hep siyah.beyaz denedi buda hocamızın ayrıca bir özelliği dikkatımı her zaman cekmiştir.bu takım rıza hoca olsada olmasada takımın bu yerlere kendiside gelir derim.

SIVAS58FOREVER 20.02.2013 20:26

[QUOTE=savaş2;837384]***bence rıza hocanın takıma hic bir katkısı yoktur,coğu zaman şansımızla 3 puanlar alıyoruz,istanbul mah.takımlarına karşı ise oyuncularımzı kişisel başarılarından dolayı vede kendilerini göstermek amaclarından dolayı kazanmışızdır.hocamız bizden görev yaptığı süre içinde hic bir zaman takım oyununu görmedim.
***ne kanatları kullanabiliyoruz ne iki pas yapabiliyoruz,aynı zamanda nede şut cekmeyi becerebiliyoruz,on kişiyle defans yapıyoruz o aradan bazen tesedüfen bir gol bulut üzerine yatıyoruz.takımızda coğu oyuncularımız hoca tarafında mevkilerinden oynatılmamaktadır.halbuki şeşo,kamil,enaramo,ve erman gibi hızlı ve kailteli oyuncularımız vardır.hocadan dolayı bazen sahadan ne yaptılarını şarırmaktadırlar.zaten özetle rıza hocamımzın artıları bu kadardır.liğ sıralmamız hic bir zaman 8 den yukarı olmayacaktır.hikmet karaman bursada ilk macında adam bursaspor kaşkolunu hic cıkarmadı,bizim hocamız 3 yıldır taktıramadık kendisine hep siyah.beyaz denedi buda hocamızın ayrıca bir özelliği dikkatımı her zaman cekmiştir.bu takım rıza hoca olsada olmasada takımın bu yerlere kendiside gelir derim.[/QUOTE]

Maçları izlemeden yorum yapmışsın, kanatları cok iyi kullanıyoruz, hem sağda hem solda oynayabilen hızlı oyuncularımız var, cok iyi şutlar da çekiyoruz, çekilen şutlarla da cok gol bulduk. 10 kişiyle de hiç defans yapmadık, hep hücum oynadık, yigidoyu öldür ama hakkını yeme

ROMANTİK KATİL 21.02.2013 05:20

Rıza hocanın oyuncu kullanmadaki eksiklikleri her zaman göz önünde olan birsey. Haftalardır yazmak istiyordum ama kendimi tutuyordum. Eyyy Calımbay sen piech gibi bir oyuncu alıyorsun, aynı zamanda sercanı kiralıyorsun ikinci devre başı. Her macta kiraladıgın 5 para etmez oyuncuya sans veriyorsun. 3 yıllık sözlesme imzaladıgın piechi kulubeye cekiyorsun. Ya sercan her mac 10gol atsa ne olurki. İT takımının oyuncusu. Geldigi cöplüge dönecek sonucta. Ama piech kendini bir ıspatlarsa Sivassporumuzun kasasına para bile girer. Sen asıl durman gerekecek oyuncunun üstünde durmuyorsun. Bize oyuncu kazandır. Oyuncu giderkende para kazandır. Ama kime söyleyeceksinki sen bildiginden şaşmazsın. Nerde kör topal var alırsın sonra kadro dar dersin. İstedigimiz performansı oyuncular yansıtamadı dersin. Cıkar abuk sabuk degişikler yaparsın. Sonrada taraftar işine baksın dersin. Sen bu takımı sampiyon yapsan bile kimsenin sana güveni olmadıktan sonra ne olurki.

lanbilal 21.02.2013 06:03

Riza hoca oyunculari yerli yerinde kullaniyor fakat tercihlerde bir sikinti var

ankastre 21.02.2013 10:12

izmirliyiğidim ağzına sağlık nede güzel yazmışın.tam aklımızdna geçenleri ortaya dökmüşünkasımpaşa maçında uğurun oyuna girmesine aklım şaştı kaldı.kafa yedirecek bize.işallah bjk maçına piyeki ilk 11-de oynatırda doya doya izleriz

yigidolar06 21.02.2013 10:40

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;837386]Maçları izlemeden yorum yapmışsın, kanatları cok iyi kullanıyoruz, hem sağda hem solda oynayabilen hızlı oyuncularımız var, cok iyi şutlar da çekiyoruz, çekilen şutlarla da cok gol bulduk. 10 kişiyle de hiç defans yapmadık, hep hücum oynadık, yigidoyu öldür ama hakkını yeme[/QUOTE]
[B]Sivasta Eskişehiri yendiğimiz maçı bi özetlesene.:D:D[/B]

