![]() |
Cevap: Sivasspor 3-1 İstanbul BB (ilk yarı sonucu)
Sivasspor ilk yari 3-1 önde kapatti ,fakat buldugu firsatlari degerlendirebilseydi sonuc daha farkli olabilirdi.Riza hocanin mac öncesi söyledigi gibi ;son sözü futbolcular sahada söyliyecekler dedigi gibi.
Oyuncular isterse hersey cok farkli olabiliyormus demekki.Bu macda tek bir seye dikkat ettim ,bizim takimimiz Trabzon´da gol bulacaktir.Ben bundan eminim.Sivasspor isterse süperligde yenemiyecegi takim yok.Paslasmalarimiz bugün yerinde.Ikinci golümüze bugün Trabzon bile caresiz kalirdi. Macin ikinci yarisi goller olacagini tahmin ediyorum.Erman biraz durgun gibi geldi bana.Piech ikinci yari oyuna alinmali ,Istanbul belediye 2.devre defans disiplininden kopacaktir bu yüzden forvet oyuncusu almasi lazim Riza hocanin. Ilk yari yapilani yaptik ,ikinci yari Trabzon´a göz dagi amacli olmali. |
Cevap: Sivasspor 3-1 İstanbul BB (ikinci devre oyn
[B]Boz Baykuşları darmadağın edeceğiz hangi memlekete göç ettikleri bile belli olmayacak..[/B]
|
Rıza Çalımbay Takımı geri yaslıyıp kabullenmek istemesin gerisi kolay.
|
[B]GÖMDÜK GÖMDÜK........[/B]
|
Boz baykuşların kanadını yolduk artık uçacak durum kalmadı PTT birinciliğe uygun adımlarla yürümeye devam
|
Cevap: Sivasspor 4-1 İstanbul BB (ikinci devre oyn
Aglicam ya su maci izleyemiyorum
|
Bu aralar rehavete girmemek lazım. Rakip 3 farklı skoru azaltmamalı.
|
ilk maçı 2 farklı kaybetmiştik
2lı averaj için bu farkı korumamız lazım |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40122&token=48150][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40122&token=48150[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40123&token=37210][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40123&token=37210[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=40124&token=38146][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40124&token=38146[/img][/url] [B]4 Eylül Stadından ilk görüntüler.[/B] |
Yarından ihtibaren takıma iki gün izin verip ondan sonra rahat rahat 8 Mayıs'a Tabzon maçına hazırlanmak gerek.
Bu fırsatı kaçırmamak gerek avaraji düzeltmek lazım bakardın ihtiyacımız olur. |
intikam alınmıştır ama yetmez amatöre kadar yolu var İ.b.b'nin.
|
Cevap: Sivasspor - İstanbul BB
[QUOTE=yigidolar06;850246][B]Sivasspor geçtiğimiz yıl Manisa ve Samsunu PTT 1 lige yolladı bu senede Ordu ve İBB yollayacak. Maçın skoruda 4 - 1 olur diyorum:D:D:D:D[/B][/QUOTE]
[B]Şu an 4-1 abi maç böyle biterse skoru tam isabet tutturdun diyebilirim[/B].:) |
[QUOTE=yigidolar06;850246][B]Sivasspor geçtiğimiz yıl Manisa ve Samsunu PTT 1 lige yolladı bu senede Ordu ve İBB yollayacak. Maçın skoruda 4 - 1 olur diyorum:D:D:D:D[/B][/QUOTE][B]Vaybe ne tahmin yapmışım:D:D:D:D[/B]
|
Cevap: Sivasspor 4-1 İstanbul BB
şükürr şu belediyeyi inş bidaha görmeyizzz
|
[B]Çok şükür rahatladık. Ayların süregelen stresi çıktı resmen. Yüzde 99 garantiledik. Yüzde 1 matametiksel detay kaldı sadece.
Şimdi kupaya odaklanma zamanı. Zor maç oynayacağız gerçekten. Keşke ilk maçın son dakikasındaki o frikik golünü yememiş olsaydık. Taraftarımız stadı doldurdu. Umarım tekrar bir heyecan gelir tribünlere. Yen stadımızın açılışı da coşku verir bize. Yalnız son dakikada "İbb Kümeye" tezahüratı yine gereksizdi bence. Real Madrid gelse "Kümeye" diye bağıracağız. Yakışmıyor gerçekten. Ayrıca gereksiz. Bu sene biz bağırırız ertesi gün başımıza gelir. O nedenle tüm rakipler geldiği zaman rakiple uğraşmak yerine kendi takımımızı destekleyelim. Gelecek yıl ligde yabancı kontenjanı azalacak. O nedenle kaliteli yerli oyuncularımızın sözleşmelerini uzatalım. Başta Erman ve bence herşeye rağmen Kadir ve diğerleri. [/B] |
[QUOTE=Salim58;850345][B]Şu an 4-1 abi maç böyle biterse skoru tam isabet tutturdun diyebilirim[/B].:)[/QUOTE]
Bugün maçtan önce her ihtimali düşündüm içime doğdu bu skor:D:D:D:D:D |
Ligtv´nin yaptigi terbiyesizligi kinamak istiyorum.Cünki 58.dakikadaki türbün sovunu bir kac saniye görüntüye getirdi.O anda oyuncumuz Adem´in oyundan cikisini ekranlara getirdi.Yaziklar olsun ligtv sana.
Gelelim maca bugün Erman tutuktu umarim Trabzon macinda daha farkli bir Erman görürüz.Bugün 4-1 yendik,bir o kadarda gol kacirdik.Kacirdigimiz goller beceriksizligimizden.Önemli olan ligde kaldik,fakat önümüzdeki yil ligin altinda dolasan bir Sivasspor istemiyoruz artik. Trabzon macina odaklanabiliriz artik.Ayrica bugünki macla ilgili tek birseyi hatirlatmak istiyorum.Korcan´áa yedek kalmak yaramis kalede adeta devlesti ve kurtarislari ve kolede pozisyon alislari yan toplardaki üstünlügü süperdi.Bu Sivasspor icin güzel bir olay kalecilerimiz güzel.Borjan ve Korjan Sivasspor icin bir kazanc. |
Kadroya emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Ama burada yorum yapipta yok. Şunlari küme düşurduk. Olmuyo sivasliya yaki§miyo .
|
Ortadoğu ve Balkanların En Hızlı Kargocusu Eneramo'ya Tebrikler. Ayrıca Dağıtım Ekibinden Grosicki ve Aatif' Sonsuz Teşekkürler. Kargo Yiğido'dan Sorulur. PTT 1. LİGDE BAŞARILAR İBB :(
|
[B]Bundan 4 yıl önce 2008-2009 sezonunda şampiyonluğumuzu yine aynı 31. haftada elimizden alan ibb yi bu sefer biz kümeye gönderdik.
İntikam soguk yenen bir yemektir ![/B] |
biz yine ligde kalacagiz !!
|
27.04.2013 Cumartesi
20:00 SİVASSPOR -İSTANBUL BBSK SİVAS 4 EYLÜL : 4-1 |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;850813]27.04.2013 Cumartesi
20:00 SİVASSPOR -İSTANBUL BBSK SİVAS 4 EYLÜL : 4-1[/QUOTE] 31.hafta programı açıklandığında skor'u böyle tahmin etmiş ve mesaj olarak yazmıştım sitede.. İste inanmışlığın isbatı.. ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:34. |