SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Kayserispor-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35915)

selimdelen 18.04.2013 23:11

Cevap: Kayserispor-SİVASSPOR

muhakkak herkezin aklında bu hafta ts macının rövanşı vardır nasıl olmasın ben dahi iple cekiyorum en kotu yanıda taraftarın çirkef olusu umarım bu durumu lehimize cevirecek olaylar ceyeran eder hakem çok çok dikkat etmeli

Külhan 18.04.2013 23:35

Kayseriyi can evinden vurmaliyiz sanirim son zamanlarda biraz fazla simariyorlar ama atalar ne demis gülme komsuna gelir basina insallah rahat yeneriz enazindan beraberlik bizim icin cok iyi olur ben inaniyorumki kazanan biz olacagiz ve haftaya IBB yi de sivasta yenersek aradaki puan farki acilacak ve rahat bir nefes alacagiz.

Külhan 18.04.2013 23:44

En cansikan olay su hakemler meselesi adeta söz birligi etmiscesine sivasa karsi bütün oyunlarda muhakkak gözle görülür sekilde ya faul yada penalti vermislerdir bize yapilan hicbir takima yapilmamistir buna ragmen sivasspor onbirinci siradaise büyük basari olarak kabul etmek gerekir biz sadece rakiblerle mücadele etmiyoruz ki hakemlerlede mucadele ediyoruz yasasin sivasspor Allah sana yardim ederise gerisi önemli degil insallah basaracaksin.

58fatihcan 19.04.2013 07:32

Kayseride bize ayrilan kac kisilik yer var

Alişan 19.04.2013 08:39

Kayseri maçını almak zorundayız en kötü ihtimal beraberlik olmalı bilemiyorum hoca nasıl bir takım çıkaracak sahaya cezalı iki futbolcumuz var onların eksikliğini çok ama çok hissederiz inşallah en kötü ihtimal beraberlik olur ileriki maçlarda belki 3-4 puan alabiliriz onun dışında puan alabileceğimiz bir takım kalmadı. 40 puanı tamamlarsak belki rahat ederiz inşallah önümüzdeki sezon süper ligde iyi yerlerde mücadele ederiz.

nightmare58 19.04.2013 09:03

Galibiyet bekliyorum, Rıza hoca TS ve Kayseri'ye karşı takımı çok iyi motive ediyor. Oyuncular da çok motive oluyor genelde.

SenSetik 19.04.2013 09:09

[B]alacağımız 1 puan ilerleyen haftalarda alacağımız 3 puanla ligde kalmayı garantileriz...eksiklerimiz de dikkate alınırsa beraberlik iyi sonuç...yenilmeyiz diyorum..[/B]

sivassporhersey 19.04.2013 09:56

hayrettin oynarsa bu iş zor ama kayseri kolay inşallah yeneriz...

Kayseri Bekle Kocan Geliyor!!

serrrkan 19.04.2013 09:59

Erman'ın yokluğunda ileri alanda pozisyon üretmede zorlanacağız gibi görünüyor.bunun için aatıf'ın ortaya çekilip atıfın esas yerine pedriel alınmalı.çünkü ziya cezalı, pedriel'in defansif yönüde var.bu eksikliği giderirsek en kötü 1 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum.
Ölüm kalım maçında yiğidolarımıza başarılar...

Çılgın Türk 19.04.2013 15:05

Kayserispor'da da iki eksik varmis. Abdullah ve Sefa.

alboran 19.04.2013 15:07

inşallah biz de kayseri'de tribünde olacağız.arkadaşlar benim sormak istediğim birşey var.deplasmana pankart hazırlanıyor mu acaba ? 2 sene önce de kayseri deplasmanına gitmiştim ve ''hanımın çiftliğindeyiz'' pankartı açmıştık.bu sene de pankartımız olacak mı ? tabi ki pankartın içeriğini sormuyorum ama olup olmayacağını merak ediyorum.bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

ccey 19.04.2013 15:26

beraberlik iyi sonuç olur ve moral olur yenilgi önemli değil ama moral ve güven kaybına yol açar

Salim58 19.04.2013 15:37

[B][I] Takım Kayseri'ye giderken Şarkışla'da takıma karşılama yapılıyordu yine yapılırmı acaba.?[/I][/B]

Abdullah DuMaN 19.04.2013 16:32

5-8 olsun plaka yazılsın hatta 3-8 olsun maksat dostluk :D:D

ROMANTİK KATİL 19.04.2013 17:49

BİLET FİYATLARI 5 YTL kayseride. Macı sabırsızlıkla bekliyorum. İmkanı olan YİGİDOLARIMIZIDA trübüne bekliyoruz.

hatzivrettas 19.04.2013 17:55

Bu maç hakkında iyi hislerim yok umarım yanılırım.Puan kaybı sorun yaratabilir.

poolat58 19.04.2013 18:01

Biletlerimizi aldık seni bekliyoruz YİĞİDOM....