58MUAMMER58 21.02.2013 20:41

[b]rıza hocanın sivasspora katkısı yok diyen arkadaşlarıma katılmıyorum eğer şuan sivasspor süperligdeyse bunu rıza hocaya borçludur eğer geçen sezon avrupaya gidemediysek ağırlıklı neden hakemler olmuştur bu sezonda önemli çoğunluk ligde kalmaya razıyken şuanda hem kupada yarıfinaldeyiz hemde ligde avrupa şansımız devam ediyor sivasdan daha pahalı takımların hali ortada yani sivasspora katkısı yok demek abesle iştigaldir rıza hocaya yensekde yenilsekte herortamda eleştirenlerin büyük çoğunluğunu kesseniz kanları sarı lacivert akar yönetimi eleştirdiklerini hiç görmedim bu arkadasların kimse babamın oğlu değil rıza hocayıda ne canlı görmüşlüğüm var ne biçıkarım var derdimiz sivassporun başarısı oyuncu değişikliklerine gelince çoğu maçlardaki değişiklikleri anlamakda zorluk çekiyoruz oyuncu değiştiripte katkı sağladığımız 1 maç var kazanamadık gol lazımken defans oyuncusu almanın ortasahayı güçlendirecekken forvet almanın gole ihtiyacın varken heran oyunu degiştirecek adamları çıkarmanın iyiyada kötü kenarda polonyanın ödüllü golcüsünü 5 dak oynatmanın anlamıyok bu huylarını değiştirmesi lazım maç oynanırkende oyuna müdehale edilebilir kasımpaşa maÇINDA rakip sağ kanadımızı otoyala çevirdiği halde erhanı tek bıraktırdı bundan önceki maçlardada naçizhane batalla pinto bagını kesmeliyiz diyoruz bakıyorsunuz bu 2li bize 4 gol atıyor ve attırıyor mersinle oynuyoruz adamların en büyük gol ümidi cllıio bize 2 gol atıyor tek önlem yok önümüzde bjk maçı var rakibin en önemli 2 adamı var niang fernandes bunu tutmazsak ummadığmız yenilgi alabiliriz kelamül wesselam rıza hocamızın sivasa katkıyok laflarına katılmamakla birlikte bazı takıntılarından tavizvermemesi inatçı kişiliği futbolculara adil davranmama huylarını terketmesini diliyorum[/b]

Örükcülü 21.02.2013 22:49

[QUOTE=58MUAMMER58;837518][b]rıza hocanın sivasspora katkısı yok diyen arkadaşlarıma katılmıyorum eğer şuan sivasspor süperligdeyse bunu rıza hocaya borçludur eğer geçen sezon avrupaya gidemediysek ağırlıklı neden hakemler olmuştur bu sezonda önemli çoğunluk ligde kalmaya razıyken şuanda hem kupada yarıfinaldeyiz hemde ligde avrupa şansımız devam ediyor sivasdan daha pahalı takımların hali ortada yani sivasspora katkısı yok demek abesle iştigaldir rıza hocaya yensekde yenilsekte herortamda eleştirenlerin büyük çoğunluğunu kesseniz kanları sarı lacivert akar yönetimi eleştirdiklerini hiç görmedim bu arkadasların kimse babamın oğlu değil rıza hocayıda ne canlı görmüşlüğüm var ne biçıkarım var derdimiz sivassporun başarısı oyuncu değişikliklerine gelince çoğu maçlardaki değişiklikleri anlamakda zorluk çekiyoruz oyuncu değiştiripte katkı sağladığımız 1 maç var kazanamadık gol lazımken defans oyuncusu almanın ortasahayı güçlendirecekken forvet almanın gole ihtiyacın varken heran oyunu degiştirecek adamları çıkarmanın iyiyada kötü kenarda polonyanın ödüllü golcüsünü 5 dak oynatmanın anlamıyok bu huylarını değiştirmesi lazım maç oynanırkende oyuna müdehale edilebilir kasımpaşa maÇINDA rakip sağ kanadımızı otoyala çevirdiği halde erhanı tek bıraktırdı bundan önceki maçlardada naçizhane batalla pinto bagını kesmeliyiz diyoruz bakıyorsunuz bu 2li bize 4 gol atıyor ve attırıyor mersinle oynuyoruz adamların en büyük gol ümidi cllıio bize 2 gol atıyor tek önlem yok önümüzde bjk maçı var rakibin en önemli 2 adamı var niang fernandes bunu tutmazsak ummadığmız yenilgi alabiliriz kelamül wesselam rıza hocamızın sivasa katkıyok laflarına katılmamakla birlikte bazı takıntılarından tavizvermemesi inatçı kişiliği futbolculara adil davranmama huylarını terketmesini diliyorum[/b][/QUOTE]

