SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kayserispor 1-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35937)

izmirliyigido 21.04.2013 17:10

Cevap: Kayserispor 1-0 Sivasspor (ikinci devre)

Bu Uğur'u, Kadir'i, Mehmet Nas'ı takıma koyanın taaaaaa.............

.

kanmurat58 21.04.2013 17:13

Kayseri çok güzel takım yapmış helal olsun. Bizimkiler kayseri karşısında zor anlar yaşıyor. Ellerinden gelen bu kadar diyecek bişeyimiz yok. Tek hedef kümede kalmak amam sanırım kalırsak bu bizim sayemizde değil diğer takımlar puan kaybederse olur. işimiz zor

hubidi 21.04.2013 17:17

[B]En uyuz olduğum şey bizimkiler topu adeta yuvarlıyorlar.
Daha pas atmayı bile beceremiyorlar[/B]

B.DUMANLI 21.04.2013 17:18

Biz suanda ekranlardan gördügümüz seyleri Riza hoca göremiyormu acaba?Bir takim bu kadar kötü oynayabilir o stadyuma gelen taraftarin hatirina su takima bir seyler yap Riza hoca...
Takim elden gidiyor......
Kadir su anda sahada ne yapiyor bunu göremiyorsun bile hoca....

savaş2 21.04.2013 17:20

***gooool M. NAS usta gene golunu attı

tavatir 21.04.2013 17:20

Cevap: Kayserispor 1-1 Sivasspor (ikinci devre)

Gol geldi. Bir gol daha atsak bir senenin stresi çıkar. Mehmet Nas'ı kaç yıldır burada savunduğum için ayrıca çok sevindim ama ikinci golü bulamazsak rakip üzerimizde sıkıntı yapacaktır.

antik58 21.04.2013 17:20

gooolll bastırın koçlar...

ahmet ali 21.04.2013 17:22

Bu maçı kaybedersek düşme potasından sadece ve sadece 1 puan farkımız olacak ve bu oyun değişmezse kaybediyoruz..
Takımı bu hale getiren herkesi başta Sn. Rıza Çalımbay olmak uzere tebrik ediyorum......

hubidi 21.04.2013 17:23

Helal haftaya Borjanda yok.
helal olsun Hakeme

B.DUMANLI 21.04.2013 17:27

Dakika 68 hala oyuncu degistirmiyor Riza hoca .Bize defans degil forvet oyuncusu lazim.

savaş2 21.04.2013 17:28

[QUOTE=B.DUMANLI;849179]Biz suanda ekranlardan gördügümüz seyleri Riza hoca göremiyormu acaba?Bir takim bu kadar kötü oynayabilir o stadyuma gelen taraftarin hatirina su takima bir seyler yap Riza hoca...
Takim elden gidiyor......
Kadir su anda sahada ne yapiyor bunu göremiyorsun bile hoca....[/QUOTE]

***sen hocadan cok şey istiyorsun, hocaya sorsan biz süper on numara oynuyoruz der.

savaş2 21.04.2013 17:29

***erhan sakat değilse neden 11 de yok,halen uğuru deniyorsun.

hubidi 21.04.2013 17:30

Hakemlerden bir saçmalık daha
İlk defa böyle bir oyuncu değişikliği görüyorum

mnt3 21.04.2013 17:45

Cevap: Kayserispor 0-0 Sivasspor (ilk devre)

[QUOTE=mayhos58;849161]seyircileri gördümde çaresiz umutla bakıyorlarr yazık bee şu taraftarı ve sivassporu bu duruma düşüren gerek yönetim gerek hoca en çok ta oo gerekse futbolcularr hepinize yazıklarrr olsunnnnnnnnnn[/QUOTE]

Niye bu kadar tepki gösteriyorsun.Bu takımı tarihinde ilk defa Süper Lige Mecnun Odyakmaz çıkarmadı mı?Onun sayesinde Şampiyonlar Liginde oynamadık mı?

tavatir 21.04.2013 18:01

Cevap: Kayserispor 1-1 Sivasspor

[B][COLOR="DarkSlateGray"]3 puan olsa çok iyi olacaktı ama hiç yoktan 1 puana da çok şükür. Maçı 1-1 yapınca öne de geçebilirdik ama yenilmediğimize şükretmek lazım. Son dakikalarda yine yaslandık yine baskı yedik maalesef.