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40048&token=73836][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40048&token=73836[/img][/url]

yener_sahin 19.04.2013 20:16

Bu maç değilde seneye bunlar deplasmana gelselerde 5. Eşşek joplama festivaline katılsak...

etzel1967 19.04.2013 20:45

yolunuz açık olsun yiğidolar...yüce allah yardımcınız olsun...

58_babacan_58 19.04.2013 21:02

[CENTER][IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p526x296/547076_458796270862930_795628547_n.jpg[/IMG][/CENTER]

hubidi 19.04.2013 23:28

Gardaşlar
Gayseriyi
Gollerle
Gömeceğiz
İnşallah

vedat58 19.04.2013 23:40

Cevap: kayserispor-Sivasspor

[QUOTE=58akif34;848369]3-0 olsun bizim olsun[/QUOTE]

Gardasssss tek yenek te 1-0 olsun bizim olsunnn :)

poolat58 20.04.2013 00:39

[QUOTE=etzel1967;848812]yolunuz açık olsun yiğidolar...yüce allah yardımcınız olsun...[/QUOTE]

hocam biz zaten kayseride olduğumuz için yolculuğumuz ancak stada kadar sürecek..yine sağol kardeşim... :)

Salim58 20.04.2013 07:44

[B]İnşallah Hakan ve Ümit'in sakatlığı geçerde bu önemli maça yetişirler.[/B]

Ozan5858585858 20.04.2013 10:31

Formda bir Gayserisporla oynayacağız. İşimiz kolay değil, ama takıma güveniyorum. 0-1 olsun bizim olsun.

mucahit5884 20.04.2013 10:34

insallah bu maci kazanacayiz

bigacti0n58 20.04.2013 11:21

Taraftarlar otobüslerle gidecek deniliyor kaç kişi gidicek kendimize ayrılan yerin tamamını doldurmak şart.

ROMANTİK KATİL 20.04.2013 14:46

Ben Kayseri İŞKUR BÖLGE CALISMA MÜDÜRLÜGÜNDE calısıyorum. Macta Kayserili arkadaslarımda gelip bize destek verecek :) Yozgatlılarda geliyorlar destek vermeye. İnsallah istedigimizi alırız.

58hayati 20.04.2013 16:37

takımımıza güveniyorum rızaya daha çok tabikii...hatta ve hatta kaptanımız hayrettin yerlikayaya bu maçda şans vermesini bekliyorum bir yigido olarak hayrettin bu maçın adamı olacaktır kimse şüphe etmesin..

yorumyapıyombenya 20.04.2013 18:10

bizim için iki maç var birisi hamsiler biriside bu gayserililer hamsileri halletik kılçıklarını ayıklamak kaldı olmadı öyle yeriz de şu gayseriyi de yenelim hertürlü rahatlayalım

B.DUMANLI 20.04.2013 20:56

Artik öyle bir konuma geldikki Akhisar düstü derken bazi güclerin bu takimi ligde birakmak istemeleri bizi dahada tedirgin hale getirdi.Biraz önce o kadar komik bir mac oynandiki, ceza alani disinda hafif bir temasla Gekas´in kendini yere birakmasi sonucu verilen penalti ve Besiktas´ín 10 kisi kalmasi sanki hepsi bir seneryonun bir parcasi gibiydi.Bu arada Besiktas´ín buldugu firsatlari sanki kaleci Oguz´u calistirir gibi cömertce harcamalari adamin aklina bu macin SIKE oldugu süphesini uyandirmiyorda degil yani.
Basbakan yardimcisi ve Manisa milletvekili Bülent Arinc´in spor sevgisi kabardi birdenbire galiba....Akhisar´a birseyler oluverdi birdenbire.
Yarin kendi göbegimizi kendimizin kesmesi lazim.Ziya ve Erman´in yokluguna siginmamamiz lazim.Yenemiyorsak yenilmiyecegiz.