Sen kendi yazının içinde boğulmuşsun, kendi kendinle çelişkiye düşmüşsün ama son cümlelerinde de gerçeği yakalamışsın. Bizde aynı şeyi haykırıyoruz ama anlaşılamıyoruz bazı kesimlerce.

58MUAMMER58 21.02.2013 23:14

[b]ben kendimle çelişmem kardeşim ne yazdığımıda gayet iyi biliyorum sezon başını bırak rıza hoca geldiğinden beri yensekde yenilsekte eleştireenlerin büyük çoğunlu fb orjinli tıpkı sivasspor yönetimi gibi tıpkı sivasspor taraftardernekleri başkanlarıı gibi rızahocanın sivasa katkısı yok demek başka şeydir rıza hocanın bazı huylarını değiştirip daha fazla katkı yapmasını istemek oyuncu değişikliklerini vakti zamanımnda doğru adamlarla yapmasını istemek (hepimizin arzusu bu )başka şeydir takım şampiyonlar ligine gitse niye şampiyon yapadın diyede eleştirilir buna eminim eneramonun pedrielin groseckinin ermanın borcanın uğurun kadirin navratilin raynochun eleştirildiği bu kadro eger kupada yarı finaldeyse ligdede bjkden 6 puan gerideyse kasımpaşayı yensek 3 kalacaktı rıza hocanın sivasspora katkısı yok demek art niyetli olmaktır hepimiz daha iyi yerlerde olabileceğimize inanıyoruz bunuda gayet açıkça belirttim çelişkide yok boğulmada kafanızdaki teknik direktör kim onu deyinde bizde bi fikirsahibi olalım [/b]

SempaticH 21.02.2013 23:18

katılıyorum size vede şunuda ekliyorum her maç aynı taktik hele kasımpaşa maçında şu uğur değişikliği var ya süper ötesi hiç toptan anlamayan birini getir inan uğuru almaz çünki zaten yeniksin farkı korumak içinmi aldın eğer kendi açıklayabilirse ben hiç birşey bilmiyorum .

SIVAS58FOREVER 22.02.2013 06:21

[QUOTE=yigidolar06;837447][B]Sivasta Eskişehiri yendiğimiz maçı bi özetlesene.:D:D[/B][/QUOTE]

Sivasta Eskişehir i yenip 3 puanı aldık, bizim icin 6 puanlık bir maçtı ve kazanmasını bildik, sen kazandığımız maçları eleştirme huyundan vazgeç hemşerim, Eskişehir maçında pek iyi oynayamadık ama kazanmasını bildik. Bazen bu sitede yazanların Sivaslı olmadığını düşünüyorum, çünkü kazandığımız maçlar bazılarının zoruna gidiyor

yigidolar06 22.02.2013 10:47

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;837551]Sivasta Eskişehir i yenip 3 puanı aldık, bizim icin 6 puanlık bir maçtı ve kazanmasını bildik, sen kazandığımız maçları eleştirme huyundan vazgeç hemşerim, Eskişehir maçında pek iyi oynayamadık ama kazanmasını bildik. Bazen bu sitede yazanların Sivaslı olmadığını düşünüyorum, çünkü kazandığımız maçlar bazılarının zoruna gidiyor[/QUOTE]
[B]Hani 10 kişiyle defans yapmamıştın hemde kendi sahanda Rıza çalımbayı savunuyorsunda artı antipati olmaya devam ediyorsun. Seni, senin gibileri vede Rıza hocayı bu yüzden eleştiriyoruz. :D:D:D:D:D[/B]

kakikli 22.02.2013 12:01

[B]klasik rıza hoca taktikleri..
ilk devre takımda olan ancak forma şansı bulamayan abdulkadir için ne demişti "süper lig idmanlarını kaldıramıyor" :)) piech için'de arkadaşlarının adını bilmiyor, izlemeden aldık diyor. sanki bu takıma gelen karim saidiler fabio bilicalar gelmeden takımı tanıyorlardı... rıza hoca eğer sivasta başarılı olmak istiyorsa oturur yönetimle uzun vadeli plan yapar ona göre adam gibi uzun bir kontrat yapar...[/B]