Mouche'den çekindiğimi başka çekindiğim oyuncu olmadığını yazmıştım. Mouche'den gol yedik maalesef. Devamlı takdir ettiğim Mehmet Nas'ın gol atması iyi oldu. İBB maçı sezonun finali gibi şimdi. 3 puan alırsak sezonu kapatırız inşallah. [/COLOR][/B]

fark58 21.04.2013 21:49

[QUOTE=izmirliyigido;849176]Bu Uğur'u, Kadir'i, Mehmet Nas'ı takıma koyanın taaaaaa.............

.[/QUOTE]

1 Puan Mehmet Nas sayesinde geldi, keşke herkes onun gibi elinden geleni yapmaya çalışsa, bence gayet iyiydi.......

holiganlady 21.04.2013 21:52

vallaha golümüz süperdi. erman ve ziyanın yokluğu çok belliydi. kamilin son pozisyonu tam çıldırtacak cinstendi. ama olsun iyi mücadele ettik. 1 puan 1 puandır..

alboran 21.04.2013 22:19

staddaydık ve az önce eve geldik.maça arabamızla gidiyorduk ama sivas'tan çıkarken arabada bi sorun çıkınca diğer aracımızla gittik maça.

bu kadar zahmete şu maçı kaybetseydik o stadda oturur ağlardım.gayet güzel bir oyun iki tarafın karşılıklı pozisyonları vardı ve sonuç beraberlik.haa galibiyet olamaz mıydı ? tabiki de olurdu kamil grosicki akıl almaz bir gol kaçırdı ve hakem tolga özkayserikalfası eneramo'nun karşı karşıya kaldığı pozisyona saçma bir foul çalmasaydı olabilirdi.ama son 2 kayseri deplasmanında toplam 10 gol yediğimiz düşünülürse bu sonuç gayet güzel.

taraftar bence harikaydı.2 sene önce gittiğimde taraftar grubunun içindekiler yan tarafla çok kopuktu.ama bu kez tüm taraftarlar kenetlenmişti.gerçekten çok güzel bir destek verdik.yaptığımız en güzel 58. dakika showlarından biri-belki de en iyisi-ni yaptık.maç öncesi,maç sırası ve maç sonunda da çok güzel bir ortam vardı.mükemmel bir destek.şu anda o deplasmanda olmaktan çok mutluyum.çok güzel bir pazar günü geçirdim ve gayet de güzel bir sonuçla evimize döndük.

bize bu heyecanı yaşattığın için teşekkürler sivasspor !!! :D

sivastatlıbelam 21.04.2013 23:07

iyi oynadık,haftaya ibb den 3 puan alırsak tamamen rahatlarız.mersin düştü,ordu ışık vermiyo,ibb den mutlaka puan almamız lazım.bu futbolu oynarsak trabzonu rahat eler finale çıkarız.

Kokomo 22.04.2013 07:35

M.NAS bu takımda her zaman oynar.

Adem - Hakan ilk 11 oyuncusu değiller, bir kez daha görüldü.

İBB maçında EN AZ 1 puan almazsak durumumuz son derece tehlikeli olur.

58fatihcan 22.04.2013 08:29

Bol pozisyonlu macti. Bir solukta butun mac bitti. Surekli taraftarimizin sesini duymak gururlandirdi bizi

shang 22.04.2013 13:10

1 puan almak çok sevindirici çok kolay pozisyon verdiğimiz maçta özellikle maçın ilk yarısında skor aleyhimize çok farklı olabilirdi ama iyi mücadele ettik her şeye rağmen galipte gelebilirdik 1 puan bizim için çok çok önemliydi rıza hocaya sürekli tepkiler var bende eleştirenlerdenim ama bu takımı bırakmasında yana değilim kimsenin elinde sihirli değnek yok futbolcularımızı ve kapasitelerini hepimiz iyi biliyoruz rıza hocanın yerine gelecek olan ne katıcak takıma onu merak ediyorum getireceğimiz adam kim yılda 3 klup değiştiren hocalardan birini getircez biraz mantıklı olmak lazım eleştiriler her zaman oluyor ama rıza hocayla bi istikrar yakalamalı uzun süre çalışmalıyız ...