ycicek2000 20.04.2013 21:36

[QUOTE=B.DUMANLI;849020]Artik öyle bir konuma geldikki Akhisar düstü derken bazi güclerin bu takimi ligde birakmak istemeleri bizi dahada tedirgin hale getirdi.Biraz önce o kadar komik bir mac oynandiki, ceza alani disinda hafif bir temasla Gekas´in kendini yere birakmasi sonucu verilen penalti ve Besiktas´ín 10 kisi kalmasi sanki hepsi bir seneryonun bir parcasi gibiydi.Bu arada Besiktas´ín buldugu firsatlari sanki kaleci Oguz´u calistirir gibi cömertce harcamalari adamin aklina bu macin SIKE oldugu süphesini uyandirmiyorda degil yani.
Basbakan yardimcisi ve Manisa milletvekili Bülent Arinc´in spor sevgisi kabardi birdenbire galiba....Akhisar´a birseyler oluverdi birdenbire.
Yarin kendi göbegimizi kendimizin kesmesi lazim.Ziya ve Erman´in yokluguna siginmamamiz lazim.Yenemiyorsak yenilmiyecegiz.[/QUOTE]
Sivassporumuzun Kayseri maçından puan(lar) alması kesinlikle şart oldu.

DOGU_BEY 20.04.2013 21:45

[B]kayserinin ve seyircisinin büyük bir kinle ve hınçla bu maça hazırlandığını öğrendim, ligde bulunduğumuz kritik konum nedeniyle de oldukça tahrik edici tezahüratlar ve yaklaşımlarda bulunacaklarmış...o yapılanlara inat devir gel şunları Sivassporum!...[/B]

Murad_Kelleci58 20.04.2013 21:53

Lamı cimi yok bu maçı mutlak ve mutlak kazanmalıyız.. Yoksa haftaya ibb ile olunacağımız maçtan şimdiden korkmaya başladım..

DOGU_BEY 20.04.2013 21:58

[B][QUOTE=Murad_Kelleci58;849040]Lamı cimi yok bu maçı mutlak ve mutlak kazanmalıyız.. Yoksa haftaya ibb ile olunacağımız maçtan şimdiden korkmaya başladım..[/QUOTE]

hiç korkma abi..inşallah kayseriden puansız dönmeyeceğiz ve burada bu lig için fazlalık olan belediyeyi yenerek küme düşme çukurunun iyice dibine doğru atacağız...[/B]

avare 20.04.2013 21:59

insallah sol bekte hayrettini oynatmaz oynatirsa yandik

Murad_Kelleci58 20.04.2013 22:01

[QUOTE=DOGU_BEY;849041][B]

hiç korkma abi..inşallah kayseriden puansız dönmeyeceğiz ve burada bu lig için fazlalık olan belediyeyi yenerek küme düşme çukurunun iyice dibine doğru atacağız...[/B][/QUOTE]

İnşallah canım kardeşim.. Aslında varya süperligde bize hep köstek olan, yolumuza taş koyan ve hatta en cok nefret etmemiz gereken bir takım var o da beşiktaş.. Ne Kayseri ne Trabzon ne de Antep (!)

tavatir 20.04.2013 22:02

Birkaç haftadır yazıyordum küme düşme sorununu daha yakından hissedeceğimizi. Maalesef korktuğum durum başıma geldi. Şimdi önümüzdeki Kayseri maçı olmazsa olmaz bir hal aldı. Bundan sonra çok fazla kelimeye gerek yok. Kupayı da hiç umursamıyorum zaten. Ligde kalmak en büyük başarı bence.

cengizzzhan58 20.04.2013 22:05

bu maçı kazanmaktan başka çaremiz kalmadı inş grosicki bey adam akıllı oynar.

Rallim58 20.04.2013 22:05

[QUOTE=DOGU_BEY;849037][B]kayserinin ve seyircisinin büyük bir kinle ve hınçla bu maça hazırlandığını öğrendim, ligde bulunduğumuz kritik konum nedeniyle de oldukça tahrik edici tezahüratlar ve yaklaşımlarda bulunacaklarmış...o yapılanlara inat devir gel şunları Sivassporum!...[/B][/QUOTE]

[B]Sivas 4 Eylül stadında kendini bilmez birkaç veledin "........ kümeye " gibi tezahüratları yüzünden, bir çok komşu şehir takımı veya kulüpler ile taraftarlar arasında olumsuz gelişmelere neden olmaktadır.

Ne zaman taraftar olacağımızı, ne zaman bilinçleneceğimizi, ne zaman sadece kendi takımımıza sahip çıkacağımızı merak ediyorum.

Kayseri'de muhtemel olumsuz tezahüratlar olacaktır. Akl-ı selim birileri engel olup, olası karşılıklı sözlü sataşmalara izin verilmez.

Düştü gözüyle bakılan Akhisarsporu ligde tutunmaya çalıştıran en büyük etken; takımına sahip çıkan Akhisar'lı Akigo'lar ve tablonun acısını içinde hisseden özverili futbolculardır. Artık alınacak her bir puan altından kıymetli olmaya başladı.

Bekleyip göreceğiz, takımına sahip çıkmada Akigolar mı Yiğidolar mı?[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:58.