59yigido58 22.02.2013 12:05

evet rıza hoca tatktiğin T sinden anlamıyor atıf her an gol atabilecek bir adam uğur ise her an gol yedirebilecek biri varın aradaki farkı siz değerlendirin bu adamın bir an önce gitme vakti geldi de geçiyor

SIVAS58FOREVER 22.02.2013 12:07

[QUOTE=yigidolar06;837574][B]Hani 10 kişiyle defans yapmamıştın hemde kendi sahanda Rıza çalımbayı savunuyorsunda artı antipati olmaya devam ediyorsun. Seni, senin gibileri vede Rıza hocayı bu yüzden eleştiriyoruz. :D:D:D:D:D[/B][/QUOTE]

Superlig takımlarını tasnifleyecek olursak SivasSpor hiçbir zaman için 10 kişiyle defans yapan takım hüviyeti taşımamıştır, SivasSpor'un karakteristik özelliği hücum futbolunu seven kanatları süratli ve iyi kullanabilen bir takımdır, sen sözde Sivas'lı olarak bunu göremiyorsan bari bira spor yorumcularını dinle de SivasSpor'u zevk veren hücum futbolundan dolayı tebrik eden o yabancıları dinle. Kaldı ki maç içerisinde yeri geldiğinde 10 kişi de defansa geçersin, 8 kişi de hücuma kalkarsın, bunu Galatasaray da Fenerbahçe de yapar, ancak Rıza Hocayı sırf eleştirmek adına SivasSpor'u 10 kişiyle defans oynatan bir hocaymış gibi göstermek iftiradan başka birşey değildir, kaldı ki insanlar maçları izliyorlar, sen bu tip çabalar içinde olsan da bu saçma yorumlarını gülüyorlar, tıpkı benim yaptığım gibi.
Guzel kardeşim sanırım sen Sivas-Eskişehir maçını izlememişsin, yada gözlerinle değil de başka bir yerinle izlemişsin. Biz o maçta 10 kişiyle defans yapmadık, erken bir gol bulduk ve dolayısıyla Eskişehir yüklenmeye başlayınca kontra atak taktiği ile farkı açma yoluna gittik, ancak o maçta Kamil ve Enaramo son vuruşlarda biraz daha başarılı olsaydı o maç en az 5-0 biterdi belki de 6-0. Eğer hafızan kuvvetli olmadığı için unuttuysan lütfen Lig Tv web sitesinden maç özetlerine bak orada Sivas-Eskişehir maçını detaylı olarak izleyebilirsin, o maçta biz kontra ataklarla kaleciyle 3 defa karşı karşıya kaldık hatta bir seferinde de kale boştu ama son vuruşu yapamadık.
Maçı izle sonra tekrar yaz buraya.
Antipatik olma konusuna gelince, biliyorsun bu göreceli bir şeydir, kimisine göre sempatik olan bir diğerine göre antipatik olabiliyor, her insan için aynısı olması mümkün değil, ancak sen futboldan anlamadan SivasSpor'u 10 kişiyle defansa çekilip maç oynayan bir takım hüviyetine sokmaya çalışırsan, o maçta koşan oyunculara ve izleyenlere de saygısızlık yapmış oluyorsun ve bu yüzden tüm Sivaslıların nazarında antipatik oluyorsun.