58hayati 22.04.2013 13:16

ben maçda idim Mehmet nas maçda harikaydı golde attı...ayağına gelen her topta düşürüldü ...önceden konuşmamak lazım..saygılar..

nightmare58 22.04.2013 14:31

Son vuruşlarda biraz daha etkili olabilseydik 3 puanla dönerdik sağlık olsun. Ortada bir maçtı. Onlar da galip gelebilirdi biz de. İki tarafta gollerden sonra çok yüklendi. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Grosicki çok istekliydi. En çok o dikkatimi çekti. Bir de Mehmet Nas, o kadar zamandır oynama sen, gel jeneriklik gol at üstüne. Tebrikler abicim, profesyonellik böyle olur.

poyrazer5858 22.04.2013 14:49

bence bu sezonun en keyifli, en tempolu maçlarından biriydi.
bizim takım özellikle ikinci yarı iyiydi.
taraftarımız dahi süperdi. daha ne olsun.

hatzivrettas 22.04.2013 15:36

Türkiye kupası maçından sonra böyle önemli bir deplasmandan puan çıkarmak başarıdır.

A.Turan Korkmaz 22.04.2013 20:01

[url]http://www.youtube.com/watch?v=R2ogvXRz6Bw[/url]
Gerçekten muhteşem bir tribün olmuş. Bazı iç saha maçlarımızda bile neredeyse bu kadar coşkuyu yakalayamıyoruz. Gerçekten de Sivas'ın kıymeti gurbette daha iyi anlaşılıyor galiba. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

58fatihcan 22.04.2013 20:12

Ne taraftardi beee

keko 58 23.04.2013 09:00

Cevap: Kayserispor 1-0 Sivasspor (ilk devre sonucu

[QUOTE=adres58;849169]İki pas yapamıyoruz. Organize olamıyoruz. Kaleye şut atamıyoruz. Top ayağımıza dolaşıyor. Kilit oyuncularımızın yokluğu bizi etkiliyor. Orta sahada Mehmet Nas oldukça zayıf ve güçsüz. Sadece ayağa pas için mevkisinde bulunuyor. Baskı yapamıyor. Defansta Navratil bir kritik top çıkarmasına rağmen çok ağır kalıyor. Çevre kontrolünden bi haber. Arkasından sık sık oyuncu kaçıyor. [COLOR="red"]Kamil Grosickiyi bu saatten sonra evine yollayın gitsin[/COLOR]. Hiiiiiççç bir faydası yok. 2 tane ara pasının şiddetini ayarlayamadı. Eneramo boş boş geziyor. Adamların üzerine yıkılmaktan başka bir iş bildiği yok. Her pozisyonu faul, ofsayt... Kayseri çok iyi paslaşıyor. Her topçu kıpır kıpır, sağa sola deplase oluyor pas istiyorlar. Hemen hemen hepside topla buluşup pozisyona giriyorlar. Şahsi düşüncem bu skorla kalması bir mucize.
İkinci devre başlıyor. Şunu, şunun yerine oynatalım dediğim bir topçuda yok bench'de. Hakkımızda hayırlısı....[/QUOTE]

Neden??? Sen yada siz önce bizim önemli Problemlere yani Ugur , Kadir , Erhan , Hayrettin hatta Eneramo ( kayseri maci hic görmedim ) gönderin ondan sonra Kamile konusun yeter artik yaaa.....:mad:
Adam oynamak istiyo Kayseri Maci gördüm...
simdi kendine bi sor bazen neden oynamak istemiyo?? Cevap verebilirim EGOIST ERMAN YOKTU ondan....

ready 23.04.2013 09:48

[B]senin kadronda eneramo hayrettin ugur kadir erhan gibi kazmalar varken en son laf söylenecek futbolcu kamildir [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:43.