Biz yenildiğimiz maçlarda dahi aslanlar gibi hücum edip sayısız gol pozisyonuna girmiş bir takımız.

yigidolar06 22.02.2013 13:06

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;837580]Superlig takımlarını tasnifleyecek olursak SivasSpor hiçbir zaman için 10 kişiyle defans yapan takım hüviyeti taşımamıştır, SivasSpor'un karakteristik özelliği hücum futbolunu seven kanatları süratli ve iyi kullanabilen bir takımdır, sen sözde Sivas'lı olarak bunu göremiyorsan bari bira spor yorumcularını dinle de SivasSpor'u zevk veren hücum futbolundan dolayı tebrik eden o yabancıları dinle. Kaldı ki maç içerisinde yeri geldiğinde 10 kişi de defansa geçersin, 8 kişi de hücuma kalkarsın, bunu Galatasaray da Fenerbahçe de yapar, ancak Rıza Hocayı sırf eleştirmek adına SivasSpor'u 10 kişiyle defans oynatan bir hocaymış gibi göstermek iftiradan başka birşey değildir, kaldı ki insanlar maçları izliyorlar, sen bu tip çabalar içinde olsan da bu saçma yorumlarını gülüyorlar, tıpkı benim yaptığım gibi.
Guzel kardeşim sanırım sen Sivas-Eskişehir maçını izlememişsin, yada gözlerinle değil de başka bir yerinle izlemişsin. Biz o maçta 10 kişiyle defans yapmadık, erken bir gol bulduk ve dolayısıyla Eskişehir yüklenmeye başlayınca kontra atak taktiği ile farkı açma yoluna gittik, ancak o maçta Kamil ve Enaramo son vuruşlarda biraz daha başarılı olsaydı o maç en az 5-0 biterdi belki de 6-0. Eğer hafızan kuvvetli olmadığı için unuttuysan lütfen Lig Tv web sitesinden maç özetlerine bak orada Sivas-Eskişehir maçını detaylı olarak izleyebilirsin, o maçta biz kontra ataklarla kaleciyle 3 defa karşı karşıya kaldık hatta bir seferinde de kale boştu ama son vuruşu yapamadık.
Antipatik olma konusuna gelince, biliyorsun bu göreceli bir şeydir, kimisine göre sempatik olan bir diğerine göre antipatik olabiliyor, her insan için aynısı olması mümkün değil, ancak sen futboldan anlamadan SivasSpor'u 10 kişiyle defansa çekilip maç oynayan bir takım hüviyetine sokmaya çalışırsan, o maçta koşan oyunculara ve izleyenlere de saygısızlık yapmış oluyorsun ve bu yüzden tüm Sivaslıların nazarında antipatik oluyorsun.

Biz yenildiğimiz maçlarda dahi aslanlar gibi hücum edip sayısız gol pozisyonuna girmiş bir takımız.[/QUOTE]
[B]Rıza hocanın yüzü gülen resmi yokmuydu bari onu koysaydın:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/B]

Serdar63972 22.02.2013 13:21

[QUOTE=yigidolar06;837600][B]Rıza hocanın yüzü gülen resmi yokmuydu bari onu koysaydın:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/B][/QUOTE]

Gardaşım benim, onun yüzü İstanbul dilberine kavuşmadan gülmez...

yigidolar06 22.02.2013 13:52

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;837580]Superlig takımlarını tasnifleyecek olursak SivasSpor hiçbir zaman için 10 kişiyle defans yapan takım hüviyeti taşımamıştır, SivasSpor'un karakteristik özelliği hücum futbolunu seven kanatları süratli ve iyi kullanabilen bir takımdır, sen sözde Sivas'lı olarak bunu göremiyorsan bari bira spor yorumcularını dinle de SivasSpor'u zevk veren hücum futbolundan dolayı tebrik eden o yabancıları dinle. Kaldı ki maç içerisinde yeri geldiğinde 10 kişi de defansa geçersin, 8 kişi de hücuma kalkarsın, bunu Galatasaray da Fenerbahçe de yapar, ancak Rıza Hocayı sırf eleştirmek adına SivasSpor'u 10 kişiyle defans oynatan bir hocaymış gibi göstermek iftiradan başka birşey değildir, kaldı ki insanlar maçları izliyorlar, sen bu tip çabalar içinde olsan da bu saçma yorumlarını gülüyorlar, tıpkı benim yaptığım gibi.

Biz yenildiğimiz maçlarda dahi aslanlar gibi hücum edip sayısız gol pozisyonuna girmiş bir takımız.[/QUOTE]
[B]Rıza hocanın yardımcı hocaları artık burda cevap vermeye başlamış bu sevindirici bir durum. Süper ligte SİVASSPORLA çalışmak isteyen çok hoca vede ekibi var haberiniz olsun. Biz Sivasspor taraftarları hep başarıdan yanayız. Şu ana kadar sizce SİVASSPOR başarılıymıydı? Bencede Rıza Çalımbayın vede ekibinin Sivassporda miladı bitmiştir. Sezon sonu sizlere gülegüle derim.:D:D:D[/B]

Örükcülü 22.02.2013 16:56

Rıza hocanın sn çırpınışları bunlar. Seneye umarım takımın başında görmeyiz. Görsek bile bu zihniyetini ve oyun anlayışını değiştirmesi şartıyla !.

MEVLUTHOCAOGLU 22.02.2013 17:10

Hakkımızda hayırlısı belki gider belki gitmez ama umarım şu oyun anlayışını değiştirir istikrar bir bakıma güzel ama eğer yürümüyorsa artık burada durmanın bir mantığı yok

etzel1967 22.02.2013 17:22

- herkes eleştirilebilir, kimse eleştirilmez değildir, ama saygı ve nezaket çerçevesinde...kişilikler değil, yapılan iş eleştirilmelidir...
- rıza hocanın oyuna müdahaleler konusunda çok başarılı olmadığı söylenebilirse de, takımı gerek fiziken gerekse de zihnen maça iyi hazırlayabilen, disiplinli ve hırslı bir yapısı var, bu inkar edilemez...
- uğur ve pedriel konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğunu anlamlandırmak gerçekten güç...hele de elinizde piech gibi bir oyuncu varken, pedirelde ısrar neden?
- bizim takım piech olsa da olmasa da, zaten güçlü bir kadroya sahip...ben bu kadronun başarısız olduğunu düşünmüyorum...belki beklentilerimiz daha fazlaydı ama bu başarısızlık anlamına gelmez...o yüzden bir mağlubiyet alındı diye -ki tamamen şanssızlık eseri alındı- karamsar bir hava yaratmanın kimseye, hele de takıma bir katkısı yok...
- istikrar en önemli şey, amenna...ama ligde istikrarlı olan kaç tane takım var? rüya takımı olduğu söylenen gs mi istikrarlı???
- biz takımı desteklemeye devam edelim...yanlışı eleştirelim...ama bizim sivas tabiri ile "ortalığı ellialtıya vermeden..."

savaş2 22.02.2013 21:34

[QUOTE=59yigido58;837578]evet rıza hoca tatktiğin T sinden anlamıyor atıf her an gol atabilecek bir adam uğur ise her an gol yedirebilecek biri varın aradaki farkı siz değerlendirin bu adamın bir an önce gitme vakti geldi de geçiyor[/QUOTE]

***gercekten doğrudur hoca diğer oyuncular olduğu gibi atıfı da cok geride kullanıyor.bazende enaramoyu da defans yaptıruyor,buda şu demek hocamız oyunu cok geride kurduğu için toplu defans, toplu hucum oluşuyor,uzun mesafede oyuncularımız koştuğu için,son vuruşlarda oyuncularımz başarısız kalmaktadır.bununla ilgili örneğin ts macında rakip kaleye yakın olduğumuz bir pozisyon da pedriel ve atıf verkacın da şeşo son vuruşta nasıl başarılı olduğunu hepimiz gördük ama ne yazikki hocamız görmedi.

savaş2 23.02.2013 20:29

***mac sonrası calımbay gene süper oynadık diyo,sadece gol yok diyo ey calımbay golculara defans yaptıryon yeni aldığın golcuyu oynatmıyon ondan sonra galibiyet bekliyon resmen dalga senin yaptığın

MERDO 23.02.2013 21:55

gerçekten komiksin rıza hoca arkadaş güzel özetlemiş başlıkta. uğur aşkın eğer bu maçla son bulmazsa artık bütün suç yöenetimindir...yöenetimm acilen müdahale etmelidir bu uğur sevdanızaaa

etlidöktürek 23.02.2013 22:10

rıza çalımbay lütfen bırak bu takımı git nereye gidiyorsan...seninle başarı gelmez sadece ligde kalmakla avunuruz... sana tahammül gösterirsek asansör takım olmaya mahkum oluruz durum bunu gösteriyor...git artık git,,,

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:06.